View Full Version : کیا سراتو را تاکنون چطور ارزیابی میکنید؟
hosseinabd
14 November 2008, 11:34 AM
سلام به دوستان سراتو سوار.
دوستان تجربیات خودتون رو درباره سراتو رو در اینجا بزارید.
PeymanWorld
24 November 2008, 05:10 PM
دوست عزیز سلام، 3 ماهی بیشتر نیست که سراتو سوارم! برای من که از یک ماشین مدل پایین سوار سراتو شدم، جهش واقع عالی بود.. فرمان هیدرولیک، از همه مهمتر دنده اتوماتیک، دید بسیار مناسب آینه های بغل و امکانات خوب آن واقعا تحسین برانگیز است. من نمیدانم که تفاوت این ماشین مثلا با شرایط مشابه چطور ارزیابی میشه؟ منظورم فرق سراتو با مزدا 3 یا مگان؟ اما چیزهائی هست که برتری سراتو را نسبت به موارد مشابه نشان میده: یکیش قیمت مناسب این ماشین با مدلهای مشابه که همین امکانات رو دارند خودش مطرحه.
در هر حال برای من آپشنهای سراتو خیلی عالی بود: مثل خاموش شدن اتوماتیک چراغ ماشین بعد از خاموش کردن ماشین، وجود چراغ اتوماتیک خودکار با تشخیص نور که دیگه نمیخواد موقع رانندگی بعد از تونل چراغ روشن یا خاموش کنی، صدای بسیار عالی پخش کننده موزیک با دریافت همزمان 6 سی دی، فرمان دهی روان، کمک فنر نرم و راحتی سرنشین، شتابگیری مناسب برای مواقع در رفتن از ترافیک، امکان دسترسی به صندوق عقب و چندتا چیز دیگه..
بگذار از بدیهاش هم بگم! البته بدی که نه!! منظورم ای کاش...
1- اگه Cruise Control داشت خیلی عالی بود. متاسفانه مدل وارداتی اینو نداره. بدرد من میخوره که هرموقع میخوام برم اصفهان تو اتوبان بزارم رو 120 بعد چهار زانو بشینم پش فرمون!
2- مصرف بنزین.... که من اصلا عادت ندارم. وقتی ماشینو تحویل گرفتم تا ماه اول فشار باد لاستیکم 2/3 بار بود. البته بازم نرم بود و کمکها اصلا نمیزد. اون موقع تو ترافیک تهران مصرفم 2/9 بود. بعدش وقتی کاتالوگ ماشینو کامل خودم و فهمیدم که فشار لاستیکها باید 2/2 بشه، رفتم و فشارو کم کردم. آنوقت بود که فهمیدم تازه این ماشین چقدر نرمه! اما حالا مصرفم شده 2/10
3- خیلی دلم میخواست اطلس خودرو کمی بیشتر ساپورت بده. حداقلش کاتالوگو ترجمه میکرد.
4- اگه سنسور عقب پارک داشت خیلی بهتر بود.
در نهایت میخوام بگم از انتخابم راضیم. ولی هنوز زوده که در مورد سراتو نظر داد. لااقل باید یکی دو سال مردم سوارشن تا ببینیم چی میشه.
این سایت خیلی خوبیه اگه همه نظراشون اینجا بدن.....
5- قیافه سراتو جوون پسند نیست. به درد ما پیرمردا میخوره!
Super Oli
24 November 2008, 10:14 PM
سلام به دوستان سراتو سوار.
دوستان تجربیات خودتون رو درباره سراتو رو در اینجا بزارید.
آقای hosseinabd شما تاپیک 43 صفحه ای سراتو رو ندیدید؟
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.