PDA

View Full Version : نکات مورد توجه هنگام خرید خودرو خارجی

boston
7 January 2009, 04:08 PM
من با لاخره از شر این ماشین کزایی راحت شدم.
راستشو بخاین من تا زمانی که این ماشین رو داشتم جرات نمیکردم راجبش بد بنویسم
با لاخره 29500 پولشو داده بودم

ولی الان اعتراف می کنم این ماشین آشغال ترین ماشین وارداتی موجود در کشور است.
به دلیل اینکه من به تازگی متوجه شدم که بعضی از ماشین های وارداتی توسط اطلس خودرو دست دومه. مخصوصا سراتو
بدلیل اینکه این ماشین ها از امارات وارد میکنن و با استاندارد خاور میانه وارد میشه
اونجا گروهی هستن که این ماشین ها رو مثل روز اولش می کنن.
این مسئله در مورد نه فقط اطلس خودرو بلکه در مورد پرشیا خودرو که نماینده بی ام دبلیو در ایران هست هم صادقه. یکی از دوستان من یک سری 5 از کمپانی به صورت نو تحویل گرفت.
بعد از مدتی یک متخصص بهشون گفت که ماشونشون رنگ شده بوده.

من همین سراتویی که از اطلس خودرو تحویل گرفتم حاضرم قسم بخورم که ماله ساله 2007 هست
که اطلس خودو به کلک به جای 2008 تحویل داده
من با ماشنم یک مشکلی داشتم از همون اول که هی زیرش صدای بدی می داد هر چه قدر بردم نمایندگی هیچ غلطی نکردن
تازه معلوم نیست گارانتی به چه درد می خوره ، چون تکون می خوری ازت پول می گیره . تا زمانی که ماشین نترکه جز گارانتی نیست

راستی یک چیز عجیب تر اینکه من وقتی می خواستم ماشین بخرم به همین نمایندگی اشرفی اصفهانی مراجعه کردم. در اونجا یک ازرا بود که شیشه عقبش شکسته بود . و یک آزرا دیگه هم بود که سمت چپ بالای چرخش قر شده بود . بعد که ازش پرسیدم که شما این ها رو هم به ما تحویل میدید، گفت نه آقا این ها رو ما به شما تحویل نمیدیم. برای من تعجبه که پس اونها رو به دیگران تحویل مدهند. حساب کنید یک آدم چه قدر می تونه کثیف باشه که یک ماشین قر رو درست که و به شما تحویل بده. واقعا برای اطلس خودرو و آسان موتور متاسفم که اینجوری پول حروم می خورن.

ادامه این مطالب رو بعدا می نویسم
با تشکر از دوستان امیدوارم کمکی کرده باشم

payam64
7 January 2009, 04:26 PM
عزیز جان اون قضیه دست دوم واسه بار اول میشنوم تاحالا هم 10000 تا باهاش راه رفتم اخ نگفته و خیلی عالیه فقط یه بار نمایندگی ازادی خرابش کرد که دادم نمایندگی اشرفی دوباره مثل روز اولش شد بدون اینکه حتی یه قرون ازم بابت تعمیر مجدد بگیرن اون ماشینای مشکل دارو منم تو نمایندگی اشرفی دیدم یه سوناتا و سانتافه هم بود که خیلی اوضاشون بیریخت بود و همشونو وقتی اونجا بودم ورقه رسید نمایندگی امضا نکردن و ماشینا رو به نمایندگی اصلی پس فرستادن

pouya_yz
7 January 2009, 04:59 PM
واقعا قضیه جالب شده ! آیا این ادعا هایی که توسط این دوستمون بیان شد درسته یا نه ؟!

سراتو دارها لطفا جواب بدن. به همین راحتی همه چیز زیر سوال رفت ؟!

Warrior--
7 January 2009, 05:44 PM
من با لاخره از شر این ماشین کزایی راحت شدم.
راستشو بخاین من تا زمانی که این ماشین رو داشتم جرات نمیکردم راجبش بد بنویسم
با لاخره 29500 پولشو داده بودم

ولی الان اعتراف می کنم این ماشین آشغال ترین ماشین وارداتی موجود در کشور است.
به دلیل اینکه من به تازگی متوجه شدم که بعضی از ماشین های وارداتی توسط اطلس خودرو دست دومه. مخصوصا سراتو
بدلیل اینکه این ماشین ها از امارات وارد میکنن و با استاندارد خاور میانه وارد میشه
اونجا گروهی هستن که این ماشین ها رو مثل روز اولش می کنن.
این مسئله در مورد نه فقط اطلس خودرو بلکه در مورد پرشیا خودرو که نماینده بی ام دبلیو در ایران هست هم صادقه. یکی از دوستان من یک سری 5 از کمپانی به صورت نو تحویل گرفت.
بعد از مدتی یک متخصص بهشون گفت که ماشونشون رنگ شده بوده.

من همین سراتویی که از اطلس خودرو تحویل گرفتم حاضرم قسم بخورم که ماله ساله 2007 هست
که اطلس خودو به کلک به جای 2008 تحویل داده
من با ماشنم یک مشکلی داشتم از همون اول که هی زیرش صدای بدی می داد هر چه قدر بردم نمایندگی هیچ غلطی نکردن
تازه معلوم نیست گارانتی به چه درد می خوره ، چون تکون می خوری ازت پول می گیره . تا زمانی که ماشین نترکه جز گارانتی نیست

راستی یک چیز عجیب تر اینکه من وقتی می خواستم ماشین بخرم به همین نمایندگی اشرفی اصفهانی مراجعه کردم. در اونجا یک ازرا بود که شیشه عقبش شکسته بود . و یک آزرا دیگه هم بود که سمت چپ بالای چرخش قر شده بود . بعد که ازش پرسیدم که شما این ها رو هم به ما تحویل میدید، گفت نه آقا این ها رو ما به شما تحویل نمیدیم. برای من تعجبه که پس اونها رو به دیگران تحویل مدهند. حساب کنید یک آدم چه قدر می تونه کثیف باشه که یک ماشین قر رو درست که و به شما تحویل بده. واقعا برای اطلس خودرو و آسان موتور متاسفم که اینجوری پول حروم می خورن.

