View Full Version : بلیزر
آریو
16 December 2008, 12:01 PM
سلام به همگی
باورم نمیشه که تاپیکی مخصوص بلیزر نبود، خلاصه اگه دوستان بلیزر دارند خواهش می کنم که درمورد ماشینشون هر اطلاعاتی که دارند بنویسند ویا عکس ..........
درضمن من خودم دنبال بلیزر فروشی می گردم ولی هرکسی رو که دیدم فروشنده نیست اگه کسی بتونه ازاین جهت هم کمک کنه ممنون میشم.
آریو
17 December 2008, 12:42 AM
مثل اینکه خودم باید ادامه بدم اگه کسی قیمت داره به نثبت تمیزی بگه
بعد ممکنه یکمقدار توضیح بدهید که درموقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کرد؟
ازهمگی متشکرم
pedram_p7
16 February 2009, 12:29 PM
آریو من هم عاشق بلیزر هستم اما هر چقدر تحقیق کردم همه میزنن تو ذوق آدم!
الان هم یه مدتی هست که دنبال یه ترو تمیزش هستم تو شیراز که البته هفته ی دیگه هم دارم میرم تهران واسه یه کاری که میخوام چند جا هم سر بزنم ببینم چطوره اوضاع اینجور ماشینا اونجا!؟
البته خیلی به فکر پیدا کردن یه راه قانونی واسه دیزل کردنش هم هستم! اما... (بی نتیجه بوده تا الان)
salar_kafka
16 February 2009, 04:23 PM
سلام.ماشین امریکایی و قطعاتش رو باید برید خوزستان دنبالش بگردین.
pedram_p7
16 February 2009, 06:05 PM
سلام.ماشین امریکایی و قطعاتش رو باید برید خوزستان دنبالش بگردین.
چرا اونجا!؟
salar_kafka
16 February 2009, 06:33 PM
خودم هم دقیق نمیدونم اما تمام عشق ماشینا و دارندگان ماشین امریکایی اینو میگن.بچه هم بودم 10 سالی اهواز زندگی میکردیم به خاطر شغل پدرم,تو هر خیابون 2.3 خونه ماشین امریکایی داشتن خصوصا همسایه های ما.الان که کرمانشاه هستم سال به سال ازشون نمیبینم.چند روز پیش هم شوش دزفول بودم کلی ازشون دیدم.اما این گفته مشهوره که قطعه ماشین امریکایی می خوای برو خوزستان.
natsihit
16 February 2009, 07:43 PM
قطعات جنرال موتورز اصلی تو تهران فراوونه قیمتش هم زیاد نیست.
در مورد بلیزر هم من یه بار رفتم دنبالش پشیمون شدم ماشین پر مصرف و سالمش هم خیلی کمه. اگه میخواسد حس رانندگیش هم بدونید دقیقا مثل این میمونه که یه شورولت نوا یا بیوک رو ارتفاش رو زیاد کنید برونید. شنیدم 2 نوع گیربکس اوتوماتیک هم داره که یکی 3 دنده هست یکی هم 4 دنده. که 4 دندش خیلی خوب هست البته با 600 تومن مثل اینکه میشه عوضش کرد.
pedram_p7
16 February 2009, 09:43 PM
ببینید من وضع مالی خانوادم خوبه و حتی در فکر خرید سوزوکی ویتارا بودم تا قبل از این اما واقعا عاشق ماشین امریکایی هستم! (البته فقط بلیزر، اهل آفرود اینا هم نیستم و فقط ماشینو میخوام واسه شهر و جاده)
حالا پیشنهادتون چیه! یعنی واقعا اگه برم دنبالش ضرر میکنم!؟ (با توجه به اینکه باخرید ماشین گرون مشکلی ندارم!)
