PDA

View Full Version : شناخته نشدن فلش مموري توسط كامپيوتر



sepehr62
15 February 2009, 08:07 PM
سلام دوستان.
من يه فلش مموري كينگستون گرفتم كه روي لپ تاپ كاملاً جواب ميده. اما روي PC كه ميزنمش يا هيچ اتفاقي نمي‌افته، و يا سيستم ريست ميشه!:icon_eek: چه كار بايد كرد؟

SMN
15 February 2009, 08:20 PM
سلام دوستان.
من يه فلش مموري كينگستون گرفتم كه روي لپ تاپ كاملاً جواب ميده. اما روي PC كه ميزنمش يا هيچ اتفاقي نمي‌افته، و يا سيستم ريست ميشه!:icon_eek: چه كار بايد كرد؟
مادر بوردت چیه؟!

sepehr62
15 February 2009, 08:23 PM
مادر بوردت چیه؟!


گيگابايت!:icon_neut

SMN
15 February 2009, 08:27 PM
گيگابايت!:icon_neut
اینتل یا AMD?!

روی My Computer رایت کلیک کن و Properties رو انتخاب کن به شاخه ی Advance برو و در قسمت Startup and recovery
settings رو انتخاب کن و تیک Automatical restart رو بردار
فلش رو بزن ببین چه اتفاقی می افته

sepehr62
15 February 2009, 08:32 PM
اینتل یا AMD?!

روی My Computer رایت کلیک کن و Properties رو انتخاب کن به شاخه ی Advance برو و در قسمت Startup and recovery
settings رو انتخاب کن و تیک Automatical restart رو بردار
فلش رو بزن ببین چه اتفاقی می افته

اينتل!

ممنون از راهنمايي. :icon_winkتيك رو برداشتم. ولي فلش رو كه ميزنم، كماكان اتفاقي نمي‌افته!:icon_mad:

SMN
15 February 2009, 08:35 PM
اينتل!

ممنون از راهنمايي. :icon_winkتيك رو برداشتم. ولي فلش رو كه ميزنم، كماكان اتفاقي نمي‌افته!:icon_mad:
هیچ اروری هم نمیاد؟! :icon_twis
درایور اینتل و چیپ ست مادربورد رو نصب کن

http://www.intel.com/support/chipsets/inf/index.htm

sepehr62
15 February 2009, 08:49 PM
هیچ اروری هم نمیاد؟! :icon_twis
درایور اینتل و چیپ ست مادربورد رو نصب کن

http://www.intel.com/support/chipsets/inf/index.htm

پورت رو كه عوض كردم، صفحه آبي اومد و ارور! و بعد هم ريست كردم دستي.
امتحان ميكنم

ويرايش:

از آدرسي كه داديد درايور جديد رو نصب كردم. CD مادربورد رو هم كه گذاشتم ميگه همه درايورهاي لازم نصبه:


http://i41.tinypic.com/ou4ego.jpg

sepehr62
15 February 2009, 08:51 PM
كماكان اتفاقي نيفتاد! :icon_ques فكر كنم به من تكنولوژي نيومده!!:icon_twis

SMN
15 February 2009, 08:53 PM
كماكان اتفاقي نيفتاد! :icon_ques فكر كنم به من تكنولوژي نيومده!!:icon_twis
بالاخره اون صفحه آبی اومد؟!
من اون رو میخوام!
چی توش نوشته؟!

sepehr62
15 February 2009, 08:54 PM
بالاخره اون صفحه آبی اومد؟!
من اون رو میخوام!
چی توش نوشته؟!

قبل از اين كه چيپست intel رو آپديت كنم يكبار اومد. نوشته بود يه ارور جدي اومد و ما شرمنده‌ايم و مجبوري ريست كني. بعد كه ريست كردم و درايور رو هم آپديت كردم، ديگه نمياد الان!

SMN
15 February 2009, 08:59 PM
قبل از اين كه چيپست intel رو آپديت كنم يكبار اومد. نوشته بود يه ارور جدي اومد و ما شرمنده‌ايم و مجبوري ريست كني. بعد كه ريست كردم و درايور رو هم آپديت كردم، ديگه نمياد الان!ای بابا خیلی عجیبه! که دیگه نمیاد!
ای کاش مینوشتی اون ارور رو یه جایی بنویسی
حالا عیبی نداره
وقتی وصل میکنی دقیقا هیچ اتفاقی نمی افته؟!
تا حالا ویندوز عوض کردی؟!

sepehr62
15 February 2009, 09:02 PM
ای بابا خیلی عجیبه! که دیگه نمیاد!
ای کاش مینوشتی اون ارور رو یه جایی بنویسی
حالا عیبی نداره
وقتی وصل میکنی دقیقا هیچ اتفاقی نمی افته؟!
تا حالا ویندوز عوض کردی؟!

