View Full Version : بهترین ماشین بین 10 تا 13 میلیون تومن
farhadm
6 February 2009, 12:01 PM
سلام به کلیه دوستان.
اگه میشه لطفا منو راهنمایی کنین تو رنج قیمت بین 10 تا حدود 13 میلیون تومن بهترین انتخابی که میتونم داشته باشم چیه. لطفا در صورت پیشنهاد خودروی خاص دلیل اونو هم ذکر کنین.
ماشینهایی که من تا الآن به نظرم میاد شاید به دردم بخوره اینا هستن:
کیا ریو، پژو 206 تیپ 3، فولکس گل، فیات سینا، L90
اگه مورد مناسب دیگه ای هم به نظرتون اومد با دلیل بهم پیشنهاد بدین.
ممنون.
salar68
6 February 2009, 01:23 PM
سلام
اگر با ظاهر این خودرو مشکلی ندارید تندر یکی ز بهترین انتخاب ها است
واقعا" ماشین خوبی است نرمی دید فضایسرنشین قدرت و ...
اما اگر مشکل دارید با ظاهر و به صورت مجردی بیشتر استفاده می کنید 206 تیپ 3 هم گزینه خوبی است.
گل هم خوبه اما قیمت بالاست !
farhadm
6 February 2009, 04:18 PM
سلام
اگر با ظاهر این خودرو مشکلی ندارید تندر یکی ز بهترین انتخاب ها است
واقعا" ماشین خوبی است نرمی دید فضایسرنشین قدرت و ...
اما اگر مشکل دارید با ظاهر و به صورت مجردی بیشتر استفاده می کنید 206 تیپ 3 هم گزینه خوبی است.
گل هم خوبه اما قیمت بالاست !
1) مگه گل الآن قیمتش چنده؟
2) تو ماشینهای ذکر شده تنها موردی که دلمو می زنه قیافه زشت تندر هست. 206 هم دیگه خیلی زیاد شده. ولی اگه مورد بهتری ندیدم مجبورم دیگه!!! فکر کنم بی مایه فتیره!!!!
ضمناً اگه میشه لطف کنید از نظر فنی و علمی هم بررسی کنید.
فیات سینا رو قیمت گرفتم یه جا میده 14 میلیون ولی نمی دونم کدوم تیپش هست.
کیا ریو هم که فکر کنم بین حدود 13 میلیون باشه.
پژو 206 تیپ 3 هم حدود 13 میلیون و 600 هزار تومان باید باشه.
مشخصات فیات سینا رو هم میزارم اینجا...شاید چون هنوز تو بازار زیاد نشده بعضی ها مشخصاتش یادشون نباشه:icon_surp
مشخصات فنی فیات سینا(siena) تاپکو نماینده رسمی فیات در ایران
http://www.mundomotores.com.ar/fichas/Fiat/18301.jpg
مشخصات فنی فیات سینا :
پارامتر ها
FIAT SIENA
موتور
۱۴۶۱ سی سی / ۴ سیلندر
حداکثر قدرت
۷۷ اسب بخار
حداکثر گشتاور نیوتون متر
۱۱۵ نیوتون متر / ۳۵۰۰ دور در دقیقه
ماکزیمم سرعت
۱۷۰ کیلومتر بر ساعت
گیربکس
۵ دنده دستی
وزن
۱۱۰۰ کیلوگرم
استاندارد یورو ۴
این مشخصات بر اساس پارامتر های ارائه شده توسط تاپکو نماینده رسمی فیات در ایران است و با برخی مندرجات وبسایت تاپکو تفاوت دارد .
از امکانات فیات سینا می توان به موارد زیر اشاره کرد :
ترمز ABS ، دو کیسه هوا جلو ، فرمان هیدورلیک ، سیستم ضد سرقت ( immobilizer ) ، میله محافظ جانبی در ها برای حفاظت سرنشینان ، سیستم خودکار قطع سوخت هنگام تصادف ، سیستم cruise control ( ثبت اطلاعات سفر ) ، باز شدن قفل صندوق عقب و باک از داخل خودرو ، سیستم تنظیم صندلی راننده در ۶ جهت ، CD PLAYER ..
