View Full Version : طریقه نصب پاور ویندو در دزدگیر مجیکار
arash2006_7
4 February 2009, 09:19 PM
با سلام
دوستانی که در مورد نصب و سیم کشی اطلاعات دارند طریقه نصب پاور ویندو رو آموزش بدن
آیا باید سیمکشی بشه یا فقط یصورت سوکت به پاور به خود دستگاه مجیکار وصل میشه؟
با تشکر
mehdizadeh04
5 March 2009, 10:48 PM
با سلام
دوستانی که در مورد نصب و سیم کشی اطلاعات دارند طریقه نصب پاور ویندو رو آموزش بدن
آیا باید سیمکشی بشه یا فقط یصورت سوکت به پاور به خود دستگاه مجیکار وصل میشه؟
با تشکر
باسلام خدمت شما دوست عزیز
برای نصب پاور ویندوز باید سیمی که از کلید شیشه بالا بر به موتور میره چیده بشه و بینش پاور قرار بگیره.
پاور ویندوز به دزدگیر زیاد کاری نداره و فقط دستورش رو از دزدگیر میگیره که فقط یک پالس منفی لازم داره.
اونم هم میتونی از خروجی AUX بگیری و یا میتونی از سیم LOCK روی دزدگیر بگیری که وقتی فرمان قفل کردن دربها رو میدی شیشه ها به ترتیب بالا بره.
بازم سوالی بود در خدمتم.
با تشکر
H_R_M
5 March 2009, 11:39 PM
برای نصب پاور ویندوز باید سیمی که از کلید شیشه بالا بر به موتور میره چیده بشه و بینش پاور قرار بگیره.
پاور ویندوز به دزدگیر زیاد کاری نداره و فقط دستورش رو از دزدگیر میگیره که فقط یک پالس منفی لازم داره.
اونم هم میتونی از خروجی AUX بگیری و یا میتونی از سیم LOCK روی دزدگیر بگیری که وقتی فرمان قفل کردن دربها رو میدی شیشه ها به ترتیب بالا بره.
بازم سوالی بود در خدمتم.
با تشکر
اين روش به موتور شيشه بالابر صدمه وارد ميكنه درسته ؟ آخه اينو نصاب دزدگير من گفت . منم ميخواستم همين كار انجام بشه يعني وقتي دزدگير رو زدي شيشه ها خودكار برن بالا . گفت بايد يه مدت زماني براش تعريف كني كه به موتور شيشه بالابر برق بده (مثلا 5 ثانيه از پايين ترين حد شيشه تا بالا رفتن كامل) و اگه شيشه مثلا تا نصفه بالا باشه اين برق اضافه موتور رو به مرور خراب ميكنه
mehdizadeh04
6 March 2009, 12:38 AM
اين روش به موتور شيشه بالابر صدمه وارد ميكنه درسته ؟ آخه اينو نصاب دزدگير من گفت . منم ميخواستم همين كار انجام بشه يعني وقتي دزدگير رو زدي شيشه ها خودكار برن بالا . گفت بايد يه مدت زماني براش تعريف كني كه به موتور شيشه بالابر برق بده (مثلا 5 ثانيه از پايين ترين حد شيشه تا بالا رفتن كامل) و اگه شيشه مثلا تا نصفه بالا باشه اين برق اضافه موتور رو به مرور خراب ميكنه
خیر این جری نیست که تایم براش تریف کنی.
نصاب شما خیلی سواد نداشته در مورد پاور
ببینید پاور ها با استفاده از جریان کار قطع برق رو انجام میدن.
هر موقع به محض اینکه جریان زیاد کشیده بشه برق قطع میشه و برق اضافی نمیرسه به موتور.
برای این کار از مقاومت آجری هم استفاده شده که به محض کشیدن جریان برق قطع بشه.
برای تست شما میتونی شیشه رو جلوشو بگیری ببینی می ایسته.
با تشکر
H_R_M
6 March 2009, 11:01 AM
خیر این جری نیست که تایم براش تریف کنی.
