PDA

View Full Version : بهترين LinuX

Samsung
30 August 2004, 07:38 PM
به نظر شما بهترين LinuX چيه؟ من يه SuSe 9.0 رو كامپيوترم نصب كردم اما منو بدبخت كرد به سختي از رو سيستم پاكش كردم و WinDows هم پريد البته زياد وارد نيستم به اين Os درضمن مودم منو هم نشناخت ميدونست مودمي هست اما جلوي Configur ميزد No . شما كدوم لينوكس رو پيشنهاد ميكنيد كه مشكل كمتري داشته باشه؟ :o

houtanal
30 August 2004, 07:48 PM
من يه SuSe 9.0 رو كامپيوترم نصب كردم اما منو بدبخت كرد

فكر كنم دفعه اول بود كه لينوكس نصب مي كرديد
من با REDHAT 9 مشكلي ندارم محيط گرافيكي خوبي داره و ابزار هاي مورد نياز رو به راحتي فراهم مي كنه.

Samsung
30 August 2004, 07:54 PM
بله دفعه اول بود . عرض كردم حتي موقع پاك كردنش اشك منو در اورد و ويندوزم پريد كلا پاك كردن لينوكس دردسر داره يا من راهشو بلد نبودم ؟ بعدش اينكه RedHat راحت سخت افزار هاي كامپيوتر رو ميشناسه؟

payamix
30 August 2004, 08:01 PM
بنده با Redhat 9 مشكلي نداشتم اما در مورد سخت افزار ها بايد درايور هاي لينوكس رو تهيه كنيد.

Shahram_gle
30 August 2004, 08:37 PM
به نظر من هم لينوكس RED HAT خوبه.
FEDORA هم بد نيست. 8)

فرکتال
2 September 2004, 08:11 PM
ولي suse هم بد نيست بيچاره :oops: من كه ازش بدم نمي آد ولي مشكل مودم در لينوكس مخصوصا اينترنالها كه بحث طولاني داره و همه ميدونن كه يه كم بد قلقه . ,ولي با اكشترنالها خوب جواب ميده

kinz
2 September 2004, 08:35 PM
وقتی برای اولین بار چند سال پیش داشتند نمونه های amd 64 بیت رو تست میکردند از suse استفاده میکردند بخاطر قدرت و ساپرتش.

Nima1989
3 September 2004, 12:13 AM
اين مودم هايي كه الان روي سيستم هاي 90٪ ما وصله win modem هست

لينوكسي كه از روي سي دي بوت ميشد و نياز به هارد ديسك نداره اسمش چيه؟
چطوره؟ :o

amirdj
3 September 2004, 01:24 AM
برای مودم خودت راحت کن یک اکسترنال بگیر
برای پاک کردنش هم کافی پارتیشنش رو پاک کنی
بعدش بری تو داس تایپ کنی
c:\Fdisk/mbr
البته بایذ از سی ذس بوت بشی
در ضمن سوسه برای اماتورها بهترین خیلی هم راحته
برای حرفه ای ها اسلاکوار
برای متوسط ها مندریک
نیما جان اسم اونم اینه دیسک زنده

kinz
3 September 2004, 05:34 AM
Nima1989,
الان ویندوز xp که از رو سی دی بوت بشه هم هست و همینطور سرور 2003 سیستم عاملی ندیدم که نشه از رو سی دی بوتش کرد.

kave
3 September 2004, 06:07 AM
من فكر مي كنم براي ofice , home
اصل لينوكس به درد نمي خوره
خوشم از هيچ كدومش نمياد :o

Nima1989
3 September 2004, 04:38 PM
الان ویندوز xp که از رو سی دی بوت بشه هم هست و همینطور سرور 2003 سیستم عاملی ندیدم که نشه از رو سی دی بوتش کرد.

