View Full Version : قبل از مزدا3 چه ماشینی داشتید ؟
احمدLX
7 December 2008, 11:48 PM
سلام به همگی
همیشه دوست داشتم بدونم که دوستانی که مزدا 3 خریدند قبل از اون چه ماشینی سوار شدند که الان مزدا 3 خریدند همچنین اگه تصمیم به تعویض خودرو بشوید در آینده چه خودرویی رو خواهید خرید ؟
اول از خودم من به ترتیب سیلو .سمند معمولی .سمند LX -آوانته هم ثبت نام کردم که با ورود مزدا 3 انصراف دادم
اما آینده من عادت دارم هر 2 سال ماشینم روعوض کنم ولی این مزدا رو نگه میدارم تا گروه بهمن مدل 2010 رو تولید کنه خدود 4 سال دیگه طول میکشه هر چند میدونم این ماشین ارزش نگهداری بیش از این رو داره
آخه الان به شعار مزدا اعتقاد پیدا کردم ((در واقع با خرید محصولات مزدا کالای بالاتری نسبت به پول پرداختی خریداری کرده اید ))
basilisk_1985
8 December 2008, 12:55 AM
من یه هاچ بک مشکی داشتم ...هن.زم که میبینمش دلم می خواد باهاش لایی بکشم:icon_cry: هی جوانی کجایی که یادش بخیر...البته الانم یه سیلو هم داریم خدایی از هر 3 راضی بودم و هستم اما زوم زوم یه چیزه دیگس:icon_cool
abdinejad
9 December 2008, 02:12 PM
سلام
من 206 داشتم موقتا 2 ماه پارس كسي پيشم بود خوشم نيومد
خ.دم رو جمع وجور كردم الن هم 2 هفته مزدا 3 تيپ 3 دارم
خداييش خيلي توپه
karash501
9 December 2008, 05:33 PM
پروتون وویرا داشتیم و پراید هاچ بک که پروتونو هنوز داریم مقایسشون با مزدا هم که اصلا مسخرس
skysport
9 December 2008, 08:09 PM
من پراید داشتم و گل.الانم مزدا ثبت نام کردم.اگه منو صاحب وزدا بدونید :icon_razz
Raminium2001
11 December 2008, 04:42 PM
بحث جالبیه...
لطفا مزدا سوارا ادامه بدید. میزان رضایت مشتری معمولا با توجه به ماشینهای قبلی شخص هست (ناخودآگاه آدم ماشین جدیدش رو با ماشینهای دیگش مقایسه میکنه حتی اگه از نظر قیمت و کلاس اصلا قابل مقایسه نباسند)
Masoud 206-16v
11 December 2008, 06:49 PM
من:icon_evil از زمانی که گواهینامه گرفتم سال 77 بودش و اون زمان بابام پاترول 6سلیندر:icon_bigg داشت(الان پرادو دارن) .::این حاجی ما عشقش SUV::. و بعدش بخاطر کار مون ی وانت پیکان خریدم و هنوز وجود داره و چه دوره ای بود بنظر خودم رانندگی رو با این وانت یاد گرفتم :icon_mrgrو سال 78 ی پراید هاچبک خریدم و سال80 پرشیا ، سال82 206 تیپ5 ، سال85 206 تیپ6 و سال 87 مزدا:icon_wink3.
بنظر من این مزدا3 واقعا دیونست و هندلینگ و پایداری خوبی داره و جا واسه سرنشیناشم به اندازه ی ی پرشیاست و کافی بنظرم میرسه. اینشاالله که تا ی 2 سالی دارمش و بعدش...........
sina1808
13 December 2008, 01:11 AM
ما این ماشین ها رو داشتیم :
0 - پیکان ! ( کلا چماق بود ! :icon_arro )
1- پراید ( افتضاح بود اما بهتر از پیکان بود باز هم ...)
2- 206 ( خیلی سطح بالاتری از پراید بود اما مشکلات خودش رو داشت که ایران خودرو در رفعش مونده بود! )
3- سراتو ( یه ماشین بی نظیر نرم ؛ بی صدا و پر سرعت و خانوادگی که حیف شد فروختیمش ! )
4 - الان هم خودم مزدا3 خریدم که در هندلینگ ، شتاب و کورس و ... تاحالا همچین ماشینی نداشتیم ...