ادامه این مطالب رو بعدا می نویسم
با تشکر از دوستان امیدوارم کمکی کرده باشم

پس شاید یکی از دلایل اجازه ندادن برای واردات اتومبیل های کیا به کشور همین باشد!(مسئله ای که قبلا مطرح کرده بودم فکر کنم جدی بوده است...)
من در مورد ب.ام.و باید بگویم که حرف این دوستمان کاملا صحیح و مستند است!
چند ماه پیش ب.ام.و اعلام کرد که به دلیل اینکه در خاور میانه بسیاری از شرکت ها در حال سود جویی از واردات اتوبمیل های دست دوم نو شده ی ب.ام.و هستند اکثر اتومبیل های وارداتی به خاور میانه دست دوم هستند که توسط خود ب.ام.و درست شده اند و به آنجا صادر شده اند. پس باید مطمئن بود که تقریبا تمام اتومبیل های وارداتی ب.ام.و دست دوم بوده اند.
ولی برای کیا اینگونه نیست و شرکت های وارد کننده خودشان می توانند اتومبیل های کیا ی نو شده(دست دوم نو شده) را وارد کنند و یا اتومبیل های کاملا نو را!
اطلس خودرو و آسان موتور هم درصد زیادی از اتومبیل هایشان دست دوم های نو شده هستند.

hamed_mo
7 January 2009, 10:01 PM
چطوری میشه فهمید دست دوم هستند یا نه؟
به نظر شما چه کارهایی می کنن؟
لاستیک هارو نو می کنن!؟
رنگ میزنن؟!
روکش صندلی هارو عوض می کنن؟؟
یا ................................

اگه اطلاعاتی دارین بگین من چک کنم با ماشین خودم یه موقع دست دوم نباشه!!!!:icon_eek:

حسن1365
7 January 2009, 11:29 PM
این یه توهمه.مخصوصا در مورد برندهای پرفروش. این روزا واردات خودرو اونقدر کار شاق و تخصصی نیست که بخواد براش مافیا بوجود بیاد. بیاید به عقلمون رجوع کنیم.

boston
7 January 2009, 11:35 PM
عزیز جان اون قضیه دست دوم واسه بار اول میشنوم تاحالا هم 10000 تا باهاش راه رفتم اخ نگفته و خیلی عالیه فقط یه بار نمایندگی ازادی خرابش کرد که دادم نمایندگی اشرفی دوباره مثل روز اولش شد بدون اینکه حتی یه قرون ازم بابت تعمیر مجدد بگیرن اون ماشینای مشکل دارو منم تو نمایندگی اشرفی دیدم یه سوناتا و سانتافه هم بود که خیلی اوضاشون بیریخت بود و همشونو وقتی اونجا بودم ورقه رسید نمایندگی امضا نکردن و ماشینا رو به نمایندگی اصلی پس فرستادن
ولی بنده خودم دیدم که اونجا یک آزرا بود که قر بود و خوده نمایندگی می خواست درستش کنه بده به مردم. اصلا اگه این همه ماشین رو نفروشن که ضرر میکنن.

راجب این مسئله هم بار ها در بخش خودرو دنیای اقتصاد مقاله نوشته.

تازه خارج از تمام این مسائل این ماشین ها انقدر با وضع اسفناکی وارد میشه انقدر تو آفتاب می مونه که اگر به لاستینک های دور درب دقت کنید این مسئله رو متوجه میشید

یکی از دوستان توی همین انجمن متوجه شدند که ماشینشون از بالای تریلی افتاده بوده و یک صدایی میداده که علت اون بوده .

من متاسفم برای مملکتی که هیچ چیز سر جاش نیست و هر فردی برای منفعت شخصی حاضر می شه با ماله مردم بازی کنه

اون از خودرو ساز های داخلی که وضعشون روشنه اونم از وارد کننده های ماشین که از ندید بدید بودن منو شما سو استفاده میکنن

البته اینم بگم ممکنه شما ماشین بخرین به مشکلی هم بر نخورید ولی شانسی دیگه چون مثلا روی ماشیننی مثل سوناتا 2008 که خیلی جدیده نمیتونن کلاه برداری کنن.
ولی حتی اگه ماشین دست اول که باشه طریقه واردات اونها خیلی مهمه که متاسفانه بسیار بده

Warrior--
8 January 2009, 12:03 AM
این یه توهمه.مخصوصا در مورد برندهای پرفروش. این روزا واردات خودرو اونقدر کار شاق و تخصصی نیست که بخواد براش مافیا بوجود بیاد. بیاید به عقلمون رجوع کنیم.

اتفاقا مافیا ی بسیار بزرگی است!!
شما فکر می کنید همه مثل خود شما حس انسان دوستیشان زیاد است؟!!!
نه این فکر را نکنید چرا که کسانی هستند که حاضرند پول شما را بگیرند و نهایت ضرر را هم به شما برسانند!

پست قبلی من را بخوانید!
ب.ام.و که خودش اعلام کرده در کشور های خاور میانه اکثر اتومبیل هایش دست دوم نو شده هستند که به جای نو فروخته می شوند پس این احتمال را هم بدهید که اتومبیل های شرکت های دیگر دنیا هم در خاور میانه همینگونه باشند و سود جویانی این اتومبیل ها را می خرند و به عنوان 100% نو به مردم می فروشند!

چند روز پیش یکی از فامیل هایمان که صافکار اتومبیل است گفت که در دبی تویوتا کمری فول آپشن GLX 2-1 سال کار کرده را نو می کنند و به قیمت 15 هزار دلار به تاجران ایرانی به جای نو می فروشند(خودشان 7-8 هزار دلار می خرند!!) و تاجران وارد کننده ی اتومبیل آن ها را به قیمت نو در بازار آزاد می فروشند(یعنی 48 هزار دلار در ایران!)!!!!!!
او گفت ما اتومبیل های تصادفی را همینگونه تعمیر می کنیم. 3-2 آشنا از این تاجر ها می شناسیم و از طریق آن ها وسیله های اتومبیل های مختلف خارجی(چه مرسیدس و چه ب.ام.و و ...) را می خریم و روی اتومبیل های تصادفی نصب می کنیم و پولش را از مشتری می گیریم(البته نه به قیمت زیاد)

حال شما باز هم بگویید این قضیه ی واردات کاملا بدون نقص و درست است.

boston
8 January 2009, 12:25 AM
من با شما کاملا موافقم

متاسفانه داریم ماشین دست دوم می خریم

sina1808
8 January 2009, 12:27 AM
من فکر میکنم شرکتی که صورت گردش وجوه نقدش به چند صد میلیارد هست آبروی خودش رو برای چند میلیون ناقابل نمیبره ! ماشین معیوب رو میندازه توی سطل آشغال چون براش هزنیه کمتری داره

در اغلب موارد ، اینگونه سوء استفاده ها از طرف نمایندگی ها رخ میده نه شرکت مادر
چون نمایندی به دلیل اینکه نمیخواد هزنیه ای برای خودش به وجود بیاره ممکنه از این دست کارها انجام بده

یه نمونه از این مورد در انجمن " گروه بهمن خودرو " هم داریم که یه نمایندگی که مزدا 3 رو بیرون پارک کرده بوده و ماشین خط خطی شده بود ، اقدام به رنگ کردن ماشین میکنه و بعد اون رو به جای نو تحویل مشتری میده
مطمئنا سایر اتفاقات این مدلی که در این خودرو و سایر خودرو ها هم ممکنه پیش بیاد از این دست هست ...

