PDA

View Full Version : رديابي گوشي سرقتي از طريق مخابرات

JASON
7 April 2005, 11:08 PM
با سلام خدمت اساتيد و دوستان

عرض شود كه گوشي من كه 6600 هست 24 /11 /83 طي ماجرايي به سرقت رفت اينجانب كه خيلي از اين بابت از خودم شاكي بودم !!!!! با مراجعه به آگاهي و بعد از دو هفته دوندگي !!!! حكمي جهت اداره بازرسي و قضايي مخابرات واقع ساختمان شماره 3 خيابان شريعتي نزديك به پل سيد خندان براي رديابي گوشي از طريق شماره سريال گوشي گرفتم و بعد از مراحل اداري متصدي اين كار گفت براي يكماه پيگيري خواهند كرد من هر چند روز يكبار مراجعه كردم اما هيچ خبري نبود بطوريكه نا اميد شده بودم ولي در نهايت خوش شانسي روز هفتم عيد براي كاري از اون طرفا رد ميشدم كه يه سري رفتم به اداره مخابرات كه نتيجه پيگيري اين بود كه براي اولين بار از گوشي استفاده شده و پرينتي همراه با جوابيه اي كه مثلا محرمانه بود براي اداره آگاهي فرستادند و من هم اصلا نگاهش نكردم :( :( :( :lol: :lol: هه هه اين پرينت ساعت مكالمه شماره مقصد شماره سوييچ موقعيت مكاني و ساعت و مدت مكالمه و تاريخ و چند تا فيلد ديگه داشت كه كاملا مشخص ميكرد كي و كجا ( سرعين و رشت )ازش استفاده كرده و مشخصات كامل استفاده كننده رو نشون ميداد....
خلاصه طرفو خواستند بعد از انكار و اصرار مشخص شد پسر عموي طرف اين گوشي رو از روي حماقت بدون جعبه و فاكتور و لخت از خيابون جمهوري نزديك پاساژ بزرگمهر از يه جوون به بهاي 195000 تومان !!!! خريده و براي مدتي كوتاه از سيم كارت پسر عموش براي تست گوشي استفاده كرده......

خيلي اصرار كرد كه فكرش رو هم نميكرده كه اين گوشي دزدي باشه اما نه من نه بازجو نه قاضي باورمون نشد يعني نميشد ... گذاشتيم به پاي طمعي كه كرده و مثلا گوشي مفت خريده ... من هم بهش گفتم من اين كارتو ميذارم به پاي اين كه فكر نميكردي گير بيوفتي اما گير افتادي....

خلاصه كلي خواهش و تمنا كردند البته هيچ سوء سابقه اي نداشت بيچاره كارمند يه شركت بود ... در آخر من هم گذشت كردم ...اگه گذشت نميكردم بيچاره زندگيش به هم ميريخت.... در آخر كلي هم تشكر كردند !!!! آخه ميدونيد اداره آگاهي بد جوري حالشون رو ميگرفت اگه من گذشت نميكردم ...

حالا هم گوشي پيش منه بعد از حدود دو ماه ( امروز تحويل گرفتمش ) اما باطريش عوض شده قبليش چيني بود اما اينيكه با گوشي هست مجارستاني به نظر سالم مياد از خوش شانسي هنوز رمش سر جاش بو د 256 مگ ترانسند و خود گوشي ترو تميز عين همون روزي كه ازم دزديدنش بود.....

اينم از ماجراي گوشي من ... فقط بعد از اين همه قصه ... نتيجه گيري اينه كه هر كاري رو اگه پيگيري كني درست پيش ميره و به نتيجه ميرسي ..... :arrow: :arrow:

موفق و شاد باشيد

kima
7 April 2005, 11:22 PM
جالب بود
دلم میخواست بدونم چه مشخصاتی میتونه مخابرات داشته باشه با سریال
انشالله دیگه از این اتفاق ها براتون نیافته

JASON
7 April 2005, 11:28 PM
مرسي خيلي ممنون ...

اينجور كه من فهميدم مخابرات ميتونه از طريق نرم افزارشون كه فارسي بود و كامل با استفاده از شماره سريال گوشي --- طرف رو شناسايي كنه البته خيلي كاراي ديگه هم ميتونه مثل گوش دادن به صداي طرف فقط روشن بودن گوشي كفايت ميكنه مثل يه ميكروفن !!!!!! اما فقط به مردم عادي يه پرينت ساده ميده ....

اين موبايل واقعا چيزه خطرناكيه واقعا راسته كه از قديم ميگفتند ديوار موش داره ....

موفق و شاد باشيد .

Joe Satriani
8 April 2005, 12:23 AM
JASON,
مثل گوش دادن به صداي طرف فقط روشن بودن گوشي كفايت ميكنه مثل يه ميكروفن

اينو از كجا مطمئنى ؟ من فكر ميكنم كه اينطور نيست ٬ اقلاً با هر گوشى نميشه !
وصل كردن مدار Speaker يا Microphone توسط IC Controller خود گوشى صورت ميگيره و ربطى به SIM Card نداره
با جستجو در سايت هاى تخصصى تعميرات موبايل اين اطلاعات رو بدست آورده بودم

شما از كسى شنيديد يا خودتون ديديد؟

JASON
8 April 2005, 12:46 AM
راستش...
البته ربطي به سيم كارت نداره مثل اينه كه بدون سيم كارت به مراكز مهم مثل اورزانس و 110 زنگ بزني ...
اينو كسي بهم گفت كه مدتهاي مديدي تو مركز تحقيقات مخابرات يه كاره اي بوده.....