فك كنم منظور منو متوجه نشدي
منظورم سيستم عاملي بود كه ديگه به هارد درايو نياز نداشته باشه

kinz
3 September 2004, 04:49 PM
منم منظورم همین بود ویندوز xp از روی سی دی بالا میاد
حتی چند سیستم عامل بزرگ از روی دیویدی هم iso هاش هست
درست کردن این سی دی ها یکم وقت میخواد و تجربه و از 3 سال پیش به این ور از این سی دی ها زیاد دیدم چند نوعشون رو خودم دارم یکی دو مدل هم خودم ساختم.
یک مقدار رم بیشتری میخواد ویندوز و ... البته بیشتر جنبه ازمایشی داره چون اگه کسی لازم داشته باشه بدون هارد از روی سی دی برنامه که بر روی ویندوز اجرا میشرو اجرا کنه راه های بهتری وجود داره و خیلی بی زحمت تر هست

ali
5 September 2004, 03:20 PM
فدورا و ردهت خوب هستند
ولي فكر كنم ردهت 9 يه سرو كله بالا تره از بقيه لينوكس ها :o
راستي من يه مشكلي دارم
خيلي كند عمل ميكنه رد هت 9 تو سيستم من :idea:
تازه يه هارد جدا هم براش گزاشتم :P

payamix
9 September 2004, 01:28 PM
هارد جدا لازم نيست٬ كافيه يك پارتيشن 1 گيگايابتي واسه لينوكس در نظر بگيريد...

ali
9 September 2004, 03:50 PM
1 گيگابايت كه خيلي كمه حالا تازه پارتيشن مخصوص مموري به كنار .پارتيشن home هم به كنار :?:
ولي خوب من يه هارد 30 دارم اضافه. براي همين لينوكس رو جدا روش ريختم هر وقت بخوام وصلش مي كنم و با لينوكس كار مي كنم. :evil:
اون دسته از دوستان هم كه هارد اضافي ندارند مي توانند با پارتيشن مجيك يه پارتيشن مخصوص براي لينوكس قرار بدن و به اين طريق هم ميتونن ويندوز كار كنند هم لينوكس 8)
ملي مشكل من اينه كه چرا با اينكه لينوكس سيستم قانعي هستش پس چرا انقدر كنده :shock: ؟

xxbsqxx
30 September 2004, 01:45 AM
بهترين لينوكس واسه خونه fedora هست من دارم و خوب كار ميكنه ولي مودم و نمي شناسه :P

Kam-Telecom
30 September 2004, 02:16 AM

خوب بود البته فقط براي آشنايي با محيط لينوكس مناسب.... :o
من هم مشكل مودم رو داشتم

houtanal
30 September 2004, 02:41 AM

LIVE LINUX مثل Knopix (ممکنه غلط املايي داشته باشه!)

ali
30 September 2004, 12:47 PM
من دارمش عاليه سرعت خوبي هم داره 8)
ببينم اين لينوكس ورژني داره كه رو سيستم نصب بشه ؟ :P

houtanal
30 September 2004, 08:22 PM
فكر كنم داشته باشه.

koko
5 October 2004, 01:02 PM
چند نوع لينوكس بدون نصب وجود داره كه ميتونيد از اونا استفاده كنيد
[Only registered and activated users can see links]
يكي از بهترين سايتهايي هم كه ميتونيد در اين مورد به اونجا مراجعه كنيد هم
كاملاْ هم فارسي :wink: 8)

Samanp
18 July 2005, 01:59 PM

حالش خوبه اسمشم Linux Knoppix خيلي كامله و هر نرم افزاري بخواي روش هست :icon_cool