برای ماشین آینده هم باید عرض کنم از ظاهرا مزدا 3 جدید ( 2010 ) خیلی خوشم نیومده اما ممکنه تا اون زمان سلیقه ام عوض بشه .. در هر صورت باید از نزدیک دید این 2010 رو :icon_evil
کیا فورته (http://www.autoblog.com/photos/2009-kia-forte-brochure/996924/) هم نظرم رو خیلی به خودش جلب کرده مخصوصا اینکه با سوار شدن بر سراتو نظرم نسبت به کیا و محصولاتش عوض شده
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2008/08/kia_forte_19_thumbnail.jpg
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2008/08/kia_forte_31.jpg
http://www.autoblog.com/photos/2009-kia-forte-brochure/996924/
شاید هم یکی از محصولات هیوندای ! ( سوناتا ، آزار ) یا یه شاستی بلند مثل سانتافه ...
فعلا که درگیر مزدا 3 شده ایم ! :icon_excl:icon_excl:icon_excl
hamed_mo
13 December 2008, 01:26 AM
خوب گفتی sina1808 جان! کیا الان واقعا عالی شده!منم عاشق فورته شدم!!!!
من مزدا3 ندارم، اما مزدا3 سواران رو دوست دارم!!!!!!!!!!!!:icon_arro
mahanghodsi
14 December 2008, 04:05 PM
sina جان یعنی میخوای بگی Mazda 3 نسبت به سراتو کم میاره ؟
یعنی کیا سرتره ؟
نگووووووووووو ... تورو خدا !
sina1808
14 December 2008, 06:42 PM
نه به هیچ وجه !
من کی گفتم همچین حرفی رو ؟! :icon_twisبرای چی اینطوری فکر کردین ؟
Mr.Sina
14 December 2008, 09:07 PM
من قبل از مزدا ماکسیمای دنده ای داشتم ! الان هم راضی هستم و اگر موتورش قوی تر بود و 5 دنده بود خیلی بهتر میشد!!
الان هم فعلا قصدی برای تعویضش ندارم ولی اگر بخوام عوض کنم یه بنز C200 اطاق قدیم میگیرم..
hosseinabd
15 December 2008, 12:18 AM
البته کیا به پیشرفتهایی رسیده ولی دوست عزیزی که این صحبت رو کردند منظورشون این نبوده که مزدا 3 از سراتو کم میاره.
بلکه گفتند که سراتو هم بی نظیر بوده که این گفته بارها از زبان بسیاری از دوستان سایت گفته شده.
mahanghodsi
15 December 2008, 11:56 PM
سلام مجدد خدمت سینا جان و همچنین hossein عزیز ،
چون از واژه" بی نظیر " برای سراتو استفاده کردین فکر کردم شاید مشکلی راجع به مزدا 3 وجود داره که شما ازش رنجیدین .به هر صورت عزیز منین :icon_cool
amir_kabir
16 December 2008, 04:12 AM
سلام
من تنها ماشین قابل مقایسه با مزدا 3 که داشتم زانتیا بود . ماشین خیلی خیلی راحتیه آب تو دل هیچکی تکون نمیخوره تا برسید به زمان اولین تعمیر اساسی اون موقع آب تو دلتون تکون میخوره که هیچی اشکتونم در میاد . کلا ماشین پرخرجیه !
وقت رانندگی با زانتیا از راحتی زیاد خوابتون میگیره اما وقتی پشت مزدا 3 میشینید میفهمید وقت خواب نیست وقت لذت بردن از رانندگیه .
باور کنید برای من شتاب و معکوس کردن مزدا 3 برابری میکنه به تمام محاسن زانتیا (که یکیش نرمیه فوقلعاده اش باشه) . البته اینم باید گفت زانتیا ،نسبت به مزدا 3، بیشتر به درد آدمای پا به سن گذاشته میخوره !
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.