View Full Version : تعویض لنتها و بازدید سیستم ترمز
SeriousSam
25 November 2008, 01:10 PM
:icon_razzپس از کارکرد 16700 تا متاستفانه لنت جلو را عوض کردم.(53000 تومان)
البته به دلیل اشکال فنی که نمایندگی جوابی نداشت که چرا لنت سمت راست(شاگرد) به میخ رسیده(همیشه گرد لنت در این سمت هم بیشتر بود) ولی سمت چپ حدود 60% لنت داشت!!.(البته به هیچگاه خودرو در هنگام ترمز 1 دست نمی کشید!)
باز هم خدارا شکر که دیسک خط نیفتاد در غیر این صورت گارانتی قبول نمی کرد.:icon_bigg
البته لنت را از یک آشنا و با قیمت 12000 تومان تهیه کردم!!!!!
در ضمن اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.:icon_arro
mohammad1983
26 November 2008, 08:57 PM
البته به دلیل اشکال فنی که نمایندگی جوابی نداشت که چرا لنت سمت راست(شاگرد) به میخ رسیده(همیشه گرد لنت در این سمت هم بیشتر بود) ولی سمت چپ حدود 60% لنت داشت!!.(البته به هیچگاه خودرو در هنگام ترمز 1 دست نمی کشید!)
باز هم خدارا شکر که دیسک خط نیفتاد در غیر این صورت گارانتی قبول نمی کرد.:icon_bigg
سلام
معمولا لنت سمت چپ چون نزديك به گيربكس هست و فشار بيشتري روش هست زود تر تموم ميشه!!
دوست عزيز چطور متوجه شديد كه لنت تمام شده؟
پس قيمت 53 هزار تومان رو به شوخي نوشته ايد و 12 هزار پول داديد؟آيا اصلي هست؟
taba
27 November 2008, 01:58 PM
سلام
آیا برای تعویض لنتها، کالیپر ترمز را هم باز کردند و بعد لنتها را تعویض کردند یا میشود لتنها را بدون باز کردن کالیپر عوض کرد؟
amin7
28 November 2008, 01:50 PM
یک سوال ساده داشتم. چطور بفهمیم لنت داره تمام میشه؟
pooyan.tt
28 November 2008, 08:16 PM
موقعی که سطح روغن ترمز پایین اومد یعنی لنت ها شروع به خورده شدن کردن
SeriousSam
30 November 2008, 08:27 AM
سلام
معمولا لنت سمت چپ چون نزديك به گيربكس هست و فشار بيشتري روش هست زود تر تموم ميشه!!
دوست عزيز چطور متوجه شديد كه لنت تمام شده؟
پس قيمت 53 هزار تومان رو به شوخي نوشته ايد و 12 هزار پول داديد؟آيا اصلي هست؟
:icon_excl دوست عزیزmohammad1983
شوخی نکردم لنت های فابریک مارک Ferodo فرانسه(در بسته بندی رنو) هست که نمایندگی بین 53تا58 هزار تومان پولشا می گیره.(در بازار هم بین 60 تا 75 هزار تومان می گفتند_البته در اصفهان)
لنت های من با مارک (پارس لنت) و با مواد آلمانی هست(روش نوشته!) که با قیمت خرید مغازه دار 12 هزار تومان است البته من تا حالا 700 تا با این لنت ها رفتم و هیچ تضمینی برای سوت زدن در کارکرد بیشتر ندارد:icon_neut(مانند لنت زانتیا ها)
1 نوع لنت بلژیکی هم هست به قیمت 39000 تومان که فروشنده می گفت بهتر از فابریکه!!!:icon_razz
SeriousSam
30 November 2008, 08:31 AM
سلام
آیا برای تعویض لنتها، کالیپر ترمز را هم باز کردند و بعد لنتها را تعویض کردند یا میشود لتنها را بدون باز کردن کالیپر عوض کرد؟
اگه منظورتان از کالییپر همان بازوهای پیستون است .خیر نیازی به باز شدن ندارد.:icon_idea
SeriousSam
30 November 2008, 08:44 AM
موقعی که سطح روغن ترمز پایین اومد یعنی لنت ها شروع به خورده شدن کردن
:icon_excl سلام دوست عزیز
باید گفت لنت ها سنسور رسیدن به آخر را دارند...!ولی از ما که کارنکرد و نمی توان به امید آن بود.
در مورد نرم شدن-پایین تر رفتن پدال مسلماّ لنت ها ساییده تر شدند و اما اگر لنت فابریک سوت می زنه یعنی خداحافظ دیسک!!!(ممکن دیسک خط بیفته که گارانتی شرمنده مشتری میشه!)
شما بهتر است قبل از 20000 تا خود لنت ها را بازدید کنید(فقط توصیه می کنم)
موفق باشید.:icon_arro
SeriousSam
30 November 2008, 08:48 AM
دوستان اگه مشکلی همانند من داشتند تجربیاتشان را برای ما بنویسند.(البته خدایی نکرده)
بازم ممنون.:icon_cool
mohammad1983
30 November 2008, 07:33 PM
سلام
ممنون از توضيحاتت.به نظرم پرشتاب ميري كه زود تموم شده:icon_excl.من هم گه گاهي تند ميرم براي همين ترسيدم و رفتم لنت ها رو بررسي كردم و ديدم هنوز 50 درصد گوشت داره.مال من 19 هزار تا كار كرده.
pooyan.tt
1 December 2008, 02:16 AM
دوستان تندر چراغ هشدار لنت نداره، یا داره و این هم مثل سایر چیزها در لوگان های ایرانی نیست؟
mm_pimp
1 December 2008, 09:54 AM
با سلام
دوستان شما چطوری رانندگی میکنید که به این سرعت لنتها رو تموم میکنید ؟
من تا الآن 27800 تا راه رفتم و کمتر از نصف لنت خورده شده !
از نمایندگی هم که پرسیدم گفت در شرایط عادی هر 50 تا نیاز به تعویض لنت هست.
قیمتش هم فابریکی در بسته بندی رنو 37000 تومانه
SeriousSam
3 December 2008, 01:20 AM
با سلام
دوستان شما چطوری رانندگی میکنید که به این سرعت لنتها رو تموم میکنید ؟
من تا الآن 27800 تا راه رفتم و کمتر از نصف لنت خورده شده !
از نمایندگی هم که پرسیدم گفت در شرایط عادی هر 50 تا نیاز به تعویض لنت هست.
قیمتش هم فابریکی در بسته بندی رنو 37000 تومانه
:icon_excl با سلام دوست عزیز ایراد از رانندگی نیست بلکه از سیستم ABS ماشینم هست(در بیشتر مواقع سیستم در مدار هست حتی سرعت های پایین با ترمزهای معمولی(نه میخ) )که بنده با مراجعه به نمایندگیهای اصفهان(متاسفانه تنها 2 تا) مشکلم حل نشده و نمایندگی عنوان کرد مشکل دارد ولی کد Error ندارد(برای آگاهی سایپا تهران) و حتی دیروز ساعت 10 صبح با سرعت 35-40 تا زدم پشت یک سیلو (چون همه را ABS زد) که اگه پراید هم بود با این سرعت ایستاده بود!!!(توجه کنید که فقط لنت سمت شاگرد تمام شده!)
ما هم باید چوب سازنده را بخوریم(سخت گیریهای اعمال شده برای خدمات تندر که برای هر مشکل 20 تا میل و مکافات)
قیمت لنت هم با مارک Ferodo (همان بسته بندی فابریک رنو) 53000 تا 58000 تومان است البته در اصفهان که در بازار حتی به 75000 تومان هم میرسد!!!
با آرزوی موفقیت و امید به این که هیچ گاه تندرتان عیب پیدا نکند و گر نه...
SeriousSam
3 December 2008, 01:24 AM
دوستان تندر چراغ هشدار لنت نداره، یا داره و این هم مثل سایر چیزها در لوگان های ایرانی نیست؟
:icon_excl با سلام.
عزیز سیم و حسگر (سنسور) که داره پس چراغم باید داشته باشه حالا چرا کار نکرد(از من) اللاه اعلم!!!!!!!!!:icon_eek:
pooyan.tt
3 December 2008, 04:03 PM
عزیز سیم و حسگر (سنسور) که داره پس چراغم باید داشته باشه حالا چرا کار نکرد(از من) اللاه اعلم!!!!!!!!!:icon_eek:
حتما چراغش رو خذف کردن دیگه
در مورد چراغ هشدار لنت کسی اطلاعات دقیق نداره؟
مسعود زر
8 January 2009, 12:44 PM
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
سوالی داشتم از دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون می شم . لنت ترمز جلو سمت راننده توی کیلومتر 23000 تموم شده بود و متاسفانه من متوجه این مساله نشدم و مدتی رو بدون اینکه لنت گوشت داشته باشه هنگام ترمز میخ لنت با دیسک در تماس بوده که هم سطح دیسک ساییده شده و هم حالت موج داری پیدا کرده . حالا سوالم از دوستان اینکه که اگه لنت اصلی براش بندازم آیا به همون خوبی سابق ترمز خواهد گرفت و اشکال جدی در ترمز گیری به وجود نمی آد ؟ البته بگم که لنت طرف شاگرد هنوز 30 درصد گوشت داره و مشکلی نداره و فقط طرف راننده این مشکلو پیدا کرده. منتظر جواب دوستان هستم . با تشکر ....
mohammad1983
8 January 2009, 12:44 PM
سلام
دوستان اطلاع دارند كه آيا لنت هاي جلو رو خودمون ميتونيم تعويض كنيم يا اينكه روش خاصي داره و بايد بدهيم نمايندگي؟؟
سوالی داشتم از دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون می شم . لنت ترمز جلو سمت راننده توی کیلومتر 23000 تموم شده بود و متاسفانه من متوجه این مساله نشدم و مدتی رو بدون اینکه لنت گوشت داشته باشه هنگام ترمز میخ لنت با دیسک در تماس بوده که هم سطح دیسک ساییده شده و هم حالت موج داری پیدا کرده . حالا سوالم از دوستان اینکه که اگه لنت اصلی براش بندازم آیا به همون خوبی سابق ترمز خواهد گرفت و اشکال جدی در ترمز گیری به وجود نمی آد ؟ البته بگم که لنت طرف شاگرد هنوز 30 درصد گوشت داره و مشکلی نداره و فقط طرف راننده این مشکلو پیدا کرده. منتظر جواب دوستان هستم . با تشکر ....
به نظر من چون لنت حالت شكل پذيري داره هر حالتي رو كه ديسك داشته باشه به خودش ميگيرد.
اما هزينه تعويض لنت نسبت به تعويض ديسك كمتر هست..ميتوني لنت رو بندازي ببيني چطور كار ميكنه بعد تصميم بگيري.
اگر ديدي خوب نيست حتي ميتوني بدي يك تراشكار ماهر يك لايه از ديسك بر داره.
SeriousSam
9 January 2009, 04:12 PM
دوست عزیز گارانتی زیر بار دیسک های خط افتاده نمیره پس:
بهتره فقط لنت را عوض کنی و چند سباحی با سوت زدنش کنار بیای.
mohammad1983
10 January 2009, 10:50 PM
سلام
دوستان نظر ندادند كه آيا امكان تعويض لنت ها توسط خود ما هست يا سخته و نمايندگي بايد عوض كنه؟؟؟ كسي تجربه داره؟؟
در ضمن من امروز لنت ها رو برسي كردم و لنت هاي چرخ چپ 45 درصد گوشت داشت.
اما لنت هاي سمت راست،اوني كه به سمت بيرون چرخ هست 40 درصد و اوني كه به سمت داخل هست 30 الي 35 درصد گوشت داره.
حالا به نظر شما تو لوگان كه نوعي سيستم هوشمند بر روي ترمز ها كنترل داره آيا امكانش هست كه لنت هاي يك چرخ فقط عوض بشه؟ و چرخ ديگر زماني كه به پايان رسيد عوض بشه.
يا لنت هاي 2 چرخ حتما بايد با هم عوض بشه؟؟
تشكر
pedramap
10 January 2009, 11:59 PM
سلام
امروز هنگام ترمز گهگاه صداي سوت خفيفي شنيده ميشد .به نظرتون لنت تموم كرده ؟
mohammad1983
11 January 2009, 12:56 AM
سلام
امروز هنگام ترمز گهگاه صداي سوت خفيفي شنيده ميشد .به نظرتون لنت تموم كرده ؟
مال من هم الان به اين درصد كاركرد رسيده جديدا گه گاهي سوت ميزنه.
بعد هم راحت ترين راه اين هست كه خودتون چرخ هارو باز كنيد و نگاه كنيد.
الان ما مثلا بگيم تموم نشده در حالي كه .......:icon_ques
مسعود زر
11 January 2009, 02:03 AM
سلام
دوستان نظر ندادند كه آيا امكان تعويض لنت ها توسط خود ما هست يا سخته و نمايندگي بايد عوض كنه؟؟؟ كسي تجربه داره؟؟
در ضمن من امروز لنت ها رو برسي كردم و لنت هاي چرخ چپ 45 درصد گوشت داشت.
اما لنت هاي سمت راست،اوني كه به سمت بيرون چرخ هست 40 درصد و اوني كه به سمت داخل هست 30 الي 35 درصد گوشت داره.
حالا به نظر شما تو لوگان كه نوعي سيستم هوشمند بر روي ترمز ها كنترل داره آيا امكانش هست كه لنت هاي يك چرخ فقط عوض بشه؟ و چرخ ديگر زماني كه به پايان رسيد عوض بشه.
يا لنت هاي 2 چرخ حتما بايد با هم عوض بشه؟؟
تشكر
با عرض سلام خدمت شما آقا محمد
خدمت سرور خودم عارض بشم که اگه تا حالا تجربه تعویض لنت رو نداشتید بهتر هست که بیرون بدید اونو واسه تون تعویض کنند. حتما هم لازم نیست که توسط نمایندگی این کار صورت بگیره . چون مکانیسم تعویض لنت و باز و بسته کردن کالیبر لنت ( محفظه نگه دارنده لنت ) توی تمام ماشین ها تقریبا یکی هست . اگه می خواهید حتما تعویض کنید بهتره هر دو چرخ رو با هم عوض کنید و لنت های قبلی رو همیشه تو ماشیت نگه دارید واسه روز مبادا . هزینه تعویض لنتها هم حدود 4 هزار تومن برای من دراومد . یه نکته رو هم جالب دونستم که بگم , وقتی که لنت طرف راننده رو باز کردم با کمال تعجب متوجه شدم که لنت بیرونی طرف راننده کامل به فلز رسیده و تموم شده بود در حالی که لنت درونی همون قسمت به علاوه لنت های درونی و بیرونی طرف شاگرد چیزی حدود 30 درصد ازشون باقی مونده بود . این اتفاق هم در کارکرد 23 هزار کیلومتر اتفاق افتاده بود . وقتی که دلیلشو پرسیدم استاد کار جواب داد که محفظه روغن ترمز هوا داره و همین عامل باعث می شه که هنگام فشار روی پدال ترمز روغن ترمز به صورت مساوی روی بوستر های چپ و راست عمل نکنه و همین هم باعث زودتر تموم شدن یه لنت نسبت به طرف مقابلش می شه . سرتو درد نیارم بعد از اینکه رو دیسک خط خورده طرف راننده سمباده کشید و حسابی صیقلی شد و نیز هواگیری روغن ترمزها رو انجام داد ترمز عین روزهای اولش خیلی عالی کار می کنه . چیزی که خودم هم انتظارش رو نداشتم .لازم به یادآوری هست که لنت ها از نوع اصلی و ساخت فرانسه هست . با تشکر . . .
مسعود زر
11 January 2009, 02:15 AM
یه چیزی هم یادم رفت که بگم ..
سوت کشیدن هنگام ترمز حتما دلیل بر اتمام لنت نمی تونه باشه . ممکنه که لنت شیشه کرده باشه . یعنی در اثر ترمز گیری های مکرر یه سطح بسیار داغ روی قسمت بیرونی لنت در محل تماس اون با دیسک ایجا می شه که همین حرارت زیاد باعث ایجاد سطحی صیقلی و آیینه ای روی لنت می شه که دیگه اون حالت اصطکاک روی دیسک رو نداره . در این جور حالات معمولا سطح لنت رو سمباده می زنند و دوباره جا می اندازند . یه دلیل دیگه اش هم می تونه نشستن گرد و خاک یا گل و لای روی سطح دیسک باشه . به هر حال بهترین راه مطمئن شدن از وضعیت لنت ها باز کردن چرخ و مشاهده مستقیم اونهاست . راستی ترمزهام هم اصلا سوت نمی کشند از وقتی که لنت ها رو نو نوار کردم . . .
alenkita
11 January 2009, 09:24 AM
با سلام
آقا ماشین من با 2000 تنا کارکرد چند روزیه که تو سرعت های پایین یه صدای سوت مانندی از چرخ هاش میاد. به نظرتون مشکل از کجاست؟
مسعود زر
11 January 2009, 12:12 PM
با سلام
آقا ماشین من با 2000 تنا کارکرد چند روزیه که تو سرعت های پایین یه صدای سوت مانندی از چرخ هاش میاد. به نظرتون مشکل از کجاست؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
دلیل سوت کشیدن ترمز شما علاوه بر دلایلی که در پست بالاتر ذکر کردم یه دلیل دیگه هم می تونه داشته باشه . روی حاشیه بیرونی لنت یه عدد خار سیمی به شکل V وجود داره که کار اون تماس پیدا کردن با دیسک هنگام اتمام لنت هست . که این تماس باعث سوت کشیدن و آگاهی از اتمام لنت می شه . حالا اگه لنت شما هنوز نو هست ممکنه این خارها هنگام نصب لنت یه مقداری بیشتر از حالت نرمال از جای خودشون بیرون اومده باشند ( این خارها از طریق یه لولا به لنت وصل شدند ) و همین هم باعث تماس اونها با سطح دیسک می شه ... و تولید صدای سوت مانندی می کنه . زیاد نگران نباشید . لوگان من هم از کیلومتر 5000 به بعد گاهی اوقات هنگام ترمز گیری سوت می کشید . با تشکر ...
mohammad1983
28 January 2009, 04:38 PM
ديروز ماشين داييم رو خيابان آفريقا پارك كرديم بعد از 10 دقيقه اومديم ديدم يا علي، جلو رو آوردن بالا دارن ميبرند از طرف برادران راهنمايي و رانندگي.
حالا ماشين 50 متر از ما دور شده بود.خداااااا لعنتشون كنه چون اگر دير ميرسيديم اولا فكر ميكرديم ماشين رو دزد برده:icon_roll ثانيا بي وجدان هاي ...... با ترمز دستي بالا .توي اون 50 متري كه برده بودند دست به كاسه چرخ زدم داغ شده بود.اگر نرسيده بوديم لنت و متعلقات داغون ميشد.
تو پاركينگي كه تو بزرگراه چمران هست ماشين هايي كه مياوردند همه دستي ها بالا بود ود خود مامور ماسك زده بود چون دود ناشي از داغ شدن لنت مثلا 206 سالن پاركينگ رو پر كرده بود.
reza engine
28 January 2009, 04:58 PM
ديروز ماشين داييم رو خيابان آفريقا پارك كرديم بعد از 10 دقيقه اومديم ديدم يا علي، جلو رو آوردن بالا دارن ميبرند از طرف برادران راهنمايي و رانندگي.
حالا ماشين 50 متر از ما دور شده بود.خداااااا لعنتشون كنه چون اگر دير ميرسيديم اولا فكر ميكرديم ماشين رو دزد برده:icon_roll ثانيا بي وجدان هاي ...... با ترمز دستي بالا .توي اون 50 متري كه برده بودند دست به كاسه چرخ زدم داغ شده بود.اگر نرسيده بوديم لنت و متعلقات داغون ميشد.
تو پاركينگي كه تو بزرگراه چمران هست ماشين هايي كه مياوردند همه دستي ها بالا بود ود خود مامور ماسك زده بود چون دود ناشي از داغ شدن لنت مثلا 206 سالن پاركينگ رو پر كرده بود.
من هميشه برام سوال بود كه چطور ماشين پارك شده رو با اين لاشخورها ( نيسان هاي ماشين بر) مي برند. اگه كسي ترمز دستي رو تا ته كشيده بالا كه خيلي به سختي مي تونه راهش ببره، فكر مي كردم ميرن زير ماشين و به نحوي اهرم ترمز دستي را آزاد مي كنند.
( جديدا اين جاها خيلي گيرن: آفريقا شمال به جنوب - پاسداران و دولت در هر دو مسير و خيابان بهشتي بعد از خروجي مدرس- چند لحظه هم نگه داريد يا قفل چرخ مي زنند و يا بكسل)
لوگان
28 January 2009, 06:28 PM
فکر نمیکردم اینجوری ببرن. فکر میکردم مثلا یه جوری ببرن که چرخ جلو که آزاده رو زمین باشه. اینجوری شو ندیده بودیم!
mohammad1983
28 January 2009, 09:07 PM
آدم حتي ماشين ديگران رو ميبينه كه دارند اون جوري ميبرند دلش كباب ميشه.حالا بعضي ها نميدونند چه بلايي سر ماشينشون مياد و ماشين رو ميگيرند و رانندگي ميكنند.در حالي كه من فكر ميكنم كه كاسه چرخ عقب گود ميشه!!!
mohamadrezazadeh
29 January 2009, 03:13 PM
فکر میکنید لنت ها تقریبا تا چند کیلومتر نیاز به تعویض دارند ؟البته میدانم که اصتحلاک لنت ارتباط مستقیم با طرز رانندگی دارد
مسعود زر
29 January 2009, 08:10 PM
فکر میکنید لنت ها تقریبا تا چند کیلومتر نیاز به تعویض دارند ؟البته میدانم که اصتحلاک لنت ارتباط مستقیم با طرز رانندگی دارد
با سلام
من خودم با 23 هزار کیلومتر کارکرد مجبور شدم لنت ها رو تعویض کنم . جالب اینجاست که لنت بیرونی طرف راننده کامل تموم شده بود در صورتی که لنت درونی همون طرف به علاوه هر دو لنت بیرونی و درونی طرف شاگره حدود 30 درصد گوشت داشتند و تا حدود 10 هزار کیلومتر دیگه قابل استفاده بودند .. دلیل این مساله نیز هوا داشتن روغن ترمز بود که باعث می شد هنگام گرفتن ترمز فشار بیشتری روی لنت طرف راننده وارد بشه . این مشکل هم با هواگیری روغن ترمز رفع شد . توصیه من اینه که سر 20 هزار کیلومتر یه بازدیدی از لنت ها داشته باشید . موفق باشید ..
pooyan.tt
1 February 2009, 01:49 PM
با عرض سلام خدمت شما آقا محمد
خدمت سرور خودم عارض بشم که اگه تا حالا تجربه تعویض لنت رو نداشتید بهتر هست که بیرون بدید اونو واسه تون تعویض کنند. حتما هم لازم نیست که توسط نمایندگی این کار صورت بگیره . چون مکانیسم تعویض لنت و باز و بسته کردن کالیبر لنت ( محفظه نگه دارنده لنت ) توی تمام ماشین ها تقریبا یکی هست . اگه می خواهید حتما تعویض کنید بهتره هر دو چرخ رو با هم عوض کنید و لنت های قبلی رو همیشه تو ماشیت نگه دارید واسه روز مبادا . هزینه تعویض لنتها هم حدود 4 هزار تومن برای من دراومد . یه نکته رو هم جالب دونستم که بگم , وقتی که لنت طرف راننده رو باز کردم با کمال تعجب متوجه شدم که لنت بیرونی طرف راننده کامل به فلز رسیده و تموم شده بود در حالی که لنت درونی همون قسمت به علاوه لنت های درونی و بیرونی طرف شاگرد چیزی حدود 30 درصد ازشون باقی مونده بود . این اتفاق هم در کارکرد 23 هزار کیلومتر اتفاق افتاده بود . وقتی که دلیلشو پرسیدم استاد کار جواب داد که محفظه روغن ترمز هوا داره و همین عامل باعث می شه که هنگام فشار روی پدال ترمز روغن ترمز به صورت مساوی روی بوستر های چپ و راست عمل نکنه و همین هم باعث زودتر تموم شدن یه لنت نسبت به طرف مقابلش می شه . سرتو درد نیارم بعد از اینکه رو دیسک خط خورده طرف راننده سمباده کشید و حسابی صیقلی شد و نیز هواگیری روغن ترمزها رو انجام داد ترمز عین روزهای اولش خیلی عالی کار می کنه . چیزی که خودم هم انتظارش رو نداشتم .لازم به یادآوری هست که لنت ها از نوع اصلی و ساخت فرانسه هست . با تشکر . . .
آیا راهی هست که خودمون بفهمیم محفظه روغن ترمز هوا داره یا نه؟
hkardan
7 February 2009, 10:34 AM
سلام،
میخواستم بدونم چه موقع باید لنتهای عقب رو تعویض کرد؟
آیا راهی برای متوجه شدن وجود داره یا بر حسب کیلومتر باید این کار را انجام داد؟
mohammad1983
10 February 2009, 05:31 PM
امروز رفتم كه لنت هاي جلو رو كه خريده بودم خودم عوض كنم.2 طرف رو جك زدم اومد بالا و پيچ پاييني سيلندر رو باز كردم درپوش لنت ها اومد بالا و ديدم چرخ سمت راست به 25 درصد رسيده اما چرخ سمت چپ راحت 45 درصد داره.
گفتم چه كاريه لنت هاي چرخ چپ رو كه بيشتر داره ميندازم رو چرخ راست و برعكس تا اين جوري اون يكي ها هم مصرف بشوند.
با اين اوصاف راحت 7 هزار تا ديگه كار ميكنه و گرنه بايد رو 2000 تا ديگه سمت راست رو عوض ميكردم.
راستي تعويض لنت ها ار آب خوردن هم ساده تره:icon_arro نه فنري نه چيزي لنت رو ميذاري سرجاش درپوش رو مياري پايين و تمام.
siavash-l90
10 February 2009, 05:41 PM
سلام به همگی من تازه عضو شدم ولی خیلی وقته که مطالب دوستان رو مطالعه می کنم وتقریباٌ با همگی آشنا هستم
h-taher
11 February 2009, 02:39 AM
سلام
براي تعويض لنت، لاستيك ها بايد باز بشه يا نه؟
من وقتي ماشين را از پاركينگ بيرون مياورم و ايست ميكنم براي بستن درب پاركينگ وقتي ترمز آرام مي گيرم يه صدايي از عقب ماشين مياد( از اول اينطور بود وقتي ماشين سرد است) آيا اين صدا از لنت عقب هست و عادي هست يا نه؟
با تشكر
ترال
11 February 2009, 05:26 AM
سلام
بعد سرويس 20000 در نمايندگي سايپا در زنجان كه لنتهاي جلو را تعويض كردند فرمان در بزرگ راهها به سمت راننده مي كشد .
علت چيست؟ وچاره؟
mohammad1983
11 February 2009, 08:14 AM
سلام
براي تعويض لنت، لاستيك ها بايد باز بشه يا نه؟
من وقتي ماشين را از پاركينگ بيرون مياورم و ايست ميكنم براي بستن درب پاركينگ وقتي ترمز آرام مي گيرم يه صدايي از عقب ماشين مياد( از اول اينطور بود وقتي ماشين سرد است) آيا اين صدا از لنت عقب هست و عادي هست يا نه؟
با تشكر
بله ديگه بايد باز بشه.ماشين من هم گه گاهي كه سرد هست اين جوريه اما به محض اينكه كمي ميروم و گرم ميشود قطع ميشه.
سلام
بعد سرويس 20000 در نمايندگي سايپا در زنجان كه لنتهاي جلو را تعويض كردند فرمان در بزرگ راهها به سمت راننده مي كشد .
علت چيست؟ وچاره؟
در هنگام ترمز زدن ميكشد؟
اگر نه كه ميزان فرمان بزن احتمالا درست ميشه
Alireza_5635
12 February 2009, 05:18 PM
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان ، ميخواستم بدونم هنگام تعويض لنتها نياز به هواگيري سيستم ترمز هست؟ و سوال ديگه اينكه آيا بايد روغن ترمز هم بعد از مدت زمان مشخصي تعويض بشه؟ پيشاپيش از پاسخ هاي شما دوستان عزيز كمال تشكر رو دارم ، موفق باشيد.
mohammad1983
12 February 2009, 06:08 PM
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان ، ميخواستم بدونم هنگام تعويض لنتها نياز به هواگيري سيستم ترمز هست؟ و سوال ديگه اينكه آيا بايد روغن ترمز هم بعد از مدت زمان مشخصي تعويض بشه؟ پيشاپيش از پاسخ هاي شما دوستان عزيز كمال تشكر رو دارم ، موفق باشيد.
نه دوست عزيز هواگيري نميخواهد چون در تعويض لنت فقط لنت جديد رو ميگذاريد و سطح روغن ترمز هم مياد بالا و تمام.
معمولا توصيه اين هست كه رو 100 هزار تا 2 تا ظرف روغن ترمز بگيريد مخصوص اين ماشين شير تخليه سيلندر رو باز كنيد و از بالا روغن جديد رو بريزيد و يكي هم در داخل ماشين ترمز بزند تا روغن قديمي از مجاري ترمز خارج بشه و در نهايت ظرف دوم رو داخل مخزن بريزيد.
اين جوري عمر قطعات ترمز بيشتر ميشه.
h-taher
12 February 2009, 09:08 PM
نه دوست عزيز هواگيري نميخواهد چون در تعويض لنت فقط لنت جديد رو ميگذاريد و سطح روغن ترمز هم مياد بالا و تمام.
معمولا توصيه اين هست كه رو 100 هزار تا 2 تا ظرف روغن ترمز بگيريد مخصوص اين ماشين شير تخليه سيلندر رو باز كنيد و از بالا روغن جديد رو بريزيد و يكي هم در داخل ماشين ترمز بزند تا روغن قديمي از مجاري ترمز خارج بشه و در نهايت ظرف دوم رو داخل مخزن بريزيد.
اين جوري عمر قطعات ترمز بيشتر ميشه.
سلام
هر وقت روغن ترمز قبلي تمام شد روغن جديد را بريزيم
منظور شير تخليه روي ظرف روغن هست يا جاي ديگه ؟؟
با تشكر
mohammad1983
12 February 2009, 09:12 PM
سلام
هر وقت روغن ترمز قبلي تمام شد روغن جديد را بريزيم
منظور شير تخليه روي ظرف روغن هست يا جاي ديگه ؟؟
با تشكر
سلام
روغن ترمز تموم نميشه بلكه با مصرف لنت پايين ميره و با تعويض دوباره بالا مياد.
منظورم شير هوا گيري روي سيلندر هست كه ميشه گفت در انتهاي سيستم قرار داره.كه اگر كامل باز بشه روغن تخليه ميشود.
h-taher
12 February 2009, 09:15 PM
[quote=mohammad1983;659139]بله ديگه بايد باز بشه.ماشين من هم گه گاهي كه سرد هست اين جوريه اما به محض اينكه كمي ميروم و گرم ميشود قطع ميشه.
با سلام
وقتي جك ميزاريم زير ماشين وقتي عقب ماشين ميره بالا صدا از چرخ عقب مياد براي شما هم اين صدا موقع جك زدن هم مياد
امكان داره از ترمز دستي يا كمك فنرهاي عثب باشه ؟
چگونه مي توانيم ترمزها را هواگيري كنيم؟
روغن ترمز فقط براي چرخ جلو هست
تندر چهار چرخ ترمز داره يا 2 چرخ؟؟
با تشكر
arman 321
13 February 2009, 12:37 PM
[quote=mohammad1983;659139]بله ديگه بايد باز بشه.ماشين من هم گه گاهي كه سرد هست اين جوريه اما به محض اينكه كمي ميروم و گرم ميشود قطع ميشه.
با سلام
وقتي جك ميزاريم زير ماشين وقتي عقب ماشين ميره بالا صدا از چرخ عقب مياد براي شما هم اين صدا موقع جك زدن هم مياد
با تشكر
دوست عزیز شما از تندر چی دیدین که میگین روغن ترمز برای چرخ جلو هست ؟
کدوم خودرو 2 چرخ ترمز داره؟
تندر هم مثل دیگر ماشینها در 4 چرخ ترمز داره و روغن ترمز هم در هر 4 چرخ هست .
mohammad1983
13 February 2009, 12:45 PM
با سلام
با تشكر
ُسلام
اون صدا طبيعي هست.زماني كه جك ميزنيد و جلوي ماشين بالا مياد چرخ عقب به ميزان كم ميخواهد به سمت جلو حركت كند و چون ترمز دستي بالا هست در اثر تماس لنت عقب با كاسه چرخ تق تق صدا ميده.
h-taher
13 February 2009, 10:52 PM
[quote=h-taher;660343]
دوست عزیز شما از تندر چی دیدین که میگین روغن ترمز برای چرخ جلو هست ؟
کدوم خودرو 2 چرخ ترمز داره؟
تندر هم مثل دیگر ماشینها در 4 چرخ ترمز داره و روغن ترمز هم در هر 4 چرخ هست .
سلام
پس چرا روي رينگهاي چرخ جلو اكثرا روغني هست ولي عقب نيست ؟
آيا ميتونيم خودمون هواگيري روغن ترمز را انجام بديم ؟؟؟ چگونه ؟؟؟
با تشكر
al47ab
15 February 2009, 01:41 PM
با سلام
با تشكر[/quote]
سلام دوست عزیز
مگر با ترمزت مشکل داری که می خواهی انها را هوا گیری کنی. بهر حال اگه با ترمز عقب مشکل داری و ماشینت ABS نداره بگو تا راهنمایی کنم چیکار کنی تا ترمزت توپ بشه وماشینت مثل میخ وایسه.
mohammad1983
16 February 2009, 12:09 AM
سلام
دوست عزيز al47ab (http://www.phalls.com/member.php?u=85111) لطفا روش رو بگيد تا ما هم استفاده كنيم.
آيا رو اون هايي كه ABS دارند امكان پذير نيست؟!
reza a
16 February 2009, 12:30 PM
لطفا بگیدلنت جلو برای تندرe2چه مارکی بگیرم واز کجا وقیمتش چنده؟
ممنون
mohammad1983
16 February 2009, 02:18 PM
لطفا بگیدلنت جلو برای تندرe2چه مارکی بگیرم واز کجا وقیمتش چنده؟
ممنون
سلام
دوست عزيز در بازار، لنت جلو از 10 هزار تومان كه پارس صادراتي هست تا 38 تومان كه اصلي و در جعبه رنو موجود هست.كلا لنت اصلي روش نوشته FERODO خورده.
يك مدل هست كه FERODO ميباشد و قيمتش 30 تومان است اما سطح لنت كاملا صاف و بدون هيچ شياري يا شيبي در بغل ها هست.
اما مدل اصلي كه 38 تومان قيمت داره همان طور كه در عكس مي بينيد در بغل ها داراي شيبي هست كه مانع از شيشه شدن لتت در حرارت بالا مي شود.
در عكس هاي زير محتويات جعبه رو ميبينيد كه 2 تا پيچ كه براي سيلندر ترمز هست و 4 تا قطعه فلزي براي نگهداري لنت هست كه معمولا مال خود ماشين خراب نميشه اما اگر خراب شده باشه با اين ها جايگزين ميكنيد.
اين جا (http://www.logan90.blogfa.com/) رو هم نگاه كن ببين آقا محمد از اين مدل موجود داره
http://g.imagehost.org/t/0208/DSC00047_1.jpg (http://g.imagehost.org/view/0208/DSC00047_1) http://g.imagehost.org/t/0066/DSC00048_1.jpg (http://g.imagehost.org/view/0066/DSC00048_1) http://f.imagehost.org/t/0267/DSC00049_1.jpg (http://f.imagehost.org/view/0267/DSC00049_1)
h-taher
16 February 2009, 05:51 PM
سلام
از كجا بفهميم سيستم ترمز هوا گرفته؟
با تشكر
al47ab
17 February 2009, 01:33 PM
سلام
راستش لوگان من E1+CP هست و حدود یکسال و هفت ماهه که دارمش این اواخر هنگام ترمز های شدید چرخ های جلو قفل می کرد و به نظر می رسید که ترمز های عقب خوب عمل نمی کنن.خوب اگه زیر ماشین را نگاه کنید در بالای اکسل عقب قطعه ای به بدنه نصب شده که دو عدد لوله از سمت جلو ماشینن امده وبه ان وصل شده ودو عدد لوله از این قطعه به چرخهای عقب رفته . این قطعه رگولاتور فشار روغن در چرخهای عقب است. این رگولاتور توسط یک اهرم به اکسل عقب متصل است وکار ان اینه که هنگامی که بار روی چرخ عقب زیاد شد مثلا در صندلی عقب سرنشین باشد فشار روغن در ترمزهای عقب را بیشتر می کند تا ترمزگیری موثرتر باشد و برعکس هنگامی که فشار روی اکسل عقب کم شد فشار روغن را کمتر کرده وباعث می شود چرخهای عقب قفل نکنند وماشین منحرف نشود. این رگولاتور قابل تنظیم است و روی ان پیچی تعبیه شده که شما میتوانید با تنظیم ان قدرت ترمزهای عقب را تنظیم کنید.البته من اهرم متصل به اکسل عقب را تنظیم کردم چون یک مقدار خلاصی داشت پس اول ترجیح دادم خلاصی انرا بگیرم این اهرم نیز تاحدود یکی دو سانت قابل تنظیم است. اما چگونه ترمزهای عقب تنظیم است . برای این کار من از تجربه خودم استفاده کردم.بدین صورت که ترمز شدیدی را در محل خلوت وخیس با سرعت 40 یا50 کیلومتر انجام دادم تنظیم خوب زمانی است که ابتدا ترمزهای جلو قفل کنند وسپس باتاخیر ترمزهای عقب قفل شوند .البته توجه داشته باشید که در هنگام رانندگی قفل شدن چرخهای عقب بسیار خطرناک است.بعد از این تنظیم ترمزها بسیار قوی عمل می کنند .
mohammad1983
17 February 2009, 02:50 PM
سلام
راستش لوگان من E1+CP هست و حدود یکسال و هفت ماهه که دارمش این اواخر هنگام ترمز های شدید چرخ های جلو قفل می کرد و به نظر می رسید که ترمز های عقب خوب عمل نمی کنن.خوب اگه زیر ماشین را نگاه کنید در بالای اکسل عقب قطعه ای به بدنه نصب شده که دو عدد لوله از سمت جلو ماشینن امده وبه ان وصل شده ودو عدد لوله از این قطعه به چرخهای عقب رفته . این قطعه رگولاتور فشار روغن در چرخهای عقب است. این رگولاتور توسط یک اهرم به اکسل عقب متصل است وکار ان اینه که هنگامی که بار روی چرخ عقب زیاد شد مثلا در صندلی عقب سرنشین باشد فشار روغن در ترمزهای عقب را بیشتر می کند تا ترمزگیری موثرتر باشد و برعکس هنگامی که فشار روی اکسل عقب کم شد فشار روغن را کمتر کرده وباعث می شود چرخهای عقب قفل نکنند وماشین منحرف نشود. این رگولاتور قابل تنظیم است و روی ان پیچی تعبیه شده که شما میتوانید با تنظیم ان قدرت ترمزهای عقب را تنظیم کنید.البته من اهرم متصل به اکسل عقب را تنظیم کردم چون یک مقدار خلاصی داشت پس اول ترجیح دادم خلاصی انرا بگیرم این اهرم نیز تاحدود یکی دو سانت قابل تنظیم است. اما چگونه ترمزهای عقب تنظیم است . برای این کار من از تجربه خودم استفاده کردم.بدین صورت که ترمز شدیدی را در محل خلوت وخیس با سرعت 40 یا50 کیلومتر انجام دادم تنظیم خوب زمانی است که ابتدا ترمزهای جلو قفل کنند وسپس باتاخیر ترمزهای عقب قفل شوند .البته توجه داشته باشید که در هنگام رانندگی قفل شدن چرخهای عقب بسیار خطرناک است.بعد از این تنظیم ترمزها بسیار قوی عمل می کنند .
سلام
خوب اين كار رو ABS دارها ميشه انجام داد؟
در اونجا وقتي برود به سمت قفل شدن ABS وارد مدار ميشه.
آيا پدال هاي ترمز هم سفت تر شده؟
تقريبا چند درصد قدرت ترمز عقب افزايش يافت و ديگه حالت كله كردن رو نداره؟
al47ab
18 February 2009, 12:08 AM
در مورد ماشینهای ABSدار تجربه ای ندارم ونمی دانم که این قطعه را دارند یا نه.اما قدرت ترمز به طور محسوسی زیادتر میشود شاید بتوان گفت که تا 25 درصدماشین بهتر شده حالت کله کردن بسیار کم شده و ماشین خیلی خوب به زمین می چسبد.
mohammad1983
18 February 2009, 12:40 AM
در مورد ماشینهای ABSدار تجربه ای ندارم ونمی دانم که این قطعه را دارند یا نه.اما قدرت ترمز به طور محسوسی زیادتر میشود شاید بتوان گفت که تا 25 درصدماشین بهتر شده حالت کله کردن بسیار کم شده و ماشین خیلی خوب به زمین می چسبد.
خيلي ممنون
بايد چك كنم ببينيم مال ما هم اين جوري هست يا نه
سؤال:
شما اول اهرم اتصال دهنده به اكسل رو تنظيم كرديد و سپس رگلاتور روغن را تنظيم كرده ايد.
آيا روي رگلاتور پيچي براي تنظيم هست؟
البته من پيش از اين براي بهتر كردن ترمز هاي عقب مهره موجود در زير ترمز دستي را كمي سفت تر ميكردم و هم ترمز دستي بهتر ميشد و هم ترمز گيري ماشين.
h-taher
18 February 2009, 01:09 AM
سلام خدمت شما
اگر امكان داره ميشه عكسي از اين تنظيم ترمز ارائه دهيد
با تشكر
al47ab
18 February 2009, 01:23 PM
خيلي ممنون
بايد چك كنم ببينيم مال ما هم اين جوري هست يا نه
سؤال:
شما اول اهرم اتصال دهنده به اكسل رو تنظيم كرديد و سپس رگلاتور روغن را تنظيم كرده ايد.
آيا روي رگلاتور پيچي براي تنظيم هست؟
البته من پيش از اين براي بهتر كردن ترمز هاي عقب مهره موجود در زير ترمز دستي را كمي سفت تر ميكردم و هم ترمز دستي بهتر ميشد و هم ترمز گيري ماشين.
سلام خدمت شما
اگر امكان داره ميشه عكسي از اين تنظيم ترمز ارائه دهيد
با تشكر
سلام
بله روی رگولاتور یک پیچ جهت تنظیم وجود دارد اما من به ان دست نزدم همان طور که گفتم چون دیدم که اهرم اتصال یک مقدار خلاصی دارد تصمیم گرفتم اول خلاصی انرا بگیرم وچون نتیجه خوب بود دیگر به پیچ تنظیم دست نزدم اما از طریق پیچ تنظیم هم این کار امکان پذیر است. در مورد عکس باید به من فرصت بدهید تا بگیرم و اپلود کنم.
ترال
17 April 2009, 01:57 AM
سلام
براي رفع صداي ترمزهاي جلو چه پيشنهادي دارين؟
mohammad1983
18 April 2009, 11:18 AM
مثلا چه صدایی می دهد؟؟
taba
19 April 2009, 12:42 PM
با سلام به همه دوستان
مدتی پیش در مورد روش تعویض لنت جلو از دوستان سوال کردم ولی اساتید پاسخی ندادند تا اینکه خودم دست به کار شدم....
گرچه عکسهای زیر مربوط به تندر نبوده و متعلق به یکی دیگر از محصولات رنو هستند ولی بدلیل شباهت با تندر، به خوبی مراحل کار را نشان میدهند. امیدوارم برای دوستان مفید باشد: (ترتِب عکسها از راست به چپ است)
1.پیش از هر چیز ابتدا در مخزن روغن ترمز را باز کنید. در صورتیکه سطح روغن بالا است بوسيله سرنگ مقداری از آن را تخلیه کنید زیرا پس از تعویض لنتها سطح روغن بالا آمده و در صورت سرریز شدن به قطعات و رنگ خودرو آسیب میرساند. همچنین مطمئن شوید فرمان در حال قفل قرار ندارد و اتومبیل خاموش است. در غیر اینصورت امکان آسیب دیدن پمپ ABS در خودروهای مجهز به این سیستم وجود دارد
2. سپس پیچهاي چرخهاي جلو را شل کرده و ماشین را روی جک محوری یا دو نگهدارنده قرار دهيد بطوريکه هر دو چرخ بالا بایستند. آنگاه چرخها را باز کنيد
..... ادامه در پستهاي آینده ...
3- حال مهره پاييني قسمت متحرک کاليپر که در عکس مشخص شده را باز کنيد
4. برای این کار یک آچار رینگي 13 و یک آچار تخت 17 نياز دارید که با آن مهره داخلي را نگهدارید تا نچرخد...
5- پيچ بالایی را نیز به همین روش باز کنيد، (یا اگر امکانپذير بود مطابق شکل زير به صورت کشويي خارح کنید(احتمالا در تندر باید هر دو پیچ باز شود)) و مکانيزم متحرک کاليپر را خارج کنيد
6. قسمت جدا شده را به صورتیکه به شلنگ ترمز فشار نیاید و خم نشود مهار کنيد(مثلا آن را با یک تکه سیم به فنر ببندید) . آنگاه لنتها را با فشار دادن به طرفین از جای خود خارج کنيد....
7. حال میتوانيد به منظور بازرسي بیشتر و تميز کردن کاليپر، قسمت ثابت آن را نيز با باز کردن پيچهاي مربوطه توسط آچار 18، از جای خود خارج کنيد.
a. گشتاور پیچهای اصلی که قسمت ثابت کالیپر را محکم میکند و سایز آنها 18 است(عکس شماره 7 یا ردیف سوم عکس راست)، 105 نیوتنمتر است.
b. گشتاور پیچهای محکم کننده قسمت متحرک کالیپر که دارای گردگیر لاستیکی هستند و با آچار 13 باز میشوند(عکس 3 (ردیف اول سمت چپ) و عکس 4 (ردیف دوم راست)) 34 نیوتنمتر است (که من بین 15 و 35 شک داشتم)
8- اکنون قسمتهاي فلش زده شده را کاملا تميز کنيد تا لنتها در زمان استفاده گير نکنند و بتوانند به راحتي حرکت کنند.
9- حال قسمت ثابت را در جای خود قرارداده و پیچهاي آن را با گشتاور 105 نیوتنمتر محکم کنيد سپس لنتهاي نو را در جاي خود قرار دهيد. بهتر است پشت و کناره لنتها(محل تماس با کاليپر) را با گريس مخصوص چرب کنيد تا از گير کردن یا لرزيدن آنها در هنگام کار جلوگيری شود. مراقب باشید سطح جلويي لنتها و ديسک ترمز به گريس آلوده نشود.
10- اکنون با استفاده از یک آچار کلاغی یا گيره کوچک نجاري پیستون ترمز را که در قسمت متحرک کاليپر قرار دارد به آرامي به داخل فشار دهيد تا به انتهاي مسير خود برسد. حتما یک تکه چوب یا لنت کارکرده را بین پیستون ترمز و آچار کلاغی قرار دهید تا لبه پیستون آسیب نبیند.
11- اکنون قسمت متحرک را در جاي خود قرار داده و پیچهاي آن را ببنديد. بازرسي گردگيرهاي کوچک پيچها و گريس زدن پيچها را فراموش نکنيد.
12- خوب، خسته نباشید. تقریبا نصف کار را انجام داده اید. این مراحل را برای چرخ ديگر نيز تکرار کنيد.
موفق باشید.
mohammad1983
19 April 2009, 05:30 PM
سلام
دست دوست عزیز taba درد نکنه.
من تا حالا که 32 تا کارکردم 2 بار لنتها رو باز کردم و البته جابه جاشون کردم و همین امر باعث شده لنت ها 7000 هزار تا بیشتر کار کنند.
نکته اول اینکه همون مهره پایینی باز میشه کافی هست و درپوش سیلندر میاد بالا و لنت ها راحت در میاد.
اما با توجه به اینکه ماشین های ما مثل این ماشین موجود در عکس کارکرده نیست ،من تا اونجایی که چک کردم سیلندر ها خیلی نرم هست و نیاز به تمیز کاری ندارد.
20 April 2009, 11:00 AM
با سلام به همه دوستان
7. حال میتوانيد به منظور بازرسي بیشتر و تميز کردن کاليپر، قسمت ثابت آن را نيز با باز کردن پيچهاي مربوطه توسط آچار 18، از جای خود خارج کنيد. این پيچها بر خلاف پيچهاي قبلی خیلی محکم هستند و باید با گشتاور 34 نیوتنمتر باز و بسته شوند در حاليکه گشتاور دو پیچ قبلی 15 (یا 35 - کمی شک دارم) نیوتنمتر است.
موفق باشید.
ضمن عرض سلام و تشکر از جناب مهدیزاده بابت ادغام پستها و همچنین سایر دوستانی که لطف کردند و مطالب را مطالعه نموده و توضیحات خوبی هم اضافه کردند، گویا در حین ویرایش بند 7 در بیان اعداد مربوط به گشتاور اشتباهی رخ داده بنابراین اگر جناب مهدیزاده لطف کنند و آن را اصلاح کنند سپاسگزار میشوم:
1. گشتاور پیچهای اصلی که قسمت ثابت کالیپر را محکم میکند و سایز آنها 18 است(عکس شماره 7 یا ردیف سوم عکس راست)، 105 نیوتنمتر است. (اشتباها 34 ثبت شده)
2. گشتاور پیچهای محکم کننده قسمت متحرک کالیپر که دارای گردگیر لاستیکی هستند و با آچار 13 باز میشوند(عکس 3 (ردیف اول سمت چپ) و عکس 4 (ردیف دوم راست)) 34 نیوتنمتر است (که من بین 15 و 35 شک داشتم)
ضمنا توجه کنید که پس از بستن چرخها و قبل از حرکت مخزن روغن ترمز را تا MAX پر کنید و حتما چندین بار به آرامی پدال ترمز را تا انتها فشار داده و رها کنید تا فاصله لنتها و دیسک ترمز تنظیم شود، همچنین در 50 کیلومتر اول با احتیاط رانندگی کنید و پدال زدن را به تناوب انجام دهید تا خدای ناکرده ترمز زیر پایتان خالی نشود. پس از طی این مسافت نیز سطح روغن ترمز را چک کنید.