خيلي چيزاي عجيب غريبي گفت كه من داشتم از تعجب ...

كه نميشه اينجا گفت اما اونيكه اين حرفو ميزد از لحاظ علمي و تحقيقاتي در سطح خيلي بالايي بود كه من هر چي فكر كردم كه باور نكنم ديدم نميشه !!!!

موفق و شاد باشيد .

pouriya
8 April 2005, 12:49 AM
با سلام
هر بار كه سيم كارتي را در داخل گوشيي قرار مي دهيم پس از روشن كردن بلافاصله تمامي اطلاعات گوشي از جمله
شماره سريال ان به مركز مخابرات فرستاده ميشود :x

Joe Satriani
8 April 2005, 12:58 AM
pouriya,
تمام اطلاعات = همان IMEI
چيز ديگه اى فرستاده نميشه
اما با توجه به Database هاى IMEI ميشه نوع گوشى و تاريخ ساختش رو هم تشخيص داد

JASON,
من مطمئنم مخابرات نميتونه Microphone رو روشن كنه و چيزى بشنوه
مثل اين ميمونه كه بگيد صدا و سيما ميتونه كانال تلويزيون شما رو عوض كنه
شرمنده اما چون علمى نيست نميشه باور كرد :shock:

JASON
8 April 2005, 01:08 AM
ابته باور كردنش خيلي سخته....

اما تو دنياي ديجيتال هيچ چيزي غير ممكن نيست ....

اگه خوب فكر كنيم ميبينيم يكي از دلايل گسترش دادن سيستهاي مخابراتي ديجيتال -- پيش بيني هاي امنيتي بوده و هست ...

در اين زمينه بايد حسابي تحقيق كرد تا مستدل بشه ...

موفق و شاد باشيد .

B e H r A d
8 April 2005, 11:19 AM
ابته باور كردنش خيلي سخته....

اما تو دنياي ديجيتال هيچ چيزي غير ممكن نيست ....

موفق و شاد باشيد .

درسته كه ميگين تو دنياي ديجيتال هيچ چيز غير ممكن نيست ولي تو ايران همه چيز غير ممكن هستش :lol: :(

keyvan-GSM
8 April 2005, 11:19 AM
مثل گوش دادن به صداي طرف فقط روشن بودن گوشي كفايت ميكنه مثل يه ميكروفن

همانطور كه جناب joe satriany فرمودن همچين چيزي غير ممكنه و اصلا صحت نداره....در مورد پيدا كردن سارق هم اينو بگم كه وقتي سيم كارت ما روي گوشي قرار مي گيره اطلاعات سيم كارت به همراه شماره سريال گوشي رو ي ريجيستر HLR شركت مخابرات( اتوبان كردستان-ساختمان lct) ثبت مي شه ...اين اطلاعات در هر لحظه در حال اپديت شدنه ود رهنگامي كه شماره شما توسط كسي فراخواني مي شه به HLR رجوع مي شه و رجيستر مي گه كه فرضا مشترك مورد نظر در كدام سلول با چه مشخصاتي در اخرين اطلاعات دريافتي بوده است يا اينكه از دسترس خارج شده....
حالا اگه اقا دزده سيم كارت خودشو بروي گوشي شما بندازه و شما از قبل اعلام سرقت كرده باشيد بلافاصله با توجه به اطلاعات موجود صاحب سيم كارت نورد نظر به عنوان سارق شناخته مي شه.........

JASON
8 April 2005, 03:21 PM
با سلامي دوباره

خوب يادمه يه فيلم مستند راجع به وسايل جاسوسي از دستگاههايي كه افراد خبره تو آمريكا ميساختند ديدم كه يكيش برام خيلي جالب بود...

كار اين دستگاه اين بود كه مخترع اون ميرفت اطراف فرودگاه و منتظر ميشد تا كسايي كه به خارج از امريكا سفر ميكنند آخرين تماسشونو رو با موبايلشون بگيرند و برند بعدش آقاي مخترع اون دستگاه با ثبت كدهاي لازم با استفاده از همون دستگاه با تلفن به حساب قربانيش مجاني صحبت ميكرد .....

اين يكي از وسايل جاسوسي بود اكثرشون مربوط به شنود بود

البته تو آمريكا اختراع اين وسايل براي كار تحقيقاتي ممنوع نيست....!!!

kima
8 April 2005, 03:38 PM
این که مخابرات میتونه میکروفن رو روشن کنه تایید می کنم که ممکن نیست
معنی نمیده این حرف از نظر علمی
مخابرات کنترلی نداره روی گوشی ها

حتما از فردا تاپیک درست میشه آقا گوشی هاتون رو روشن نکنید مخابرات دارهویروس می فرسته داخل گوشی هاتون

متخصص
8 April 2005, 03:51 PM
ضمن تشكر از توضيحات دوستان چند مطلب هست كه ممكن است از عنوان تاپيك كمي بدور باشد ولي از آنجا كه اين مبحث دراين تاپيك باز شده است با اجازه دوستان مطلب را تكميل مي نمايم.

