PDA

View Full Version : بهترين سطح روغن موتور براي 206

sina-sh
10 December 2008, 03:22 PM
با سلام به همه دوستان:icon_cool

بهترين سطح روغن موتور روي گيج روغن و روي آمپر كيلومتر قبل از استارت كجا هستش؟

Afshin1969
10 December 2008, 06:11 PM
ميزان روغني كه بايد در موتور 206 با حجم 1600 (TU5) ريخته بشه 3.25 ليتر است (البته با تعويض فيلتر). مراقب باشيد كه بيش از اين روغن نريزيد. متاسفانه اكثر تعويض روغني ها به اشتباه 4 ليتر رو ميريزن.
سطح روغن بايد روي گيج روغن دستي بين حداقل و حداكثر باشه. و در روي نشانگر كيلومتر شمار قبل از استارت ميبايست كليه اعداد بصورت نيمه عدد 8 رو نشون بده.
نكته: هر 2000 كيلومتر يكبار سطح روغن رو از روي گيچ دستي چك كنيد كه روغن كم نشده باشه. اگر كم كرده بود بهش اضافه كنيد (فقط از روغني كه داخل ماشين ريختيد براي اضافه كردن استفاده كنيد).
در مواقعي كه در سطوح صاف هستيد و چند ساعت ماشين رو روشن نكرديد حتماً قبل از استارت به گيج روي كيلومتر شمار نگاه كنيد تا از سطح روغن موتور آگاه شويد (البته اگر نشانگر سالم باشد :icon_razz).

yousefh
11 December 2008, 09:36 AM
با سلام،
براي انسجام موضوعات در فروم و پرهيز از ايجاد پراكندگي در موضوعات مشترك، پرسش‌كننده در درجه اول بايد از نبود تاپيك مرتبط با پرسش خود و سپس از نبود پرسش و پاسخ مشابه در آن تاپيك مطمئن شود. لذا از دوستان مطلع پاسخ‌دهنده نيز ضمن قدرداني انتظار مي‌رود به جاي پاسخ در تاپيكهاي اضافي و تكراري ايجاد شده، پرسش‌كننده را به تاپيك مربوط موجود راهنمايي كنند تا اگر نتوانست پرسش مشابه و پاسخ لازم را در تاپيك مربوط پيدا كند، سؤالش را در همان تاپيك مطرح كند تا جستجوي مطالب در فروم به پيدا كردن سوزني در انبار كاه نماند.
با سپاس فراوان.

به نظر من تاپيك زير مناسبترين محل براي طرح هرگونه پرسش درباره روغن موتور است :
http://www.phalls.com/showthread.php?t=4625

sina-sh
16 December 2008, 11:40 AM
ميزان روغني كه بايد در موتور 206 با حجم 1600 (TU5) ريخته بشه 3.25 ليتر است (البته با تعويض فيلتر). مراقب باشيد كه بيش از اين روغن نريزيد. متاسفانه اكثر تعويض روغني ها به اشتباه 4 ليتر رو ميريزن.
سطح روغن بايد روي گيج روغن دستي بين حداقل و حداكثر باشه. و در روي نشانگر كيلومتر شمار قبل از استارت ميبايست كليه اعداد بصورت نيمه عدد 8 رو نشون بده.
نكته: هر 2000 كيلومتر يكبار سطح روغن رو از روي گيچ دستي چك كنيد كه روغن كم نشده باشه. اگر كم كرده بود بهش اضافه كنيد (فقط از روغني كه داخل ماشين ريختيد براي اضافه كردن استفاده كنيد).
در مواقعي كه در سطوح صاف هستيد و چند ساعت ماشين رو روشن نكرديد حتماً قبل از استارت به گيج روي كيلومتر شمار نگاه كنيد تا از سطح روغن موتور آگاه شويد (البته اگر نشانگر سالم باشد :icon_razz).

