PDA

View Full Version : بنز 1993 E220 يا ماكسيماي 2000 ؟؟؟؟

saber2q
10 April 2005, 02:58 PM
به نظر شما كدوم يكي از اين ماشينا بهتره ؟ من ميخوام يكيشو انتخاب كنم هر دوتاش يه قيمته ولي اگه شما باشيد با 39ميليون تومان پول حاظريد يه بنز 220 اتومات تغريبا تميز كه مال 11سال پيشه بخريد يا ماكسيماي مونتاژ ايران 3000 اتومات كه تكنولوژي سال 2000 ژاپنه ‌؟؟؟
ضمنا بگم كه ماكسيما اين بنزو تو سرعت و شتاپ و كم صدايي ميخوره :o
نظر بدبد لطفا به همراه دليل

evanescence : منتقل شد

Evanescence
10 April 2005, 06:26 PM
saber2q, به علت استفاده از خدمات پس از فروش و بهره مند شدن از مزاياي ديگر ٬ به نظر من ماكسيماي 98 (نه 2000 ) 8)

bruce lee
10 April 2005, 07:06 PM
من هم ماكسيما رو ورميدارم
هم تكنولوژي و امكاناتش مدرن تره و هم همونطور كه گفتيد سرعت و شتابش بيشتره و هم اگه چيزيش شد و يا خداي نكرده تصادف كرد يكي هست كه ازش قطعش رو بخوام
ضمنا ماشين خشگلي هم هست البته بنز هم خيلي قشنگ و سنگينه

kima
10 April 2005, 07:19 PM
بنز ابهت داره
چیزی با خودش داره که ماشین های دیگه ندارن
اما به خاطر خدمات و تعمیرات و لوازم مصرفی ماکسیما رو پیشنهاد میکنم
اما میخوای ماشینت تک باشه برو همون بنز رو بگیر

saber2q
10 April 2005, 07:19 PM
مقاومت و استحكام 40ساله قطعات بنز و نرمي و محاسباتش چي؟؟؟ اينارو ماكسما نداره

Pooriya_Online
10 April 2005, 07:45 PM
100٪ بنز... :?

ماكسيما مقشتش گرونه... :x

fizzi
10 April 2005, 08:36 PM
خب اگر ميتوني كمي صبر كن و تويوتا كمري رو بگير كه از هر دو بهتره...؟؟ 8)

behdad sbojariyan
11 April 2005, 05:33 AM
بنز ابهت داره
چیزی با خودش داره که ماشین های دیگه ندارن
اما به خاطر خدمات و تعمیرات و لوازم مصرفی ماکسیما رو پیشنهاد میکنم
اما میخوای ماشینت تک باشه برو همون بنز رو بگیرموافقم!!! 8) 8)

booleck
11 April 2005, 09:38 PM
خوب يه مسئله اين وسط وجد داره که شما خودت کدوم رو بپسندی!!!

کسی که مياد اينقدر پول به بنز ميده خرجش هم واسش مهم نيست . کلاسش بيشتر مهمه .شما ببين اگر تواناي پرداخت هزينه های بنز رو داری شک نکن تو خريدن بنز .
ولی اگه پولت و خرج ماشينت برات مهمه مکسيما رو بردار. هر دوتاشون ماشين های لوکسی هستن ولی من بشخصه بنز رو ترجيح ميدم
8) 8) 8)

saber2q
14 April 2005, 09:06 PM
اتفاقا من خودم فكر ميكنم عمر قطعات بنز بيشتر از ماكسيما باشه البته درسته كه گرون تره ولي فكر كنم در كل هزينه پاپينتر بياد.
ضمنا اين بنز و ماكسيما هر دو يه قيمت هستند و فرقشون تو مدلشونه و ماكسيما يه ماشينه نو و بنز يه ماشين 8ساله

