View Full Version : مشکلات مربوط به سمند LX-EF7 رو اینجا مطرح کنید
spring214gold
14 January 2009, 01:43 PM
دوستان عزیز
مشکلات مربوط به سمند LX-EF7 رو اینجا مطرح کنید و دوستانی که این ماشین رو دارن یا اطلاعاتی در موردش دارن اینجا مطرح کنند.منم در خدمتتون هستم:icon_cool
reza1356j
14 January 2009, 02:15 PM
سلام چرا تاپیک قبلی قفل شده
spring214gold
14 January 2009, 02:24 PM
اینو باید از مدیر پرسید
البته باید تفکیک میشد ولی نه اینکه بسته بشه
ماشین من 1550 تا کار کرده میدونی کی برای آچار کشی و سرویس اولیه و بازدید باید ببرم نمایندگی ضمنا مال من موقعی که تحویل گرفتم زیر داشبورد جایی که ماشینو به دستگاه وصل میکنن محفظش نبود میدونی باید از کجا تهیه کنم اصلا مال شما داره
دوست عزیز زمان آچارکشی همون بین 1500تا 2000تا هستش که باید خودتون بیرون و آزاد این کار رو بکنین چون سلیقه ای هستش.ولی سرویس اولیش 5000تا هستش که بازدید از ماشین هستش
در مورد اون قطعه هم حتما از نمایندگی بگیر.همونجا که ماشینو گرفتی.شاید ندن ولی شما کلید کنین بهتون میدن چون بیرون به این راحتی پیدا نمیشه.بگو از اول نداشت اونا خودشون از شرکت درخواست میدن میگیرن
بچه ها اون لینک که داده بودید رو رفتم. وقتی اطلاعات رو وارد میکنم اطلاعاتی راجع به قرار دادمو میزنه اما جایی که نوشته دعوتنامه خالیه و زمانی توش نزده.. یعنی وقتی که دعوت نامه رو صادر کنن اون قسمت پر میشه؟؟ باید هروز چک کنم ببینم کی اون قسمت چر میشه؟؟
زمانش ثبت نمیشه تو سایت.میخوای بفهمی ماشینت در این لحظه ماشینت امده یا نه برو تو قسمت اطلاعت صدور سند.قسمت دعوتنامه بعد از تحویل گرفتن ماشینم چیزی ثبت نمیشه
لینک مستقیم اطلاعات صدور سند:
http://sales.ikco.com/process-buy/document-info.asp?id=400
reza1356j
15 January 2009, 02:33 AM
امروز برای کمکام رفتم نمایندگی چون کمکای عقب خیلی می کوبید گفتند جنس کمکای این سمند با سمند LX ساده فرق داره گفتند باید سفارش بدیم تا 20 روز دیگه می آد بیا عوضش کنیم شما همچین مشکلی ندارید راستی ایا شما دزد گیر ماشینتون رو فعال کردید منظورم سیستم هشدار دهنده سخنگوست من می خواستم فعال کنم دیدم قفل آژیر از داخل موتور باز نمی شه چکار کنم
spring214gold
15 January 2009, 12:15 PM
کمکای عقب ماشین منم میکوبه صدا هم میده.من فکر میکردم به خاطر اینه که پایین کشیدمش.از راهنماییت ممنونم
آژیره ماشینم سالمه از این مشکلات نداره.باید بری نمایندگی اون قسمتو واست عوض کنه
Raminium2001
16 January 2009, 01:40 PM
دوستان، برای هر موضوعی تاپیکی وجود داره. برای مشکلات مربوط به تحویل و ثبت نام هم تاپیک مخصوصش هست. لطفا از زدن پست در تاپیکهای دیگه خودداری کنید تا نظم بخش بهم نخوره.
پستهای نامناسب پاک شدند.
reza1356j
20 January 2009, 01:33 PM
برای عوض کردن کمکام رفتم نمایندگی سر می دواونند میگن فعلا نداریم الان 15 روزه واقعا مسخره نیست دیگه میخوام زنگ بزنم بازرسی دفتر منطقه ای میگن خیلی سریع پیگیری میکنن
Raminium2001
21 January 2009, 08:37 PM
معمولا برای تعویض ادواتی که به جلوبندی و تعلیق مربوط میشه خیلی بد عمل می کنند (یکبار به من گفتند ایران خودرو اعلام کرده تا زمانی که شهرداری اسفالت خیابانهای تهران رو درست نکنه گارانتی جلوبندی و تعلیق رو شامل نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته بعد از کمی سماجت کل جلوبندی سمندم که اون موقع هنوز 1000 تا هم نرفته بود رو عوض کردند!). خصوصا در مورد کمک باید حتما ایراد فیزیکی داشته باشه. شما هم یک کاری کن روغن بزنه و بعد با کوفاپ عوض کن که خیالت راحت بشه. در ضمن با شناختی که از ماشینهای ایران خودرو دارم و توضیح شما، بعید میدونم جلوبندی ماشینت هم سالم باشه.
reza1356j
23 January 2009, 01:18 AM
خودم رفتم کوفاب گازی روغنی خریدم 75000 تومان قراره شنبه ببرم عوض کنند وقتی کمک جدید رو از گارانتی گرفتم ببرم بازار بفروشم شاید یه مقداری از خرجش در بیاد کمکای جلوی ماشینم فرا صنعت شماله فکر کنم باید تا چند وقت دیگه اونارو هم عوض کنم الان که مشکلی نیست باید اون کوفابهای عقب رو بندازم بعد ببینم اگه بازم صدا بده مجبورم کمکای جلو رو هم عوض کنم کوفاب گازی روغنی برای جلو 110000 تومان است ولی فکر کنم ارزش داره
hamid_dental
23 January 2009, 12:04 PM
خودم رفتم کوفاب گازی روغنی خریدم 75000 تومان قراره شنبه ببرم عوض کنند وقتی کمک جدید رو از گارانتی گرفتم ببرم بازار بفروشم شاید یه مقداری از خرجش در بیاد کمکای جلوی ماشینم فرا صنعت شماله فکر کنم باید تا چند وقت دیگه اونارو هم عوض کنم الان که مشکلی نیست باید اون کوفابهای عقب رو بندازم بعد ببینم اگه بازم صدا بده مجبورم کمکای جلو رو هم عوض کنم کوفاب گازی روغنی برای جلو 110000 تومان است ولی فکر کنم ارزش داره
آقا رضا كمكهات رو كه عوض كردي خبرشو بده كه بهتر شده يا نه! ممنون ميشم!
Raminium2001
25 January 2009, 04:25 PM
دوستان، با توجه به اینکه همه چیز سمند EF7 بجز موتور و گیربکس با بقیه سمندها یکی است، لطفا بحث در این زمینه ها رو در تاپیکهای مربوطه پیگیری بفرمایید.
reza1356j
30 January 2009, 02:04 AM
کمکامو عوض کردم کوفاب گازی روغنی انداختم خیلی عالی شده ارزششو داشت ولی از پدال گاز ماشینم ناراضیم چون خیلی اذیتم میکنه خیلی خلا داره وقتی پات رو گازه یه دفعه خالی میکنه ماشین گاز نمی خوره و مثل اینکه ترمز بزنی اینطوری میشه نمی دونم چکار کنم پدالشو نمایندگی عوض کرد ولی بازم خوب نشد خیلی رو ماشین کار کردن متوجه نمیشن که چیه
spring214gold
31 January 2009, 10:53 PM
کمکامو عوض کردم کوفاب گازی روغنی انداختم خیلی عالی شده ارزششو داشت ولی از پدال گاز ماشینم ناراضیم چون خیلی اذیتم میکنه خیلی خلا داره وقتی پات رو گازه یه دفعه خالی میکنه ماشین گاز نمی خوره و مثل اینکه ترمز بزنی اینطوری میشه نمی دونم چکار کنم پدالشو نمایندگی عوض کرد ولی بازم خوب نشد خیلی رو ماشین کار کردن متوجه نمیشن که چیه
دوست عزیز مطمئنی وقتی که چراغتو روشن میکنی اینطوری نمیشه.چون منم همین مشکل رو دارم.یعنی وقتی چراغ ماشینو روشن میکنم گاز ماشین قطع میشه و باید پا رو از رو پدال بردارم و دوباره پامو رو پدال بذارم.بجز در این مورد دیگه اینطوری نمیشه.فردا میخوام زنگ بزنم بازرسی مرکزی ببینم چی میگن
reza1356j
1 February 2009, 01:09 AM
سلام اگه زنگ زدی خبرشو برام بذار تو سایت ببینم به تو چی میگن کارشناس فنی نمایندگی اینجا که گفت ما نمی دانیم برا چیه حتی سنسور دور موتور رو هم عوض کردن درست نشد امروز از دفتر فنی مهندسی تهران پرسیدن اونا گفتن تا دوشنبه خبر میدیم اگه شما خبری داشتی حتما به من هم بگو ظاهرا اشکال فنی توسیستم کامپیوتری یا برقیشه فکر نکنم چیز دیگه ای باشه
smrh83
13 February 2009, 10:31 PM
سلام میشه یکی از دوستان همه ایرادا های این سمند را کامل بزاره و چطور می شه برطرف کرد همراه با راهنمایی کامل اخه ماشین سمند من رو دارن تحویل می دن میخوام بدونم و برطرف کنن
فداتون
ahoshmand
14 February 2009, 11:09 PM
سلام میشه یکی از دوستان همه ایرادا های این سمند را کامل بزاره و چطور می شه برطرف کرد همراه با راهنمایی کامل اخه ماشین سمند من رو دارن تحویل می دن میخوام بدونم و برطرف کنن
فداتون
عزیز دل برادر
1- اینطوری که مثنوی هفتاد من کاغذ میشه
2- از سمند دلزده میشی
3- با ترس و دلهره ماشین سواری کیفی نداره
پس توکل کن به خدا که انشاالله ماشین بدون عیبی قسمتت بشه
rayanreza
14 February 2009, 11:30 PM
با سلام
دوستان عزیز لطفا به عنوان تاپیک توجه بفرمائید و بحث ایرادات سمند را میتوانید در تاپیک "معایب سمند" مطرح کنید.
با تشکر
smrh83
15 February 2009, 11:04 AM
با سلام
دوستان عزیز لطفا به عنوان تاپیک توجه بفرمائید و بحث ایرادات سمند را میتوانید در تاپیک "معایب سمند" مطرح کنید.
با تشکر
سوال من هم همین ef7بود نه سمند معمولی عزیز دل برادر
spring214gold
16 February 2009, 01:31 PM
فداتون
مشکلات ماشین شما بر طرف شده.چون سری جدیده.
مشکلان کلی این ماشین رو سر فرصت واست اینجا میزارم همراه با راه حل
smrh83
16 February 2009, 05:40 PM
مشکلات ماشین شما بر طرف شده.چون سری جدیده.
مشکلان کلی این ماشین رو سر فرصت واست اینجا میزارم همراه با راه حل
ممنون از توجه شما اسپرینگ عزیز اما تا جایی که من اطلاع دارم اینهایی که می خوان به ما بدن از تولیدات قبل هست و این ماشین تولیدش متوقفه
حالا چی؟؟؟؟؟؟
yashar25
19 February 2009, 01:47 AM
با سلام:
دوستان من حدود دو ماهی هست سوار EF7 میشم. از همون روز اولی که سوارش شدم Gearbox ماشین یه مقدار زد تو ذوقم چون اصلا از نظر مشخصه های گشتاور دور با موتور سازگاری نداره.همینطور دست دنده تو دنده های 1و2 بخصوص توی سربالایی کمی میلرزه. مشکل دیگم این هست که احساس می کنم ECU با تاخیر محسوسی به درخواست راننده به دورگیری موتور توسط پدال گاز پاسخ میده. این مشکل تو شتابگیری ماشین کمی آزاردهندست. مشکل سوم این هست که گاهی اوقات که ماشین متوقف میشه و بعد میخوام راه میفتم باهاش ماشین خاموش میشه. اوایل فکر میکردم که هنوز به کلاچ ماشین عادت نکردم یا به اندازه کافی به ماشین گاز نمیدم ولی هنوز این اتفاق میفته. جالب اینجاست که پدرمم که راننده خیلی خوبی هست و گواهینامه پایه یک داره هم بارها همین مشکل رو با این ماشین تجربه کرده. خلاصه بعد خوندن اظهارات سایر دوستان راجع به گاز ماشین تقریبا مطمن شدم که مشکل از ماشین هست نه از راننده. حالا می خوام بدونم آیا دوستان دیگر هم مشکلات من رو دارند؟ و آیا جهت حل آنها پیگیری کردن و به نتیجه رسیدن؟
اگر قبل از سرویس اولیه که 5000 کیلومتر هست ماشین رو ببریم نمایندگی این مشکلات رو حل میکنند؟
ولی از حق نگدریم این سمند حسنیات زیادی هم داره از جمله مصرف خیلی خوب سوخت گاز و استحکام خوب بدنه و ترمز های فوق العاده.
ایکاش ایرانخودرو فقط یه ذره واسه خریداراش ارزش قايل بود.
smrh83
19 February 2009, 02:06 PM
با سلام:
دوستان من حدود دو ماهی هست سوار EF7 میشم. از همون روز اولی که سوارش شدم Gearbox ماشین یه مقدار زد تو ذوقم چون اصلا از نظر مشخصه های گشتاور دور با موتور سازگاری نداره.همینطور دست دنده تو دنده های 1و2 بخصوص توی سربالایی کمی میلرزه. مشکل دیگم این هست که احساس می کنم ECU با تاخیر محسوسی به درخواست راننده به دورگیری موتور توسط پدال گاز پاسخ میده. این مشکل تو شتابگیری ماشین کمی آزاردهندست. مشکل سوم این هست که گاهی اوقات که ماشین متوقف میشه و بعد میخوام راه میفتم باهاش ماشین خاموش میشه. اوایل فکر میکردم که هنوز به کلاچ ماشین عادت نکردم یا به اندازه کافی به ماشین گاز نمیدم ولی هنوز این اتفاق میفته. جالب اینجاست که پدرمم که راننده خیلی خوبی هست و گواهینامه پایه یک داره هم بارها همین مشکل رو با این ماشین تجربه کرده. خلاصه بعد خوندن اظهارات سایر دوستان راجع به گاز ماشین تقریبا مطمن شدم که مشکل از ماشین هست نه از راننده. حالا می خوام بدونم آیا دوستان دیگر هم مشکلات من رو دارند؟ و آیا جهت حل آنها پیگیری کردن و به نتیجه رسیدن؟
اگر قبل از سرویس اولیه که 5000 کیلومتر هست ماشین رو ببریم نمایندگی این مشکلات رو حل میکنند؟
ولی از حق نگدریم این سمند حسنیات زیادی هم داره از جمله مصرف خیلی خوب سوخت گاز و استحکام خوب بدنه و ترمز های فوق العاده.
ممنون از شما که این مشکلات را گفتی بله دوستانی که دارن از مشکل گاز و چند مشکل دیگر مشترکا می نالند این شالله نمایندگی با پیگیری مستمر شما حل کنن اگر باز هم چیزی از این ماشین دیدین به ما هم بگین
ممنون
spring214gold
25 February 2009, 02:28 PM
با سلام:
دوست عزیز مشکل صدای دسته دنده به خاطر گیربکس یا خوده سر دنده نیست به خاطر برنجی دنده هستش که خرابه.منم این مشکل رو داشتم و بهد از کلی تحقیقات و آزمایش مختلف برای رفع این مشکل به این نتیجه رسیدم.حالا دلیلم واسه این حرف:وقتی دسته دنده رو که تو حالت دنده هست و صدا میده کمی حرکت بدی و نگه داشته باشی دیگه صدایی نمیاد.
مشکل دیر گاز خوردن ماشین به خاطر ecuنیست به خاطر گاز ماشین چون من از مهندسی که تو خط تولیدش بود پرسیدم اینو گفت.حالا این مشکل رو چطوری حل کنیم و موقع شتابگیری کم نیاریم:قبل از رها کردن کلاج چند بار با پدال گاز بازی کن تا دور موتور به بالای 3000برسه و بعدش کلاج رو ول کن.قلقش همینه حالا شاید بعضی از دوستان از قبلم میدونستن
من که دارم کم کم مشکلات ماشینمو درست میکنم و شما رو در جریان میزارم
در کل ماشین و موتور هردو خوبن و من تا حدودی راضی هستم
rayanreza
26 February 2009, 03:10 AM
با سلام
دوستانی که سمند EF7 دارند هنوز مشکلشون حل نشده؟
مگه نمایندگی درستش نکرد؟
راه حل اساسی چیه؟
kamran1346
3 March 2009, 11:05 AM
سلام
امروز داخل کارخانه ایران خودرو بودم و از نزدیک سمندهای EF7 را که منتظر رفع عیب بودن را دیدم .طبق نظر تمام کارشناسانی که باهاشون صحبت کردم ماشین فوق العاده است که با یک باک گاز راحت 300 کیلومتر مسافت طی میشه اونم با کیفیت خیلی بالا و در صورت استفاده از بنزین نیز مصرفش دقیقاً به اندازه پژو 206 با موتور TU5 است.
سال دیگه که بنزین با نرخ آزاد عرضه بشه برای این ماشین سر و دست خواهند شکست.
البته طبق اظهار آنها این ماشین به 4 دلیل به ترتیب زیر تولیدش متوقف شده بود که همگی حل شده است:
1) ECU ماشین همخوانی نداشت که در حال تعویض آن بودند.
2)سرسیلندر خام که بدلیل کمبود نقدینگی خیلی با تاخیر از شرکت ANGELINO ایتالیا وارد میشده که با توجه به تامین اعتبار مناسب این قطعه به شکل انبوه از شرکت مذکور تامین میشود.
3) عدم همخوانی سنسور کیت مخزن که در حال تعویض آن بودند.
4)کمبود مخزن 100 لیتری که آنهم تامین شده است.
همچنین 10 دستگاه از این خودرو دراختیار سرویس های درونی کارخانه ایران خودرو که پیمایش زیاد دارند قرارداده شده تا چنانچه مشکلی بجز موارد بالا داشت نمود پیدا کرده و نسبت به رفع عیب آن اقدام شود.
خلاصه کسانی که جهت خرید این خودرو اقدام کرده اند ضرر نمیکنند از جمله خود من.
rayanreza
4 March 2009, 03:03 PM
با سلام
امیدوارم که این مشکلات واقعا حل شده باشه و دوباره مشکل جدیده پیش نیاد.
همانطور که گفتین با جمع شدن سهمیه بندی این ماشین قیمتش کهکشانی میره بالا و واقعا ارزش داره.
smrh83
4 March 2009, 08:07 PM
سلام دوستان من امروز ایران خودرو بودم با بالاترین مسولش صحبت کردم که چرا ماشین ما بعد از این همه تاخیر نیامده گفت به خاطر این که دارن مشکلش رو برطرف می کننن تا اردیبهشت سال اینده امکان تولید به هیچ وجه وجود نداره و باید صبر کرد سوالی دارین در خدمتم؟
reza1356j
6 March 2009, 04:36 PM
نگفت مشکلش چیه بقیه که گرفتن چکار کنن با این ماشین مشکل دار
smrh83
6 March 2009, 05:36 PM
نگفت مشکلش چیه بقیه که گرفتن چکار کنن با این ماشین مشکل دار
اقا رضای عزیز مسول تخصیص ایران خوردو گفت گیربکس داره عوض می شه با مهندسای المانی دران رایزنی میکنن که قوی تر و بی صدا باشه و کامپیوترهای سری جدید ارتقا یافته و بهتر است ان شالله گفتن از اردیبهشت دوباره استارت تولید زده خواهد شد ان شالله
reza1356j
7 March 2009, 08:30 AM
سلام حالا ما که با این گیربکس مزخرف و ورژن کامپیوتر قدیمیتر گرفتیم چکار باید بکنیم ایا برای ما رو هم عوض میکنن یا نه
babak2008
7 March 2009, 10:20 AM
ای بابا ایرانخودرو همینه دیگه اول فکر خرابی رو نمیکنن. میدن بیرون بعد به فکر بهبود می افتن.
reza1356j
8 March 2009, 12:31 AM
دوست عزیز به این امار و ارقام زیاد تکیه نکن من با یه باک پر گاز که 16 کیلو جا گرفت داخل شهر 285 کیلومتر رفتم و خارج شهر نیز بالای 300 رفتم با یه باک بنزین هم داخل شهر تو 200 کیلو متر 5/8 لیتر سوزونده راستی مطمئنی خط تولید راه افتاده یا نه ماشین شما مشکلی نداره من که از گیربکسش ناراضیم همچنین ecu که فکر میکنم خیلی دیر به ماشین جواب میده
kamran1346
8 March 2009, 05:21 PM
حرف این دوست عزیز که چند روز پیش زده درست بوده الان که شنبه هست با ایران خوردو تماس داشتم خط تولید راه اندازی شده دوست عزیز میشه یه جستجو کنی که مشکلات کاملا برطرف شده یا نه
سلام
4 مشکلی که در نامه قبلی نوشته بودم حل شده است . تنها مشکلی که بعضی از این خودروها دارند مربوط به گیربکسش است که اون هم شانسی است.
smrh83
10 March 2009, 10:04 PM
سلام
4 مشکلی که در نامه قبلی نوشته بودم حل شده است . تنها مشکلی که بعضی از این خودروها دارند مربوط به گیربکسش است که اون هم شانسی است.