من فکر میکنم خریدار باید در هنگام تحویل حواسش رو به کلی جمع کنه و صرفا خریدش رو از نمایشگاه ها و نمایندگی های خیلی معتبر انجام بده

در مورد آزار معیوبی که فرموده بودین
من فکر میکنم حتی اگر اون نمایندگی قصد چنین کاری رو داشته باشه ( درصدش خیلی پایینه ) ماشین رو جلوی چشم نمیذاره یا به شما اینطوری توضیح نمیده که میخوام درستش کنیم بعد قالبش کنیم به مشتری !

اما موضوع دیگری که باید توجه داشت بهش بحث ماشین های کارشناسی شده هست
در انتهای خط تولید معمولا تعدادی اتومبیل معیوب وجود خواهند داشت که هر کدوم یه اشکالاتی دارن
یکی رنگش مشکل داره یا هر مشکل دیگری
شرکت ها ترجیح میدن اینگونه ماشین ها رو بدون هزنیه اضافه ای با حاشیه سود کمتر به فروش برسونن
برای این ماشین ها جلسه کارشناسی تشکیل میشه و نسب به عیب و اشکالاتی که داره قیمت پایین تری تعیین میشه و به فروش میرسه
ممکنه از این دست ماشین ها هم یه چند سری وارد شده باشن ...

Warrior--
8 January 2009, 12:38 AM
من فکر میکنم شرکتی که صورت گردش وجوه نقدش به چند صد میلیارد هست آبروی خودش رو برای چند میلیون ناقابل نمیبره ! ماشین معیوب رو میندازه توی سطل آشغال چون براش هزنیه کمتری داره

در اغلب موارد ، اینگونه سوء استفاده ها از طرف نمایندگی ها رخ میده نه شرکت مادر
چون نمایندی به دلیل اینکه نمیخواد هزنیه ای برای خودش به وجود بیاره ممکنه از این دست کارها انجام بده

یه نمونه از این مورد در انجمن " گروه بهمن خودرو " هم داریم که یه نمایندگی که مزدا 3 رو بیرون پارک کرده بوده و ماشین خط خطی شده بود ، اقدام به رنگ کردن ماشین میکنه و بعد اون رو به جای نو تحویل مشتری میده
مطمئنا سایر اتفاقات این مدلی که در این خودرو و سایر خودرو ها هم ممکنه پیش بیاد از این دست هست ...

من فکر میکنم خریدار باید در هنگام تحویل حواسش رو به کلی جمع کنه و صرفا خریدش رو از نمایشگاه ها و نمایندگی های خیلی معتبر انجام بده

در مورد آزار معیوبی که فرموده بودین
من فکر میکنم حتی اگر اون نمایندگی قصد چنین کاری رو داشته باشه ( درصدش خیلی پایینه ) ماشین رو جلوی چشم نمیذاره یا به شما اینطوری توضیح نمیده که میخوام درستش کنیم بعد قالبش کنیم به مشتری !

اما موضوع دیگری که باید توجه داشت بهش بحث ماشین های کارشناسی شده هست
در انتهای خط تولید معمولا تعدادی اتومبیل معیوب وجود خواهند داشت که هر کدوم یه اشکالاتی دارن
یکی رنگش مشکل داره یا هر مشکل دیگری
شرکت ها ترجیح میدن اینگونه ماشین ها رو بدون هزنیه اضافه ای با حاشیه سود کمتر به فروش برسونن
برای این ماشین ها جلسه کارشناسی تشکیل میشه و نسب به عیب و اشکالاتی که داره قیمت پایین تری تعیین میشه و به فروش میرسه
ممکنه از این دست ماشین ها هم یه چند سری وارد شده باشن ...

درست است, شرکت مادر این کار را نمی کند ولی اطلس خودرو شرکت مادر نیست!!
در مورد فرمایشات شما دوست عزیز باید عرض کنم که ب.ام.و خودش اتومبیل های دست دوم را می خرد(بعد از 1 سال) و آن کار ها را رویش انجام و به جای نو با قیمت کم تر می فروشد.
در مورد اتومبیل های دیگر هم باید بگویم که طبق گفته های آن فامیلمان در امارات متحده ی عربی حدود 5-4 تعمیرگاه(نه تعمیرگاهی که ما در ایران می شناسیم) بسیار حرفه ای و یک سری تعمیرگاه های کم تر حرفه ای وجود دارند که اتومبیل های دست دوم را کاملا شبیه به نو کرده و می فروشند و از این راه کلی پول در می آورند.برای مثال اتومبیلی که حدود 20 هزار دلار قیمتش نو اش (نو واقعی) است را به صورت دست دوم(حتی تصادفی!) به قیمت هایی بین 9-8 هزار دلار می خرند و تعمیرش می کنند و به قیمتی در حدود 17-16 هزار دلار می فروشند!!
برای سراتو فول آپشن هم که قیمتی در حدود 16.5 هزار دلار دارد دست دومش را نهایتا 7-6 هزار دلار می خرند و پس از تعمیرات(چه تعمیرات اساسی و کلی و چه جزیی!!) به قیمت 13-12 هزار دلار می فروشند.
حالا این حساب ها را برای ب.ام.و و لگسز کنید دیگر سرسام آور می شود!
خب!
خودتان حساب کنید برای کسی که 10 اتومبیل 17 هزار دلاری می خرد 10 تا 3 هزار دلار سود گیرش می آید!!!
حالا برای 100 اتومبیل حساب کنید!
100 ضربدر 3 هزار دلار برابر 300 هزار دلار سود!!!!!!!
این هم مثالی واقعی که همان فامیلمان این قیمت ها را گفت(البته ممکن است نهایتا تا هزار دلار گران تر باشد)

hamed_mo
8 January 2009, 12:57 AM
این عمل کاملا واسه وارد کننده مقرون به صرفه هست!