1- برنامه فارسي كه دوستمان اشاره كردند صرفا در امور مشتركين موبايل مورد استفاده است و اطلاعاتش بسيار دقيق از لحاظ زمانيست.( با دقت حدود نيم تا يك ساعت)

2- فيلدهايي كه مي توان مشاهده نمود شامل تمامي اطلاعات مكاني( از كدام سوپيچ) و زماني و شماره هاي تماس گيرنده و شنونده و مدت مكالمه مي باشد.

3- با يك جستجوي ساده بر اساس IMEI مي توان دريك بازه زماني گوشي سرقتي را پيدا نمود.( اولين سيم كارتي كه در آن قرار گرفته است)

4- در مورد اينكه چه اطلاعاتي از گوشي به مخابرات ارسال ميشود .شماره سريال گوشي+شماره سريال سيم كارت( درصورت موجود بودن) + موقعيت مكاني( زير كدام آنتن)

5- در مورد اينكه آيا مي توان از ميكروفون موبايل شنود كرد.اين مطلب كمي جاي بحث دارد.در بحث ديجيتال و سيستمهاي پيشرفته موبايل يكسري اطلاعات بصورت محرمانه هستند و حتي اپراتورها هم از آنها بي اطلاعند.
از لحاظ ديد عمومي امكانپذير نيست اما طي بررسيهاي انجام شده صحبتهاي ژان شيراك رپيس جمهوري فرانسه در يك جلسه محرمانه از اين طريق شنود شده بود.!!!
براي خودم هم اين مطلب كمي جاي بحث دارد اما......حتما ايراد از دانش فني من است.در هر حال خيلي ها از تلفن همراه به نام ميكروفن همراه ياد مي كنند.
من فكر نمي كنم درجمع ما افرادي باشند كه بخواهند اينهمه احتياط كنند.آنكه حساب پاك است از محاسبه چه باك است.

موفق باشيد 8)

behrooz4859
8 April 2005, 05:35 PM
به SIM card مربوطه.

payamix
8 April 2005, 08:39 PM
امان از فيلم هاي 007 :mrgreen:

ATOS
8 April 2005, 08:45 PM
pouriya,
تمام اطلاعات = همان IMEI
چيز ديگه اى فرستاده نميشه
اما با توجه به Database هاى IMEI ميشه نوع گوشى و تاريخ ساختش رو هم تشخيص داد

JASON,
من مطمئنم مخابرات نميتونه Microphone رو روشن كنه و چيزى بشنوه
مثل اين ميمونه كه بگيد صدا و سيما ميتونه كانال تلويزيون شما رو عوض كنه
شرمنده اما چون علمى نيست نميشه باور كرد :shock:
دوست عزيز و گرامي . اين كار كاملا شدني است و از قديم هم انجام ميگرفته . نميتونم بگم كه از كي شنيدم ولي طرفي كه اينو بهم گفت هميشه مبايلشو خاموش ميكرد و با ...... صحبت ميكرد .

Joe Satriani
8 April 2005, 08:57 PM
hamed_1361,
منم اجازه ندارم اسم طرف رو بگم آخه تو ..... كار ميكنه :?:
به من ميگفت ميشه با آفتابه ٬ شيرموز خورد ! خودش خورده بود ! :P
دوست عزيز من تا چيزى رو نبينم با صراحت بيان نميكنم و از كسى هم نميپذيرم
اقلاً دليل علمى بياريد كه با عقل جور در بياد.
منم يه زمانى فكر ميكردم ميشه از Bluetooth به عنوان WLAN استفاده كرد و ظاهرشون هم به هم شبيه هست (فركانس و ...) اما شدنى نيست !
حالا هى بيام بگم ميشه ميشه ميشه ؟ :x

niceevil
8 April 2005, 09:06 PM
فقط در صورتی ميتونه ميکروفن رو روشن کنه که با شرکت سازنده گوشی تبانی داشته باشه
که اونا هم حداقل اين امکان رو به ايران نميدان ممکنه اف بی اي مجبور کنه که چنين سيستمی رو داخل گوشی
بزارن اما ايران نميتونه

مگه اينکه گوشی يه ضعف امنيتی داشته باشه که اون طور هم فقط بعضی از گوشی ها رو ميشه شونود کرد :x

keyvan-GSM
8 April 2005, 09:14 PM
hamed_136حامد جان اين چيزهارو باور نكن....

mss
8 April 2005, 09:20 PM
hamed_1361,
منم اجازه ندارم اسم طرف رو بگم آخه تو ..... كار ميكنه :?:
به من ميگفت ميشه با آفتابه ٬ شيرموز خورد ! خودش خورده بود ! :P
دوست عزيز من تا چيزى رو نبينم با صراحت بيان نميكنم و از كسى هم نميپذيرم
اقلاً دليل علمى بياريد كه با عقل جور در بياد.
منم يه زمانى فكر ميكردم ميشه از Bluetooth به عنوان WLAN استفاده كرد و ظاهرشون هم به هم شبيه هست (فركانس و ...) اما شدنى نيست !
حالا هى بيام بگم ميشه ميشه ميشه ؟ :x
سلام
اينجا يك سايت علمي است و فقط با دلايل علمي بايد صحبت كرد و از نقل قول بي اعتبار پرهيز كرد.چه بسا هنوز ما نتوانسته ايم به بعضي از افراد بفهمونيم كه با بلوتوث نميشه شماره طرف يا اطلاعات درون گوشي او مثل دفترچه تلفنش را به دست آورد :shock:
موفق باشيد 8)