ولي توي دفترچه نوشته "هر وقت كه روي نشانگر قبل از استار همه پر باشه براي كم كردن روغن بايد به تعميرگاه مراجه كرد"

ولي من فكر ميكنم بايد يكي علامت" _ " رو نشون بده

VASSILI
22 February 2009, 09:06 PM
حالا اگه روغن بیشتر باشه چه اتفاقی می افته ؟

salar_kafka
23 February 2009, 10:16 AM
حالا اگه روغن بیشتر باشه چه اتفاقی می افته ؟
میزنه به شمع ها داغونشون میکنه
همیشه هم باید اون مربع اخر روی امپر خالی باشه.

mortezagipsy
23 February 2009, 12:58 PM
واسه من همه رو مربع نشون مي ده و علامتهاي "max" و "min" هر دو با هم روشن هستن ! اين طبيعيه ؟
اگه "max" رو با 7 تا مربع نشون بده يعني روغن بيش از حد مجازه و اگه "min" رو با 7 تا خط نشون بده يعني بايد اضافه شه ...
ولي 7 تا مربع و "max" و "min" با هم يعني چي ؟!

salar_kafka
23 February 2009, 01:56 PM
واسه من همه رو مربع نشون مي ده و علامتهاي "max" و "min" هر دو با هم روشن هستن ! اين طبيعيه ؟
اگه "max" رو با 7 تا مربع نشون بده يعني روغن بيش از حد مجازه و اگه "min" رو با 7 تا خط نشون بده يعني بايد اضافه شه ...
ولي 7 تا مربع و "max" و "min" با هم يعني چي ؟!
مال منو دوستام هم خیلی وقتا قروقاتی و نادرست نشون میده که یکی از کارشناسان ایرانخودرو گفت طبیعیه و خطای ecu هستش.راستو دوروغش با خودش

john123
23 February 2009, 09:30 PM
با سلام ،
تنها زمان قرار گرفتن ماشين در يك سطح كاملاً صاف باعث نمايش اطلاعات صحيح سطح روغن هست
البته در صورتي كه مشكل ديگه اي در كار نباشه

behzadov
24 February 2009, 12:18 AM
با سلام ،
تنها زمان قرار گرفتن ماشين در يك سطح كاملاً صاف باعث نمايش اطلاعات صحيح سطح روغن هست
البته در صورتي كه مشكل ديگه اي در كار نباشه
من صبح ها که استارت می زنم یه بار 6 تا نشون میده، یه بار 5 تا، بعضی اوقات هم 4 تا مربع. محل پارکینگ هم ثابته. عجیب نیست؟؟

john123
24 February 2009, 12:23 AM
گيج رو هم مشاهده كرديد كه آيا واقعاً سطح روغن فرق كرده يا نه؟

google.yahoo
4 August 2009, 10:24 PM
من امروز صبح سطح روغن را از طریق گیژ روغن بررسی کردم و متوجه شدم که حدود 1 سانتی متر بالاتر از حد max قرار داره .رفتم با ساکشن 1 لیتر روغن کشیدم و حالا گیژ روغن رو در حالت max نشون میده.ولی موقع روشن کردن ماشین تنها 3 مربع از 7 مربع نشانگر روغن روشن میشه .بنظر شما حرف گیژ را باور کنم یا نشانگر را ؟

reza_118
5 August 2009, 05:34 AM
من امروز صبح سطح روغن را از طریق گیژ روغن بررسی کردم و متوجه شدم که حدود 1 سانتی متر بالاتر از حد max قرار داره .رفتم با ساکشن 1 لیتر روغن کشیدم و حالا گیژ روغن رو در حالت max نشون میده.ولی موقع روشن کردن ماشین تنها 3 مربع از 7 مربع نشانگر روغن روشن میشه .بنظر شما حرف گیژ را باور کنم یا نشانگر را ؟
نشانگر دیجیتالی پشت آمپر برای اطلاع از وضعیت تقریبی روغن با درصدی خطا هست ولی تصمیم قطعی جهت اینکه روغن ماشین کم یا زیاد هست از روی گیج روغن البته در شرایط ایده ال یعنی سطح صاف ، حدود نیم ساعت از خاموش بودن ماشین بگذرد، میباشد.
دوست عزیز چه خوب است قبل از ایجاد تاپیک جدید از نبودن تاپیک مرتبط مطمئن شوید . مطالب شما به تاپیک مربوطه منتقل شد.
بهترين سطح روغن موتور براي 206 (http://www.phallz.com/showthread.php?t=48795&highlight=%D1%E6%DB%E4)