من این مطلب رو که می گم قسم می خورم...:

رفته بودم اسپورتیجمو تحویل بگیرم( من مشکی می خواستم ) اما متاسفانه یا خوشبختانه یه رنگ دیگه گرفتم...
اونجا مسئول فروش باهام رفیق شده بود...(جاده مخصوص)
گفتم چرا مشکی ندادین؟گفت نداریم مشکی!!!!
گفتم پس این چیه؟؟؟(اونجا یه دونه مشکی بود)
گفت این مشکل داره! ستونش جا خورده به شما که آشنایی نمیدیم!!! یکی از نمایندگی ها ارزون تر خریده می خواد درست کنه بفروشه به مردم!!!!

ببینید وقتی اینطوری می کنند توقع دارین ماشین کارکرده رو صفر نکنن؟ البته نه اینکه اکثر ماشین هارو اینجوری بفروشن اما تک و توک حتما می کنن!!!!!!

maticz
8 January 2009, 04:23 AM
چي بگم! با اين حساب همه ماشينها دست دوم هستند...

من يک سوناتا 2007 دارم که از آسان موتور گرفتم. صفر زير پاي خودم بود. چون 3 تا ماشين ديگه هم دارم پس زياد از اين استفاده نکردم... تا الان 14 هزار تا راه رفته.

يک طرح جديدي نمايندگي هاي هيونداي راه انداخته که ماشين دست دوم شما رو ميگيرند و بجاش صفر مدل روز تحويل ميگيريد. البته ماشين دست دوم رو مثلا يک کارشناس خودشون قيمت گذاري ميکنه!

گفتم بذار ببينيم چي ميگن! ماشين رو الان هرکدوم از شما ببينه دندوناتون ميريزه خيلي تميز و تک هست.

جناب کارشناس نيم ساعت دور ماشين چرخ زد و هي با دستگاه و بدون دستگاه ماشين رو بررسي کرد آخرش ميدونيد چي گفت؟
گفت سپر عوض شده! گلگير ها رنگ شده، و کل جلوي ماشين رنگ شده. بعد هم يک نگاهي به موتور و رينگ و ... کرد و گفت اين ماشين حداقل 200 تا کار کرده و شما اگر ميگي 14 تا کار کرده پس حتما کيلومتر ماشين رو دستگاري کردي!

حالا من دو تا تحليل دارم! نميخوام که خودم رو گول بزنم! اگر واقعا ماشين اين ايرادهايي که گفت داره پس نتيجه ميگيريم قبل از تحويل به من اين بلا ها سرش اومده!
تحليل دوم هم اينه که ميخواسته بزنه تو سر مال و مفت از چنگم در بياره (دقيقا 14 ميليون کمتر از قيمت روز ميخواست ازم برداره)

راستي جالب بود اين نمايندگي يک اطاق نقاشي و رنگ هم داشتند که من خواستم کارشناس رنگشون هم در اين موارد نظر بده که نظر کارشناس فبلي رو تائيد کرد. فقط نکته اينجا بود که نمايندگي چرا بايد اطاق رنگ داشته باشه!

سراتو هايي هم که وارد ايران شده مشخصه برخي از اونها خيلي تميز هستند و برخي که سري اول بودند نه.
چون از ظاهر ماشين ميشد فهميد ماه ها زير بارون و آفتاب مونده. خداييش اگر تو کره زير بارون مونده باشه که واويلا... چون کشور کره مثل شهر هاي شمالي ما خيلي مرطوب هست.

ولي به طور کلي اينها مشکلاتي هست که طبق قانون مرفي بر سر کسي مياد که خوش شانس نيست.

تو ماشينهاي وارداتي چه شخصي، چه شرکتي، هميشه موردهاي مشکل داري هم هست که نصيب آدمهاي بدشانس ميشه.

نه فقط سراتوي کيا يا هيونداي، بلکه همه برندها... برخي کمتر برخي بيشتر

ماشين هاي داخلي مگه اينطور نيست؟
من يادمه يک ماشين داخلي خريده بودم سال 85 همون روز اول ديدم برچسب پشت چراقش تاريخ 82 داره! جاي آب شيشه شورش هم با يک ماشيني که همون روز با همديگه تحويل گرفته بوديم فرق ميکرد! خلاصه... هميشه اين مشکلات هست.

حالا اين دوستمون از سراتو خودش ناراضي بود و فروخت و الحمدالله الان راضي شده. اميدوارم ماشين بعدي که ميخري 3 ماه ديگه بياي و نظرت رو در موردش بگي... و حداقل در مورد بعدي خوش شانس باشي...

در مورد گارانتي هم چي بگم! قبلا هم گفتم گارانتي تو ايران يعني فقط تعويض روغن و فيلتر.
کمري دوستم رو برديم نمايندگي تويوتا سپرش شکسته بود گفتند نداريم! مگه چند تا کمري تو ايران داريم که بخواهيم براش لوازم يدگي بياريم؛ گفتند اگه عجله نداشته باشي (حدود 2 الي 3 ماه) ميتونيم سفارش بديم براتون بيارند.
شيشه بالا بر ماشينم خراب شد بردم هيونداي مسخره ام کردند و اصلا وقت نکاه کردن هم نداشتند! بردم بيرون درست کردم.

يک ماشين ديگه ام بد کار ميکرد بردم نمايندگي تويوتا هرچي من ميگم اين ماشين ايراد داره ميگفت نه! و فقط روغن عوض ميکرد! بردم يک تعميرگاه بيرون گفت شمع هاش سوخته و عوض کرد.

ماشين خارجي ميخريد تا 3 الي 4 سال فرصت داريد ازش لذت ببريد حتي پرادو هم که ميگن موتورش مرگ نداره ممکنه چند سال بيشتر عمر کنه...

حالا اگر ماشين شما از روز اول مشکل دار شده (مخصوصا موتورش) بدونيد قبلا يک نفر ازش استفاده کرده و به قول دوستمون دست دوم هست.

فقط دوستان اگر راه هايي براي شناسايي ماشينهاي دست دوم دارند بگويند.

نمايشگاه ها که ديگه ازشون نگيم بهتره! من خودم نمايشگاه هاي بالا شهر ميشناسم که فقط تو کار پايين آوردن کيلومتر هستند!
در مورد سراتو هم که مگه از اطلس خودرو معتبر تر هم هست؟ که با اين حرفهاي دوستان اين هم رفت زير سوال.. راستي اسم اطلس خودرو در کنار نام ساپا به عنوان <نمايندگي> شرکت کيا در سايت کيا موجود هست.

اگر اين مطالبي که دوستان گفتند درست باشه و بتونيد مدارک مستند تهيه کنيد شايد بشه از طريق خود کيا قضايا را پيگيري کرد. چون يک شرکت بزرگ مثل کيا اجازه نميده نمايندگي اش باعث خراب کردن اسمش بشه.

boston جان حالا چند فروختي؟ چند تا کار کرده بود؟ جي ميخواي بجاش بگيري؟ از کجا دقيقا فهميدي دست دوم بود ما هم بريم چک کنيم.

payam64
8 January 2009, 10:11 AM
ولی بنده خودم دیدم که اونجا یک آزرا بود که قر بود و خوده نمایندگی می خواست درستش کنه بده به مردم. اصلا اگه این همه ماشین رو نفروشن که ضرر میکنن.

سلام
من حرف شما رو تکذیب نمیکنم ولی من خودم تو دفتر بودم و اصلا از قضیه اون سوناتا و سانتافه خبر نداشتم که اومدن ورقه خروج سانتافه رو مهر بزنن که ماشین و ببرن شماره گذاری که گفتن این ماشین مشکل داره و هر چه زودتر با جرثقیل ببرینش به شرکت
منم نه خریدار سانتافه بودم و نه مشتری ماشین که بخوان جلوم فیلم بازی کنن
در ضمن من اصلا فروش ماشین دست دوم به جای نو رو تایید نمیکنم ولی فکر نکنم که هر جای دیگه دنیا اگه یه ماشین نو موقع حمل و نقل خش برداشته باشه یا یه مشکل فنی داشته باشه ببرن اوراقش کنن به خدا همون جاها هم ماشین و درست میکنن و تحویل مردم میدن
کلا علاقه به پول و سود ایرانی و خارجی نمیشناسه سود خوب چیزی که همه دنیا دنبالشن و از ضرر هم همه فرارین

boston
8 January 2009, 10:53 AM
اگه مفید بود یک دعا به جونه من بکیند وقتی روزنامه رسمی این مملکت یک هم چیزی بونیویسه !!!!!!!!!!.......................:icon_bigg

boston
8 January 2009, 11:00 AM
اون فایل مثله اینکه خوانا نیست یکی دیگه می فرستم

اصلا لینکشو می فرستم :

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=132124

امیدوارم مفید باشه

boston
8 January 2009, 11:01 AM
البته اینهایی که این روزنامه نوشته به نظر من 100% درست نیست می تونه موارد دیگه ای هم باشه

Warrior--
8 January 2009, 11:23 AM
البته اینهایی که این روزنامه نوشته به نظر من 100% درست نیست می تونه موارد دیگه ای هم باشه

مسلم است که می تواند موارد دیگر هم باشد! اتومبیل تصادفی را که نمی توان از روی این ها به درستی تشخیص داد مگر اینکه خیلی معمولی درستش کرده باشند و ناشی گرایانه.
امروز صبح که داشتم به خانه بر می گشتم رفتم داخل یکی از نمایشگاه های اتومبیل. تا در را باز کردم صدای داد و فریاد شنیدم.
پس از گوش دادن متوجه شدم شخصی در مدت 2 سال تا کنون 3 اتومبیل خارجی از این نمایشگاه خریداری کرده است(یک ب.ام.و 530i, یک کیا سراتو(برای خانومش) و یک هیوندای کوپه برای پسرش).
آن مرد که اعصابش خرد بود می گفت چرا به من اتومبیل دست دوم فروختید؟ فروشنده هم مرتبا تکرار می کرد که او اصلا روحش هم خبر نداشته!!!
بیچاره راست هم می گفت, او که وارد کننده نیست.
از صحبت های او متوجه شدم که اتومبیل ب.ام.و که 3 ماه پیش خریداری کرده بوده است تصادف بسیار بسیار شدیده داشته است و موقع خرید کیلومترش هم 0 بوده و هم کاملا به نظر نو نو می آمده است!
طرف هم به قیمت روز اتومبیل را خریداری نموده غافل از اینکه اتومبیل تصادف بسیار شدیدی از جلو داشته که تمام ایر بگ های اتومبیل باز شده است و جلویش کاملا داغون!
حالا چگونه این را فهمیده است:
چند روز قبل که آن شخص در حال رانندگی با اتومبیلش بوده از طرف گلگیر سمت راست را به یک وانت می زند و پس از اینکه پیش صافکار بسیار حرفه ای می رود صافکار حدود 30-20 عیب و اشکال روی اتومبیل می گذارد(نگفت چه اشکالاتی دقیقا) که این اتومبیل قبلا تصادف وحشتناکی داشته است و حتی 4 کیسه هوایش هم(صافکار پس از شک کردن به تصادف داشتن اتومبیل چک کرده است) مشکل دارد(برای صرفه جویی این کار صورت گرفته است!)
در مورد سراتو هم می گفت همیشه صدا می دهد و من مطمئن هستم آن هم دست دوم و تصادفی بوده است و فردا پیش همان صافکار می برمش(سراتو را) تا تکلیفش معلوم شود.

حالا آن شخص که هیچ کاری نمی تواند بکند و کار از کار گذشته است و خوشبختانه حسابی هم پول دار بود ولی اگر کسی که با مدت ها پولش را جمع می کند تا یک اتومبیل خارجی کم قیمت(که بیش تر سراتو و یاریس هستند) بخرد و پس از مدتی می فهمد دست دوم بوده است چفدر دلش می سوزد و آن کسانی که این بلا را سرش آورده اند را چقدر نفرین می کند :icon_redf

حسن1365
8 January 2009, 02:57 PM
با سلام خدمت دوست عزیز
من واقعا نمیدونم که حوصله جواب دادن به این سوال ها رو داشته باشم ولی سعی خودم رو می کنم

من یک رنگ سفید سفارش دادم یک رنگ تقریبا سرمه ای
هر دو رنگ خیلی قشنگه البته من فقط رنگ سرمه ای متالیکشو فعلا تحویل گرفتم . به نظر من رنگ تک و زیبایی هست. راجب کیفیت رنگش هم باید بگم که بسیار عالیه این رو یک کارشناس رنگ هم به من گفت یعنی یک صافکار خبره.
راجب صدای درجای ماشین هم من اصلا چنین چیزی حس نکردم. اتفاقا در حالت درجا خیلی هم خوب کار می کنه و بسیار کم صداست حتی گاهی خیال می کنم که ماشین خاموشه. ولی تو دور موتور بالا یکم صدا داره که البته اصلا آزار دهنده نیست و خیلی صدای نرمیه.
راجب رانندگی و فرمون پذیری واقعا عالیه. مثلا دنده اتوماتش بسیار بهتر از مزدا 3 عمل می کنه. و ثبات خوبی هم داره .
البته شما نباید انتظار رانندگی با ب ام و رو باهاش داشته باشی
در ضمن صندلی های راحتی داره . صندلیهای مزدا اصلا راحت نیست.
من تا حالا صدای باد نشنیدم ازش در کل بی صداست. و امکانات کافی رو روش گذاشتن
ترمزاش عالی عمل میکنن مخصوصا abs من رو یک دفعه نجات داد.
قیافه ماشین هم بسیار با نمک و یه حالتی داره که انگار داره به آدم می خنده.
توی آسفالت بد یکم صدا داره که اونم به خاطر کمک فنرهای گازی که یک مدت کار کنه خوب می شه من الان 1500 تا باهاش راه رفتم
سرویسشون رو من نبردم بابام برده بود/ نمی دونم راضی بوده یا نه؟
فرمونش هم که پرسیده بودید. خیلی نرمه.
صدای ضبطشم عالیه