اما ایران خوردو میگن که اونهم حل شده حالا ماشینم بیاد به شما حتما خبر می دم
Raminium2001
14 March 2009, 08:21 PM
دوستان، گویا نام تاپیک رو فراموش کردید. برای یادآوری خدمتتون عرض کنم اینجا تاپیک "مشکلات مربوط به سمند LX-EF7 رو اینجا مطرح کنید " هست نه مطالب مربوط به ثبت نام و تولید. لطفا بیشتر دقت کنید.
پستهای خارج از موضوع اخیر پاک شد.
imank1
15 March 2009, 11:58 PM
دوستان لطفا اخطار مدیر محترم رو یکم با دقت تر بخونید و پست های مربوط به مسائل ثبت نام رو در تاپیک مربوطه پیگیری کنید .
Raminium2001
16 March 2009, 07:06 PM
مجبور شدم بر خلاف میلم به دوستان خاطی اخطار بدم. لطفا بیشتر دقت کنید چون در صورت تکرار این تاپیک قفل خواهد شد و این کار اجهاف در حق دوستانی است که پیگیر رفع نقص خودروشون و مایل به ادامه بحث مفید هستند.
rayanreza
17 March 2009, 09:09 AM
با سلام
دوستان عزیز لطفا رعایت کنید و مسائل ثبت نام و تحویل را در تاپیک خودش مطرح کنید و نظم تاپیک را به هم نریزید چون فقط همین تاپیک برای مشکلات سمند EF7 هست که اگه قفل بشه EF7 دار ها نمیتونن مشکلاتشونو مطرح کنند.
با تشکر
Raminium2001
19 March 2009, 10:20 AM
دوستان، گویا کسی حرف جدیدی برای گفتن نداره. این تاپیک فعلا قفل میشه و اگه نیاز بود بعدا مجددا به کار خودش ادامه میده.
خیلی متاسفم که به دلیل بی توجهی بعضی از کاربرها مجبور به این کار شدم.
Raminium2001
26 April 2009, 09:06 PM
به درخواست دوستان، تاپیک مجددا باز میشه. از دوستانی که فعالیت مناسبی داشتند بسیار ممنونم و متاسفم که چند وقتی به دلیل رعایت نکردن بعضی از دوستان مجبور شدیم تاپیک رو ببندیم.
erfan20062004
29 April 2009, 01:43 PM
سلام به همه دوستان
ماشين ما هم 700 كار كرده، ولي مشكلش همون گيربكسشه ( وقي از حالت سكون نيم كلاچ كه با فرمان كج مي گيري صدا ميده ولي بقيه دنده هاش مشكلي نداره.
ماشين تو دنده هاي 1و 2 سنگينه ولي از 3 به بعد خوب مي شه.
حالا بگين مشكل كجست؟:icon_eek:
hno2005
30 April 2009, 12:47 PM
ef7 اری یا نه ؟
سلام
من دو هفته ای هست ef7 رو تحویل گرفتم . تا حالا که مشکلی نداشته و لی از نمایندگی پرسیدم گفتند چنتا مشکل اساسی داره. خط تولیدش هم که متوقف شده و اگه موتورش عیب کنه فقط دو سه تا نمایندگی می تونند مشکلش رو رفع کنند . به چه دلیلی خط تولیدش متوقف شده و ایرانخودرو اصلا تبلیغی از این خودرو نکرده ؟
با تشکر
smrh83
30 April 2009, 12:52 PM
چون می خواد روی سورن نصب کنه و با نصب روی سورن بیشتر می تونه سود کنه
kamran1346
6 May 2009, 04:40 PM
باسلام
آیا زمان روشن کردن کولر قدرت موتور این ماشین هم مثل سمند های با موتور XU7 کاهش پیدا میکنه یا نه؟
rayanreza
6 May 2009, 11:19 PM
باسلام
آیا زمان روشن کردن کولر قدرت موتور این ماشین هم مثل سمند های با موتور XU7 کاهش پیدا میکنه یا نه؟
با سلام
قاعدتا در هر ماشینی استفاده از کولر توانشو تا حدودی کم میکنه که مقدارش مهمه که احتمالا در این موتور ایران خودرو همون کولر سمند فعلی رو روش نصب کرده که مدل ساندن خیلی روی توان موتور تاثیر میذاشت.
دوستانی که EF7 دارن لطفا نظرشونو در مورد کولر ماشین بگن.
با تشکر
sepehr1
6 May 2009, 11:37 PM
با سلام به همه عزیزان -ایا در ef7 تحویلی در خرداد ماه همچنان مشکل گیربکس مشهود هست یا مشکل را بر طرف کرده اند لطفا بفرمایید تا در صورت باقی موندن مشکل انصراف بدم
aboalisinab
16 May 2009, 08:59 PM
من که 28 اسفند تحویل گرفتم تا حالا که حدود 3000 تا باهاش رفتم مشکلاتی که دوستان برای گیربکسش ذکر کردن نداشتم.
افت توانش هم وقتی که کولر رو استفاده میکنی کمه به نظر من که زیاد ملموس نیست من اتفاقا دو روز پیش ظهر یه کار واجبی برام پیش اومد که یه مسیر خارج شهر باید میرفتم و هوا هم نسبتا گرم بود و از اونجایی که من هیچ وقت پنجره رو باز نمی کنم کولر روشن کردم و یه مسیر حدودا 24 کیلومتری که کمی هم سربالایی بود رو با حدود 160 تا رفتم که مشکلی نداشت و اگه بیشتر گاز میدادم به راحتی بیشتر هم میرفت و روشن بودن کولرش زیاد تاثیری نداشت.
-------------------------
در جواب دوستمون sepehr1 (http://www.phalls.com/member.php?u=20935) که دو دل هستن، من که تا حالا مشکلی نداشتم و در کل ازش راضیم. مخصوصا من بیشتر 3000 کیلومتر رو با گاز رفتم در حقیقت اون یه باک بنزینی که کارخونه پر کرده بود یه هفته پیش تموم شد؛:icon_razz که به نظر من ارزششو داره .
spring214gold
18 May 2009, 11:59 PM
فکر نکنم کسی این ماشین رو به اندازه من راه برده باشه من تاحالا 25000تا ماشینم بعد 5ماه کار کرده.امشب وقت نمی کنه سعی می کنم شبای دیگه در مورد مشکلات و قضیه کولر بگم
spring214gold
22 May 2009, 11:35 AM
باید در مورد اینکه کولر تاثیری میزاره یا نه باید بگم تو سرعت بالا بیشتر نشون میده که به ماشین فشار میاد ولی تو سرعت های پایین کمی نشون می ده یعنی گاهی توان ماشینو می گیره ولی تو شتابگیری سرعت پایین زیاد محسوس نیست.تو سرعت های بالا هم موقع شتابگیری این امر محسوس تر می شه.البته یه چیزی ecu این ماشین به گفته یکی از مهندسای ایرانخودرو زمان قطع کولر نسبت به سمندای معمولی کمتره.یعنی اگه سمن معمولی 10 به 4 این سمند 10 به 1 هستش در واحد زمان منظورم.حالا چرا این نسبت فرق داره به گفته اون مهندس اینه که موتورش از پژو قویتره
بازم بعدا بیشتر توضیح میدم
ماشین من که جدیدا قاطی کرده.از وقتی که سنسور پدال ترمزشو تو فراخوان عوض کردن ترمزاش الکی درگیره و ماشین سنگین عمل میکنه.بازم شما رو در جریان میزارم
kamran1346
30 May 2009, 06:21 PM
با سلام
من امروز ماشینم رو تحویل گرفتم . ماشین فوق العاده ایه و اصلاً احساس نمیکنی که با گاز کار میکنه ، حتی زمانی که کولرش روشنه. فقط یه مشکل داشت و این بود که بعضی وقتها که ماشین با دنده 1 حرکت میکرد یک دفعه حالت کپ کردن پیدا میکرد و گاز نمیخورد که در این حالت باید یکبار دیگه دنده کشی میکردی تا به قول معروف دنده چاق بشه .
در هر حال به نظرمن با توجه به وضعیت بنزین و مشکلات ماشینهای دو گانه سوز این ماشین فوق العاده است.
masssoud_joon
30 May 2009, 06:44 PM
با سلام
من امروز ماشینم رو تحویل گرفتم . ماشین فوق العاده ایه و اصلاً احساس نمیکنی که با گاز کار میکنه ، حتی زمانی که کولرش روشنه. فقط یه مشکل داشت و این بود که بعضی وقتها که ماشین با دنده 1 حرکت میکرد یک دفعه حالت کپ کردن پیدا میکرد و گاز نمیخورد که در این حالت باید یکبار دیگه دنده کشی میکردی تا به قول معروف دنده چاق بشه .
در هر حال به نظرمن با توجه به وضعیت بنزین و مشکلات ماشینهای دو گانه سوز این ماشین فوق العاده است.
منم 3روز میشه که ماشینو تحویل گرفتم هنوز نمیشه نظر قطعی در مورد موتور داد اما یه چیزی هست اینکه در حالت گاز سوز سدای موتور بشتر از حالت بنزینه 1 صدایی مثه فس فس ایا این طبیعیه؟ چون ماشین هنوز 30 تا بیشتر کار نکرده:icon_arro دوستانی که تحویل گرفتن کسی اینجوری هست یا نه؟در ضمن مال من ایموبیلایزر هم نداره:icon_cry:در ضمن در زمان اب بندی موتور شما استفاده از گاز رو بیشتر توصیه میکنید یا بنزین؟
Warrior--
30 May 2009, 08:55 PM
منم 3روز میشه که ماشینو تحویل گرفتم هنوز نمیشه نظر قطعی در مورد موتور داد اما یه چیزی هست اینکه در حالت گاز سوز سدای موتور بشتر از حالت بنزینه 1 صدایی مثه فس فس ایا این طبیعیه؟ چون ماشین هنوز 30 تا بیشتر کار نکرده:icon_arro دوستانی که تحویل گرفتن کسی اینجوری هست یا نه؟در ضمن مال من ایموبیلایزر هم نداره:icon_cry:در ضمن در زمان اب بندی موتور شما استفاده از گاز رو بیشتر توصیه میکنید یا بنزین؟
هیچ فرقی ندارد ولی به دلیل اینکه موتور پایه گاز سوز است استفاده و کیفیت گاز هم در کل بهتر از بنزین است از گاز برای آببندی استفاده کنید بهتر است.
spring214gold
31 May 2009, 12:29 AM
با سلام
عزیزم کپ کردن ماشین و گاز نخوردنش به خاطر دسته سیم ماشینه.باید بری نمایندگی و بگی مشکلت چیه تا تقاضای دسته سیم واست بدن.تو منطقه ما چندتا اینجوری هست که بعضیاش تعویض شده و خوب شده ولی واسه من چون هم دسته سیم پایین و هم دسته سیم بالا هستش هنوز قطعش نرسیده البته عموما بیشتر این مدل ماشینها دسته سیم بالاشونه و واسه من استثنا هستش که هم پایینه هم بالا
منظور از دسته سیم دسته سیم انژکتوره.که الان با خاموش روشن کردن ماشین حل میشه
s.amohsni
2 June 2009, 08:01 AM
سلام انگار قسمت ما نيست كه سمند با موتور ملي بگيرم .بعد از 5 ماه تاخير در تحويل ديروز دوباره زنگ زدم نمايندگي كه ثبت نام كرده بودم گفت كه ماشين اومده ولي يكي از قطعاتش مشكل داره وچون موتورتون، موتور ملي اين قطعه گير نمياد . بعدشم گفت اگه مي خواين بياين تحويل بگيرين ولي من دنبال قطعه هستم و پيشنهاد ميكنم بازم صبر كنيد. در ضمن در مورد قطعه مشكل دار هم چيزي نگفت به نظر شما مشكل مال چه قطعه ايه دوستاني كه موعد تحويل ماشينشون دي ماه بوده آيا تحويل گرفتن و آيا مشكلي نداشتن؟
rmndara
3 June 2009, 10:39 PM
موتور سمند ef7 شما 1700 توربوشارژر دار است يا بدون آن؟ كلا ثبت نام اين نوع را با توجه به راندمان خوب آن در حين سوخت گاز توصيه مي كنيد يا با توجه به جديد و نا ازموده بودن آن در مقايسه با دوگانه سوز هاي قبلي به درد سرش نمي ارزد؟
Raminium2001
5 June 2009, 10:18 PM
سمند با موتور توربو هنوز به بازار نیامده و حتی ثبت نام هم نشده. در مورد مصرف گاز هم با استناد به مطالب منتشر شده و تجربه دوستان موتور EF7 از کارایی بالا و مصرف مناسبی برخورداره و در حال حاضر بهترین گزینه بین موتورهای گازسوز به حساب میاد.
kamran1346
6 June 2009, 03:19 PM
با سلام
دوستانی که تازه میخواهند EF7 خودشون رو تحویل بگیرن در زمان مراجعه به تعمیر گاه مجاز و انجام PDS حتماً از مسولین بخواهند که دسته سیم انژکتور و سنسور پدال ترمز ماشین رو چک کنن و در صورت احتیاج به تعویض حتماً اونارو تعویض کنن.
همچنین بعد از تحویل ماشین، روغن موتور و روغن گیربکس را بلافاصله تعویض و حتماً روغن توتال(اصل) 7000بریزند.
s.amohsni
7 June 2009, 11:40 AM
سلام متاستفانه من ديروز زفتم و ماشين رو تحويل گرفتم و دير اين نوشته رو خواندم زماني كه ماشين رو مي بردم به جايي كه مي خواستم اون رو چند روزي آن جا بذارم تا ماشين خودم رو بفروشم مشكلات زير در اولين نگاه به نظرم امد . اول اين كه ماشين حدود 26 كيلومتر كار كرده بود و مخزن گاز نيمه پر بود دوم اينكه بلا فاصله كه از در نمايندگي اومديم بيرون اون خانمه گفت كه روغن موتور تعويض گردد فيلتر روغن تعويض گردد چون ديگه از اين همه تاخير خسته شده بودم و در ضمن كار خيلي مهمي هم داشتم ماشين رو برنگردوندم به نمايندگي. اما مثاله بعدي اينكه زماني كه پارو كمي از روي پدال بالا مي اوردم سر اسپيد نيز مقدار بسيار كمي حركت مي كرد . در ضمن مونتاژ بد ماشين هم تو ذوقم زذ چون ساعت ماشين كمي كج بسته شده بود . زماني كه سوييچ ماشين رو باز مي كني صدايي مثل نشتي (خيلي كم به گوش مي رسه ). راستي مگه آينه هاي سمند هنگامي كه ماشين رو خاموش مي كني به صورت خودكار بسته (جمع) نمي شن ؟ مال ما كه نمي شد؟ اما عيب بعدي براي اينكه صندوق عقب را باز كني بايد كليد داخل اتاق رو مدتي طولاني نگاه داري.البته همش هم ايراد نبود خوب محاسني هم داشت مثلا هنگام رانندگي با گاز اصلا معلوم نبود كه ماشين داره با گاز كار ميكنه و صداي داخل اتاق هم خيلي كم بود. هر كدام از دوستان كه راه حلي براي حل اين مشكلات دارن لطفا پيشنهاد بدن خيلي ممنونم.
rayanreza
7 June 2009, 06:08 PM
سلام متاستفانه من ديروز زفتم و ماشين رو تحويل گرفتم و دير اين نوشته رو خواندم زماني كه ماشين رو مي بردم به جايي كه مي خواستم اون رو چند روزي آن جا بذارم تا ماشين خودم رو بفروشم مشكلات زير در اولين نگاه به نظرم امد . اول اين كه ماشين حدود 26 كيلومتر كار كرده بود و مخزن گاز نيمه پر بود دوم اينكه بلا فاصله كه از در نمايندگي اومديم بيرون اون خانمه گفت كه روغن موتور تعويض گردد فيلتر روغن تعويض گردد چون ديگه از اين همه تاخير خسته شده بودم و در ضمن كار خيلي مهمي هم داشتم ماشين رو برنگردوندم به نمايندگي. اما مثاله بعدي اينكه زماني كه پارو كمي از روي پدال بالا مي اوردم سر اسپيد نيز مقدار بسيار كمي حركت مي كرد . در ضمن مونتاژ بد ماشين هم تو ذوقم زذ چون ساعت ماشين كمي كج بسته شده بود . زماني كه سوييچ ماشين رو باز مي كني صدايي مثل نشتي (خيلي كم به گوش مي رسه ). راستي مگه آينه هاي سمند هنگامي كه ماشين رو خاموش مي كني به صورت خودكار بسته (جمع) نمي شن ؟ مال ما كه نمي شد؟ اما عيب بعدي براي اينكه صندوق عقب را باز كني بايد كليد داخل اتاق رو مدتي طولاني نگاه داري.البته همش هم ايراد نبود خوب محاسني هم داشت مثلا هنگام رانندگي با گاز اصلا معلوم نبود كه ماشين داره با گاز كار ميكنه و صداي داخل اتاق هم خيلي كم بود. هر كدام از دوستان كه راه حلي براي حل اين مشكلات دارن لطفا پيشنهاد بدن خيلي ممنونم.
با سلام
مبارکتون باشه و ایشالله چرخش براتون بچرخه.
در مورد روغن موتور خیلی زوده که نگرفته عوض کنید چون حداقل باید 5000 کیلومتر کار کنه بعد عوض کنید چون الان براده داره.صدای نشتی که سوییچ رو باز میکنید مربوط به پمپ بنزینه و در همه ماشین های انژکتوری طبیعیه.آینه تاشو خودکار مربوط به مدل های سفارشی هست که با زدن دکمه ریموت آینه ها خودکار باز یا بسته میشن که نمایندگی MEM خودرو نصب میکنه.کلید صندوق عقب هم باید 3 ثانیه باید نگه دارین تا بازبشه و اگر بیشتر شد احتمالا مشکل داره.
موفق و پیروز باشید:icon_cool
s.amohsni
8 June 2009, 08:18 AM
ببخشيد منظورم از اون خانمه همون كامپيوتر ماشين بود. اون گفت كه روغن وفيلتر عوض بشه
rayanreza
8 June 2009, 08:44 AM
ببخشيد منظورم از اون خانمه همون كامپيوتر ماشين بود. اون گفت كه روغن وفيلتر عوض بشه
با سلام
پس احتمالا تنظیمات روغن و فیترش درست نیست.حداقل باید 5000 تا رو کار کنه بعد عوض کنید.
موفق و پیروز باشید:icon_cool
kamran1346
8 June 2009, 05:57 PM
با سلام
اگر براده موجود در روغن به سیستم CVVT این ماشین وارد شود باعث صدمه به موتور و سیستم مذکور میشود.
به همین دلیل توصیه میشود بلافاصله بعد از تحویل گرفتن ماشین از کارخانه روغن موتور و گیربکسش عوض شود.
بایستی از روغن موتور و گیربکس 7000توتال( اصل) استفاده شود .
همچنین در صورت روشن بودن موتور به هیچ عنوان گیج روغن از جایش خارج نشودو پس از خاموش کردن ماشین این کار انجام شود.
لطفاً دوستانی که اطلاعات فنی بیشتری در این مورد دارند اظهار نظر فرمایند.
spring214gold
15 June 2009, 02:36 PM
زماني كه سوييچ ماشين رو باز مي كني صدايي مثل نشتي (خيلي كم به گوش مي رسه ). راستي مگه آينه هاي سمند هنگامي كه ماشين رو خاموش مي كني به صورت خودكار بسته (جمع) نمي شن ؟ مال ما كه نمي شد؟ اما عيب بعدي براي اينكه صندوق عقب را باز كني بايد كليد داخل اتاق رو مدتي طولاني نگاه داري
دوست عزیز اون صدا مال نشتی گاز نیز مال شیر برقی گاز ماشینه که هروق سوئیچ ماشین باز بشه اون صدا رو میده که طبیعیه و مشکل منتاژ نیست.میتونی خودت امتحان کنی چندبار سوئیچ رو بازو بسته کن متوجه میشی
درمورد بازکننده در صندوق روی کنسول باید بگم اینم جزو مشکل نیست یعنی واسه این اینطوری طراحی شده که هروقت دستت میخوره بهش یه اشتباهی فشارش میدی در صندوق باز نشه.اگه توجه کنی کنارش کلیدهای مهم زیادی مثل تعویض سوخت هستش که ممکنه دکمه صندوق به اشتباه فشرده بشه.برای اینکه در صندوق رو سریعتر باز کنی روی خود سوئیچ دکمه بازکننده در صندوق رو 2بار پشت سرهم فشار بده بده در صندوق سری باز میشه که خودمم بیشتر از همین طریق در صندوق رو باز میکنم
کیفیت منتاژ ماشین به قول این دوستمون تو بیشتر قسمتها بده
mha2000r
16 August 2009, 01:58 AM
ماشین ما که یک ماه پیش تحویل گرفتیم بعد از 1700 کیلومتر یهو چراغ چکش روشن شد و از گاز استفاده نمیکرد رفتم نمایندگی دیاگ زد میگه ریل سوختش باید تعویض بشه چون ارور نشتی گاز هست با کف صابون تست کردم خودمم دیدم که گاز نشت میکنه ولی وقتی نشتی داره از کپسول جریان گاز قطع میشه
behnam-86
17 August 2009, 12:28 PM
تنها ماشینی که سیستم نشتی یاب هوشمند داره ef7 است واولین مرحله روشن شدن چراغ chek است.
behnam-86
19 August 2009, 12:30 PM
قابل توجه دوستان عزیزی که ef7 میخرند:حتما جنت آبی که از پایین رادیاتور به واترپمپ ماشین میره را بازدید کنید چون این جنت توسط 2 عدد بست پلاستیکی به شاسی ماشین بسته شده وبه دلیل کیفیت پایین بستها بعداز مدتی بستها ولی میکنند وجنت آب به پولی میللنگ برخورد کرده وپاره میشه این مشکل برای دوتا ازدوستام پیش امدوتوبازار هم نیست وبا مدلهایدیگه هم متفاوت است حتما این جنت را در اولین مرحله با دوتا بست باکیفیت به شاسی مهار کنید.
rayanreza
19 August 2009, 01:40 PM
قابل توجه دوستان عزیزی که ef7 میخرند:حتما جنت آبی که از پایین رادیاتور به واترپمپ ماشین میره را بازدید کنید چون این جنت توسط 2 عدد بست پلاستیکی به شاسی ماشین بسته شده وبه دلیل کیفیت پایین بستها بعداز مدتی بستها ولی میکنند وجنت آب به پولی میللنگ برخورد کرده وپاره میشه این مشکل برای دوتا ازدوستام پیش امدوتوبازار هم نیست وبا مدلهایدیگه هم متفاوت است حتما این جنت را در اولین مرحله با دوتا بست باکیفیت به شاسی مهار کنید.