ATOS
14 April 2005, 11:41 PM
خب اگر ميتوني كمي صبر كن و تويوتا كمري رو بگير كه از هر دو بهتره...؟؟ 8)
تويوتا كمري _كه عقش منه :wink: ) الان در مشهد به فروش گذاشته شده و يكي كه توكيش سوارش شده بود ميگفت با 140 تا دور ميدان ميچرخه بذون اينكه سر بخوره يا لنگر بندازه . در هر صورت بنز كلاس بالاتر است و طبعا هزينه نگهداريش بالاتر . ماكسيما همچين قيافه درستي نداره . ظاهرا كمري بهره :roll:

saber2q
15 April 2005, 12:09 AM
hamed_1361 خب شما كه اينقدر از كمري خوشت مياد پيشنهاد ميكنم سايت [Only registered and activated users can see links] رو ببيني جديدا يه مدل جديد زده به نامه AVALON كه مطمنم نظرت عوض ميشه و از اين به بعد ميگي: AVALON )

محمد رضا محمدي
15 April 2005, 03:49 PM
saber2q, جان دوست عزيز ...
بنز E220 :
1- استحكام ...
2- اصالت ...
3- كلاس و وجهه ي اجتماعي بالا ...
4- كيفيت غير قابل مقايسه ...
5- قطعات گران و بدون خدمات پس از فروش مناسب ...

ماكسيما :
1- جديد ...
2- خدمات و گارانتي ...
3- امكانات بيشتر ...
4- قدرت . شتاب . سرعت بيشتر ...

ولي من در كل از هيچ كدوم از ماشين هاي نيسان خوشم نمياد پس بنابر اين به هيچ عنوان حاضر به خريد ماكسيما نيستم ...

hamed_1361, نوشته :
يكي كه توكيش سوارش شده بود ميگفت با 140 تا دور ميدان ميچرخه بذون اينكه سر بخوره يا لنگر بندازه

دوست عزيز كمري ماشين خوبي هست ولي:
1- سوپر اسپرت نيست ...
2- دوست شما كجاي كيش با سرعت 140 حركت كرده ؟؟

fizzi
15 April 2005, 04:27 PM
به نزر من مرسدس هيچ مزيتي نسبت بجز اصالت نسبت به نيسان ندارد .اين رو چند سال ديگر زماني توجه خاهيد شد كه طرح نيسان كهنه و دمده شده در حالي كه مرسدس يك ماشين كلاسيك باقي ميماند.. :wink:
مورد ديگر برخوردجالب مردم ايران با هر دو اين ماشينهاست(بازاري بودن) ..........
يكي از دوستان من اتفاقن به همين دليل ماكزيما نخريد وبه جاش مزدا 323 گرفت فقط و فقط به قول خودش به دليل (حاج آقايي بودن ماكزيما ...!!) :arrow:

saber2q
17 April 2005, 12:19 AM
به نظر شما ماكسيماي ايران چه تفاوت هايي با ماكسيماي ژاپن همين مدل داره؟

amir_CLK500
16 June 2006, 04:16 PM
بنز خیلی پیرمردیه.اگه بنزای اوانگارد رو سوار شده باشید میبینید یه دکمه داره روش نوشته شده اسپرت که اگه اونو بزنید ماشین میخواد پرواز کنه که در حالت نرمال یا پیرمردی این جوری نیست.این یعنی اینکه خوده بنز و دختر خانومشون میدونن که ماشیناشون مخصوصا قشر افتاب لب بومه.به نظر من ماکسیما خیلی سره.در دوران 20 تا 30 سالگی باید BMW سوار شد.30 تا 40 سالگی تویوتا کمری و ماکسیما و پرادو.40تا 50 سالگی :پیاده روی توصیه میشه بدلیل چربی خونو فشار خون.50 تا 90 سالگی:انواع بنز و کادیلاک (البته بجز SLK ).صد سالگی هم که لیموزین مشکی.