ganymede
22 July 2005, 04:30 PM
سلام
موضوع جالبيه.
بايد عرض كنم كه در بين نسخه هاي مختلف و معروف لينوكس، كه در ايران بيشتر پيدا ميشن ، سوسه براي سيستمهاي دسكتاپ ميشه گفت كه بهترينه چون ردهت يا فدورا محيطشون براي سرورها تهيه شده و تو اون كار حداكثر مارائي رو دارن ولي از لحاظ راحتي كار،شناخت فونت فارسي و حتي سخت افزار سيستم من خودم سوسه رو ترجيح ميدم ، البته ردهت بعضي سخت افزارارو راحت تر ميشناسه ولي سوسه تو دست تره.
اما براي مودم كه تغريباْ ميشه گفت كه تو همه ي نسخه هاي لينوكس يه بلاي همگانيه ، بهتري كلاْ از مودمهايي استفاده كنيد كه بيشتر كارشون رو سخت افزار انجام ميده نه نرم افزار (اين نكته براي تمام سخت افزاراي ديگه صادقه)كه خوب به اين خاطر مدلهاي اكسترنال استاندارد اولويت دارن ، ولي بعضيمودمهاي اينترنال هم كه بعد سخت افزاريشون بيشتر از بقيه هستش رو ميشه ت بازار پيدا كرد ؛ مثل مودم "اكورپ" كه از لحاظ نصب تو لينوكس راحتر از بقيه ي مودمهاي اينترنال هستند.
اما در مورد پاك كردن لينوكس ،شما بايد اول از همه نحوهي نصب لينوكس رو كه چطوري پارتيشن درستي رو براش در نظر بگيريد بلد باشيد در اين صورت هم لينوكس رو خوب نصب خواهيد كرد و هم ويندوزتون رو از دست نميديد.
كه تو اين مورد هم سوسه خوب جواب ميده.
اما در مورد اينكه براي پاك كردن اذيت ميكنه ، شما اگر بتونيد سيستمتون رو از سيدي XPبوت كنيد و بعدش هنگام نصب درايو Cرو دليت كنيد و دوباره بسازيدش مي شه گفت كه مشكلتون حل ميشه.
البته روش پاك كردن سكتور صفر هارد هم كارايي داره يعني C:\fdisk /MBR
كه البته باز براي برگردوندن اون بايد با يه سيدي بوت درايو C رو سيستميش كنيد .
اميد وارم كه مفيد باشه. :icon_cool

anaraki
23 July 2005, 12:24 AM
سلام.. من اطلاعی خیلی کم در مورد این سیستم عامل دارم ..ولی یک نکته جالب:ایا کسی پرو ه فارسی سازی لینوکس اشنای داره...زمانی که نمایشگاه بود یکی از غرفه ها لینوکس فارسی 6 عدد سیدی با یک دفترچه فارس زیبا و کامل به قیمت 3000 تومان می فروخت.. جالب اینست که این لینوکس تمام گزینه ها فارسی بدون ایراد بود...و حتی برنامه hellp هم فارسی بطور کامل هست و شرکتی که اینکار رو انجام داده به اسم DPI هست..در این دفترچه تمام مطالب از کوچکترین مورد تا بزرگترین موارد به زیبای و با شکل توضیح داده شده است..و نکته دیگه اینست که در هنگام فروختن حتی تخفیف زیادی می دادن و میگفتن این پول برای حمایت از پروجه فارسی سازی لینوکس جمع اوری میشود...ونکته دیگه در روی کاور : ازادی های مجوز GPL را توضیح داده است..وشماره تلفنی برای پشتیبانی داده وفکر میکنم در ایران اولین سیستم عاملی هست که با این قدرت حمایت وپشتیبانی میشود..
workaar
24 July 2005, 12:06 AM
بهترين لينوکس براي مصرف خونگي ردهتٍ
براي استفاده تجاريم فقطططططططططططط Debian البته Slackware هم بدک نيست

samuraii40
24 July 2005, 12:52 AM
به نظر من بهترین لینوکس که امکانات مولتی مدیای خوبی هم داره مندریک هستش.

