PDA

View Full Version : قبل از پچ كردن زيمنس اين تاپيك رو بخونيد

night4angel
30 August 2004, 01:21 AM
دوستان متاسفانه امروز یکی اعضا همین Forum به آدرس Yahoo من PM زد و کلی فحش و دری وری به من گفت که گوشی M55 رو Patch کرده اما بعد از کار دیگه گوشیش روشن نمیشه و وقتی برای تعمیر به مرکز زیمنس مراجعه کرده به این دوستمون گفتند که این مسئله در گارانتی بحساب نمیاد و باید یک سوم قیمت گوشی برای تعمیرش هزینه کنه . در جواب به این دوستمون باید بگم که شما وقتی به من PM میزنی و فحش میدی جرات داشته باش و ID من رو Ignore نکن چون من می خواستم راهنماییتون کنم که گوشیتون رو درست کنید بدون هزینه . من نمیدونم ID شما در Forum چی هستش وگرنه با این همه فحش که شما به بنده دادید باز هم شما رو راهنمایی میکردم . چند نکته رو برای دیگر دوستان در زیر مینویسم که قبل از شروع کار بهش توجه کنید :
1 - قبل از هر کاری از گوشی یک Fubu یا Full Flash با برنامه V-Klay تهیه کنید .
2 - برای استفاده از Patch ها قبل از کار مطمئن شوید برای گوشی شماست و با Version Firmware گوشی شما هم خوانی داشته باشد .
3 - بعد از پایان مرحله Patch کردن قبل از اینکه گوشی را از کابل بکشید حتما اول از برنامه V-Klay خارج شوید بعد گوشی را جدا کنید چون امکان دارد گوشی روشن نشود .
4 - به پیغام های خطا در برنامه توجه کنید و سعی کنید با Bootcore گوشی کاری نداشته باشید .
5 -همیشه از Patch هایی که تست شده استفاده کنید .
امیدوارم موفق باشید . خوده بنده هم به ترتیب پچ های گوشی های زیمنس رو براتون سعی میکنم تست کنم و در سایت قرار بدم . برای آگاهی بیشتر میتوانید فایل Lesson 1.doc را از شاخه Article از Upload center دانلود کنید . 8) :wink:

payamix
30 August 2004, 09:50 AM
با تشكر از جناب night4angel

zahrajoon
6 July 2005, 06:38 PM
سلام
من یک گوشی زیمنس از نروژ برام فرستادن که تا یک سال قفل اونجاست و فقط اونجا میشه ازش استفاده کرد
حالا کسی می تونه قفل را بشکنه؟
من وقتی pin code را میدم بعدش یک کد دیگه میخواد؟telefonnet er spprite subset code
که البته به زبان نروژی هستش.
لطفأ راهنماییم کنید.

sami
2 September 2005, 02:17 PM
night4ngel عزیز من یه m55 دارم که وقتی خریدمش حدود 150 تومن بود 6 ماه بعد اومدم با آپدیتی که از سایت زیمنس گرفته بودم آپدیت کردم نمیدونم کجای کارو اشتباه بود یعنی یادم نمیاد فقط می دونم که وقتی کار تمام شد گوشی رو از کابلش کشیدم دیگه روشن نشد . بعد چند بار فلش کردم بازم درست نشد فقط 1 بار تا 2 ثانیه صفحه آبیه روشن مید دوباره خاموش میشد فرستادم تهران آلبته نه نمایندگی اما کارش خوب بود نتونست بهم گفت چند تا برنامه قاطی فرستادی روش . حالا هم گوشه اتاق افتاده نمیشه کاریش کرد ؟؟؟؟؟؟؟ آخه خیلی دوسش دارم اولین گوشیم بود