salar_kafka
16 February 2009, 09:55 PM
واسه این ماشینا باید دست به اچار باشی و تو جاده و بیابون انتظار هر خرابی رو داشته باشی نسبت به ماشین صفر با گارانتی.اما عشق بلیزر همون بلیزر رو میطلبه تا راضیت کنه.کمتر شاسی بلندی اون قدرت رو در اختیارت قرار میده
pedram_p7
17 February 2009, 05:01 AM
واسه این ماشینا باید دست به اچار باشی و تو جاده و بیابون انتظار هر خرابی رو داشته باشی نسبت به ماشین صفر با گارانتی.اما عشق بلیزر همون بلیزر رو میطلبه تا راضیت کنه.کمتر شاسی بلندی اون قدرت رو در اختیارت قرار میده
میشه بپرسم دست به آچار بودن یعنی چی؟! (هرچند من کلا از مسائل فنی ماشین خوشم نمیاد)
آخه اگه فرض رو اینطور در نظر بگیریم که من دست به آچار هم هستم! آخه اگه یهو ماشین تو یه بیابونی یا هر جا خراب شد من از کجا باید بفهمم که چشه! 1000 بار کاپوت ماشین رو بالا زدم اما همیشه بس که پیچیده بوده گیج شدم چی به چیه؟!!!
در ضمن اگر کسی تو شیراز جایی برای یافتن بلیزر های تمیز (جهت فروش) سراغ داره لطفا بگه!:icon_cool
آریو
17 February 2009, 11:21 AM
منم دنبال یه تمیزگشتم ولی خب بغییراز مسائل تعمییرات مسئله قیمت هم هست بااین وضعیت بنزین وبعدش خودم حدس می زدم بالای 1.5 نباشه ولی جنازش روهم بالای 4میگن این مسخره هست یه تمیزبود آبی می گفت 12 تومن
Lord of Darkness
17 February 2009, 06:10 PM
میشه بپرسم دست به آچار بودن یعنی چی؟! (هرچند من کلا از مسائل فنی ماشین خوشم نمیاد)
آخه اگه فرض رو اینطور در نظر بگیریم که من دست به آچار هم هستم! آخه اگه یهو ماشین تو یه بیابونی یا هر جا خراب شد من از کجا باید بفهمم که چشه! 1000 بار کاپوت ماشین رو بالا زدم اما همیشه بس که پیچیده بوده گیج شدم چی به چیه؟!!!
در ضمن اگر کسی تو شیراز جایی برای یافتن بلیزر های تمیز (جهت فروش) سراغ داره لطفا بگه!:icon_cool
دوست من دست به آچار بودن یعنی همین دیگه، یعنی اینکه هر بلایی سر ماشینت اومد خودت بفهمی مشکلش از کجاس و باید تا حدودی تعمیر ماشین بلد باشی.
به هر حال این ماشینها 30 سال داره از عمرشون میگذره پس باید پرستاری ازشون رو بلد باشی.
من اصلن این ماشین رو برای مصرف شهری پیشنهاد نمیکنم( دوستم یه مدت بلیزر داشت)
1- مصرف بالا
2- خشکی این ماشین توی جاده( دقت کنید که این ماشین و سیستم تعلیقش برای Off Road طراحی شده)
3- زود به زود خراب شدن
البته اینو بگم که این جور ماشینها عاشقهای خودشونو داره و تمامی مصائبش رو با خوشی میپذیرند( از جمله خودم که واقعن عاشق ماشینهای دهه 60 و 70 امریکایی هستم).
natsihit
17 February 2009, 06:15 PM
دوست من دست به آچار بودن یعنی همین دیگه، یعنی اینکه هر بلایی سر ماشینت اومد خودت بفهمی مشکلش از کجاس و باید تا حدودی تعمیر ماشین بلد باشی.
به هر حال این ماشینها 30 سال داره از عمرشون میگذره پس باید پرستاری ازشون رو بلد باشی.
من اصلن این ماشین رو برای مصرف شهری پیشنهاد نمیکنم( دوستم یه مدت بلیزر داشت)
1- مصرف بالا
2- خشکی این ماشین توی جاده( دقت کنید که این ماشین و سیستم تعلیقش برای Off Road طراحی شده)
3- زود به زود خراب شدن
البته اینو بگم که این جور ماشینها عاشقهای خودشونو داره و تمامی مصائبش رو با خوشی میپذیرند( از جمله خودم که واقعن عاشق ماشینهای دهه 60 و 70 امریکایی هستم).
اتفاقا این ماشین برای آفرود واقعا ماشین ضعیفی هست و بازهم اتفاقا سیستم تعلیق نرم امریکایی که داره و همچنین دنده اتوماتیکش اصلا به درد افرود نمیخوره.
