PDA

View Full Version : بازيابي اطلاعات هارد

fanatic boy 61
11 April 2005, 12:21 AM
ميخواستم ببينم راحت ترين و ساده ترين راه براي بازيابي اطلاعات فورمت شده هارد چيه؟

mkn7
11 April 2005, 12:29 AM
در داس ميتونيد از دستور unformat استفاده كنيد و در محيط ويندوز از برنامه هاي كمكي مثل:
recover my files
handy recovery
و...استفاده كنيد. 8)

niceevil
11 April 2005, 12:52 AM
recover my file
رو پيدا کن کرک رو هم بايد گير بياری واسه همين نسخه پايينش رو پيدا کن که کرک داشته باشه
من خودم چند روز پيش تست کردم (يعنی مجبور شدم تست کنم)
يه گزينه داره که نوشته واسه هارد فرمت شده حتماً اون رو انتخاب کن که جدا از فايل ها که پيدا ميکنه
يه قسمت هم اضافه ميشه که کل هارد قبلييت رو برميگردونه دقيقاً به صورت قبل هيچ فولدری جا بجا نميشه
واسه اينکه اسکن سريع بشه اونجا که نوع فايل رو واسه اسکن انتخاب ميکنی که چه پسوندی داشته باشه فقط يک مدل رو تيک بزن
و تيک بقيه رو پاک کن چون اصلاً به اسکن فايل نيازی نيست (هرچی کمتر تيک بزنی زود تر پيدا ميکنه)
اون گزينه ها رو فقط وقتی تيک بزن که دنبال فايل ديليت شده ميگردی الان لازم نداری
(بهتره فقط تکست رو تيک بزنی چون از همه زود تر اسکن ميکنه)
صبر کن تا اسکن تموم بشه (مال من واسه يه پارتشن 8 گيگ حدود 2 ساعت شد)
2 قسمت ميشه يه قسمت فايل هاست
يجا ديگه که بالای اونه نوشته ............ پارتيشن 1 يا 2
اون قسمت همون پارتيشن قبليته
اون رو تيک بزن که سايو کنی
خواستی فايل ها رو هم برگردونی يه درايو ديگه رو انتخاب کن
8)

fanatic boy 61
11 April 2005, 01:39 PM
خيلي ممنون ديروز نرمافزار R-Studio رو نصب كردم براام تمام فايلهامو آورد ولي هيچ كدوم اجرا نميشه حتي عكسهايي كه مثلان آورده برام .همشون هم ظرفيت دارن!!!! مشكل از كجاست؟

niceevil
12 April 2005, 12:39 AM
چون اون دمو هست با اين کار کن

fanatic boy 61
12 April 2005, 12:44 AM
اگه لينكشو بدي ممنون ميشم يا اگه جايي upload كرديش بهم هم خودشو هم كركشو بده ممنون

Dokht Esmati
12 April 2005, 01:45 AM
اگه بتونيد EasyRecovery Professional رو پيدا كني كاملترين و راحت ترين و پر سرعت ترين و... در اين زمينه هستش.

Gemini
15 May 2005, 12:59 PM
برای برگردوندن اطلاعات میشه از کارت محافظ هارد دیسک استفاده کرد ، سخت افزاریه مخصوص همین کار
HDSafe

Dokht Esmati
15 May 2005, 05:41 PM
اگه بيشتر توزيه بديد + يه منبع ، خيلي بهتر ميشه. :o

Gemini
15 May 2005, 11:31 PM
اینم منبع
http://www.simaron.com/phds.htm :icon_cool

alireza11
17 June 2005, 04:21 PM
با سلام
بهترین برنامه بازگست اطلاعات هارد
esay recovery است .لینکش
http://www.ontrack.com
طرز کارش به این نحو که اگر دیتا پریده باشد از format recovery استفاده میکنیم ولی اگر دیتا delete شده باشد از advance recovery استفاده می کنیم.