View Full Version : آموزش
houtanal
30 August 2004, 04:47 PM
براي شروع هر كس تخصصها و مطالبي رو كه مي تونه آموزش بده بيان كنه تا بعد با راي گيري ببينيم چي ميشه!
راستي چيز هايي رو كه احتياج دارين با ذكر اولويت بگين.
Shahram_gle
30 August 2004, 05:05 PM
همان طور كه من قبلا هم گفته بودم.
visual basic رو بلد هستم. نحوه استفاده توابع API رو هم در ويژوال بيسيك توضيح ميتونم بدم.
Autocad و يكم PhotoShop رو بلدم.
و شبكه و مسايل امنيتي شبكه رو ميتونم از ابتدا شروع به آموزش كنم. 8)
houtanal
30 August 2004, 05:17 PM
مسايل امنيتي شبكه
مباحث؟
kave
30 August 2004, 06:01 PM
مسايل امنيتي شبكه
اين بخش از قبل قرار بر اين بود در اين فروم بهش پرداخته نشه لطفن اين مطلب رو مد نظر داشته باشيد :x
houtanal
30 August 2004, 06:09 PM
اين بخش از قبل قرار بر اين بود در اين فروم بهش پرداخته نشه لطفن اين مطلب رو مد نظر داشته باشيد
در صورتيكه مبحث ايشون راجع به برنامه نويسي باشه موردي نداره(secure programing- socket programin-buffer overfllow-,.....)
Shahram_gle
30 August 2004, 08:36 PM
ok.
پس در مورد آموزش شبكه فقط صحبت ميكنم و امنيت شبكه رو ميزاريم كنار.
چون من برنامه نويسي براي اين كارو 8) بلد نيستم.
kave
30 August 2004, 10:11 PM
در صورتيكه مبحث ايشون راجع به برنامه نويسي باشه موردي نداره(secure programing- socket programin-buffer overfllow-,.....)
بنده منظور شما رو متوجه شدم اما بحثي پيرامون امنيت شبكه و بحث پيرامون مسايل مقابله با هك و خلاصه از اين قبيل در اين فروم نفرماييد هكمون مي كنند ها!!! دشمن كم نداريم :arrow:
8)
ok.
پس در مورد آموزش شبكه فقط صحبت ميكنم و امنيت شبكه رو ميزاريم كنار.
چون من برنامه نويسي براي اين كارو بلد نيستم.
بسيار از شما سپاسگزارم اگر كه ممكنه يك مقدار تقسيم لول كنيد از مبتدي تا حرفه اي برخورد كنيد كه همه استفاده ببرند ما هم كه مبتدي هستيم مخصوصن يك چيزي ياد بگيريم :o
Shahram_gle
30 August 2004, 10:18 PM
پس من يه تاپيك براي آموزش شبكه باز ميكنم و از مبتدي شروع ميكنم تا برسه به پيشرفته. 8)
houtanal
30 August 2004, 11:02 PM
بنده منظور شما رو متوجه شدم
در صورتيكه برنامه نويس باشيد متوجه مي شويد اين مباحث جزو شيرين ترين مباحث برنامه نويسي است.
اما بحثي پيرامون امنيت شبكه و بحث پيرامون مسايل مقابله با هك و خلاصه از اين قبيل در اين فروم نفرماييد
متاسفانه در اكثر فوروم هاي فارسي كه ديدم اين مسائل به هك كردن ايميل ياهو يا ساير مباحث مزخرف محدود شده و افرادي كه نه تجربه اي نه تخصصي در اين زمينه ندارند (ولي تا دلت بخواد ادعا دارند!) در اين مورد مزخرف تراوش مي فرمايند(با خوندن بعضي از پست هاشون واقعا عصباني ميشم :D )
اما در بخش برنامه نويسي(حداقل) قصد دارم مواردي را كه بايد در اين زمينه يك برنامه نويس در نوشتن برنامه هايش لحاظ كند را آموزش دهم.(باشد كه مورد قبول حق تعالي قرار گيرد!).اما دفاع بدون شناختن راه هاي حمله غير ممكن است!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.