ولی واقعا سواری لذت بخشی داره.
توضیحات بیشتر : تاپیک جامع افرود-پست دوم اگه اشتباه نکنم.
salar_kafka
17 February 2009, 07:55 PM
اتفاقا این ماشین برای آفرود واقعا ماشین ضعیفی هست و بازهم اتفاقا سیستم تعلیق نرم امریکایی که داره و همچنین دنده اتوماتیکش اصلا به درد افرود نمیخوره.
ولی واقعا سواری لذت بخشی داره.
توضیحات بیشتر : تاپیک جامع افرود-پست دوم اگه اشتباه نکنم.
اتفاقا تو تایپیک جامع ماشین امریکایی خوندم اقایی فرموده بودن که وسط کویر معدن دارن و فقط با بلیزر میتونن اونجا برن و سایر اتومبیل های افرود کارشونو راه نمیندازه
natsihit
18 February 2009, 02:02 AM
اتفاقا تو تایپیک جامع ماشین امریکایی خوندم اقایی فرموده بودن که وسط کویر معدن دارن و فقط با بلیزر میتونن اونجا برن و سایر اتومبیل های افرود کارشونو راه نمیندازه
اون آقا خواسته از ماشینش یکم تعریف کنه. اما بدونین یه شخص حرفه ای تو آفرود بخواد زیر 10 تومن یه ماشین واسه خودش انتخواب کنه اخرین انتخابش بلیزر هست. بحث سر چیه من نمیفهمم؟؟ افرود بلیزر ؟؟ من اینجا به عنوان کسی که بلیزر پشتش نشستم و به اندازه ی خیلی فراوونی رو افرود تحقیق کردم و خودم خیلی علاقه دارم و زیادم رفتم و هرجا گیرم میاد میزنم تو جاده خاکی میگم بلیزر به دلیل خصوصیت لش بودنش که نشات گرفته از همون ذات امریکایی بودنش هست ماشین فوقالعاده ضعیفی خودشو تو افرود نشون داده برای همین تو هیچ کدوم از مسابقات افرود من که ندیدم بلیزر شرکت کنه. افرود یه ماشین جمع و جور و فرز میخواد نه یه ماشین لش!
mamali200910
4 March 2009, 04:55 PM
سلام بلیزر تمیز الان چنده؟
XELTEK
4 March 2009, 07:29 PM
از دو ميليون تا 30 ميليون
mamali200910
4 March 2009, 07:34 PM
کسی بلیزر سراغ نداره دورو ور 5/1 2 تومان؟
آریو
4 April 2009, 11:16 AM
یک بلیزر هست 2 میلیون شیراز / که آگهی زده ولی تمیز نیست رنگش هم سفیده دنده هم معمولی است
http://www.iranmashin.ir/index.php?module=show&id=3476&mashin
8cylinder
24 August 2009, 05:22 PM
به نظره منم بلیزر اصلا به درد افرود نمیخوره اونم به خاطر وزنه زیادشه(حدوده 3500)البته اگر تو شهر ازش استفاده کنی زیاد اذیتت نمیکنه چون بلیزر کمک گیربکسه پر خرجی داره.موتورشم که همون 350 هستش که با بیوک یکیه.من حتی موتوره نوشم پیدا کردم.در کل به نظر من همیشه موقع خرید ماشین امریکایی باید به سلامت اتلق و داشتبورد توجه کرد
آریو
26 August 2009, 01:10 AM
ولی بازهم میگم خیلی عجیبه که قیمت ها اینجوری هست برای بلیزر ماشینی که 30 سال کار کرده بالاست باوجودی که خیلی هم تمیز نیستند
به نظر شما قیمت کمپرسور کولر و گیرباکس کمک چنده من یه بلیزر دیدم اینها رو نداره !
8cylinder
26 August 2009, 02:41 PM
کمک گیربکسو باید ببینی چیش نیست یا چیش خرابه اما کمپرسور کولرو میتونی مال ماشینای 6 سیلندر ژاپنی بندازی.پارسال حدود 300 تومن یکی از دوستان رو کادیلاک انداخته بود. هم بار کمتری از موتور میگیره هم خنک تره.ماشینای دیگم همین طور من خودم مال دوو انداخته بودم.