پلت فرم ۱۷۸ فیات که سینا روی آن می باشد قابلیت نصب ۱۰ تیپ موتور را داراست و با بنزین و گاز کار می کند .
- از نکات جالبی که از سینا یک خودروی واقعا خانوادگی می سازد حجم صندوق عقب اونه که در نوع خودش و در بین خودرو های هم کلاسش بی نظیره برای نشون دادن این تفاوت عمده بین سینا و دیگر سدان ها :
حجم صندوق عقب سمند : ۵۰۰ لیتر ، تندر-۹۰ ۵۱۰ لیتر ، ۲۰۶ صندوق دار ۴۵۰ لیتر و در مقایسه با این خودرو های به ظاهر جادار حجم صندوق عقب فیات سینا ۵۱۵ لیتره
http://www.greencar.com/images/flexfuel-times-four/Fiat-Siena-Tetrafuel-Instruments-LR.jpg
تصاویر ارائه شده در سایت رسمی تاپکو نشان دهنده مدل ۲۰۰۷ سینا می باشند ، اما مدل ۲۰۰۸ این خودرو با تغییرات ظاهری قرار است به بازار های اروپا عرضه شود .. هنوز اطمینانی از این که کدام مدل قرار است در کشور تولید شود وجود ندارد .
امنیت فیات سینا :
شاید برای عده ای توجه به نکات امنیتی یک خودرو در خرید اون آنچنان اهمیت نداشته باشه ولی افرادی هم هستند که امنیت خودرو رو جزو ۳ مورد اول پارامتر های انتخاب یک خودرو قرار می دهند و حتی تعداد ستاره های امنیتی اون خودرو براشون اهمیت زیادی داره ..
مدا اروپایی سینا ( آلبیا ) در روسیه و بر طبق آخرین استاندارد های eroncap مورد آزمایش قرار گرفت تست تصادف از جلو با سرعت ۶۴ کیلومتر بر ساعت که نمره ۸/۵ رو به خودش اختصاص داد ، به بیان دیگر این نمره معادل ۳ ستاره امنیت است .
http://www.italiaspeed.com/2006/cars/fiat/06/siena_tetrafuel/005.jpg
مدل چینی سینا (پرلا) در چین توسط chinaNcap در سه مورد مورد آزمایش قرار گرفته که شباهت زیادی به تست NTHSA آمریکا دارد ، پرلا در تست تصادف از جلو نمره ۸/۰۶ رو به خودش اختصاص داد که معادل ۳ ستاره امنیته ، در تست تصادف نمره ۱۲/۰۲ که معدل ۴ ستاره است و در تست تصادف از کناره ها نمره ۱۰ رو به خودش اختصاص داده که معادل ۳ ستاره امنیت هست ، و در کل ۳ ستاره امنیت .
هم در اروپا و هم در چین نتیجه تست های امنیت سینا ۳ ستاره امنیت بوده .
سینا در ۴ نسل توسط فیات ایتالیا به بازار های کشور های در حال پیشرفت جهان عرضه شده ، این خودرو که سدان فیات پالیو می باشد برای نخستین بار در سال ۱۹۹۶ در کارخانه فیات در برزیل طراحی و عرضه شده و هم اکنون نیز در کشور هایی همچون آرژانتین،لهستان،ترکیه،برزیل،هند،آفریقای جنوبی، چین ، ویتنام،کره شمالی و مصر تولید می شود .با این وجود سینا توانسته همچنان مشتریهای خود را حفظ کند .
سینا بیش تر با عنوان سدان پالیو شناخته می شود و تا کنون هم پای پالیو حرکت کرده ولی پس از عرضه مدل فیس لیفت سینا در سال ۲۰۰۷ این محصول فیات شروع به فاصله گرفتن از فیات پالیو کرد . به زعم مشتری ها ، با کیفیت ترین سینا ، مدل آلبیا ( نام سینا در اروپا) است و بی کیفیت ترین آن مدل تولیدی در هند است .. ببینیم مدل تولیدی در بنیان توسعه صنعت خودرو پارس ( تاپکو ) چه جوری از خجالت مردم ایران در می آد !
آمار تولیدی فیات سینا در برزیل بر اساس تقاضا در طی ۳ سال ۴۰ هزار دستگاه افزایش داشته به گونه ای که هم اکنون ۸۱ هزار دستگاه سینا در سال در برزیل تولید می شود .
لازم به ذکره مردم جهان بر اساس تبلیغات فیات ، سینا را با ظاهر کوچک ، قیمت کم و مصرف منطقی می شناسند .
http://www.gii.in/autos/images/Fiat_Siena.jpg
http://www.mundoautomotor.com.ar/web/wp-content/uploads/2007/12/fiat-siena-2008-01.jpg
*****البته تیپهای پائینتر هم داره که من نمی دونم کدوم تیپش داره تو ایران تولید میشه که قیمتش زیر 14 میلیون هست؟!*****
Mehdi-HTC
6 February 2009, 07:34 PM
دوست من اطلاعات جالبی از این ماشین گذاشتین از عقبش خیلی خوشم اومده.....اگه میشه اطلاعات دقیقتری از تیپ هایی که در ایران هستش رو بزارید و قیمت دقیق اونها
foadost
7 February 2009, 02:54 PM
اطلاعات جالبی در مورد سینا بود ولی برخی از موارد با اونچه من از نمایندگی مرکزی پرسیدم متفاوت بود ، حالا نمیدونم کدوم درسته :icon_razz البته عقب ماشین هم این شکلی نیست و این عکس مربوط به مدل 2008 میشه که در ایران این مدل مونتاژ نمیشه
چیزی که مطمئنم اینه که قیمت این خودرو از طرف شرکت 16500 تایین شده و برای کسانی که مرداد و شهریور ثبت نام کردند دعوتنامه ارسال شده و تا 2 هفته دیگه تحویلش آغاز میشه و احتمالاً وقتی بیاد تو بازار قیمتش بالاتر از قیمت مصوب شرکت خواهد بود :icon_roll
farhadm
7 February 2009, 03:07 PM
با همه این توصیف ها..... حالا من چی بخرم!؟؟؟
MKHSH
7 February 2009, 03:16 PM
با 13 تومن ميتوني يه فولكس گل مدل 84 تميز با رينگ اسپرت و باند و ... پيدا كني.
alirezap1977
7 February 2009, 03:17 PM
فقط ال 90
MKHSH
7 February 2009, 03:18 PM
با 13 تومن ميتوني يه فولكس گل مدل 84 تميز با رينگ و لاستيك اسپرت و باند و سانروف و ... پيدا كني.
alirezap1977
7 February 2009, 03:20 PM
فقط ال 90که مي تونه نياز قشر متوسط جامعه رو براورده کنه با توجه به امکاناتش و البته قيمت مناسبش خوب واضح که قيافه هر ماشين کاملا سليقگي من بنز کلاس اس رو خيلي دست دارم ولي وقتي پولش روندارم به ال 90 بيشتر بها ميدم تا ريو يا سمند تانک...
alirezap1977
7 February 2009, 03:21 PM
تندر 90
foadost
7 February 2009, 03:38 PM
الان یه سری افراد که سینا ثبت نام کردند دارند دعوتنامه های خودشون رو که 7500 پول دادن به قیمت 8500 میفروشن و با 7300 که باید بدی به شرکت ماشین 15800 تمام میشه ، اگه بتونی این مقدار پول بدی خیلی خوبه :icon_razz
در غیر این صورت لوگان فول E2 بهترین انتخاب میتونه باشه. اگه یه لوگان سفید بگیری و زه های روی درب ها و سپر ها هم بدی سفید کنند قیافش خیلی بهتر میشه (اگه دوست داشته باشی و یه کم ارتفاع ماشینم بیاری پایین کاملاً با لوگان های توی خیابان متفاوت میشه :icon_cool )
farhadm
7 February 2009, 03:55 PM
با 13 تومن ميتوني يه فولكس گل مدل 84 تميز با رينگ و لاستيك اسپرت و باند و سانروف و ... پيدا كني.
با ماشین کارکرده زیاد حال نمی کنم!!! باید از اولش زیر پای خودم بوده باشه
farhadm
7 February 2009, 03:58 PM
اینجوری که تا الآن دستگیرم شده مثل اینکه لوگان بهتر از بقیه ماشینا باید باشه ولی حیف که قیافه نداره.