با سلام
بهنام جان این مورد صرفا به EF7 مربوط نمیشه ولی برای منم پیش اومد ولی بعد از 3 سال کارکرد اونم بخاطر باز کردن سپر و چرخوندن فرمون که با شلنگ برخورد کرده بود و بست آزاد شده بود که تا مدتها نمیدونستم واسه چی آب کم میکنه که با تعویض رادیاتور اینم کشف شد و با دو تا بست قالپاق بستمش
mha2000r
1 September 2009, 06:37 PM
ماشین ما که یک ماه پیش تحویل گرفتیم بعد از 1700 کیلومتر یهو چراغ چکش روشن شد و از گاز استفاده نمیکرد رفتم نمایندگی دیاگ زد میگه ریل سوختش باید تعویض بشه چون ارور نشتی گاز هست با کف صابون تست کردم خودمم دیدم که گاز نشت میکنه ولی وقتی نشتی داره از کپسول جریان گاز قطع میشه
ریل سوخت تعویض شد هزینه نداشت و الان مشکل حل شده
mrafara
4 September 2009, 04:43 PM
با سلام به همه دوستان-به نظر من مشکل ef7 در گستاور کم موتور هستش یعنی اگه موتور کم نفس شد دیگه به این راحتی دور نمیگیره مخصوصا در سر بالایی ها
mha2000r
5 September 2009, 03:27 AM
این چیزی که شما میگید به خاطر تکمیل شدن گشتاور در دورهای بالا هست
با معکوس دادن برطرف میشه
mohajer_137860
5 September 2009, 07:00 AM
شنبه 14 شهريور 1388
از موتور ملي ايرانخودرو چه خبر؟
خبرگزاري موج - در حالي که حدود سه سال از رونمايي موتور پايه گازسوز EF7 ايرانخودرو ميگذرد، شنيدهها از آن حکايت دارد که اين موتور هنوز به تيراژ يکهزار دستگاهي نيز نرسيده است.
EF7 که لقب موتور ملي را يدک ميکشد در شرکت تحقيقات موتور ايرانخودرو (ايپکو) و با کمک و مشاوره کمپاني آلماني «EF7» به طراحي و توليد رسيد و سه سال پيش با حضور رييسجمهوري رونمايي و قرار شد با توسعه خودروهاي گازسوز، اين موتور نيز به عنوان محصول ايراني بر سينه خودروهاي داخلي بنشيند.
EF7 که طراحي و توليد اوليهاش 70ميليون دلار هزينه دربر داشت، حتي در نمايشگاه موتور 2008 آلمان نيز به نمايش درآمد و به گفته مسوولان ايپکو، مورد استقبال بازديدکنندگان قرار گرفت.
هماکنون آن طور که به گوش ميرسد، ايپکو هنوز يک هزار دستگاه نيز از اين موتور را به توليد نرسانده است.
محمد زالي، مديرعامل ايپکو، در همان زمان رونمايي EF7 اعلام کرد که شرط اقتصادي بودن توليد اين موتور، تيراژ 500هزار دستگاهي آن در سال است و توليد انبوه EF7 به حمايت مالي نياز دارد.
وي البته سال گذشته با اشاره به مشکلات مالي پيش روي توليد انبوه EF7، وعده داد که طي سال جاري 40هزار دستگاه از اين موتور به توليد خواهد رسيد. وعدهاي که عملي شدن آن با توجه به گذشت حدود نيمياز سال و آمار توليد ضعيف موتور ملي تا به امروز، بسيار بعيد است.
چراکه توليد 40هزار دستگاه EF7 نقدينگي بالايي را ميطلبد و از آنجا که تب توليد خودروهاي گازسوز در کشور پايين آمده، قطعا دولت نيز انگيزه چنداني براي حمايت مالي از توليد اين موتور ندارد.
هر چند ايرانخودرو به صورت نمادين، موتور پايه گازسوز خود را روي سمند نصب و چندي بعد نيز تعدادي محدود از سمندهاي EF7 را به مشتريان عرضه کرد، اما پس از گذشت مدتي، تمام سمندهاي مذکور را پس گرفته شد و به جاي آن، «ال.ايکس» در اختيار مشتريان قرار گرفت.:icon_twis:icon_twis:icon_twis
برخي کارشناسان معتقدند EF7 به نوعي بهينه شده موتور TU5 پژو است.
behnam-86
5 September 2009, 12:22 PM
با سلام به همه دوستان-به نظر من مشکل ef7 در گستاور کم موتور هستش یعنی اگه موتور کم نفس شد دیگه به این راحتی دور نمیگیره مخصوصا در سر بالایی ها
این مشکل میتونه بدلیل وزن بالاش هم باشه (1400kg با مخزن پر گاز وبنزین)یعنی به اندازه بک سمند معمولی با سه نفر سرنشین و راننده به نظر من باید مخزن وتشکیلاتش رو کند وانداخت دور
mrafara
8 September 2009, 03:15 PM
این مشکل میتونه بدلیل وزن بالاش هم باشه (1400kg با مخزن پر گاز وبنزین)یعنی به اندازه بک سمند معمولی با سه نفر سرنشین و راننده به نظر من باید مخزن وتشکیلاتش رو کند وانداخت دور
همچنین مشکل دیگر ef7 فضای کم صندوق هستش-آیا میشه برای مسافرت راه دور مخزن گاز رو در آورد آیا کسی از دوستان این کارو کرده!اگه کرده بگه کجا و چجور
smrh83
9 September 2009, 03:42 AM
سلام دوستان من این چند وقتی که دارم با سمند موتورملی راه میرم بیشترین گازی که زدم 1100تومان بوده درضمن خودشو بکشه بیشتر از 220کیلومتر نمیره و این دروغ ایرانخودرو بود که میگفت 350تا400 کیلومتر میره می خواستم از دوستان بپرسم که مشکل چیه اما از حق نگذریم که روی بنزین کم مصرفترین ماشین هست حتی از 206 من تست کردم واقعا رویایی هست ایا دوستان این مطلب رو قبول دارند با تشکر
smrh83
9 September 2009, 03:48 AM
دوستان مسئله دیگری که هست که خودم اینو فهیمدم و به چندتا مهندس میکانیک نشون دادم وانها هم تایید کردن این است که گیربکس جون موتور را گرفته و موتور بیشتر از اینها قدرت داره چون دسته دنده توی حرکتهای یواش می لزره و توی گاز دادن تکانهای بدجوری میخوره و مهندسا گفتن راه حلش این است که گیربکس تویوتا کریسیدا اتومات توربین دار توی تهران هست اگر عوض کنی هم قدرت ماشین افزایش پیدا میکنه هم اتومات هست وراحتی داره دوستان نظر بدن ممنون میشم اصلا کسی نسبت به گیربکس و تعویض ان اطلاعی داره ممنون می شم
Farhad LX
9 September 2009, 03:59 AM
دوستان مسئله دیگری که هست که خودم اینو فهیمدم و به چندتا مهندس میکانیک نشون دادم وانها هم تایید کردن این است که گیربکس جون موتور را گرفته و موتور بیشتر از اینها قدرت داره چون دسته دنده توی حرکتهای یواش می لزره و توی گاز دادن تکانهای بدجوری میخوره و مهندسا گفتن راه حلش این است که گیربکس تویوتا کریسیدا اتومات توربین دار توی تهران هست اگر عوض کنی هم قدرت ماشین افزایش پیدا میکنه هم اتومات هست وراحتی داره دوستان نظر بدن ممنون میشم اصلا کسی نسبت به گیربکس و تعویض ان اطلاعی داره ممنون می شم
قیمت حدودی این نوع گیربکس چقدره؟اگه بخواد گرون باشه اصلا نمی صرفه
behnam-86
9 September 2009, 12:20 PM
همچنین مشکل دیگر ef7 فضای کم صندوق هستش-آیا میشه برای مسافرت راه دور مخزن گاز رو در آورد آیا کسی از دوستان این کارو کرده!اگه کرده بگه کجا و چجوردوست عزیز من خودم اینکار را در خانه انجام دادم (البته برای مسافرت)روی مخزن یک لاین ورودی ویک لاین خروج گاز است با آچار لوله ورودی وخروجی گاز را باز کن وسوکت شیر برقی سر مخزن را هم در بیار سپس کمربند های مخزن را باز کن وبا کمک یکنفر دیگر ابتدا مخزن را بغلتانید تا از محل نصب بیرون بیاد وسپس آنرا از صندوق خارج کنید البته چون ماشین پایه گاز سوز است وقتی استارت میزنی ecuاول میخواد شیر سرمخزن را باز کنه که ماشین بر روی گازبیفته میبینه شر برقی نیست و چراغ چک روشن میشه که مهم نیست اگه مخزن رو دوباره نصب کنی خودش خاموش میشه البته یک راه حل دیگه هم هست (برای خاوش شدن چراغ چک)که اگه خواستید مخزن رو برای همیشه در بیارید بعدا بهتون میگم.
behnam-86
9 September 2009, 12:34 PM
دوست عزیز این مشکل از گیربکس نیست منهم همین مشکل را داشتم تااینکه توی 20000 کیلومتر تق دیسک صفحه درآمد بردم نمایندگی یک دیسک صفحه لوک انداختندحالا هم مشکل لرزش دنده حل شده هم ماشین بطرز باور نکردنی شتاب پیدا کرده حتی با سرنشین پر وقتی گاز میدی انگار میخواد آسفالت رو بکنه اگه من میدونستم دیسک وصفحه خوب این همه تاثیر داره همون روز اول میرفتم دیسک وصفحه اش رو عوض میکردم خلاصه هرچی از شتاب وقدرتش بعداز تعویض دیسک وصفحه بگم کم گفتم ودیسک وصفحه فقط لوک اصلی بگیر واینم بگم ببین چه دیسک وصفحه آشغالی رو ماشین من بود که 20000 تا کار نکرد
mha2000r
14 September 2009, 02:53 AM
سلام دوستان من این چند وقتی که دارم با سمند موتورملی راه میرم بیشترین گازی که زدم 1100تومان بوده درضمن خودشو بکشه بیشتر از 220کیلومتر نمیره و این دروغ ایرانخودرو بود که میگفت 350تا400 کیلومتر میره می خواستم از دوستان بپرسم که مشکل چیه اما از حق نگذریم که روی بنزین کم مصرفترین ماشین هست حتی از 206 من تست کردم واقعا رویایی هست ایا دوستان این مطلب رو قبول دارند با تشکر
من با 16 کیلوگرم گاز یک بار 380 کیلومتر و یک بار هم 430 کیلومتر رفتم که رکوردم بود البته همش تو اتوبان
بعد از ایراد نشتی در سیتم گازم و رفع اون دوباره تست کردم یعنی چند روز پیش قصد سفر به طالقان کردم و کیلومتر رو یادداشت کردم
این وضعیتی که در پایین شرح میدم با کولر روشن هست
خط اول که خاموش شد دقیقا 80 کیلومتر تو اتوبان رفته بودم با سرعت بین 100 - 120
خط دوم روی 130 کیلومتر خاموش شد یعنی 50 کیلومتر که تو این 50 کیلومتر من همش سربالایی و سر پایینی رفتم چون جاده ورودی طالقان مثل چالوسه
خط سوم هم روی 200 کیلومتر خاموش شد و الان 3 تا خط دیگه مونده تا گاز تموم بشه و در کل 230 کیلومتر مسیر رفت و برگشتم شد با کولر روشن
فقط بگم نحوه رفتار با پدال گاز خیلی مهمه یه جورایی من حس میکنم موتور خودشو با شرایط و رفتار راننده تطبیق میده
دوست من شما ماشینتون رو چه ماهی از سال تحویل گرفتید چون سمند ما مشکل گیربکسی و تعویض دنده نداره و حتی روی دنده 2 به 3 اگر پاور شیفت کنم کمی تیک آف هم میکشه
smrh83
14 September 2009, 04:05 AM
من با 16 کیلوگرم گاز یک بار 380 کیلومتر و یک بار هم 430 کیلومتر رفتم که رکوردم بود البته همش تو اتوبان
بعد از ایراد نشتی در سیتم گازم و رفع اون دوباره تست کردم یعنی چند روز پیش قصد سفر به طالقان کردم و کیلومتر رو یادداشت کردم
این وضعیتی که در پایین شرح میدم با کولر روشن هست
خط اول که خاموش شد دقیقا 80 کیلومتر تو اتوبان رفته بودم با سرعت بین 100 - 120
خط دوم روی 130 کیلومتر خاموش شد یعنی 50 کیلومتر که تو این 50 کیلومتر من همش سربالایی و سر پایینی رفتم چون جاده ورودی طالقان مثل چالوسه
خط سوم هم روی 200 کیلومتر خاموش شد و الان 3 تا خط دیگه مونده تا گاز تموم بشه و در کل 230 کیلومتر مسیر رفت و برگشتم شد با کولر روشن
فقط بگم نحوه رفتار با پدال گاز خیلی مهمه یه جورایی من حس میکنم موتور خودشو با شرایط و رفتار راننده تطبیق میده
دوست من شما ماشینتون رو چه ماهی از سال تحویل گرفتید چون سمند ما مشکل گیربکسی و تعویض دنده نداره و حتی روی دنده 2 به 3 اگر پاور شیفت کنم کمی تیک آف هم میکشه
دوست عزیز من 27 اسفند ماشین رو تحویل گرفتم و حس می کنی که زور موتور رو گیربکس حروم می کنه و هی در دنده 2و3 وقتی سرعت کم می کنی دوباره گاز میدی به دسته دنده نگاه کنی لرزش شدیدی داره و به همین خاطره که گفتن باید گیربکس عوض بشه
mha2000r
14 September 2009, 04:07 PM
سری هایی که قبل 88 تحویل دادن کلا مشکلات ای سی یو سیستم گاز و گیربکس داره
ما خرداد تحویل گرفتیم یک بار که رفته بودم نمایندگی یه 87 اومد که کلی فراخوان ای سی یو و ... داشت
saman11
14 September 2009, 07:03 PM
سلام دوستم mha2000 پس بالاخرع توصیه شما اینه که سمند با ef7 وسیله مناسبیه و اگه دوباره بخواین سمند صفر بردارین همین مدل رو انتخاب میکنین؟
mha2000r
16 September 2009, 03:17 AM
با توجه به شرایط فعلیمون بله
samand_ef7
30 September 2009, 03:26 AM
1 سوال داشتم جراغ روغن سمند lx ef7 در زمان سوئج باز روشن میشود؟
مال من روشن نمیشود
samand_ef7
30 September 2009, 03:36 AM
لطفا کمک کنید!!!
جراغ روغن سمند lx ef7 در زمان سوئج باز روشن میشود؟
samand_ef7
1 October 2009, 01:43 AM
لطفا کمک کنید!!!
جراغ روغن سمند lx ef7 در زمان سوئج باز روشن میشود؟]
samand_ef7
1 October 2009, 02:00 AM
لطفا کمک کنید!!!
teamor2004
19 November 2009, 10:31 AM
باسلام من دوماهی هست ef7دارم 6000هزارتا کارکرده درحال توقف وقتی روی گازکارمی کنه صدای چق چق می ده البته نمایندگی بندرعباس گفت طبیعی است نظر دوستانی که ef7دارند چیه این مشکل دارند یانه تاکید می کنم درزمان توقف مثلا پشت چراغ قرمز
parsa s
20 November 2009, 11:52 PM
كلا وقتي كه سمند روي گاز باشه اين صدا رو ميده ما سمند XU7 داريم و زماني كه روي گاز هست چق چق مي كنه
فك مي كنم طبيعيه !!!!!
yashar25
1 December 2009, 12:04 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز:
من یک سمند EF7 دارم (مدل 87 کارکرد 17000km) که امروز صبح (تنها دو سه روز بعد از اتمام گارانتی) متوجه شدم که متاسفانه از قسمتی که در شکل زیر مشخص شده روغن نشت میکنه. خودم فکر می کنم از کنار سنسوری هست که اونجا قرار داره و باید همون سنسور رو عوض کنم تا درست بشه. ممنون میشم اگر دقیقا بگید اون سنسور به چه منظور استفاده شده و در تهران از کجا می تونم بخرمش.
http://i45.tinypic.com/5x0pqv.jpg
behnam-86
1 December 2009, 12:58 PM
سلام.هواکش (مجموعه فیلتر هوا)راکامل باز کن اگه دقت کنی دربغل سرسیلندر(زیر همون جایی که با علامت قرمز مشخص کردی)" دو عدد پیچ وجود دارد که محل نشت روغن از اطراف همین دوپیچ است پیچ ها را با آچار آلن باز کن تمیزشون کن وسپس ازچسب مخصوص ضدحرارت سیلیکون برای اطراف رزوه پیچ ومحل پیچ ها استفاده کن وبعد پیچ ها راببند وبذار خوب خشک بشه وبرو حالش روببر وکاری هم به سنسوردمای اب نداشته باش .
yashar25
1 December 2009, 01:31 PM
ممنون آقا بهنام در اولین فرصت اینکار رو می کنم ببینم چی میشه
راستی آقا بهنام این پیچ ها برای چه منظوری هست؟ و این چسب سیلیکونی مقاوم در برابر حرارت رو تو بازار به همین نام میشناسن؟
با تشکر.
yashar25
1 December 2009, 07:06 PM
این طور که میگن این پیچ ها برای هواگیری مسیر cooling موتور هست که اگر باز بشه ازش آب رادیاتور میریزه بیرون!
behnam-86
2 December 2009, 12:55 PM
دوست عزیز من پیچ های هواگیری آب رو نمیگم پیچ هایی که آچار آلن میخورن منظورم است این مشکل رو قبلا ماشین خودم وچندتا ازدوستام داشتن ما هم اول فکر میکردیم نشتی روغن از سنسور دمای آب است ولی وقتی سنسور را باز کردیم دیدیم که در اطراف سنسور فقط آب جریان دارد ونشتی روغن هیچ ربطی به سنسور یا پیچ های هواگیری که محل عبور آب هستند نداره تاکید میکنم سر پیچ ها آلن (آچار ال )میخوره و برای پیدا کردنشون کمی باید دقت کرد.باید هواکش رو باز کنی واز بغل نگاه کنی تا ببینیشون. بازم میگم منظور من پیچ های هواگیری نیستند.
yashar25
2 December 2009, 01:58 PM
با تشکر فراوان از توضیح شما آقا بهنام
کاملا ابهامم برطرف شد.
ممنون
yashar25
7 December 2009, 08:01 PM
آقا بهنام سلام:
آقا چسب سیلیکونی gasket maker خریدم ولی به یه مشکل خوردم اساسی. شماره آچار آلن این پیچ ها چنده؟ فکر کنم شمارش باید 7mm باشه که اصلا گیر نمیآد. آلن های 6 و 8 هست که هیچکدوم نمی خوره. شما با چی این پیچ ها رو باز کردی؟
من نمیدونم این چه پیچ های عتیقه اییه تواین ماشین استفاده شده.
راستی تا جایی که من فهمیدم محل این پیچ ها برای ورود و خروج روغن توربوشارژر هست که موتور ما نداره به خاطر همین این محل ها رو با این پیچ ها کور کردن.
spring214gold
18 December 2009, 07:35 PM
منظور ایرانخودرو از 350 تا 400 کیلومتر مسافت با گاز بوده
من معمولا 300تا میرم البته چون زیاد گاز میدم
ولی یه بار تو راه مشهد که گاز زدم و از همه ی دفعه ها بیشتر گاز خورد حدود 18 کیلو نزدیک به 400 کیلومتر رفت
yashar25
18 December 2009, 07:44 PM
آقا بهنام سلام:
آقا چسب سیلیکونی gasket maker خریدم ولی به یه مشکل خوردم اساسی. شماره آچار آلن این پیچ ها چنده؟ فکر کنم شمارش باید 7mm باشه که اصلا گیر نمیآد. آلن های 6 و 8 هست که هیچکدوم نمی خوره. شما با چی این پیچ ها رو باز کردی؟
من نمیدونم این چه پیچ های عتیقه اییه تواین ماشین استفاده شده.
راستی تا جایی که من فهمیدم محل این پیچ ها برای ورود و خروج روغن توربوشارژر هست که موتور ما نداره به خاطر همین این محل ها رو با این پیچ ها کور کردن.
سلام
بدون باز کردن پیچ ها روی اونها چسب سیلیکون زدم و خوشبختانه روغن ریزی کاملا بر طرف شد.