آریو
29 August 2009, 12:41 AM
کل کمک گیرباکس رو نداره میگه بازش کرده برای رانندگی بهتر در شهر !!!
البته ماشین پوسیدگی نداره تصادف ناجوری هم نداشته ولی خب رنگ می خواهد تودوزی هم لازم داره موتورش هم بنظرم بدنیومد البته تستش نکردم اتوماتیک هم هست میگه 3.5 نمی دونم خوبه یانه؟
8cylinder
29 August 2009, 05:48 PM
ببین چونکه بلیزر دائم چرخای جلوشم در گیره معمولا گاردان جلوشو باز میکنن.دقیق قیمت ندارم ولی اگر نوشم نخوای دست دو میتونی از شوش یا دولت اباد بگیری.البته تو چراغ برقم دست دو میارن.
اما بلیزری که تو دوزی.رنگ و کمی تعمیر لازم داره نباید 3.5 بیرزه.ماشینو کجا دیدی؟
آریو
30 August 2009, 01:50 AM
من شیراز هستم اینم شیراز بوده ولی خب اینجا نمیدونم چرا ولی قیمتها بالاست
دوتای دیگه هست میگن 12 میلیون که یکیش هم گلگیر های جلو عقب پوسیدگی داره
تهران قیمت ها پایین تر هست؟
توسایت ایران ماشین هم یکی وال اهواز هست به نظر تمیز میاد مشکی هم هست میگه حدودا 6 تومن
نمی دونم چی کار کنم بدجوری بلیزر دوست دارم
pedram_p7
30 August 2009, 02:08 AM
من شیراز هستم اینم شیراز بوده ولی خب اینجا نمیدونم چرا ولی قیمتها بالاست
دوتای دیگه هست میگن 12 میلیون که یکیش هم گلگیر های جلو عقب پوسیدگی داره
تهران قیمت ها پایین تر هست؟
توسایت ایران ماشین هم یکی وال اهواز هست به نظر تمیز میاد مشکی هم هست میگه حدودا 6 تومن
نمی دونم چی کار کنم بدجوری بلیزر دوست دارم
آریوی عزیز! احتمالا این ماشینی که داری میگی همون نقره ای نیست که تو شهرک ولفجره؟؟
من دیدمش! خرجش بیشتر از این حرفاست!
نمیگم بیخیال شو اما یه متخصص ای رو بهم گفت!
natsihit
30 August 2009, 03:24 AM
بلیزر تو تهران هم اکثرا 5 یا 6 تومنه.
3.5 به نظر من که خیلی ارزونه.
8cylinder
30 August 2009, 09:56 AM
تو تهران بلیزر از 1.5 هست تا 9-10 تومن.اونایی که بالای ده تومنن صاحاباشون زیادی پر رو هستن.البته یه بلیزرم ممکنه باشه که که مثلا 18 تومنم بیرزه ولی خیلی کم هستن.
بلیزر تمیز جمع شده رو میتونی با 4 تا 6 تومن پیدا کنی.اگر ماشین دست نخوردی باشه تا 9 تومن باید برا یه چیزه خیلی خوب پول بدی
آریو
31 August 2009, 02:23 AM
گوشه یه تعمیرگاه تو فلکه بهار اگه درست گفته باشم مثل اینکه صاحبش گذاشته اونجا که براش بفروشن بعید نیست خرجش بالا تر باشه
او یکی که گفت 12 بالای دروازه قرآن فروشگاه لوازم آمریکایی داره که خیلی بی گرون میگه
شما چیزی دور و برت نیست؟
pedram_p7
31 August 2009, 01:05 PM
آره همونه که گذاشته براش بفروشند!
من یه مدت خیلی دنبال این ماشین بودم اما... من فقط 21 سالمه و خیلی سر از مکانیک در نمیارم و علاقه ای هم ندارم!
این که گفتم 21 سالمه با این خاطر بود که خیلی از دوستانم جوونند و خب این خودش مشکل بزرگی بود چون خیلی از پسرا دوست دارنداین ماشین رو اما در مقابل نظر جنس مخالف چیز دیگه ای بود...:icon_eek:
در هر صورت اگه جایی دیدم حتما بهتون خبر میدم اگرم خودتون خریدید به من بگید تا از تجاربتون استفاده کنم!