mahmood3ir
10 April 2005, 12:30 AM
آقا من گوشيم گم شده و براي رذيابي هم نامه كلانتري لازمه ولي كلانتري هم به من نامه نميده كي ميدونه بايد چيكار كنم ضمنا گوشيم 6600 :cry: :cry: :cry:

tazmani
10 April 2005, 03:36 PM
دقيقا دوسال پيش يك همچين روزهايي من تهران بودم. نزديك ظهر بود. داشتم از ميدان انقلاب ميرفتم به سمت آزادي كه سوار ماشين بشم برم فرودگاه. يكي دو ساعت بعدش پرواز داشتم براي مشهد. توي پياده رو داشتم با موبايل حرف ميزدم كه يك موتوري آمد و از دستم گوشي را چنگ زد و رفت.
تلفن زدم 110 يك مامور مردني آمد بعد گفت برو كلانتري فلسطين. بعد كه رفتم اونجا اول از همه دم در من را عين دزدها تفتيش كردن و لازم را زيرورو كردن. بعد رفتم پيش افسر نگهبان و شرح ماوقع را گفتم. اون هم گفت شكايتت را بنويس و بعد به يه درجه داره گفت شكايشتشو بگير تا ببينيم....
گفتم تا ببينيم چيه . من الان دارم ميرم . تازه من به دزده زنگ زدم(درواقع به گوشي سرقتي خودم) گفته اگه هفتاد تومن ميدي بيام گوشيت را پس بدم. موقعيت از اين بهتر چي ميخاين ....
اين كه گفتم انگار به يارو فحش دادم برگشت با يك وضع و لحني كه گفتم الان ميزنه تو گوشم گفت :‌ تو اگه عرضه داشتي مواظب بودي گوشيت را ندزدند....
من هم گفتم ببخشيد كه گوشي منو دزديدن. معذرت ميخام . بعد هو راهمو كشيدم رفتم فرودگاه....
از اون روز هم از از هرچي پليسه حالم بهم ميخوره.
ضمنا گوشيم Siemens SL45i بود كه اون زمان تقريبا آخر گوشي بود.

niceevil
10 April 2005, 04:21 PM
[quote=Joe Satriani]hamed_1361,
سلام
اينجا يك سايت علمي است و فقط با دلايل علمي بايد صحبت كرد و از نقل قول بي اعتبار پرهيز كرد.چه بسا هنوز ما نتوانسته ايم به بعضي از افراد بفهمونيم كه با بلوتوث نميشه شماره طرف يا اطلاعات درون گوشي او مثل دفترچه تلفنش را به دست آورد :shock:
موفق باشيد 8)

اگه بشه يه جوری درخواست اتصال رو دور زد امکانش هست
مثل خيلی از اکسپوليت هايی که دارن مشابه همين کار ها رو در مورد سايت ها ميکنن

javad430
23 May 2005, 03:54 PM
البته دوستان عزيز بايد اين را هم بدانند
من هم يك 6600 دارم به دلايلي آن را گم كردم و مطابق رفتار دوستمون عمل كردم يعني در نهايت نامه اي براي مخابرات از دادگاه گرفتم
بعد از يازده روز گوشي من پيدا شد و الان كه حدود چهار ماه هست كه سيم كارت خودم روي اون هست ولي هيچ خبري از مخابرات يا دادگستري مبني بر پيدا شدن آن به من نداده اند
در ضمن من خودم تلفني دو روز بعد به مخابرات زنگ زدم تا گزارش بدم كه پيدا شده بر حسب فضولي اول پرسيدم پيدا شده يا نه
گفتند متاسفانه نه من هم خدا حافظي كردم
گفتم زياد هم كسي را اميدوار نكنيد من كه خيلي شانسي پيدا كردم :cry:

ATOS
23 May 2005, 04:57 PM
Joe Satriani, و keyvan-GSM, عزيز :
من يقين دارم اين كار شدنيه چون ديدم :x اگه قرار بود همه شدني ها رو بدونيد كه سياست اينقدر خودشو كثيف نشون نميداد :x
اگه روزي خواستيد جفتك چارگوش بندازيد و سر مهتاب وارو گرفتنتون به گوشي مبايلتون شك كنيد :P
تا خالا چند بار گوشيهاتون به علت مشكلات مخابرات قطع شده؟ چه روزايي بوده؟ از اين به بعد اين روزا رو بخاطر بسپاريد و بعد خواهيد ديد كه صاحب يك تقويم خيلي جالب شديد كه جمعه ها رو با قرمز نشون ميده :lol:

ACTIVE
10 August 2005, 11:12 PM
Joe Satriani, و keyvan-GSM, عزيز :
من يقين دارم اين كار شدنيه چون ديدم :x اگه قرار بود همه شدني ها رو بدونيد كه سياست اينقدر خودشو كثيف نشون نميداد :x
اگه روزي خواستيد جفتك چارگوش بندازيد و سر مهتاب وارو گرفتنتون به گوشي مبايلتون شك كنيد :P
تا خالا چند بار گوشيهاتون به علت مشكلات مخابرات قطع شده؟ چه روزايي بوده؟ از اين به بعد اين روزا رو بخاطر بسپاريد و بعد خواهيد ديد كه صاحب يك تقويم خيلي جالب شديد كه جمعه ها رو با قرمز نشون ميده :lol:

