PDA

View Full Version : بهترین صفحه کلاچ برای سمند

rayanreza
23 February 2009, 03:30 PM
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

با جست و جو در کل تاپیک ها دیدم که تاپیکی برای دیسک و صفحه کلاچ سمند نیست.برای همین این تاپیک رو زدم که کسانی از جمله خودم که قصد تعویض دیسک و صفحه سمندشون رو داشتن بتوانند استفاده کنند و به نتیجه مطلوبی برسند.

دوستان لطفا تجربه خودشون را در مورد بهترین دیسک و صفحه کلاچ برای سمند بفرمایند که هم جنس خوبی داشته باشه و هم در شتاب تغییر محسوسی داشته باشه.با توجه به اینکه فابریک ماشین برند والئو هست ولی در بازار اصلی این برند گیر نمیاد و همه چینی هستند که کیفیت خیلی بدی دارند و متاسفانه کسانی هم که ادعا می کنند اصلی دارند نیز ساخت چین هست.

طبق تحقیقاتی که کردم در سایت تیونینگ تاک دوستان برند لوک به اصطلاح آلمانی رو بیشتر پیشنهاد داده بودن و برند دایکن چند نفر که نصب کرده بودن خیلی راضی بودن ولی گویا تقلبی این برند هم زیاد شده.در این رابطه دیسک و صفحه زانتیا 1800 نیز خیلی ها پیشنهاد می کنن ولی من از چند تعمیرکار خبره پرسیدم گفتن هیچ فرقی نداره!

امیدوارم با راهنمائی اساتید محترم بتونیم در این تاپیک به نتیجه خوبی برسیم.

"با تشکر"

rayanreza
26 February 2009, 03:51 AM
دوستان کسی نظری نداره؟

امروز خیلی دنبال دیسک و صفحه زانتیا رفتم که متاسفانه پیدا نکردم.
البته چند لوازم فروش آشنا گیر آوردم که والئو اصلی فابریکی رو 60 و لوک آلمان را 65 قیمت میداد.البته ایساکو هم والئو رو همین قیمت میده

دوستان لطفا راهنمائی کنید چون شنبه باید عوض کنم

با تشکر

shei2nak
26 February 2009, 04:46 AM
سلام.
در مورد تاپيك چون سمند با پارس و 405 فرقي نداره مطمئنن همون نظر هايي كه در اون تاپيك ها داده شده اينجا هم تكرار ميشه.
ديسك و صفحه زانتيا هم فكر ميكنم با 405 فرقي نداشته باشه! چون فلايويل و ..... يكي هست.
پيشنهاد ميكنم همون والئو بگيريد...

rayanreza
26 February 2009, 05:31 AM
با سلام
در مورد دیسک و صفحه زانتیا بعضی تعمیرکارا میگن با 405 و سمند فرق داره بعضی ها هم میگن فرق نداره.
من میخوام ماشین شتابش زیاد بشه و کلاچ هم خیلی نرم باشه و زود خراب نشه.

shei2nak
26 February 2009, 06:09 PM
اگر ميخواهيد شتاب ماشين زياد بشه بايد به تالار تيونينگ مراجعه كنيد و قدرت موتورتون رو افزايش دهيد...
كلاج فقط قدرت رو منتقل ميكند... نه افزايش! حتي كلاچ اسپرت هم در زماني استفاده ميشه كه موتور رو تقويت كرده باشيد و كلاچ استاندارد جواب ندهد و دير درگير شود كه در اون موقع از كلاچ ريس استفاده ميكنند كه داراي ضربب اصطحكاك بيشتر و ديسكش هم داراي فنر قوي تري مي باشد...

MR.DJ
26 February 2009, 10:33 PM
صفحه کلاچ زانتیا زمانی سرعت و شتاب و زیاد میکنه که از گیربکس زانتیا هم استفاده کنی مثل ماشین من برای نرمتر شدن کلاچم سیم کلاچتو عوض کن نوع کوتاهشو بگیر

rayanreza
27 February 2009, 12:41 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
منظور من از شتاب اینه که مثلا با صفحه کلاچ زانتیا شتابم بهتر از فابریک بشه که مصداقشم در 206 تیپ 2 یکی از دوستان بود که صفحه کلاچ تیپ 5 رو انداخت که خیلی تو شتابش تاثیر داشته.
امروز رفتم پیش مکانیک و به این نتیجه رسیدم که همون فابریک رو بندازم که احتمالا برند والئو را بگیرم.شنبه یا یک شنبه ترتیبشو میدم و نتییجه را اعلام می کنم.
در مورد سیم کلاچ کوتاه هم سوال می کنم که اگه در نرمی کلاچ تاثیر داشته باشه از همین نوع میندازم