با تشکر
teamor2004
21 December 2009, 02:46 AM
سلام دوستان :برای من یه مشکل پیش آماده البته به موتورEF7زیادربط نداره مربوط به کنیستره .راستش تعمیرکارایران خودروبرای رفع مشکل جمع شدن باک ماشین آماده یه مهندسی جدید ازخودش درآورده ولوله که بخارات بنزین به کنیسترمی بره را قطع وکاملا"مسدود کرده (یعنی درزمانی که کنیستر شروع به کار میکنه عملا" نمی توانه کاری انجام بده)حالا ماندم برای موتور ویا قطعات خود کنیستر ضرری داره یافقط بحث آلودگی هوا مطرح است ؟
teamor2004
21 December 2009, 02:48 AM
لطفا کمک کنید!!!
بله مال من که روشن میشه
msh8164
25 December 2009, 05:46 PM
سلام
ما سوم آذر یک سمند EF7 تحویل 30 روزه ثبت نام کردیم، که اول دی ماشین رو تحویلمون دادند، ماشین که از نماییندگی گرفتیم فقط 10 کیلومتر کار کرده بود، تو این دو سه روزه که ماشین رو داریم خیلی ازش راضی هستم ، تا حالا 280 کیلومتر کار کرده، موتورش که حرف نداره با نیش گاز شتاب می گیره، ولی به خاطر نو بودنش بیشتر از 3000 دور گازش ندادم، اتاق که اصلا صدا نداره، فقط صدای لاستیک ها کمی شنیده می شه، کمک هاش هم خوبه، فرمونش هم یکمی صفت هست ولی در کل خوب عمل میکنه، تنها مشکلی که من تو این چند روز دیدم صدای صوت است که از موتور شنیده می شه، که بیشتر تو دور های 2500 تا 3000 شنیده می شه، و فقط وقتی این صدا شنیده می شه که پات روی گاز باشه و بعد از اینکه پا رو از روی گاز بر داری صدا قطع می شه، یه چرخی که تو اینترنت زدم فهمیدم صدا به خاطر کنیسترش هست.
حالا یه چند تا سوال دارم 1-آیا کس دیگه این صدا رو تو ماشینش داشته یا نه؟ 2-واینکه این صدا بعد مدتی قطع می شه یا نه؟(چون از نمایندگی که سوال کردم گفتند برو بعد از 1000 تا اگر صدا قطع نشد بیا) 3-اگر می شه عکسی چیزی از جایی که این شنلگ قرار گرفته بذارید؟
لطفا اگر راهی برای از بین بردن این صدا هست منو راهنمایی کنید.
پیش پیش از همه شما دوستان تشکر می کنم.
Warrior--
25 December 2009, 09:22 PM
دوست من هر کاری می کنید کنیستر را از مدار خارج نکنید!
این صدا برای من هم که 206 دارم هست و صدایی نسبتا عادی است. مال همان کنیستر است(البته ما 206 داران هنوز مطمئن نیستیم ولی به احتمال 90% همان کنیستر است)
Warrior--
26 December 2009, 03:45 AM
واقعا این EF7 عجب موتوری است!!!
خداییش خیلی حال کردم باهاش.
این همه دیده بودمش ولی تا به حال داخل اتومبیل که EF7 رویش نصب بود ننشسته بودم.
اصلا صدا نداشت داخل اتاق!!http://www.tuningtalk.com/forum/images/smilies/wow.gif
یعنی واقعا باور کردنی نبود!
تازه اتومبیل دوستم(همین Samand EF7 که می گویم) 35000 کیلومتر کار کرده بود!
شتاب گیری بسیار عالـــــــی! http://www.tuningtalk.com/forum/images/smilies/wow.gif در حد خودش!
فکر کنم TU5 را بگیرد با این حساب و با اینکه وزنش سنگین تر است... http://www.tuningtalk.com/forum/images/smilies/wink.gif
msh8164
26 December 2009, 10:46 AM
دوست من هر کاری می کنید کنیستر را از مدار خارج نکنید!
این صدا برای من هم که 206 دارم هست و صدایی نسبتا عادی است. مال همان کنیستر است(البته ما 206 داران هنوز مطمئن نیستیم ولی به احتمال 90% همان کنیستر است)
سلام
Warrior جان ممنونم که جوابم رو دادی:icon_wink
من هم نمی خوام صورت مسئله رو پاک کنم، بلکه قصدم حل کردن این مسئله هست،::icon_cry:
حالا یه خواهشی داشتم، اگر می شود یه عکس از جایی که این کنیستر هست بذارید.:icon_idea
بله Warrior جان این ماشین برای خودش اسبی هست، بی صدا بودن اتاق ماشین، نرم کار کردن موتور، من که خیلی حال می کنم، ان شا الله همیشه همین جوری بمونه.:icon_excl
Warrior--
26 December 2009, 02:16 PM
سلام
Warrior جان ممنونم که جوابم رو دادی:icon_wink
من هم نمی خوام صورت مسئله رو پاک کنم، بلکه قصدم حل کردن این مسئله هست،::icon_cry:
حالا یه خواهشی داشتم، اگر می شود یه عکس از جایی که این کنیستر هست بذارید.:icon_idea
بله Warrior جان این ماشین برای خودش اسبی هست، بی صدا بودن اتاق ماشین، نرم کار کردن موتور، من که خیلی حال می کنم، ان شا الله همیشه همین جوری بمونه.:icon_excl
خواهش می کنم دوست من. فکر کنم کنیستر داخل سپر سمت چپ(راننده) جلوی چرخ باشد. برای Pars که همینطور است.
باید از نمایندگی بپرسید تا دقیق راهنماییتان کنند.
Warrior--
27 December 2009, 02:24 PM
آقا بُردیم, بُردیم http://www.tuningtalk.com/forum/images/smilies/ura1.gif
کی بُرد؟ :icon_arro
اول از مهدی جان تشکر می کنم که پیشنهاد من را قبول کردند و وقت گذاشتند و آمدند برای تست.
دوم اینکه خیلی جای خوبی را برای تست انتخاب کردند که هیچ کس آنجا نبود(پیاده) و خطری نداشت و خلوت خلوت بود.
خب, حالا می رویم سراغ تست ها:
اول: کلی وقت گذشت و آماده شدیم و صبر کردیم که اتومبیل های پشت سر رد شوند و وقتی همه چیز مهیا بود... خودتتان ببینید:
http://www.4shared.com/file/182244081/f ... 00213.html (http://www.4shared.com/file/182244081/f1094cd/MOV00213.html)
:icon_razz
دوم:
Samand EF7 با بنزین.
قدرت موتور: 113 اسب بخار
گشتاور: 155
وزن: 1360 کیلوگرم
TU5 با ECU 7.4.5:
قدرت موتور: 108 اسب بخار
گشتاور: 142
وزن: 1100 کیلوگرم
با گفتن 3 گاز را تخته کردیم و Samand EF7 به راحتی جلو می افتاد. خب بلاخره 5 اسب بخار بیش تر و 13 نیوتون متر گشتاور بیش تر همین است و همانطور که در پست قبل گفتم(فکر کنم TU5 را بگیرد) من از اول هم این را می دانستم ولی اگر یک راننده ی حرفه ای پشت اتومبیل من بود و بهتر تعویض دنده را انجام می داد فاصله خیلی کم تر از این می شد و نهایتا Samand EF7 حدود 2 اتومبیل جلو می افتاد. مهم این است که Samand EF7 جلو می افتد http://www.tuningtalk.com/forum/images/smilies/ura1.gif
این هم کلیپ:
http://www.4shared.com/file/182245957/e ... 00214.html (http://www.4shared.com/file/182245957/e4b0135f/MOV00214.html)
سوم:
Samand EF7 با گاز.
قدرت موتور: 103 اسب بخار
گشتاور: 136
وزن: 1360 کیلوگرم
TU5 با ECU 7.4.5:
قدرت موتور: 108 اسب بخار
گشتاور: 142
وزن: 1100 کیلوگرم
در حالت گاز من حدود 1 ثانیه پس از گفتن 3 گاز را تخته نکردم و تعویض دنده ی 2 به 3 را به دلیل اینکه کلاچ را زود بالا آوردم انجام ندادم ولی با این حال در نهایت جلو افتاده بودم و 2 بار دیگر که بعد از فیلم گرفتن تست کردیم تعویض دنده ی بهتری انجام دادم و همان اول حدودا به اندازه ی یک اتومبیل جلو افتادم.
این هم کلیپ:
http://www.4shared.com/file/182247514/b ... 00215.html (http://www.4shared.com/file/182247514/bac6b60e/MOV00215.html)
نتیجه گیری:
Samand EF7 نسبت به پولی که می دهید بیش تر از حد انتظار ظاهر می شود و به نظر من در اتومبیل های مهم قیمت و کمی گران تر اتومبیل فوق العاده ای است و اگر آن کپسول گاز را نداشت فکر کنم در حالت گاز هم پا به پای من می آمد!
البته اگر در حالت بنزین با یک TU5 با ECU 7.4.4 تست می شد فکر کنم پا به پای هم می رفتند و در حالت گاز هم حسابی عقب می افتاد و
همچنین با Pars ELX هم اگر تست شتاب گیری انجام می گرفت در حالت بنزین پا به پا ی هم و در حالت گاز Pars ELX خیلی جلو می افتاد.
اطلاعات در مورد TU5 7.4.4 و Pars ELX:
TU5:
قدرت موتور: 110 اسب بخار
گشتاور: 148
Pars ELX:
قدرت موتور: 110 اسب بخار
گشتاور: 155
این هم کلیپ هایی که راننده ی Samand EF7 گرفتند:
در حالت بنزین:
http://www.4shared.com/file/182301856/2 ... 09026.html (http://www.4shared.com/file/182301856/23cbabcc/26122009026.html)
در حالت گاز:
http://www.4shared.com/file/182301520/8 ... 09027.html (http://www.4shared.com/file/182301520/8d310b6d/26122009027.html)
با تشکر از توجه شما :lover:
faraz64
27 December 2009, 04:45 PM
آقا بُردیم, بُردیم http://www.tuningtalk.com/forum/images/smilies/ura1.gif
با گفتن 3 گاز را تخته کردیم و Samand EF7 به راحتی جلو می افتاد. خب بلاخره 5 اسب بخار بیش تر و 13 نیوتون متر گشتاور بیش تر همین است و همانطور که در پست قبل گفتم(فکر کنم TU5 را بگیرد) من از اول هم این را می دانستم ولی اگر یک راننده ی حرفه ای پشت اتومبیل من بود و بهتر تعویض دنده را انجام می داد فاصله خیلی کم تر از این می شد و نهایتا Samand EF7 حدود 2 اتومبیل جلو می افتاد.
رضا جان 5 اسب بیشتر یا 13 نیوتن متر اصلا نمی تونه تاثیر گزار باشه با 260 کیلو تختلاف وزن
تو 206 شما ب ازای هر کیلوگرم 0.0981 اسب بخار داری
تو سمند ef7 به ازای هر کیلوگرم 0.0830 اسب بخار که اختلاف کمی نیست همین طور در مورد گشتاور
حتی با احتساب رسیدن tu5 به ماکس گشتاور و قدرت تو دور بالاتر هم نمیشه انتظار برد سمند رو داشت اونم با این اختلاف
باید دلایل رو تو جاهای دیگه ای پیدا کرد و تو شرایط برابر و استاندارد خیلی این نتیجه ممکن نیست
mortezagipsy
27 December 2009, 05:09 PM
هر چند امير عزيز يه خورده زود دنده داد ...
ولي بايد قبول كرد كه EF7 موتور خيلي خوبيه. اين كه شما ميايد حداكثر توان رو تقسيم بر وزن مي كنيد اصلا" ملاك درستي نيست. اين عدد فقط براي دور موتور به فرض 6000 در سمند و 5800 در 206 صادقه. ولي چند صدم ثانيه از اين تست توي اون دوراي بخصوص سپري شد ...؟
EF7 نه تنها در دور موتور پايين احتمالا" به دليل حجم بيشتر و اصلاحات صورت گرفته مي تونه گشتاور بيشتري نسبت به TU5 توليد كنه (چيزي كه دقيقا" نقطه ضعف TU5 در دورهاي زير 2500 هست) بلكه با تغيير تايمينگ موتور در دور 4000 در دورهاي بالاتر هم گشتاور و درنتيجه توان بيشتري توليد مي كنه ... لذا اگه نمودار گشتاور - دور موتور و توان - دور موتور EF7 در اختيار باشه، فكر مي كنم منحنيش در تمام دورهاي موتور بالاتر از منحني TU5 باشه. اينكه
رضا جان 5 اسب بیشتر یا 13 نیوتن متر اصلا نمی تونه تاثیر گزار باشه با 260 کیلو تختلاف وزن يه نظر و يه تصوره. چيزي كه در عمل ديده مي شه و ناشي از دست به دست دادن خيلي از عوامل هست نشون دهنده ي اينه كه سمند EF7 عليرغم اضافه وزن قابل توجه مي تونه SD رو بگيره ... :icon_cool
Warrior--
27 December 2009, 05:26 PM
ممنون مرتضا جان. کاملا موافقم. EF7 به دلیل به کار رفتن تکنولوژی های جدید تر درش در دور های پایین به مراتن قدرت و گشتاور بیش تری به شما ارائه می دهد و همچنین دور موتورش خیلی زود مانند TU5 بالا می رود و اگر هر دو موتور در دور 2500 باشند مثلا TU5 حدود 120 گشتاور دارد ولی EF7 حداقل 130 را دارد!(این فقط یک مثال بود و اعداد اصلا دقیق نیستند)
دوستان من اعتراف می کنم که در تعویض دنده خوب عمل نکردم ولی اگر شما شتاب دنده 1 ها را هم ببینید متوجه می شوید که Samand EF7 راحت جلو می افتد و وقتی دنده 2 می رود خیلی سریع تر از دنده 2 من شتاب می گیرم(شما فقط همان دنده 1 را ببینید و ملاک قرار دهید).
سرعت ها در دنده 1 یکی بود موقع حرکت ولی چرا Samand EF7 جلو افتاد؟
تازه راننده ی Samand EF7 هم در دور موتور بالا تعویض دنده انجام ندادند!(مثلا 6500 این ها...) و شاید کمی دیر تر از من دنده را تعویض کردند.
این هم کلیپ هایی که راننده ی Samand EF7 گرفتند:
در حالت بنزین:
http://www.4shared.com/file/182301856/2 ... 09026.html (http://www.4shared.com/file/182301856/23cbabcc/26122009026.html)
در حالت گاز:
http://www.4shared.com/file/182301520/8 ... 09027.html (http://www.4shared.com/file/182301520/8d310b6d/26122009027.html)
faraz64
27 December 2009, 05:38 PM
هر چند امير عزيز يه خورده زود دنده داد ...
ولي بايد قبول كرد كه EF7 موتور خيلي خوبيه. اين كه شما ميايد حداكثر توان رو تقسيم بر وزن مي كنيد اصلا" ملاك درستي نيست. اين عدد فقط براي دور موتور به فرض 6000 در سمند و 5800 در 206 صادقه. ولي چند صدم ثانيه از اين تست توي اون دوراي بخصوص سپري شد ...؟
EF7 نه تنها در دور موتور پايين احتمالا" به دليل حجم بيشتر و اصلاحات صورت گرفته مي تونه گشتاور بيشتري نسبت به TU5 توليد كنه (چيزي كه دقيقا" نقطه ضعف TU5 در دورهاي زير 2500 هست) بلكه با تغيير تايمينگ موتور در دور 4000 در دورهاي بالاتر هم گشتاور و درنتيجه توان بيشتري توليد مي كنه ... لذا اگه نمودار گشتاور - دور موتور و توان - دور موتور EF7 در اختيار باشه، فكر مي كنم منحنيش در تمام دورهاي موتور بالاتر از منحني TU5 باشه. اينكه يه نظر و يه تصوره. چيزي كه در عمل ديده مي شه و ناشي از دست به دست دادن خيلي از عوامل هست نشون دهنده ي اينه كه سمند EF7 عليرغم اضافه وزن قابل توجه مي تونه SD رو بگيره ... :icon_cool
خوب دوست من در مورد این چه توضیحی داری؟
http://www.ikco.com/Products/Fa/Overview.aspx?ModelName=206+SD+V8&Section=IID0magyvrw%3d
شتاب v8 : 11.4
http://www.ikco.com/Products/Fa/Overview.aspx?ModelName=%D8%B3%D9%85
%D9%86%D8%AF+EF7&Section=IID0magyvrw%3d
شتاب سمند EF7 : 11.9
دیگه با توجه به تورک و قدرت و وزن و غیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:icon_cool
نمی خوای بگی ایرا خودرو عرضه تست ماشیناشم نداره. ضمنا شما اگه اهل مطالعه ژورنال ها و سایت های ماشین باشی حتی ایرانی ( همین مجله ماشین خودمون) متوجه میشی که یکی از مهمترین فاکتورا تو تخمین شتاب و تست 400 متر و تست سر استارت ماکس و توقف کامل همین نسبت قدرت موتور به وزن ماشینه.
موفق باشی
Warrior--
27 December 2009, 05:46 PM
اطلاعات سایت ایران خودرو همانطور که همه می دانند و بار ها در تاپیک های مختلف گفته شده غلط است.
یعنی غلط نیست های ولی احتمالا آن ها خیلی اصولی و در شرایطی که به دیسک و صفحه و ... فشار زیادی نمی آید و در دور موتوری که حداکثر توان به دست می آید دنده ها را تعویض کرده اند و نتیجه این شده است که داخل سایتشان نوشته اند...
همین دوست من که Samand EF7 دارد 0 تا 100 را حدود زر 10 ثانیه(فکر کنم حدود 9.5 بود!!) زد!!!
فیلم هم گرفت و داخل سایت تی تی گذاشت و همه دیدند و باورشان نمی شد :O
faraz64
27 December 2009, 06:06 PM
اطلاعات سایت ایران خودرو همانطور که همه می دانند و بار ها در تاپیک های مختلف گفته شده غلط است.
یعنی غلط نیست های ولی احتمالا آن ها خیلی اصولی و در شرایطی که به دیسک و صفحه و ... فشار زیادی نمی آید و در دور موتوری که حداکثر توان به دست می آید دنده ها را تعویض کرده اند و نتیجه این شده است که داخل سایتشان نوشته اند...
همین دوست من که Samand EF7 دارد 0 تا 100 را حدود زر 10 ثانیه(فکر کنم حدود 9.5 بود!!) زد!!!
فیلم هم گرفت و داخل سایت تی تی گذاشت و همه دیدند و باورشان نمی شد :O
دوست عزیزم هیچ کدوم از این ماشین ها تو ایران تست نشدن بلکه نمونه اولیشون به سفارش ایران خودرو توسط شزکت های خاصی ( خارج از ایران بیشتر تو ایتالیا) ساخته میشه و اطلاعات تست ها هم مربوط به همون نمونه های ساخته شده و همون تست ها تو همون کشور هاست و چون کار این شرکت ها پیاده سازی اولین نمونه ها هستش دقیق ترین دستگاه ها رو دارند.
ضمنا برای شتاب زیر 10 ثانیه چنین وزنی دست کم به 130 اسب نیرو لازمه همراه با سیستم ضد هرزگردی.
به هر حال من قصد جسارت مقابل 2 تا پیشکسوت رو ندارم اگه چیزی هم میگم به خاطر رابطه ای هست که با بچه های تیم ریس خود ایران خودرو دارم و تا حدودی با توانایی این ماشین ها در شرایط ریس و فشار آشنام.
Warrior--
27 December 2009, 06:14 PM
دوست عزیزم هیچ کدوم از این ماشین ها تو ایران تست نشدن بلکه نمونه اولیشون به سفارش ایران خودرو توسط شزکت های خاصی ( خارج از ایران بیشتر تو ایتالیا) ساخته میشه و اطلاعات تست ها هم مربوط به همون نمونه های ساخته شده و همون تست ها تو همون کشور هاست و چون کار این شرکت ها پیاده سازی اولین نمونه ها هستش دقیق ترین دستگاه ها رو دارند.
ضمنا برای شتاب زیر 10 ثانیه چنین وزنی دست کم به 130 اسب نیرو لازمه همراه با سیستم ضد هرزگردی.
به هر حال من قصد جسارت مقابل 2 تا پیشکسوت رو ندارم اگه چیزی هم میگم به خاطر رابطه ای هست که با بچه های تیم ریس خود ایران خودرو دارم و تا حدودی با توانایی این ماشین ها در شرایط ریس و فشار آشنام.
نه آقا شما اختیار دارید!
من اصلا نمی گویم صحبت هایم 100% درست هستند ولی چیزی که در آن کلیپ دیدم خودم هم باور نمی کردم.
ولی مطمئنا می شود شتاب زیر 10 ثانیه بدون سیستم هرزگردی و 130 اسب بخار قدرت به دست آورد چرا که یکی از دوستان در همین سایت(farzad_sh_2020) با Pars ELX خودش شتاب 8.6 ثانیه زده است و فیلمش را داخل کلوپ پارس گذاشته است :icon_twis
حدود 1 سال پیش.
راستی, بچه های تیم ریس ایران خودرو از EF7 استفاده می کنند؟
منظورتان را از توانایی های این ماشین ها شاملSamand EF7 هم می شود؟
اگر اطلاعاتی در این ضمینه ارائه دهید خوشحال می شویم:lover:
faraz64
27 December 2009, 06:57 PM
نه آقا شما اختیار دارید!