مثل اینکه میگن قیافش یه کم قراره بهتر بشه از سال دیگه...درسته؟ یا نه؟
کسی عکسی در مورد قیافه جدیدش نداره؟
farhadm
8 February 2009, 12:44 PM
قیمت لوگان فول E2 LP حدود 14 میلیون و 500 هزار تومان هست!
206 تیپ 3 هم حدود 16 تومن باید باشه که از لیست خارج میشه!!!
ali_452006
8 February 2009, 01:35 PM
گل صفرش 17 تومن ولي خرجش بالاس
اگه با قيافه تندر مشكل نداري صفرش عاليه.
خيلي ماشين كامليه :icon_cool
Galexy1985
8 February 2009, 04:29 PM
دوست عزیز:
206 تیپ 3 معمولی قیمتش حدود 15200 الی 300 هست و سفارشیش حدود 16،بنابراین با این مقدار بودجه باید از خریدش صرف نظر کنی! شما میتونی با این مبلغ یه 206 تیپ 2 معمولی بخری که قیمتش حدود 13500 الی 14 تومان هست.
در مورد لوگان هم E2 SLX حدود 12700 الی 900 و E2 LP حدود 13800 الی 900 هست.
کیا ریو هم الان حول و حوش 13500 هست.
اما به عقیده من،بهترین انتخاب برای شما (با این مقدار بودجه!) KIA Rio هست که برخلاف لوگان در کنار بحث امکانات،فاکتور زیبایی رو هم داره!
بطور کلی منهای KIA Rio گزینه های زیر در این رنج قیمت جزء بهترینها هستند:
1-سمند معمولی
2-206 تیپ 2 معمولی
3-206 اس دی V20
4-لوگان E2 LP
البته تأکید میکنم که من خودم 206 (هر دو نوع) و سمند رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم،ضمنا" تا جای ممکن از خرید اتومبیل کارکرده خودداری کنید!
mehsad
8 February 2009, 05:16 PM
من که 206 رو با هیچ کدوم عوض نمیکنم.:icon_razz
farhadm
10 February 2009, 01:44 AM
من این روزا که دارم تحقیق میکنم از ریو خیلی خوبی تو این فروم دیدم ولی یه چیزیو زیاد از بنگاه دارای مختلف شنیدم و اون اینه که ریو خیلی بد فروش میره. حتی از یکی دو نفر تو خود نمایندگی سایپا هم شنیدم. به نظر شما حقیقت داره؟
reza engine
10 February 2009, 09:24 AM
من این روزا که دارم تحقیق میکنم از ریو خیلی خوبی تو این فروم دیدم ولی یه چیزیو زیاد از بنگاه دارای مختلف شنیدم و اون اینه که ریو خیلی بد فروش میره. حتی از یکی دو نفر تو خود نمایندگی سایپا هم شنیدم. به نظر شما حقیقت داره؟
الان دیگه ماشین کالای سرمایه ای به شمار نمیره که ماشین صفر رو بخوای بخری و وقتی تصمیم به فروش گرفتی یه سودی هم کرده باشی!
اتفاقا الان ریو جز معدود خودروهایی در بازار خراب فعلی هست؛ که به قیمت بالاتر از کارخونه تو بازار خرید و فروش میشه. که حالا میتونه دلایلی چون تیراژ کمتر و استقبال بیشتر مردم رو داشته باشه.
به تبع اون این مساله تو قیمت دست دومش هم تاثیر میزاره.
البته الان شما هر ماشینی رو به صورت صفر بخری؛ افت قیمت رو داره.
هنوز خیلی ها مخصوصا تو شهرستانها هستند که فقط به 405 و پراید به عنوان ماشین فکر می کنند. البته حق هم دارند چون سرویس دهی و خدمات تو شهرهای کوچک به ماشین های دیگه به خوبی انجام نمیشه.
farhadm
10 February 2009, 01:48 PM
دوستان اگه لطف کنین از رنگهای ریو هم عکس بزارین ممنون می شم.
رنگهاي غيرمتاليک شامل سفيد ؛ مشکي ميباشد.
رنگهاي متاليک شامل اطلسی ؛سرمه اي تيره ؛ نقره اي ؛ نوکمدادي ؛ مشکي ؛ قرمز صدفي ؛ بژ ؛ نقرآبي ؛ زيتوني ؛نقرآبی؛ آبی رویال ؛ مسی تیره و زرشکي مي باشد .