با تشکر

Kohi
27 February 2009, 01:06 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
منظور من از شتاب اینه که مثلا با صفحه کلاچ زانتیا شتابم بهتر از فابریک بشه که مصداقشم در 206 تیپ 2 یکی از دوستان بود که صفحه کلاچ تیپ 5 رو انداخت که خیلی تو شتابش تاثیر داشته.
امروز رفتم پیش مکانیک و به این نتیجه رسیدم که همون فابریک رو بندازم که احتمالا برند والئو را بگیرم.شنبه یا یک شنبه ترتیبشو میدم و نتییجه را اعلام می کنم.
در مورد سیم کلاچ کوتاه هم سوال می کنم که اگه در نرمی کلاچ تاثیر داشته باشه از همین نوع میندازم

با تشکر

rayanreza عزيز
در مورد تاثير روي شتاب درسته تاثير داره بخصوص در دنده هاي سنگينتر و در دورهاي بالاتر ولي به شرطي كه ديسك رو هم عوض كني ، در مورد واليو اصلي نرم هست و وتا اونجايي كه يادمه تو جعبه هاي سبز رنگ با حروف سفيد بود ،
در مورد سيم كلاج كوتاه از مزاياي ان اينكه كلاج مقداري نرمتر ميشه و به همون ميزان كوتاه بودن هم نقطه درگيري كلاج پايين ميرود (مخصوصا مناسب براي نيم كلاج )
واز معايب ان اين كه براي تعويض دنده كلاج حتما تا انتها بايد فشرده شود (مخصوصا 1و 2 ) و بعلت اينكه اكثرا اين عمل انجام نميشود ميزان در گيري صفحه بيشتر است و فرسايش ان افزايش پيدا ميكند بخصوص هنگامي كه صفحه نو هست

rayanreza
27 February 2009, 04:13 PM
با سلام
Kohi (http://www.phalls.com/member.php?u=110792) عزیز در مورد معایب سیم کلاچ کوتاه یه چیزایی شنیده بودم . واسه اطمینان فردا از مکانیک می پرسم اگه صلاح دید میندازم.

با تشکر

rayanreza
9 March 2009, 11:50 PM
با سلام
امروز که واسه تحویل ماشین پیش مکانیک رفتم و ماشینو که گرفتم کلاچش خیلی نرم شده بود انگاری پدال کلاچ نداره و ماشین جون دار شده ولی مارکشو هر کاری کردم نگفت فقط 67500 قیمتشه که فکر میکنم والئو اصلی باشه.
سیم کلاچم عوض کرده ولی نمیدونم کوتاهه یا نه.

با تشکر

sutlimited
17 March 2009, 12:37 PM
با سلام
امروز که واسه تحویل ماشین پیش مکانیک رفتم و ماشینو که گرفتم کلاچش خیلی نرم شده بود انگاری پدال کلاچ نداره و ماشین جون دار شده ولی مارکشو هر کاری کردم نگفت فقط 67500 قیمتشه که فکر میکنم والئو اصلی باشه.
سیم کلاچم عوض کرده ولی نمیدونم کوتاهه یا نه.

با تشکر

با تشکر از شما دوست عزیز، میشه بگید هزینه تعویضش (دستمزد) چقدر شده دقیقاً؟

rayanreza
17 March 2009, 02:43 PM
با تشکر از شما دوست عزیز، میشه بگید هزینه تعویضش (دستمزد) چقدر شده دقیقاً؟

با سلام
sutlimited عزیز من علاوه بر تعویض صفحه کلاچ برای یک سری مشکلات ماشین رفتم تعمیرگاه و کلی حساب کردم و نمیدونم ریز این کار چقدر شده ولی میدونم اگه منصف باشه بین 30 تا 35 نهایتا دستمزدش باشه.

jrahimpour
15 July 2009, 05:21 PM
با سلام
در مورد دیسک و صفحه زانتیا بعضی تعمیرکارا میگن با 405 و سمند فرق داره بعضی ها هم میگن فرق نداره.
من میخوام ماشین شتابش زیاد بشه و کلاچ هم خیلی نرم باشه و زود خراب نشه.