من اصلا نمی گویم صحبت هایم 100% درست هستند ولی چیزی که در آن کلیپ دیدم خودم هم باور نمی کردم.
ولی مطمئنا می شود شتاب زیر 10 ثانیه بدون سیستم هرزگردی و 130 اسب بخار قدرت به دست آورد چرا که یکی از دوستان در همین سایت(farzad_sh_2020) با Pars ELX خودش شتاب 8.6 ثانیه زده است و فیلمش را داخل کلوپ پارس گذاشته است :icon_twis
حدود 1 سال پیش.
راستی, بچه های تیم ریس ایران خودرو از EF7 استفاده می کنند؟
منظورتان را از توانایی های این ماشین ها شاملSamand EF7 هم می شود؟
اگر اطلاعاتی در این ضمینه ارائه دهید خوشحال می شویم:lover:
دوست من من گفتم برای چنین وزنی، پرشیای دوستتون 170 کیلو شبکتر بوده :icon_surp
در مورد EF7 i بله دوست نزدیک خودم که نویگیتره با ef7 i هم بهار و تابستون زیاد داشته و همیشه هم شاکیه که ایران خودرو حتی برای ماشین های مسابقشونم از قطعات فابریک (فرانسه یا جنش خوب) استفاده نمی کنه :icon_lol:
و 2 دفعه نزدیک خط پایان ( رالی بوده ) صفحه کلاچ بریده چون جنس آشغال روش بوده، اگه سوال خاصی داشته باشین می تونم باهاش تماس بگیرم
و یه چیز دیگه اینکه ماشین اونا کاملا باید استاندارد باشه و حق هیچ نو تغییر و تقویتی در مبحث فنی ماشین رو ندارند و ظاهر هم رنگه با تغییر محدودی در ارتفاع در حد کمتر از 5 سانت اگه اشتباه نکنم.
بهترین ماشین هم تو این کلاس مسابقات از نظر این دوستان سمنده ( پرشیا و 405 و ...)
mortezagipsy
27 December 2009, 08:12 PM
خوب دوست من در مورد این چه توضیحی داری؟
http://www.ikco.com/Products/Fa/Overview.aspx?ModelName=206+SD+V8&Section=IID0magyvrw%3d
شتاب v8 : 11.4
http://www.ikco.com/Products/Fa/Overview.aspx?ModelName=%D8%B3%D9%85
%D9%86%D8%AF+EF7&Section=IID0magyvrw%3d
شتاب سمند EF7 : 11.9
دیگه با توجه به تورک و قدرت و وزن و غیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:icon_cool
نمی خوای بگی ایرا خودرو عرضه تست ماشیناشم نداره. ضمنا شما اگه اهل مطالعه ژورنال ها و سایت های ماشین باشی حتی ایرانی ( همین مجله ماشین خودمون) متوجه میشی که یکی از مهمترین فاکتورا تو تخمین شتاب و تست 400 متر و تست سر استارت ماکس و توقف کامل همین نسبت قدرت موتور به وزن ماشینه.
موفق باشی
- درصد زيادي از اطلاعات موجود در سايت ايرانخودرو غلطه. يه نگاه بندازيد خودتون متوجه مي شيد. برابر بودن عدد شتاب سمند EF7 با معمولي اتفاقي نيست. بلكه به اشتباه شتاب سمند معمولي وارد شده. (به نظر من !)
- دليل ديگه اي كه مي تونه وجود داشته باشه اينه كه با توجه به اينكه ايرانخودرو عرضه ي تست ماشيناشو داره (البته من نفهميدم بالاخره ايرانخودرو تست مي كنه يا شركت ايتاليايي ؟) اين كارو در شرايط استاندارد انجام مي ده. مثلا" مياد از بنزين با اكتان 95 استفاده مي كنه. ولي بنزين مورد استفاده ي ما اكتان به مراتب پايينتري داره. از قضا موتور TU5 با كاهش اكتان بنزين به مقدار بيشتري نسبت به EF7 كاراييشو از دست مي ده و باعث مي شه از پس EF7 بر نياد ولي در شرايط استاندارد سريعتر باشه ... البته اين فقط يه مثال بود.
- منم مثل شما چند سالي هست مجله ي ماشين رو مطالعه مي كنم. اما مدتهاست بهم ثابت شده كه بسياري از حرفاي اين مجله علمي نيست و كلمه ي "مهندس" كه پيشوند اسم همه ي نويسنده هاش مي بينيم يه بعضا" يه كلمه ي كاملا" تزئنيه. كاش يه بار نويسنده هاشو معرفي كنه به همراه مدرك تحصيليشون ... البته در حدي نيستم كه اين مجله و تجربه ي نويسنده هاش رو زير سوال ببرم. اما بالاخره مام يه چيزايي تو كتابامون خونديم و داريم مي خونيم ديگه ...!
اگه بخوايم علمي به اين قضيه نگاه كنيم بايد بگم ديمانسيون قدرت به وزن (كه البته تعريفي براي قدرت نداريم. بايد بگيم توان به وزن) مي شه ژول بر كيلوگرم ثانيه ! حالا نمي دونم اين عدد كه فقط در يه دور موتور خاص هم تعريف مي شه چجوري مي تونه شتاب 0 تا 100 رو كه بازه ي وسيعي از دور موتور در اون دخيل هست مشخص كنه !
اصلا" همه ي اينا به كنار ... دوستان اين دو تا ماشينو تست كردن ديدن يكيشون تندتر مي ره ! حالا مشكل سر چيه ؟! :icon_arro
اينم بگم كه نه من و نه بابام سمند، اونم EF7 نداريم ! :icon_arro
faraz64
28 December 2009, 12:59 AM
- درصد زيادي از اطلاعات موجود در سايت ايرانخودرو غلطه. يه نگاه بندازيد خودتون متوجه مي شيد. برابر بودن عدد شتاب سمند EF7 با معمولي اتفاقي نيست. بلكه به اشتباه شتاب سمند معمولي وارد شده. (به نظر من !)
- دليل ديگه اي كه مي تونه وجود داشته باشه اينه كه با توجه به اينكه ايرانخودرو عرضه ي تست ماشيناشو داره (البته من نفهميدم بالاخره ايرانخودرو تست مي كنه يا شركت ايتاليايي ؟) اين كارو در شرايط استاندارد انجام مي ده. مثلا" مياد از بنزين با اكتان 95 استفاده مي كنه. ولي بنزين مورد استفاده ي ما اكتان به مراتب پايينتري داره. از قضا موتور TU5 با كاهش اكتان بنزين به مقدار بيشتري نسبت به EF7 كاراييشو از دست مي ده و باعث مي شه از پس EF7 بر نياد ولي در شرايط استاندارد سريعتر باشه ... البته اين فقط يه مثال بود.
- منم مثل شما چند سالي هست مجله ي ماشين رو مطالعه مي كنم. اما مدتهاست بهم ثابت شده كه بسياري از حرفاي اين مجله علمي نيست و كلمه ي "مهندس" كه پيشوند اسم همه ي نويسنده هاش مي بينيم يه بعضا" يه كلمه ي كاملا" تزئنيه. كاش يه بار نويسنده هاشو معرفي كنه به همراه مدرك تحصيليشون ... البته در حدي نيستم كه اين مجله و تجربه ي نويسنده هاش رو زير سوال ببرم. اما بالاخره مام يه چيزايي تو كتابامون خونديم و داريم مي خونيم ديگه ...!
اگه بخوايم علمي به اين قضيه نگاه كنيم بايد بگم ديمانسيون قدرت به وزن (كه البته تعريفي براي قدرت نداريم. بايد بگيم توان به وزن) مي شه ژول بر كيلوگرم ثانيه ! حالا نمي دونم اين عدد كه فقط در يه دور موتور خاص هم تعريف مي شه چجوري مي تونه شتاب 0 تا 100 رو كه بازه ي وسيعي از دور موتور در اون دخيل هست مشخص كنه !
اصلا" همه ي اينا به كنار ... دوستان اين دو تا ماشينو تست كردن ديدن يكيشون تندتر مي ره ! حالا مشكل سر چيه ؟! :icon_arro
اينم بگم كه نه من و نه بابام سمند، اونم EF7 نداريم ! :icon_arro
دوست من، غیر از تشکر چی میشه گفت.
با یه 4 واحدی فیزیک یک که پاس کردی یا نکردی می خوای همه کس وهمه چی رو رد کنی
به هرحال اینجا این یه روال عادی شده وما هم عادت کردیم(سیاسیش نکنین منظورم کشورهای در حال توسعه هستش:icon_arro)
شما هم موفق باشی
Warrior--
28 December 2009, 01:33 AM
الان دیگر هیچ مشکلی ندارند.
منظورم از الان یعنی حدود 8 ماه!
teamor2004
28 December 2009, 02:02 PM
سلام بردوستان EF7راستش یکه مشکلی باموتور پیدا کردم حسابی مراتوفکربرده دوستان که EF7دارند یه نگاه به موتوربندازن سمت چپ بالای موتور جایی استیپ به موتور وصله اون چاله انگار این پوسته ترکیده یه حالتی مثل کاغذ مچاله شده به شعاع 1CMکه نمایندگی اینجا به من گفت همه موتورهای ملی اینجوری هستند.اما راستش من زیادبه حرفشان اعتماد ندارم.ممنون میشم خبرش بهم بدین
msh8164
28 December 2009, 03:25 PM
سلام
آقا Warrior خیلی ممنون که این تست رو انجام دادید،:icon_sad: این تست رو که دیدم بیشتر به ماشینم امید وار شدم، من کاری به برد و باخت ندارم ، ولی در کل، می دونم که ماشینم اگر از 206 بیشتر نباشه کمتر هم نیست.:icon_excl
عمده مشکلات EF7 های تولیدی حال چیه؟
من یکم دی ماشینم رو که سمند EF7 بود تحویل گرفتم تا حالا هم 500 کیلومتر باهاش رانندگی کردم اتاق ماشین که اصلا هیچ صدای مزاحمی نداره، نه کلاچش صدا می کنه و نه سردنده و نه هیچ جای دیگش، و به قول دوستان بستگی به شانسد داره که ماشینت چه جوری باشه، مال ما که اصلا صدا نداره، از نظر موتوری هم خیلی عالی هست، من تا حالا زیاد گازش ندادم ولی معلومه که گاز خورش خوبه، تا حالا که خیلی خوب کار کرده و هیچ مشکلی نداشته.:icon_idea
راستی مصرف بنزینش هم خیلی کمه تا الآن من فقط با بنزین رانندگی کردم واصلا از گاز استفاده نکرده، عقربه بنزین تازه یه کمی از وسط اومده پایین، یعنی تقریبا با نصف باک 430 کیلومتر رانندگی کردم.:icon_wink
mortezagipsy
28 December 2009, 08:14 PM
دوست من، غیر از تشکر چی میشه گفت.
با یه 4 واحدی فیزیک یک که پاس کردی یا نکردی می خوای همه کس وهمه چی رو رد کنی
به هرحال اینجا این یه روال عادی شده وما هم عادت کردیم(سیاسیش نکنین منظورم کشورهای در حال توسعه هستش:icon_arro)
شما هم موفق باشی
نمي دونم بايد به كدوم ساز ... استغفرا... ! :icon_neut
دوستان فيلم مي ذارن و از تجربه هاشون مي گن ... شما سعي مي كنيد به صورت علمي و مستند تجربشونو زير سوال ببريد ...!
ما ميايم علمي جواب بديم ... با اين برخورد رو برو مي شيم ...!
بله، حق با شماست؛ واقعا" غير از تشكر چي مي شه گفت ! :icon_arro
Raminium2001
30 December 2009, 11:03 AM
لطفا این بحث رو ادامه ندین. از اول هم قرار دادن این فیلمها و مقایسه و ... تو این تاپیک منطقی نبود : مشکلات مربوط به سمند LX-EF7 رو اینجا مطرح کنید به زودی هم همه این مطالب پاک میشن. فقط چون دوستان پیگیر بحث بودن، با وجود بی ارتباط بودن با تاپیک و به احترام کاربرایی که تو بحث شرکت داشتن تا حالا برخوردی نشده. پس خواهشا شما هم کمی بیشتر به قوانینی که با قبولش عضو سایت شدین توجه کنید.
ممنون
msh8164
1 January 2010, 01:20 PM
سلام بردوستان EF7راستش یکه مشکلی باموتور پیدا کردم حسابی مراتوفکربرده دوستان که EF7دارند یه نگاه به موتوربندازن سمت چپ بالای موتور جایی استیپ به موتور وصله اون چاله انگار این پوسته ترکیده یه حالتی مثل کاغذ مچاله شده به شعاع 1CMکه نمایندگی اینجا به من گفت همه موتورهای ملی اینجوری هستند.اما راستش من زیادبه حرفشان اعتماد ندارم.ممنون میشم خبرش بهم بدین
سلام، من هرچی نگاه به موتور کردم اون چیزی که شما گفتید رو ندیدم، :icon_twisاگر می شود یه عکس از اون قسمتی که گفتی بذار.:icon_evil
البته وزن واقعا" فاکتور مهمیه!
توی 206 تیپ 2 وقتی یک نفر هستید ماشین شتاب خوبی داره ولی وقتی 2 نفر میشید شتاب طوری میشه که تفاوتش رو حس میکنید!
حالا دیگه این اختلاف وزن و باخت سمند به نظرم طبیعیه! http://www.pic4ever.com/images/val.gif
راستی من فیلم رو دانلود کردم فقط تا جاییه که دوستت میگه وایسا زنگ خورد موبایلم و فیلم تموم میشه!!همینه یا برا من اینطوری دانلود شده؟؟؟! http://www.pic4ever.com/images/126fs422682.gif
نه ارسلان جان ، سمند EF7 روی بنزین SD 206 رو گرفت وفقط روی سوخت گاز 206 تونست سمند رو بگیره. من منکر خوبی 206 نیستم، ولی سمند با موتور EF7 خیلی خوب شتاب می گیره.:icon_wink
در مورد فیلم ها هم درسته، اونی که گرفتی همون قدر بیشتر نیست، و برای دیدن تست این دو خودرو باید بقیه اون فیلم ها روهم بگیری تو صفحه 9 همین تایپیک.:icon_idea
Saliary
2 January 2010, 09:58 AM
سلام
دوستانی که Ef7 دارن صدای موتور در سمند ef7 کمتره یا سمند tu5 ؟ چون تا حالا پشت ef7 ننشستم.
قدرتش نسبت به xu7 چشمگیر هست یعنی تفاوت قدرتی زیادی توش حس میشه؟
با تشکر
teamor2004
5 January 2010, 08:02 PM
من EF7دارم اماTU5چکارش کنم .صدای موتور EF7کم به طورحدسی میگم نسبت به206 تیپ 5درحات سکون کمتره درحرکت هم که هزار علت به صدای موتوراضافه میشه
msh8164
13 January 2010, 04:10 PM
سلام
دوستانی که Ef7 دارن صدای موتور در سمند ef7 کمتره یا سمند tu5 ؟ چون تا حالا پشت ef7 ننشستم.
قدرتش نسبت به xu7 چشمگیر هست یعنی تفاوت قدرتی زیادی توش حس میشه؟
با تشکر
منم تا حالا پشت سمند TU5 ننشستم، که بگم صداش چه جوری هست، ولی در کل سمند EF7 صداش خیلی کمه، حد اقل از موتور XU7 که کمتر هست، از نظر قدرت و شتاب هم از XU7 خیلی بهتر هست.:icon_wink
دو تا سوال هم از دوستان EF7 سوار داشتم،:lover:
1-من امروز صبح ماشین رو روشن کردم، اول آروم رفتم تا ماشین گرم شد، بعدش که خواستم یکم گاز بدم دیدم ماشین کات اف می کشه ، یعنی دور موتور که از 3000 رد می شد ماشین کات اف می کشید، بعد از نیم ساعت کلنجار رفتن با ماشین ، خودش خوب شد و دیگه کات اف نکشید، حالا موندم چه کار کنم،از دوستان تا حالا این اتفاق برای هیچکس افتاده؟ اگر افتاده مشکل از کجا هست؟ ماشین من تا حالا 3600 کیلومتر کار کرده، ببرم ایران خودرو نگاش کنه یا مشکل خاصی نیست و خودش حل می شه؟:icon_redf
2-این صدای سوت رو تا حالا کسی برطرف کرده؟ من ماشین رو بردم نمایندگی و گفتم که صدای سوت از موتور شنیده می شه، یکی از این تعمیر کار ها هم اومد و نشست پشت ماشین و یه دوری زد، و بعدش اومد پایین و یه نگاهی به موتور کرد، و وقتی که دید چیزی سردر نمی یاره، گفت برای نو بودنش هست و خودش بر طرف می شه، من که اصلا به حرفش توجهی نکردم. حالا از دوستان EF7 سوار کسی این مشکل حل کرده؟:icon_idea
ALIAL
13 January 2010, 05:54 PM
منم تا حالا پشت سمند TU5 ننشستم، که بگم صداش چه جوری هست، ولی در کل سمند EF7 صداش خیلی کمه، حد اقل از موتور XU7 که کمتر هست، از نظر قدرت و شتاب هم از XU7 خیلی بهتر هست.:icon_wink
دو تا سوال هم از دوستان EF7 سوار داشتم،:lover:
1-من امروز صبح ماشین رو روشن کردم، اول آروم رفتم تا ماشین گرم شد، بعدش که خواستم یکم گاز بدم دیدم ماشین کات اف می کشه ، یعنی دور موتور که از 3000 رد می شد ماشین کات اف می کشید، بعد از نیم ساعت کلنجار رفتن با ماشین ، خودش خوب شد و دیگه کات اف نکشید، حالا موندم چه کار کنم،از دوستان تا حالا این اتفاق برای هیچکس افتاده؟ اگر افتاده مشکل از کجا هست؟ ماشین من تا حالا 3600 کیلومتر کار کرده، ببرم ایران خودرو نگاش کنه یا مشکل خاصی نیست و خودش حل می شه؟:icon_redf
2-این صدای سوت رو تا حالا کسی برطرف کرده؟ من ماشین رو بردم نمایندگی و گفتم که صدای سوت از موتور شنیده می شه، یکی از این تعمیر کار ها هم اومد و نشست پشت ماشین و یه دوری زد، و بعدش اومد پایین و یه نگاهی به موتور کرد، و وقتی که دید چیزی سردر نمی یاره، گفت برای نو بودنش هست و خودش بر طرف می شه، من که اصلا به حرفش توجهی نکردم. حالا از دوستان EF7 سوار کسی این مشکل حل کرده؟:icon_idea
سلام
در مورد صداي صوت سعي كنيد مسير ورودي هواي موتور رو از نظر سفت بودن اتصالات و بستهاي مربوطه و وضعيت درب محل نصب فيلتر هوا رو چك كنيد. هرگونه درز يا شكاف ميتونه در حالتي كه موتور گاز ميخوره و حجم زيادي هوا مكش ميشه باعث صداي سوت بشه.
بغير از اين هرجايي كه يك بلبرينگ ميچرخه در صورت خرابي ميتونه صداي سوت ايجاد كنه، مثل: بلبرينگ تسمه تايم، بلبرينگ تسمه سفت كن، بلبرينگ دينام و .....
موفق باشيد:icon_cool
mhe753
13 January 2010, 10:35 PM
صدای سوت از خرطومی کنیستر بنزین در زیر گلگیر سمت راننده هست که باید عوض بشه . بجای این خرطومی یک شلنگ بنزین میزارن. و هیچ مشکل دیگه ای نداره. چون این خرطومی در مسیر مکش بخارات بنزین از باک هست صدای سوت از داخلش میاد .
mhe753
13 January 2010, 10:40 PM
سلام . من حدود 15 روزه که ef7 گرفتم .میخواهم در گفتگوها شرکت کنم .یک سوال دارم گیر بکس یا سردنده در سرعت 120 به بالا بصورت لحظه ای میلزره . مثلا هر چند ثانیه یک بار میلرزه . مشکلش چی میتونه باشه .
teamor2004
14 January 2010, 01:57 AM
بابا بی خیال اون مال اینه که احتمال زیادجاده دارای دستاندازه ماشین بیچاره ایرادنداره براش بتراش
mhe753
14 January 2010, 07:40 AM
دیگه بعد از 10 سال رانندگی فرق لرزش بر اثر دست انداز رو با گیر بکس یا دسته دنده میدونم . لطفا کمک کنید.
teamor2004
17 January 2010, 12:44 PM
ماشین روی چاله ببر بده ضربه گیردسته دنده ازداخل موتورکه پلاستیک مستطیلی فنرماننده راچک کنن ببینین پاره نشده ویکه کم گریس بزنن امیدوارم مشکلت حل بشه زیاد ناراحت نباش
mhe753
17 January 2010, 07:49 PM
با تشکر از شما دوست عزیز . حتما میبرم روی چال سرویس چک میکنم. یه سوال دیگه هم دارم . حداکثر ظرفیت مخزن گاز چند کیلو هست.
msh8164
17 January 2010, 08:17 PM
با تشکر از شما دوست عزیز . حتما میبرم روی چال سرویس چک میکنم. یه سوال دیگه هم دارم . حداکثر ظرفیت مخزن گاز چند کیلو هست.
حداکثر ظرفیت مخزن گاز سمند EF7 فکر کنم 20 کیلو باشه.