سپاس!
آریو
31 August 2009, 10:44 PM
البته من باتعمیراتش مشکلی ندارم
مسئله اصلی اینه که نمی خواهم بیشتراز حد خرجش کنم چون خریدش معقول نیست و فقط بخاطر دوست داشتن هست و مشخص هست که صاحب اول و آخرش خودم هستم پس نمی خواهم زیادی پولم رو خرج اینکارکنم
درضمن اگر کسی از دوستان تجربه ای با بلیزر داره لطف کنه بنویسه
باز هم ممنون
آریو
1 September 2009, 03:08 PM
یک سوال دیگه اگراز یک شهر دیگه بخواهم بخرم باید چکار کنم یعنی نقل وانتقالش به چه شکل هست؟
لطفا راهنمایی کامل کنید
pedram_p7
1 September 2009, 06:54 PM
دوست من این کارو کرد!
خب میتونید برید همون شهر و بعد از بازدید ماشین و خرید اون یا خودتون تا مقصد برونیدش یا اینکه بدید به یه شرکت حمل خودرو بیارنش براتون!
دوست من خودش آورد! بالاخره سفر با ماشین ماسل کار هم خودش عالمیه!
هر چند من هیچ وقت تجربه نکردم! :icon_cry:
آریو
1 September 2009, 10:41 PM
مشکل دیدن و آوردن نیست
مشکل من اینه که خیلی به نقل و انتقال اشنایی ندارم بعد هم از لحاظ سند و شماره شاستی و شماره موتور هست که مثلا کوبیدنی نباشه یا ماشین رو بایه سند ماشنی که وجود نداره جابه جانکرده باشند ازاین مسائل البته اینی که میگم پلاکش ملی هست
خلاصه کسی نیست که راهنمایی کنه؟(شایدهم من سخت می گیرم اینم بخاطر اینه که حوصله دوندگی بعدش رو ندارم)
pedram_p7
1 September 2009, 11:43 PM
مشکل دیدن و آوردن نیست
مشکل من اینه که خیلی به نقل و انتقال اشنایی ندارم بعد هم از لحاظ سند و شماره شاستی و شماره موتور هست که مثلا کوبیدنی نباشه یا ماشین رو بایه سند ماشنی که وجود نداره جابه جانکرده باشند ازاین مسائل البته اینی که میگم پلاکش ملی هست
خلاصه کسی نیست که راهنمایی کنه؟(شایدهم من سخت می گیرم اینم بخاطر اینه که حوصله دوندگی بعدش رو ندارم)
آریو ی عزیز حرفتون کاملا درسته و من به شما پیشنهاد میکنم :
ما در شیراز کانون کارشناسان رسمی دادگستری داریم که شما میتونید با مراجعه به بخش تصادفاتش با یه کارشناس مشورت کنید وماشین رو نشونش بدید تا ببینه و دقیق به شما در مورد اینکه آیا شماره های ماشین باهم همخوانی دارند یا نه توضیح بدهد! (خرجش هم فقط 5 هزار تومان هست و مدت زمانی که وقت شما گرفته میشه حدود 10 دقیقه!)
پاینده باشید!
آریو
2 September 2009, 03:57 PM
خب پس باید دنبال همچین کارشناسی تو اهواز بگردم (گفتم که ماشین مال اینجا نیست اهواز هست)
البته همخوانی که داره وگرنه پلاک ملی نمی گرفت مسئله سر اینکه که اونهایی که شماره موتور رو می کوبند خیلی حرفه ای هستند مثلا بعد از کوبیدن یه سوهان با عاج متوسط رو ری قسمتکوبیده شده می گذارند و بعد با چکش می زنند روش تااینکه جای دندونه های سوهان روی بلوک سیلندر بمونه و جای سوهان کاری که قبلا شماره رو پاک کرده بودند از بین بره بعد هم مقداری روغن موتور روش می ریزند و آتش می زنند تا حالت دوده ای بشه بعدهم اصلا مشخص نیست که این اتفاق افتاده یکی از دوستان من این کار رو رد و رفت پلاک ملی رو هم گرفت و هیچ کس متوجه نشد
من می خواستم ببینم کسی اطلاعاتی در رابطه بااین جور کارها نداره ؟
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.