ترمز خوبی داشته باشید...
موفق باشید.
Navid_Aref
21 April 2009, 11:19 AM
با درود و تشکر بسیار از دوست و سرور گرامی آقای taba (http://www.phalls.com/member.php?u=58488) .
با اجازه شما مطلب خوب جنابعالی، مربوط به تعویض لنت های جلو را به صورت یک فایل PDF کم حجم تبدیل کردم تا در دسترس تر باشد. (حجم 665 کیلوبایت و 5 صفحه):
http://rapidshare.com/files/223880809/Front_Brake_Pads.zip.html
pooyan.tt
22 April 2009, 01:32 PM
سلام
رفتم پیش یکی از نمایندگی های بزرگ ایساکو که دوست پدرم هست
ازش در مورد لنت ال 90 پرسیدم، یه جعبه لنت بهم داد با برند RTW ساخت آلمان که بسته بندیش قرمز بود
رو بسته بندی یه برچسب خورده بود که مشخص می کرد برای رنو کلیو، ال 90، آر 90 و ...
داخل بسته بندی یه سیم هم برای هشدار اتمام لنت داشت، مگه تندر این چراغ رو داره؟
قیمتش 40 تومان بود
لنت من دیگه آخراش هست، به نظر شما از این بخرم یا بسته بندی شرکتی؟
با تشکر
Navid_Aref
22 April 2009, 04:26 PM
متاسفانه فایل فوق، در سرور rapidShare منقضی شد و حذف گردید بنابراین مجدد در دو سرور دیگر آپلودش کردم.(670 کیلو بایت)
http://www.4shared.com/file/101055696/a6fba26b/Front_Brake_Pads.html
یا
http://ultrashare.net/hosting/fl/0066e0d9b7/Front_Brake_Pads
آقا پویان پیشنهاد می کنم همان مارک فرودوی انگلیسی (http://www.ferodo.co.uk/ferodo_home/main_all.html)و با هولوگرام شرکتی (ایساکو یا سایپا یدک) و در بسته بندی رنو را تهیه فرمایید. ارزان تر هم هست. در ضمن لوگان نشانگر اتمام لنت ندارد.
نوع فابریکی یعنی مارک Ferodo (در بسته بندی رنو) که شرکتی معتبر ، با سابقه و زیر مجموعه کمپانی انگلیسی Federal-Mogul (http://www.federal-mogul.com/en/ProductSelector) است، مناسبترین انتخاب است.
FERODO
http://www.ferodo.co.uk/ferodo_home/pics/firstname_head.gif (http://www.ferodo.co.uk/ferodo_home/company.html)
http://www.ferodo.co.uk/ferodo_home/car.html
http://www.ferodo.co.uk/ferodo_home/test.html
به انواع دیگر موجود در بازار اعتمادی نیست. خبر دیروز ایسنا را نیز در همین رابطه بخوانید بد نیست.
دبير انجمن لنت ترمز و كلاج:
مردم از لنت ترمزهاي چيني روي گردان شدهاند (http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1320349)
01/02/1388
لنت ترمزهاي چيني بعضا با مارك برخي برندهاي معتبر اروپايي نيز وارد ميشود كه تشخيص آنها براي مصرف كنندگان دشوار است، مگر آنكه آن را خريداري و در خودروشان استفاده كنند تا متوجه اين مساله شوند.
او خاطرنشان كرد: حتي موردي ديده شده كه روي جعبه لنت ترمزهاي وارداتي از چين برچسب ساخت فرانسه نصب شده يا بعضا چينيها در زمان توليد اين محصول به غلط از عنوان ساخت آلمان و امثال آن استفاده ميكنند؛ بنابراين به مردم توصيه ميكنيم كه فقط به پرسش از فروشندگان در خصوص كشور سازنده لنت ترمز اكتفا نكرده و از فروشگاهها و تعميرگاههاي مورد اعتماد براي خريد لنت ترمز استفاده كنند.
به گفته وي به نظر ميرسد كه با توجه به تجارب تلخي كه مردم از مصرف لنت ترمزهاي چيني به دست آوردهاند، اين اجناس ديگر خريدار چنداني در بازار داخلي كشور ندارند.
siavash-l90
23 April 2009, 03:03 PM
ضمن عرض احترام به دوست عزیز NAVID-AREFبه نظر من درسته که لوگان از روی لنت سنسوری رو واسه اتمام لنت نداره اما با توجه به اینکه با مصرف لنت سطح روغن ترمز در محفظه پایین میاد و اگه دقت کنید سنسوری رو محفظه هست که در صورت پایین اومدن بیش از میزان استاندارد روغن ترمز چراغ مربوط به ترمز دستی رو در صفحه روشن می کنه که به نظر من میتونه به نوعی نشون دهنده اتمام و یا روبه انمام بودن لنت هم باشه
Navid_Aref
23 April 2009, 04:23 PM
ضمن عرض احترام به دوست عزیز NAVID-AREFبه نظر من درسته که لوگان از روی لنت سنسوری رو واسه اتمام لنت نداره اما با توجه به اینکه با مصرف لنت سطح روغن ترمز در محفظه پایین میاد و اگه دقت کنید سنسوری رو محفظه هست که در صورت پایین اومدن بیش از میزان استاندارد روغن ترمز چراغ مربوط به ترمز دستی رو در صفحه روشن می کنه که به نظر من میتونه به نوعی نشون دهنده اتمام و یا روبه انمام بودن لنت هم باشه
با سلام و تشکر از سرور گرامی.
دوست عزیز ، روشن شدن چراغ مورد نظر شما در پانل صفحه نشانگر ها منحصر به بالا بودن اهرم ترمز دستی و همچنین پایین آمدن بیش از حد سطح روغن در پیاله روغن ترمز است و برای نشان دادن اتمام لنت ترمز کارایی ندارد.
به صورت تجربی هم ثابت شده که نمی توان از آن به عنوان نشانگر اتمام لنت بهره برد. کاهش قسمت گوشتی لنت ها(حتی زمانی که به فلز برسد) در حدی نیست که باعث شود سطح روغن پیاله بیش از حد پایین آید. بنابراین رسیدگی دوره ای نیاز است.
البته نظراتی شبیه نظر شما هم هست ، ببینید (البته مربوط به 206 است):
نمايندگي مركزي كه بودم همين سوال رو از مهندسي كه اونجا بود پرسيدم گفت اگر به روغن ترمز داخل مخزن دست نزنيد در حد استاندارد چراغ اتمام لنت روشن خواهد شد يعني قبل از اتمام كامل لنت. متاسفانه بعضي از مكانيكها فكر ميكنن روغن ترمز كمه و به اون اضافه ميكنن در حالي كه پايين بودن روغن ترمز نشانگر اتمام لنتهاست.تنها در صورتي بايد روغن اضافه كرد كه لنتها سالم و نو بوده اما سطح روغن ترمز از حد نرمال پايين باشه
http://www.tuningtalk.com/forum/post341657.html
http://www.picbaran.com/files/on8ijbpbf608gigkho7e.jpg
http://www.picbaran.com/files/w286gomlxhsdckmppc7v_thumb.jpg (http://www.picbaran.com/viewer.php?file=w286gomlxhsdckmppc7v.jpg)
در خودروهایی که نشانگر اتمام لنت ترمز دارند، چراغ دیگری این وظیفه را به عهده دارد و ارتباطی به چراغ مورد نظر شما ندارد. به طور مثال در خودروی قدیمی سیتروئن زانتیا (http://www.saipayadak.org/xantia.php) به شکل زیر است. نشانگر سطح آب شیشه شور نیز دارد!
http://www.picbaran.com/files/g56q6whpcvr0ac6dnyy8_thumb.jpg (http://www.picbaran.com/viewer.php?file=g56q6whpcvr0ac6dnyy8.jpg)
فکر کنم !! در خودروهای دیگر جدید رنو چراغ سرویس SERV (مثل کلیو) یا علامت آچار (مثل مگان) روشن می شود. احتمالا به دلیل حذف این بخش در ساختار پانل صفحه نشانگرهای لوگان، بخش نشانگر اتمام لنت که جزیی از آن است ، نیز حذف شده است. در غیر آن صورت آنها هم همانند پژو 206 و لوگان، نشانگر اتمام لنت مستقل ندارند!!
کلیو ------------------------------------------ مگان
http://www.picbaran.com/files/berj5ueni8daita5uarx_thumb.jpg (http://www.picbaran.com/viewer.php?file=berj5ueni8daita5uarx.jpg) http://www.picbaran.com/files/h6l2tg3aslz7jwu57c5q_thumb.jpg (http://www.picbaran.com/viewer.php?file=h6l2tg3aslz7jwu57c5q.jpg)
nevada
23 April 2009, 07:15 PM
سلام به دوستان
سئوالي داشتم اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم
2 روزه كه ال 90 گرفتم البته به صورت صفر و از نمايندگي
از در نمايندگي كه بيرون اومدن بعد از طي مسافت 20 كيلومتر متوجه شدم كه چراغ دستي با وجود پايين بودن دستي روشن و خاموش مي شه مخصوصاً زماني كه ترمز ميزنم يا وقتي كه از روي دست انداز رد ميشم .
علت چي هست؟
Sport Samand
23 April 2009, 07:25 PM
سلام به دوستان
سئوالي داشتم اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم
2 روزه كه ال 90 گرفتم البته به صورت صفر و از نمايندگي
از در نمايندگي كه بيرون اومدن بعد از طي مسافت 20 كيلومتر متوجه شدم كه چراغ دستي با وجود پايين بودن دستي روشن و خاموش مي شه مخصوصاً زماني كه ترمز ميزنم يا وقتي كه از روي دست انداز رد ميشم .
علت چي هست؟
شما حتمی همین الان میزان سطح روغن ترمز ماشین رو جک کنید! در مواقعی که روغن ترمز کمتر از حد نصاب بشه اچراغ ترمز دستی روشن خواهد شد:icon_cool
nevada
23 April 2009, 10:45 PM
شما حتمی همین الان میزان سطح روغن ترمز ماشین رو جک کنید! در مواقعی که روغن ترمز کمتر از حد نصاب بشه اچراغ ترمز دستی روشن خواهد شد:icon_cool
دوست عزيز ضمن تشكر از شما به خاطر پاسختون
به عرضتون برسونم كه سطح روغن ترمز رو چك كردم ماكزيمم بود در ضمن شنيدم كه ال 90 ترمز ABS وقتي ترمز بگيري پدال زير پا لرزش كمي رو داره كه راننده حس مي كنه ولي مال من نداره اين لرزشو
در ضمن چراغ ترمز دستي يك سره روشن نيست روشن و خاموش ميشه
houman90
24 April 2009, 12:49 AM
این چراغ فرمانش رو از یه سنسوری میگیره که جاش زیر قاب ترمز دستیه. تو ماشین شما احتمالاً سنسور درست تنظیم نیست و کنتاکتورهاش خیلی بهم نزدیکن که اینجوری از روی هر دستاندازی که رد میشین قطع و وصل میشه. قاب ترمز دستی رو باز کنین و یه نگاهی به وضعیت کنتاکتورهای سوئیچ مربوطه بندازین. اگر نیاز به رگلاژ داشت خودتون هم میتونین براحتی اینکار رو انجام بدین. راجع به لرزش پدال ترمز هم زمانی این اتفاق میفته که ABS فعال بشه که اونم با هر ترمزی و روی هر سطحی اتفاق نمیافته. برای آزمایش میتونین روی جادهای که مقداری شن و ماسه ریخته (که ماشاءالله خیابونهای ما از اینجور چیزها کم نداره!) با سرعت 20-30 پدال ترمزتون رو به یکباره و تا انتها بگیرین و نحوه عملکرد ABS رو تجربه کنین. منتها حواستون باشه که این فعال شدن یک کمی از لرزیدن بیشتره و یه وقتی مثل من شوکه نشین! من اولین باری که پشت یه ماشین ABS دار نشستم نمیدونستم اوضاع از چه قراره و سر اولین ترمزی که ABS عمل کرد خدائی فکر کردم جلوبندی ماشین در حال خرد شدنه! این رو هم همیشه در نظر داشته باشین که وقتی ABS عمل میکنه نباید پاتون رو از روی پدال بردارین و اصطلاحاً پمپ بزنین. راهنمائیهای کامل در این زمینه توی دفترچه خودرو اومده. حتماً یه نگاهی به بقیهاش بندازین.
موفق باشید
داود م
24 April 2009, 10:43 AM
این چراغ فرمانش رو از یه سنسوری میگیره که جاش زیر قاب ترمز دستیه. تو ماشین شما احتمالاً سنسور درست تنظیم نیست و کنتاکتورهاش خیلی بهم نزدیکن که اینجوری از روی هر دستاندازی که رد میشین قطع و وصل میشه. قاب ترمز دستی رو باز کنین و یه نگاهی به وضعیت کنتاکتورهای سوئیچ مربوطه بندازین. اگر نیاز به رگلاژ داشت خودتون هم میتونین براحتی اینکار رو انجام بدین. راجع به لرزش پدال ترمز هم زمانی این اتفاق میفته که ABS فعال بشه که اونم با هر ترمزی و روی هر سطحی اتفاق نمیافته. برای آزمایش میتونین روی جادهای که مقداری شن و ماسه ریخته (که ماشاءالله خیابونهای ما از اینجور چیزها کم نداره!) با سرعت 20-30 پدال ترمزتون رو به یکباره و تا انتها بگیرین و نحوه عملکرد ABS رو تجربه کنین. منتها حواستون باشه که این فعال شدن یک کمی از لرزیدن بیشتره و یه وقتی مثل من شوکه نشین! من اولین باری که پشت یه ماشین ABS دار نشستم نمیدونستم اوضاع از چه قراره و سر اولین ترمزی که ABS عمل کرد خدائی فکر کردم جلوبندی ماشین در حال خرد شدنه! این رو هم همیشه در نظر داشته باشین که وقتی ABS عمل میکنه نباید پاتون رو از روی پدال بردارین و اصطلاحاً پمپ بزنین. راهنمائیهای کامل در این زمینه توی دفترچه خودرو اومده. حتماً یه نگاهی به بقیهاش بندازین.
موفق باشید
سلام دوست عزيز من چند بار اي بي اس رو چك كرده ام ولي هيچ وقت از اون لرزش زيادي كه شما صحبت كردين چيزي نديده ام و فقط پدال در زير پا حالت لرزش و تكان كمي داشت . احتمالا اون ماشيني كه شما باهاش اي بي اس رو چك كردين خراب بوده شايد هم از ما خرابه !!!! دوستان نظر بدن .
nevada
24 April 2009, 02:02 PM
سلام به دوستان
2-3 روزه كه خودرو تحويل گرفتم از در نمايندگي كه اومدم بيرون پس از طي مسافت 10 كيلومتر متوجه شدم كه با وجود خواباندن ترنز دستي چراغ ترمز دستي صفحه آمپر خاموش و گاهاً هنگام ترمز كردن يا رد شدن از موانع خاموش و روشن مي شود .در ابتداي امر خيلي كمتر بود الان تقريباً دائم شده سطح روغن رو چك كردم ماكزيمم بود دستي هم كه خوابيده علت روشن شدن چراغ رو نميدونم نمايندگي كه ماشاالله فقط ادعا دارن و اندازه ..... نمي فهمند .بردم گفتند نميدونيم .
البته عاديه بهر حال توليد داخلي از اين بهتر نميشه اگه ماشين 200 مليوني هم تو ايران توليد شه اينقدر آقايون دزدها هستند كه ماشين كيفيتش به اين روز بيافته
به هر حال از دوستان خواهش ميكنم اگه نظري دارند يا موردي به ذهنشون مي رسه لطف كنند به من خبر بدهند شايد اين مشكل هم حل شه
با تشكر
Navid_Aref
24 April 2009, 03:04 PM
با سلام.
دوست عزیز ، طبق عکس زیر توجه خودتان را به پیاله روغن ترمز متمرکز کنید. (درون کادر قرمز رنگ).
احتمالا سوکت درست جا نخورده یا درب آن درست بسته نشده است.
http://www.picbaran.com/files/0j91v0vzcgoe5h2eslvo.jpg
ابتدا سوکت را جدا کنید (زبانه آن را به آرامی به سمت بالا فشار دهید تا از خار زیرش جدا شود و سپس فیش را به حالت کشویی بیرون بیاورید. در ادامه درب مخزن را باز کرده و مجدد درست ببندید. بهتر است پارچه ای روی بدنه آن سمت پهن کنید تا از ریختن احتمالی روغن ترمز ، رنگ بدنه دچار تخریب نشود. به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد. در غیر این صورت باید فاصله زبانه پایینی اهرم ترمز دستی که میکروسوییچ چراغ ترمز را فشرده می کند رگلاژ شود. که این مورد دوم احتمالش کمتر از مورد اول است.
nevada
24 April 2009, 03:35 PM
دوست خوبم آقا نويد گل اتفاقاً موردي كه شما اشاره كرديد رو روز 5 شنبه(ديروز) انجام دادم بردم نمايندگي همين كارو كرد حتي چون نمايندگي دوستم بود درب پياله روغن خودش رو باز كرد و روي ماشين من امتحان كرد تا مطمئن شيم مشكل از سنسور نيست. با تمام اين اوصاف چراغ بازم روشن مي شد. در ضمن خود نمايندگي هم ترمزم رو چك كرد رو سطح شني كه دوستان گفتند اونم نه با سرعت 30-40 بلكه با 70-80 كه جواب داد و كار مي كرد .
منم احساس مي كنم همانطور كه دوستهاي ديگه اشاره كردند سنسور زير ترمزدستي رگلاژ نباشه 2 تا سئوال حالا دارم:
1-روغن ترمز استاندارد و شركتي تندر 90 چيه؟
از نمايندگي كه پرسيدم گفت ببين رنگ روغنت چه جوريه اگه سفيده همون رنگ و اگه زرده يا سبزه باز به رنگ موجودش بگيرم در ضمن گفت بايد dot 3 باشه كه من از اين نوع روغن چيزي نمي دونم شما اگه ميدونيد راهنمايي كنيد ؟
2-چطوري سنسور زير ترمز دستي رورگلاژ كنم؟
houman90
24 April 2009, 03:45 PM
سلام دوست عزيز من چند بار اي بي اس رو چك كرده ام ولي هيچ وقت از اون لرزش زيادي كه شما صحبت كردين چيزي نديده ام و فقط پدال در زير پا حالت لرزش و تكان كمي داشت . احتمالا اون ماشيني كه شما باهاش اي بي اس رو چك كردين خراب بوده شايد هم از ما خرابه !!!! دوستان نظر بدن .
با سلام
بله اون ماشینی که عرض کردم 405 سفارشی بود که سال 86 داشتمش. خریدار اولی تو اون ماشین ABS رو بصورت آپشن سفارشی داده بود که دو دست چرخید و نصیب ما شد. اون سیستم ABS لرزش و تکون تقریباً زیادی داشت. توی تندر اگر بخوایم مقایسه کنیم میشه گفت که تکونها و لرزش پدال در زمان فعال شدن ABS بمراتب کمتر از اون ماشینه. بالاخره این سیستم توی تندر بصورت فابریک نصب شده و قطعات تشکیل دهنده اون همشون (الحمدلله فعلاً) فرانسویه. اما اون ماشین حقیقتاً وقتی سیستم عمل میکرد مثل این بود که مثلاً یه تیکه آهن رو بستی دور آکسل ماشین و با هر بار چرخیدن چرخ آهنه میخوره زیر ماشین و گلگیر! ولی توی تندر (حداقل مال من) رفتارش مثل اینه که بر فرض مثال نوک یه پیچگوشتی رو بگیری جلوی یه چرخدنده که با رد شدن هر دنده یه صدای «تق» بگوش برسه. البته یخورده عمق و بلندی صدا بیشتر از صدای یه پیچگوشتیه!
Navid_Aref
24 April 2009, 03:53 PM
بایستی از روغن ترمز FRELUB 650 با سطح کیفی (SAE J 1704 - DOT 4) یا روغن های دیگر با همین سطح کیفی استفاده شود.
انواع با سطح کیفی دات تری مناسب نیست و برای سیستم ترمز لوگان و مگان کارایی ندارد و ضعیف و قدیمی است. متاسفانه متصدیان نمایندگی مذکور در گذشته باقی مانده اند.
مطلبی در مورد این سطح کیفی (http://www.axxonoil.com/file_pdf/dot4_eng.pdf)
http://www.kermatdi.com/catalog/elf%20free%20lub.jpg (http://www.h2sport.com/images/products/datasheet/frelub650.pdf)
با تشکر از یکی از دوستان (متاسفانه اسمشان یادم رفته) که زحمت کشیدند و عکس زیر را قرار داده بودند ، تمامی سیالات و روغن های مورد نیاز تندر ها را مشخص کرده است.
http://www.picbaran.com/files/t9ao6n6756uaruy90u69_thumb.jpg (http://www.picbaran.com/viewer.php?file=t9ao6n6756uaruy90u69.jpg)
nevada
24 April 2009, 04:05 PM
دوست خوبم آقا نويد گل اتفاقاً موردي كه شما اشاره كرديد رو روز 5 شنبه(ديروز) انجام دادم بردم نمايندگي همين كارو كرد حتي چون نمايندگي دوستم بود درب پياله روغن خودش رو باز كرد و روي ماشين من امتحان كرد تا مطمئن شيم مشكل از سنسور نيست. با تمام اين اوصاف چراغ بازم روشن مي شد. در ضمن خود نمايندگي هم ترمزم رو چك كرد رو سطح شني كه دوستان گفتند اونم نه با سرعت 30-40 بلكه با 70-80 كه جواب داد و كار مي كرد .
منم احساس مي كنم همانطور كه دوستهاي ديگه اشاره كردند سنسور زير ترمزدستي رگلاژ نباشه 2 تا سئوال حالا دارم:
1-روغن ترمز استاندارد و شركتي تندر 90 چيه؟
از نمايندگي كه پرسيدم گفت ببين رنگ روغنت چه جوريه اگه سفيده همون رنگ و اگه زرده يا سبزه باز به رنگ موجودش بگيرم در ضمن گفت بايد dot 3 باشه كه من از اين نوع روغن چيزي نمي دونم شما اگه ميدونيد راهنمايي كنيد ؟
2-چطوري سنسور زير ترمز دستي رورگلاژ كنم؟
ممنون ميشم سئوال دوم پست بالا رو هم جواب بديد
با تشكر از شما و تمامي دوستان كه در برقراري و تبادل ارتباطات و اطلاعات در سايت تلاش سازنده مي كنند
nevada
24 April 2009, 07:33 PM
ممنون ميشم هر كدوم از دوستان اگه بگن چطوري سنسور زير ترمز دستي رو رگلاژ كنم:icon_cry:
houman90
24 April 2009, 07:57 PM
من الان دارم میرم تعمیرگاه واسه مشکل ماشینم. اونجا یه نگاهی میکنم ببینم چجوری باز میشه. شما هم اصلاً سعی کردین بازش کنین؟ یه نگاهی بندازین احتمالاً باید اول کنسول رو در بیارین. اگر خودتون میخواین درستش کنین که دیگه باید اونقدر فنی باشین که بتونین نقب بزنین زیر ترمز دستی!!:icon_cool
nevada
24 April 2009, 09:11 PM
سلام هومن جان
نه متاسفانه تا حالا بازش نكردم ولي سعي ميكنم ببينم چطوري هستش .
raisi2001
28 April 2009, 11:48 AM
سلام
از دوستان كسي مي دونه لنت هاي عقب ريگلاژ مي خاد يا نه؟
pooyan.tt
29 April 2009, 12:04 AM
امروز ماشین رو بردم پیش مکانیک آشنا و چرخهای جلو رو باز کرد گفت لنت ها هنوز 20 درصد دارن و بهتره عوض نکنی
اما به یه نکته جالب برخوردم، گفت که دیسک این ماشین هم مثل سایر فرانسوی ها، کمی خورده شده.
منظورش دایره خارجی و داخلی کاسه بود که کمی برآمده بود. و وسطش خورده شده
taba
29 April 2009, 11:53 AM
سلام
مدتي پيش یکی از دوستان مفصلا در مورد ديسک ترمز مطلب نوشته بودند و با عکس و اندازه گیری دقیق (با کوليس) توضیح داده بودند که دیسک ترمز تندر ایشان دارای لبه است و وسط آن (محل تماس با لنتها) نیز موج دارد. من نیز در زمان تعویض لنت جلو (کیلومتر حدود 25000) این موارد را مشاهده کردم. به نظر میرسد محیط خارجی دیسک ترمز از همان ابتدا لبه دارد و مواج بودن آن نیز دلیل داشته باشد. آیا دوستان توضیح علمی در این مورد دارند؟
موارد زیر به فکر من رسیده است: (البته به بررسی بیشتری نیاز است، اینها فقط ایده است)
1. مثلا لبه دار بودن دیسک میتواند از جابجاشدن لنت و لرزش اضافی آن پیشگیری کند و همچنین هنگامیکه لنت به اتمام میرسد ساییدن فنر V شکل بالای لنت به لبه دیسک صدایی ایجاد میکند که به منزله اخطار است و به راننده گوشزد میکند که با تعویض لنت از خورده شدن دیسک جلوگیری کند.