من خودم بیشترین گازی که زدم تو یک پمپ گاز خلوت و آخر شب بود،که تونستم 18.35 کیلو گاز بزنم، هنوزم جا داشت که پر بشه ولی مسئولش گفت پر شده و شلنگ رو قطع کرد.
mhe753
18 January 2010, 07:16 PM
با سلام .دو تا سوال داشتم 1- ایا لازم هست بعد از 5000 کیلومتر روغن عوض بشه/؟ 2- اگه از بنزین استفاده نکنیم در دراز مدت مثلا 25 روز بنزین داخل باک بخار میشه /؟؟.چون امپر بنزین ماشینم حدودا 8 لیتر کم کرده . با تشکر
Warrior--
18 January 2010, 09:05 PM
نه دوست من,
اگر کنیستر اتومبیل شما درست کار کند شاید در 1 ماه 1 سی سی هم بنزین کم نشود!
البته همیشه این را به یاد داشته باشید که قبل از موقع استارت زدن سویچ را حداقل 5 ثانیه باز نگه دارید.
mhe753
18 January 2010, 11:26 PM
حالا چطوری بفهمیم که کنیستر سالمه . ؟ با دستگاه دیاک معلوم میشه یا نه
Warrior--
19 January 2010, 12:40 AM
فکر کنم بله, با دیاگ بشود عملکرد شیر برقی اش را چک کرد.
MoHaMaD Z
20 January 2010, 09:11 PM
ببخشيد دوستان . من شوهر خالم ميخوام بعد از داشتن چند سال پرايد ماشينشو عوض كنه و يه سمند ال ايكس EF7 بگيره !!!
ميخواستم ببينم اين ماشين ديگه مشكل هاي قبلشو از لحاظ موتوري نداره ؟؟؟
Warrior--
20 January 2010, 09:37 PM
نه محمد جان, هیچ مشکلی ندارد دیگر. حداقل 10 ماه است که ایران خودرو تمامی آن هایی هم که مشکل داشتند را فراخوان داده و تمامی قطعات را بدون هزینه تعویض کرد...
راستی دوستان, اینجا را هم ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/IKCO_EF_engines
اگر اشکالی داشت بگویید اصلاح کنم :)
mhe753
27 January 2010, 11:46 PM
با سلام :
یه سوال داشتم : سمند ef7 با 16 کیلو گاز که حدود نصف مسیر در شهر و نصف مسیر توی جاده باشه کلا
چند کیلومتر راه میره //؟/؟
ماشین من که حدود 230 کیلومتر میره . ایا این مسافت درسته یا نه؟
msh8164
28 January 2010, 12:02 PM
با سلام :
یه سوال داشتم : سمند ef7 با 16 کیلو گاز که حدود نصف مسیر در شهر و نصف مسیر توی جاده باشه کلا
ماشین من که حدود 230 کیلومتر میره . ایا این مسافت درسته یا نه؟
سلام
فکر می کنم مصرف شما زیاد باشه، من با 15 کیلو گاز و رانندگی توی شهر 270 کیلومتر باهاش می رم، با 16.5 کیلو گاز خارج شهر تقریبا 330 تا رفتم. (من چون ماشینم هنوز نو هست هر بار که سوخت گیری می کنم مسافت سنج رو صفر می کنم تا ببینم چند کیلو متر با گاز می تونم برم.)
مشکل شما اگر از ماشینتون نباشه، ممکنه به خاطر جایگاه سوخت باشه، بهتره که هر بار که می خوای سوخت گیری کنی از یک جایگاه سوخت گیری کنی تا بهترین جایگاه رو پیدا کنی، من خودم از آشنامون که تاکسی داره پرسیدم ، اونم یه جایگاهی رو بهم پیشنهاد داد که انصافا خوب ماشین رو گاز می کنه. :icon_excl
اکثر این جایگاها یا هوا قاطی گاز می کنند یا اینکه دستگاهاشون فشار ندارن و خوب گاز نمی کنند.:icon_bigg
پس بگرد دنبال یه جایگاه خوب ، اگر دیدی هنوزم مصرفت بالا هست برو ماشینت رو یه جایی نشون بده.
من یه سوال هم داشتم::lover: من دنده هام رو چه با گاز چه با بنزین روی 3500 دور عوض می کنه، می خواستم بدونم این دور برای تعویض دنده خوبه یا گاز و بنزین با هم فرق می کنه؟
behnam-86
28 January 2010, 12:38 PM
دور موتور بین 3500تا 4500 خوبه
mhe753
28 January 2010, 04:04 PM
با سلام :
ماشین من که حدود 230 کیلومتر میره . ایا این مسافت درسته یا نه؟ در ضمن برای اطمینان از جایگاههای مختلف هم کیلومتر گرفتم باز هم همون 230 یا 240 تا بیشتر نمیره .ایا با دستگاه دیاک میشه مصرف گاز را تست کرد/؟؟؟
Warrior--
28 January 2010, 05:40 PM
به نظر من 230 کیلومتر خوب است...
با 15 کیلو گرم گاز با سرعت 90 داخل جاده باید بتوانید حدود 340 کیلومتر مسافت طی کنید.
Saliary
29 January 2010, 02:57 PM
230 کیلومتر با EF7 خیلی کمه.
mhe753
29 January 2010, 04:51 PM
باسلام به دوستان:
در مورد لرزش دسته دنده در دور موتور بالای 4000 سوال داشتم . یکی میگه اشکال از برنجی هست یکی دیگه میگه اشکال از کائوجویی دسته دنده هست و دیگری میگه اشکال از ضربه گیر پلاستیکی دسته دنده هست . ما که گیج شدیم. لطفا یه نفر راهنمایی درست بکنه .با تشکر.....
arshia18
29 January 2010, 10:00 PM
با درود و خسته نباشید به دوستان گرامی به خاطر این تاپیک پربار
من به تازگی برای سمند EF7 ثبت نام کرده ام و قبلا نیز سمند LX دوگانه سوز داشتم که فروختمش، خواستم بدانم دوستانی که سمند EF7 دارند و از آن استفاده کرده اند ، آیا از آن راضی هستند و انتظار مصرف کننده را از یک خودرو در این سطح برآورده می کند؟
ممنون میشم دوستان گرامی در این زمینه راهنمایی نمایند.
mhe753
30 January 2010, 07:15 AM
سلام . بله تا حدی انتظارات را برآورده میکند. از نظر هزینه سوخت .و قدرت موتور با گاز و سر و صدای کمتر مناسب است . ولی از نظر کیر بکس کمی مشکل دارد .
mhe753
30 January 2010, 07:17 AM
باسلام به دوستان:
در مورد لرزش دسته دنده در دور موتور بالای 4000 سوال داشتم . یکی میگه اشکال از برنجی هست یکی دیگه میگه اشکال از کائوجویی دسته دنده هست و دیگری میگه اشکال از ضربه گیر پلاستیکی دسته دنده هست . ما که گیج شدیم. لطفا یه نفر راهنمایی درست بکنه .با تشکر.....
arshia18
30 January 2010, 07:57 PM
mhe753عزیز ممنون که نظر خود را بیان کردی، میشه لطف کنی و بگی که مشکل گیربکسش چیه و آیا نسبت به مدل LX بدتر شده یا مربوط به چیز دیگه ایه؟ در ضمن شما چند وقته از این مدل EF7 استفاده می کنی و آيا خودروی شما از سری جذیده و یا از اوناییه که برای انجام اصلاحات فراخوان کرده بودند ؟
اگه در این مورد هم توضیحاتی بفرمایین ممنون میشم و همچنین دوستان دیگری اگه ما را در این زمینه راهنمایی کنند
بزرگواری می فرمایند.
mhe753
30 January 2010, 11:27 PM
سلام ارشیا 18
مشکل گیربکس فقط لرزش دسته دنده هست و همجنین به نظر میاد قدرت موتور را خوب انتقال نمیده . دوستان میگن لرزش دسته دنده براحتی مشکلش حل میشه . ولی در کل کیربکسش نرمتر از lx معمولی هست. افت توان با گاز نداره . کم هزینه از نظر سوخت هست . و الان حدود 50 روزه که ef7 گرفتم . و در نهایت نسبت به دیگر اتومبیلهای زیر 20 میلیون واقعا ماشین خوبی هست .
msh8164
31 January 2010, 06:10 PM
باسلام به دوستان:
سلام
دسته دنده ماشین شما، مشکلش فقط لرزش هست یا اینکه صدا هم می کنه؟ اگر صدا می کنه مشکلش از کائوچویی دسته دنده هست، ولی اگر لرزش شدید داره مشکلش از همون ضربه گیر پلاستیکی می تونه باشه.:icon_idea
mhe753
2 February 2010, 11:48 AM
با سلام
الان بعد از 2ماهی ef7 گرفتم متوجه صدای هووووم هووووم نسبتا خفیف ( که بصورت متناوب پشت سر هم که با افزایش سرعت بیشتر هم میشه) در سرعت بالای 110 از داخل موتور میاد . نمیدونم مشکل چیه از دوستان خواهش میکنم اگه به این مشکل برخوردن ما رو هم راهنمایی کنن.
arshia18
2 February 2010, 06:05 PM
با سلام به mhe753
متشکر از توضیحات امیدوار کننده شما ، در مورد مشکلتون تا آنجایی که اطلاع داشته باشم چند مورد باعث این مشکل می شود:
1 - زیاد حساس شدن به صدای موتور یا به نوعی وسواس شدن(امیدوارم شما این طور نباشید)
2 - با توجه به اینکه کیفیت جاده ها در کشور ما بسیار پایین است ، در سرعت های بالا این گونه صدا طبیعی است
3 - نوع و جنس رینگ و لاستیک نیز در این زمینه بسیار موثر می باشد.
4 - بالانس چرخهای اتومبیل را چک کنید.
و یک سوال ؟
خودرو را با چه نوع رینگ و لاستیک تحویل می دهند؟
mhe753
2 February 2010, 07:10 PM
با سلام به ارشیا
ج1= خیر زیاد حساس نیستم
2= فکر میکنم این صدا مربوط به جاده نباشه
3= نوع لاستیک گود یر هست از نوع ایگل - تورینگ 185/65 و رینگ هم 10 پر هست
4= اگه لاستیک بالانس نباشه فرمان باید لرزش داشته باشه یا نه؟یا ممکن بلبرینگ جرخ مشکل داشته باشه که در سرعت های بالای 120 صداش در بیاد ؟
در ضمن من احساس میکنم این صدا از بطن موتور میاد انکار یه جیزی تاب داشته باشه
از دوستان دیگه هم درخواست کمک ...............................................دار م
arshia18
2 February 2010, 10:13 PM
mhe753 عزیز
مطلب دیگری که ممکنه باعث این صدا بشه از قسمت دیسک و صفحه کلاچ میتونه باشه معمولا بلبرینگ کلاچ
از این مشکلات ایجاد میکنه ، برای تست در یک جاده با سرعت 120 تا 150 برو و یه دفعه ای پاتو رو پدال کلاچ بزار و چند ثانیه ای به صدای موتور گوش کن ببین بازم اون صدا میاد؟
با دنده خلاص نیز تست را بار دیگه انجام بده تا از این بابت خیالت راحت بشه.
Saliary
3 February 2010, 08:48 PM
اگر ببرید ایرانخودرو هیچ کاری براتون انجام نمیده.
ماشین قبلیم برف پاکنش خراب شده بود و کار نمیکرد. طرف گفت برو هر وقت بارون اومد بیا ببینم مشکلش چیه!!!:icon_twis
یعنی اینو گفتم بهتون برید تا آخر........ ببینید چه خبره.
من یک حدس هایی در مورد مشکل ماشین شما میزنم ولی چون بالای 110 تا این صدارو میده یکم گمراه کنندست.
mhe753
4 February 2010, 06:50 AM
saliar سلام
شما راهنماییهای خودت رو بگو برای تست کردن اشکالی که نداره !!!!!!!!!!!!!
Saliary
4 February 2010, 10:03 AM
saliar سلام
شما راهنماییهای خودت رو بگو برای تست کردن اشکالی که نداره !!!!!!!!!!!!!
سلام
من میترسم که یک جای ماشین درست بشه و چند جای دیگش خراب بشه.
بگذارید از چندنفر از دوستانم که در این ضمینه اطلاعت کاملی دارند بپرسم و بعد مطرح کنم که مشکلی
برای دوستمون بوجود نیاد.
موفق باشید!
mhe753
4 February 2010, 07:09 PM
با سلام به ارشیا 18
راهنمایی که شما کردید که با سرعت 120 یکدفعه پا روی کلاج بزارم - اینکار را کردم و صدای هووووووم هووووووم که در داخل اتاق می پیجید .یکدفعه قطع می شد . ممکنه که از دیسک و صفحه باشه ؟؟؟یا تاب داشته باشه .خواهش میکنم راهنمایی کن .از دوستان دیگه هم کمک میخام با تشکر ...............
arshia18
4 February 2010, 09:17 PM
سلام mhe
با توجه به تستی که انجام دادی به احتمال 90 درصد مشکل شما از قسمت انتقال قدرت موتور به گیربکس است که در این میان نقش بلبرینگ کلاچ و نوع صفحه کلاچ خیلی موثر است ، شما به نمایندگی مراجعه کنو براشون توضیح بده که جریان از چه قراره ، بگو که با گذاشتن پا روی کلاچ صدا از بین رفته دیگه اونا میدونن چکار کنند .
موفق باشی:icon_cool
Saliary
6 February 2010, 09:05 PM
ایرانخودرو هیچ کاری انجام نمیده. من هم از رفقا پرسیدم چیزه مبهمیه.
mhe753
7 February 2010, 01:19 PM
با سلام به دوستان
ماشینو بردم نمایندگی (1-مشکل هوووم هووووم در سرعت 110 به بالا از موتور یا گیر بکس که با گرفتن کلاج قطع میشد 2- صدای صوت یا صدای جیغ کشیدن خفیف از کیربکس که با کلاج گرفتن یا نگرفتن کلاج باز هم صدا میداد. که نمایندگی گفت مشکل از بلبرینگ کلاج هست یا اینکه کل گیربکس باید عوض بشه .
چند تا سوال داشتم
1-ایا کل گیربکس عوض بشه بهتره یا فقط بلبرینگ
2- اگه بجای دیسک و صفحه خودش یه دیسک و صفحه دیگه بندازم بهتره یا نه /؟؟؟؟؟
3- چه دیسک و صفحه ای به گیربکس سمند ef7 میخوره و از چه مارکی
4- واسکازین کیربکس از چه نوعی باشه ؟؟؟؟؟؟
با تشکر
لطفا راهنمایی کنید ...............................
Warrior--
7 February 2010, 01:33 PM
با سلام به دوستان
ماشینو بردم نمایندگی (1-مشکل هوووم هووووم در سرعت 110 به بالا از موتور یا گیر بکس که با گرفتن کلاج قطع میشد 2- صدای صوت یا صدای جیغ کشیدن خفیف از کیربکس که با کلاج گرفتن یا نگرفتن کلاج باز هم صدا میداد. که نمایندگی گفت مشکل از بلبرینگ کلاج هست یا اینکه کل گیربکس باید عوض بشه .
چند تا سوال داشتم
1-ایا کل گیربکس عوض بشه بهتره یا فقط بلبرینگ
2- اگه بجای دیسک و صفحه خودش یه دیسک و صفحه دیگه بندازم بهتره یا نه /؟؟؟؟؟
3- چه دیسک و صفحه ای به گیربکس سمند ef7 میخوره و از چه مارکی
4- واسکازین کیربکس از چه نوعی باشه ؟؟؟؟؟؟
با تشکر
لطفا راهنمایی کنید ...............................
به نظر من همه ی قطعات فابریک و همانی که روی اتومبیل بوده اند :icon_cool
behnam-86
7 February 2010, 01:47 PM
1-به نظر من اگه بتونی کارشناس فنی نمایندگی رو قانع کنی که یک گیربکس آکef7برات امداد کنند بهتره.
2-دیسک وصفحهef7با سمندو405 یکی است وبهتر ین مارک که جواب بده لوک اصلی اگر گیرت بیاد خیلی خوبه .توجه داشته باش که خود نمایندگی ها هم دارند ولی اصلی نیستند ولوک نمایندگی ها قیمتش 45 تومن است ولی لوک جعبه زرذد بازار 60الی65 تومن.من تا حالا دوبار تو یک سال عوض کردم تنها مارکی که فعلا رو ماشینم جواب داده همین مارکه.خیلی دقت کن چون تقلبیش توبازار زیاده.
Warrior--
7 February 2010, 04:09 PM
چند روز پیش ما هم کل کلاچ اتومبیلمان را تعویض کردیم...
Luk اصلی...
در جعبه ی زرد و قیمت 62 هزار تومان با مالیات.
این هم لینک:
http://ww.phalls.com/showthread.php?t=54011&page=2
Saliary
7 February 2010, 04:54 PM
من کل صفحه کلاچ رو که عوض کردم حدود 80 تومن شد ( جنس کاملا اصلی)
قبلا خیلی کلاچ سفت بود ولی الان خیلی نرم شده.
بنظرم کل گیربکس رو عوض کنید خیلی بهتره اگر تازه باشه خوب میخرند.
mhe753
7 February 2010, 06:55 PM
با تشکر از همه دوستان
از راهنماییهای شما در مورد تعویض گیربکس استفاده کردم
در مورد راضی کردن کارشناس فنی نمایندگی مشکلی نیست گفت برو واسکازین رو عوض کن اگه مشکل برطرف نشد بیا درخواست امداد ویژه می کنیم و گیربکس رو کاملا عوض می کنیم .
در ضمن به من گفت ممکن مشکل صدای گیربکس شاید با تعویض هم رفع نشه یا شاید صداش بیشتر بشه
نمیدونم چیکار کنم ا تعویض کنم یا نه ؟
اگه چند ماه با همین گیربکس سر کنم تا ببینم صداش بیشتر میشه یا نه و بعد چند ماه برم کل گیر بکس رو عوض کنم یا ؟ لطفا راهنمایی کنید . با تشکر مجدد از همه دوستان
ATOS
7 February 2010, 11:19 PM
با تشکر از همه دوستان
از راهنماییهای شما در مورد تعویض گیربکس استفاده کردم
در مورد راضی کردن کارشناس فنی نمایندگی مشکلی نیست گفت برو واسکازین رو عوض کن اگه مشکل برطرف نشد بیا درخواست امداد ویژه می کنیم و گیربکس رو کاملا عوض می کنیم .
در ضمن به من گفت ممکن مشکل صدای گیربکس شاید با تعویض هم رفع نشه یا شاید صداش بیشتر بشه
اگه چند ماه با همین گیربکس سر کنم تا ببینم صداش بیشتر میشه یا نه و بعد چند ماه برم کل گیر بکس رو عوض کنم یا ؟ لطفا راهنمایی کنید . با تشکر مجدد از همه دوستان
مطمئن باش هیچ ربطی به واسکازین نداره،به نظرم برو و گیربکس رو عوض کن:icon_evil
behnam-86
8 February 2010, 01:39 PM
اگه واقعا صدا از گیربکس است وکارشناس هم صدا را از گیربکس تشخیص داده که دیگه اصلا شک نکن وبده برات تعویض کنندوقتی این گیربکس صدا داره چه اصراری هست که گیربکس معیوب رو ماشینتون باشه؟گیربکس نو بذار یک دیسک وصفحه luk اصلی هم باهاش ببند انشاءا... مشکل 100%حل میشه اصلا شک نکن.
teamor2004
15 February 2010, 08:20 PM
با سلام خدمت دوستان ef7نی ماشین من در5000کیلومترروغن موتورعوض کردم هیچ کم کسری نداشت اما حالا که کارکردماشین شده11000تانزدیک یک لیتر کم کرده .سئوالی که داشتم اینه که موتور EF7هم مثل خانواده پژو روغن کم میکنه یا احتمالا"مال کیفیت روغن یا شاید نشت اون باشه.متشکرم
safasony
15 February 2010, 11:07 PM
دوست عزيز اگر از روغن TOTAL5000 استفاده كني مشكلي پيش نمياد.
Warrior--
16 February 2010, 05:25 AM
دوست عزيز اگر از روغن TOTAL5000 استفاده كني مشكلي پيش نمياد.
اولا که روغن Quartz 5000 استاندارد های لازم موتور EF7 را ندارد و توصیه نشده است برای این موتور.
دوم اینکه روغن های سینتتیک میزان تبخیرشان کم تر از روغن های پایه معدنی است و روغن Quartz 7000 جزو روغن های سینتتیک است.
به نظر من آن به میزانی که روغن کم کرده است اضافه کنید و ببینید باز هم در طی 5-4 هزار کیلومتر بعد روغن کم می کند یا نه.
safasony
16 February 2010, 10:23 AM
اولا که روغن Quartz 5000 استاندارد های لازم موتور EF7 را ندارد و توصیه نشده است برای این موتور.
دوم اینکه روغن های سینتتیک میزان تبخیرشان کم تر از روغن های پایه معدنی است و روغن Quartz 7000 جزو روغن های سینتتیک است.
به نظر من آن به میزانی که روغن کم کرده است اضافه کنید و ببینید باز هم در طی 5-4 هزار کیلومتر بعد روغن کم می کند یا نه.