در کل نسبت به قیمتش توی بازار ایران بهترین گزنیه است. ولی باز هم گوش زد می کنم که اینا نظرات شخصی منه . شما دارید یک ماشینی می خرید که قیمتش 1500 دلاره . پس باید همون قدر انتظار داشته باشید. مثلا عمه من تو آمریکا یک سراتو یا به قول اونها اسپکترا داره . الان نزدیکه 2 ساله . و خیلی راضیه . ولی شرایطه جاده های اونها رو نمیشه با ما مقایسه کرد.
من چند وقته که دنبال خرید یک ماشین تو رنج 30 میلیون هستم.
سراتو منو خیلی جلب کرد (با توجه به امکاناتش نسبت به آوانته)

صفحه 8 همین تاپیک

چرا اینقدر عجله وریسک و خرید دو تا ماشین. و بعد اینقدر نظرتون عوض میشه. و به قول خودتون از شرش خلاص شدید.

در ضمن شما آگهی ماشینتون رو تو همین تاپیک گذاشتید و گفتید هیچ مشکلی نداره. اخلاق حکم میکرد این حرف ها رو قبل از فروش ماشین میگفتید. بالاخره اینجا با بنگاههای معاملاتی یه فرقهایی داره.

maticz
8 January 2009, 04:22 PM
حسن1365 عزيز شما چقدر نکته بين هستيد.
روي چه موضوع مهمي دست گذاشتيد، واقعا من به پيشنهادات بچه هاي اينجا بيشتر از نمايشگاه و اشخاص متفرقه اعتماد دارم. چنين حرکتهايي از طرف کاربران باعث صلب اعتماد از دوستان ميشه.

پس چه فرقي بين من و شما و اون شرکتها و نمايشگاه دارهايي هست که دروغ ميگن تا زودتر به مقصود خودشون برسند.

من يک سانتافه خريدم صفر! سفارش آمريکا، گذاشتم براي فروش ، چند نفر که اومدند و ماشين رو کارشناسي کردند گفتند گويا يکي از دربهاش رنگ خورده، من هم با فروشنده تماس گرفتم گفت يادش رفته بود به من بگه! ولي خوشبختانه قبول کرد و اميدوارم بتونم بابت اين قضيه بخش از پولم رو پس بگيرم.
هنوز هم نفروختم ولي از اون به بعد هرکسي مياد همون اولش ميگم دربش رنگ خورده که طبيعتا روي قيمتش تاثير داره.

چون اينجور چيزا بلاخره يک روزي مشخص ميشه. و باقي قضايا به وجدان فروشنده بستگي داره. من خودم بلدم هر ماشيني که بخواهيد کيلومترش رو عوض کنم ولي فقط براي کنجکاوي رفتم ياد گرفتم، اما تا امروز روي هيچ ماشيني اين کار رو نکردم چون اين کار رو اخلاقي نميدونم.

peymantip
10 January 2009, 09:23 AM
والا / من نه از اطلس خودرو دل خوشی دارم و نه آنقدر عاشق سراتو هستم که چشمم رو ببندم و ازش تعریف کنم

مدت زیادی هم پس از تحویل گرفتن سراتو مردد بودم که تعویضش کنم یا نه

اما با یه حساب سر انگشتی تا به حال حدود دو تا چهار هزار سراتو وارد ایران شده

با عقل من که جور در نمیاد شرکتی بتونه این همه ماشین دست دوم اونهم تنها بعد از گذشت یکسال از تولیدش حتی داخل خود کشور کره پیدا کنه و بعد تشکیلاتی راه بندازه که بخواد همشون رو صفر کنه تا وارد ایران بشه

برای منفعت طلبی ایت شرکتها راههای بهتری هست که صد البته اطلس خودرو از من و شما بهنر بلده و شکر خدا کم هم نگذاشته

نمونش همین رینگ و لاستیک باریک یا حذف بسیاری از آپشنهایی که قبل از واردات سراتو تبلیغشون رو میکرد و در بروشورهای اولیه شرکت به وضوح توضیحش رو داده بود و کلی پزشون رو میداد ولی بعدا بدون هیچ مشکلی سر و تهش رو زد و ماشین رو به من و شما تحویل داد و آب هم از آب تکون نخورد

پس به نظر من زیاد نگران دست دوم بودن ماشینهاتون نباشید و به این فکر کنید که اگر سراتو رو بفروشید چه گزینه مهیجی دارید که بخواهید جایگزینش کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

afshin_k
10 January 2009, 11:54 AM
بعید میدونم نمایندگی خودوری دست دوم وارد کنه معمولا وارد کننده های متفرقه هستند که این کار رو می کنن ....این خودروهای نمایندگی به سفارش مسقیم و از خود کشور مبدا وارد میشن اگر به برگه گمرکی ماشین خودتون نگاه کنید نوشته >کشور صادر کننده کره جنوبی< مگر اینکه از خود کره ماشین دست دوم رو بیارن که این هم بعیده! وقتی ماشین توی خط تولید هستش مشخص شده که این خودرو قراره به کدوم کشور صادر بشه و تمامیه آپشن ها طبق تقاضای نمایندگی اون کشور روی خودروها قرار می گیره و اینکه یک دفعه چند هزار خودروی دست دوم با آپشن های مشخص از کره جنوبی وارد بشه واقعا جالبه!

