View Full Version : برف پاكن 206
syamak
8 April 2005, 06:26 PM
با سلام
من چند وقتي است 206 تيپ 2 ام برف پاكنش خود به خود كار ميكند تا مدتي كه باز از كار مي افتد سوال كردم گفتند كه چون شمع 4 پلاتين گذاشتي اين طور شده اما شمعهاي فابريك را گذاشتم باز هم همانطوراست حدود 30 تا 40 بار كار ميكنه بعد مي ايستد تا توي يك دست انداز يا چراغ راهنما را استفاده ميكنم دوباره كار مي كند لطفا راهنمايي كنيد
مرسي
saber2q
8 April 2005, 06:34 PM
دوست من ببر ماشينتو تعمير گاه و يك گراف كامپيوتري بزن فكر ميكنم مشگل از كامپيوتر ماشينه چون يكي از دوستام همين مشگل رو با ماشينش داشت البته بر اثر يك مشگل اصلي ديگه اين اتفاق افتاده بود من دوباره ازش ميپرسم ولي مثل اينكه باطري ماشين ايراد پيدا كرده بود ولي همه اينها رو كامپوتر مشخص ميكنه
ATOS
9 April 2005, 11:53 AM
با سلام
من چند وقتي است 206 تيپ 2 ام برف پاكنش خود به خود كار ميكند تا مدتي كه باز از كار مي افتد سوال كردم گفتند كه چون شمع 4 پلاتين گذاشتي اين طور شده اما شمعهاي فابريك را گذاشتم باز هم همانطوراست حدود 30 تا 40 بار كار ميكنه بعد مي ايستد تا توي يك دست انداز يا چراغ راهنما را استفاده ميكنم دوباره كار مي كند لطفا راهنمايي كنيد
مرسي
از يكي از نمايندگيها شنيدم كه هر وقت بار اضافي روي سيستم برق 206 بياد بطور خودكار اين فشار رو با روشن كردن چراغها يا برف پاكن خالي ميكنه . و نمايندگيها براي از كار انداختن برف پاكن حساسيت كامپيوتر رو كم ميكنن
syamak
13 April 2005, 03:50 PM
مرسي از راهنمايي هايتان اما من بار اضافي روي ماشين نگذاشتم باطر ي هم تازه تقريبا 4يا5 ماه عوض كردم ومشكلي هم نداره
master
15 April 2005, 01:44 PM
نه مال كامپيوتره نه بار اضافي
يه ايراديه كه شايد كسي نفهمه
يكي از ماشينهاي قديم ما هم همينجور شده بود . تعميركارمون 3 هفته ماشين و ازمون گرفت تا بالاخره اومد و گفت ايراد از اتصال آهن بوده
اينكه تو تپه چاله درست ميشه هم مال همينه
اميدوارم مشكلت همين باشه . ميدونم با اين اشكالاي مزخرف چه اعصابي از آدم خرد ميشه من خودمم 206 دارم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.