اطلس
27 July 2005, 10:57 AM
به نزر من بهترین لینوکس knophixe که روی cd نصب شده ونیازی به نصب نداره

ganymede
28 July 2005, 08:18 AM
دوباره سلام.
يه نوع ديگه لينوكس كه مثل چيزي كه اطلس گفت رو Cd قرار داره و از روي همون لود ميشه م نياز به نصب نداره.
پارتيشنهاي ويندوز رو هم ميشناسه ....و خيلي سريع هستش.
من خودم براي سيستمهايي كه اورژانسي مي خوان اطلاعاتشون رو انتقال بدن ولي سيستم عامل درست ندارن يا مواقعي كه پارتيشنها خراب شده باشه استفاده مي كن.
اسمش هم هستش : Slackware
خيلي جالبه
به علاوه نياز نيستش كه پارتيشن هاردتون رو بخاطرش تغيير بدين .
فقط بايد يكم شانس بياريد كه از لحاظ سخت افزاري بتونه خودشو لود كنه.

Dokht Esmati
28 July 2005, 08:56 AM
لینوکس هایی که از روی سیدی بوت میشن هرفه ای نیستن .
فقت به دردِ این میخورن که هر چند وقت یک بار اون رو توی سی دی رام بزاری و لینوکس رو ببینی.
اگر کسی واقعن میخاد با لینوکس کار کنه ، یکی از نسخه های معروفش رو انتخاب کنه (ردهت فدورا سوسه و ...)
من خودم با ردهت کار میکردم (core 3). اما الان با سوسه 9.2 کار میکنم.
در موردِ نسب کردنِ مودم هم در لینوکس اولین مشکلیه که به اون بر میخورید. و اگه خیلی مسلِ من خوش شانس باشید هداقل یکی دو روز باید بگردید تا درایورِ مناسب پیدا کنید. (مشکلِ نسبِ مودم در همه ی لینوکس ها وجود داره. اون هم به دلیلِ اینکه مودم هایی که ما استفاده میکنیم برای ویندوز هستش.)
برای فرار از مشکلِ مودم پیشنهاد میکنم یه مودمِ اینتل بگیرید(اگه واقعن میخاید لینوکس یاد بگیرید این کار رو نکنید) (تنها مودمی که خودش درایور داره و توزیع های جدید اون رو ساپورت میکنن) قیمت 10000 تومان

ganymede
28 July 2005, 12:30 PM
Dokht Esmati عزيز
بله لينوكس هايي كه از رو سيدي لود مي شن حرفه اي نيستند. ولي در مواقع ضروري همونقدر مفيد و كارا هستند كه يك سيدي بيوت يا يه ديسكت ريكاوري براي سيستم مملو از اطلاعات و حتي بيشتر.
از يه نظر ديگه برا سيستمهاي توي يك شبكه محلي هم سيستم عامل ايده آل و سريعي براي درستي شبكه محلي ميتونه باشه.
ممنون از پيشنهاد مودمت ، بايد راه گشا باشه.مرسي

anaraki
10 August 2005, 09:05 PM
از کسانی که خیلی همه هن حریفن خواهش میکنم در مورد نصب SUSE LINUX در کنار ویندوز بدون برهم زدن پارتیشن راهنمای کنن تشکر...در قسمت پارتیشن بندی کمک می خوامتشکر فراوان

ganymede
11 August 2005, 01:33 PM
anaraki عزيز
بايد خدمتتون عرض كنم كه براي اينكه پارتيشنات خراب نشه من بهت پيشنهاد ميكنم كه يكي از درايواي هاردتو با نرم افزار پارتيشن مجيك به فورمت لينوكس تبديل كني يعني اگه درست خاطرم باشه DX2 يا Dx3 بعد در هنگام نصب لينوكس سوسه خودش درايو رو شناسايي ميكنه ولي منتها گاهاْ اونو به دوتا درايو تقسيم ميكنه.
از اون بابت كه بوت ويندوزاتون رو بشناسه در مورد اين نسخه ي لينوكس بايد بگم كه خيالتون جمع باشه.
راحت تر از اون هستش كه به نظر مياد.
موفق باشيد

