night4angel
30 August 2004, 01:21 AM
دوستان متاسفانه امروز یکی اعضا همین Forum به آدرس Yahoo من PM زد و کلی فحش و دری وری به من گفت که گوشی M55 رو Patch کرده اما بعد از کار دیگه گوشیش روشن نمیشه و وقتی برای تعمیر به مرکز زیمنس مراجعه کرده به این دوستمون گفتند که این مسئله در گارانتی بحساب نمیاد و باید یک سوم قیمت گوشی برای تعمیرش هزینه کنه . در جواب به این دوستمون باید بگم که شما وقتی به من PM میزنی و فحش میدی جرات داشته باش و ID من رو Ignore نکن چون من می خواستم راهنماییتون کنم که گوشیتون رو درست کنید بدون هزینه . من نمیدونم ID شما در Forum چی هستش وگرنه با این همه فحش که شما به بنده دادید باز هم شما رو راهنمایی میکردم . چند نکته رو برای دیگر دوستان در زیر مینویسم که قبل از شروع کار بهش توجه کنید :
1 - قبل از هر کاری از گوشی یک Fubu یا Full Flash با برنامه V-Klay تهیه کنید .
2 - برای استفاده از Patch ها قبل از کار مطمئن شوید برای گوشی شماست و با Version Firmware گوشی شما هم خوانی داشته باشد .
3 - بعد از پایان مرحله Patch کردن قبل از اینکه گوشی را از کابل بکشید حتما اول از برنامه V-Klay خارج شوید بعد گوشی را جدا کنید چون امکان دارد گوشی روشن نشود .
4 - به پیغام های خطا در برنامه توجه کنید و سعی کنید با Bootcore گوشی کاری نداشته باشید .
5 -همیشه از Patch هایی که تست شده استفاده کنید .
امیدوارم موفق باشید . خوده بنده هم به ترتیب پچ های گوشی های زیمنس رو براتون سعی میکنم تست کنم و در سایت قرار بدم . برای آگاهی بیشتر میتوانید فایل Lesson 1.doc را از شاخه Article از Upload center دانلود کنید . 8) :wink:
1 - قبل از هر کاری از گوشی یک Fubu یا Full Flash با برنامه V-Klay تهیه کنید .
2 - برای استفاده از Patch ها قبل از کار مطمئن شوید برای گوشی شماست و با Version Firmware گوشی شما هم خوانی داشته باشد .
3 - بعد از پایان مرحله Patch کردن قبل از اینکه گوشی را از کابل بکشید حتما اول از برنامه V-Klay خارج شوید بعد گوشی را جدا کنید چون امکان دارد گوشی روشن نشود .
4 - به پیغام های خطا در برنامه توجه کنید و سعی کنید با Bootcore گوشی کاری نداشته باشید .
5 -همیشه از Patch هایی که تست شده استفاده کنید .
امیدوارم موفق باشید . خوده بنده هم به ترتیب پچ های گوشی های زیمنس رو براتون سعی میکنم تست کنم و در سایت قرار بدم . برای آگاهی بیشتر میتوانید فایل Lesson 1.doc را از شاخه Article از Upload center دانلود کنید . 8) :wink: