PDA

View Full Version : صدای "ت...ت...تق" یا " لق لق لق " که موقع شروع به حرکت یا شتاب گرفتن میشنویم

kiyantop
2 December 2008, 08:24 PM
دوستان این صدای "ت...ت...تق" یا " لق لق لق " که موقع شروع به حرکت یا یدفعه گاز دادن ماشین تو حالت درجا یا تو سرعت پائین و توی دنده 2 که یدفعه پارو روی گاز میزاریم از چیه ؟؟؟
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ولی حتما این صدارو وقتی پیاده میرید و یه ماشین از کنارتون در حال شتاب گرفتن رد میشه از خیلی ماشینها شنیدید (بخصوص پراید)
کسی اطلاعاتی داره یا میتونه کمکم کنه که اطلاعاتی در این مورد بدست بیارم ؟؟؟

Warrior--
2 December 2008, 08:37 PM
اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم; آن صدا مربوط به گیر باکس است.

omkind
2 December 2008, 08:59 PM
فکر کنم ایشون صدایی رو میگن که سرعت با دنده هماهنگ نیست رو میگن یا همون دنده مرده خودمون.

arash2006_7
2 December 2008, 09:05 PM
اگه صدا همراه با لگد زدن باشه از دسته موتور زیره ولی اگه دنده مرده باشه صدای سوپاپ هست ولی اگه سرعت 10 هم دنده 2 گاز بدی نباید صدا بیاد اگه از سوپر استفاده بشه

kiyantop
2 December 2008, 10:16 PM
ممنون از جواب دوستان
مطمئنا صدا از گیر باکس نیست
از دنده مرده هم نیست چون حالت درجا که یدفعه گاز میدیم هم این صدارو میده
صدای دسته موتور هم نیست چون صدای دسته موتور فقط یه تق میگه تا جائی که موتور به یه جائی گیر کنه

ولی این صدا تا وقتی فشار روی موتور هست میاد

شنیدید میگند یاتاقان زده ؟!!!
این اصطلاح مربوط به چی میشه ؟؟؟؟

Warrior--
2 December 2008, 10:41 PM
اگر یاتاقان بزند که اصلا نمی شود با اتومبیل راه رفت! و موتور داغون می شود!
ولی اگر موقع آرام رفتن صدایی می شنوید, صدای گیر باکس است, اگر موقعی که در حال گاز دادن هستید و دور موتور هم بالا است منظورتان است ممکن است آن صدا صدای اگزوز باشد که حالت وییییییییییییییییز شدید می کند(خداییش خیلی سخت است توضیحش :icon_arro)

می توانید یک کاری کنید. با دوربین موبایلتان از یک اتومبیل در حالتی که منظورتان است فیلم بگیرید و فیلم را اینجا بگذارید تا ما با شنیدن صدای ظبط شده روی فیلم متوجه منظور شما شویم.

kiyantop
3 December 2008, 12:30 AM
اگر یاتاقان بزند که اصلا نمی شود با اتومبیل راه رفت! و موتور داغون می شود!
ولی اگر موقع آرام رفتن صدایی می شنوید, صدای گیر باکس است, اگر موقعی که در حال گاز دادن هستید و دور موتور هم بالا است منظورتان است ممکن است آن صدا صدای اگزوز باشد که حالت وییییییییییییییییز شدید می کند(خداییش خیلی سخت است توضیحش :icon_arro)

می توانید یک کاری کنید. با دوربین موبایلتان از یک اتومبیل در حالتی که منظورتان است فیلم بگیرید و فیلم را اینجا بگذارید تا ما با شنیدن صدای ظبط شده روی فیلم متوجه منظور شما شویم.

پیشنهاد جالبی بود
حتما اینکارو میکنم

jalil_enrique
5 December 2008, 02:14 AM
مشکل اینجاست زود دنده رو از یک به دو تغییر میدی .. دور موتور رو نزدیک به 3000 برسون بعد برو دنده 2 و نزار دور موتور از 2000 در دنده 2 پایین تر بیاد.. مشکلت حل میشه

kiyantop
6 December 2008, 08:23 PM
سلام دوستان
ممنون از جوابای همتون
ماشینم ریوست و مشکلش با بنزین سوپر حل شد

................................

مشکل اینجاست زود دنده رو از یک به دو تغییر میدی .. دور موتور رو نزدیک به 3000 برسون بعد برو دنده 2 و نزار دور موتور از 2000 در دنده 2 پایین تر بیاد.. مشکلت حل میشه

دوست خوبم حرف شما درسته این صدا از دنده مردس ولی من پر گاز حرکت میکنم و مشکل از رانندگی من نبود
ریو بنزین با اکتان بالا بهش میسازه و چون من 2 باک بنزین معمولی استفاده کردم به این صدا افتاد که با سوپر مشکلش حل شد
سوالمو اینجا مطرح کردم چون اکثر پرایدهارو دیدم که این صدارو میدادند
بازم ممنون ار پاسخاتون

ALIAK28
18 July 2009, 02:59 AM
درود.
اگر از همون دنده اول و هنگام شروع به حرکت ( به خصوص در سربالایی) صندای دنده مرده رو داشته باشه مشکل چیست و چه باید کرد؟ در ضمن شتاب موتور هم کم شده !
البته مطمئن هستم همون صدای ( دنده مرده) هست ولی اگر لازم باشه فردا صداشو ضبط کنم ؟

mil-i300
18 July 2009, 09:35 AM
البته این صدایی که شما میگی.. ما 141 صفر که گرفتیم.. تا 100 - 200 کیلومتر اول این صدا رو میداد.. دقیق همین که پشت چراغ قرمز وا میستادی.. بعدش که میخواستی حرکت کنی.. میگفت ... تق تق تق تق ...!!! از زیر صندلی شاگرد بود..!!! آخرش نفهمیدیم ماله چی بود.. ولی چند بار که تو دست انداز افتادیم.. صداش برطرف شد...!!!
بیتر مثل این بود که ستون ماشین صدا میده..!!:icon_arro

ALIAK28
18 July 2009, 10:03 AM
البته این صدایی که شما میگی.. ما 141 صفر که گرفتیم.. تا 100 - 200 کیلومتر اول این صدا رو میداد.. دقیق همین که پشت چراغ قرمز وا میستادی.. بعدش که میخواستی حرکت کنی.. میگفت ... تق تق تق تق ...!!! از زیر صندلی شاگرد بود..!!! آخرش نفهمیدیم ماله چی بود.. ولی چند بار که تو دست انداز افتادیم.. صداش برطرف شد...!!!
بیتر مثل این بود که ستون ماشین صدا میده..!!:icon_arro
اون که بله ! مال ما هم بود....جعبه فرمون عوض شد ...درست شد...:icon_surp
ولی این دنده مرده است ! متاسفانه ! تاز گی هم ایجاد شده...بعد از 14000 کیلومتر کارکرد...:icon_redf

sdsab22
25 July 2009, 01:36 PM
با سلام
دوستان پراید من مدل 87 هست و هنگامی که تو سربالایی با دنده 1 میخوام شروع به حرکت کنم ( وقتی یکم گاز بدم ) یه صدای تق تق وحشتناکی از چرخ ها ( یا شایدم گیربکس یا کلاچ) ماشین به گوش میرسه. این صدا اصلا قابل مقایسه با صدای دنده مرده نیست!! یه لرزش شدیدی از جلو ماشین میاد. اصلا کل ماشین تکون میخوره.
این مشکل پارسال نبود و امسال پیش اومده و الان دائم بیشتر میشه. 4 تا مسافرم که داشته باشه بیشترم می شه.
اگه کسی راه حلی داره بگه لطفا. ممنون

pedrambade
25 July 2009, 02:04 PM
دوستان عزیز، من 100% مطمئن هستم این صدایی که می گید از خرابی جلو بندی ماشین تون هست، اصلا شک نکنید، وقتی لوازم جلو بندی خراب باشه، با توجه به اینکه موتور تو حرکت اولیه نیرو رو به گیربکس و بعد به پولس و بعد به چرخها وارد می کنه، جلو بندی ماشین چون وسایلش خرابه، باعث می شه جلوی ماشین بیاد بالا و لاستیک های جلو در اثر نیرو شکل این طوری / \ به خودش می گیره و باعث لرزش اتاق ماشین و صدای تلق تولوق یا همچین صدایی میشه، من تجریه دقیقی راجع به این مسئله دارم، ببرید ماشین رو به جلو بندی ساز نشون بدید، بعد برای امتحان به یکی از دوستانتون بگید یه مسیر دوری وایسه و وقتی شما شروع به حرکت می کنید به چرخهای جلو نگاه کنه، دقیقا شبیه همین شکل / \ می شه، جلو بندی رو تعمیر کنید و از جنس های مرغوب استفاده کنید، مشکلتون حل می شه،

موفق باشید.

palizesoftware
30 July 2009, 10:39 AM
دوستان منم همین مشکل رو برای پراید 85 دارم که این صدا از قسمت جلو ماشین بلند میشه و وقتی ماشین هنوز سرد هست این صدا رو میده. مثل اول صبح

- اول فکر کردم از کمک باشه که خب با بازدید کمک‌ها که روغن نزده بود و وقتی دستم رو روی پیچ بالای کمک گذاشتم و ماشین رو بالا-پایین دادم متوجه شدم که از کمک نیست.

- بعد گفتم شاید از پلوس‌ها باشه،‌به ههمین خاطر وقتی زیر چرخ‌های جلو جک زدم و چرخ رو به چپ و راست تکون دادم، خلاصی نرمالی داشت و البته ولی به مکانیک هم نشون دادم گفت از پلوس‌ها نیست.

ممکنه از بلبرینگ‌های چرخ‌ها باشه؟ چون همین هفته که ماشین رو برای بالانس روکار بردم، یارو میگفت که بلبرینگ چرخ عقب-سمت شاگرد صدا میده.
حالا ممکنه که این صدا به جلو منتقل بشه که باعث بشه فکر کنم از جلوبندی هست؟