anaraki
11 August 2005, 07:58 PM
تشکر از راهنمایتون ..من مشکلم در اینجا هست که اخرین پارتیشن رو براش قرار دادم ولی رفت یک پارتیشن دیگمو که موزیک بر روی ان قرار داشت با اخرین پارتیشنم یکش کرد...می خواستم بدونم پطوری جلوی این کار رو گرفت؟؟یا کجای کار من اشتباه بوده...تشکر

persian_gulf
12 August 2005, 01:23 AM
آقا من چطوری می تونم ببینم redhat یا Suse مودم من را ساپورت میکنه یا نه؟
اگه سایتی چیزی هست معرفی کنین لطفا

ganymede
12 August 2005, 11:27 AM
خوب براي اينكه يه راهنمايي بهتر كنم ، بهتر ديديم كه آدرس اين سايت رو براتون اينجا قرار بدم.
اين سايت در مورد لينوكس كلي مطلب داره...
اونجا ميتونيد جواب خيلي از مشكلاتتون رو پيدا كنيد.

اما در مورد مودم ، جناب خليچ فارس عزيز بايد بگم كه من خودم چون قبلاً برام سوال بود و دنبالش گشتم مودمهاي Acorp رو بسيار مفيد ديدم ، نتنها مدلهاي اكسترنالش بلكه حتي اينترنالش رو همونطور.
به طور كلي اگه بخوايم مودم خوبي براي لينوكس بگيريم، مودمهايي كه تكيه شون بيشتر بر سخت افزار باشه بهترين گرينه هستند كه در اين مورد ميشه مودمهاي اكسترنال رو در نظر گرفت.
علتش هم به اين خاطر هستش كه اگه مودم بيشتر بهد سخت نرم افزاري داشته باشه هم احتمال خراب شدن نرم افزارش بيشتر و احتمال كانفليگش با نرم افزاراي ديگه بيشتر و آخرشو بگم ناز نازي ترن ، و زود ميرن تو قهر...!
به علاوه چون نرم افزارين ديگه خودتون بايد حدث بزنين كه شركتاي نازنينشون هم زحمت نرم افزار تحت لينوكس رو هم به خودشون نمي دن.

persian_gulf
12 August 2005, 01:52 PM
ganymede عزیز دستتون درد نکنه از راهنمایی تون
یعنی اگه مودم من غیر از اینی که شما فرمودین باشه تقریبا باید اینترنت را در لینوکس بیخیال بشم یا هنوز هم امیدی است؟
تو قسمت مودم من اینو نوشته :
Generic 56k HCF Data Fax Modem
ممنون میشم اگه لطف کنین باز راهنمایی کنین

ganymede
12 August 2005, 02:56 PM
خواهش مي كنم
عزيزrsian_gulf
ببينيد، به احتمال زياد با توجه به اونچه در مورد مودمتون گفتين ، مودم شما بايداز نوع
Rookwell
باشه. اگر هم اسم مودمتون غير اين بود بازهم چيپستش بايد همون باشه...متاسفانه تا جايي كه ميدونم مودمهايي با همچين چيپستي كمتر داراي درايور لينوكس هستش .
شما بهتره همون مودمي كه گفتم رو بگيري البته اينترنال
Acorp
تا جايي كه يادمه لينوكس رو هم سپورت ميكنه چون بعد سخت افزاريش بيشتره.
ولي در كل نوصيه مي كنم كه هر مودمي كه مي خوائي بگيري مشخصات و كاتالوگ مشخصاتشو مخصوصا بخش سپورت درايوراشو خوب نيگاه كني چون حتي نوع اكسترنال خيلي از مودمها هم به درستي لينوكس رو سوپورت نميكنه و اگه هم سپورت كنه نصب درايورش مصيبته...البته نه اونقد كه نتوني نصبش كني

persian_gulf
12 August 2005, 03:48 PM
آقا حالا که من نگاه می کنم میبینم مودمم Zoltrix است
توی CD اون هم نگاه کردم به نظر نمی یاد برای لینوکس درایور داشته باشه :icon_roll