indi
5 August 2009, 11:28 PM
سلام به همه دوستان
عجیبه که یه ماشین تو مملکت خودمون 8-9 سال از ساختش میگذره ولی هنوز واقعا کسی نمیدونه که چقدر باید روغن بریزه .... این موضوع خیلی داغه و اعداد و ارقام مختلفی تو این سایت و سایتای دیگه برای مقدار روغن 206 مطرح میشه ..... بگذریم
من تجربیات خودمو مینویسم شاید بتونه به دوستان کمک کنه .... - مقدار روغن موتورهای 1400 و 1600 فرق میکنه و ظاهرا موتور 1600 روغن کمتری میبره .... من دفعه آخری که روغن ریختم طرف با اسرار 3.5 لیتر ریخت .....بعد از دو سه روز که ماشین تو پارکینگ صاف بود گژ رو دیدم که بیشتر از فول رو نشون میداد تقریبا نیم سانت .... یه هفته طول کشید که داد ماشین هم در بیاد و آلارم زیاد بودن روغنو با یه بوق و چشمک زن علامت min و max ( دقیقا یادم نیست ولی یه همچین حالتی بود ) که بلافاصله رفتم و نیم لیتر ازش کشیدم که شد 3 لیتر و گژ هم دقیقا حالت نرمالو نشون میداد ....
همون طوری که دوستمون اشاره کردن اکتفا کردن به علامت مقدار روغن تو آمپر اشتباهه و همیشه باید گژ رو مد نظر بدیم ..... من فکر میکنم بهترین حالت اینه که به طرف بگیم 3 لیتر بریزه و ماشینو یه جای صاف پارک کنیم و اینقدر روغن اضافه کنیم تا گژ حالت نرمالو نشون بده و هیشه همین مقدارو بریزیم ....... راستی گژ شما سرش پلاستیکیه یا آهنی ..... مال من آهنیه :icon_redfولی ظاهرا مال بقیه پلاستیکیه .....:icon_twis

HusseinR
6 August 2009, 10:31 AM
کسی نمیدونه چقدر روغن بریزه!!!!!!؟
لااقل خود دفترچه راهنمای ماشین نوشته 3.2 لیتر با فیلتر. پس لازم نیست همه سایتها رو دنبال این عدد بگردیم. اگه دفترچه یکبار با دقت خونده بشه کجای این موضوع داغ میشه؟

salar_kafka
6 August 2009, 01:55 PM
با جناب indi موافقم.هنوز بعد از اینهمه سال تکلیفم روشن نشده با سطح روغن.همیشه 3.5 میزنم اما بالاتر از max گیج نشون میده.خودم که نمیپسندم ام سرویس کارا میگن همیشه همینطوره در صورتی که دفترچه تاکید کرده نباید سطح روغن از max بگذره.البته ماشین هم هنوز واکنش منفی نشون نداده

Alireza_g
6 August 2009, 03:27 PM
ولي توي دفترچه نوشته "هر وقت كه روي نشانگر قبل از استار همه پر باشه براي كم كردن روغن بايد به تعميرگاه مراجه كرد"

سلام آقا سینا

آقا من تا به حال همچین چیزی تو دفترچه ندیدم!:icon_twis
4 سال تیپ 3 داشتم و همیشه نشانگر روغن پشت آمپرش کاملا پر بود! هیچ مشکلی هم خدا رو شکر نداشت
2 سال و خرده ای هم V8 دارم اون هم همش پره و هیچ مشکلی نداره
این موردی که شما می فرمایی تو دفترچه چاپ جدید اضافه شده؟ چون من تا حالا ندیدمش!

reza_118
7 August 2009, 01:11 AM
سلام آقا سینا

آقا من تا به حال همچین چیزی تو دفترچه ندیدم!:icon_twis
4 سال تیپ 3 داشتم و همیشه نشانگر روغن پشت آمپرش کاملا پر بود! هیچ مشکلی هم خدا رو شکر نداشت
2 سال و خرده ای هم V8 دارم اون هم همش پره و هیچ مشکلی نداره
این موردی که شما می فرمایی تو دفترچه چاپ جدید اضافه شده؟ چون من تا حالا ندیدمش!

