View Full Version : بهترين نوع لاستيك
gorg
7 April 2005, 10:46 AM
سلام دوستان
چون ديدم اينجا تاپيك مستقلي در مورد انواع تاير نيست مي خوايم اينجا در مورد انواع لاستيك صحبت كنيم و دوستان لطف كنن بگن تاير هاي ماشينشون از چه مدلي و چه ماركي هست؟
در ضمن اگه كسي از دوستان از مارك خوب لاستيك و جاييكه منصفانه لاستيك خوب (يعني لاستيك مونده و فاسد نباشه) به آدم بده ميشناسن ما رو هم بي نصيب نذارن 8)
evanescence : منتقل شد
پژمان22
7 April 2005, 01:03 PM
اگه منظورتون پرايد هستش و از نوع استاندارد بايد بگم لاستيك هانكوك جزو بهترين هاست .
mahdi200
7 April 2005, 03:48 PM
با سلام خدمت اساتيد گرام
من لاستيك فروش هستم وتا جايي كه اطلاعات در مورد لاستيك دارم در خدمت دوستان گرامي هستم.
در مورد لاستيك پرايد هم خدمتتان عرض كنم كوير لاستيك خوبي براي اين ماشين ميباشد.
مهرداد الف
7 April 2005, 04:39 PM
با سلام
براي 405 چه لاستيكي خوبه ( داخلي و خارجي)
محمد رضا محمدي
7 April 2005, 07:13 PM
لاستيك هاي ايراني لاستيك هاي بدي نيستند ولي:
با تكنولوژي روز پيش نميرن ...
اصولن تحت ليسانس هستند و اقدام به تحقيقات در سطح گسترده نميكنند ....
مثل اكثر توليدات ايراني كيفيت شانسي هستش و ممكنه خوب يا بد باشه ....
اكثرن بعد از مدت مثلن 1 سال از داخل پوست پوست ميشه و قاچ ميخوره ...
ولي فاكتور قيمت هم اينجا مهمه كه بايد گفت قيمت خوبي دارن و در سال هاي اخير با خدمات جديد و گارانتي اوضاع بهتر هم شده ...
من YOKOHAMA و HANKOOK و FALKEN رو پيشنهاد ميكنم ..
علی سلیمی
7 April 2005, 10:47 PM
من براي ماشين خودم ميشلن رو انتخاب كردم٬ البته ماشين 405 هست و از رينگ اسپرت استفاده ميكنم٬ 17/45/215 قيميت لاستيک هم جفتي 270 هزار تومان بود که 5 هزار تومان تخفيف به عنوان مشتري و 5 هزار تومان هم با معرفي آشنامون گرفتم که در کل 4 حلقه شد 520 هزار تومان اما از لاستيکم بسيار راضي هستم ضمنا 100 هزار کيلومتر هم گارانتي داره و يکي از معيار هاي انتخاب من با ساير لاستيک ها اين بود که تمامي مارک هاي موجود در بازار رو که امتحان کردم لبه هيچ کدوم از لاستيک ها رو که با دست ميگرفتم خم نميشد يا با زور زياد خيلي کم بر ميگشت (منظورم همون لبه ايي هست که رينگ داخلش قرار ميگيره) اما اين لاستيک به راحتي خم و راست ميشد که واقعا فرق خيلي خيلي زيادي داشت فقط تنها عيب اين لاستيک نسبت به ساير لاستيک ها اينه که بايد بيشتر مراقبت کرد ازش چون خيلي زود تر از لاستيک هاي ديگه اگر به جدول گير کنه امکان سوراخ شدنش هست (که اون هم به خاطر لبه خيلي نرم و منعطفش هست) اما من در کل ميشلن رو پيشنهاد ميکنم که نسبتا لاستيک گروني هست اما به هانکوک و .. ميسرفه
Evanescence
8 April 2005, 12:13 PM
براي پژو ها ميشلن و يوكوهاما جزو بهترينها هستن 8)
mahdi200
9 April 2005, 10:54 PM
دوستان سلام
لاستيك كوير از سري كارخانه هايي است كه از تكنولوژي روز دنيا استفاده ميكند ولي تمامي كارخانه هايي ايراني در توليد لاستيك راديال مشكل دارند و نمي توانند لاستيك خوب توليد كنند.