حسام 61
18 June 2006, 03:20 AM
[Only registered and activated users can see links]

خداوند رحمت کند بنزهای نسل گذشته را:icon_surp چه قدرت و استقامتی رو از خودشون نشون دادن و چه بسا امتهان خودشونو تو این 30 سال اخیر در ایران نشون دادن [Only registered and activated users can see links]
اما از این مطالب که بگذریم ماکسیما با توجه به افت قیمتیه وحشتناکش که صفر اتومات حدود 38 ملیون قیمت دارد و همین تیپ با مدل 82 در حال حاظر در بازار به زور 25.6 میلیون فروش دارد یعنی چیزی حدود 10 میلیون و بیشتر برای 3 سال کارکرد ناقابل !!؟؟
و نکته دوم در مورد از چشم افتادن یا به اصطلاح دمود شدن یا به قول عامیانه تر جواد شدن ماکسیما که دیگه این روزها به چشم نمایان شده (( از فروش قسطی و همه کس خریدن ماکسیما تا کرایه کش ها ی بعضی جادها و....))
خلاصه همه ماکسیما سوار هستن و بطور کل به قول دوستمون کلاس مزدا 323 از ماکسیما بالاتر زده!!
نکته سوم در مورد افت زیاد این ماشین بعد از چند سال کارکردش هست . مدلهای 81 ماکسیما واقعا بی شباهبت به جنازه نیستن !! و این مورد خود به تنهایی هزاران علت رو ممکنه دارا باشه ؟
اما
مرسدس بنز : اول از همه هر چه راجب شآن و شخصیت بنز بگیم باز هم کم گفتیم و آرم ستاره بنز گویای همه چیز است و افراد رو نا خاسته متوجه شما میکنه [Only registered and activated users can see links]
یاد آوری دوم : افت قیمت این وسیله ارزشمند بسیار کم و چه بسا ممکن است دارای ارزش افزوده شود و چون اصولا قیمت دقیقی روی بنز نیست شما مسلما قیمت مورد نظر خود را بر مرسدس بنز خود میگذارید
یاد آوری سوم : هنوز هم مرسدس بنزهای 20 ساله و سالم کم نیستند
و در آخر : اگر شما میخای به چشم باشی و همه شما رو ببینن و تو خیابون ها بدرخش ی ی ی ی
-اگر میخاید کمتر موقع فروش متضرر بشید *******مرسدس بنز ******** پاسخ گوی شماست
ولی در یک کلام اگر هم ماشین بی درد سر میخاین » ماکسیما
در حال حاظر بین 38 تا 40 از مرسدس 220 E مدل 93 .94 تو بهترین شرایط ممکنه و با کامل ترین امکانات رو میتونید تا الگانس های مدل 94 و با کمی جستجوی بیشتر باراباس های مدل 96 رو بین 40 تا 45

achachi
18 June 2006, 08:07 AM
ببين ... من خودم بنز سوارم ... يه چند تا نكته رو عرض ميكنم خدمتت :

1: وسايل بنز ابدا" گرون نيست و به وفور پيدا ميشه ... ( خيلي ارزونتر از ماكسيما)
2: راحتي بنز (حتي مدل 80) نسبت به تكنولوژي جديد ماشينها بيشتره ( بارها مسير تهران -شيراز رو بدون اينكه توقف كنم مگر براي بنزين طي كردم بدون خستگي )
3: ايمني بنز فوق العادس ... ماكسيما رونميدونم ... (خودم عيد تو شمال از جاده منحرف شدم با 140 تا و تو يه گودال 10 متر عمق كنار جاده افتادم - وقتي جرثقيل ماشينودر آورد فقط يه طرف ماشين غر شده بود و يه لاستيكم تركيده بود - لاستيكو عوض كردم و بدون هيچ ايرادي اومدم تهران )
4: سرتو درد نيارم- بنز ماشينيه كه مزيت هاش تو ضاهرش نيست
اگه يه سال پشت بنز بشيني قول ميدم براي هميشه بنز سوار شي ( صندليش چسب داره)
ستاره رو كاپوت بنز رو با هيچي عوض نميشه كرد

meslehichkas
19 June 2006, 02:42 AM
ماكسيماي 2000 ؟
ميشه توضيح بدين
نكنه اون قديمياس؟

salar68
19 June 2006, 03:38 AM
سلام

اطلاعی از این مدل بنز را ندارم ولی چند تا نکته را توجه کنید

این ماشین فقط اسم بنز را داره و هیچ چیز دیگه ای نداره

1- ترمز ABS
2 - ایربگ
3- سیستم های الکترونیک پیشرفته
4- خدمات
5- این ماشین را برای نهایتش 10 سال ساخته اند که مثل روز اولش کار کنه نه 20 سال