دوست عزيز نظر من برعكس است
TOTAL7000 بنظرم زودتر كم ميكنه.
behnam-86
17 February 2010, 12:46 PM
مصرف روغن برای موتور ef7(موتور ملی) 0.2 لیتر در هر 1000 کیلومتر است.ونام تجاری روغن بهران پیشتاز میباشد.
mhe753
24 February 2010, 07:08 AM
سلام
روغن ef7 r فقط توتال 7000 وبعد هم کاسترول اینو یه کارشناس از ایرانخودرو گفته
teamor2004
2 March 2010, 11:55 AM
باتشکر ازهمه دوستان. روغنی که استفاده کردم توتال 7000 هستش .راستش دوست مکانیک ما هم گفت فقط ازاین روغن استفاده کن
mat_akhavan
2 March 2010, 04:06 PM
با سلام به کليه دوستان انجمن
من مي خواهم يک ارزيابي از موتور پايه گاز سوز EF7 انجام بدهم واز کليه دوستاني که سمند با موتورEF7 دارند خواهش مي کنم در اين ارزيابي شرکت و صادقانه بگويند سمند باموتور EF7 بعد ازچند هزار کيلومتر به خرج مي افتد و آيا اتومبيل شما به خرج افتاده يا نه؟آياسمند EF7 ارزش سرمايه گذاري دارد يا خير؟
قاعده کلي اينه که يک موتور بنزيني بعد از 150 الي 200 هزار کيلومتر احتياج به تعميرات اساسي پيدا ميکنه ومثلاً رينگ وپيستون ويا واشر سر سيلندر وکاسه نمد ها وسوپاپ ها ويا حتي ياتاقانها را تعويض مي کنند .ولي با توجه به اينکه استهلاک موتور با سوخت گاز به شدت افزايش پيدا مي کند مي خواهيم ببينيم در يک موتور پايه گاز سوز بعد از چه مدتي احتياج به تعميرات اساسي پيدا مي کند.آيا ميشه بدون ناراحتي همان 150 الي 200 هزار کيلومتر راطي کرد تا زمان تعميرات اساسي برسد يا اينکه خير شما بعداز هر 20 الي 30 هزار کيلومتر به تعميرات اساسي احتياج پيدا مي کني
البته منظور من از طرح اين پرسش به اين خاطر است که قصد خريد يک EF7 را دارم ولي قبل از خريد مي خواهم يک تحقيق کامل کرده باشم .به علت اينکه درست است شما با استفاده از سوخت گاز از هزينه هاي جاري خود کاسته ايد ولي ممکن است با استفاده از سوخت گاز بر هزينه تعميرات اساسي موتور که بسيار سنگين نيز مي باشد افزوده ايد.واين هزينه از ديد شما پنهان مي ماند.ودرضمن چندبرابر هزينه مصرف بنزين است.
البته کسانيکه 2 سال است با اين موتور کار مي کنند بهتر مي توانند در اين مورد نظر بدهند.چون کسانيکه تازه ماشين EF7 تحويل گرفتند ممکن است از قدرت وشتاب آن خيلي راضي باشند ومرتب از محاسن اين موتور سخن بگويند و معايب اين موتور بر آنها پوشيده باشد.
Warrior--
2 March 2010, 09:46 PM
طبق گفته ی ایران خودرو این موتور در حالتی که فقط و فقط با گاز کار کند تا کیلومتر 250.000 نیاز به تعمیرات اساسی نخواهد داشت(همان تعمیراتی که گفتید).
منبع صحبتم هم یک فایل توضیحاتی موتور EF7 است که خود ایران خودرو منتشر کرد خیلی وقت پیش.
teamor2004
6 March 2010, 12:10 AM
دوست عزیزmat_akhavanبنابر گفته خود مسئولین ایران فروغن بعداز250.000تعمیرات اساسی میخواهد به فرض الکی بودن این ادعا من تا35000هزاروکارکردو دیدم مشکل خاص یعنی اساسی نداشته
behnam-86
6 March 2010, 12:47 PM
من تاکنون 38500 باهاش رفته ام و مشکل خاصی هم ندارم وکلا من به ماشین اصلا رحم نمیکنم هرچند وقت یک بار هم با گاز 195 تا پر میکنم (سرعت)ببینم اوضاعش چطوره افت داشته یانه. 95% هم با گاز کار میکنم یعنی ماشین همش رو گازه مسیری رو هم که هر روز باهاش میرم 60 کیلومتر اونهم جاده کوهستانی است.
mhe753
31 March 2010, 06:04 PM
بابا سلام
سوالی داشتم از دوستان
من درخواست تعویض گیربکس ef7 دادم وقراره که تعویض بشه
1- آیا میشه بحای دیسک و صفحه خودش از دیسک و صفحه زانتیایی یا پارس elx استفاده کرد .و قیمتش ؟
2- کدام نوع دیسک و صفحه به موتور ef7 میخوره و قیمت حدودی ؟
3- آیا این کار تاثیری در شتاب و انتقال قدرت و .. داره ؟
ایا کسی تا حالال اینکار را کرده /
Warrior--
31 March 2010, 06:09 PM
به نظر من اصلا طرف دیسک و صفحه ی Pars ELX نروید.
تمام چیز های این موتور محاسبه شده هستند به نظر من دستش نزنید!
saeed4055
9 April 2010, 10:33 PM
معلوم نیست از چه زمانی ایمبولایزر و همچنین گیربکس جدید روی سمند ef7 نصب میشه؟
behnam-86
10 April 2010, 11:50 AM
قابل توجه کسانی که سمند ال ایکسef7 دارند:کلیه سمندهای ef7 از 7/87الی /88 جهت تعویض دسته سیم کوتاه وبلند وجنت آب وکابل برق باطری فراخوان شده اند.
arash_2006
23 April 2010, 10:30 AM
دوستان سلام
با عرض پوزش من اطلاعات زیادی در مورد این خودرو ندارم و یکی دو روز پیش یکی از اقوام در موردش ازم سوال کرد که نتونستم جوابش رو بدم بنابراین ممنون میشم راهنماییم کنید
با توجه به دوگانه سوز بودن این خودرو، میشه بفرمایید منبع گاز این ماشین در کجا قرار گرفته؟ تو صندوق عقبه؟
اگر تو صندوقه چقدر از محفظه رو گرفته؟ با هر بار پر کردن منبع گاز چند کیلومتر میشه باهاش راه رفت؟ کلا با بنزین و گاز چند کیلومتر؟
ببخشید اگر سوالات ابتدایی بود...
Warrior--
23 April 2010, 11:47 AM
بله آرش جان,
داخل صندوق عقب قرار گرفته است.
تقریبا دو سوم از صندوق را گرفته است متاسفانه!
با هر بار پر کردنش(با فرض اینکه حدود 18 کیلوگرم گاز بگیرد) می توان حدود 450 کیلومتر در جاده و با سرعت ثابت 90 و در شهر حدود 250 کیلومتر مسافت طی کرد تقریبا.
با بنزین هم با سرعت 90 ثابت می توان حدود 1250 کیلومتر مسافت را طی کرد(که خب مسلما هرگز نمی توان همیشه با سرعت 90 حرکت کرد :D و مسافت کم تری را می توان پیمود) و در شهر هم حدود 750 کیلومتر.
safasony
24 April 2010, 08:02 AM
با بنزین هم با سرعت 90 ثابت می توان حدود 1250 کیلومتر مسافت را طی کرد(که خب مسلما هرگز نمی توان همیشه با سرعت 90 حرکت کرد :D و مسافت کم تری را می توان پیمود) و در شهر هم حدود 750 کیلومتر.
سلام امير جان
ماشين من يه مخلوط ( شهر و جاده ) كه اكثر در جاده هستم و معمولا با
سرعت 120 ميرم با 60 ليتر 680 تا 700 كيلومتر بيشتر نميره.
قضيه چيه؟
Warrior--
24 April 2010, 09:27 AM
صدرا جان موتور اتومبیل شما XU7 است نه EF7 :D
safasony
24 April 2010, 10:41 AM
صدرا جان موتور اتومبیل شما XU7 است نه EF7 :D
ميدونم يعني تو مصرف هم اينقدر فرق داره با اينكه تعداد اسب بخارشم كمتره....؟ :icon_twis
Warrior--
24 April 2010, 11:38 AM
دقیقا...
موتور XU7 بسیار قدیمی است و پژو در حدود 20 سال پیش از آن استفاده می کرده است...
hamid.moghadam
25 April 2010, 07:02 PM
با سلام
دوستان كسي در مورد اينكه بعضي از EF7ها موتورش وارداتي و بعضي ديگه ايراني هست چيزي شنيده؟ اگه درسته تفاوتش چقدره و چجوري ميشه مطمئن شد كه كدوم رو بهت ميدن؟
ممنون
حميد
MoHaMaD Z
25 April 2010, 09:36 PM
دوست عزيز فكر نميكنم چنين چيزي وجود داشته باشه !!! همشون توي ايران توليد ميشن .
Warrior--
25 April 2010, 10:48 PM
hamid.moghadam (http://www.phalls.com/member.php?u=127201) جان, تا جایی که من اطلاع دارم هنوز هم بعضی از قطعات EF7 از خارج از ایران و توسط شرکت های بسیار مطرح جهان نظیر MAHLE(که برای موتور های Mercedes Benz هم قطعه می سازد) در خارج از ایران ساخته و وارد می شوند.
دلیلش هم این است که فناوری ساخت آن قطعات در ایران وجود ندارد.
مثلا MAHLE اگر اشتباه نکنم پیستون ها و سیلندر ها را می سازد به دلیل اینکه روکش خاصی که برای محافظت در برابر دمای انفجار گاز تولید می شود باید بسیار زیاد باشد به نحوی که هیچ آسیبی به پیستون و سیلندر و محفظه ی احتراق وارد نشود و چنین فناوری ای که این قطعه ها را تولید کند را طبق اطلاعات من(7-6 ماه پیش) هنوز در ایران نداریم.
david-ebi
26 April 2010, 12:59 AM
دوستان یک سوال داشتم. جریان این فرمان هیدرولیک با قابلیت تنظیم برقی چیه که ایران خودرو اعلام کرده می خواهد بر روی سمندهای ef7 که از اول اردیبهشت 89 به بعد می فروشه بزاره؟تازه گفته که ایموبلایزر هم دارند!!!!!!
hamid.moghadam
26 April 2010, 07:12 AM
hamid.moghadam (http://www.phalls.com/member.php?u=127201) جان, تا جایی که من اطلاع دارم هنوز هم بعضی از قطعات EF7 از خارج از ایران و توسط شرکت های بسیار مطرح جهان نظیر MAHLE(که برای موتور های Mercedes Benz هم قطعه می سازد) در خارج از ایران ساخته و وارد می شوند.
دلیلش هم این است که فناوری ساخت آن قطعات در ایران وجود ندارد.
مثلا MAHLE اگر اشتباه نکنم پیستون ها و سیلندر ها را می سازد به دلیل اینکه روکش خاصی که برای محافظت در برابر دمای انفجار گاز تولید می شود باید بسیار زیاد باشد به نحوی که هیچ آسیبی به پیستون و سیلندر و محفظه ی احتراق وارد نشود و چنین فناوری ای که این قطعه ها را تولید کند را طبق اطلاعات من(7-6 ماه پیش) هنوز در ایران نداریم.
خيلي ممنونم Warrior عزيز از توضيحاتت.
hamid.moghadam
26 April 2010, 07:28 AM
سلام دوستان
من يك سمند EF7 ثبت نام كردم كه قراره خرداد تحويل بگيرم. دوتا سوال داشتم:
1- اگه آدم از رنگ تزئينات داخليه سمند خوشش نياد بخصوص اون چوبيهاي قهوهاي روشن و مثلاً بخواد تزئيناتش همرنگ سورن باشه چيكار بايد بكنه؟
2- اينكه ماشينت رينگ 5پره داشته باشه يا 16پره كاملاً شانسيه يا انتخابي وجود داره؟ (5پره خيلي قشنگتره آخه به نظر من) :icon_cool
با تشكر
Warrior--
26 April 2010, 11:32 AM
در مورد فرمان با قابلیت تنظیم الکترودیکی اطلاعی ندارم و در مورد انتخاب داشبورد و رینگ هم متاسفانه مقدور نیست و شانسی است :D
m6788
26 April 2010, 01:43 PM
سلام دوستان بنظرتون من ef7 بگیرم یا sd v2 ؟ و قیمت هرکدومشون چقدره؟
safasony
26 April 2010, 04:14 PM
به نظر من EF7 بگير
قيمت EF7 هست : 16.925 رنگ سفارشي و 16.825 رنگ معمولي
قيمت SD V2 هست : 16.370
قيمت ها به ميليون تومان است
saeed4055
26 April 2010, 08:34 PM
به نظر من ef7 بگیر
البته اگه با گاز مشکلی نداری
a_rudi
27 April 2010, 09:28 PM
سلام دوستان
من يك سمند EF7 ثبت نام كردم كه قراره خرداد تحويل بگيرم. دوتا سوال داشتم:
1- اگه آدم از رنگ تزئينات داخليه سمند خوشش نياد بخصوص اون چوبيهاي قهوهاي روشن و مثلاً بخواد تزئيناتش همرنگ سورن باشه چيكار بايد بكنه؟
2- اينكه ماشينت رينگ 5پره داشته باشه يا 16پره كاملاً شانسيه يا انتخابي وجود داره؟ (5پره خيلي قشنگتره آخه به نظر من) :icon_cool
با تشكر
سلام تغيير دادن رنگ تريم فقط به صورت شخصي توسط يه فرد ماهر امکان داره اما کارخونه هرچي داشت ميندازه که فقط يه مدل داره.
در مورد رينگ هم بايد بگم خيلي ها رو ديدم حتي در مدل سفارشي 16 پره گيرشون اومده که شاکي بودن و خيلي ها هم يه رينگ چهار پره ترکيبي که به نظر من قشنگ هم هست نصيبشون شده، اما مايوس نشو و يه پيگيري از طريق نمايندگيت بکن
درود
m6788
29 April 2010, 10:09 AM
سلام
دیروز رفتم ایرانخودرو سمند ال ایک ef7 با ترمز abs رو 20 روزه تحویل میدادن و قیمتش 16,675,000 بود. انشا... شنبه میرم سفارش میدم چون بنظرم بهترین ماشین پایه گازسوزه . فقط از دوستانی که این ماشین رو دارن خواهش میکنم نکات ضعف و قوت این ماشن رو بیان کنند.
با تشکر
hamid.moghadam
29 April 2010, 11:43 AM
سلام
دیروز رفتم ایرانخودرو سمند ال ایک ef7 با ترمز abs رو 20 روزه تحویل میدادن و قیمتش 16,675,000 بود. انشا... شنبه میرم سفارش میدم چون بنظرم بهترین ماشین پایه گازسوزه . فقط از دوستانی که این ماشین رو دارن خواهش میکنم نکات ضعف و قوت این ماشن رو بیان کنند.
با تشکر
سلام- به سلامتي ايشالا.
اين گفتگو كه الان 16 صفحه شده همهاش مزايا و معايب EF7 است و قطعاً با مطالعة صفحات قبلي اطلاعات مفيدي به دست خواهيد آورد.
راستي اگه بنويسي چجوري به اين انتخاب رسيدي كه EF7 رو بخري ممنون ميشم.
كل اين مبلغي رو كه گفتيد بايد يكجا بديد يا نقد و اقساطه؟
ممنون
Warrior--
29 April 2010, 12:38 PM
اینجا را هم نگاهی بکنید:
http://www.phalls.com/showthread.php?t=57642
a_rudi
30 April 2010, 01:22 PM
برادر مقدم تو تاپيک هاي بخشنامههاي ايران خودرو ميتونيد جزئيات رو ببينيد، الان EF7 رو تحويل 30 روزه زده 16575چوب يعني ارزون شده، مدل دوگانه موتور پژويي گرون شده و 16370چوب
درود
david-ebi
30 April 2010, 07:35 PM
دوستان من هم یک سوال داشتم. من هم قرار است خرداد ماه سمند ef7 خودم تحویل بگیرم. می خواستم بدونم آیا لازم هست همون ابتدای کار کل مایع خنک کننده رادیاتور را عوض کنم یا نه؟
Warrior--
30 April 2010, 08:21 PM
نه دوست من :icon_twis
چرا باید این کار را کنید؟ :icon_idea
ایرج 1
30 April 2010, 08:42 PM
با سلام بر دو ستان و مدیران محترم
بنده ایرج 1 4 ماهی است که یک سمند ef7 خریداری کرده ام مدل دیماه 88 ملی یکسری مشکلاتی دارد که موقع مراجعه به نمایندگی هیچکدام از آنها رفع نمی شود یا نمی توانند آنها را رفع بکنند لطفا راهنمایی کنند
1- صدا در سر دنده مثل اینکه آهن به هم می خورد البته موقع سرعت بالا
2- صدای خاصی از داخل موتور موقع کلاج گرفتن
3- لاستیک خوردگی دارد هم حلو وهم عقب بردم نمایندگی گفتند از کمکها است و به ما هم هیچ ربطی ندارد و لی در تعمیرگاههای بیرون گفتند کمک ها و جلوبندیش کاملا" سالم است
البته از همه مهمتر ماشین من موقعی که هوا بارانی یا برفی است قابل کنترل نیست احساس می کنم که کنترلش از دستم در می رود و فرمان ناگهانی از دستم خارج می شود و موقعی که در جاده های از روی چاله های کوچک رد می شود مثل اینکه ماشین قابل کنترل نیست ضمنا من در آذربایجان شرقی هستم که همیشه هوا یا برفی هست یا بارانی
Warrior--
30 April 2010, 10:00 PM
سلام دوست من,
1-فکر کنم این مشکل با باز کردن سر دنده و چسباندن 2 میله ی آزاد آن داخل به همدیگر حل می شد
2-مطمئن هستید از موتور صدا می آید؟ موتور EF7 به جرات می توان گفت بهترین موتور موجود ساخت داخل است!
فکر کنم صدا از بلبرینگ کلاچ باشد... و یا فلایویل و ...
3-احتمالا فرمان تنظیم نیست. هر مشکلی هم باشد باید و 100% باید نمایندگی مشکل شما را رفع کند چون این مورد کاملا مشخص است که مشکل است آن هم از نوع حاد!!!
اگر نمایندگی قبول نکرد به دفتر منطقه ای مراجعه کنید.
با تشکر
hamid.moghadam
30 April 2010, 11:40 PM
سلام دوست من,
1-فکر کنم این مشکل با باز کردن سر دنده و چسباندن 2 میله ی آزاد آن داخل به همدیگر حل می شد
2-مطمئن هستید از موتور صدا می آید؟ موتور EF7 به جرات می توان گفت بهترین موتور موجود ساخت داخل است!
فکر کنم صدا از بلبرینگ کلاچ باشد... و یا فلایویل و ...
3-احتمالا فرمان تنظیم نیست. هر مشکلی هم باشد باید و 100% باید نمایندگی مشکل شما را رفع کند چون این مورد کاملا مشخص است که مشکل است آن هم از نوع حاد!!!
اگر نمایندگی قبول نکرد به دفتر منطقه ای مراجعه کنید.
با تشکر
سلام - اگه EF7 موتور بهتريه پس چرا قيمت سمند با موتور TU5 بالاتره؟!
ممنون
ATOS
30 April 2010, 11:47 PM
ممنون
EF7 ایربگ نداره
a_rudi
30 April 2010, 11:52 PM
ممنون
قيمت گذاري سياست هاي خاص خودش رو داره، الان ايران خودرو EF7رو 310چوب ارزون ترش کرده، موتور TU5کلا موتور گرونتري نسبت به موتور ملي هستش
واين دليلي بر بهتر بودن اين يا بدتر بودن اون نيست
:icon_evil
david-ebi
1 May 2010, 08:07 AM
نه دوست من :icon_twis
چرا باید این کار را کنید؟ :icon_idea
آخه گفتم شاید ایران خودرو از ریختن یک مایع خنک کننده رادیاتور درست حسابی که زد یخ خوبی هم داشته باشه و هواگیری هم شده باشه دریغ بکنه.
Warrior--
1 May 2010, 09:49 AM
ممنون
سلام دوست من, اگر پست اول من را داخل تاپیکی که لینکش را صفحه ی قبل قرار دادم می خواندید متوجه می شدید چرا گران تر است.
دلیلش این است که این موتور پایه گاز سوز است و قیمتش 1 میلیون و خرده ای گران تر از نوع فقط بنزین سوزش است.
اگر دقت کرده باشید موتور TU5G که همان پایه گاز سوز TU5 است هم قیمت اتومبیل هایی که این موتور رویشان نصب شده است حدود 1 میلیون تومان گران تر از نوع معمولی آن است.
آخه گفتم شاید ایران خودرو از ریختن یک مایع خنک کننده رادیاتور درست حسابی که زد یخ خوبی هم داشته باشه و هواگیری هم شده باشه دریغ بکنه.
نه دوست من اینطور نیست, نگران نباشیید.
ایرج 1
1 May 2010, 02:44 PM
با سلام و تشکر از warrior عزیز از راهنماییتان
میزان فرمان , جلو بندی و کمکها مشکلی ندارند در بیرون از نمایندگی دادم بررسی شده اند
صدا موتور احتمالا" از کلاج باشد اما صدایی که من می گم موقعی که با یک سرعت ثابت حرکت می کنم صدای هوم هم است
لاستیک خوریش و عدم کنترل مناسب می توانداز نوع لاستیک که همان بارز که روی ماشین بود می تواند باشد
آیا تمامی ماشینها لقی صندلی دارند
به خاطر صدای سوت لازم هست که کنیسترش را تعویض کنم ( ضمنا" موقع گاز دادن صدای سوت قطع می شود )
صدای فیش فیش فرمان قابل درست شدن هست
از چه نوع بنزینی استفاده منم سوپر یا معمولی
اگر دوباره نمایندگی جواب نداد در مورد عدم کنترل مناسب به چه نوع تعمیرگاهی مراجعه کنم
با عرض پوزش جای کلید تشکر را نمی دانستم
m6788
1 May 2010, 02:50 PM
سلام بر همه
امروز سمند ef7 با abs رو بقیمت 16,575,000 سفارش دادم. فقط اگه رینگ زیرش 16 پره بود باید برم عوضشون کنم یا اینقدر که میگن بدردنخور نیستن؟ آیا دزدگیر برای سمند واجبه بنظر شما ؟ اگه آره چه مدلی ؟کلا یه راهنمایی بکنید. گفتن 20 روزه تحویل میدن ولی چشمم آب نمیخوره.