در جواب دوستمان كه فرمودند لاستيك يوكوهاما وميشلن لاستيك خوبي است بايد عرض كنم كه يوكوهاما لاستيك خشكي است وكمي ماشين را اذيت ميكند ولي ميشلن لاستيك كاملا خوبي ميباشد وبهترين كارخانه توليد لاستيك ميباشدو لاستيك فالكن لاستيك نرم وخوبي است ولي تنها مشكلي كه دارد نسبت به ساير لاستيكها كمي زود تر صاف مي شود.در مورد لاستيك براي پژو من كومهو و گودير المان را پيشنهاد ميكنم.
كومهو لاستيك نرم با گلهاي بسيار زيبا
گودير لاستيك بسيار عالي و كمي گران
Evanescence
9 April 2005, 10:59 PM
mahdi200, با تشكر از توضيحاتتون :wink:
يوكوهاما تا جايي كه حقير اطلاع دارم چسبندگي بسيار خوبي به سطح زمين داره 8)
alireza_shd
10 April 2005, 07:34 AM
در خريد لاستيك خارجي خيلي بايد دقت كرد چون ممكن هست لاستيك مانده و تاريخ گذشته باشد در اين صورت كلي پول ميدين و لاستيك خيلي زود از بين ميره. [/b]
mahdi200
10 April 2005, 05:42 PM
در روي كليه لاستيكهاي دنيا تاريخ ساخت ان حك شده است وهيج جور نمي توان ان را تغيير داد.
tazmani
10 April 2005, 06:12 PM
لاستيك مارشال چطور است ؟
من جفتي تقريبا 150 تومان خريدم . نسبتا هم راضي هستم
اما در مورد لاستيك ايراني بايد بگم كه زير ماشي لاستيك گولداستون بود با يك آرم استاندارد اندازه نلبكي. ولي اولا لاسيك كله بود. دوما بعد كه لاستيكها را باز كردم ديدم از دو جا دوپوست شده (لاستيك نو)
kasra03
10 April 2005, 09:55 PM
ااااااااااااااااااا لاستيكه ماشين منم گولداستون هس يكي هم بم گفت بدترين نوع لاستيكه :cry: ولي نوه يعني بايد عوضش كنم؟
پژمان22
10 April 2005, 11:14 PM
كسري03, به نظرم اگه مشكلي نداري باهاش تا وقتي كه خوب كار ميكنه ازش استفاده كن بعدا با يه لاستيك بهتر عوضش كن.(من هم قبلا شرايط شما رو داشتم)
booleck
11 April 2005, 12:00 AM
اگر مشکل قيمت رو نداشته باشيد من بهترين لاستيک يعنی GOOD YEARرو پيشنهاد ميکنم .
همونطور که دوستمون گفت تنها ايردش اينه که گرونه!
booleck
11 April 2005, 12:12 AM
اگر بيشتر اطلاعات در مورد لاستيک ها خواستی ميتونی اينجا ببينی
http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=2501
M.Sadeghi
20 August 2006, 04:12 AM
دوستان سلام نظرتون را در رابطه با لاستیک گودیر و پیرلی و فایراستون میخواستم بپرسم برای خودروی فولکس واگن گل خود کارخانه میندازه. از این دو نوع لاستیک کدام بهتره در رابطه با هر دو اگر از دوستان کسی اطلاعات داره بگن.
khore mobile
5 August 2007, 10:21 PM
با سلام
من یه پیکان مدل 80 دارم که میخام واسش لاستیک رادیال تیوبلس بگیرم.چی پیشنهاد میکنید؟
رینگ فعلی من 13 هستش.نمیخام عوضش کنم.
از بین لاستیک های تولید داخل و خارج چی پیشنهاد میکنید؟
http://www.phalls.com/vbulletin/images_phalls/misc/progress.gif
woodybed2003
16 August 2007, 03:08 PM
با سلام
من یه پیکان مدل 80 دارم که میخام واسش لاستیک رادیال تیوبلس بگیرم.چی پیشنهاد میکنید؟
رینگ فعلی من 13 هستش.نمیخام عوضش کنم.
از بین لاستیک های تولید داخل و خارج چی پیشنهاد میکنید؟
http://www.phalls.com/vbulletin/images_phalls/misc/progress.gif
با سلام
معمولا مارشال واسه پیکان میندازن.اساتید اگر اشتباه گفتیم لطفا حرف ما رو تصحیح کنن.
ممنون
khore mobile
16 August 2007, 08:19 PM
با سلام
معمولا مارشال واسه پیکان میندازن.اساتید اگر اشتباه گفتیم لطفا حرف ما رو تصحیح کنن.
ممنون
سايز مناسب پيكان؟
TUBORG
17 August 2007, 12:40 AM
در صورتی که با سفتی فرمون میتونید کنار بیایید : 205 / 60 / 13
اما اگه فرمون نمیخوای سفت بشه : 175 / 70 /13
khore mobile
18 August 2007, 12:33 PM
در صورتی که با سفتی فرمون میتونید کنار بیایید : 205 / 60 / 13
اما اگه فرمون نمیخوای سفت بشه : 175 / 70 /13
متشكر.
205 واسه پيكان زياد بزرگ نيست؟
El Padrino.
20 August 2007, 06:20 PM
به نظر من هر ماشینی نوع خواصی از لاستیک جواب میده مثلا اگه روی سیلو به جز کمهو بندازی اذیت میشی
دوست عزیز شما برای پیکان لاستیک دانلوپ 175 /65 r 13 بنداز
khore mobile
20 August 2007, 11:56 PM
به نظر من هر ماشینی نوع خواصی از لاستیک جواب میده مثلا اگه روی سیلو به جز کمهو بندازی اذیت میشی
دوست عزیز شما برای پیکان لاستیک دانلوپ 175 /65 r 13 بنداز
دانلوپ؟!!!
تا حالا نشنیدم؟!!
ماله کجاست؟
web
22 August 2007, 01:20 PM
اتفاقا اینکه چه لاستیکی برای پیکان مناسبتره موضوع قابل بحثیه چون پیکان هنوز هم کاربری زیادی در جامعه داره.
من دیروز از چندین لاستیک فروشی معتبر سوال کردم. اونا گفتن از نظر تجربی به ترتیب مارشال و بعد کامهو امتحان خودشونو بهتر پس دادن و برای پیکان مناسبترن. دانلوپ هم مناسبه. ضمنا تماما بر این عقیده بودن که نهایت پهنا از 195 بالاتر نشه چون به جلوبندی فشار میاره، مصرف سوختو به شدت بالا میبره، فرمان سفت میشه، قطعات دوار موتور بیشتر باید بچرخن و در نتیجه استهلاک بالا میره و ...
پس بهتره که عمر ماشینو فدای زیبایی نسبی نکنیم. (195 تفاوت زیادی در ظاهر با 205 نداره.)
ar1358
25 December 2007, 12:05 PM
تنها راه تشخیص یک لاستیک تازه تولید شده با لاستیک انباری
از دغدغه ها ونگرانی ها رانندگان در زمان خرید لاستیک ،خرید یک لاستیک تازه تولید شده است.
متاسفانه در کشور ما لاستیکهای خارجی بیشماری وجود دارد که بیش از پنج سال از تاریخ ساخت انها گذشته است.این مورد برای لاستیکهای ساخت داخل کمتر وجود دارد.
خطرات این لاستیکها با توجه به شرایط اب و هوائی گرم و جاده های پر دست انداز،رعایت نکردن سرعت مطمئنه و خانواده های پر جمعیت و تکمیل ظرفیت کامل خودرو توسط افراد خانواده ، ... باعث ناامنی استفاده از این لاستیکها در جاده های کشور به خصوص در زمان مسافرت و استفاده از خودرو در مدت زمان و ساعت بیشتر می گردد.
ااز دغدغه ها ونگرانی ها رانندگان در زمان خرید لاستیک ،خرید یک لاستیک تازه تولید شده است.
متاسفانه در کشور ما لاستیکهای خارجی بیشماری وجود دارد که بیش از پنج سال از تاریخ ساخت انها گذشته است.این مورد برای لاستیکهای ساخت داخل کمتر وجود دارد.
خطرات این لاستیکها با توجه به شرایط اب و هوائی گرم و جاده های پر دست انداز،رعایت نکردن سرعت مطمئنه و خانواده های پر جمعیت و تکمیل ظرفیت کامل خودرو توسط افراد خانواده ، ... باعث ناامنی استفاده از این لاستیکها در جاده های کشور به خصوص در زمان مسافرت و استفاده از خودرو در مدت زمان و ساعت بیشتر می گردد.
این لاستیکها که در بازار به اصطلاح لاستیک انباری شناخته می شونند.به دلایل مختلفی نظیر توقیف محموله های قاچاق ،عدم فروش در یک کشور به دلایل مختلف و انتقال انها به یک کشور ثالث ویالاستیکهائی که در یک سری ساخت در کارخانه مشکل فنی داشته که توسط تولید کنندگان به کشورهای جهان سوم قاچاق می گردنند.و دلایل بسیار دیگر که فقط سازندگان از ان باخبر هستند.
این لاستیکهای انباری توسط فروشندگان جزئی با قیمتی در حدود ده الی بیست هزار تومان کمتر از لاستیکهای تازه تولید شده از عمده فروشان لاستیک خریداری می گردد.در زمان خرید فروشندگان از وضیعت انباری بودن ان اطلاع می یابند.متاسفانه این صداقت در زمان فروش به مشتریان وجود ندارد و بدون اطلاع به مشتری و با همان قیمت لاستیک تازه تولید شده به مشتری از همه جا بیخبر فروخته می شود.
این لاستیکهای انباری هیچ تفاوت ظاهری با یک لاستیک تازه تولید شده ندارند. وازنظر شکل ظاهری نمی توان تشخیص انباری بودن ان را داد.
سازندگان خودرو جهت مشخص نمودن زمان تولید لاستیک ملزم به ثبت تاریخ ساخت هستند.متاسفانه این تاریخ به گونه ائی برلاستیک درج شده که توسط مصرف کننده به راحتی قابل تشخیص نیست.با مطالعه مطلب ذیل به راحتی میتوانید زمان تولید لاستیک را متوجه شوید.
در جداره بیرونی لاستیکها یک عدد چهار رقمی درج شده است که مشخص کننده زمان تولید ان است.این عدد بر اساس سال تولید و تعداد هفته است.دو رقم اول تعداد هفته و دو رقم اخر سال تولید را نشان می دهد.
فرضا درج عدد 2106بر روی یک لاستیک یعنی این لاستیک در بیست و یکمین هفته سال 2006 تولید شده است.اگر این عددسه رقمی باشد به معنای تولید قبل از سال 2000 می باشد
http://tamiratchi.blogfa.com/post-49.aspx
ar1358
25 December 2007, 12:20 PM
لاستيك تيوبلس وايمني آن :
موردي كه براي خودرو شخصي اينجانب در خصوص مزیت هاي لاستيكهاي تيوبلس در مقايسه با لاستيكهاي تيوپ دار اتفاق افتاد باعث انعکاس اين تجربه به ساير دوستان شد.
چند ماه قبل با خودرو شخصي خود در حركت بودم. احساس اينكه يكي از چرخها كم باد است باعث توقف خودرو گرديد.يكي از چرخهاي جلو به شدت كم باد شده بود بطوريكه گيج باد فشار را 15PSI نشان مي داد.چرخ مذكور به دليل اينكه قبلاٌ به دليل پنچري از ديواره جانبي لاستيك ديگر امكان پنچري تيوبلس آن نبود مجبور به استفاده از تيوپ با توجه به نوبودن لاستيك شده بودم. عدم موقعيت مناسب پارك براي تعويض چرخ واصرار همراهان باعث شد تا يك مسافت 3كيلومتري را حداكثر با سرعت 50كيلومتربر ساعت به منظور ایمنی بيشتر وحفاظت از لاستيك طي نمايم.