مبحث جالبی بود
دوست عزیز میشه در مورد این تقویمی که گفتی بیشتر توضیح بدین؟

اما به نظر من ارتباط گوشی و طرف مقابل یک ارتباط کامله یا همون فول دوپلکس، به اعتقاد من حداقل اطلاعاتی که از گوشی به مرکز مخابره میشه، امکانش هست که از مرکز هم گزینه هایی به گوشی فرستاده بشه یکی دوتا پالس!!! اما فکر کنم که بدون سیم یه مقدار مشکله
فرض محال بر اینکه این کار هم شدنی باشه فکر نکنم صاحب گوشی متوجه نتونه نشه، حداقل گوشی یه بوقی یه جیغی چیزی میزنه
درسته؟

آيدين 6600
10 August 2005, 11:53 PM
میشه یه مثال مشهور رو باسه کنترل مکالمات زد از جمله حادثه یازده سپتامبر رو که بعد از اینکه اون حادثه دلخراش اتفاق افتاد CIA نوار مکالمات گروههای ترورریستی رو هموشون رو جمع کرده و ضبط کرده بود این کار تقریبا بیش از 24 ساعت بعد از حادثه بود
در حوادث تروریستی لندن هم این بار تروریستها با زیرکی خاصی از هیچگونه وسایل ارتباطی مخابراتی استفاده نکرده بودن که پلیس لندن این حادثه رو ادامه حوادث نیویورک میدونست چون اشتباه دفعه قبلشون رو تکرار نکرده بودن
این سیستمهای مخابراتی دیجیتالی بسیار پیشرفته رو در سال 2001 تو حادثه 11 سپتامبر استفاده کرده بودن پس میشه گفت این سیستم قبل ان هم بوده و تقریبا از همون زمانها هم در ایران استفاده میشده
جالب اینجاست که بدونین طبق قوانین جهانی GSMهیچ اپراتوری حق کنترل گفت و شنود رو نداره مگر اینکه در مواقع ضروری
در ایران به تازگی شنیدم یه سیستمی رو طراحی کردن که کامپیوتر مرکزی به یک سری کلمات حساسیت داره سنسورهای خاصی طراحی شده که از بین هزاران تون صدا کلمات حساس رو تشخیص میده و از همون قسمت شروع به ضبط مکالمات میکنه الله واعلم

آيدين 6600
10 August 2005, 11:58 PM
شما هر حرفی که تو تلفن میزنین در ایران کمتر از 1 ثانیه تاخیر داره همون طور که میدونین مخابرات و دکلهای موبایل به عنوان یک واسطه مکالمه عمل میکنه یعنی مکالمات شما بلافاصه از طریق مخابرات به گوش مخاطبتون میرسه پس به راحتی میشه تمام مکالمات رو شنید بدون اینکه شخصی متوجه کنترل مکالمشون بشه

crimsondevil50
12 August 2005, 12:35 AM
در مورد شنود از تلفن همراه بايد بگم في البداهه نمي شه شنود كرد چرا كه امكان پذير نيست بلكه اول با تلفن مورد نظر تماس مي گيرن و اون طرف تلفن را جواب مي ده بعد اون را قطع يا حتي خاموش مي كنه ولي با استفاده از وسيله يا نرم افزار ( دقيق نمي دونم ) ميكروفن اون را روشن نگه ميدارن.

X-R
28 September 2005, 05:18 PM
داشتم سرچ ميكدم اين مطلب را ديدم .

من اين مطلب به صورت اتفاقي شنيدم

بايد بگم ميشه ميكرفون گوشي را فعال ساخت . ولي اين كار با يك نرم افزار خاص كه روي گوشي من وشما نيست انجام ميدن براي كله گندهاست.

كه براي قطع بايد باطري را دراورد نه خاموش كرد.

ديگه نميدونم چه قدر درسته

سود انباشته
18 November 2005, 12:09 AM
داشتم سرچ ميكدم اين مطلب را ديدم .

من اين مطلب به صورت اتفاقي شنيدم

بايد بگم ميشه ميكرفون گوشي را فعال ساخت . ولي اين كار با يك نرم افزار خاص كه روي گوشي من وشما نيست انجام ميدن براي كله گندهاست.

كه براي قطع بايد باطري را دراورد نه خاموش كرد.

ديگه نميدونم چه قدر درسته
اره شما راست ميگيد براي محكم كاري بايد باطري را در اورد و خاموش كردن گوشي ممكنه چندان موثر نباشه.