سلام
برادر من يه سمند مدل 83 داشت که ديسک و صفحه زانتيا روش انداخته بود. اين ماشين موقع حرکت پرواز می کرد. با نيش گاز سرعتش به 160-150 می رسيد. و واقعاً عملکردش عالی بود:icon_sad:

rayanreza
16 July 2009, 01:25 AM
سلام
برادر من يه سمند مدل 83 داشت که ديسک و صفحه زانتيا روش انداخته بود. اين ماشين موقع حرکت پرواز می کرد. با نيش گاز سرعتش به 160-150 می رسيد. و واقعاً عملکردش عالی بود:icon_sad:
دوست من کجاست اون صفحه کلاچ های اصلی که مرگ نداشتن.
الان که همش چینیه مضخرفه:icon_eek:

Saliary
21 December 2009, 11:32 AM
سلام

یه مدتیه که ماشین رو روشن میکنم صدای ( تق تق تق تق تق ) از موتور به داخل ماشین میاد ولی به محض اینکه کلاچ

رو تا آخر میگیرم صدا قطع میشه!!!! بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟ راهنمائی کنید!:icon_cry:

amahdavi2004
21 December 2009, 04:54 PM
دوست عزيز اين صدا مال دنده زير گيربكس است و شاهكار گيربكس‌هاي توليد نيرو محركه قزوين است. اگر دقت كني اكثر سمندها و 405 و پارس پس از كمي كاركرد اين صدا را مي دهند.
من بعد از 3 سال پي گيري و تحقيق و خرج كردن به شما مي گويم كه علاج ندارد و بايد به آن عادت كني و بي خيالش شوي و دلت خوش باشد كه عمومي است.(بيخودي فنر كلاچ را عوض نكن يا دست به گيربكس نبر فايده اي ندارد)
اگر شك داري كمي تاپيك اين 3 خودرو را زير و رو كن تا متوجه شوي.(البته اكثر پست‌هاي مربوط به اين اشكال مال خود من است و راه‌هايي را كه رفته ام شرح داده ام)
اگر واشر گلويي اگزوز را عوض كني و از نوع مرغوب بگذاري دو هفته صدايش خفه مي شود (خنده دار است ولي دو بار تجربه شده است) فكر مي كنم دليل اين كه اين صدا موقع تحويل خودرو صفر شنيده نمي شود همان نو بودن واشر گلويي اگزوز است.
خود نمايندگي‌ها هم دليلش را مي دانند ولي بروز نمي دهند تا وقتي گارانتي تمام شود.

pesaremelli
23 June 2010, 03:10 PM
من دیروز دیسک و صفحه ماشین رو بردم نمایندگی عوض کردن بااینکه تاکید کردم لوک بزارن ولی مارک پریدمپر که البنه روش حک شدmade in jepan انداختندقیمت هم نمایندگی 58700 تومان که البته 36000 تومن هم دستمزد تعویض گرفتند حالا به نظز شما پریدمپر مارک خوبیه یا اینکه برم پیگیر شم که عوضش کنن

MUSTANG2010
3 November 2010, 08:31 PM
من دیروز دیسک و صفحه ماشین رو بردم نمایندگی عوض کردن بااینکه تاکید کردم لوک بزارن ولی مارک پریدمپر که البنه روش حک شدmade in jepan انداختندقیمت هم نمایندگی 58700 تومان که البته 36000 تومن هم دستمزد تعویض گرفتند حالا به نظز شما پریدمپر مارک خوبیه یا اینکه برم پیگیر شم که عوضش کنن
با سلام و ارادت
دوست عزيز با توجه به زياد شدن برندهاي داخل بازار و ناتواني ما در تشخيص جنس اصلي و فرعي، الان شما بايد مارو راهنمايي كني كه ايني كه برات انداختن خوبه يا نه.
با احترام

powerclutch
4 November 2010, 08:24 PM
با سلام
دوستان با توجه به تجربه
ديسك وصفحه زانتيا 1800 براي خودروهاي سنگين وزن مانند سمند ،خودروي ملي،پرشيا اسپرت و حتي روآسال 87 به بالا .روآي سال با شرايط تنظيمات دقيق وبهينه سازي بهترين و مناسبترين هم از نظر قدرت وشتاب و هم از نظر نرمي پدال كلاچ وپايداري آن عالي مي باشد
در اولويت بعد ديسك وصفحه كلاچ فابريك خود پژو با برند والئو ولوك تقويت شده مي باشد.