تهش اینطوریه اگر این ماشین را خریدید فقط یه بنز خریدید ( اسمش )
اما اگر ماکسما خردید خیلی چیز های دیگه مثل قدرت شتاب امنیت آسایش تکنلوژی جدید تر و آسایش هم گرفتید

shahram2006_m
19 June 2006, 11:27 AM
به نظر شما كدوم يكي از اين ماشينا بهتره ؟ من ميخوام يكيشو انتخاب كنم هر دوتاش يه قيمته ولي اگه شما باشيد با 39ميليون تومان پول حاظريد يه بنز 220 اتومات تغريبا تميز كه مال 11سال پيشه بخريد يا ماكسيماي مونتاژ ايران 3000 اتومات كه تكنولوژي سال 2000 ژاپنه ‌؟؟؟
ضمنا بگم كه ماكسيما اين بنزو تو سرعت و شتاپ و كم صدايي ميخوره :o
نظر بدبد لطفا به همراه دليل

evanescence : منتقل شد

با توجه به سن شما مسلما ماكسيما انتخاب بهتريه از همه نظر ولي شما انتخاب بهتري هم ميتوني داشته باشي مثل BMW 318 2005 كه الان قيمتش حدودا 37 تومنه و البته 5 سال هم خدمات داره.

meslehichkas
20 June 2006, 01:11 AM
دوستان نميدونم اين سوالم به اين تاپيك مربوطه يا نه
اما من يه سري ماكسيما ديدم كه خيلي فرق ميكرد با اين ماكسيماهاي معمولي
كوچكتر بود و جمع و جورتر
ميشه توضيح بدين در بارش؟

meslehichkas
20 June 2006, 01:18 AM
اگه من بودم بدون شك ماكسيما ميگرفتم (هر چند من هيچ وقت پولم رو صرف خريده يه ماشينه گرون نميكنم)
به هر حال حسنش اينه كه خيالت بابت تامين قطعات و ... راحته
به نظر من حسن اين بنز فقط اينه كه كلاس خودش رو داره
و مثل ماكسيما هر كسي سوار نميشه

meslehichkas
20 June 2006, 01:26 AM
اينه اون بنزه E220

Exculosive
20 June 2006, 02:14 PM
دوست عزیزی که ماکسیمای جمع و جور دیدن اون ماشین نیسان سانی است و ماکسیما نیست چند تایی وارداتی جدیدا رویت شده !!:icon_evil

ATOS
20 June 2006, 03:30 PM
saber2q, جان دوست عزيز ...
بنز E220 :
1- استحكام ...
2- اصالت ...
3- كلاس و وجهه ي اجتماعي بالا ...
4- كيفيت غير قابل مقايسه ...
5- قطعات گران و بدون خدمات پس از فروش مناسب ...

ماكسيما :
1- جديد ...
2- خدمات و گارانتي ...
3- امكانات بيشتر ...
4- قدرت . شتاب . سرعت بيشتر ...