نصاب شما خیلی سواد نداشته در مورد پاور
ببینید پاور ها با استفاده از جریان کار قطع برق رو انجام میدن.
هر موقع به محض اینکه جریان زیاد کشیده بشه برق قطع میشه و برق اضافی نمیرسه به موتور.
برای این کار از مقاومت آجری هم استفاده شده که به محض کشیدن جریان برق قطع بشه.
برای تست شما میتونی شیشه رو جلوشو بگیری ببینی می ایسته.
با تشکر
ولا نميدونم اصلا اسمي هم از پاور و اينا نياورد .
ضمنا اون نصاب نماينده ماجيكاره و به نظر من تو نصب وارده حالا نميدونم چرا بقول شما اينجوري گفته .
حالا اين پاور ويندو چنده و كجا ها گير مياد . اگه رو كليدها بزارم خيلي بهتر ميشه حتي اگه ماشيني كه دزدگير نداره . درسته ؟
mehdizadeh04
6 March 2009, 06:03 PM
ولا نميدونم اصلا اسمي هم از پاور و اينا نياورد .
ضمنا اون نصاب نماينده ماجيكاره و به نظر من تو نصب وارده حالا نميدونم چرا بقول شما اينجوري گفته .
حالا اين پاور ويندو چنده و كجا ها گير مياد . اگه رو كليدها بزارم خيلي بهتر ميشه حتي اگه ماشيني كه دزدگير نداره . درسته ؟
سیم تحریک پاور ویندوز باید به سیمی که پالس منفی میده وصل بشه که به محض اینکه دربها بسته بشه پاور ویندوز شیشه ها رو بالا ببره.
این پاور ویندوز رو هم شما میتونی از نصاب های دزدگیر و اپسورت فروشی ها تهیه کنی و نصب کنی که یک راهنما هم توش داره.
با تشکر
H_R_M
10 March 2009, 12:55 PM
سیم تحریک پاور ویندوز باید به سیمی که پالس منفی میده وصل بشه که به محض اینکه دربها بسته بشه پاور ویندوز شیشه ها رو بالا ببره.
این پاور ویندوز رو هم شما میتونی از نصاب های دزدگیر و اپسورت فروشی ها تهیه کنی و نصب کنی که یک راهنما هم توش داره.
با تشکر
رفتم بگيرم . نصاب گفت كه چيزه الكيه و رو برق اثر ميزاره و از اين چيزا . گفت دزدگير هم از گارانتي در مياره ولي عجيب طالبش شدم .
STUKA
22 April 2010, 11:43 AM
بازم سوالی بود در خدمتم.
با تشکر
با سلام خدمت جناب مهدي زاده
من يكدستگاه پاور ويندو مختص پژو 206 خريداري كرده ام. نقشه اي كه همراه اين دستگاه بود,
تا حدود زيادي صحبت شما رو تاييد ميكنه.فثط يك رشته سيم داره كه گفته بايد به ACC وصل بشه.
ميخواهم بدونم كه اين ACC چيه و در 206 وي9 سيمش كجاست.
همچنين اگر بخواهيم تحريك مثبت و يا منفي رو به دزدگير چيتا Chitah كه روي اين ماشين نصبه,
متصل كنيم آيا اين دزدگير خروجي Aux كه شما فرمودين رو داره و كلا" چگونه پاور ويندو رو به اين
دزدگير كه گفته شد متصل كنيم.
با تشكر از پاسخ شما
STUKA
22 April 2010, 11:54 AM
با سلام خدمت اساتيد و دوستان محترم
آيا كسي در خصوص نصب موتور جهت تا شو كردن اتوماتيك (با بسته شدن دربها توسط ريموت, آيينه تا مي شود)پژو 206 مطلب مفيد و يا اطلاعاتي (در زمينه قيمت و مكان فروش اين موتور و طريقه نصب اين موتور برروي آيينه)داره
اگه كسي اطلاعي داره اينجا اعلام كنه
با تشكر
mehdizadeh04
22 April 2010, 07:55 PM
با سلام خدمت جناب مهدي زاده
من يكدستگاه پاور ويندو مختص پژو 206 خريداري كرده ام. نقشه اي كه همراه اين دستگاه بود,
تا حدود زيادي صحبت شما رو تاييد ميكنه.فثط يك رشته سيم داره كه گفته بايد به ACC وصل بشه.