2. همچنین مواج بودن سطح دیسک، سطح مفید تماس با لنت را افزایش داده و کیفیت ترمز را بهبود میبخشد.
موفق باشید
داود م
8 May 2009, 10:05 AM
سلام دوستان امروز سر يك پيچ چرخ جلو شاگرد به صدا افتاد صدايي مانند تمام شدن لنت اين صدا ادامه داشت و بعد از صد متر سر پيچ بعدي برطرف شد ماشين من 10000 تا كار كرده ايراد از چي ميتونه باشه ؟
afflatus
8 May 2009, 08:32 PM
سلام دوستان
2 3 روز هست که موقعی که ترمز میگیرم چرغ سمت شاگرد صدای مثل سوت میزنه (مثل زمانی هست که اب داخل لنت میره)البته موقعی که ترمز اروم میگیرم سوت نمیزنه اما موقعی که یه خورده بیشتر به پدال ترمز فشار میارم اون زمانی که ماشین می خواد ایست کامل بکنه 1 2 ثانیه سوت میزنه
کسی از دوستان می دونه اشکال از کجاست!؟
تندر e2 lp کارکرد 6400
با تشکر
houman90
9 May 2009, 12:22 PM
با سلام
اگه وقت ايست كامل و اونم در انتهاي كار براي مدت كوتاه صدا ميده شايد از كمكها باشه.
VASSILI
12 May 2009, 09:36 AM
دوسان به نظرتون دیسک ترمزم سالمه ؟
http://aksupload.ir/pic/May/Image008.jpg
Aali47
12 May 2009, 03:02 PM
سلام
مدتي پيش یکی از دوستان مفصلا در مورد ديسک ترمز مطلب نوشته بودند و با عکس و اندازه گیری دقیق (با کوليس) توضیح داده بودند که دیسک ترمز تندر ایشان دارای لبه است و وسط آن (محل تماس با لنتها) نیز موج دارد. من نیز در زمان تعویض لنت جلو (کیلومتر حدود 25000) این موارد را مشاهده کردم. به نظر میرسد محیط خارجی دیسک ترمز از همان ابتدا لبه دارد و مواج بودن آن نیز دلیل داشته باشد. آیا دوستان توضیح علمی در این مورد دارند؟
موارد زیر به فکر من رسیده است: (البته به بررسی بیشتری نیاز است، اینها فقط ایده است)
1. مثلا لبه دار بودن دیسک میتواند از جابجاشدن لنت و لرزش اضافی آن پیشگیری کند و همچنین هنگامیکه لنت به اتمام میرسد ساییدن فنر V شکل بالای لنت به لبه دیسک صدایی ایجاد میکند که به منزله اخطار است و به راننده گوشزد میکند که با تعویض لنت از خورده شدن دیسک جلوگیری کند.
2. همچنین مواج بودن سطح دیسک، سطح مفید تماس با لنت را افزایش داده و کیفیت ترمز را بهبود میبخشد.
موفق باشید
سلام این یعنی سایش طبیعی سطح دیسک.اگر روز اول سری به دیسکهایتان زده بودید می دیدید کاملا صاف وعاری از هر گونه موج بوده اند.اگر خواستید که مجددا صاف شوند به خ انقلاب حد فاصل پیچ شمیران و ابتدا خ بهار تراشکاری آلبرت مراجعه کنید این آقا دستگاه آمریکایی مخصوص تراش دیسک وکاسه چرخ را دارد.فقط دقت کنید دیسک به نازکتر از حد مجاز و کاسه به گشادتر از حد
مجاز تراشیده نشوند.دوستانیکه منیوال در اختیار دارند این مقادیر را جهت استفاده عموم ذکر کنند.مواج شدن بیش از حد مجاز باعث لرزشهای اتاق عدم تعادل و به اصطلاح دل زدن پدال ترمز زیر پا در هنگام ترمز گرفتن در سرعتهای بالا شده که ربطی به عملکرد ترمز ABS هم ندارد.
Aali47
mohammad1983
12 May 2009, 04:27 PM
دیسک چرخ های من هم وقتی دست روش میکشم یه حالت پستی بلندی داره اما کوچکترین مشکلی در ترمز ندارم.
فکر میکنم یه حالت طبیعی هست و این موج ها باعث داغ نشدن بیش از حد لنت میشه و در نتیجه لنت شیشه نمیشه.
Aali47
12 May 2009, 08:33 PM
دیسک چرخ های من هم وقتی دست روش میکشم یه حالت پستی بلندی داره اما کوچکترین مشکلی در ترمز ندارم.
فکر میکنم یه حالت طبیعی هست و این موج ها باعث داغ نشدن بیش از حد لنت میشه و در نتیجه لنت شیشه نمیشه.
سلام براده های فلزی موجود در مواد تشکیل دهنده لنت خصوصا لنتهای متالیک جدید بجای آزبست که سابقا در ساخت لنت ترمز استفاده میشد(و الان بعلت سرطانزایی استفاده نمیشود) مسئول این فرآیند میباشد.ماشین تندر شما دیسک پره ای دارد که بخوبی لنتها را خنک میکند.جهت رفع شیشه ای شدن لنت هر چند وقت یکبار در محلی خلوت که امکان تصادف کردن نباشد 2 دفعه با ترمز نسبتا شدید سرعت ماشینتان را از 100 به 0 برسانید.ترمز های خوبی داشته باشید.
Aali47
masmahmoodian
24 May 2009, 04:37 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکلی من تازگی با ترمزم بخورد کردم و اون اینه که مثل قبلا" دیگه ترمز نمی گیره (قبلا" که میگم تا اشاره به ترمز می کردم ماشین بقول معروف کله می کرد و تیز می ایستاد ماشین صفر بود تا نزدیک 2000تا) ولی حالا ماشین یه مقداری میره و باید به ترمز فشار بیشتری بیاریم بعد می ایسته در ضمن کارکرد ماشینم 4600کیلومتره نه تا حالا روغن ترمز کم کرده و یا اینکه لنت هاش دیدم خوبه و گم سائیده شده
اگر دوستان به این مطلب برخورد کردند و مشکلشان حل شده لطفا" راهنمایی کنند ممنون می شم
با تشکر از همه
Aali47
24 May 2009, 06:44 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکلی من تازگی با ترمزم بخورد کردم و اون اینه که مثل قبلا" دیگه ترمز نمی گیره (قبلا" که میگم تا اشاره به ترمز می کردم ماشین بقول معروف کله می کرد و تیز می ایستاد ماشین صفر بود تا نزدیک 2000تا) ولی حالا ماشین یه مقداری میره و باید به ترمز فشار بیشتری بیاریم بعد می ایسته در ضمن کارکرد ماشینم 4600کیلومتره نه تا حالا روغن ترمز کم کرده و یا اینکه لنت هاش دیدم خوبه و گم سائیده شده
اگر دوستان به این مطلب برخورد کردند و مشکلشان حل شده لطفا" راهنمایی کنند ممنون می شم
با تشکر از همه
سلام من با 19200 کیلومتر رانندگی که البته بیشترش جاده ای بوده به همچین مشکلی بر نخوردم آیا ممکنه که ترمزاتون هوا گرفته باشه؟ امتحانش ساده است یک قوطی روغن ترمز مناسب elf بگیرید و برید نمایندگی و ترمزها رو بترتیب از دور تا نزدیکترین به پمپ ترمز بدین هوا گیری کنن اول عقب راست بعد عقب چپ بعد جلو راست آخر جلو چپ .در ضمن قبل از هواگیری سطح روغن ترمز را دقت کنید در چه سطحی است که در پایان هوا گیری هم در همان سطح باشه.
Aali 47
houman90
24 May 2009, 07:41 PM
با سلام
من هم با یه مشکلی تو ترمز ماشین برخورد کردم. اون اوایل این مشکل وجود نداشت اما الان چند وقتی میشه که وقت ترمز گرفتن پدال ترمز گاهی اوقات اندازه 5-6 سانت زیر پام خالی میشه. البته مشکلی تو ترمزگیری ایجاد نمیکنه اما عجیبه. سطح روغن ترمز رو هم نگاه کردم تکون نخورده و روغنریزی هم نداره. بنظر دوستان مشکلی پیش اومده یا نه عادیه؟ ماشین E2-LP و 6500 هم کار کرده.
mbalakhanei
24 May 2009, 08:01 PM
من موقع حرکت از لنتهای جلو صدا میاد علت چیه؟
Aali47
27 May 2009, 09:37 AM
من موقع حرکت از لنتهای جلو صدا میاد علت چیه؟
سلام ماشین تحویلی کی و چند کیلومتر کار کرده؟زیاد ماشینو کارواش میبرید؟
Aali47
arash08
3 June 2009, 01:53 PM
امروز روغن ترمز رو که نگاه کردم دیدم کمی پائین اومده .... آیا روغن ترمز فومن شیمی ( قوطی آبی ) با سطح کیفی DOT 4 به درد این ماشین میخوره .
mehdizadeh04
3 June 2009, 03:21 PM
دوستان عزیزم
نمیدونم تا حالا دقت کردید یا نه؟
ولی بنده از موقعی که توی سرویس 20 هزار تا لنت هامو عوض کردم از اول حرکتم در موقع ترمز لنتها سوت خیلی کمی میکشه که بر میکرده به خوب نبودن لنت ها!
لنت هایی که از کارخونه روی این ماشین میندازن واقعا معرکه بودش.
احتمالا باز لنت های فابریکش رو بندازم تا از شر سوتش راحت بشم.
موفق و موید باشید
taba
3 June 2009, 05:02 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
با تشکر از همه
با سلام
من هم با یه مشکلی تو ترمز ماشین برخورد کردم. اون اوایل این مشکل وجود نداشت اما الان چند وقتی میشه که وقت ترمز گرفتن پدال ترمز گاهی اوقات اندازه 5-6 سانت زیر پام خالی میشه. البته مشکلی تو ترمزگیری ایجاد نمیکنه اما عجیبه. سطح روغن ترمز رو هم نگاه کردم تکون نخورده و روغنریزی هم نداره. بنظر دوستان مشکلی پیش اومده یا نه عادیه؟ ماشین E2-LP و 6500 هم کار کرده.
با سلام
با این شرایطی که ذکر کرده اید معمولا مشکل از لنتهاي جلو نیست (بدلیل مکانیزم تنظیم شدن خودکاری که دارند) مگر آنکه زیادي ساییده شده باشند.
به نظر من مشکل از کفشکهاي عقب است که مکانیزم خود تنظیم آنها گاهی موثر عمل نمیکند. برای رفع مشکل ترمز دستي را کاملا بالا کشیده و چند بار پدال ترمز را تا انتها (و کمی بیشتر از حد معمول) فشار دهید. با اینکار احتمالا تا مدتی کیفیت ترمز بهتر خواهد شد. در غیر اینصورت باید مکانیزم را بصورت دستی تنظیم کرد.
موفق باشید
mohammad1983
3 June 2009, 07:49 PM
دوستان عزیزم
نمیدونم تا حالا دقت کردید یا نه؟
ولی بنده از موقعی که توی سرویس 20 هزار تا لنت هامو عوض کردم از اول حرکتم در موقع ترمز لنتها سوت خیلی کمی میکشه که بر میکرده به خوب نبودن لنت ها!
لنت هایی که از کارخونه روی این ماشین میندازن واقعا معرکه بودش.
احتمالا باز لنت های فابریکش رو بندازم تا از شر سوتش راحت بشم.
موفق و موید باشید
سلام مهدی جان
آره من هم به این نتیجه رسیدم و با اینکه لنت های اصلی اصلی رو خریدم به قیمت 39 تومان ولی گه گاهی زمانی که پدال رو توی یه حدی فشار میدم یکی از چرخ های جلو کمی سوت میزنه.به نظرم ترمز گیری نسبت به اون اوایل فرق کرده.
شاید هم ایراد از فنر های لنت باشه.شما در زمان تعویض لنت اون بست های نگه داره لنت رو هم عوض کردید؟
mehdizadeh04
3 June 2009, 08:02 PM
سلام مهدی جان
آره من هم به این نتیجه رسیدم و با اینکه لنت های اصلی اصلی رو خریدم به قیمت 39 تومان ولی گه گاهی زمانی که پدال رو توی یه حدی فشار میدم یکی از چرخ های جلو کمی سوت میزنه.به نظرم ترمز گیری نسبت به اون اوایل فرق کرده.
شاید هم ایراد از فنر های لنت باشه.شما در زمان تعویض لنت اون بست های نگه داره لنت رو هم عوض کردید؟
بله محمد جان
بنده همه چی رو عوض کردم.
لنت هام هم اصلی بود که از نمایندگی توی جعبه هالوگرام دار رنو بود خریدم.ولی دیگه این سوت داره میره روی اعصابم.
اگه وقت کنم میرم همون لنت های فابریکم رو میندازم.
mohammad1983
3 June 2009, 08:19 PM
خوب اون هم یه زمانی تموم میشه و باید عوضی کنی.شاید یه چند بار ترمز محکم موثر باشه!!
masmahmoodian
8 June 2009, 01:57 PM
سلام دوستان عزیز و همچنین تشکر از دوست عزیز taba
مسئله ای که در چند پست اخیر مطرح کردم و شما زحمت کشید جواب دادید دیروز انجام دادم و بالاخره جواب داد و ترمز م همانطور که گفته بودید انجام دادم و ترمز گیری ماشین نسبت به قبل خیلی بهتر شده است با تشکر مجدد از شما و بقیه دوستان
taba
8 June 2009, 02:25 PM
سلام مهدی جان
بله محمد جان
بنده همه چی رو عوض کردم.
لنت هام هم اصلی بود که از نمایندگی توی جعبه هالوگرام دار رنو بود خریدم.ولی دیگه این سوت داره میره روی اعصابم.
اگه وقت کنم میرم همون لنت های فابریکم رو میندازم.
سلام
من هم مدتی است که صداي سوت خفیفی از ترمز جلو سمت راننده میشنوم که با تعویض لنت نیز کاملا برطرف نشد.
اگر به مطلب مصوري که چندي پیش در مورد روش تعویض لنتهای جلو در این تاپیک گذاشتم دقت کرده باشید پشت و دو طرف لنتهای نو را قبل از نصب با نوعی گریس خاص سفید رنگ (که تاکید شده از نوع پایه مس نباشد) چرب کرده اند. با توجه به اینکه تصور نمی کنم تعمیرکاران ما اینکار مهم را انجام دهند (متاسفانه خود من هم نکردم) حدس میزنم اگر دوستان اقدام به گریسکاري کنند از شر سوت راحت شوند.
موفق باشید
mehdizadeh04
8 June 2009, 03:39 PM
سلام
من هم مدتی است که صداي سوت خفیفی از ترمز جلو سمت راننده میشنوم که با تعویض لنت نیز کاملا برطرف نشد.
اگر به مطلب مصوري که چندي پیش در مورد روش تعویض لنتهای جلو در این تاپیک گذاشتم دقت کرده باشید پشت و دو طرف لنتهای نو را قبل از نصب با نوعی گریس خاص سفید رنگ (که تاکید شده از نوع پایه مس نباشد) چرب کرده اند. با توجه به اینکه تصور نمی کنم تعمیرکاران ما اینکار مهم را انجام دهند (متاسفانه خود من هم نکردم) حدس میزنم اگر دوستان اقدام به گریسکاري کنند از شر سوت راحت شوند.
موفق باشید
باسلام
طبا جان ممنونم از راهنمایی های مفیدت.
اینو بگم که لنت ها رو خودم تعویض کردم.ولی چیزی که بود لنت های خودش هم چیزی مثل گریس نداشت و خیلی هم نرم کار میکرد.
ولی در حال حاضر سوت زدن لنت ها در هنگام ترمز گیری با اینکه صداش خیلی کمه ولی برای کسانی مثل بنده و یا شما که تا حالا صدای غیر عادی از این ماشین نشنیدیم کمی سخته.
خوشحال میشم اگر کسانی این گریس رو زدن و رفع شده نظر بدهند.
آیا این گریس در بازار یافت میشه؟
موفق باشید
mohammad1983
9 June 2009, 12:17 PM
سلام
طبا جان بابا دمت گرم امروز توصیه شما رو در مورد ترمز دستی و فشار دادن پدال انجام دادم و خیل بهتر شد.یه جورایی خلاصی ترمز گرفته شد و پام رو روی پدال قرار میدهم واکنش نشون میده.:icon_cool
mohammad1983
21 June 2009, 08:03 PM
سلام
امروز یک دست لنت نمیدونم مارکش چی بود ولی جنس خوبی داشت و چند تا از نمایندگی ها استفاده می کردند رو به قیمت 16 هزار تومان برای یکی از دوستان خریدیم.
داخل جعبه 4 تا فیش بود که به حلقه وسط لنت وصل میشد و فروشنده گفت برای اون هایی هست که چراغ دارند!!!
ممکنه بعضی لوگان ها چراغ اتمام لنتشون فعال باشه؟؟
mehdizadeh04
21 June 2009, 08:54 PM
سلام
امروز یک دست لنت نمیدونم مارکش چی بود ولی جنس خوبی داشت و چند تا از نمایندگی ها استفاده می کردند رو به قیمت 16 هزار تومان برای یکی از دوستان خریدیم.
داخل جعبه 4 تا فیش بود که به حلقه وسط لنت وصل میشد و فروشنده گفت برای اون هایی هست که چراغ دارند!!!
ممکنه بعضی لوگان ها چراغ اتمام لنتشون فعال باشه؟؟
باسلام خدمت شما محمد عزیز و سایر دوستان
فکر نمیکنم این چراغ فعال باشه.اون سیم هم جنبه دکوری پیدا میکنه
دوستان
با توجه به اینکه چرخ عقب سمتشاگرد رو برای بررسی وضعیت لنت عقب باز ککرده بودم و دوباره بستم در حال حاضر موقع دنده عقب رفتن صدای سوت میاد در هنگاه راه رفتن به سمت عقب.
فکر میکنم لنت ها خوب رگلاژ نشده.
نظر شما چیه؟
با تشکر
mohammad1983
21 June 2009, 09:06 PM
سلام
مهدی جان من هم توی چند تا ماشین دیدم لنت های عقب در هنگام دنده عقب رفتم فقط سوت میزنه!
خوب دوباره باز کن و چک کن.
در ضمن به ما هم بگو عقب چجوری باز میشه و امکان تعویض توسط خودمون هست؟ یا به دردسرش نمیارزه.
mehdizadeh04
22 June 2009, 02:40 PM
باسلام خدمت شما محمد عزیز و سایر دوستان
فکر نمیکنم این چراغ فعال باشه.اون سیم هم جنبه دکوری پیدا میکنه
دوستان
با توجه به اینکه چرخ عقب سمتشاگرد رو برای بررسی وضعیت لنت عقب باز ککرده بودم و دوباره بستم در حال حاضر موقع دنده عقب رفتن صدای سوت میاد در هنگاه راه رفتن به سمت عقب.
فکر میکنم لنت ها خوب رگلاژ نشده.
نظر شما چیه؟
با تشکر
سلام
مهدی جان من هم توی چند تا ماشین دیدم لنت های عقب در هنگام دنده عقب رفتم فقط سوت میزنه!
خوب دوباره باز کن و چک کن.
در ضمن به ما هم بگو عقب چجوری باز میشه و امکان تعویض توسط خودمون هست؟ یا به دردسرش نمیارزه.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
با توجه به اینکه سوت زدن چرخ عقب داشت دیوونم میکرد با همکاری یکی از دوستان(خدا خیرش بده) چرخ رو باز کردیم و لنت ها رو سنباده زدیم و بستیم و الان هم خیلی عالی و بدون صدا داره کار میکنه.
ابتدا باید چرخ رو باز کنید و با استفاده از یک چکش و پیچ گوشتی قالپاق روی پیچ رو بردارید:
http://f.imagehost.org/t/0807/22062009364_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0807/22062009364_resize)
بعد با استفاده از یک بکس شماره 30 و یک دسته بکس پیچ داخلی رو باز کنید:
http://f.imagehost.org/t/0188/22062009365_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0188/22062009365_resize)
http://f.imagehost.org/t/0094/22062009366_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0094/22062009366_resize)
اگر خواستید بلبرینگ رو هم چک کنید باید خار اون رو باز کنید تا مورد بررسی قرار دهید که این کار هم با خار باز کن مخصوص انجام میشه که با عکس نشون داده شده است:
http://f.imagehost.org/t/0994/22062009367_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0994/22062009367_resize)
http://f.imagehost.org/t/0899/22062009368_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0899/22062009368_resize)
حال با استفاده از 2 تا پیچ گوشتی از 2 طرف بین 2 لبه اهرم کرده و به راحتی کاسه را باز کنید.
اینم عکسی از کاسه باز شده:
http://f.imagehost.org/t/0297/22062009369_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0297/22062009369_resize)
کسانی که چرخشون سوت میکشه توی هر چرخ لنت ها و کاسه رو سنباده بزنند و کاسه و چرخ را دوباره ببندند و از سوت نکشیدن اون لذت ببرند.
با تشکر
mohammad1983
22 June 2009, 04:02 PM
ممنون مهدی جان
میزان لنت ها چجوری بود؟ تا حالا چند هزار تا کارکردید و نیاز به تعویض نداشت؟
22 June 2009, 04:10 PM
ممنون مهدی جان
میزان لنت ها چجوری بود؟ تا حالا چند هزار تا کارکردید و نیاز به تعویض نداشت؟
میزان لنت ها خیلی زیاد بود و حالا حالا ها کار میکنه!
ماشین بنده تا همین الان 30050 تا کارکرده و فعلا نیازی به تعویض نیست
البته قصد دارم قبل از اینکه گارانتی ماشین تموم بشه حتما برم نمایندگی برای بازدید ماشین!
موفق باشید
pooyan.tt
18 July 2009, 02:34 PM
چهارشنبه رفتم نمایندگی استپ موتور رو تو گارانتی عوض کردم و بعدش لنت جلو خریدم تا بیارم بدم مکانیک آشنا برام تعویض کنه. 37500 با لنتهای خودش راه رفتم اما هنوز مونده بود. جالبه که سمت شاگرد بیشتر لنت مصرف کرده بود.
لنتی که نمایندگی بهم داد Ferodo نبود Bosch بود با بسته بندی زرد رنگ، که روش لیست یه سری از ماشین های رنو مثل کلیو رو نوشته بود. تو جعبه اش سیم هشدار لنتهم بود.
اول نخواستم بگیرم اما وقتی دیدم بوش اسپانیاست و مخصوص رنو هست گفتم این هم مثل موتور و گیربکس و سایر قطعات لوگانه و باید اصلی باشه از طرف دیگه انبار دار گفت که من خودم لوگان دارم و این لنتها خیلی کم پیش میاد که بیاد و من واسه ماشینم یه دست برداشتم. خلاصه من هم گرفتم به قیمت 36 تومان و دادم مکانیک آشنا بست. تو این چند روزه لنتها اصلا سوت نکشیدن و به نظر من ترمز بهتر و نرمتری می گیرن
mohammad1983
18 July 2009, 02:44 PM
آقا پویان مال من و چند نفر دیگه رو هم که دیدم سمت راست بیشتر مصرف میشه!!
بنابر این اگر آدم روی مثلا 15 هزار تا جای لنت های چپ و راست و عوض کنه میزان کارکرد لنت ها خیلی زیاد میشه.
charmin
28 July 2009, 10:59 PM
با سلام من بعد از 36000 تا امروز لنت ها را عوض کردم سمت راست دیگه داشت تمام می شد 2 هفته هم بود که سوت می زد الان دیگه سوت نمی کشه. لنت فرانسوی پیدا نکردم لنت پارس ایرانی 7500 تومان نخریدم یک مدل بود که نمایندگی ها استفاده می کردند المان نوشته بود(خدا داند المانی بود یا نه) 23000 تومان خریدم و عوض کردم.
mohammad1983
28 July 2009, 11:50 PM
والا من تا جالا چند مدل لنت مختلف توی بازه قیمتی 16 تا 40 تومان رو روی ماشین خودم و لوگان های دیگه تست کردم همگی خیلی خوب عمل کردند و نه سوتی میزنند و نه ایرادی در ترمز گیری ایجاد میکنند.
ظاهرا فعلا لنت های مختلف تولید شده برای این ماشین جنس های خوبی داره.
ramin-new pride
4 August 2009, 11:34 AM
با سلام
الان كاركرد تندر من رسيده حدوداي 3800 كيليومتر و ميبينم كه ترمز دستي خوب نگه نميداره و دنده هاي بيشتري بالا مياد
يادمه يه جا تو همين سايت يكي از دوستان يه راهنمايي كرده بود در مورد تنظيم ترمز دستي و به يه مهره اشاره كرده بود كه با آچار بكس بايد تنظيم بشه
اين مهره دقيقا كجاهست ؟ زير ماشينه ؟
از اساتيد محترم خواهش ميكنم روش كامل تنظيم ترمز دستي رو توضيح بدن
با سپاس
mohammad1983
4 August 2009, 01:06 PM
عکس های زیر رو ببینید که برگرفته از کاتالوگ جامع لوگان هست!!
http://a.imagehost.org/0036/untitled_21.jpg (http://a.imagehost.org/view/0036/untitled_21)
http://a.imagehost.org/0913/untitled2.jpg (http://a.imagehost.org/view/0567/untitled2)
mohammad1983
4 August 2009, 03:37 PM
البته ناگفته نماند که فقط برای رگلاژ ترمز دستی همانطور که در عکس اول مشخص هست مهره شماره 1 رو باید با آچار بکس به میزان مورد نیاز سفت کنید به طوری که وقتی دستی رو خواباندید و دوباره بالا کشیدید حداقل تا 6 مرحله بالا بیاد.
ramin-new pride
4 August 2009, 07:21 PM
البته ناگفته نماند که فقط برای رگلاژ ترمز دستی همانطور که در عکس اول مشخص هست مهره شماره 1 رو باید با آچار بکس به میزان مورد نیاز سفت کنید به طوری که وقتی دستی رو خواباندید و دوباره بالا کشیدید حداقل تا 6 مرحله بالا بیاد.