ولي من در كل از هيچ كدوم از ماشين هاي نيسان خوشم نمياد پس بنابر اين به هيچ عنوان حاضر به خريد ماكسيما نيستم ...

hamed_1361, نوشته :

دوست عزيز كمري ماشين خوبي هست ولي:
1- سوپر اسپرت نيست ...
2- دوست شما كجاي كيش با سرعت 140 حركت كرده ؟؟
اين قضيه اونقدرها پيچيده نيست كه باعث بشه شما با كنايه حرف بزني:icon_mad:
تويوتا كمري تو كيش به عنوان تاكسي استفاده ميشه و تو ميدان با اين سرعت پيچيده:icon_razz اگه بازم نقطه مبهمي وجود داره بفرمائيد تا توضيجح بدم:icon_evil

حسام 61
20 June 2006, 07:22 PM
[quote=meslehichkas]اينه اون بنزه E220

خیر!
فکر نمیکنید این مدل اتاق شباهتی به220 های سالهای 93 نداشته باشه ؟؟
بیشتر به مدلهای 96 و7 به بالا میخوره .
:icon_wink انصافا حیف نیست نیسان رو با مرسدس مقایسه میکنید
یک چرخ بنز شرف داره به کل عظمت ماکسیما :icon_razz

meslehichkas
20 June 2006, 10:22 PM
[quote=meslehichkas]اينه اون بنزه E220

خیر!
فکر نمیکنید این مدل اتاق شباهتی به220 های سالهای 93 نداشته باشه ؟؟
بیشتر به مدلهای 96 و7 به بالا میخوره .
:icon_wink انصافا حیف نیست نیسان رو با مرسدس مقایسه میکنید
یک چرخ بنز شرف داره به کل عظمت ماکسیما :icon_razz

من راستش تو عمرم از پيكان بالاتر سوار نشدم:icon_surp
نميدونم فرق 96 با 93 جيه
من فقط پرسيدم آيا اينه ؟ چون يه جا ديدم بالاي اين عكس زده بود E220

meslehichkas
20 June 2006, 10:25 PM
دوست عزیزی که ماکسیمای جمع و جور دیدن اون ماشین نیسان سانی است و ماکسیما نیست چند تایی وارداتی جدیدا رویت شده !!:icon_evil

اذيتم نكن رفيق :icon_surp
من پشتش خوندم كه ماكسيماس

aliyama
21 June 2006, 01:44 PM
اون مدلی که شما دیدی ماکسیما است منتها اتاق سری قبل که از سال نود و پنج تا 2000 تولید میشد و به نام ماکسیما یا نیسان qxمشهور بود.
تعداد خیلی کمی از این نوع در ایران موجود است. من تا حالا فقط یکی دیدم.

kiantom
27 July 2006, 05:21 PM
دوستان نميدونم اين سوالم به اين تاپيك مربوطه يا نه
اما من يه سري ماكسيما ديدم كه خيلي فرق ميكرد با اين ماكسيماهاي معمولي
كوچكتر بود و جمع و جورتر
ميشه توضيح بدين در بارش؟

با سلام
دوست عزيز احتمالاً ماكسيمايي كه شما ديدين مدل 94 به بعد بوده البته در تاپيك به آدرس زير مختصري در مورد مدلهاي 2000 به بعد ماكسيما به همراه عكس توضيح داده ام:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

در مورد عكس بنزي كه قرار داديد بايد بگم كه بعد از سال 95 فرم اتاق بنز به اون شكل تغيير پيدا كرد كه البته در اون سالها E220 نداشت و مدلي كه دوستمون براي خريد مدنظرشون است مدل 94 است كه عكس اون سري از بنز رو در پايين ميبينيد:

پيروز باشيد.:icon_cool
:lover:

Raminium2001
7 June 2008, 10:03 AM
دوستان لطفا پست خارج از موضوع نزنید و در صورتی که تمایل به دعوت دوستی در تاپیک خود دارید، به او پیغام خصوصی بدهید. پست اضافی پاک شد.

jahantak
8 June 2008, 06:08 PM
اگه مرسدس بنز به اصطلاح موتور مشکی باشه! بدون شک مرسدس اما اگر موتور amg نبود ماکسیما به نظر من انتخاب قابل قبول تریه.

mohasabz
9 June 2008, 09:58 PM
:icon_sad: به نظر بنده تو این مقایسه ماکسیما 100% برنده هست از هر لحاظ. هم سرعت هم شتاب و از همه مهم تر خدمات پس از فروش که 70% قضیه هست!: