PDA

View Full Version : طريقه پاك كردن لكه هاي قير ، روغن و ... از روي بدنه ماشين

سينا داوودي
16 February 2009, 11:33 PM
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز
لطفا دوستان در خصوص پاك كردن لكه هاي پاشيده شده قير ، روغن بر روي بدنه و شيره درخت روي سقف ماشين نظر دهند.

shei2nak
16 February 2009, 11:52 PM
سلام.
شيره درخت كه با كارواش پاك ميشود.
قير و روغن هم ساده ترين كار اين است كه يك دستمال رو بنزيني كنيد و روي سطح بكشيد تا پاك شود. و سپس با يك دستمال خشك پاك كنيد...

MR.DJ
16 February 2009, 11:53 PM
برای قیر میتونی از بنزین یا نفت استفاده کنی برای روغن از کف صابون

سينا داوودي
17 February 2009, 12:01 AM
با تشكر
در خصوص استفاده از بنزين آيا به رنگ بدنه آسيب نميزند ؟ چون خيلي جاها شنيدم احتمال اينكه به رنگ اصلي آسيب بزنه زياده !

رنگ ماشين سفيد

salar_kafka
17 February 2009, 12:05 AM
سلام.همون پارچه ی اغشته به نفت عالیه قیرو اب میکنه بعد جاشو با پودر رختشویی بشور و خشک کن

shei2nak
17 February 2009, 12:10 AM
اگر بنزين زياد رو رنگ بمونه كمي اسيب ميزنه اما در حد لكه گيري هيچ مشكلي پيش نمي ايد...

Siemens sx1
19 February 2009, 03:20 PM
من با روغن نباتی هم جواب گرفتم برای لکه های قیر

abedinian
21 February 2009, 11:03 AM
سلام
براي قير روغن مايع بهترين گزينه هست. مقداري روغن مايع روي يك دستمال بريزيد و به آرامي قير را پاك كرده بعد ماشين رو بشوريد.

viva
21 February 2009, 03:28 PM
سلام
براي قير روغن مايع بهترين گزينه هست. مقداري روغن مايع روي يك دستمال بريزيد و به آرامي قير را پاك كرده بعد ماشين رو بشوريد.

با روغن مایع خوراکی میشه؟ شما امتحان کردی؟ چون چند تا لکه ریزه قیر پاشیده به ماشین میخواستم پاکش کنم.

salar_kafka
21 February 2009, 04:02 PM
خود روغن اثر منفی رو رنگ نداره؟چون میگن روغن موتور و ترمز ضرر داره

Siemens sx1
21 February 2009, 08:30 PM
نه روغن مایع (خوراکی) هیچ مشکلی نداره
تو دفترچه ماشین برا قیر همین روغن رو پیشنهاد داده

farzinkhan
22 February 2009, 02:48 AM
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز
لطفا دوستان در خصوص پاك كردن لكه هاي پاشيده شده قير ، روغن بر روي بدنه و شيره درخت روي سقف ماشين نظر دهند.

بهترين و بي ضررترين روش براي پاك كردن قير,استفاده از پوليش نرم هست.:icon_mad:

abedinian
22 February 2009, 11:50 AM
با روغن مایع خوراکی میشه؟ شما امتحان کردی؟ چون چند تا لکه ریزه قیر پاشیده به ماشین میخواستم پاکش کنم.
بله امتحان شده و كاملا جواب داده است.

pedrambade
22 February 2009, 12:05 PM
بله امتحان شده و كاملا جواب داده است.

دوست عزیز، یکم نفت گیر بیار، یا گازوئیل، نفت بهرته، عین آب خوردن پاک می شه، به ماشین هم هیچ ضرری نمی زنه، بعدشم با آب و مایع ضرفشویی ماشین رو بشور، نفت حتی چربی زیادی هم نداره، هیچ فرقی هم نمی کنه چه رنگی باشه، برای امتحان برو کارواش بپرس باید با چی پاک کنم می گن گازوئیل اما نفت بهترین راه پاک کردنه، در مورد پولیش باید بگم پولیش یه ماده حلال هست که فوق العاده کاربری داره و توصیه می کنم همیشه داشته باشی اما نفت به رنگ ماشینت ضرر نمی زنه، اما پولیش علاوه بر اینکه لکه قیر رو می بره یه پاس از رو رنگ رو هم ممکن برداره، بهر حال نگران نباش لکه قیر هیچ ضرری به ماشینت نمی زنه

موفق باشی

behnam_hastam
22 February 2009, 01:27 PM
طبق نوشته دوستان و تجربه نفت تائید می شه.اما استفاده از روغن ترمز بسیار اشتباه است.چون بعد از چند دقیقه

ماندن روی هر سطح رنگ شده ای رنگ اون قسمت رو ور میاره.اصلا اصلا روغن ترمز استفاده نکنید.

pedrambade
22 February 2009, 01:33 PM
طبق نوشته دوستان و تجربه نفت تائید می شه.اما استفاده از روغن ترمز بسیار اشتباه است.چون بعد از چند دقیقه

ماندن روی هر سطح رنگ شده ای رنگ اون قسمت رو ور میاره.اصلا اصلا روغن ترمز استفاده نکنید.

روغن ترمز :icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis :icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_lol::icon_lol:
هر کی دوست داره در عرض چند دقیقه رنگ ماشینش از بین بره کافی کمی روغن ترمز رو به یه دستمال آغشته کنه و به رنگ ماشینش بزنه، خواهد دید که رنگ کم کم شروع به پوسته پوسته شدن نموده و تقریبا باید فاتحه رنگ ماشین رو خوند.

THEN BE CAREFUL:lover:

abs206
22 February 2009, 01:51 PM
ازروغن مایع استفده کنید البته یکمی بذارید داغ بشه بعد استفاده کنید

artin_255
24 September 2011, 02:24 PM
من از روغن مایع استفاده کردم جواب داد و به راحتی پاک شد روغن داغ هم نبود. فکر نمیکنم به رنگ هم صدمه بزنه در صورتی که همه ی مشتقاته نفت حلال رنگ هستند و میتونه مضر باشه. در ضمن ماشین من افتضاح قیری شده بود یه ساعتی طول کشید تا تمیز شد بعدشم با آب و مایع ظرف شویی شستمش.

faraz persia
12 October 2011, 11:28 PM
دوست عزیز شما میتونید از پولیش آمریکایی-گازوییل-نفت-و حشره کش هم استفاده کنید.از استون وتینر اصلا استفاده نکنید برای رنگ ماشین ضرر داره.

mehdi_mi
13 October 2011, 10:43 PM
سلام دوستان
به نظر من برای لکه های کوچک روغن مایع و برای میزان زیاد نفت ( باید زود شسته بشه ) هر دو تا هم جواب گرفتم هم برای رنگ متالیک هم روغنی

FL66
13 October 2011, 11:24 PM
بنظر من که پیشگیری بهتر از درمانه
بدنه ماشینتونو واکس خوب بزنین
اگر تمام ماشینتون هم قیری بشه باز راحت پاک میشه و به بدنه نمیچسبه
من مزدارو چند وقت یکبار واکس میزنم ، اگرم قیر بپاشه راحت با یه دستمال پاک میشه
ولی پژو رو که نمیزنم ، باید با سختی تمیزش کنم
البته من از مواد خاصی برای تمیز کردنش استفاده نمیکنم ، با آب سرد ماشینو میشورم ، قیرا هم کنده میشه

mehdi_mi
14 October 2011, 10:37 PM
بنظر من که پیشگیری بهتر از درمانه
بدنه ماشینتونو واکس خوب بزنین
اگر تمام ماشینتون هم قیری بشه باز راحت پاک میشه و به بدنه نمیچسبه
من مزدارو چند وقت یکبار واکس میزنم ، اگرم قیر بپاشه راحت با یه دستمال پاک میشه
ولی پژو رو که نمیزنم ، باید با سختی تمیزش کنم
البته من از مواد خاصی برای تمیز کردنش استفاده نمیکنم ، با آب سرد ماشینو میشورم ، قیرا هم کنده میشه
سلام دوست خوبم
میشه بگی چه واکسی میزنی ؟

FL66
14 October 2011, 11:09 PM
بله حتماً

http://s1.picofile.com/file/6956500000/IMG_1493.jpg

monge
28 October 2011, 12:58 PM
استفاده از اسپر حشره کش مستقم رو سطح الوده بپاشد بعد با تاد شتشو دهد

sajjad raad
15 November 2011, 02:56 AM
من با بخار شور پاک کردم

esi3500
15 November 2011, 10:54 AM
با سلام سجاد جانواقعا همه روپاك كرد وبه رنگ هم آسيب نرسوند؟

mehrdad_zero
18 November 2011, 07:11 PM
برای پاک کردن شیره درختا مخصوصا درخت کاج چیکار باید کرد؟