معمولا این نوع کلاه برداری ها با خودروهایی میشه که یه صورت متفرقه از کشورهای عربی وارد میشن

Warrior--
10 January 2009, 02:06 PM
والا / من نه از اطلس خودرو دل خوشی دارم و نه آنقدر عاشق سراتو هستم که چشمم رو ببندم و ازش تعریف کنم

مدت زیادی هم پس از تحویل گرفتن سراتو مردد بودم که تعویضش کنم یا نه

اما با یه حساب سر انگشتی تا به حال حدود دو تا چهار هزار سراتو وارد ایران شده

با عقل من که جور در نمیاد شرکتی بتونه این همه ماشین دست دوم اونهم تنها بعد از گذشت یکسال از تولیدش حتی داخل خود کشور کره پیدا کنه و بعد تشکیلاتی راه بندازه که بخواد همشون رو صفر کنه تا وارد ایران بشه

برای منفعت طلبی ایت شرکتها راههای بهتری هست که صد البته اطلس خودرو از من و شما بهنر بلده و شکر خدا کم هم نگذاشته

نمونش همین رینگ و لاستیک باریک یا حذف بسیاری از آپشنهایی که قبل از واردات سراتو تبلیغشون رو میکرد و در بروشورهای اولیه شرکت به وضوح توضیحش رو داده بود و کلی پزشون رو میداد ولی بعدا بدون هیچ مشکلی سر و تهش رو زد و ماشین رو به من و شما تحویل داد و آب هم از آب تکون نخورد

پس به نظر من زیاد نگران دست دوم بودن ماشینهاتون نباشید و به این فکر کنید که اگر سراتو رو بفروشید چه گزینه مهیجی دارید که بخواهید جایگزینش کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درست است ولی مطمئنا همه ی سراتو ها دست دوم نیستند...
مثلا از 100% شاید 40-30 درصد(نهایتا) دست دوم نو شده باشند.
دوما, آن شرکت ها و تعمیرگاه هایی که گفتم خیلی بزرگ هستند و بسیار بسیار هم حرفه ای.

بعید میدونم نمایندگی خودوری دست دوم وارد کنه معمولا وارد کننده های متفرقه هستند که این کار رو می کنن ....این خودروهای نمایندگی به سفارش مسقیم و از خود کشور مبدا وارد میشن اگر به برگه گمرکی ماشین خودتون نگاه کنید نوشته >کشور صادر کننده کره جنوبی< مگر اینکه از خود کره ماشین دست دوم رو بیارن که این هم بعیده! وقتی ماشین توی خط تولید هستش مشخص شده که این خودرو قراره به کدوم کشور صادر بشه و تمامیه آپشن ها طبق تقاضای نمایندگی اون کشور روی خودروها قرار می گیره و اینکه یک دفعه چند هزار خودروی دست دوم با آپشن های مشخص از کره جنوبی وارد بشه واقعا جالبه!

معمولا این نوع کلاه برداری ها با خودروهایی میشه که یه صورت متفرقه از کشورهای عربی وارد میشن

نه دوست عزیز, آپشن ها که خیلی ساده قابلیت برداشتن و گذاشتن را دارند. بعدش هم اتومبیل ها را از افراد ساکن در امارات می خرند و بعد نو اش می کنند.
تعداد بسیار زیادی از اتومبیل های وارداتی هم همانگونه که شما گفتید (از طریق خود کره) وارد کشور می شوند.

meti_m
10 January 2009, 04:14 PM
اصلا خودروهایی که اطلس خودرو وارد می کنه مستقیما از کارخونه کیا می خره و هیچ کاری به دبی یا دیگر کشورهای عربی نداره که بخواد دست دوم باشه. ماشین هایی که از کشورهای عربی وارد ماشین روی یکی از شیشه های عقبشون برچسبی هست که نشون میده ماشین سفارش کدوم کشوره و از کجا وارد شده در حالی که روی شیشه ماشینای اطلس خودرو همچین چیزی نیست. مطمئن باشید اطلس خودرو اینجوری خودشو به این راحتی زیر سوال نمی بره. معمولا واردات این جور ماشینارو از کشورهای عربی تاجرای ایرانی انجام میدن نه شرکت های معتبری مثل اطلس خودرو یا پرشیا خودرو و...
در ضمن ما که از سراتومون راضی هستیم. با این پولی که دادین انتضار دارین سوار مرسدس بنز بشین یا بی ام و؟ تو این رنج قیمت از بین ماشینای خارجی فقط یاریس و سراتو رو دارین که بهترش با توجه به امکاناتش و قدرت موتورش و هیکلش همینه جناب boston. حالا شما لطف کن ما رو راهنمایی کن که ببینیم با پول سراتو چه ماشینی بخریم که بهتر از سراتو باشه وارداتی هم باشه به قول شما آشغال هم نباشه.
منتظر راهنمائیت هستیم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان یه چیز جالب در مورد موتور سراتو اینکه موتوری که روی این ماشن سواره دقیقا شبیه موتوره هیوندا آوانته است. حتی اگه یه زمانی یه جایی ماشینتون از لحاظ موتوری مشکل پیدا کرد با توجه به اینکه قطعاتش هر جایی به راحتی گیر نمی یاد می تونید از قطعات آوانته استفاده کنید. این حرف من نیست البته. این حرفو مدیر یکی از نمایندگی های کرمان خودرو که آوانته رو ساپورت می کنه زد. فيلـتر هوا و فيلـتر روغن و لنت ها و خیلی از لوازم دیگه. اگه تونستید یه موتور آوانته رو نگاه کنید تا براتون ثابت بشه.
در مورد اون صدایی که جناب boston گفتن از زیر ماشینشون می یاد این صدا توی اکثر آوانته ها هم هست. حتی اونایی که صفر تحویل میگیرن. دیگه اونا که دسته دو نیست که یا از کشور های عربی که نمی یان.
سراتوی منم بعضی وقتا یه صدای کوچیک از زیرش می یاد که تحقیق کردم دیدم مسئله نگران کننده ای نیست. ممکنه خیلی دیگر از دوستان هم متوجه این صدا شده باشند.

afshin_k
10 January 2009, 06:27 PM
نه دوست عزیز, آپشن ها که خیلی ساده قابلیت برداشتن و گذاشتن را دارند. بعدش هم اتومبیل ها را از افراد ساکن در امارات می خرند و بعد نو اش می کنند.
تعداد بسیار زیادی از اتومبیل های وارداتی هم همانگونه که شما گفتید (از طریق خود کره) وارد کشور می شوند.

یعنی چی آپشن ها خیلی ساده قابلیت برداشتن دارن؟ یعنی مثلا ماشینی که کمپانی 6 ایربگه زده رو دلال ها میکنن 2 ایربگه؟ یا خودرویی که کولرش اتوماتیک نیست رو می کنن کولر اتومات؟

منظوره من رو متوجه نشدید ... تو خط تولید به محض اینکه خودرو از سالن رنگ خارج میشه روی اون با یه کاغذ و بارکد مشخص می کنن که این خودرو مقصدش کجاست که بتونن موتور و آپشن های مورد نیاز اون کشور رو مشخص کنن اینگونه:

سفارش : ایران
نوع موتور : مثلا 2 لیتری با کد
آپشن ها : 2 ایربگ کولر اتومات و غیره

و چیزهای دیگه و برای هر کشوری جدا هستش مثلا سراتوی صادراتی به آمریکا 6 ایربگ خواهد داشت و موتور های مختلفی هستش یا ممکنه کشوری سراتو بدون ایربگ سفارش بده که همه توی اون کاغذ نوشته میشه ...