ممنون آقا محمد عزيز
همونطور كه ميدونيد براي رسيدن به مهره مذكور بايد كنسول باز بشه
اگه ميشه بگين طرز صحيح باز كردن كنسول چيه؟
باز هم از شما دوست گرامي سپاسگزارم
mohammad1983
5 August 2009, 12:29 AM
نه اصلا نیاز نیست کنسول باز بشه
من خودم تا حالا چند بار رگلاژ کردم و فقط ترمز دستی رو تا انتها بالا کشیدم و با آچار بکس مهره رو سفت کردم.
ramin-new pride
5 August 2009, 09:13 AM
نه اصلا نیاز نیست کنسول باز بشه
من خودم تا حالا چند بار رگلاژ کردم و فقط ترمز دستی رو تا انتها بالا کشیدم و با آچار بکس مهره رو سفت کردم.
ممنون محمد جان
مطابق راهنمايي شما عمل كردم ولي متاسفانه برآمدگي زياد خود پيچ نميزاره آچار بكس من به خود مهره برسه و بشينه روش
بايد يه يه آچار بكس ديگه رو امتحان كنم
mohammad1983
5 August 2009, 09:22 AM
خواهش میکنم
از آچار بکسی استفاده کن که پایه اش بلند باشه.همون شماره بکس رو ببر ابزار فروشی و پایه بلندش رو بگیر.
ولی شما که تا حالا رگلاژ نکردی چطور آچار بهش نخورد؟؟ من تا حالا 3 بار رگلاژ کردم و در نتیجه مهره زیاد بسته شده و دیگه اون میله وسط نمیزاره تا بکس توش بیافته!!
ramin-new pride
5 August 2009, 09:55 AM
خواهش میکنم
از آچار بکسی استفاده کن که پایه اش بلند باشه.همون شماره بکس رو ببر ابزار فروشی و پایه بلندش رو بگیر.
ولی شما که تا حالا رگلاژ نکردی چطور آچار بهش نخورد؟؟ من تا حالا 3 بار رگلاژ کردم و در نتیجه مهره زیاد بسته شده و دیگه اون میله وسط نمیزاره تا بکس توش بیافته!!
اصلا آچار داخل نرفت كه من بفهمم چه شماره اي هست
من نميدونم چرا اين مهره اينقدر پائينه تازه اگه رگلاژ هم بشه پائينتر هم ميره
mohammad1983
5 August 2009, 12:43 PM
دوست عزیز آقا رامین شما باید از رابط دسته بکس که باعث افزایش فاصله دسته بکس با مهره میشه بشه.
مانند عکس زیر
http://a.imagehost.org/t/0627/1_4_4.jpg (http://a.imagehost.org/view/0627/1_4_4)
ramin-new pride
5 August 2009, 05:18 PM
دوست عزیز آقا رامین شما باید از رابط دسته بکس که باعث افزایش فاصله دسته بکس با مهره میشه بشه.
مانند عکس زیر
http://a.imagehost.org/t/0627/1_4_4.jpg (http://a.imagehost.org/view/0627/1_4_4)
با سلام و تشكر از شما دوست گرامي
محمد جان همه اينا رو كه عكسشو زحمت كشيدي گذاشتي من دارم ولي مشكل به خاطر عمق خود بكس بود يعني اونقدر داخل خود بكس كوتاه هست كه برآمدگي نميزاره بكس رو مهره بشينه
بالاخره از يه تعميرگاه آشنا يه بكس شماره 10 ديگه تهيه كردم كه از نظر طولي از داخل بلندتر بود و اون ميله ميرفت داخل بكس و نهايتا حلش كردم (دوستان توجه كنند كه شماره بكس براي اينكار بكس شماره 10 هستش )
حالا سه تا سئوال:
الف- من اون مهره رو تا حدي سفت كردم كه قدرت نگهدارندگي ترمز دستي خيلي خوب شده و الان فقط 4 مرحله بالا مياد ، تازه رو مرحله 4 خيلي سخت مياد بالا بطوريكه احساس ميكنم ديگه اگه بيشتر بكشم حتما سيمش پاره ميشه ميخواستم بدونم آيا زياد سفتش كرده ام يا همون ميزان خوبه و دوباره شلش نكنم
ب- با اين حد سفت كردن مهره آيا آلان اين ريسك هست كه لنت ها چسبيده باشن به كاسه چرخاي عقب يا هنوز هم به هرحال فاصله استاندارد حفظ ميشه
ج- آيا اين كار تاثير مستقيم رو قدرت خود ترمز داره يا فقط مربوط به افزايش قدرت نگهدارندگي ترمز دستي هست
ramin-new pride
6 August 2009, 08:31 AM
با سلام و تشكر از شما دوست گرامي
محمد جان همه اينا رو كه عكسشو زحمت كشيدي گذاشتي من دارم .....
حالا سه تا سئوال:
الف- من اون مهره رو تا حدي سفت كردم كه قدرت نگهدارندگي ترمز دستي خيلي خوب شده و الان فقط 4 مرحله بالا مياد ، تازه رو مرحله 4 خيلي سخت مياد بالا بطوريكه احساس ميكنم ديگه اگه بيشتر بكشم حتما سيمش پاره ميشه ميخواستم بدونم آيا زياد سفتش كرده ام يا همون ميزان خوبه و دوباره شلش نكنم
ب- با اين حد سفت كردن مهره آيا آلان اين ريسك هست كه لنت ها چسبيده باشن به كاسه چرخاي عقب يا هنوز هم به هرحال فاصله استاندارد حفظ ميشه
ج- آيا اين كار تاثير مستقيم رو قدرت خود ترمز داره يا فقط مربوط به افزايش قدرت نگهدارندگي ترمز دستي هست
سلام محمد جان
اگه ميشه يه توضيح مختصر در مورد اين سئوالات من بفرمائيد
mohammad1983
6 August 2009, 10:19 AM
سلام محمد جان
اگه ميشه يه توضيح مختصر در مورد اين سئوالات من بفرمائيد
سلام
والا آخرین باری که من دستی رو تنظیم کردم ماشین در ترمز ها خیلی به سمت جلو کله میکرد که بعد از تنظیم دستی عالی شد و نشون میده موثر بوده.
در مورد این که زیاد سفت کردی یا نه یا باید جک بزنی ببینی چرخ درگیر نباشه یا ماشین رو به صورت خلاص حرکت بدی و اگر نیرویی جلوی حرکتش رو بگیره متوجه میشی.ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه من روی 5 تا دنده تنظیم کرده بودم.
در ضمن در پست 99 (http://www.phallz.com/showpost.php?p=717492&postcount=99) دوستمون آقا طبا توصیه ای در مورد بهتر شدن ترمز ها داشته که برای من موثر بود و پدال ترمز مثل اول حساس شد.
charmin
15 August 2009, 11:23 PM
سلام اگر دوستان از لنت ایرانی (پارس) استفاده کرده اند نظر بدند چه جوری چون بازار پر است از لنت های لوگان که احتمالآ چینی هستند و به اسم های مختلف می فروشند.؟
mohammad1983
16 August 2009, 12:59 AM
سلام
پارس فکر کنم حول و هوش 10 تومان باشه.
یک مدلی هست که 16 تومان قیمت داره و نمایندگی ها هم میخرند و استفاده می کنند خیلی خوب دراومده.
nevada
16 August 2009, 09:27 AM
سلام
پارس فکر کنم حول و هوش 10 تومان باشه.
یک مدلی هست که 16 تومان قیمت داره و نمایندگی ها هم میخرند و استفاده می کنند خیلی خوب دراومده.
محمد جان اگه عکسی از کارتون و بسته بندیش داری قرار بده لطفاً
mohammad1983
16 August 2009, 10:06 AM
والا جعبه رو همون موقع انداختم دور ولی آدرس مغازه رو خصوصی میدهم خدمتتون.
charmin
21 August 2009, 04:03 PM
والا جعبه رو همون موقع انداختم دور ولی آدرس مغازه رو خصوصی میدهم خدمتتون.
سلام لنت پارس تو قوطی آبی رنگ است که روش نوشتهو قیمت 7500 توماناست که نسبتآ کیفیتش خوبه.:icon_sad:
keyvan-GSM
21 August 2009, 08:10 PM
دوستانی که از لنت پارس استفاده کردند کیفیتش را چگونه ارزیابی میکنند؟
howarang
29 August 2009, 11:53 AM
نمایندگی میگه لنت WRT رومانی رو ماشین انداخته. 32000 تومن دوستان اطلاعاتی از این مارک دارن که خوبه یا انداختن بهمون؟
nevada
29 August 2009, 12:36 PM
دوستانی که از لنت پارس استفاده کردند کیفیتش را چگونه ارزیابی میکنند؟
دوستان که از این نوع لنت استفاده کردن لطفاً کیفیت اون رو منعکس کنند که خوبه یا نه و چقدر میتونه رو ماشین دوام بیاره (با یک رانندگی نرمال )
hamid_arm
30 August 2009, 07:56 PM
با سلام خدمت دوستان L90 سوار.
ماشین من 22000 تا کار کرده و از دیروز هنگام ترمز زدن صدای کشیده شدن آهن رو آهن میده. البته 15 روز پیش چرخ های جلو رو باز کردم و حدود 40% لنت داشت. بعدش یه سفر شمال (ماشین پر) رفتم.
1- به نظرتون لنت تموم کرده یا صدای چیه؟
2- تعویض لنت L90 مثل 405 و ماشین های دیگه هست؟ یعنی به هر مکانیکی میشه داد واسه تعویض لنت؟ یا مکانیک آشنا سراغ دارین؟
با تشکر
farshid-j
31 August 2009, 12:39 AM
با سلام خدمت دوستان L90 سوار.
ماشین من 22000 تا کار کرده و از دیروز هنگام ترمز زدن صدای کشیده شدن آهن رو آهن میده. البته 15 روز پیش چرخ های جلو رو باز کردم و حدود 40% لنت داشت. بعدش یه سفر شمال (ماشین پر) رفتم.
1- به نظرتون لنت تموم کرده یا صدای چیه؟
2- تعویض لنت L90 مثل 405 و ماشین های دیگه هست؟ یعنی به هر مکانیکی میشه داد واسه تعویض لنت؟ یا مکانیک آشنا سراغ دارین؟
با تشکر
درود
به احتمال زیاد لنت تمام شده و تا دیسک را خراب نکرده تعویضشون کن، پنجشنبه گذشته که لنتها در کیلومتر 26650 کنترل کردم مسئول نمایندگی میگفت که ماشینی بوده که لنتش در کیلومتر 8000 تعویض شده چون یه سفر شمال رفته که ترافیک زیاد بوده. چون ترمز ای بی اس است بهتره به نمایندگی مراجعه کنی چرا که هم برای ایرادهای احتمالی بعدی که به گارانتی مربوط میشه مفیده و هم اینکه تجربه من حداقل در این نمایندگی که رفت و آمد دارم میگه که اجناس را از بیرون ارزونتر میدن.
samand2005
2 September 2009, 07:18 PM
دوستان ماشین E۲ معمولی
من از کیلومتر۸۵۰۰ مشکله ترمز داشتم.پدالم خیلی میرفت پائین و ترمز میکشید .
وقتی هم ۲۰ تا سرعت@ داشتم هم با کمی فشار به پدال ABS کار میکرد.
در کیلومتره ۸۵۰۰ لنتهای عقب رو رگلاژ کردم و مدتی خوب بود تا ۹۵۰۰ که دوباره مثل قبل شد نمایندگی گفت لنتهای عقب رو عوض کن.
که تعویض کردم.حالا در کیلومتره ۱۳۰۰۰ دوباره همون حالت شده.
حسابی اعصابم رو خراب کرده.
یکی از دوستان لطفا منو کمک کنه.
مرسی
mohat5
5 September 2009, 06:22 PM
سلام
من هم مشکل مشابه شما رو با 206 تیپ 5 داشتم که با هواگیری کاملا رفع شد ( دو تا از چرخها هوا داشت )
بهترین کار اینه که هواگیری کنید و در ضمن لنت های جلو رو هم اگر چک نکردید چک کنید .
emad62
17 September 2009, 12:34 PM
سلام
ماشین من 28،000 کار کرده از هفته گذشته موقع ترمز گرفتن صدای سوت از لنتای جلو میومد. لنتها رو عوض کردم صدا قطع شده اما فکر میکنم لنتهای قبلیش هنوز قابل استفاده بود ، عکس لنتها رو ببینید
http://a.imagehost.org/t/0205/DSC00873.jpg (http://a.imagehost.org/view/0205/DSC00873)
http://a.imagehost.org/t/0506/DSC00874.jpg (http://a.imagehost.org/view/0506/DSC00874)
شما هم نظر بدین.
http://a.imagehost.org/t/0905/DSC00872.jpg (http://a.imagehost.org/view/0905/DSC00872) لنتهای نو رو از نمایندگی 43 تومن خریدم
در ضمن حتی با تعویض لننتها هم مثل روزای اول ترمز نمیگیره! که ممکنه علتش سائیده شده لاستیکا باشه
بنظر شما با این لنتها چنتا دیگه میشه رفت؟!؟!
hamid_arm
18 September 2009, 08:18 PM
لنت ها 30% هست و با توجه به نوع رانندگی که تا حالا داشتین اگر ادامه بدین حدود 7000 تای دیگه میره یعنی تا 35000 میره.
اگر برات مشکل نیست یه سمباده بزن و دوباره استفاده کن از لنت فابریکی چون واقعاً جنس خوبی هست و دلیل ترمز خوب سابق شما همین لنت هست.
تا اینجا در مورد شمع موتور و لنت ترمز جلو به این نتیجه رسیدم که جنسی که رو ماشین هست دیگه گیر نمی یاد و جنس های موجود در بازار و نمایندگی (حتی در جعبۀ رنو و لیبل ایساکو یا سایپا یدک) کیفیت پایینتری از فابریک روی ماشین دارن.
به همین دلیل شمع رو تا 30000 کیلومتر و لنت جلو رو تا جایی که به کمتر از 10% برسه (با بازکردن 20 روز یکبار چرخ و بازدید لنت) استفاده می کنم.
موفق باشید.
mohammad1983
19 September 2009, 01:04 AM
رانندگی در نحوه مصرف لنت خیلی تاثیر داره حتی برای کسی که فقط در اتوبان راه بره.
یکی از اقوام ما که تویوتا کرولا 2005 داره و تا امروز 92 هزار تا راه رفته هنوز 40 در صد از لنت هاش باقی مونده.
یک دستگاه هم لوگان داره که اون هم با توجه به کارکرد 68 هزار تا هنوز لنت هاش 30 درصدی گوشت داره.
rza_bgy
20 September 2009, 01:06 AM
43200 km کار کرده لنت های لوگان من... ترمز گیری هنوز خوبه...از 20000 هم که لنت جدید گرفتم همینجوری مونده...آخرین بازدیدی که کردم فک کنم که تا 45000 جا داشته باشه ولی بعد از عید فطر عوضش میکنم:icon_excl
SeriousSam
30 October 2009, 01:44 AM
سلام لنت پارس تو قوطی آبی رنگ است که روش نوشتهو قیمت 7500 توماناست که نسبتآ کیفیتش خوبه.:icon_sad:
لنت پارس را بهتره امتحان نکنید چون تا داغ میشه سوت میزنه!!!:icon_conf
bigboss1382
30 October 2009, 01:17 PM
تا اینجا در مورد شمع موتور و لنت ترمز جلو به این نتیجه رسیدم که جنسی که رو ماشین هست دیگه گیر نمی یاد و جنس های موجود در بازار و نمایندگی (حتی در جعبۀ رنو و لیبل ایساکو یا سایپا یدک) کیفیت پایینتری از فابریک روی ماشین دارن.
به همین دلیل شمع رو تا 30000 کیلومتر و لنت جلو رو تا جایی که به کمتر از 10% برسه (با بازکردن 20 روز یکبار چرخ و بازدید لنت) استفاده می کنم.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
سه تا سوال داشتم :
1- برای بازدید مقدار باقی مانده لنت فقط چرح رو در میارین و محل تماس لنت با دیسک رو نگاه میکنین؟ از همون لا معلومه چقدرش مونده؟ یا باید خود کالیپر هم باید باز بشه و لنت رو بیرون بکشیم و تو دستمون بگیریم؟
2- تعیین در صد باقی مانده چگونه هست؟ اینجوری بگم لنت نو چند میل گوشت داره که با مال خودمون مقایسه کنیم؟
3- اون گیره فلزی که به سر لنت چسبیده و وظیفش هشدار تمام شدن لنت هست اگه ناجور واسته خیلی زودتر از اونی که لنت تموم بشه به دیسک میخوره و اخطار میده. کسی اطلاعاتی در مورد تنظیم دقیقش داره؟ یا اصلا همونجوری که هست درسته؟ و لنت مثلا 25 در صدش مونده باید حتما عوض بشه؟و فقط ما ایرانی ها ( از جمله خود من) دوست داریم تا آخرین قطره خون لنت رو مصرف کنیم؟ کدوم درسته؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
houman90
30 October 2009, 04:36 PM
سلام دوست عزیز
سه تا سوال داشتم :
1- برای بازدید مقدار باقی مانده لنت فقط چرح رو در میارین و محل تماس لنت با دیسک رو نگاه میکنین؟ از همون لا معلومه چقدرش مونده؟ یا باید خود کالیپر هم باید باز بشه و لنت رو بیرون بکشیم و تو دستمون بگیریم؟
2- تعیین در صد باقی مانده چگونه هست؟ اینجوری بگم لنت نو چند میل گوشت داره که با مال خودمون مقایسه کنیم؟
3- اون گیره فلزی که به سر لنت چسبیده و وظیفش هشدار تمام شدن لنت هست اگه ناجور واسته خیلی زودتر از اونی که لنت تموم بشه به دیسک میخوره و اخطار میده. کسی اطلاعاتی در مورد تنظیم دقیقش داره؟ یا اصلا همونجوری که هست درسته؟ و لنت مثلا 25 در صدش مونده باید حتما عوض بشه؟و فقط ما ایرانی ها ( از جمله خود من) دوست داریم تا آخرین قطره خون لنت رو مصرف کنیم؟ کدوم درسته؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
با سلام
دوست گرامی راجع به سوالاتی که پرسیده بودین باید عرض کنم که اولاً برای بازدید میزان باقیمونده لنت چرخهای جلو نیازی به درآوردن اونها نیست و همونطوری که خودتون اشاره کردین کافیه فقط چرخهای جلو باز بشن. ضخامت گوشت لنت نو هم دقیقاً 12 میلیمتره که میتونین مقدار باقیمونده رو با این عدد مقایسه کنین البته اگر بخوام توضیح بیشتری داده باشم و همینطور در پاسخ به سوال آخرتون، مقدار گوشت باقیمونده از لنت جلو که میتونیم با اطمینان باهاش رانندگی کنیم چیزی در حدود 30 درصده. حالا البته شاید بعضی از دوستان با این عقیده موافق نباشن اما کافیه در تایید این مطلب به این نکته توجه بشه که اگر در ماشینهایی که به سیستم هشدار اتمام لنت چرخها مجهز هستن در زمان اعلام این هشدار به لنت موجود و مقدار گوشت باقیمونده اون دقت کنین چیزی در همین حدود رو خواهید دید که بنظر شخص من در نظر گرفتن این میزان بعنوان حد نهائی قابل قبول برای استفاده از لنت با توجه به کلیه فاکتورهای فنی و صدالبته ایمنی طراحی شده و چیزی نیست که بشه با دلایلی از قبیل گرون بودن لنت یا دلداری دادن خودمون با گفتن این حرف که «خب، حالا از اینجا به بعد رو تا اتمام کامل لنت با احتیاط رانندگی میکنم!» خود و دیگران رو به خطر انداخت. صرفه جوئی و درست مصرف کردن چیز خوبیه اما با فرهنگی که ما ایرانیها داریم گاهی اوقات بعضی مرزبندی ها رو با هم قاطی میکنیم و معمولاً از اونور پشت بوم میفتیم!
موفق باشید
mohammad1983
31 October 2009, 10:51 PM
سلام
دوستان اطلاع دارند که چجوری میشه خلاصی پدال ترمز را گرفت؟
یکی از لوگان های ما که ایران خودرویی هست وقتی پدال ترمز نیم سانت پایین میره چراغ ترمز عقب روشن میشه و ترمز ها عکس العمل نشون میدهند اما در اون یکی که پارس خودرویی هست پدال باید حداقل 3 سانت پایین بره تا قدرت ترمز گیریش مثل اون یکی باشه.از اول هم اینجوری بودند.
این حالت طوری هست که وقتی پشت ماشین اول بشینی و بعد بری سراغ دومی انگار ترمز ضعیف هست و باید پدال رو زیاد فشار داد تا عمل کنه؟
ممنون
taba
3 November 2009, 12:59 PM
سلام
دوستان اطلاع دارند که چجوری میشه خلاصی پدال ترمز را گرفت؟
یکی از لوگان های ما که ایران خودرویی هست وقتی پدال ترمز نیم سانت پایین میره چراغ ترمز عقب روشن میشه و ترمز ها عکس العمل نشون میدهند اما در اون یکی که پارس خودرویی هست پدال باید حداقل 3 سانت پایین بره تا قدرت ترمز گیریش مثل اون یکی باشه.از اول هم اینجوری بودند.
این حالت طوری هست که وقتی پشت ماشین اول بشینی و بعد بری سراغ دومی انگار ترمز ضعیف هست و باید پدال رو زیاد فشار داد تا عمل کنه؟
ممنون
سلام
اين اشكال چند دليل مي تواند داشته باشد:
1. اگر پدال ترمز با پدال كلاچ هم سطح نيست و بالاتر از آن است بايد ابتدا پدال ترمز را رگلاژ كنيد كه پايينتر رفته و با كلاچ هم سطح شود.
2. اگر ترمز دستي را بايد زياد بالا بكشيد كه خوب عمل كند يكي از اشكالهاي زير وجود دارد:
الف) رگلاژ اتوماتيك كفشكهاي ترمز عقب درست عمل نكرده اند: در اينصورت ترمز دستي را تا انتها بالا بكشيد و درحاليكه ماشين روشن است چند بار پدال ترمز را تا انتها فشار داده پس از چند ثانيه رها كنيد. اگر كيفيت ترمز بهتر نشد يا ترمز دستي كماكان بالا عمل ميكند يا لنتها تمام شده اند يا بايد مكانيزم رگلاژ را بطور دستي تنظيم كنيد.
ب) لنتهاي عقب در حال تمام شدن هستند: آنها را تعويض كنيد
ج) كج بودن يا خارج از مركز بودن كاسه يكي يا هردو چرخ عقب: اين اشكال در اثر مونتاژ يا باز و بسته كردن نادرست و يا ضربه خوردن چرخهاي عقب رخ ميدهد و بايد عيب را بررسي كرده و پس از مشخص شدن آن را رفع كرد.
3.سيستم ترمز هوا دارد: اگر اين اشكال وجود داشته باشد ترمز دستي خوب عمل ميكند اما پدال را بايد چند بار فشرد تا ماشين ترمز بگيرد يا پدال پايين عمل ميكند. در اينصورت بايد هواگيري از چهار چرخ انجام شود.
موفق باشيد
Alireza_5635
6 November 2009, 04:30 AM
اگر پدال ترمز با پدال كلاچ هم سطح نيست و بالاتر از آن است بايد ابتدا پدال ترمز را رگلاژ كنيد كه پايينتر رفته و با كلاچ هم سطح شود.
سلام دوست عزيز
ممكن هست توضيح بفرماييد كه چطور بايد پدال ترمز را رگلاژ و هم سطح پدال كلاچ كرد؟
با تشكر
taba
9 November 2009, 04:46 PM
اگر پدال ترمز با پدال كلاچ هم سطح نيست و بالاتر از آن است بايد ابتدا پدال ترمز را رگلاژ كنيد كه پايينتر رفته و با كلاچ هم سطح شود.
سلام دوست عزيز
ممكن هست توضيح بفرماييد كه چطور بايد پدال ترمز را رگلاژ و هم سطح پدال كلاچ كرد؟
با تشكر
سلام
با عرض شرمندگي، ظاهراً در لوگان سطح پدال ترمز قابل رگلاژ كردن نيست. بنابراين مورد 1 را ناديده بگيريد!.
موفق باشيد
alenkita
10 November 2009, 09:24 PM
با سلام
من دیروز دادم بیرون لنت های جلوی ماشین رو عوض کردن(مارکferdo خریدم 35 تومن) ولی امروز در سرعتهای پایین که ترمز میزنم لنتها سوت میزنن.