Pedro
18 November 2005, 03:55 PM
سلام دوستان
1- قضيه شنود و يا ضبط مکالمات با اين قضيه فرق مي کنه
اون قضيه شدنيه
2- بنظر من اون چيزي که شما ميگيد احتياج به شرايط فني داره هم از طرف سوييچ و هم از طرف گوشي که من بعيد ميدونم فراهم باشه

linktaz
28 July 2006, 04:34 PM
سلام
بچه ها .گوشی رو دزدیدن.مدلش هم :sl45i زیمنس :icon_cry:
میشه کمکم کنین باید چی کار کنم؟
مرسی
اگه میشه میل بزنین بهم
email:great_laier@yahoo.com

mer30
bye

Pedro
28 July 2006, 08:21 PM
سلام
بچه ها .گوشی رو دزدیدن.مدلش هم :sl45i زیمنس :icon_cry:
میشه کمکم کنین باید چی کار کنم؟
مرسی
اگه میشه میل بزنین بهم
email:great_laier@yahoo.com

mer30
bye

برید مخابرات اعلام کنید که گوشی شما سرقت رفته تا پیگیری بشه

parsian
29 July 2006, 04:13 PM
برید مخابرات اعلام کنید که گوشی شما سرقت رفته تا پیگیری بشه
پارسال گوشی 3 تا از دوستام سرقت شده (v3-6600) به سفارش خود دفاتر مخابراتی شماره سریال گوشی رو دادن ولی تابحال خبری نشده - احتمالن یا سر کاریه یا اینکه اصلن براشون ارزش نداره و کاری انجام نمیدن

Pedro
29 July 2006, 07:59 PM
یکی از دوستان بنده گوشی 6600 گم کرده بود که پس از اطلاع به مخابرات یکبار در همین شهر ردیابی شد که نتیجه ای نداشت و بار دیگر در کرمانشاه ردیابی شد که سرانجام عودت داده شد. دوست عزیز به محض اینکه از گوشی شما تماس گرفته شود گوشی ردیابی می شود. حالا یا پیگیری نشده یا از گوشی شما تماسی گرفته نشده است. توصیه می کنم بار دیگر پیگیری کنید و اگر بتوانید از طریق آشنایان پیگیری کنید بهتر است.:icon_razz

rezam
29 July 2006, 08:29 PM
یه چیز دیگه هم هست ، زمانی که من توی سپاه خدمت سربازی می کردم یه نامه ی محرمانه یرای پرنسل سپاه اومد که تلفن های همراهشون توسط سیستمهای بسیار پیشرفته ی مخابراتی که در مرز ایران و عراق نصب شده اند شنود می شه و از خواسته بود تا در مکالمه هاشون اطلاعات خاصی رو رد و بدل نکنند . این نامه رو من خودم شخصا به سه تا ارگان دیگه فکس زدم . پس لابد همچین چیزی بوده ، و در ضمن حتما همه ی دوستان میدونن که سازمان اطلاعات ایران بسیار قویه و هیچی از زیر دستشون در نمی ره ، به هر حال بازم بعیده که تلفن ها رو ، مخصوصا تلفن آدمهای معمولی رو کنترل کنند . در ضمن سیستمهای حساس به کلمات خاص هم ابتدا در امریکا راه اندازی شد مه مخالفت های زیادی رو در زمینه ی نقض آزادی های فردی به پا کرد : این سیستمها همونطور که گفته شد به کلماتی مانند رییس جمهور ، جورج بوش و ... حساس بودند . یک سوال هم من داشتم : من PPC رو واسه ام از دبی آوردن و فکر نمی کنم در شبکه مخابراتی ایران ثبت شده باشه ( در حال حاضر دارم ازش استفاده می کنم ) آیا برای استفاده از سیستم های ضد سرقت لازمه برم شماره سریال اونو در مخابرات رجیستر کنم ؟

بلای ناگهانی
1 August 2006, 05:14 PM
گوشی من هم به طرز ناجوانمردانه ای به سرقت رفت... رفتم مخابرات پرینت گرفتم یه موضوع جالب رو دیدم.. شماره سریال گوشی که تو پرینت چاپ شده بود با شماره سریال اصلی گوشی فرق داشت( دو رقم اخر)... گوشی من هم فون لاکش فعال بود... می خواستم بدونم ایا امیدی هست به ردیابی گوشی یا فقط فیلم مخابراته

sajjadnegaresh
1 August 2006, 05:35 PM
یک سوال هم من داشتم : من PPC رو واسه ام از دبی آوردن و فکر نمی کنم در شبکه مخابراتی ایران ثبت شده باشه ( در حال حاضر دارم ازش استفاده می کنم ) آیا برای استفاده از سیستم های ضد سرقت لازمه برم شماره سریال اونو در مخابرات رجیستر کنم ؟
موقعی یه شماره سریال یه گوشی رو رجیستر می کنن که نتونه با اپراتور سیم کارتی که روش نصب ارتباط برقرار کنه و آنتن نده ، ولی وقتی می گی که آنتن می ده و استفاده می کنی معلمومه که اتوماتیک رجیستر شده دیگه . خیالت راحت باشه .

john123
7 December 2006, 12:47 PM
با سلام ،
گوشي هاي تلفن همراه مانند ميكروفن همراه مي باشند ولي دو ، سه راه براي اينكه درحال حاضر گوشي شما شنود مي شود يا نه وجود دارد(حالت Standby) كه اگر دوستان مايل باشند اعلام مي كنم.
با تشكر

ماندانگاس
12 March 2007, 01:05 AM
از کجا میتونیم بفهمیم که یه گوشی سرقتی اعلام شده یا نه؟

mohammad51
25 March 2007, 05:54 PM
از کجا میتونیم بفهمیم که یه گوشی سرقتی اعلام شده یا نه؟