حالا یه سوال دیگه اینجا من Fedora , Suse , redhat میتونم بخرم
برای کار خونگی هم می خوام و می خوام کلا یه کم لینوکس یاد بگیرم ...شما از این 3 تا کدوم را پیشنهاد می دین؟ منظورم از کار خونگی مالتی مدیا و اینترنت و ... است

کدوشون نصبش راحتتر است؟

ganymede
12 August 2005, 07:27 PM
ببين عزيز من
مودمت Zoltrixهست ولي با چيپست Rokwellبايد باشه...در مورد درايورش رو هم به چشمات اعتماد كن.
اما در مورد سه مدل لينوكسي كه اسم بردي ببين من هم رد هت داشتم و هم سوسه البته فدورا رو تست نكردم ، ولي تا جائي كه ميدونم ردهت بيشتر به كار سرور مياد تا دسكتاب و سيستم رو ميزي ...
در مورد سوسه بايد بگم كه ازش بيشتر خوشم اومد چون فونتاي فارسي رو هم سوپورت ميكنه...ولي يهچيز رو بايد حتماً بهش توجه كني و اونم اينه كه بايد ببيني كه سيستمت و سخت افزارش با كدوم سازكاره.
مثلاً من يه نسخه سوسه داشتم كه روي يه سيستم AMD 900 و MB Giga خليي خوب جواب ميداد...اما وقتي سيستمم رو عوض كردم و يه سيستم با پرفورمنس بالا برا خودم جمع كردم و يه ورژن بالا تر سوسه حتي كارت صداشو هم نشناخت...
پس بايد ببيني كه سخت افزارت رو كدون بهتر جواب ميده.
راستي ببينم تاحالا با Live Cd لينوكس كار كردي؟

cursed_lucifer
12 August 2005, 07:32 PM
من با فدورا اصلا حال نکردم چون نه مودم رو شناخت نه کارت صدا رو ردهت ار همش بهتره بعدش سوسه

persian_gulf
12 August 2005, 07:57 PM
آقا دستت درد نکنه
نه با تون هنوز کار نکردم
سیستم من هم اینه ببین چی براش بهتره؟
cpu : 3 Gb Intel
MB : intel 865 perl
VGA : Gforce 128 mb
Sound card : onboard
ممنون میشم نظر نهایت را بگی اگه غیر از این 3 تا نظرت است بگو یه جوری گیر میارم
اما یه لطفی بکن و ورژن دقیق و شرکت سازنده و کلا مشخصات دقیق بده برا ما که ناوارد هستیم اشتباه نکنیم

rin9mast3r
13 August 2005, 01:23 AM
سرور RedHat و Debian !!
دستکتاپ Suse 9
-----
نظر شخصی :icon_idea

persian_gulf
13 August 2005, 01:53 AM
ganymede جان کجایی جواب مارو بدی
rin9mast3r شما هر 3 تا رو کار کردین؟ suse راحتتر است نه؟ برای ما تازه کارا میگم؟

rin9mast3r
13 August 2005, 02:17 AM
ganymede جان کجایی جواب مارو بدی
rin9mast3r شما هر 3 تا رو کار کردین؟ suse راحتتر است نه؟ برای ما تازه کارا میگم؟
عزیز الان توی بازار یا اکثر جاها که لینوکس آموزش میدن یا کتابی هست... نسخهRedHat هستش..شما هم میخوای یاد بگیری برو سراغ این ..زیادم منبع در موردش هست بعد که یاد بگیری میبینی زیاد تفاوتی نیست ..مگه ایکه وارد بحث سرور و این حرفا بشی به نظر من Suse یوزر فرندلی هستش ! به درد کارایی ساده میخوره :icon_mad: در مورد مودم هم اگه External باشه همه نسخه ها میشناسنش ..اینترنال هم من مودم های سه چیپ مثله Zoltrix با اذیت نصب میشن .
بهترین مرجع فارسی هم که من دیدم تو نت همون سایت تکنو توکس هستش ..."الن باغومیان " نویسنده کتاب آموزشی در مورد لینوکس"