آقا علیرضا دوست خوبمون سینا درست میگه دقیقاً در دفترچه ماشین لااقل مدل 84 که نوشته اتفاقاً من عکس همین نوشته را در این سایت گذاشتم حالا یادم نیست در کدام تاپیک بود ولی من هم با نظر سینا موافقم یا لااقل برداشت من هم همینی هست که سینا گفته

Alireza_g
7 August 2009, 09:38 AM
آقا علیرضا دوست خوبمون سینا درست میگه دقیقاً در دفترچه ماشین لااقل مدل 84 که نوشته اتفاقاً من عکس همین نوشته را در این سایت گذاشتم حالا یادم نیست در کدام تاپیک بود ولی من هم با نظر سینا موافقم یا لااقل برداشت من هم همینی هست که سینا گفته
سلام

رضا جان من تا حالا این موضوعو ندیده بودم. ولی با این وجود اون 3.5 لیتر رو رعایت می کنم (که ظاهرا 3.5 هم زیاده:icon_ques) ولی تا حالا سوار هر 206 که شدم نشانگر روغنش تا آخر پر بوده. شاید شانسی هنوز سالمند!
به هر حال از تذکرتون ممنونم

reza_118
7 August 2009, 09:43 AM
سلام

رضا جان من تا حالا این موضوعو ندیده بودم. ولی با این وجود اون 3.5 لیتر رو رعایت می کنم (که ظاهرا 3.5 هم زیاده:icon_ques) ولی تا حالا سوار هر 206 که شدم نشانگر روغنش تا آخر پر بوده. شاید شانسی هنوز سالمند!
به هر حال از تذکرتون ممنونم
ولی من 3 لیتر را رعایت میکنم!!!!
بعد از تعویض روغن اگر سطح روغن کن بود اونوقت اندکی اضافه میکنم که معمولاً هم لازم نمیشه.

Alireza_g
7 August 2009, 09:49 AM
ولی من 3 لیتر را رعایت میکنم!!!!
بعد از تعویض روغن اگر سطح روغن کن بود اونوقت اندکی اضافه میکنم که معمولاً هم لازم نمیشه.
مگر حجم روغن 1600 های غیر اوتومات با هم فرق میکنه؟ اون دوستمون فرمودند با 3.5 مشکل پیدا کرد ماشینشون ولی مال من تا الان هیچ مشکلی نداشته؟
راستی رضا جان وقتی ما داریم بین 3 و 3.5 بحث می کنیم چرا نمایندگی و تعویض روغنی ها اصرار دارن حدود 4 لیتر بریزن؟:icon_twis من که تا حالا نذاشتم این کارو بکنن! اگر می کردند که ....

indi
7 August 2009, 02:37 PM
کسی نمیدونه چقدر روغن بریزه!!!!!!؟
لااقل خود دفترچه راهنمای ماشین نوشته 3.2 لیتر با فیلتر. پس لازم نیست همه سایتها رو دنبال این عدد بگردیم. اگه دفترچه یکبار با دقت خونده بشه کجای این موضوع داغ میشه؟

سلام
آخه تو همون دفتر چه بازم نوشته که نگذارید سطح روغن (روی گژ رو میگم ) از ماکس بزنه بالا
ولی وقتی بیشتر از 3 لیتر میزنم از maxمیزنه بالا .... من از سال 82 206 داشتم وتا حالا لازم نیست بگم چند بار اونو خوندم ولی سوالات اساسی و ساده منو جواب نمیده مثل این که مثلا باطری چند آمپر برای 206 اتوماتیک بکار ببریم که بهترین دوام وکارایی رو داشته باشه ..... باطری خشک یا اسیدی .....البته میدونم که هر دوش کار میده .... من بهترین حالتو میخوام .......و از این نوع سوالا
یا بحث دیگه اینکه کمربند 206 از نوع پیش کشنده است یا نه (دلایلی وجود داره که هست ولی تو دفتر چه هیچ اشاره ایی به اون نشده ) ....از این نمونه ها زیاده .... چند تا دیگه بگم ؟! البته حساسیت اشخاص به ماشینشون فرق میکنه ....باور کن من خیلیهارو میشناسم که بعد از چند سال تا حالا کاپوت ماشینشونو بالا نزدن ...... من تو مسافرت ترمستاتم خراب شد ...تو همه نمایندگیها رفتم و ترموستات تیپ 6 طلب کردم که نبود ...... وقتی به اصفهان برگشتم به هزار بدبختی یه دونه پیداکردم (50تومن ) و وقتی خواستم عوضش کنم طرف گفت ترموستات ماشین شما تیپ 2 ایه ...از یه طرف خوشحال شدم ( چون قیمتش 5 تومن بود) از طرف دیگه کلی عصبانی شدم بابت دربه دری ایی که کشیده بودم ..... ........ توی دفتر چه نوشته روغن گیربکس اتوماتیک نیاز به تعویض نداره و مادام عمره ...... ولی بهترین تعمیرکار گیربکس اتوماتیک تو ایران میگه باید عوض بشه .............. حالا به من بگید چطور میشه به دفتر چه یا هر چیز دیگه درمورد ماشین اکتفا کرد ......... :icon_conf:icon_cool

HusseinR
7 August 2009, 03:41 PM
خب آره خیلی راهنمایی ها رو به ما نمیده حنی جزییات ماشین روآ تو دفترچه اش بیشتر از 206 است!!
اما با 3.2 لیتر، از ماکس روغن بیشتر نمیاد مگه اینکه روغن قبلی رو کامل بیرون نکشیده باشه.

indi
7 August 2009, 06:42 PM
خب آره خیلی راهنمایی ها رو به ما نمیده حنی جزییات ماشین روآ تو دفترچه اش بیشتر از 206 است!!
اما با 3.2 لیتر، از ماکس روغن بیشتر نمیاد مگه اینکه روغن قبلی رو کامل بیرون نکشیده باشه.

سلام دوست عزیز
حق با شماست ولی من این دفه برای اینکه خیالم راحت باشه روغنو از زیر خالی کردم و یه باد حسابی هم گرفتن روش ولی بازم 3.5 زیاد بود و نیم لیترشو که خالی کردم درست شد .....شاید از گژم باشه ..... آخه گژ من آهنیه ولی مال بقیه دوستان یه سر پلاستیکی داره ..البته مال منم دوتا علامت بصورت یه بریدگی داره ..... ممکنه مال منم یه سر پلاستیکی داشته و بعد افتاده باشه توش ....:icon_twis

HusseinR
8 August 2009, 07:18 PM
البته مدلهای فبلتر گیج آهنی دارن. برا شما که 3.5 ریختید تا کجا بالای خط ماکزیمم میومد. 3.2 رو امتحان کردید؟ الان دقیق 3 لیتر تو موتور روغن داره؟ فیلتر عوض کردید یا نه؟ با فیلتر باید 3.2 باشه.

indi
8 August 2009, 07:46 PM
البته مدلهای فبلتر گیج آهنی دارن. برا شما که 3.5 ریختید تا کجا بالای خط ماکزیمم میومد. 3.2 رو امتحان کردید؟ الان دقیق 3 لیتر تو موتور روغن داره؟ فیلتر عوض کردید یا نه؟ با فیلتر باید 3.2 باشه.

سلام دوست عزیز
من مدل 82 هم داشتم ...گژش پلاستیکی بود:icon_razz . 3.5 لیتر با تعویض فیلتر روغن که ریختم حدود نیم سانت از maxبالاتر بود و رفتم به طرف گفتم دقیقا نیم لیتر کم کرد ...بعدش که چک کردم گژ درست بود .....:icon_arro جالب اینجا بود که من بعلت مشغله کاری یادم رفته بود که برم و روغن اضافی رو کم کنم ...که با آلارم اضافی بودن روغن مواجه شدم ......(بعد از 10 روز آلارم داد)

amirvr14
14 August 2009, 10:03 PM
دوستان یه سوال در مورد نوع روغن دارم
توتال 7000 کوارتز قوطی پلاستیکی بهتره یا فلزی؟

simbaleo
15 August 2009, 12:52 AM
7000 اصلا فلزی نداره، هرچی هست پلاستیکیه، ایرانیاش رنگ قوطیش طلاییه و اماراتیاش خاکستری.

reza_118
15 August 2009, 01:13 AM
دوستان یه سوال در مورد نوع روغن دارم
توتال 7000 کوارتز قوطی پلاستیکی بهتره یا فلزی؟

7000 اصلا فلزی نداره، هرچی هست پلاستیکیه، ایرانیاش رنگ قوطیش طلاییه و اماراتیاش خاکستری.

اگر به نام تاپیک دقت کنید بهترين سطح روغن موتور براي 206 (http://www.phallz.com/showthread.php?p=738459#post738459) فکر کنم بهتر باشه در تاپیک زیر این مسئله پیگیری شود بهترين روغن براي پژو 206 (http://www.phallz.com/showthread.php?t=4625)

afshin75
16 August 2009, 04:35 PM
چیزی که تو دفترچه راهنمای سال 86 به بعد در خصوص سطح روغن نوشته اینه:

http://i32.tinypic.com/jreal5.jpg

sina-sh
16 August 2009, 06:36 PM
پس چرا طبق عکس روغن مورد نیاز بعد از ساکشن بیشتر ار تخلیه روغن از زیر هستش؟ مگه از زیر بهتر تخلیه نمیشه؟

Alireza_g
16 August 2009, 07:12 PM
پس چرا طبق عکس روغن مورد نیاز بعد از ساکشن بیشتر ار تخلیه روغن از زیر هستش؟ مگه از زیر بهتر تخلیه نمیشه؟
سلام

دوست عزیز شما دقیقا برعکس خوندید :icon_neut

mortezagipsy
16 August 2009, 09:15 PM
نه درست خوندن !
اگه دقت کنید گفته با مکش حدود 200 سی سی بیشتر روغن می بره.

Alireza_g
16 August 2009, 09:20 PM
نه درست خوندن !
اگه دقت کنید گفته با مکش حدود 200 سی سی بیشتر روغن می بره.
سلام

درست می فرمایید! من برعکس خوندم :icon_neut
شاید وقتی با جاذبه خالی میشه روغن تو برخی از قسمتهای ماشین باقی می میمونه که اگر با مکش کشیده بشه کامل خالی میشه.....:icon_ques

amirvr14
16 August 2009, 09:33 PM
پس دوستان نتیجه میگیریم تعویض روغن با ساکشن بهتره!!!من امروز خودمو کشتم تا یک تعویض روغنی پیدا کردم که از زیر روغن ماشینو تخلیه میکنه!!!

من پریروز رفتم تعویض روغن،با ساکشن کشید روغنو،3.5 هم ریخت امروز که نگاه گردم فول روغنو یه کم از خط دوم بالاتر وای میسته!یعنی خط دوم هم روغنی میشه !میگین برم ازش کم کنم؟خود ماشین هنوز آلارم نداده

sina-sh
23 August 2009, 12:07 PM
ماشین که آلارم خاصی راجع به بالا بودن سطح روغن نمیده. اون نشانگر پشت آمپر هم موقعی که خیلی زیاد روغن زیاد باشه MAX روشن میشه.
روغن رو اول صبح چک کن .اگه از maxبالا تر بود برو کمش کن تا 1 خط زیر max بیاد.

amirvr14
23 August 2009, 07:27 PM
رفتم تعویض روغنیه گفتم 100 سی سی کم کنه گفت با 100 سی سی بالا پایین هیچ کار نمیشه!گفت ساکشن زیر نیم لیتر نمیتونه کم کنه!منم بی خیال شدم میگید 100 سی سی اضافه ممکنه مشکلی بوجود بیاره؟

sina-sh
23 August 2009, 11:47 PM
بازم تاکید میکنم که سطح روغنو وقتی که موتور کاملا سرده چک کنی و بعد راجع بهش تصمیم بگیری

Real Madrid
23 August 2009, 11:54 PM
رفتم تعویض روغنیه گفتم 100 سی سی کم کنه گفت با 100 سی سی بالا پایین هیچ کار نمیشه!گفت ساکشن زیر نیم لیتر نمیتونه کم کنه!منم بی خیال شدم میگید 100 سی سی اضافه ممکنه مشکلی بوجود بیاره؟
هیچ مشکلی پیدا نمیکنه.من سالهاست که همیشه 3.5 لیتر روغن ریختم و موتور ماشینم هم هیچ ایرادی نداره.کلا 3.25 با 3.5 تفاوتی نداره اگر 4 لیتر بود ممکن بود مشکل ساز بشه.

reza_118
25 August 2009, 08:06 PM
بالاخره سند حرفام را پیدا کردم که بیشتر از 3 لیتر نریزید راستش من ایندفعه 2.75 با تعویض فیلتر ریختم اکثراً همه مربعها روشن گاهی اوقات یکی خط میشه . گیج روغن هم 4-3 میلیمتر زیر ماکزیمم هست.البته با ساکشن حدود 3.25 روغن از ماشین خارج شد.

http://aksupload.ir/pic/August/thumb_oil.jpg (http://aksupload.ir/pic/August/oil.JPG)

ali66
26 August 2009, 01:07 AM
آقا من یبار دیگه هم گفتم یجایی که یادم نیس. من توی ماشینم که v10 رو بردم تعویض روغنی.. یدونه توتال 7000 ایرانی آورد یاز کرد و ریخت و 3.5 لیتر ریخت چون الان تهش فقط 1 بند روغن هست. بعد 3روز بعدش رفتم تعمیرگاه 1 شانس من یدونه واردشون ماشینو تحویل میگرفت گفتم من اینقدر روغن ریختم ببرم کم کنم؟؟ گفت نه نمیخواد.گفت به گیج هم زیاد نگاه نکن غلطه. درست یا غلط با خودش الانم 5000 تا رفتم با اون روغن و مشکلی نبوده. هنوزم که هنوزه از فول بیشره روغن.فردا میخواه برم بدم 300-400 سیسی بکشه ببینم فرق میکنه؟؟
راستی بگم که فیلتر روغنم عوض نکردم 3.5 ریخت.
یه جعبه پر که یه بندش مونده میشه 3.5 دیگه؟؟

amirvr14
26 August 2009, 02:33 AM
بالاخره سند حرفام را پیدا کردم که بیشتر از 3 لیتر نریزید راستش من ایندفعه 2.75 با تعویض فیلتر ریختم اکثراً همه مربعها روشن گاهی اوقات یکی خط میشه . گیج روغن هم 4-3 میلیمتر زیر ماکزیمم هست.البته با ساکشن حدود 3.25 روغن از ماشین خارج شد.

http://aksupload.ir/pic/August/thumb_oil.jpg (http://aksupload.ir/pic/August/oil.JPG)

رضا جان شما درست میگی اما یه نکته رو فراموش نکن که اون نشانگر دقیق نیست!شما اگه 4 لیتر روغن بریزید اون 6 تا مربع رو روشن میکنه اگه 3.5 هم بریزید باز هم 6 تا روشن میکنه تو دفترچه نوشته تعویض با ساکشن 3.4 لیتر!100 سیسی بیشتر مشکلی پیش نمیاره اینم بگم قوطی روغن دقیقا 4 لیتر نیست و یه خورده کمتره!اگه نیم لیتر هم تعویض روغنیه ازش برداره 3.3-4 میشه