XELTEK
10 February 2009, 02:08 PM
دوست عزیزم سلام
شما تو این رنج گزینه های زیادی داری که هم کارکرده میشه و هم صفر که من به ترتیب الویت و به حسب نظر خودم عنئان میکنم !
1- تندر 90
2- دوو سیلو
3-پزو 405
4- پژو پرشیا
5-سمند
6-206
7-گل
8-ریو
9-فیات
10- دوو اسپرو
با این پول شما خوب چیزایی میشه خرید ( مخصوصا" در خانواده دوو )
foadost
10 February 2009, 03:32 PM
من خیلی پشت ریو نشستم و به نظرم لوگان از نظر فنی کاملاً از ریو سره ولی خوب ریو خوش قیافه تره ، به نظر من بعد از لوگان میتونی به این ماشین فکر کنی
akhoond
12 February 2009, 11:45 AM
سلام دوست من
من هم توی چند تا فروم کاملا تخصصی ماشین سرچ کردم ، دیدم که با همین پول (12 _ 13 تومان ) همه به من لوگان رو پیشنهاد دادن تا ریو ، من هم تو قیافه بد این ماشین موندم ، اما کم کم دارم مطمئن می شم که لوگان به نظر من آشغال ، از نظر فنی از همه سر تره ...
من پیشنهاد می کنم اگه دستتون می رسه ، پشت هر دو بشینید ، بعد تصمیم بگیرید ...
یا حق
farhadm
12 February 2009, 03:38 PM
من امروز پیش یکی از دوستام بودم که یه تعمیر کار فوق حرفه ای هست!!
می گفت لوگان ماشین خوبیه ولی قطعاتش تو ایران خیلی بر گیر میاد.
ولی ریو ضمن اینکه ماشین خوبی هست قطعاتش هم خوب گیر میاد و تقریباً ارزونه.
foadost
12 February 2009, 11:51 PM
من امروز پیش یکی از دوستام بودم که یه تعمیر کار فوق حرفه ای هست!!
می گفت لوگان ماشین خوبیه ولی قطعاتش تو ایران خیلی بر گیر میاد.
ولی ریو ضمن اینکه ماشین خوبی هست قطعاتش هم خوب گیر میاد و تقریباً ارزونه.
این صحبت شما کاملاً صحیح است چون لوگان یک ماشین اروپایی است و الان هم کشور ما یکم با اینجا مشکل داریم ولی به نظر من لوگان اونقدر خوب هست که حداقل تا سال اول به قطعات نایاب نیاز نداشته باشی و تا سال دیکه هم بیش از 2 سال از تولید این ماشین در ایران میگذره و تمامقطعاتش موجود خواهد بود
nikpendar
15 February 2009, 12:14 PM
سلام دوستان
چند وقتي هستش كه دارن اتومبيل "چري" رو پيش فروش مي كنن با قيمت "12260000" ...
مي خواستم ببينم چطور ماشيني هستش؟ ارزش خريدن داره يا نه ؟
el matador
15 February 2009, 12:40 PM
نقطه ضعف 206 استهلاك بالا و گرونى قطعات يدكيه و نقطه ضعف ريو عدم لذت وهيجان رانندگيه (نقطه قوت 206)
وهمينطور ايمنى پايينترش نسبت به تيپ 3 كه ABS و Airbag داره و همينطور مساله ديگش عدم ادامه توليد در
كارخونه مادر (كيا) هستش و لوگان هم كه عليرغم اينكه ماشين خوبيه يه كم حالت ماشيناى ارزون رو پيدا كرده
(يعنى يه كم كلاسش اومده پايين البته به عقيده من) و قيمتش رو نشون نميده كه شايد به خاطر طراحى خاصش
كه از خطوط تيز استفاده كرده باشه يا اينكه تيپهاى مختلف حتى با قيمت زير نه ميليون داره
گل هم ميتونه انتخاب خوبى باشه البته يه كم گرونتره
el matador
15 February 2009, 12:45 PM
سلام دوستان
چند وقتي هستش كه دارن اتومبيل "چري" رو پيش فروش مي كنن با قيمت "12260000" ...