شما لطف كن برو خدمات موبايل دولتي اونجا بهت ميگن كه دزدي يا نه:icon_cool

ياحق

kianooshjon
18 April 2007, 03:08 PM
من گوشيم N73 و الان كه دارم اينو مينويسم ازم دوزديدن تو محل كارم مي خواستم بدونم چقدر امكان داره كه كد IMEI اون عوض بشه ؟ و نتونم از طريق مخابرات پيگيري كنم ؟

F.®.A
18 April 2007, 03:21 PM
imie اون رو عوض کنند که دیگه بدردشون نمیخوره چون تو شبکه اجازه استفاده نداره (گوشی non permissive) استانشاالله راحت میتونید گوشی رو پیدا کنید

amahdavi2004
19 April 2007, 09:38 AM
اصولا من نمي دانم گوشيهاي نوكيا را مثل سوني اريكسون مي توان نرم افزاري تعويض كرد يا نه؟ ولي اگر بشود imie يك گوشي ديگر را كه در شبكه كار مي كند را مي گذارند و گوشيهاي سريال غير اصلي (Change) همين جوري هستند.

F.®.A
19 April 2007, 09:45 AM
اصولا من نمي دانم گوشيهاي نوكيا را مثل سوني اريكسون مي توان نرم افزاري تعويض كرد يا نه؟ ولي اگر بشود imie يك گوشي ديگر را كه در شبكه كار مي كند را مي گذارند و گوشيهاي سريال غير اصلي (Change) همين جوري هستند.
سلام
خیر دیگه اینکار امکان پذیر نیست اولین گوشی که imie اون به طور permissive و مجاز در شبکه ثبت شود دیگه قفل میشه و گوشی های بعدی با همان imie اجازه استفاده ندارند

amahdavi2004
19 April 2007, 12:15 PM
نمي خواهم شما را نااميد كنم اميدوارم با پيگيري موفق بشويد و گوشي را پيدا كنيد ولي اكثرا گوشي سرقتي را اوراق مي كنند و از لوازمش استفاده مي كنند.

F.®.A
19 April 2007, 12:45 PM
نمي خواهم شما را نااميد كنم اميدوارم با پيگيري موفق بشويد و گوشي را پيدا كنيد ولي اكثرا گوشي سرقتي را اوراق مي كنند و از لوازمش استفاده مي كنند.
:icon_twis سلام دوست من
میشه بیشتر توضیح بدید اوراق میکنند و بغد از لوازمش استفاده میکنند یعنی چی؟
یعنی IC هاشو ور میدارن؟بعد کجا ازش استفاده میکنند؟تو رادیو یا یه گوشیه دیگه؟؟

amahdavi2004
19 April 2007, 02:46 PM
به بعضي تعميركاران گوشي كه وجدان ندارند (نه همه) مي فروشند و قطعاتي مثل قاب، لنز،lcd و برد را در گوشيهاي ديگر استفاده مي كنند (مثل ماشين دزدي كه اوراق مي شود) چون امكان رديابي گوشي و گير افتادن وجود دارد.(البته من نديده ام فقط شنيده ام)

mohammad51
19 April 2007, 03:05 PM
:icon_twis سلام دوست من
میشه بیشتر توضیح بدید اوراق میکنند و بغد از لوازمش استفاده میکنند یعنی چی؟
یعنی IC هاشو ور میدارن؟بعد کجا ازش استفاده میکنند؟تو رادیو یا یه گوشیه دیگه؟؟

فرشيد جان منظور اينكه گوشي ها رو كامل باز ميكنن و وسايل ميشه ازش استفاده كرد رو بر ميدارن و در گوشي هاي ديگه كه براي تعمير ميارن مورد استفاده قرار ميدن مثل lcd دوربين برد گوشي پايه هاي شارژو................:icon_cool

F.®.A
19 April 2007, 03:09 PM
فرشيد جان منظور اينكه گوشي ها رو كامل باز ميكنن و وسايل ميشه ازش استفاده كرد رو بر ميدارن و در گوشي هاي ديگه كه براي تعمير ميارن مورد استفاده قرار ميدن مثل lcd دوربين برد گوشي پايه هاي شارژو................:icon_cool
سلام
محمد جان آخه تا حالا همچین چیزی ندیده و نشنیدم اینه دیگه چه جونورایی هستند آخه باز کردن lcd یا برد کار خیلی سختیه با دست تقریبا امکان پذیر نیست:icon_twis :icon_cool

mohammad51
19 April 2007, 03:19 PM
سلام
محمد جان آخه تا حالا همچین چیزی ندیده و نشنیدم اینه دیگه چه جونورایی هستند آخه باز کردن lcd یا برد کار خیلی سختیه با دست تقریبا امکان پذیر نیست:icon_twis :icon_cool

فرشيد جان اين كارو يك كسي كه خبره اين كاره انجام ميده نه اون كه دزديده چون كساني هستن كه از اين راه پول در ميارن شما فكر ميكني گوشي هايي كه الان تو بازار هستن و هنوز وسايل يدكيشون نيومده چه كار ميكنن؟:icon_arro :icon_cool

kianooshjon
21 April 2007, 12:03 PM
امیدوارم از گلوشون پایین نره
ولی من رفتم کلانتری برای پیگیری می گفت اگه از ایرنسل و تالیا استفاده کنند قایل پیگیری نیستند و فقط واسه اپراتور اول کار می کنه ؟ کسی می تونه اینو تایید یا رد کنه

mohammad51
21 April 2007, 01:47 PM
امیدوارم از گلوشون پایین نره
ولی من رفتم کلانتری برای پیگیری می گفت اگه از ایرنسل و تالیا استفاده کنند قایل پیگیری نیستند و فقط واسه اپراتور اول کار می کنه ؟ کسی می تونه اینو تایید یا رد کنه