ميخواهم بدونم كه اين ACC چيه و در 206 وي9 سيمش كجاست.
همچنين اگر بخواهيم تحريك مثبت و يا منفي رو به دزدگير چيتا Chitah كه روي اين ماشين نصبه,
متصل كنيم آيا اين دزدگير خروجي Aux كه شما فرمودين رو داره و كلا" چگونه پاور ويندو رو به اين
دزدگير كه گفته شد متصل كنيم.
با تشكر از پاسخ شما
با سلام
سیم ACC رو میتونید از برق فندک بگیرید.
برای پاور هم سیم منفی برای تحریک نیازه که باید به یکی از سیم های آبی یا قرمز که به پمپ ها وصل میشه وصل بشه.
موفق باشید
Innovation
25 April 2010, 11:42 AM
آموز نصب پاور (البته روی آوانته ولی نصب کلی به این صورت هست )
http://www.phalls.com/showthread.php?t=56110
سیم ACC برای این هست که زمانی ماشین روشنه اگه در ها قفل شدن شیشه بالا نره اگه سیم تحریک به دزدگیر وصل بشه احتیاجی به ولی کردن acc نیست ولی اگه به قفل مرکزی وصلش کنید (در این صورت اگه با سوییچ هم در قفل بشه پاور کار می کنه ) حتما لازمه ACC هم وصل بشه
STUKA
19 August 2010, 12:40 PM
با سلام وتشكرخدمت همه شما دوستان گرامی
دزد گیر من ازنوع Cheetah و مدل اون ORDB 245364 میباشد.(بر روی یک برچسب اینجوری نوشته بود)
مشکلی که داره اینه که اولا" اگر ماشین پارک شده و دربها بسته و دزدگیر فعال باشد, با باز شدن احتمالی یکی
از دربها و یا صندوق عقب, دزدگیر آژیر نمیکشد.ولی مطمئنم که سنسور اولتراسونیک و شوک سنسور آن درست کار
می کند.
دوما" اگر ماشین پارک ودربها رو ببندیم ولی یکی از دربها باز باشدودر اينحال دزدگير رو فعال كنيم, دزدگیر آلارم باز بودن دربها رو نمیده.
ریموت دزدگیر دارای 3 کلید فشاری هست که 2 تای آن طوسی رنگ که یکی برای Lock و دیگری برای Unlock
میباشد و کلید سومی که قرمز رنگ هست نیز برای حالت بدون آژیر که دزد گیر فعال میشود است.
چیزی که جدیدا" دیدم این بود که بر روی یكي از دسته سیمهای سوکت دار این دزدگیر یک دسته سیم چهار رشته
سوکت دار بود که 2تای آن برای LED سه رنگ و 2تای آن نیز برای یک کلید فشاری جداگانه بود.
آیا ممکنه که این کلید برای کد و برنامه دادن به دزدگیر باشه؟
آیا این اشکالی که دزدگیر داره میتونه از برنامه و یا کد دادن غلط باشه؟
من خواهش میکنم که اگه نقشه سیم کشی و نحوه بستن این دزدگیر رو دوستان گرامي در اختیار دارند برای استفاده من و سایر
دوستان در اینجا ارایه فرمایند.
همچنین نحوه کد دهی و برنامه دادن صحیح به این دزدگیر را هم اگر مرقوم بفرمایید , متشکر خواهم شد.
اگر هم احتمال داره که این دزدگیر خراب باشه عنوان بفرمایید که عوضش کنم.
با تشكر مجدد از بذل توجه شما دوستان گرامي به مشكل من
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.