پس از رسيدن به مغازه پنچرگيري متأسفانه لاستيك به حدي گرم شده بود كه به راحتي گرماي آن از نيم متري همراه با بوي سوختگي احساس مي شد.گرماي لاستيك به حدي بود كه تماس دست با سطح لاستيك بيش از چند ثانيه امكان پذير نبود.پس از جدا كردن لاستيك از رينگ،تيوپ از 20نقطه حالت گزيدگي از طرف لاستيك پيدا كرده بود و ديگر امكان استفاده از آن امکان پذیر نبود.شكي نبود عليرغم اينكه با سرعت پاييني حركت كرده بودم طي مسافت بيشتر باعث تركيدگي تيوپ ولاستيك مي گرديد.لذا اهميت تنظيم باد وعدم استفاده حدالامكان ازتيوپ مشخص مي گردد .لذادر صورت شرايط خاص واضطراري درصورت استفاده از تيوپ; چرخ مذكوررابرای زاپاس قرار دهيد.
امروزه از دلايل اصلي خودروسازان براي استفاده از چرخهاي تيوبلس; ايمني خودرو وجلوگيري ار تركيدن لاستيك است.در خودروهاي امروزي به دليل استفاده رانندگان از سرعت هاي بالا(بیش از 100کیلومتردر ساعت) علاوه بر تيوبلس شدن چرخها;ارتفاع ديواره جانبي لاستيكها نيز كاهش يافته است.علت آن براي جلوگيري ازانعطاف زياد لاستيك وگرم شدن آن است.در صورتيكه ارتفاع لاستيك زياد باشد حركت لايه ها ی لاستیک باعث گرم شدن لاستيك مي گردد.
چند پیشنهاد
1. تنظيم باد چرخها علاوه بر مزيت هاي اقتصادي آن نظير بالارفتن طول عمرلاستيك،كاهش مصرف سوخت و... باعث بالارفتن ايمني رانندگی مي گردد.
2. با توجه به اينكه كاهش وافزايش چند PSI فشار تأثيرات منفي دارد واكثر گيج هاي باد آپاراتي ها،از تنظيم افتاده ونياز به کالیبره شدن دارند،حتماٌ نسبت به تهيه يك گيج باد استاندارد براي تنظيم باد چرخهای خودروی خود اقدام نمائيد.
3. از تيوپ دار كردن چرخها خودداري کنید.مگردر شرايطي كه لاستيك نو بوده وامكان پنچري به صورت تيوبلس نباشد كه لازم است بعنوان چرخ زاپاس استفاده گردد.
4. در سفرهاي طولاني فشار باد لاستيك بين 2تا3 psi بيش تر از حالت عادي در شرايط رانندگي در شهر باشد.
5. لاستيك ها را مرتباٌ زير وسيله نقليه جابجا كنيد(سواري هر 3000كيلومتر وباری هر 5000كيلومتر)
6. تعويض لاستيك زماني است كه عمق آج به 6/1 ميليمتر رسيده باشد.
7. توصيه مي گردد روي هر خودرواز يك نوع لاستيك استفاده گردد. در صورتيكه مجبور به استفاده از انواع لاستيك هستيد،لاستيكهاي رادیال را در محورهاي عقب استفاده نمائيد.
8. حركات غير عادي لاستيك از قبيل كشيدن به يك جهت ويا لرزش وغيره را جدي بگيريد.
http://tamiratchi.blogfa.com/post-10.aspx
abbass11
4 January 2008, 03:13 AM
sسلام دوستان من تازه یه پراید نو گرفتم میخوا لاستیک هاشو عوض کنم دو تا سوئال داشتم خواهشا کمکم کنین
1. بیشترین سایزی که میشه بدونه عوض کردنه رینگ در نظر گرفت ومناسب باشه وبهماشین آسیب نرسونه ؟
2. از چه مارکی بخرم ؟
3. حدود 200 تا 220 میخوام پول بدم واسه 4 حلقه لاستیک
4. رادیال باشه
ممنون میشم اگه زود راهنمائیم کنین میخوام تا شنبه بعد از ظهر لاستیکام رو عوض کنم
خیلی فوری.