دوست عزیز

چون در شرکت های ایرانسل و تالیا شماره سریال گوشی ها ثبت شده و نشده میتواند کار کند و ریجیستریبودن و نبودن فرقی نمیکنه به هنوز هم سیستم ردیابی گوشی روی این دو سیستم شرکتها نصب نشده ÷یدا کردن گوشی شما اگر بااین دو سیستم باشد بسیار مشکل خواهد بود ولی با این حال با شرکت ایرانسل تماس برقرار کنید تا ببینید چه جوابی به شما میدهند:icon_cool

kianooshjon
24 April 2007, 11:47 AM
شماره بوتوث مويايل من كه گم شده اينه
NUMBER IS------00:19:79:cf:a5:f14----------NUMBER
از دوستان مي خوام اونو اكه برنامه رادار دارند بزارند اگه موبايلشون اونو پيدا كرد به من پيام بدند من ممنون مي شم

***لطفا از قرار دادن ایمیل خودداری کنید****

F.®.A
24 April 2007, 11:58 AM
از دوستان مي خوام اونو اكه برنامه رادار دارند بزارند اگه موبايلشون اونو پيدا كرد به من پيام بدند من ممنون مي شم

سلا متوجه نشدم!!:icon_ques شماره بلوتوث؟این که میگید یعنی چی؟

mohammad51
24 April 2007, 12:42 PM

***لطفا از قرار دادن ایمیل خودداری کنید****

دوست عزیز میشه یک بار توضیح بدی رادار چه ربطی به بلوتوث داره و تازه این شماره که به عنوان شماره بلوتوث دادید چیه؟:icon_razz :icon_cool

ali_tech
24 April 2007, 01:08 PM
فكر مي كنم منظورشون از شماره بلوتوث همون Bluetooth device address باشه كه با كد #2820#* قابل مشاهده هست. رادار هم يك برنامه اي هست كه اگه شما فعالش كني بلوتوث هاي اطراف رو كه روشن هستند پيدا مي كنه و به شما نشون ميده كه چقدر باهاشون فاصله داريد. همچنين Bluetooth device address اونها رو ميده.(فكر ميكنم اين برنامه تو بخش برنامه هاي سيمبين معرفي شده).

اما نمي دونم منظور ايشون چيه. يعني منظورشون اينه كه همه ما اين برنامه رو نصب كنيم و هر جا كه ميريم روشن كنيم و اگر تصادفا بلوتوثي پيدا كرديم كه شمارش اين بود(شماره رو هم از حفظ باشيم!) بهشون خبر بديم؟!:icon_twis

kianooshjon
25 April 2007, 11:24 AM
فكر مي كنم منظورشون از شماره بلوتوث همون Bluetooth device address باشه كه با كد #2820#* قابل مشاهده هست. رادار هم يك برنامه اي هست كه اگه شما فعالش كني بلوتوث هاي اطراف رو كه روشن هستند پيدا مي كنه و به شما نشون ميده كه چقدر باهاشون فاصله داريد. همچنين Bluetooth device address اونها رو ميده.(فكر ميكنم اين برنامه تو بخش برنامه هاي سيمبين معرفي شده).

اما نمي دونم منظور ايشون چيه. يعني منظورشون اينه كه همه ما اين برنامه رو نصب كنيم و هر جا كه ميريم روشن كنيم و اگر تصادفا بلوتوثي پيدا كرديم كه شمارش اين بود(شماره رو هم از حفظ باشيم!) بهشون خبر بديم؟!:icon_twis

دقيقا درسته البته شايد فكر كنيد كه اين خيلي خود خواهي ولي به نظر من اگه همه اين كارو بكنند نه فقط براي من بلكه براي همه كساني كه گوشيشونو گم مي كنند مي تونيم يك سيستم رد يابي با بلوتوث براي همه راه اندازي كنيم كه براي همه نوع اپراتور هم كار مي كنه .
البته يك توضيح هم بدم خدمته دوستمون كه برنامه رادار امكان ورود دستي ادرس بلوتوث را داره يعني همون كدي كه من دادم و اگر كسي محدوده گوشي پيدا شد شما يك sms بزنيد يا email بزنيد بقيش با من
اين برنامه رادار را هم احتياج نيست كه هميشه اجرا شده داشته باشيد يك بار اجراي اونم كافيه
اگر من احساس كنم كه دوستان ممكنه همكاري كنند من توضيحاته كامله استفاده از برنامه رادار را براتون مي زارم
با تشكر فراوان:lover:

F.®.A
25 April 2007, 01:34 PM
خوب اینکه شدیدا غیرمنطقی:icon_twis و خنده داره از کجا معلوم بلوتوث گوشی روشن باشه از طرفی اونم تو این همه گوشی!!اینطوری فکر میکنم وقتتونو تلف میکنید شما فقط باید از شرکت مخابرات پیگیر باشید