و اگر به شیشه مثلثی کوچک پشت ماشین نگاه کنید برچسبی وجود داره که حاوی اطلاعات کامل خودرو از جمله شماره VIN شاسی و شماره موتور هستش و روی اون نوشته شده >>به ایران - بندرعباس <<که این از خود کمپانی و در لحظه بارگیری از کره زده میشه اگر این خودروی برای کشوری به غیر از ایران بود اسم اون کشور روی برچسب می نوشتن ... اگر کسی بخواد خودروی دست دومی رو از خود کره یا مثلا دبی وارد کنه دیگه روی اون برچسب نام ایران وجود نداره چون برای ایران نبوده و باید نام امارات عربی متحده نوشته شده باشه چون سفارش امارات است نه ایران ...

Raminium2001
10 January 2009, 07:57 PM
با توجه به بحث خودروهای دسته دوم و تصادفی وارداتی که این روزها خیلی داغ شده و اهمیت زیادی برای خریداران داره، همچنین نکات دیگری که دوستان برای خرید خودرو خارجی باید به اون توجه کنند این تاپیک ایجاد میشه و لطفا از این به بعد بحثهای مربوطه رو فقط در این تاپیک پیگیری کنید.

Raminium2001
10 January 2009, 07:59 PM
بهترین راه همونه که شما از طریق VIN خودرو رو بررسی کنید. حالا اینکه چه جایی بجز شرکت سازنده (که فقط تاریخ ساخت رامشخص می کند) میشه نقل و انتقالات یا سوابق بیمه و ... رو چک کرد نمیدونم. اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

در ضمن تاپیک از عنوانش خیلی دور شده و دوستان اگه ممکنه تو تاپیک نکات مورد توجه هنگام خرید خودرو خارجی (http://www.phalls.com/showthread.php?t=49713) که تو تالار خودروهای خارجی ایجاد کردم بحث رو پیگیری کنند تا انسجام مطالب هم به هم نخوره.
ممنون

Warrior--
10 January 2009, 08:12 PM
یعنی چی آپشن ها خیلی ساده قابلیت برداشتن دارن؟ یعنی مثلا ماشینی که کمپانی 6 ایربگه زده رو دلال ها میکنن 2 ایربگه؟ یا خودرویی که کولرش اتوماتیک نیست رو می کنن کولر اتومات؟

منظوره من رو متوجه نشدید ... تو خط تولید به محض اینکه خودرو از سالن رنگ خارج میشه روی اون با یه کاغذ و بارکد مشخص می کنن که این خودرو مقصدش کجاست که بتونن موتور و آپشن های مورد نیاز اون کشور رو مشخص کنن اینگونه:

سفارش : ایران
نوع موتور : مثلا 2 لیتری با کد
آپشن ها : 2 ایربگ کولر اتومات و غیره

و چیزهای دیگه و برای هر کشوری جدا هستش مثلا سراتوی صادراتی به آمریکا 6 ایربگ خواهد داشت و موتور های مختلفی هستش یا ممکنه کشوری سراتو بدون ایربگ سفارش بده که همه توی اون کاغذ نوشته میشه ...

و اگر به شیشه مثلثی کوچک پشت ماشین نگاه کنید برچسبی وجود داره که حاوی اطلاعات کامل خودرو از جمله شماره VIN شاسی و شماره موتور هستش و روی اون نوشته شده >>به ایران - بندرعباس <<که این از خود کمپانی و در لحظه بارگیری از کره زده میشه اگر این خودروی برای کشوری به غیر از ایران بود اسم اون کشور روی برچسب می نوشتن ... اگر کسی بخواد خودروی دست دومی رو از خود کره یا مثلا دبی وارد کنه دیگه روی اون برچسب نام ایران وجود نداره چون برای ایران نبوده و باید نام امارات عربی متحده نوشته شده باشه چون سفارش امارات است نه ایران ...

نه خوب خیلی هایش را می توان برداشت و یا گذاشت و کسی که حرفه ای باشد تمام این ها را بلد است درست کند.
در مورد صحبت شما من هم کاملا به این مسئله واقف هستم که خیلی از اتومبیل های وارداتی مستقیما از خود کمپانی می آیند ولی الان مدتی است که اتومبیل های دست دوم نو شده(مخصوصا ب.ام.و(که خیلی خیلی زیاد اینگونه شده!)) در ایران خیلی خیلی زیاد شده و در روزنامه ها و اخبار تلویزیون هم بار ها در ماه های اخیر این مسئه اعلام شده است. من نمی توانم اطلس خودرو و یا هر شرکت معتبر دیگری را مقصر بدانم ولی از آن ها هم بعید نیست این کار ها را بکنند :icon_eek:
نه من و نه شما دست اندرکار هستیم و نه مطمئن از همه ی کارهای انجام شده و در دست انجام اطلس خودرو ولی من هم شخصا امیدوارم هرچه زودتر هرچه وارد کننده ی تقلب کار است را شناسایی و جلویشان را بگیرند که این مردم زحمت کش و بی گناه سرشان کلاه نرود :icon_redf

pm8885
30 January 2009, 02:19 AM
پس با این وضعیت چطور برای خرید ماشین وارداتی اقدام کنیم .

eCom2001
30 January 2009, 03:21 PM
چه جالب! ......

تا الان چندین کمری رو دیده بودم که صاحبان خودرو با گله و شکایت می گفتند که ماشین شون رو در حالی که صفر خریده بودند بعد از 18 ، 19 هزار به سر و صدا افتاده بود!

قبل از اینکه این تاپیک رو بخونم به این فکر می کردم که چطور ممکنه یک ماشین وارداتی آن هم از کمپانی تویوتا بعد از 18 19 هزار کارکرد این جوری بشه؟!

مثل اینکه جوابش رو در این تاپیک پیدا کردم!

amibadi
30 January 2009, 10:44 PM
یک سوال
با این vin code چه طوری میشه از اطلاعات خودرو مطلع شد؟

Raminium2001
31 January 2009, 08:48 PM
یک راهش پرسیدن از طریق پست الکترونیک از شرکت سازنده هست که معمولا خیلی سریع پاسخ میدن.