ممنون
a_rudi
1 May 2010, 03:08 PM
سلام بر همه
امروز سمند ef7 با abs رو بقیمت 16,575,000 سفارش دادم. فقط اگه رینگ زیرش 16 پره بود باید برم عوضشون کنم یا اینقدر که میگن بدردنخور نیستن؟ آیا دزدگیر برای سمند واجبه بنظر شما ؟ اگه آره چه مدلی ؟کلا یه راهنمایی بکنید. گفتن 20 روزه تحویل میدن ولی چشمم آب نمیخوره.
ممنون
مبارکه ، از انتخابتون پشيمون نميشيد، رينگهايي که ايران فرقون زير سمند و سورن ميزاره خيلي با کيفيت و اروپايي هستن چند مدلش رو ديدم ايتاليا و آلماني بودش اگه خواستيد عوض کنيد تو رو جون هر کي دوست داري داداش چيني نخر:icon_frow همين ها خيلي خوبن فقط لاستيک رو پيشنهاد ميکنم عوض کني البته اگه خارجي نبود
Warrior--
1 May 2010, 03:11 PM
با سلام و تشکر از warrior عزیز از راهنماییتان
میزان فرمان , جلو بندی و کمکها مشکلی ندارند در بیرون از نمایندگی دادم بررسی شده اند
صدا موتور احتمالا" از کلاج باشد اما صدایی که من می گم موقعی که با یک سرعت ثابت حرکت می کنم صدای هوم هم است
لاستیک خوریش و عدم کنترل مناسب می توانداز نوع لاستیک که همان بارز که روی ماشین بود می تواند باشد
آیا تمامی ماشینها لقی صندلی دارند
به خاطر صدای سوت لازم هست که کنیسترش را تعویض کنم ( ضمنا" موقع گاز دادن صدای سوت قطع می شود )
صدای فیش فیش فرمان قابل درست شدن هست
از چه نوع بنزینی استفاده منم سوپر یا معمولی
اگر دوباره نمایندگی جواب نداد در مورد عدم کنترل مناسب به چه نوع تعمیرگاهی مراجعه کنم
با عرض پوزش جای کلید تشکر را نمی دانستم
سلام دوست من.
صدای هوم هوم احتمال هم دارد که به گیرباکس مربوط باشد...
نگران لاستیک ها نباشید. من بارز را بیش تر از خیلی از لاستیک های معمولی ولی گران که مردم می خرند! قبول دارم.
لقی صندلی هم اگر از قسمت پشتی باشد فکر کنم مشکلی نداشته باشد ولی اگر کل صندلی از پایه شُل است این یک مشکل است و باید برطرف شود...
لازم نیست کنیستر را تعویض کنید فقط باید شیلنگش را تعویض کنید و صدای سوت کاملا از بین می رود.
البته نمی دانم این تعویض شیلنگ علمی است یا نه و ممکن است صدمه ای به کنیستر بزند یا نه چون من خودم Samand EF7 ندارم و این مورد صدا را دوستان EF7 دار با تعویض شیلنگ حل کرده بودند...
فیش فیش فرمان هم در همه ی مدل ها متاسفانه همینطور است...
حتما حتما سعی کنید فقط از بنزین سوپر استفاده کنید چرا که تراکم EF7 بالا است و اگر بنزین معمولی بزنید مصرف خیلی بالا می رود...
اگر نمایندگی جواب نداد فقط و فقط توصیه می کنم که بروید به دفتر منطقه ای.
این هم آدرس:
تبريز - بلوار آذربايجان - پل سرداران فاتح - جنب پمپ بنزين- ساختمان ايران خودرو -طبقه دوم
تلفن: متاسفانه تلفن ندارد :icon_arroو باید حتما مراجعه کنید.
کلی تشکر هم تا زمانی که تعداد پست هایتان در سایت به بیش تر از 15 این ها نرسد فعال نیست :icon_cool
mhe753
2 May 2010, 08:14 AM
سلام دوست من.
صدای هوم هوم احتمال هم دارد که به گیرباکس مربوط باشد...
نگران لاستیک ها نباشید. من بارز را بیش تر از خیلی از لاستیک های معمولی ولی گران که مردم می خرند! قبول دارم.
لقی صندلی هم اگر از قسمت پشتی باشد فکر کنم مشکلی نداشته باشد ولی اگر کل صندلی از پایه شُل است این یک مشکل است و باید برطرف شود...
لازم نیست کنیستر را تعویض کنید فقط باید شیلنگش را تعویض کنید و صدای سوت کاملا از بین می رود.
البته نمی دانم این تعویض شیلنگ علمی است یا نه و ممکن است صدمه ای به کنیستر بزند یا نه چون من خودم Samand EF7 ندارم و این مورد صدا را دوستان EF7 دار با تعویض شیلنگ حل کرده بودند...
فیش فیش فرمان هم در همه ی مدل ها متاسفانه همینطور است...
حتما حتما سعی کنید فقط از بنزین سوپر استفاده کنید چرا که تراکم EF7 بالا است و اگر بنزین معمولی بزنید مصرف خیلی بالا می رود...
اگر نمایندگی جواب نداد فقط و فقط توصیه می کنم که بروید به دفتر منطقه ای.
این هم آدرس:
تبريز - بلوار آذربايجان - پل سرداران فاتح - جنب پمپ بنزين- ساختمان ايران خودرو -طبقه دوم
تلفن: متاسفانه تلفن ندارد :icon_arroو باید حتما مراجعه کنید.
کلی تشکر هم تا زمانی که تعداد پست هایتان در سایت به بیش تر از 15 این ها نرسد فعال نیست :icon_cool
سلام دوست عزیز
ماشین منم صدای هوم هو م از گیربکس در سرعت ثابت 110 میده
ماشینم تحویل 30 دی 88 هست
بردم دفتر منطقه ای و حدود 1 ماهه که توی نوبت تعویض گیربکس هستم
rezasx1
2 May 2010, 11:29 AM
سلام دوست عزیز
ماشین منم صدای هوم هو م از گیربکس در سرعت ثابت 110 میده
ماشینم تحویل 30 دی 88 هست
بردم دفتر منطقه ای و حدود 1 ماهه که توی نوبت تعویض گیربکس هستم
دوست عزیز مواظب باش از شیلنگ کنیستر یه وقت نباشه
یکی از اشناها پارس اتومات صفر گرفته بود صدا میداد .. تا مرز تعویض گیربکس رفت در اخر
یهنمایندگی که که تجربه داشت ظرف 2 دقیقه بایه بست کمربندی مشکل رو حل کرد
hamid.moghadam
2 May 2010, 11:13 PM
سلام
حالا اين کنیستر اصلاً چيه و چه كاري انجام ميده؟:icon_neut
ممنون
david-ebi
2 May 2010, 11:14 PM
دوستان عزیز این دستگاه دیاگ elm327 نمی دونم چقدر در جریانش هستید. ضاهرا یک دیاگ کوچک هست که یکسرش به ای سی یو ماشین وصل میشه و یکسرش به کامپیوتر. دوستانی که از این دستگاه اطلاع دارند نمی دانند که این دستگاه ای سی یو موتور ملی سمند را هم می خواند. در ضمن این دستگاه از پروتکل obd2 هم پشتیبانی میکند. ممنون می شوم اگر کسی از این دستگاه مینی دیاگ اطلاع دارد از نظر صحت کارکرد این دستگاه من را راهنمایی کند.راستی بالاخره معلوم نشد که گیر بکس سمند ef7 همان گیربکس 405 و پرشیا یعنی be3.5 است یا گیربکس 206 تیپ 5 یعنی be4 است.
david-ebi
6 May 2010, 01:11 AM
با سلام به دوستان ef7 سوار. اول اینکه مارک کمکهایی که فابریک زیر این ماشین هست چی؟ دوم اینکه این کمکها جوابگوی وزن سنگین این ماشین هست؟ وسوم اینکه اگر این کمکای فابریکش خوب نیست و خواستیم اونا رو عوض کنیم چه مارکی برای این ماشین مناسب و اون رو نرم میکنه؟
safasony
6 May 2010, 01:16 AM
با سلام به دوستان ef7 سوار. اول اینکه مارک کمکهایی که فابریک زیر این ماشین هست چی؟ دوم اینکه این کمکها جوابگوی وزن سنگین این ماشین هست؟ وسوم اینکه اگر این کمکای فابریکش خوب نیست و خواستیم اونا رو عوض کنیم چه مارکی برای این ماشین مناسب و اون رو نرم میکنه؟
سلام
تا اونجايي كه من يادمه پرشرايز هست.
كمكاش عاليه
اگر بخواي عوض كني فرانسوي بگير 120000 تومنه يه جفت براي جلو.
كمك عقب هم كه پمپ گازي هست
Danial_4139
6 May 2010, 02:35 AM
دوستان عزیز این دستگاه دیاگ elm327 نمی دونم چقدر در جریانش هستید. ضاهرا یک دیاگ کوچک هست که یکسرش به ای سی یو ماشین وصل میشه و یکسرش به کامپیوتر. دوستانی که از این دستگاه اطلاع دارند نمی دانند که این دستگاه ای سی یو موتور ملی سمند را هم می خواند. در ضمن این دستگاه از پروتکل obd2 هم پشتیبانی میکند. ممنون می شوم اگر کسی از این دستگاه مینی دیاگ اطلاع دارد از نظر صحت کارکرد این دستگاه من را راهنمایی کند.راستی بالاخره معلوم نشد که گیر بکس سمند ef7 همان گیربکس 405 و پرشیا یعنی be3.5 است یا گیربکس 206 تیپ 5 یعنی be4 است.
یکی از اقوام خریده یه باکس کوچیک هست که با پورت USB به کامپیوتر متصل میشه و تنها عملی هم که میشه باهاش انجام داد پاک کردن ارور ها و کنترل میزان پاشش سوخت و دستکاری کردن استپ موتور برای تمیز کردن و این کارا جزئی هست تو لیستش یادمه ECU موتور EF7 رو نداشت ، البته دستگاه رو یک سال پیش خریده شاید تو ورژن جدیدتر باشه .
برای اتصال به ماشین ها دو تا سوکت داشت که هم به ECU های قدیمی میخوره هم به جدید ، اکثر مدل های ECU رو هم داره از پژو بگیر تا وانت نیسان ولی تو بعضی ECU ها مثلآ اطلاعات پاشش سوخت و دور موتور رو نشون نمیده .
گیرباکس همون BE3.5 هست .
david-ebi
6 May 2010, 02:49 AM
یکی از اقوام خریده یه باکس کوچیک هست که با پورت USB به کامپیوتر متصل میشه و تنها عملی هم که میشه باهاش انجام داد پاک کردن ارور ها و کنترل میزان پاشش سوخت و دستکاری کردن استپ موتور برای تمیز کردن و این کارا جزئی هست تو لیستش یادمه ECU موتور EF7 رو نداشت ، البته دستگاه رو یک سال پیش خریده شاید تو ورژن جدیدتر باشه .
برای اتصال به ماشین ها دو تا سوکت داشت که هم به ECU های قدیمی میخوره هم به جدید ، اکثر مدل های ECU رو هم داره از پژو بگیر تا وانت نیسان ولی تو بعضی ECU ها مثلآ اطلاعات پاشش سوخت و دور موتور رو نشون نمیده .
گیرباکس همون BE3.5 هست .
دوست عزیز میشه از این قومتون بپرسی که حالا ای سی یو سمند ef7 را می خواند یا نه؟ خیلی برای من مهم است. من این دستگاه را فقط برای همین ماشین می خواهم. وقرار است همین روزها بخرمش. البته از خارج از کشور. پس خیلی برام مهمه که بدونم به درد این ماشین میخوره یا نه؟اگه بتونی کمکم کنی خیلی ممنونت میشم.:icon_excl
david-ebi
6 May 2010, 02:56 AM
سلام
تا اونجايي كه من يادمه پرشرايز هست.
كمكاش عاليه
اگر بخواي عوض كني فرانسوي بگير 120000 تومنه يه جفت براي جلو.
كمك عقب هم كه پمپ گازي هست
خوب دوست عزیز من منظورم این بود که اگه کمکای خودش جوابگوی وزنش نیست و بعد از یک مدتی به صدا می آیند یا خراب میشوند یا خیلی خشک هستند آنها را عوض کنم. اما اگر به نظر شما کمکای فابریک خودش خوب است اصلا قصد تعویض ندارم. شما که از آنها استفاده کردی(اولا بگویید چه مدتی از آنها استفاده کردید)آیا تو این مدت ازشون راضی هستید و الان هم خوب کار می کنند.
Warrior--
6 May 2010, 08:40 AM
BE4 که گیرباکس 407 است و روی Samand TU5 نصب می شود ولی گیرباکس Samand EF7 همان BE3 است.
hamid.moghadam
6 May 2010, 10:04 AM
سلام
با اين تفاصيل به نظر ميرسد سمند TU5 بهتره از EF7 . اينطور نيست؟
hamid.moghadam
6 May 2010, 10:06 AM
سلام
حالا اين کنیستر اصلاً چيه و چه كاري انجام ميده؟:icon_neut
ممنون
سلام
كسي نميخواد به اين سوال پاسخ بده؟ :icon_arro
teamor2004
6 May 2010, 11:59 AM
سلام
كسي نميخواد به اين سوال پاسخ بده؟ :icon_arro
منبع جمع آوری بخارات بنزین .دیگه مثل قدیمهایه شیلنگ زیر ماشین آویزان میکردن که باک بخارنگیره حالا یه ذغال فعال سرراه ویه شیر برقی که بخا ربنزین مک میزنه آلاینده های مضر جذب ذغال وبنزین اگه بازیافت بشه دوبره مصرف میشه .بیشترجنبه محیط زیستش مهمه.
teamor2004
6 May 2010, 12:03 PM
دوستان متخصص وبا تجربهphalls آیا رفع فالت چراغ engine checkازموتورEF7 باکشیدن سرباطری عواقب بعدی داره یا باخیال راحت ماشین ببریم مسافرت با تشکر از همه دوستان که زحمت پاسخ را می کشند:lover:
Warrior--
6 May 2010, 05:30 PM
از نظر گیرباکس TU5 بهتر است ولی از نظر موتور 100% موتور EF7 برتر است.
a_rudi
6 May 2010, 10:59 PM
از نظر گیرباکس TU5 بهتر است ولی از نظر موتور 100% موتور EF7 برتر است.
کاملا موافقم
اصلا بر و بچ در مورد EF7شک کنيد ضرر ميکنيد از ما گفتن:icon_arro:icon_cool
MoHaMaD Z
7 May 2010, 09:39 AM
دوستان الان گیربکس BE4 رو سمند EF7 هست ؟؟؟
مال TU5 چیه ؟؟؟
بهترین گیربکس واسه سمند EF7 چیه ؟؟؟
ممنون . !!!
Warrior--
7 May 2010, 10:27 AM
فقط Samand TU5 گیرباکسش BE4 است و بقیه ی اتومبیل های ایران خودرو گیرباکس BE3 دارند به غیر از 206.
david-ebi
8 May 2010, 01:02 AM
دوستانی که جدیدا یعنی توی اردیبهشت سمند ال ایکس ef7 تحویل گرفته اند می توانند بگویند که رینگهایش پنج پره هستند یا ده پره. و دیگه اینکه پخش سی دی همراهش بود یا نه؟
MoHaMaD Z
8 May 2010, 06:37 AM
دوست من پخش CD رو ایرانخودرو خیلی وقته که دیگه نمیزاره و به جاش 100 تومن از پولی رو که به حساب ریختید بر می گردونه !
رینگ ها هم بستگی به شانس شما داره که چه طوری باشه !!!
ولی مال شوهر خاله من اینطوری بود !
http://option.tdco.ir/products_pictures/small_7926446c25bf2e38c13528530559a09b.jpg
moje90
8 May 2010, 12:07 PM
با سلام :icon_winkبیشتر سمند LX ها و EF7 ها رینگهاشون 5 پره شده و ضبط یا نمیذارن و پولش رو کم میکنن یا از این ضبطهای سونی( cd صوتی) میذارن که اگه نگذارن بهتره چون کارایی چندانی نداره :icon_twis:icon_redf
taskforce-141
8 May 2010, 12:40 PM
من که خریدم روش یه ضبط pioneer بود از کیفیتش هم راضی هستم.
m6788
8 May 2010, 12:57 PM
من یک هفنه پیش ثبت نام کردم و تحویلش 20 روزه بوده یعنی باید 12 روز دیگه تحویل بدن البته اگه بدن. در مورد رینگ و ضبط میام و اطلاع رسانی میکنم. راستی امکان داره که ایران خودرو موتور قبلی سمند رو بیاد وبه اسم ای اف 7 قالب مردم بکنه؟ یعنی سمند ال ایکس دوگانه سوز رو بجای سمند پایه گاز سوز ای اف 7؟ و اینکه چجوری تشخیص بدم موتورش ef7 هست و همچنین چجوری تشخیص بدم که ترمز abs روش نصبه؟
Warrior--
8 May 2010, 02:00 PM
من یک هفنه پیش ثبت نام کردم و تحویلش 20 روزه بوده یعنی باید 12 روز دیگه تحویل بدن البته اگه بدن. در مورد رینگ و ضبط میام و اطلاع رسانی میکنم. راستی امکان داره که ایران خودرو موتور قبلی سمند رو بیاد وبه اسم ای اف 7 قالب مردم بکنه؟ یعنی سمند ال ایکس دوگانه سوز رو بجای سمند پایه گاز سوز ای اف 7؟ و اینکه چجوری تشخیص بدم موتورش ef7 هست و همچنین چجوری تشخیص بدم که ترمز abs روش نصبه؟
دوست من باور کنید ایران خودرو به فکر مردم هم هست ها :icon_arro
اینقدر ها هم دلش نمی خواهد پول بخورد از مردم.
در مورد مسئله ای که گفتید باید بگویم اصلا و ابدا امکان چنین کاری نیست چون :
1-(و اصلی ترین دلیل) من که فرضا ایران خودرو باشم اصلا دلیلی نمی بینم که چنین کاری کنم برای مشتری و مشتری را ضد خودم کنم چون تا 4-3 سال آینده گمرک باید به 60-50% کاهش پیدا کند و به مشتری نیاز دارم :icon_arro
2-وقتی درب موتور را بالا بزنید متوجه می شوید که 80% اجزا کـــــــــــاملا تفاوت دارند با نوع XU7 ای :icon_twis
با تشکر
a_rudi
9 May 2010, 02:24 PM
دوست عزيز شتر دزدي دلا دلا نميشه:icon_arro يارو نمياد اين کار تابلو رو انجام بده، تفاوت بارز صداي موتور هست اگه نتونستي تشخيص بدي، در موتور رو بزن بالا موتور قديمي XU7 يه آرم پژو روشه ولي موتور EF7 درشت روش نوشته CNG BiFuel و يه آرم بزرگ اسب ايران خودرو رو داره، ضمنا هيکلش به نظر بزرگ تره و موتور قبلي به سمت عقب محفظه موتوره اما موتور ملي تقريبا وسط قرار گرفته،
کلا مبارک باشه خيرش رو ببيني:icon_surp
درود
a_rudi
9 May 2010, 02:27 PM
دوست عزيز شتر دزدي دلا دلا نميشه:icon_arro يارو نمياد اين کار تابلو رو انجام بده، تفاوت بارز صداي موتور هست اگه نتونستي تشخيص بدي، در موتور رو بزن بالا موتور قديمي XU7 يه آرم پژو روشه ولي موتور EF7 درشت روش نوشته CNG BiFuel و يه آرم بزرگ اسب ايران خودرو رو داره، ضمنا هيکلش به نظر بزرگ تره و موتور قبلي به سمت عقب محفظه موتوره اما موتور ملي تقريبا وسط قرار گرفته،
واسه تست ABS تقريبا راهي نداره جز اينکه در يه جاي خلوت حدود 50 تا سرعت برو دنده ميشه 2، ضمنا کمربند هم حتما ببند، بعد يهو بزن رو ترمز اگه ترمز زير پات لرزيد و دل دل ميزد خيالت راحت باشه ABS داره و کار هم ميکنه،
کلا مبارک باشه خيرش رو ببيني:icon_surp
درود
iran777
9 May 2010, 08:09 PM
با سلام خدمت دوستان
نوع موتور سمند lx مدل 87 چیه؟
iran777
9 May 2010, 08:10 PM
با سلام
نوع موتور سمندlx مدل 87 را از کجا میشه فهمید
Warrior--
9 May 2010, 09:56 PM
از داشتن آرم پژویی که روی موتورش است...
saedraz
10 May 2010, 09:35 AM
من یک سوال داشتم شاید کمی خنده دار باشه
آیا سمند EF7 از نظر بدنه شبیه سمند سال هست یا شبیه سمندهای ال ایکس قدیمی.
Warrior--
10 May 2010, 09:54 AM
کاملا شبیه هم هستند فقط روی گلگیر سمت راننده ی Samand EF7 نوشده شده است CNG 1.7 CVVT
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.