حسینان
16 April 2008, 02:33 PM
در حال حاضر بهترین نوع لاستیک مارشال و دانلوپ هست البته اگه اصلش گیرتون بیاد
El Padrino.
16 April 2008, 06:17 PM
به نظر من بهترین نوع لاستیک برجیستون هست
chormang
16 May 2008, 01:37 PM
من زیر آوانته دانلوپ 2008 انداختم واقعاً طرح گلش قشنگه....فقط دانلوپ
ehsan62
4 June 2008, 05:02 PM
یکی از بهترین مارکها بریجستون است.چرا که طراحی آجهای تایر این شرکت بسیار دقیق و حساب شده است.
بیشتر ماشینهای اسپرت دنیا مارک تایر اونها بریجستونه.
Zip MAn
11 June 2008, 10:32 AM
یکی از بهترین مارکها بریجستون است.چرا که طراحی آجهای تایر این شرکت بسیار دقیق و حساب شده است.
بیشتر ماشینهای اسپرت دنیا مارک تایر اونها بریجستونه.
دوست عزيز با اين كه مارك بريجستوم را يكي از بهترين لاستيك هاي جهان است موافقم چون الان دو سال است كه G III بهترين لاستيك از همه نظر است اما ايا چيزي از لاستيك كانتيننتال شنيده ايد ؟
اين شركت امريكايي ابتدا براي وسايل سنگين مخصوصا كشنده هاي سنگين لاستيك توليد مي كرد اما الان مدت كوتاهي است كه براي سوپر اسپرت هاي تيونگ شده لاستيك توليد مي كند كه بسيار مورد استقبال قرار گرفته است !!!!!
در مورد كيفيت اين برند مي توانيد از رانندگان كشنده هاي جديد ولوو سوال كنيد .
Zip MAn
11 June 2008, 10:34 AM
من زیر آوانته دانلوپ 2008 انداختم واقعاً طرح گلش قشنگه....فقط دانلوپ
طرح گل هاي لاستيك بستگي به كاركرد ان دارد و صرفا براي زيبايي نيست .
aTN_1366
17 June 2008, 01:18 PM
من که فقط بریجستون و میشلن رو پیشنهاد میکنم ...
بهترین لاستیک ها هم از لحاظ استقامت هم از لحاظ کارایی و آرامش و راحتی در رانندگی ...:icon_surp
k000m
17 June 2008, 01:49 PM
من که فقط بریجستون و میشلن رو پیشنهاد میکنم ...
بهترین لاستیک ها هم از لحاظ استقامت هم از لحاظ کارایی و آرامش و راحتی در رانندگی ...:icon_surp
موافقم
من هم الان يك ساله لاستيك برجستون زيره ماشنم هستش واقعا راضي هستم
m_eslam
16 July 2008, 06:12 PM
من از لاستیک سومیتوم (ژاپن) استفاده کردم ، بسیار بسیار عالی بود ، چسبندگی فوق العاده ، صدای خیلی کم و کنترل خیلی خوب در برف و یخ. اما ایرادی که من دیدم ، زود ساییده میشه.
لاستیک میشلن هم از قدیم به کیفیت و نرمی معروف بوده و الانم همینطوره.
توی ایرانی ها هم تا جایی که من تجربه کردم ، بارز از بقیه بهتر بوده.
بدترین هم به نظرم Goldeston هستش.
لاستیک های خوب دیگری هم هست که من امتحان نکردم ، مثل Continantal ، goodyear و ...
pencilman
18 August 2008, 04:28 PM
فالکن ژاپن هم لاستیک خوبی هستش
parsa s
21 August 2008, 11:16 AM
به نظر شما کومهو چطوره ؟؟؟
Raminium2001
22 August 2008, 12:57 PM
کومهو لاستیک خیلی نرم و خوبیه اما اصلش پیدا نمیشه و همه مدلهایی که تو بازاره چینیه. مگر اینکه خیلی بهش مطمئن باشی وگرنه به ریسکش نمی ارزه بخری.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.