به هر حال ممنون! :icon_winkاگر خبري شد و اومد مينويسم.
دقيقاً هيچي!!!
ويندوز كه خيلي عوض كردم. ولي اين اواخر با Acronis True Image Home‌يه بكاپ گرفتم از درايو ويندوزم، كه ديگه هر دفعه كه مشكلي پيش مياد ويندوز رو عوض نكنم و فقط Restore‌ كنم. اين سري كه Restore‌كردم، ديدم ديگه موبايل رو هم با اينكه درايورش رو نصب كردم نميخونه! اما چون خيلي حوصله نداشتم، ديگه پيگيرش نشدم.
ممكنه به خاطر همين باشه؟ يعني ويندوز عوض كنم؟

SMN
16 February 2009, 01:52 AM
به هر حال ممنون! :icon_winkاگر خبري شد و اومد مينويسم.
دقيقاً هيچي!!!
ويندوز كه خيلي عوض كردم. ولي اين اواخر با Acronis True Image Home‌يه بكاپ گرفتم از درايو ويندوزم، كه ديگه هر دفعه كه مشكلي پيش مياد ويندوز رو عوض نكنم و فقط Restore‌ كنم. اين سري كه Restore‌كردم، ديدم ديگه موبايل رو هم با اينكه درايورش رو نصب كردم نميخونه! اما چون خيلي حوصله نداشتم، ديگه پيگيرش نشدم.
ممكنه به خاطر همين باشه؟ يعني ويندوز عوض كنم؟
Acronis یا Norton Ghost یا خیلی برنامه های دیگه
یه سری مشکلات خاص خودشون رو دارن ممکنه از اونا باشه ضرر که نداره یه ویندوز بریز اگه درست نشد همون بک آپ رو ری استور کن

mbarazandetar
17 February 2009, 05:37 PM
دوست عزیز از پورتهای usb جلو استفاده میکنید یا پشت کیس چون ممکنه پورتهای جلو سیمشون شل باشه یا اصلا اشتباه وصل شده باشند بهتره با پورتهای پشتی هم امتحان کنی

alireza_sk
17 February 2009, 08:18 PM
سلام اگر مدل فلشت usb travel هست همينجوريه رو بعضي مادر بوردها جواب نميده با يك معمولي عوض كن

persia19191980
18 February 2009, 12:00 AM
دوست عزيز
اين مشكل بخاطر آپديت نبودن بايوس مادربرد است
به سايت مادربرد برويد
در قسمت support
driver
bios
بعد جديدترين بايوس رو انتخاب و طبق دستور آپديت اينكار را دقيق انجام دهيد
ممكن است در صورت اشتباه ، مادربرد دچار اشكال شود.

amahdavi2004
18 February 2009, 11:52 AM
فلش شما را نمي شناسد يا مي شناسد ولي درايوش را نمي بينيد؟
اگر مشكل اولي است كه دوستان راهنمايي كرده اند ولي اگر دومي است دليلش تلاقي نام درايو فلش با يكي از درايوهاي جاري سيستم است. براي حل مشكل در قسمت كنترل پنل به اين مسير برويد:
Administrative Tools\Computer Management\Storage\Disk Management
فلش مموري را پيدا كنيد و روي نام فلش كليك راست كنيد و Change Drive Letter and Paths را انتخاب و يك نام آزاد برايش انتخاب كنيد.

sepehr62
18 February 2009, 11:10 PM
دوست عزيز
اين مشكل بخاطر آپديت نبودن بايوس مادربرد است
به سايت مادربرد برويد
در قسمت support
driver
bios
بعد جديدترين بايوس رو انتخاب و طبق دستور آپديت اينكار را دقيق انجام دهيد
ممكن است در صورت اشتباه ، مادربرد دچار اشكال شود.

ممنون از راهنمايي دوست عزيز.
اما من به كمك برنامه bios@ باياس رو آپديت كردم. ولي همچنان مشكل به قوت خودش باقي هست.


فلش شما را نمي شناسد يا مي شناسد ولي درايوش را نمي بينيد؟مشكل همون مورد اول هست كه دوستان هم راهنمايي كردن، ولي متاسفانه مشكل همچنان پابرجاست. به محض اتصال يا سيستم ريست ميشه، يا صفحه آبي مياد، يا هيچ اتفاقي نمي‌افته!



دوست عزیز از پورتهای usb جلو استفاده میکنید یا پشت کیس چون ممکنه پورتهای جلو سیمشون شل باشه یا اصلا اشتباه وصل شده باشند بهتره با پورتهای پشتی هم امتحان کنی

با همه پورت ها امتحان كردم، متاسفانه فرقي نميكنه!

SMN
19 February 2009, 02:26 AM
مشكل همون مورد اول هست كه دوستان هم راهنمايي كردن، ولي متاسفانه مشكل همچنان پابرجاست. به محض اتصال يا سيستم ريست ميشه، يا صفحه آبي مياد، يا هيچ اتفاقي نمي‌افته!
نوشته های توی صفحه آبی خیلی مهمه نمیتونی بگی چیه؟! ویندوز رو عوض کردی؟!