reza_118
26 August 2009, 09:22 AM
رضا جان شما درست میگی اما یه نکته رو فراموش نکن که اون نشانگر دقیق نیست!شما اگه 4 لیتر روغن بریزید اون 6 تا مربع رو روشن میکنه اگه 3.5 هم بریزید باز هم 6 تا روشن میکنه تو دفترچه نوشته تعویض با ساکشن 3.4 لیتر!100 سیسی بیشتر مشکلی پیش نمیاره اینم بگم قوطی روغن دقیقا 4 لیتر نیست و یه خورده کمتره!اگه نیم لیتر هم تعویض روغنیه ازش برداره 3.3-4 میشه
خرف شما درست ولی وقتی مربع های نشانگر دیجیتال بین 5 و 6 در حال نوسان باشه یعنی همین حالت نرمالی که در داخل دفترچه نوشته .
در مورد میزان روغن هم من بعد از ساکشن دیگه خودم روغن را به میزان ذلخواه در ماشین میریزم خود تعویض روغنی هم میدونه که من روغن را دست اون نمیدم تا بریزه و دیگه بعد از ساکشن اون میره دنبال بقیه کاراش و من هم طبق درجه روی قوطی 2.75 الان در ماشین ریختم و مربع هم بین 5 و 6 متغیر هست 90-80 % اوقات 6 مربع و 20-10 % اوقات هم 5 مربع هست .

amirvr14
26 August 2009, 10:08 AM
2.75 کم نیست با فیلتر؟پس چرا تو دفترچه 3.4 ذکر شده؟

HusseinR
26 August 2009, 03:13 PM
رضای عزیز غیر از گیج به اون چند خط و مربع اعتماد نکن. بازی ها در میاری این که نگو! روغن کم داشته باشه موتور، شما بهتر میدونی که ضررش از اضافه روغن بیشتره.
دفترچه انگلیسی اصلی هم برای موتور TU5 مقدار روغن رو 3.2 لیتر با تعویض فیلتر و البته جاذبه (پیچ کارتل) ذکر کرده. خواستی برات آپ کنم. این هم یه عکس که ترجمه اش دقیق تو دفترچه راهنمای فارسی نوشته:

http://a.imagehost.org/t/0071/oil.jpg (http://a.imagehost.org/view/0071/oil)

دیگه مشکل چیه؟ شک نکن! بریز و برون . .

reza_118
26 August 2009, 03:48 PM
رضای عزیز غیر از گیج به اون چند خط و مربع اعتماد نکن. بازی ها در میاری این که نگو! روغن کم داشته باشه موتور، شما بهتر میدونی که ضررش از اضافه روغن بیشتره.
دفترچه انگلیسی اصلی هم برای موتور TU5 مقدار روغن رو 3.2 لیتر با تعویض فیلتر و البته جاذبه (پیچ کارتل) ذکر کرده. خواستی برات آپ کنم. این هم یه عکس که ترجمه اش دقیق تو دفترچه راهنمای فارسی نوشته:

http://a.imagehost.org/t/0071/oil.jpg (http://a.imagehost.org/view/0071/oil)

دیگه مشکل چیه؟ شک نکن! بریز و برون . .
حق با شماست ولی الان هم نشانگر دیجیتال در بهترین وضعیت هست و هم گیج روغن در بهترین وضعیت یعنی صبح قبل از روشن کردن ماشین میزان روغن روی گیج نیم سانت زیر خط ماکزیمم هست راستش نمیدونم !!!
یعنی ممکنه از قبل روغن در ماشین باقی مونده بوده؟ با اینکه 3.25 با ساکشن کشیدم ممکنه هنوز نزدیک نیم لیتر روغن داخل ماشین بوده؟

amirvr14
29 August 2009, 12:03 AM
دوستان من روغنم دقیقا رو خط ماکس وای میسته نه بیشتر نه کمتر!میگین کم کنم؟با ساکشن عوض کردم و 3.5 لیتر هم ریخت تعویض روغنیه

HusseinR
29 August 2009, 04:25 PM
3.5 اختلاف زیادی با 3.25 نداره و با توجه به اینکه به مرور مقداری روغن کم میکنه نگرانی نداره ولی خب همیشه همون 3.2 بریزید.