به نظرتون مشکل چیه؟ طرف درست عوض کرده یا لنتها مشکلی داشتن؟
در ضمن موقع عوض کردن بالای سرش بودمبعد از باز کردن چرخها فقط پیچهای محفظه روی لنتها رو باز کرد ولنتها رو آورد بیرون و لنتهای جدید رو گذاشت جاش و پیچها رو بست . به همین سادگی و بدون هیچ کار دیگه.
mohammad1983
10 November 2009, 10:46 PM
سلام
نه ایشون درست انجام داده.یک چند روزی صبر کنید تا یک لایه از روی لنت برداشته شود.احتمال خیلی زیاد درست میشه.
mehdizadeh04
10 November 2009, 11:05 PM
با سلام
من دیروز دادم بیرون لنت های جلوی ماشین رو عوض کردن(مارکferdo خریدم 35 تومن) ولی امروز در سرعتهای پایین که ترمز میزنم لنتها سوت میزنن.
به نظرتون مشکل چیه؟ طرف درست عوض کرده یا لنتها مشکلی داشتن؟
در ضمن موقع عوض کردن بالای سرش بودمبعد از باز کردن چرخها فقط پیچهای محفظه روی لنتها رو باز کرد ولنتها رو آورد بیرون و لنتهای جدید رو گذاشت جاش و پیچها رو بست . به همین سادگی و بدون هیچ کار دیگه.
با سلام
اتفاقا یکی از دوستان بنده هم این لنت ها رو با قیمت 24 تومن تهیه کرده و دایما سوت میزنه و داغ میکنه!
در صورتی که لنت های اصلی اینجوری نیستن.کاش پول بیتشری میدادید و اصلی تهیه میکردید.
موفق باشید
mmd791
11 November 2009, 12:14 AM
با سلام
امروز از چراغ برق رد می شدم. از چند تا ال90 فروش در مورد لنت فابریک پرسیدم که بالاتفاق از این نمونه ای که عکسشو گذاشتم تعریف می کردن. من گفتم قیمتش مهم نیست فقط می خوام مثل همونی باشه که فابریک کارخونه میذاره رو ماشین. گفتن همینه. اونی هم که الان فابریک زیره ماشینه خودته همینه. خلاصه کسی از دوستان اگه خواست بخره این عکسشه. هم لنت جلو هم لنت عقب. روی هر جفتشون هم لیبل و هم هولوگرام ایساکو داشت.
در ضمن قیمت لنت جلو دست کامل 40.000 تومن و لنت عقب دست کامل 26.000 تومن.
:icon_excl
http://a.imagehost.org/t/0518/Image0046.jpg (http://a.imagehost.org/view/0518/Image0046) http://a.imagehost.org/t/0479/Image0047.jpg (http://a.imagehost.org/view/0479/Image0047)
mohammad1983
11 November 2009, 08:44 AM
ولی من از چند نفر پرسیدم میگفتند جعبه های dacia که وارداتی هست جنس بهتری داره.
mmd791
11 November 2009, 12:24 PM
ولی من از چند نفر پرسیدم میگفتند جعبه های dacia که وارداتی هست جنس بهتری داره.
به هر حال اینکه اگه ساخت اروپا باشن همشون خوبن ولی من به فروشنده ها میگفتم که می خوام همونی باشه که الان زیره ماشینه خودمه و اصلاً قیمتش مهم نیست واینو نشون دادن گفتن الان زیره ماشینه خودت همینه دقیقاً. اگه می گفتم لنت خارجیه خوب می خوام واسه ال90 شاید مدلهای زیاد دیگری رو هم معرفی می کردن که شاید لنت های خیلی خوبی هم باشن ولی من فقط در مورد فابریکی که کارخونه میذاره پرسیده بودم. چون خودم فقط و فقط فابریکی میگیرم همه چیز رو گفتم اگه کسی خواست لنت فابریک بگیره بدونه چه شکلیه و کلاه سرش نره.
mohammad1983
11 November 2009, 03:21 PM
سلام
دوستان به نظر شما امکانش هست که ترمز های عقب لوگان مثل مگان 1600 دیسکی بشه؟
چون همونطور که میدونید سمند های lx عقبشون کاسه ای هست اما چند روز پیش یکی رو دیدم که عقبش دیسکی بود و پرسیدم گفت داده نمایندگی نصب کرده و انگار مال پارس elx رو بسته بود.
persia
13 November 2009, 12:36 AM
سلام
روی لنت های جلو پراید یک قطعه فلزی از جنس ورق فنری هست که وقتی لنت به 30حدود درصد می رسه، این قطعه با دیسک تماس پیدا می کنه و صدا می ده و شما متوجه می شید که باید لنت رو تعویض کنید.
اگر این قطعه وجود نداشته باشه، تا تموم شدن لنت و تماس کفشک لنت با دیسک، از تمام شدن لنت مطلع نمی شید و در صورت تمام شدن لنت هم دیسک چرخ خط میفته.
سوال اینه که آیا لنت L90 هم مثل پراید این قطعه فنری رو داره؟
اگر نداره، بدون باز کردن چرخها نمیشه مقدار لنت رو دید؟ (مثلا با آینه)
با تشکر
SeriousSam
14 November 2009, 12:28 PM
سلام
دوستان به نظر شما امکانش هست که ترمز های عقب لوگان مثل مگان 1600 دیسکی بشه؟
چون همونطور که میدونید سمند های lx عقبشون کاسه ای هست اما چند روز پیش یکی رو دیدم که عقبش دیسکی بود و پرسیدم گفت داده نمایندگی نصب کرده و انگار مال پارس elx رو بسته بود.
با سلام.
برای این کار باید تغییرات کلی و هزینه بری کرد که ارزش نداره.
مثلا باید تغیرات اساسی در سیستم اکسل عقب داد!!!!
البته ترمز دستی و توپی چرخ و...
که عاقلانه به نظر نمی آید.:icon_surp
Alireza_5635
18 November 2009, 03:42 AM
سلام دوستان
خودروي من 21000 كار كرده و تو تمام اين 21000 تا جز چند مورد ترمز شديد نداشتم و لنتها فابريك هستن و خدارو شكر ترمز گيري عالي دارم
1هفته اي هست كه بعد از يك مسافرت به تهران و ترمز هاي زياد و طولاني در سرازيري ها ترمز ها در هنگام نيمه فشار نه فشار كامل پدال . سوت ملايمي ميكشند وقتي بردم نمايندگي و لنتها رو بازديد كرد گفت لنتها 50% مانده ولي شيشه كرده
برام لنتهاي كل چهار چرخ رو سنباده زد و ديسك و كاسه ها رو سرويس كرد و گفت حتما سوت برطرف ميشه
بعد اينكه از نمايندگي اومدم بيرون ديدم نه تنها سوت ها برطرف نشده بلكه احساس ميكنم كمي ترمز گيري ضعيف شده و مثل سابق زود عكس العمل نشون نميده و ميخ كوب نميكنه . ممكنه راهنمايي بفرماييد مشكل از چيه ؟
ممنون از شما دوستان گرامي
alenkita
18 November 2009, 08:07 AM
با سلام
آقا روغن ترمز من که با اتمام لنتها پایین رفته بود، پس از تعویض لنتها وقتی به روغن ترمز نگاه کردم دیدم رفته بالا.
ولی چند روز پیش به طور اتفاقی دوباره نگاه کردم وکه دیدم دوباره برگشته به پایین(نزدیک min)
به نظرتون مشکل چیه و باید چکارکنم؟
اگه باید روغن اضف کنم لطفا بگید چه روغنی؟
mohammad1983
18 November 2009, 10:35 AM
سلام دوستان
خودروي من 21000 كار كرده و تو تمام اين 21000 تا جز چند مورد ترمز شديد نداشتم و لنتها فابريك هستن و خدارو شكر ترمز گيري عالي دارم
1هفته اي هست كه بعد از يك مسافرت به تهران و ترمز هاي زياد و طولاني در سرازيري ها ترمز ها در هنگام نيمه فشار نه فشار كامل پدال . سوت ملايمي ميكشند وقتي بردم نمايندگي و لنتها رو بازديد كرد گفت لنتها 50% مانده ولي شيشه كرده
برام لنتهاي كل چهار چرخ رو سنباده زد و ديسك و كاسه ها رو سرويس كرد و گفت حتما سوت برطرف ميشه
بعد اينكه از نمايندگي اومدم بيرون ديدم نه تنها سوت ها برطرف نشده بلكه احساس ميكنم كمي ترمز گيري ضعيف شده و مثل سابق زود عكس العمل نشون نميده و ميخ كوب نميكنه . ممكنه راهنمايي بفرماييد مشكل از چيه ؟
سلام خدمت شما
میخواهی چند روز صبر کن احتمالا بهتر میشه.
من هم لنت های عقب رو سمباده زدم اولش یکم ضعیف بود بعد عالی شد.
با سلام
آقا روغن ترمز من که با اتمام لنتها پایین رفته بود، پس از تعویض لنتها وقتی به روغن ترمز نگاه کردم دیدم رفته بالا.
ولی چند روز پیش به طور اتفاقی دوباره نگاه کردم وکه دیدم دوباره برگشته به پایین(نزدیک min)
به نظرتون مشکل چیه و باید چکارکنم؟
اگه باید روغن اضف کنم لطفا بگید چه روغنی؟
با تعویض لنت روغن بالا میاد و دیگه پایین نمیره.حتما چک کنید از جایی نشتی نداشته باشه.
alenkita
19 November 2009, 07:30 AM
چك كردم جاييش هم نشتي نداشت.
اصلا برگشته به همون جاي اولش و پايين تر هم نرفته
tablecoin
29 November 2009, 03:53 PM
با سلامدوستان من ماشینم 154 تا کار کرده و نو هستش، بعضی وقتا ترمز که می خوام بگیرم سوت میکشه، به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟
houman90
30 November 2009, 01:01 AM
با سلامدوستان من ماشینم 154 تا کار کرده و نو هستش، بعضی وقتا ترمز که می خوام بگیرم سوت میکشه، به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟
با سلام
سوت کشیدن لنتها در زمان ترمزگیری معمولاً دو تا دلیل عمده بیشتر نداره. اول اینکه لنتها آب خورده باشن و خیس شده باشن که بعد از خشک شدن دیگه نباید سوت بکشه اما حالت دوم زمانی پیش میاد که شما لنت نو میندازین که در اینصورت هم بعد از مدتی کارکرد خودبخود صدای سوت قطع میشه اما اینجا یه نکته داریم اونم اینه که درخصوص جنابعالی احتمال قریب به یقین مورد اول نیست چون احتمالاً با یک روز بروز این مشکل نیومدین این پست رو بذارین و حتماً چند وقتی هست که گرفتار این مشکل هستین پس باید مورد دوم باشه. این دومی هم با توجه به اینکه تا اینجای کار (حالا عرض میکنم چرا میگم تا اینجای کار!!!) لنتهایی که روی تندرهای صفر میبستن همگی مال خود رنو بوده ،تابحال موردی رو نداشتیم که احدی از دوستان از سوت کشیدن ترمز ماشین صفرش شکایت کرده باشه. (اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح بفرمایند) حالا چرا گفتم تا اینجای کار، متاسفانه چند وقت پیش مطلبی رو شنیدم که احتمالاً مشکل شما هم ناشی از همین اتفاق نامیمون! میشه اونم اینه که ظاهراً اخیراً در تندرهای تولیدی جدید بسیاری از قطعات دیگه فرانسوی نیست و در این حوزه هم باز مثل خیلی چیزای دیگه شرمنده برادران چینی شدیم و به زحمتشون انداختیم!!! بنده قویاً به شما توصیه میکنم قبل از هر کاری اول تشریف ببرین یک دست لنت جلو و یک دست لنت عقب اصل فرانسوی تهیه کنین(اگه امروز هم بکارتون نیاد بالاخره چند وقت دیگه که لازم میشه. اونوقت خیالتون تا چند وقتی راحته که لنت اصل رو ماشینتون انداختین. کاری که خود من هم انجام دادم و الان یک دست کامل لنت عقب و جلوی فرانسوی گرفتم گذاشتم کنار چون با این وضعی که داره پیش میاد شاید تا چند وقت دیگه اصلاً دیگه لنت فرانسوی دیگه گیر نیاد. بلائی که سر 206 اومد ) بعد ماشین رو ببرین پیش یه ترمزساز خوب (نه نمایندگی) و ازش بخواین لنتها رو دربیاره تا اونها رو با نمونه فرانسوی که خریدین مقایسه کنین. اگه فرانسوی نبود که درجا عوضش کنین اگه هم فرانسوی بود که لنتها رو برای بعدا نگهدارین و لنتهای موجود رو بدین یه دست سنباده بکشه. ایشالا مشکل حل میشه.
موفق باشید
panclor
1 December 2009, 10:17 AM
سلام دوستان
دوست عزيز
مي توني بگي بايت اين کار نمايندگي چقدر پول ازت گرفت ؟
Alireza_5635
2 December 2009, 04:09 AM
دوست عزيز
مي توني بگي بايت اين کار نمايندگي چقدر پول ازت گرفت ؟
سلام دوست عزيز
نمايندگي براي اين كار ملغ 12197 تومان به نام بازديد محور هاي خورو و سرويس لنتها فاكتور كرد.
ara_kamandar
3 December 2009, 04:18 AM
با سلام
مدل ماشین من e1 (بدون ضد قفل) است لنت های عقب در ترمز گیری درگی نمی شن ماشین کله میکنه
لنت ها رو دادم وارسی دستی بسیار عالی عمل میکنه اما هنگام ترمز گیری لنت عقب بسیار بسیار ضعیف عمل می کنه هر قدامی کردم درست نشد کسی راهنمایی به نظرش می رسه
یکی از دوستان در مورد شیر تنظیم فشار زیر ماشین توضیح داده بود اگه این پیامو میبینه راهنمایی کنه لطفا
با تشکر آرا
mmd791
4 December 2009, 03:16 AM
با سلام
مدل ماشین من e1 (بدون ضد قفل) است لنت های عقب در ترمز گیری درگی نمی شن ماشین کله میکنه
لنت ها رو دادم وارسی دستی بسیار عالی عمل میکنه اما هنگام ترمز گیری لنت عقب بسیار بسیار ضعیف عمل می کنه هر قدامی کردم درست نشد کسی راهنمایی به نظرش می رسه
یکی از دوستان در مورد شیر تنظیم فشار زیر ماشین توضیح داده بود اگه این پیامو میبینه راهنمایی کنه لطفا
با تشکر آرا
با سلام
دوست عزیز شما فکر میکنین اگه لنت های عقب درگیر نشن به همین راحتی میتونید سواری کنید و اتوبان برید و هیچ مشکلی هم پیش نیاد؟! تندر به دلیل اینکه ترمز عقب کاسه ای هستش (و نه دیسکی) همین واکنش رو هنگام ترمز گرفتن از خودش نشون میده . یعنی شما احساس میکنید ماشین یه کم اصطلاحاً کله میکنه. (در ترمز های شدید محسوس تره مخصوصاً در مدلهای بدون ABS).
ترمز های عقب ماشین شما به درستی کار میکنه و دلیلش هم همینه که میفرمایین ترمز دستی بسیار عالی عمل میکنه. پس همه چی مرتبه دوست عزیز نگران نباشین و ماشینتون رو هم نگذارین زیادی دستکاری کنن !
البته کاملاً واضحه که شما خودتون بهتر از هر کسی متوجه میشید که ترمز گیری تون اشکال داره یا نه. فقط طبق شواهد و فرمایشات خودتون من عرض میکنم که سیستم ترمز ماشینتون سالمه، با این حال نظر اساتید فن و دوستان با تجربه تر رو هم جویا بشید...
موفق باشید.
ara_kamandar
6 December 2009, 11:49 PM
[QUOTE=mmd791;770606]با سلام
دوست عزیز شما فکر میکنین اگه لنت های عقب درگیر نشن به همین راحتی میتونید سواری کنید و اتوبان برید و هیچ مشکلی هم پیش نیاد؟!
با تشکر دوست عزیز
من تجربه کافی برای تشخیصشو دارم اتومبیلم بسیار نارحت کننده ترمز میگیره
احتمالا مروبوط به شیر هیدرولیک نصب شده روی سیستم ترمز معمولی تندر
دوستان اگه تجربه این مشکلو داشتن راهنمایی کنند لطفا
xagrox
9 December 2009, 12:02 AM
یکی از دوستان زحمت بکشه که مدل لنت فابریک رو بگه که فردا میبرم نمایندگی بگم از همون بندازه رو ماشین.(البته اگر مورد بهتری هست پیشنهاد بدید)
با تشکر
xagrox
11 December 2009, 02:21 AM
خوب در جواب سوال اشتباهی خودم یه راهنمایی میکنم . در اکثر نمایندگی ها به جای لنت فرودو لنتهایی با بسته بندی قرمز رنگ آلمانی هستش که اسمش فکر کنم TRW و از فرودو خیلی ارزونتره من چن ماهیه که دارم و با فرودو من که اصلا فرقی احساس نمیکنم .
mgt3861
14 December 2009, 01:48 PM
سلام
ماشین بنده ای 2 هست یعنی اصولا بایستی ای بی اس داشته باشه امامن هرجور ترمز میکنم حتی با سرعت بالا چیزی متوجه نمیشم هر چند ماشین عالی وای می ایسته اما من چیزی از عملکرد ای بی اس متوجه نشدم ایا عملکردش محسوسه یا در شرایط خاص عمل می کنه
L-90
14 December 2009, 02:44 PM
در اين مورد من يک جمله در يک سايت خارجي ديدم که اصل آن اين بود:
Remember, if your car is equipped with ABS, never pump your brake. Just brake as hard as you can.
با توجه به مفهوم آن ظاهرا نبايد ترمزهاي ABS را بصورت پمپ زدن فعال کرد (يعني گرفتن و رها کردن پدال ترمز) و بايد ترمز را يکباره گرفت.(يکباره نه اينکه ترمز با سرعت و با يک حرکت تا ته گرفته شود)
reza engine
14 December 2009, 03:10 PM
سلام
ماشین بنده ای 2 هست یعنی اصولا بایستی ای بی اس داشته باشه امامن هرجور ترمز میکنم حتی با سرعت بالا چیزی متوجه نمیشم هر چند ماشین عالی وای می ایسته اما من چیزی از عملکرد ای بی اس متوجه نشدم ایا عملکردش محسوسه یا در شرایط خاص عمل می کنه
َABS فقط زماني وارد عمل ميشه كه چرخها در اثر نيروي ترمز بخوان قفل كنند.
بايد خيلي محكم ترمز كني؛ چون ممكنه خطر آفرين باشه بهتره يه جاي خلوت پيدا كني. يا ميتوني صبر كني تا برف و بارون بياد. من ماشين خودم رو تو برف پارسال تو يه جاي خلوت تست كردم. به راحتي عملكرد ABS زير پا احساس ميشه.
اطلاعات بيشتر در
http://www.phalls.com/showthread.php?t=47728
moje90
14 December 2009, 03:19 PM
سلام دوستان:icon_wink مگه زمانی که ترمز ABS عمل میکنه چراغ توی کیلومتر نباید روشن بشه ؟؟؟(همون چراغ زرده که نوشته ABS):icon_razz
mehdizadeh04
14 December 2009, 03:33 PM
سلام دوستان:icon_wink مگه زمانی که ترمز ABS عمل میکنه چراغ توی کیلومتر نباید روشن بشه ؟؟؟(همون چراغ زرده که نوشته ABS):icon_razz
با سلام
خیر دوست عزیز
نباید روشن بشه و فقط شما تقه های ترمز رو زیر پاتون باید احساس کنید.
اون چراغ برای زمانی هستش که مدار ای بی اس دچار مشکل میشه و باید به تعمیرگاه مراجعه کنید..
این نکته رو توی دفترچه راهنمای خودرو نوشته!
موفق باشید
mohammad1983
14 December 2009, 10:07 PM
سلام دوستان
آیا در دنده عقب هم abs فعال میشه؟
چجوری میشه بطور ملموس abs چرخ های عقب رو تست کرد؟ چون معمولا جلو زود تر میره که لیز بخوره و عقب خیلی سخت پیش میاد که قفل بشه!!
moje90
16 December 2009, 02:01 AM
سلام دوستان تندر سوار :icon_winkدیروز برای کاری بیرون رفته بودم و برای اینکه مرکز شهر کار داشتم با ماشین رفتم ولی خیابونی که توش بودم جای پارک ماشین نبود البته یه طرفش کارت پارکی بود که متاسفانه جای ماشین ما نشد خلاصه منم سمت اونطرف خیابون پارک کردم که نوشته بود حمل با جرثقیل(البته تا 300-400متر خیابون هیچ تابلویی راجع به حمل با جرثقیل و... نبود) :icon_redfالبته به پسره مسئول کارت پارکیه گفتم میرم و زود میام و از خجالتت در میام:icon_arro(البته 20 دیقه ای اومدم)ولی وقتی اومدم دیدم ماشین نیست :icon_cry:به پسره کارت پارکیه گفتم کو ماشین (گفت چرثقیل راهور بردش پارکینگ همین پیش پای شما) خلاصه تا ظهر علاف ماشین بودم تا آوردمش بیرون با هزار مکافات و البته با پرداخت 12000تومن ناقابل وکپی کارت وگواهینامه و...:icon_cry:حالا سوالی که دارم اینه که ماشین رو از کدوم طرف بلند کردن چون موقعی که از پارکینگ اوردمش بیرون تا درب همون پارکینگ از چرخها صدای سوت میومد ولی بعدش دیگه صدا نداد حالا میترسم یه وقت برا لنت ها و ترمز دستی مشکلی پیش اومده باشه(البته موقعی که ماشین رو توی خیابون پارک کردم ترمز دستی رو کشیدم و دنده خلاص بود)ولی موقعی که رفتم توی همون پارکینگ تا ماشینو ببینم و مدارک رو بردارم ترمز دستی یه مقدار پایین رفته بود:icon_redfحالا به نظر شما ممکنه مشکلی پیش اومده باشه برای ترمز دستی یا لنتها؟؟؟؟
PowerMode
16 December 2009, 03:24 AM
سلام ، متاسف شدم ، این بلا سر من اومد ، ماشین 206 بود ، از جلو بلند کردند به ماشین آسیب رسوندن کمی قر شده ولی من هم متوجه نشدم با چرخ های عقب چکار کردند فقط از اون موقع دستی کمی بالاتر میاد
عکسشو دارم میگردم یا دوباره عکس میگیرم
mohammad1983
16 December 2009, 09:46 AM
سلام دوستان تندر سوار :icon_winkدیروز برای کاری بیرون رفته بودم و برای اینکه مرکز شهر کار داشتم با ماشین رفتم ولی خیابونی که توش بودم جای پارک ماشین نبود البته یه طرفش کارت پارکی بود که متاسفانه جای ماشین ما نشد خلاصه منم سمت اونطرف خیابون پارک کردم که نوشته بود حمل با جرثقیل(البته تا 300-400متر خیابون هیچ تابلویی راجع به حمل با جرثقیل و... نبود) :icon_redfالبته به پسره مسئول کارت پارکیه گفتم میرم و زود میام و از خجالتت در میام:icon_arro(البته 20 دیقه ای اومدم)ولی وقتی اومدم دیدم ماشین نیست :icon_cry:به پسره کارت پارکیه گفتم کو ماشین (گفت چرثقیل راهور بردش پارکینگ همین پیش پای شما) خلاصه تا ظهر علاف ماشین بودم تا آوردمش بیرون با هزار مکافات و البته با پرداخت 12000تومن ناقابل وکپی کارت وگواهینامه و...:icon_cry:حالا سوالی که دارم اینه که ماشین رو از کدوم طرف بلند کردن چون موقعی که از پارکینگ اوردمش بیرون تا درب همون پارکینگ از چرخها صدای سوت میومد ولی بعدش دیگه صدا نداد حالا میترسم یه وقت برا لنت ها و ترمز دستی مشکلی پیش اومده باشه(البته موقعی که ماشین رو توی خیابون پارک کردم ترمز دستی رو کشیدم و دنده خلاص بود)ولی موقعی که رفتم توی همون پارکینگ تا ماشینو ببینم و مدارک رو بردارم ترمز دستی یه مقدار پایین رفته بود:icon_redfحالا به نظر شما ممکنه مشکلی پیش اومده باشه برای ترمز دستی یا لنتها؟؟؟؟
خيلي متاسفم از اتفاق به وجود آمده
اون جوري كه من چند بار ديدم ماشين ها رو ميبرند، كلا دهن ماشين سرويس ميشه.:icon_cry:
از جلو با ترمز دستي بالا ميبرند و توي اون پاركينگي كه ماشين رو مياوردند پر شده بود از دود لنت كه از چرخ هاي عقب در ميامد.آنچنان چرخ عقب داغ شده بود كه نميشد به لاستيك دست زد.
شما هم حتما ببر ترمز هاي عقب رو كاملا چك كن.
bigboss1382
16 December 2009, 10:48 AM
سلام دوست عزیز
اگه مسافتی که ماشین توسط جرثقیل حمل شده زیاد باشه لنت های عقب به شدت خورده شدن. در اثر این خوردگی دستی بیشتر از قبل میاد بالا. مثلا اگه قبلا وقتی دستی رو میکشیدید به اندازه 6 پله میومد بالا الان حدود 7 - 8 پله میاد بالا.
به نظرم ببینید آیا ترمز دستی بیشتر از قبل میاد بالا یا نه؟ که اگه زیاد میاد بالا باید دستیتونو رگلاژ کنید. (با سفت کردن پیچ زیر اهرم ترمز دستی)
یه نگاه هم از جلو به زیر ماشین بندازید. (با نور زیاد) به خصوص زیر سپر جلو و زیر شلگیر های داخلی پلاستیکی و ... که احیانا ترک نخورده باشه یا خط و خش و اثر جای تسمه روش نمونده باشه یا دفرمه نشده باشه
یه بار تو سرعت 90 تا و در یک جاده صاف فرمان رو ول کنید ببینید که به یک طرف نکشه. چون اینا که میخان بلند کنن از هر جا که آسونتره براشون میگیرن نه از هر جا که قویتر و مناسبتره !!! ممکن هست به جلوبندی هم صدمه بزنن.
mehdizadeh04
25 December 2009, 02:57 PM
پست های نا مربوط به تاپیک سوالات مربوط به ثبت نام و تحویل تندر 90 (http://ww.phalls.com/showthread.php?t=40568) منتقل شدند.
موفق باشید
Alireza_5635
28 December 2009, 01:59 AM
سلام دوستان
اين پست رو 1-2ماه پيش زدم از اون روز تا حالا نه تنها عملكرد ترمز گيري و رفع صداي سوت از چرخهاي عقب برطرف نشده بلكه صداي سوت بيشتر شده البته فقط زماني صدا ميده كه پدال ترمز رو كم و سطحي فشار ميدم ،وقتي بيشتر فشار ميدم صدا قطع ميشه
انتها فابريك كارخونه هست و تا حالا كه 23000 كيلومتر راه رفتم نيازي به تعويض نداشته و هنوز جلو 40% و عقب 50% از ضخامت لنت باقيمونده
دوستان اگر ترفند يا راهنمايي دارند لطف كنند تا منو از شر اين صداي سوت خلاص كنند چون شديدا مو به تنم سيخ ميشه .:icon_cry:
mehdizadeh04
28 December 2009, 02:22 AM
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
با توجه به اینکه سوت زدن چرخ عقب داشت دیوونم میکرد با همکاری یکی از دوستان(خدا خیرش بده) چرخ رو باز کردیم و لنت ها رو سنباده زدیم و بستیم و الان هم خیلی عالی و بدون صدا داره کار میکنه.
ابتدا باید چرخ رو باز کنید و با استفاده از یک چکش و پیچ گوشتی قالپاق روی پیچ رو بردارید:
http://f.imagehost.org/t/0807/22062009364_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0807/22062009364_resize)
بعد با استفاده از یک بکس شماره 30 و یک دسته بکس پیچ داخلی رو باز کنید:
http://f.imagehost.org/t/0188/22062009365_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0188/22062009365_resize)
http://f.imagehost.org/t/0094/22062009366_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0094/22062009366_resize)
اگر خواستید بلبرینگ رو هم چک کنید باید خار اون رو باز کنید تا مورد بررسی قرار دهید که این کار هم با خار باز کن مخصوص انجام میشه که با عکس نشون داده شده است:
http://f.imagehost.org/t/0994/22062009367_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0994/22062009367_resize)
http://f.imagehost.org/t/0899/22062009368_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0899/22062009368_resize)
حال با استفاده از 2 تا پیچ گوشتی از 2 طرف بین 2 لبه اهرم کرده و به راحتی کاسه را باز کنید.
اینم عکسی از کاسه باز شده:
http://f.imagehost.org/t/0297/22062009369_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0297/22062009369_resize)
کسانی که چرخشون سوت میکشه توی هر چرخ لنت ها و کاسه رو سنباده بزنند و کاسه و چرخ را دوباره ببندند و از سوت نکشیدن اون لذت ببرند.
با تشکر
اين پست رو 1-2ماه پيش زدم از اون روز تا حالا نه تنها عملكرد ترمز گيري و رفع صداي سوت از چرخهاي عقب برطرف نشده بلكه صداي سوت بيشتر شده البته فقط زماني صدا ميده كه پدال ترمز رو كم و سطحي فشار ميدم ،وقتي بيشتر فشار ميدم صدا قطع ميشه
انتها فابريك كارخونه هست و تا حالا كه 23000 كيلومتر راه رفتم نيازي به تعويض نداشته و هنوز جلو 40% و عقب 50% از ضخامت لنت باقيمونده
دوستان اگر ترفند يا راهنمايي دارند لطف كنند تا منو از شر اين صداي سوت خلاص كنند چون شديدا مو به تنم سيخ ميشه .:icon_cry:
با سلام خدمت دوست عزیز
علی رضا جان خیلی وقت پیش این مشکل رو بنده داشتم و اون سوت هم برای این بود که یک تیکه کوچیک از لنت خرد شده بود و سوت تولید میکرد.
طبق این روش بازش کن و سنباده بزن!
موفق باشید
Alireza_5635
28 December 2009, 04:08 AM
با سلام خدمت دوست عزیز
علی رضا جان خیلی وقت پیش این مشکل رو بنده داشتم و اون سوت هم برای این بود که یک تیکه کوچیک از لنت خرد شده بود و سوت تولید میکرد.
طبق این روش بازش کن و سنباده بزن!
موفق باشید
سلام مهدي جان
ممنون از راهنماييت ولي همين 1-2 ماه پيش كه نمايندگي برام باز كردو سرويس كرد هم روي لنتهارو سنباده زد هم داخل كاسه هارو و در آخر هم بلبرينگ و گريسش رو چك كردو همه چي رو بست ولي نميدونم چرا اين سوت لعنتي قطع كه نشده هيچي الان بيشترم شده
بازم باز ميكنم و سنباده ميزنم و نتيجه رو ميگم
در رابطه با اون سوال كه خصوصي فرستادي تحقيق ميكنم نتيجه رو خصوصي اعلام ميكنم
موفق باشي.
mohammad1983
28 December 2009, 03:11 PM
سلام
راستی من چند وقت پیش که کاسه رو باز کردم و لنت رو چک کردم.داخل درپوش چرخ اصلا گیریس نسوز نبود.فقط مقدار کمی گریس پیرامون بلبرینگ بود.آیا این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ATOS
28 December 2009, 05:43 PM
ديروز چراغ لنت ترمز پژو 405 بابام روشن شد.
امروز رفتم و Textar خريدم ،جعبه ايساکو به 32 تومن (جاهاي ديگه 36 هم بود) و عوض کردم ،لنت هاي قبلي 2 تاش 5% مونده بود و 2 تا ديگه 1%:icon_evil
ولي لنت هاي عقب رو حتي بازديد هم نکردن (کارکرد=90،000) چون ترمز دست عالي هست:icon_surp
mehdizadeh04
28 December 2009, 05:48 PM
ديروز چراغ لنت ترمز پژو 405 بابام روشن شد.
امروز رفتم و Textar خريدم ،جعبه ايساکو به 32 تومن (جاهاي ديگه 36 هم بود) و عوض کردم ،لنت هاي قبلي 2 تاش 5% مونده بود و 2 تا ديگه 1%:icon_evil
ولي لنت هاي عقب رو حتي بازديد هم نکردن (کارکرد=90،000) چون ترمز دست عالي هست:icon_surp
اگر دقت فرمایید این تاپیک مربوط به کلوپ لوگان میباشد.
لطفا در پست زدن دقت فرمایید.
لنت های تکستار از جنس خوبی برخوردارند و ترمز گیری خوبی هم دارند.
برای بازدید کردن چرخ های عقب حتما لازم نیست که بذارید موقعی که دستی پایین میگرفت.
شاید لنت ها مثل لنت های بنده یک ترک داشته باشد و سوت بزند که لازم است بازدید بشه.
موفق باشید
cleverchild
2 January 2010, 02:27 PM
سلام دوستان
امروز رفتم و لنت جلو رو بعد 23000 کارکرد عوض کردم
3 تا حدود 30% گوشت داشتن و یکی(سمت راننده بیرونی) کاملا" تموم شده بود( شانس آوردم به دیسک آسیب نرسوندش)
تذکر:حتما" به صورت دوره ای لنت ها رو بررسی کنین تا جاهاشونو در صورت لزوم عوض کنین
لنت رو در نمایندگی 43000 تومن میگفتن که من بیرون 40000تومن تهیه کردم
http://www.atings.com/uploads/1262470115.jpg
سلام دوستان
امروز رفتم و لنت جلو رو بعد 23000 کارکرد عوض کردم
3 تا حدود 30% گوشت داشتن و یکی(سمت راننده بیرونی) کاملا" تموم شده بود( شانس آوردم به دیسک آسیب نرسوندش)
تذکر:حتما" به صورت دوره ای لنت ها رو بررسی کنین تا جاهاشونو در صورت لزوم عوض کنین
لنت رو در نمایندگی 43000 تومن میگفتن که من بیرون 40000تومن تهیه کردم
http://www.atings.com/uploads/1262470115.jpg
نکته اصلی رو فراموش کردم و اینکه جفت چرخ هارو باهم بالا نبردش و تک تک عوضشون کرد(وقتی گفتم مگه نباید باهم بالا باشه برای تعویض گفت مهندس چیزی بهمون نگفته)
reza a
2 January 2010, 06:58 PM
برای چی باید جفت چرخها بالا باشه موقع تعویض؟مگه فرقی هم میکنه؟
من که خودم اول لنت یه چرخ رو عوض کردم وبعد چرخ بعدی رو باز کردم وعوض کردم.
Arsalan Ghozmit
2 January 2010, 08:49 PM
همزمان بالا بردن 2 تا چرخ من فکر کنم فقط برای صرفه جوییه در وقته , اونم به این صورته که
اول پیچهارو شل میکنند بعد با یه جک سوسماری که جلو و وسط ماشین گذاشتن ماشین رو میبین بالا و ادامه ماجرا...!
با جک های معمولی نمیشه این کارو کرد...
من هم همیشه موقع تعویض لنت , هر چرخ رو جداگانه عوض میکنم...
mohammad1983
15 January 2010, 06:07 PM
سلام
امروز بعد از 18 هزاز تا که لنت های جلو عوض شده بود ، با این زمینه فکری که لنت های چرخ سمت راست زودتر مصرف میشه ،چرخ ها رو باز کردم و بعد از بررسی دیدم لنت های چرخ راست 10 تا 20 % بیشتر از چپ مصرف شده که اگر همین روند ادامه پیدا کنه به سرعت لنت های یکطرف تمام میشه.در نتیجه جای لنت های 2 طرف رو با هم عوض کردم.
توصیه میکنم دوستان هم حتما چک کنن چون با این عمل هزینه لنت خیلی پایین میاد و حداقل لنت ها بالای 5000 هزار تا بیشتر کار میکنند.
moje90
16 January 2010, 12:27 AM
با سلام دوستان تندر سوار:icon_winkامشب موقعی که داشتم میرفتم خونه توی راه برگشت به خونه از توی بلوار(شیراز-شهرک گلشن)که رد میشدم سرعتم حدود 80-90 تایی بود و متاسفانه یه دفعه جلوم دو تا دست انداز خفن(از نوع اسفالتی به قطر حدود 20 سانتی متر) سبز شد که تا حالا توی اون بلوار که رد میشدم ندیده بودمشون و تازه گذاشته بودن و بعد از پیچ بلوار بودن و دیده نمیشدن متاسفانه ترمز شدیدی گرفتم و ماشین با وجود اینکه لاستیک ها هم 205 هستن چرخهای جلو قفل شدن و حدود 4-5 متری ماشین سر خورد و با شدت از روی سرعت گیر پرید :icon_redfحالا میترسم نکنه مشکلی برای سیستم ترمز و یا اکسل عقب و جلوبندی ماشین پیش اومده باشه چون واقعا بد جوری از روی اون سرعت گیر رد شد :icon_redf البته به نظرم لاستیک ها واقعا خوب عمل کردن و موقع ترمز جیغ خیلی کمی کشیدن
Aali47
16 January 2010, 11:24 PM
سلام مهدي جان
ممنون از راهنماييت ولي همين 1-2 ماه پيش كه نمايندگي برام باز كردو سرويس كرد هم روي لنتهارو سنباده زد هم داخل كاسه هارو و در آخر هم بلبرينگ و گريسش رو چك كردو همه چي رو بست ولي نميدونم چرا اين سوت لعنتي قطع كه نشده هيچي الان بيشترم شده
بازم باز ميكنم و سنباده ميزنم و نتيجه رو ميگم
در رابطه با اون سوال كه خصوصي فرستادي تحقيق ميكنم نتيجه رو خصوصي اعلام ميكنم
موفق باشي.
سلام یک مایعی از روغن فروشهای قد خ امیرکبیر با مارک BG آمریکا که نوشته سوت ترمزو ساکت میکنه خریدم هنوز مورد مصرفش پیش نیامده ببینم چه جوری جواب میده ظاهرا محلولی از ایزوبوتیل الکل و ایزوپروپیل الکل و گرافیته.امیدوارم کمکی کرده باشم.اگه خواستی از اینا بگیری حتما اسپری تمیز کننده ترمز هم همراهش بگیری.احتمالا علت سوت هم رطوبت محل زندگی تونه که سطوح صیقلی چدنی در تماس با لنت مرتبا زنگ می زنند.سلام منم به متل پرستو برسان قدیم قدیما خیلی اونجا می رفتیم.
Alireza_5635
17 January 2010, 03:06 AM
سلام یک مایعی از روغن فروشهای قد خ امیرکبیر با مارک BG آمریکا که نوشته سوت ترمزو ساکت میکنه خریدم هنوز مورد مصرفش پیش نیامده ببینم چه جوری جواب میده ظاهرا محلولی از ایزوبوتیل الکل و ایزوپروپیل الکل و گرافیته.امیدوارم کمکی کرده باشم.اگه خواستی از اینا بگیری حتما اسپری تمیز کننده ترمز هم همراهش بگیری.احتمالا علت سوت هم رطوبت محل زندگی تونه که سطوح صیقلی چدنی در تماس با لنت مرتبا زنگ می زنند.سلام منم به متل پرستو برسان قدیم قدیما خیلی اونجا می رفتیم.
سلام دوست عزيز
ممنون از لطف و راهنماييتون
من خودم مدتي تو فكر اين اسپري ها بودم ولي وقتي از مهندس نمايندگي كه آشنامون بود پرسيدم شديدا منو نهي كرد از انجام اين كار و گفت عمر ديسك رو كاهش ميده.
اينقدر سرم اين روزا شلوغه بخاطر امتحانات كه فرصت نكردم دوباره باز كنم و سنباده بزنم ولي حتما اين كارو دوباره ميكنم شايد درست شد .
منظور شما از متل پرستو همون متل شهر قصه بايد باشه كه تو بلواريه كه به سمت فريدون كنار ميره و گرنه تا اونجايي كه سن من اجازه ميده تو محمودآباد ما متل پرستو نداريم .
Aali47
17 January 2010, 09:49 AM
سلام دوست عزيز
ممنون از لطف و راهنماييتون
من خودم مدتي تو فكر اين اسپري ها بودم ولي وقتي از مهندس نمايندگي كه آشنامون بود پرسيدم شديدا منو نهي كرد از انجام اين كار و گفت عمر ديسك رو كاهش ميده.
اينقدر سرم اين روزا شلوغه بخاطر امتحانات كه فرصت نكردم دوباره باز كنم و سنباده بزنم ولي حتما اين كارو دوباره ميكنم شايد درست شد .
منظور شما از متل پرستو همون متل شهر قصه بايد باشه كه تو بلواريه كه به سمت فريدون كنار ميره و گرنه تا اونجايي كه سن من اجازه ميده تو محمودآباد ما متل پرستو نداريم .
سلام اسپری پاک کننده ترکیبی از استن و اینجور چیزهاست کاری به چدن دیسک نداره فقط چربی گرد لنت رو میگیره تا گرد لنت به قطعات نچسبه و آسون شسته بشه فقط چون توش استون داره قاتل قطعات لاستیکیه و اونارو خشک می کنه و باید دقت بشه روی گردگیرهای لاستیکی پاشیده نشه.در مورد متل پرستو اولیکه از محمودآباد به سمت نور وچالوس بیرون میایید بعد از پل رودخانه یک پمپ بنزین و نمایندگی ایران خودرو بود حدودا روبرو اونها سمت دریا(سمت مقابل این محلها).شهرقصه رو نمی شناسم که کجا میشه.موفق باشید.
mehdizadeh04
18 January 2010, 10:35 AM
دوستان عزیز
اینجا فرومی عمومی و علمی هستش!
لطفا به مباحث پبردازید و این کونه موارد رو در پی ام یا در پروفایل ها دنبال کنید!
با تشکر
mohammad1983
25 February 2010, 10:55 PM
چند روز پیش ماشین رو بردم پیش مکانیک وارد که حتی تسمه تایم لوگان و کار های موتوری رو انجام میده دادم چرخ های غقب رو باز کرد و لنت ها رو از توی کاسه تنظیم کرد چون رگلاژ ترمز دستی به حد بالای خودش رسیده بود و ترمز ماشین خیلی پایین میگرفت.(مکانیزم خود تنظیمی هم ظاهرا تا حدی مفید هست)
الان ترمز دستی 4 تا میاد بالا و پدال ماشین واقعا حساس شده.کلا ترمز ماشین بالای 50% قدرتش افزایش پیدا کرده.
8000 تومان هم گرفت.
SeriousSam
7 March 2010, 09:50 AM
دوستان لنت جلو و عقب واسه لوگان چه مارکش خوبه؟
قیمتش چنده؟
واسه جلو فرودو قوطی قرمز گرفتم...خوبه؟(هنوز ننداختم)
راستی قیمتشم 16500
xagrox
7 March 2010, 08:09 PM
اون فرودو نیست فکر کنم trw المانه !!
من 9 ماهه دارمشون و ازش راضیم
SeriousSam
9 March 2010, 03:55 AM
اون فرودو نیست فکر کنم trw المانه !!
من 9 ماهه دارمشون و ازش راضیم
ای ول دمت گرم . . . !
من می گم فرودو شما می گی trw هست !!!:icon_eek:
FARZAD_1975
9 March 2010, 06:37 PM
لنت فرودو قيمتش 36000 تومنه
xagrox
9 March 2010, 07:18 PM
ای ول دمت گرم . . . !
من می گم فرودو شما می گی trw هست !!!:icon_eek:
خوب ببخشید راست میگید حتما
اما من از رو قیمتش گفتم!! چون تو نمایندگی ها به تی آر دبلیو ها هم میگن فابریکیه
یه خورده بیشتر توضیح میدی حالا در موردش
SeriousSam
10 March 2010, 07:48 AM
خوب ببخشید راست میگید حتما
اما من از رو قیمتش گفتم!! چون تو نمایندگی ها به تی آر دبلیو ها هم میگن فابریکیه
یه خورده بیشتر توضیح میدی حالا در موردش
خواهش عزیز . . .:icon_excl
رنگ قوطیش قرمزه و ساخت بلژیک ولی فابریک ماشین(بسته بندی رنو)هم فرودو هست و حالا اینکه ما گرفتیم اصله یا نه بماند!:icon_razz
alenkita
3 April 2010, 03:20 PM
آقا چرخهای عقب هم لنت داره که باید تعویض کنی؟
اگه آره چطوری؟
ممنون
houman90
3 April 2010, 03:44 PM
میگم خوبه شما این تاپیک رو دیدین اگر نه یه مدت دیگه ممکن بود ضمن رانندگی یه وقتی خدای نکرده اتفاق بدی براتون بیفته! بله چرخهای عقب هم لنت مصرف شدنی دارن منتها توی تندر ترمزهای عقب کاسه ای هست و مثل چرخهای جلو دیسکی وجود نداره تا بشه از لای پره های رینگ دید. البته لنتهای عقب نسبت به جلو از طول عمر بیشتری برخوردار هستن.
موفق باشید
mohammad1983
3 April 2010, 04:56 PM
آقا چرخهای عقب هم لنت داره که باید تعویض کنی؟
اگه آره چطوری؟
ممنون
تعویض کار خاصی نداره اما بهتره یک بار بدید عوض کنند براتون تا متوجه بشید.
من که روی 50 هزار تا چک کردن تازه به نصف رسیده بود.
ali302
3 April 2010, 09:03 PM
با سلام
اقا ما اشتباه کردیم خواستیم خودمون لنتهای جلو رو عوض کنیم
لنتهارو باز کردم منتها پیستون کشیده بود جلو بخا طر همین
خواستم هواگیری کنم که نتونستم که مقدار از روغن خالی شد
ولی پیستون ترمز عقب نرفت حالا چطوری باید هواگیری کنم تا پیستون عقب بره
تا بتونم لنتهارو عوض کنم
ایا به abs ترمز در اثر این کارخرابی وارد شده
از دوستان عزیز خواهشمندم کمکم کنند
shervin_bamaze
3 April 2010, 09:16 PM
با سلام
تا بتونم لنتهارو عوض کنم
نگران نباش راجب پیستونم بگم که با یه آچار بچرخونش میره داخل تو شیارش یه میله بنداز بد بچرخون میره داخل بد به اندازه لنتا که باز شد لنتارو داخل بذار و پینارو ببند برو چنتا ترمز بزن تا پیستون فشار ییار ه به لنت و تنظیم شه هواگیریم بت میگم اول اینو درست کن
اون پیستون با هواگیری داخل نمیره کار اون پیستون اینه که فشار به لنت بیار تا با کم شدن لنت ترمز خلاصی پیدا نکنه معمولا واسه من ۱۵ دور مچرخونم تا کامل بره داخل اما فرق میکنه بستگی داره چقد بیرون بياد و ماشين چي باشه به abcاسيب نميرسه .
mohammad1983
3 April 2010, 11:19 PM
با سلام
تا بتونم لنتهارو عوض کنم
شما اگر پست شماره 60 (http://ww.phalls.com/showpost.php?p=696879&postcount=60)این تاپیک رو مطالعه کنید همه چیز دستگیرتون میشه!
ali302
4 April 2010, 05:50 PM
با سلام
دوستان من لنتهارو عوض کردم وکالیبرو هم جای خودش بستم
وبه علت اینکه روغن ترمز رو ازمحل هواگیری خالی کردم وروغن
ترمز جدید با مارک elf ریختم تو مخزن والبته یک مقدار کم امد
که از روغن ترمز قبلی یک مقدار بهش اضافه کردم وبه اندازه کافی
هم پدال ترمز زدم تا پیستونها با لنت درگیر بشه
ولی متاسفانه موقع ترمز پدال خالی میکنه وترمز اصلا نمی گیره
نمی دونم نتونستم خوب هواگیری کنم یا اینکه نمی دونم مشکل
از کجاست اصلا هواگیری رو چجوری انجام میدن ایا ترمز های عقب هم باید
هواگیری بشن راستش چون ترمز نمیگیره نمی تونم ماشینو ببرم تا
تعمیر گاه از دوستان هرکس اطلاع داره لطفا کمکم کنه
mohammad1983
4 April 2010, 06:07 PM
با سلام
دوستان من لنتهارو عوض کردم وکالیبرو هم جای خودش بستم
وبه علت اینکه روغن ترمز رو ازمحل هواگیری خالی کردم وروغن
ترمز جدید با مارک elf ریختم تو مخزن والبته یک مقدار کم امد
که از روغن ترمز قبلی یک مقدار بهش اضافه کردم وبه اندازه کافی
هم پدال ترمز زدم تا پیستونها با لنت درگیر بشه
ولی متاسفانه موقع ترمز پدال خالی میکنه وترمز اصلا نمی گیره
نمی دونم نتونستم خوب هواگیری کنم یا اینکه نمی دونم مشکل
از کجاست اصلا هواگیری رو چجوری انجام میدن ایا ترمز های عقب هم باید
هواگیری بشن راستش چون ترمز نمیگیره نمی تونم ماشینو ببرم تا
تعمیر گاه از دوستان هرکس اطلاع داره لطفا کمکم کنه
ببینید دوست عزیز برای هواگیری نیاز به 2 نفر هست.خودتون جلوی همون چرخی قرار بگیرید که روغن رو ازش خالی کردید و نفر دیگر هم پشت فرمان قرار بگیره.
اون کسی که پشت فرمان هست چند بار ترمز میزنه در حالی که ماشین روشن هست و پدال رو تا ته نگه میداره و اون وقت شما پیش هواگیری رو شل کنید تا خالی کنه و پدال هم زیر پای اون فرد پایین میره.
حالا وقتی اون فرد دوباره پدال رو چند بار فشار میده و اصلاحا پر میکنه پدال کمی سفت تر میشه و بالاتر میاد.
آنقدر این کار رو ادامه دهید تا پدال مثل حالت اول سفت بشه.(اصولا با 3 یا 4 بار کار تمام هست) نگران نباش اصلا کاری نداره فقط یک همدست پیدا کن:icon_arro
(البته یک چیزی بگم ها بعد از تعویض لنت معمولا تا لنت روی صفحه جا بیافته، پدال کمی پایین و اصولا نامطمئن میگیره که به طی چند روز خوب میشه)
ali302
4 April 2010, 06:21 PM
ببینید دوست عزیز برای هواگیری نیاز به 2 نفر هست.خودتون جلوی همون چرخی قرار بگیرید که روغن رو ازش خالی کردید و نفر دیگر هم پشت فرمان قرار بگیره.
اون کسی که پشت فرمان هست چند بار ترمز میزنه در حالی که ماشین روشن هست و پدال رو تا ته نگه میداره و اون وقت شما پیش هواگیری رو شل کنید تا خالی کنه و پدال هم زیر پای اون فرد پایین میره.
حالا وقتی اون فرد دوباره پدال رو چند بار فشار میده و اصلاحا پر میکنه پدال کمی سفت تر میشه و بالاتر میاد.
آنقدر این کار رو ادامه دهید تا پدال مثل حالت اول سفت بشه.(اصولا با 3 یا 4 بار کار تمام هست) نگران نباش اصلا کاری نداره فقط یک همدست پیدا کن:icon_arro
(البته یک چیزی بگم ها بعد از تعویض لنت معمولا تا لنت روی صفحه جا بیافته، پدال کمی پایین و اصولا نامطمئن میگیره که به طی چند روز خوب میشه)
دوست عزیز ممنونم از لطفت
منتها برای هواگیری باید حتما پیچ رو باز کنم یا درپوش پلاستیکی رو در بیارم
ضمنا ایا لازم حتما چرخو باز کنم یا نمی خواد
بعدش چرخهای عقبم لازم هواگیری بشه یا نه
mohammad1983
4 April 2010, 07:37 PM
اون درپوش که چیزی نیست باید حتما پیچ رو فقط کمی باز کنید تا تخلیه بشه.
نیاز نیست چرخ باز بشه.مثلا برای چرخ سمت راست فرمون رو کامل به راست بدهید و دراز بکشید روی زمین تا به پشت چرخ دسترسی پیدا کنید.
فکر نمیکنم عقب هواگیری بخواهد.شما همون چرخ رو انجام بده انشا الله حل میشه.
arvin1
4 April 2010, 08:43 PM
با سلام
تا بتونم لنتهارو عوض کنم
همون طوری که محمد جان فرمودند باید هواگیری بشه .
فقط قبل انجام هواگیری یک قوطی دیگه روغن ترمز باید تهیه فرمایید .
یک نکته هم به یاد داشته باشید که موقع باز کردن اون پلاستیک که بعنوان در پوش روی پیچ هواگیری هست احتیاط کنید چون اگر پاره بشه پیدا کردن با خداست .
به هر حال موفق باشید :icon_excl
Salman17
7 April 2010, 02:24 AM
آقا بلاخره ال 90 مثله پرشیا زمان تعویض لنت را نشون می ده یا نه ؟ماله من 34000 تا را رفته ولی عوض نکردم هنوز
houman90
7 April 2010, 10:24 AM
آقا بلاخره ال 90 مثله پرشیا زمان تعویض لنت را نشون می ده یا نه ؟ماله من 34000 تا را رفته ولی عوض نکردم هنوز
سلام
خیر. تندر سیستم اعلام وضعیت لنت نداره اما با توجه به میزان کارکرد ماشین و اینکه احتمالاً مثل من بعضی وقتها پرشتاب رانندگی میکنین به احتمال 99 درصد گمان میکنم وقت تعویض لنت جلو رسیده باشه.
موفق باشید
houman90
7 April 2010, 10:29 AM
با سلام خدمت همه دوستان
من با یه مشکلی برخورد کردم اونم اینه که دیروز لنت فابریکی رو که قبلاً گرفته بودم بردم برای تعویض اما بعد از اینکار حس میکنم ترمز بخوبی قبل عمل نمیکنه و دیگه اونجوری که با ترمزگیری شدید ماشین کله میکرد نمیشه. با توجه به اینکه لنتها از نوع فابریک و مارک رنو بودن (البته روی جعبه نوشته که متعلق به رنو کلیو هست) آیا این مساله طبیعیه یا اینکه مشکلی وجود داره؟
ممنون
mohammad1983
7 April 2010, 01:11 PM
سلام
چقدر باهاش کار کردید؟
معمولا یکم لنت کار کنه عملکردش به خوبی قبل میشه.
houman90
7 April 2010, 01:18 PM
با سلام به شما
از وقت تعویض هنوز 48 ساعت نمیگذره. یعنی بنظر شما با بیشتر کار کردن وضعیت بهتر میشه یا اینکه کمکم به همین وضعیت عادت میکنم و برام عادی میشه؟
mohammad1983
7 April 2010, 02:29 PM
مال من که اینطوری بود و 2 الی 3 روز گذشت تا جا افتاد.
کافیه یک لایه از روی لنت برداشته بشه.
چند تا هم ترمز نسبتا سریع بگیر
persia
7 April 2010, 09:21 PM
با سلام به شما
از وقت تعویض هنوز 48 ساعت نمیگذره. یعنی بنظر شما با بیشتر کار کردن وضعیت بهتر میشه یا اینکه کمکم به همین وضعیت عادت میکنم و برام عادی میشه؟
ضمن تایید صحبت جناب mohammad1983، بعد از چند روز و بیش از 100 کیلومتر کارکرد، قدرت ترمز گیری خوب میشه.
ac800fr
13 April 2010, 07:09 AM
با سلام
تندر من حدود 17000 كيلومتر كاركرده است. آيا زمان تعويض لنت هاي جلو رسيده است؟؟
با تشكر
houman90
13 April 2010, 08:37 AM
با سلام
تندر من حدود 17000 كيلومتر كاركرده است. آيا زمان تعويض لنت هاي جلو رسيده است؟؟
با تشكر
با سلام
این مساله کاملاً بستگی به نحوه و عادات رانندگی شما داره و باید بازدید بشه اما اگه رانندگی خیلی پرشتابی ندارین که همراه با ترمزهای شدید و فراوان باشه احتمالاً هنوز نیازی به تعویض نیست. هرچند بهتره یه بازدیدی بفرمائید و اگه هرکدوم از لنتها کمتر از 3-4 میلیمتر گوشت داشتن اقدام به تعویض بکنین.
موفق باشید
shahrokh1355
13 April 2010, 09:25 AM
با سلام
این مساله کاملاً بستگی به نحوه و عادات رانندگی شما داره و باید بازدید بشه اما اگه رانندگی خیلی پرشتابی ندارین که همراه با ترمزهای شدید و فراوان باشه احتمالاً هنوز نیازی به تعویض نیست. هرچند بهتره یه بازدیدی بفرمائید و اگه هرکدوم از لنتها کمتر از 3-4 میلیمتر گوشت داشتن اقدام به تعویض بکنین.
موفق باشید
سلام من تو كيلومتر 20000 بردم ماشينو نمايندگي ايران خودرو كه سرويس كنند . وقتي تحويل گرفتم بابت تعويض لنت 40 تومن فاكتور داده . قدرت ترمز گيري مثل قبل از تعويض لنته. يه سوت به ترمز گيريم اضافه شده و موقع گرفتن ترمز -بخصوص تزمز هاي سبك- يك صداي تلق از كاسه چرخا مياد و يه مواقعي هم انگاز يه چيزي توي چرخ سايش شديد داره كه صداش مياد و به پاي آدم تو لنت منتقل ميشه. كسي اين تجربيات رو داشته؟ با چراق قوه كاسه چرخو نگاه كردم ظاهرا كه لنت نو هست ولي ميخوام چرخو باز كنم تا مطمئن بشم
houman90
13 April 2010, 10:27 AM
سلام من تو كيلومتر 20000 بردم ماشينو نمايندگي ايران خودرو كه سرويس كنند . وقتي تحويل گرفتم بابت تعويض لنت 40 تومن فاكتور داده . قدرت ترمز گيري مثل قبل از تعويض لنته. يه سوت به ترمز گيريم اضافه شده و موقع گرفتن ترمز -بخصوص تزمز هاي سبك- يك صداي تلق از كاسه چرخا مياد و يه مواقعي هم انگاز يه چيزي توي چرخ سايش شديد داره كه صداش مياد و به پاي آدم تو لنت منتقل ميشه. كسي اين تجربيات رو داشته؟ با چراق قوه كاسه چرخو نگاه كردم ظاهرا كه لنت نو هست ولي ميخوام چرخو باز كنم تا مطمئن بشم
با سلام
اگه شما هم رانندگی پرشتابی نداشته باشین گمان نمیکنم روی 20 هزار کیلومتر نیازی به تعویض لنتها بوده مخصوصاً که اون لنتها فابریک بودن. ایکاش دوستان وقتی حول و حوش 15-20 هزار کیلومتر که میرسن اول خودشون اقدام به بازدید بکنن تا اگه یه وقتی هنوز نیازی به تعویض نباشه بیخودی لنتهای فابریکی خودشون رو از دست ندن. علیالخصوص این مساله پیش از سرویس 20 هزار تا بیشتر اهمیت پیدا میکنه.
لنتهای شما هم حالا دیگه عوض شدن و کاری نمیشه کرد منتها از اینکه لنتها اصل هستن مطمئن بشین. راجع به سوت لنت هم چون بنده خودم اخیراً روی 30 هزار کیلومتر اقدام به تعویض کردم، در جریان باشین که بنا به توصیه دوستان مخصوصاً آقا محمد (Mohammad1983) که همینجا از ایشون بابت توصیهشون تشکر میکنم، چند روزی رو به همون ترتیب رانندگی کردم و دست به چیزی نزدم تا اینکه همونجوری که ایشون فرموده بودن سر و صداها قطع شدن و حالا قدرت ترمزگیری هم مثل روز اول برگشته سرجاش.
موفق باشید
shahrokh1355
13 April 2010, 12:02 PM
با سلام
اگه شما هم رانندگی پرشتابی نداشته باشین گمان نمیکنم روی 20 هزار کیلومتر نیازی به تعویض لنتها بوده مخصوصاً که اون لنتها فابریک بودن. ایکاش دوستان وقتی حول و حوش 15-20 هزار کیلومتر که میرسن اول خودشون اقدام به بازدید بکنن تا اگه یه وقتی هنوز نیازی به تعویض نباشه بیخودی لنتهای فابریکی خودشون رو از دست ندن. علیالخصوص این مساله پیش از سرویس 20 هزار تا بیشتر اهمیت پیدا میکنه.
لنتهای شما هم حالا دیگه عوض شدن و کاری نمیشه کرد منتها از اینکه لنتها اصل هستن مطمئن بشین. راجع به سوت لنت هم چون بنده خودم اخیراً روی 30 هزار کیلومتر اقدام به تعویض کردم، در جریان باشین که بنا به توصیه دوستان مخصوصاً آقا محمد (Mohammad1983) که همینجا از ایشون بابت توصیهشون تشکر میکنم، چند روزی رو به همون ترتیب رانندگی کردم و دست به چیزی نزدم تا اینکه همونجوری که ایشون فرموده بودن سر و صداها قطع شدن و حالا قدرت ترمزگیری هم مثل روز اول برگشته سرجاش.
موفق باشید
در مورد تعويض لنت حق با شماست . من اصلا قصد تعويض لنتو نداشتم. ماشينم رو شب چهارشنبه سوري بردم نمايندگي و وقتي تحويلم دادن ساعت 5 بعد از ظهر بود و منم كه عجله داشتم برسم خونه ديگه نگفتم چرا لنتو عوض كرديد . متاسفانه بعضي موارد آدم رودروايسي ميكنه ديگه.
SeriousSam
15 April 2010, 04:22 PM
با سلام.
دوستان آچار آلن باز کننده کالیبر ترمز(واسه تعویض لنت) چه سایزی هستش(شمارش چنده)؟:icon_idea
shahrokh1355
15 April 2010, 06:04 PM
در مورد تعويض لنت حق با شماست . من اصلا قصد تعويض لنتو نداشتم. ماشينم رو شب چهارشنبه سوري بردم نمايندگي و وقتي تحويلم دادن ساعت 5 بعد از ظهر بود و منم كه عجله داشتم برسم خونه ديگه نگفتم چرا لنتو عوض كرديد . متاسفانه بعضي موارد آدم رودروايسي ميكنه ديگه.
همین الان لنتا رو باز کردم . با اجازتون نمایندگی شماره 5044 ایران خودرو (فولادی) مبلغ 35000 تومن پول لنت ازم گرفته و لنت چینی با مارک chengung انداخته:icon_bigg
هنوز ماشین 700 کیلومتر راه نرفته لنتا هم دیسکو خورده هم لپ پر شده. حالا اگر از مکانیکی کمی سرم نمیشد تکلیف چی بود؟:icon_mad:
به نظر شما چطوری میشه درب این نمایندگی رو گل کرفت که اینجوری با جون و پول و وقت آدما بازی می کنند؟:icon_bigg
KAZEMLU
16 April 2010, 07:53 AM
دوستان سلام.
ببخشید که برای یافتن پاسخ سوالم امکان خواندن 18 صفحه را ندارم.می خواستم ببینم بهترین لنت جلو برای تندر چیست؟ دوستانی که تجربه دارند با مشخصات دقیق(کشور سازنده و رنگ کارتون و قیمت و..)ذکر بفرمایند.با تشکر
mohammad1983
16 April 2010, 10:07 AM
سلام
دوست عزيز در بازار، لنت جلو از 10 هزار تومان كه پارس صادراتي هست تا 38 تومان كه اصلي و در جعبه رنو موجود هست.كلا لنت اصلي روش نوشته FERODO خورده.
يك مدل هست كه FERODO ميباشد و قيمتش 30 تومان است اما سطح لنت كاملا صاف و بدون هيچ شياري يا شيبي در بغل ها هست.
اما مدل اصلي كه 38 تومان قيمت داره همان طور كه در عكس مي بينيد در بغل ها داراي شيبي هست كه مانع از شيشه شدن لتت در حرارت بالا مي شود.
در عكس هاي زير محتويات جعبه رو ميبينيد كه 2 تا پيچ كه براي سيلندر ترمز هست و 4 تا قطعه فلزي براي نگهداري لنت هست كه معمولا مال خود ماشين خراب نميشه اما اگر خراب شده باشه با اين ها جايگزين ميكنيد.
[/URL]البته این اطلاعات من مال چند ماه پیش هست و ممکنه قیمت تغییر کرده باشه.
[URL="http://g.imagehost.org/view/0208/DSC00047_1"]http://g.imagehost.org/t/0208/DSC00047_1.jpg (http://www.logan90.blogfa.com/) http://g.imagehost.org/t/0066/DSC00048_1.jpg (http://g.imagehost.org/view/0066/DSC00048_1) http://f.imagehost.org/t/0267/DSC00049_1.jpg (http://f.imagehost.org/view/0267/DSC00049_1)
houman90
16 April 2010, 08:57 PM
سلام
[/URL]البته این اطلاعات من مال چند ماه پیش هست و ممکنه قیمت تغییر کرده باشه.
با عرض سلام
آقا محمد عزیز من هم لنت ها رو اصلی خریدم اما شکل و فرم جعبه با این نمونه ای که شما گذاشتین تفاوت داره. همونطوری که ملاحظه میفرمائبد لنتی که من خریده بودم توی جعبه ای مستطیل شکل بوده و روی جعبه هم علاوه بر آرم ایساکو, از اون برچسبهای رنو که چاپ لبه اون طلائی هست هم داشت. البته همونجوری که توی شکل هم معلومه لنتها رو متعلق به رنو کلیو معرفی میکنه. جعبه مقوائی اون هم بسیار قرص و محکم و پدرمادردار بود. محتویاتش هم چون دو هفته قبل بستم عکسش موجود نیست اما همون قطعاتی بود که شما فرمودین بعلاوه یه برگ راهنما به چندین زبان.
[url=http://i.imagehost.org/view/0210/bandar_picnic_043]http://i.imagehost.org/t/0210/bandar_picnic_043.jpg (http://www.logan90.blogfa.com/)
http://i.imagehost.org/t/0429/bandar_picnic_044.jpg (http://i.imagehost.org/view/0429/bandar_picnic_044)
موفق باشید
kami786
17 April 2010, 10:03 AM
دوستان من می خوام برم بازار و لنت و شمع بخرم لطف کنید ادرس بدید که کجا باید برم
ممنون
shahrokh1355
18 April 2010, 05:07 PM
امروز رفتم لنت با آرم trw تو جعبه با مارك رنو و برچسب ايساكو گرفتم و دادم همون نمايندگي عوض كرد.
kami786
20 April 2010, 09:04 AM
دوستان من می خوام برم بازار و لنت و شمع بخرم لطف کنید ادرس بدید که کجا باید برم
ممنون
دوستان کجا باید برم که مارک اصلی رو گیر بیارم؟ خیابون ملت؟
mehdizadeh04
20 April 2010, 10:20 AM
دوستان کجا باید برم که مارک اصلی رو گیر بیارم؟ خیابون ملت؟
همون طور که دوستان عکس جعبه لنت ها رو گذاشتن توی خیابان ملت بگردید تا لنت های اصلی با جعبه رنو و هالوگرام و مارک سایپا یا ایرانخودرو پیدا کنید.
در غیر این صورت از خرید لنت های متفرقه و در جعبه های مختلف و قیمت های کمتر جدا خودداری فرمایید که خودتون از خرید پشیمون میشید.
موفق و موید باشید
kami786
20 April 2010, 10:48 AM
همون طور که دوستان عکس جعبه لنت ها رو گذاشتن توی خیابان ملت بگردید تا لنت های اصلی با جعبه رنو و هالوگرام و مارک سایپا یا ایرانخودرو پیدا کنید.
در غیر این صورت از خرید لنت های متفرقه و در جعبه های مختلف و قیمت های کمتر جدا خودداری فرمایید که خودتون از خرید پشیمون میشید.
موفق و موید باشید
ممنون آقای مهدیزاده عزیز و تشکر از اینکه همیشه راهنمایی هاتون عالیه
mehdizadeh04
20 April 2010, 11:02 AM
ممنون آقای مهدیزاده عزیز و تشکر از اینکه همیشه راهنمایی هاتون عالیه
دوست عزیز
در جهت تکمیل کردن عرایض بنده این نکات رو در بسته بندی ها در نظر داشته باشید.
بسته بندی های رنو دارای هالگرام و لیبل های خودرو سازز ها میباشد طبق شکل های زیر:
http://vzz.ir/files/e0xfmycs0d102hv2tj29_thumb.jpg (http://vzz.ir/viewer.php?file=e0xfmycs0d102hv2tj29.jpg)
http://vzz.ir/files/029k5ng2doc7mam0uxz8_thumb.jpg (http://vzz.ir/viewer.php?file=029k5ng2doc7mam0uxz8.jpg)
امیدوارم این دوستمون بنده رو ببخشن.
حتی این نوع لنت رو بنده نمیتونم تشخیص بدم اصلیه یا خیر.
چون توی بازار دیدم که با این جعبه لنت غیر اصلی بوده:
http://vzz.ir/files/9boc07df2yjnmqs8q5c1_thumb.jpg (http://vzz.ir/viewer.php?file=9boc07df2yjnmqs8q5c1.jpg)
موفق باشید
mohammad1983
20 April 2010, 11:17 AM
آقا مهدی سلام
نه بابا لنت ما هم اولش که خریدم هم هالوگرام داشت هم جعبه اش ردیف بود اما 4 ماه انداخته بودم توی انبار لابه لای وسایل که اینجوری شد و گرنه خیلی خوش گیل، موش گیل بود:icon_arro
SeriousSam
22 April 2010, 07:35 AM
با سلام.
دوستان آچار آلن باز کننده کالیبر ترمز(واسه تعویض لنت) چه سایزی هستش(شمارش چنده)؟:icon_idea
با سلام .
باز کردم و دیدم باید اون شماره 13 باز شه نه آلن . . . از راهنماییتون ممنون!!!:icon_roll
kami786
22 April 2010, 10:53 AM
[quote=mehdizadeh04;811977]دوست عزیز
بسته بندی های رنو دارای هالگرام و لیبل های خودرو سازز ها میباشد طبق شکل های زیر:
http://vzz.ir/files/e0xfmycs0d102hv2tj29_thumb.jpg (http://vzz.ir/viewer.php?file=e0xfmycs0d102hv2tj29.jpg)
سلام دوستان
من دیروز رفتم ملت و برای لنت دقیقا همین بسته بندی رو گرفتم می گفت 38 که من 37 گرفتم
بسته بندیش رو باز کردم که چهار تا لنت توش بود با چهار تکه فلزی و یه پیچ (دوستان گفته بودند دو پیچ داره حالا این پیچه لازمه واقعا؟ اگه لازمه برم ازش بگیرم و اگر نه که هیچی)
شمع هم با مارک رنو خریدم ساخت مکزیک چهار تا 17 تومان ( می گفت اصلش همینه و اون مارک چامپیون را بخاطر این بستند که این شمعها رو نداشتند). بسته بندیش رنگه طوسی داره
یه فیلتر سوخت گرفتم 4 تومان (فکر می کنم مارکش HAVA باشه) رنگ استوانه اش مشکیه
یه اسپرس WD 40 هم گرفتم 4.5 برای قفل کمربند
mohammad1983
22 April 2010, 01:09 PM
موقع باز کردن و بستن سیلندر ترمز دقت کنید اون پیچ ها چیزیشون نمیشه.
houman90
22 April 2010, 01:17 PM
[quote=mehdizadeh04;811977]دوست عزیز
سلام دوستان
من دیروز رفتم ملت و برای لنت دقیقا همین بسته بندی رو گرفتم می گفت 38 که من 37 گرفتم
بسته بندیش رو باز کردم که چهار تا لنت توش بود با چهار تکه فلزی و یه پیچ (دوستان گفته بودند دو پیچ داره حالا این پیچه لازمه واقعا؟ اگه لازمه برم ازش بگیرم و اگر نه که هیچی)
شمع هم با مارک رنو خریدم ساخت مکزیک چهار تا 17 تومان ( می گفت اصلش همینه و اون مارک چامپیون را بخاطر این بستند که این شمعها رو نداشتند). بسته بندیش رنگه طوسی داره
یه فیلتر سوخت گرفتم 4 تومان (فکر می کنم مارکش HAVA باشه) رنگ استوانه اش مشکیه
یه اسپرس WD 40 هم گرفتم 4.5 برای قفل کمربند
با عرض سلام
داخل جعبه لنت دو تا پیچ باید باشه که هر دو تا برای اطمینان از اینکه قبلاً ازشون استفاده نشده باشه با رنگ سبز روی رزوهها علامتگذاری شده. بنده هم وقتی رفته بودم برای تعویض به مکانیک گفتم پیچها رو هم عوض کن که نگاهی به پیچهای قدیمی انداخت و گفت اینها سالم هستن و بهتره همینها رو که مطمئناً مشکلی ندارن دوباره استفاده کنیم که من هم پذیرفتم. راجع به فلزهای نگهدارنده هم همینو گفت که دیگه مخالفت کردم و اونها رو عوض کرد منتها مراقب باشین که نگهدارندهها درست سرجاشون بشینن. ضمن اینکه وقتی لنت رو میخواهد بذاره سر جاش باید خیلی نرم و راحت جا بخوره. نه اینکه با زور و فشار لنتها رو سرجاشون بذاره. اگه میبینید طرف داره با فشار لنتها رو میذاره دخالت کنین و خودتون طریقه صحیح رو نشونش بدین. فقط کافیه هر دو سر بطور همزمان جا بخورن. اینکار باید خیلی هم راحت انجام بشه. یخورده که با دقت نگاه کنین متوجه خواهید شد.
موفق باشید
moje90
22 April 2010, 01:20 PM
با سلام دوستان :icon_winkبه نظر شما زمانیکه نوبت تعویض لنت هست خودمون هم میتونیم لنتها رو عوض کنیم یا باید بدیم بیرون عوض کنند ؟؟؟
houman90
22 April 2010, 01:26 PM
با سلام دوستان :icon_winkبه نظر شما زمانیکه نوبت تعویض لنت هست خودمون هم میتونیم لنتها رو عوض کنیم یا باید بدیم بیرون عوض کنند ؟؟؟
با سلام
تعویض لنتها کاری نداره و خیلی راحت هست اما تنها بخشی که ممکنه اذیتتون بکنه و ابزار مناسب میخواد اون قسمتیه که باید سیلندر رو هل بدین عقب تا لنت جا بشه. تعمیرکارها برای اینکار از یه تکه تخته چوب بهمراه گیره دستی استفاده میکنن (البته بعضیها هم با استفاده از روش استاندارد غولی! ضرباتی میزنن که بهتره صاحب ماشین اون موقع اون دور و برها نباشه!) اگر وسیله مناسب رو برای این قسمت از کار در اختیار دارین که بسم الله. اگر نه چون بحث جک زدن و این صحبتها هم هست بهتره بدین بیرون براتون انجام بدن چون به دردسرش نمیارزه. هزینهاش هم فکر نکنم تو شیراز بیشتر از 2-3 هزار تومن بشه.
موفق باشید
safasony
22 April 2010, 06:19 PM
سلام
دوست عزيزمون درست ميگه ولي اين ضربه ها فقط براي
تعويض لنت عقب هست.
براي تعويض لنت جلو فقط يه آچار فرانسه بسته.
houman90
22 April 2010, 07:18 PM
با سلام
اتفاقاً برای تعویض لنتهای جلو عرض کردم.
kami786
24 April 2010, 08:56 AM
من ماشین رو بردم و لنتهای جلو را چک کرد و گفت که فعلا کار می کنه تا 30 هزار تا. الان 23 هزار هستش
فکر می کنم چیزی حدود 5 یا 6 میلیمتر ضخامت داشت. نظرتون چیه دوستان
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.