مي خواستم ببينم چطور ماشيني هستش؟ ارزش خريدن داره يا نه ؟
مشخص نكرديد كدوم مدلشه و كدوم كارخونه يا شركت داره پيش فروش ميكنه ؟
nikpendar
15 February 2009, 12:48 PM
خودرو چري A15 از شرکت گروه صنايع توليدي سناباد خودرو توس
hosseinabd
15 February 2009, 05:12 PM
درسته دوست عزیز که لوگان تا حتی 3 سال هم فکر نکنم ایرادی پیدا کنه ولی ممکنه یک موقع یک مشکلی مثل تصادف پیش بیاد و نیاز پیدا کنید.این رو هم باید در نظر گرفت.
farhadm
16 February 2009, 12:31 AM
نقطه ضعف 206 استهلاك بالا و گرونى قطعات يدكيه و نقطه ضعف ريو عدم لذت وهيجان رانندگيه (نقطه قوت 206)
وهمينطور ايمنى پايينترش نسبت به تيپ 3 كه ABS و Airbag داره و همينطور مساله ديگش عدم ادامه توليد در
كارخونه مادر (كيا) هستش و لوگان هم كه عليرغم اينكه ماشين خوبيه يه كم حالت ماشيناى ارزون رو پيدا كرده
(يعنى يه كم كلاسش اومده پايين البته به عقيده من) و قيمتش رو نشون نميده كه شايد به خاطر طراحى خاصش
كه از خطوط تيز استفاده كرده باشه يا اينكه تيپهاى مختلف حتى با قيمت زير نه ميليون داره
گل هم ميتونه انتخاب خوبى باشه البته يه كم گرونتره
شما مطمئن هستین که ریو لذت رانندگیش و ایمنیش کمتر از 206 هست!!؟؟
el matador
19 February 2009, 09:59 AM
شما مطمئن هستین که ریو لذت رانندگیش و ایمنیش کمتر از 206 هست!!؟؟
من هر دوتاش دستم بوده و به حرفم ایمان دارم ولی این نظر منه و شاید این یه مساله سلیقه ای باشه :icon_cool
config
7 August 2009, 08:53 PM
قیمت 206 تیپ 3 چنده؟
مگه 15 تومن نبود؟
Alireza_g
7 August 2009, 09:04 PM
خودرو چري A15 از شرکت گروه صنايع توليدي سناباد خودرو توس
سلام
دوست عزیز من اطلاعات خاصی در مورد این ماشین ندارم ولی ظاهرا ایمنیش یه چیزی در حد پرایده!
به هر حال چینی هم هست. به نظر من اصلا ارزش خرید نداره.
Masi Mc
11 August 2009, 03:22 AM
فیات سینا که واقعا با این شرایط دارای موتورش آشغلیه . 77 اسب همون شتاب پراید میشه چون وزنش بیشتره .
206 هم که یه ماشینه بیخوده که ارزشش 10 ملیونه . شتاب و کششش خیلی پایینه . صندوقشم یه بایه گونی برنج پر میشه .
ال 90 موتورش از همه قویتره ولی قیافش بده .
بالاترین شتاب هم گل داره .
به نظرم به طور کلی ریو از بقیه بهتره ولی با شتابش باید کنار بیای . البته اونقدرام ضعیف نیست .
soroush_lion
27 August 2009, 11:42 PM
سلام
ال 90 و ريو از نظر موتوري از بقيه سر ترن
از نظر راحتي ريو و 206 و تا حدي ال نود قابل قبولند
از نظر ايمني سي نا - ال نود - 206 t3 خوبن
از نظر زيبايي 206 - ريو رو ملت بيشتر مي پسندند
از نظر فضا هم كه ال نود با اقتدار اوله
من در كل ريو و 206 رو دوست دارم ال نود هم خوبه ولي ال نود فول قيمتش از 13 تومان بيشتره و E1 تواين رنجه
گل و سينا هم همينطور
موفق باشيد:icon_cool
spoil_kid
31 August 2009, 12:14 PM
به نظر من ورنا كاركرده بگير . آپشن هاش كمه ولي ماشين خيلي توپيه.به اين راحتي تعميرگاه نميره.بعد از اون من 206 توصيه ميكنم.
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.