persian_gulf
13 August 2005, 02:41 AM
آقا پس ن از حرفاتون اینجور برداشت کردم که الان Redhat بیشتر به درد من می خوره؟
به هر حال rin9ma3r دستتون درد نکنه

ganymede
13 August 2005, 08:04 AM
سلام...
خوب rin9ma3r درست ميگه...چون Redhat نسخه ايي كه بيشتر در بارش ميتوني مطلب گير بياري به علاوه چون حرفه اي تره پس درايوراي سخت افزاري هم بيشتر بر اساس همين نسخه هستش .
سوسه نسبت به Redhat تازه كار تره و بيشتر اصل نصب آلماني داره ...
به علاوه redhat چون بيشتر براي سرورها پيش بيني شده تو اينترنت هم ميشه گفت كه كمتر دچار مشكل ميشه و حتي با سرورهاي لينوكس ديگه كاملاًمچ هست.
من هم قبول دارم ، ردهت رو نصب كني اگه مشكلي هم برات پيش بياد افراد بيشتري هم پيدا ميشن كه برات جوابي داشته باشن.
راستي سخت افزارت هم به احتمال خيلي زياد جوابگو هستش .فقط بايد ببيني كه كارت صداي آنبردت چه مدلي هستش و گرنه گرافيكت رو راحت ميشناسه و سي پي يو هم كه حتماًجواب ميده....پس برو حالشو ببر.

persian_gulf
13 August 2005, 12:54 PM
Analog_Devices__SoundMAX__Cadenza

این کارت صدای من است
ganymede چطوره؟ به این می خوره؟

ganymede
13 August 2005, 05:51 PM
عزيز دل برادر...
اين MB كه داري كلاً چيز كار درستيه ....الآن سايتش رو ديد زدم ...خوبه ...اين آدرس سايتشه ...Redhat و Suse رو هردوشو سپورت ميكنه...خيلي جالبه
اين آدرس سايتشه:
خيلي جالبه.خيلي خوبه.

ganymede
13 August 2005, 05:52 PM
عزيز دل برادر...
اين MB كه داري كلاً چيز كار درستيه ....الآن سايتش رو ديد زدم ...خوبه ...اين آدرس سايتشه ...Redhat و Suse رو هردوشو سپورت ميكنه...خيلي جالبه
اين آدرس سايتشه:
خيلي جالبه.خيلي خوبه.

persian_gulf
14 August 2005, 01:38 AM
آقا من رفتم یه redhat fedora core 3 خریدم
نمی دونم اونی که مورد نظر شما بود هست یا نه

آقای ganymede بابا دستت درد نکنه
خیلی چیز ردیفی بود

persian_gulf
14 August 2005, 01:44 AM
من امشب پارتیشن مجیک می گیرم و و دراو برا اون درست می کنم
از فردا میام برا نصبش ازتون کمک می گیرم
همین الا هرکی هر سایت فارسی خوبی سراغ داره یه ندا بده
من می خوام یه xp و این نصب کنم
یه سوال دیکه ورژن این ردهت چنده؟ می خوام درایور کارت صدام بگیرم
روی سی دی چیزی ننوشته

persian_gulf
14 August 2005, 02:11 AM
آقا اصلا موافقین یه تاپیک جدا فقط برای آموزش نصب لینوکس بزاریم؟ یکی هم فقط برای سوال جواب ها؟

persian_gulf
14 August 2005, 09:16 PM
ای بابا کسی پیدا نشد جواب مارو بده
من اینو نصب کردم اما حالا بالا نمیاد
نمی دونم کجا اشتباه کردم

ganymede
15 August 2005, 08:43 AM
سلام خليج فارس عزيز
شرمنده من ديروز سر كارم نبودم ، نتونستم چك ميل كنم.
خوب ...گفتي حالا ردهتت بالا نمي ياد....؟
دقيق تر توضيح بده تا بتونم فكري كنم.
ببينم منوي انتخاب ويندوز XP فعاله ...اصلاً براي انتخاب سيستم ماكروسافت و لينوكس ، لينوكس منوشو نشون مي ده يا نه؟
در كل يكم بيشتر توضيح بده....از همين الآن نمي خوام يه حرفي همينطوري بزنم.

persian_gulf
15 August 2005, 12:20 PM
آقا من اول اینو توی boot partition نصب کردم
که کلا بالا نیومد. . تا کامپیوتر روشن می شد می رفت توی ویندوز
بار دیگه نصب کردم اما این بار توی MBR الان درسته و بالا هم میاد
اما یه مشکل دیگه دارم
من همین جور با قسمتهای مختلف که ور می رفتم به یه جا که مثل اکونت ویندوز است رفتم
یه اکونت که ساخته بودم و باهاش بالا میومدم پاک کردم
حالا دیگه واردش نمیشه ...فکر می کردم مثل ویندوز میشه یه کاریش کرد . . اگه راهی بلدین بگین لطفا

persian_gulf
15 August 2005, 12:22 PM
آقا مشکل دیگه ای که دارم اینه که نمی دونم فایل هام کجاست؟؟؟
منظورم فایل هایی است که تو ویندوز دارم مثل آهنگهام و ...

persian_gulf
15 August 2005, 12:25 PM
ضمنا آقای ganymede همون طور که فرموده بودین جز مودم همه چیز را شناخت

Dokht Esmati
16 August 2005, 02:06 AM
آقا مشکل دیگه ای که دارم اینه که نمی دونم فایل هام کجاست؟؟؟
برای سوسه :
root\windows
برای مندریک و ... : (معمولن)
root/mnt/

جز مودم همه چیز را شناخت
چیپستِ مودمتون چیه ؟

راستی اگه میخواستید با ویندوز هیچ تداخلی نداشته باشه بهتر بود Boot loader رو روی فلاپی میریختید.

persian_gulf
16 August 2005, 02:26 AM
برای سوسه :
root\windows
برای مندریک و ... : (معمولن)
root/mnt/

چیپستِ مودمتون چیه ؟

راستی اگه میخواستید با ویندوز هیچ تداخلی نداشته باشه بهتر بود Boot loader رو روی فلاپی میریختید.

اقا ممنون از راهنماییتون
مودمم zoltrix است (صفحه قبل دقیقا نوشتم چیه)
بابا اینقدر وارد نبودم که اینکار بکنم اما اگه میشه بگین چیکار کنم
بعد مشکلی که الان دارم وارد لینوکس نمیشه قبلا هم که می شد نمی تونستم وارد root بشم
یه ارور می داد به این معنی که شما اجازه ندارین و فقط ادمین می تونه

Dokht Esmati
4 October 2005, 02:52 AM
نمیدونم چرا جوابِ این سوالتون رو ندادم!:confused:

اگه تاهالا جوابتون رو نگرفتید ، بگید تا توزیح بدم.

persian_gulf
4 October 2005, 02:58 AM
نخیر جناب dokht Esmati هنوز کسی جواب منو نداده
اما هنوز مشکل دیگه ام باقیست ... بعد از این همه مدت
نمی تونم فایل های ویندوزم را پیدا کنم
به هر مسیری هم که بگین رفتم
نسخه لینوکسم را که گفتم ... redhat fedoracore 3
امیدوارم برای این مشکل بتونین یه راه حل پیدا کنین
در ضمن موافقین کلا یه تاپیک در باره مشکلات و سوالات لینوکس باز بشه؟
تا من و کسایی که مشکل دارن بتونن از شما و کسایی که مثل شما واردن کمک بگیرن