PDA

View Full Version : مشکل «صفحه آبی» ویندوز

morten
11 November 2008, 09:29 PM
سلام دوستان از وقتی این سیستمو گرفتم با بالا اومدن ویندوز یک صفحه آبی باز شده و سیستم ری استارت میشه همون بلو پیج فکر کنم!!!

بعد از چند بار خاموش و روشن کردن سیستم درست میشه و گاهی اوقات با اجرای بازی مثل آساسین کرید مونیتور شروع به نویز انداختن و فلش زدن میکنه و در واقع همه رنگها 4 بیتی میشن این عمل بعد از خروج از بازی هم ادامه داره و با چند بار ری استارت کردن درست میشه!!!!

دوستان اگخ میتونن راهنماییم کنن

مشخصات سیستم:

CPU: AMD PHENOM X4 9650
M.B: ASUS M3A78-EH
MEMORY: PATRIOT 2 GIG (رمها دو رم 1گیگابایتی بصورت دال چنل)
VGA: ASUS NVIDIA EN8600GT SILENT

Orion
11 November 2008, 09:35 PM
اگر ميتونين يه كارت گرافيك ديگه روي سيستمتون بندازيد و تست كنيد...

morten
11 November 2008, 10:03 PM
یعنی مشکل از VGA هست؟بلو پیج چطور؟مگه برای رم نیست؟

GHAHRAMAN
11 November 2008, 10:24 PM
ارور صفحه آبی یا به اصطلاح ارور مرگ مربوط به رم یا مادربرد هست.

morten
11 November 2008, 10:52 PM
به نظر شما من چه کار کنم؟ در تهران جایی رو سراغ دارید که یتونم سخت افزارامو اونجا با خیال راحت از نتیجه بدست اومده تست کنم؟

Saeed258
11 November 2008, 11:12 PM
دروود
همانطور که دوست گرامی Orion (http://www.phalls.com/member.php?u=8337) فرمودند،می تواند اشکال از کارت گرافیک و یا پورت آن باشد،مدل کارت گرافیک و مادربورد شما چیست؟

NEC
12 November 2008, 11:50 AM
لبتاپ من همین مشکل رو داشت و از رمش بود .

morten
13 November 2008, 12:15 AM
دروود
همانطور که دوست گرامی Orion (http://www.phalls.com/member.php?u=8337) فرمودند،می تواند اشکال از کارت گرافیک و یا پورت آن باشد،مدل کارت گرافیک و مادربورد شما چیست؟

دوست عزیز در پست اول این تاپیک مشخصات سیستم رو گذاشتم!!

کسی جای مطمئنی برای تست اون سراغ نداره؟جایی که بشه رو حرفشون حساب کرد و طبق اون قطئه رو فرستاد گارانتی؟

Saeed258
13 November 2008, 12:07 PM
دروود
بله،شوربختانه بنده متوجه نشدم،اما بنده که جای خاصی را سراغ ندارم،و مطمئن ترین روش هم اینست که شما خودتان با تست کردن به شوند مشکل پی ببرید،شما بهتر است نخست یک کارت گرافیک دیگری را روی سیستمتان امتحان کنید،و یا اینکه کارت گرافیکتان را جای دیگری امتحان کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید..

Saeed258
13 November 2008, 12:11 PM
لبتاپ من همین مشکل رو داشت و از رمش بود .
دروود
دوست گرامی،شما به نخستین ارسال از ایشون توجه نفرمودید،ایشون گفته اند که بعد از چند بار خاموش و روشن کردن سیستم درست میشه و گاهی اوقات با اجرای بازی مثل آساسین کرید مونیتور شروع به نویز انداختن و فلش زدن میکنه و در واقع همه رنگها 4 بیتی میشن این عمل بعد از خروج از بازی هم ادامه داره و با چند بار ری استارت کردن درست میشه!!!!
پس به احتمال زیاداین اشکال از کارت گرافیکی می باشد ونخست باید آنرا در نظر گرفت!:icon_cool

rmb_ali
13 November 2008, 12:21 PM
البته به قطعاتی که باید بررسی بشن (البته بعد از گرافیک کارت) پاور هم هست دوست عزیز ننوشتی پاورت چیه و آیا توان مورد نیاز سیستم رو پوشش میده؟ که با توجه یه سی پی یو و رم و کلا قطعات شما توان مصرفی سیستم شما بالاست

morten
14 November 2008, 12:10 AM
خودم هم اول فکر کردم از پاوره و رفتم یه 520 وات real گرین خریدم به امید اینکه درست بشه که متاسفانه نشد

مشکل من اینه که کارت گرافیک PCI EXPRESS در دست رسم نیست که یخوام تست کنم برای همین می گم یه جایی باشه که خودشون همه این قطعات رو داشته باشن و تک تک تست کنن!!

hosseinabd
14 November 2008, 01:49 AM
منم 80 درصد احتمال کارت گرافیک رو میدم.
منم گاهی وقتا همچین مشکلی رو پیدا میکردم که با تعویض کارت گرافیک مشکل حل شد.

morten
15 November 2008, 12:47 AM
من سعی می کنم در این چند روز این تست رو انجام بدم و نتیجه رو اعلام می کنم که دوستان دیگری که این مشکل را دارند هم مشکلشون بر طرف بشه

morten
17 November 2008, 05:36 PM
دوستان متاسفانه تا امروز موفق نشدم یک کارت گرافیک بی کار پیدا کنم!!!!!

آرمان
18 November 2008, 12:31 AM
سلام دوستان از وقتي اين سيستمو گرفتم با بالا اومدن ويندوز يک صفحه آبي باز شده و سيستم ري استارت ميشه همون بلو پيج فکر کنم!!!

VGA: ASUS NVIDIA EN8600GT SILENT

عزيزم برو ويستا نصب کن و از ويندوز لذت ببر ....

ويستا واقعا محکم و عاليه ....

سريع ... بدون خطاهاي مختلف ايکس پي و ....

ويندوز يعني ويستا

morten
20 November 2008, 12:08 AM
میشه منظورتون رو روشن تر بیان کنید؟ !!!؟؟؟

آرمان
20 November 2008, 12:47 AM
منظورم اینه که اگر شما بجای ایکس پی ویستا نصب کنید برای همیشه از شر این گونه مشکلات و انواع اقسام خطاهای ویندوز راحت میشوید.

ویندوز ویستا واقعا بی عیب و بدون مشکل است .

من مدت بسیار زیادیه که از ویستا استفاده میکنم و در صورتی که در همین مدت زیاد اگر از ایکس پی استفاده می کردم تا حالا باید چند بار ویندوز رو دوباره نصب می کردم از بس مشکل داشت....

در ویستا سرعت اجرای برنامه ها مخصوصا بازیها بطور محسوسی بیش از ایکس پی است.....

Hamed
20 November 2008, 02:05 AM
از استفاده از آخرین ورژن ایکس ÷ی یعنی با پک دو و ملحقات هم غافل نشو.
رو سیستم من ایکس پی پایین تر ار پک 2 جواب نمیده.

morten
21 November 2008, 02:50 PM
دوست عزیز من احتمال می دم سخت افزارم مشکل داشته باشه !!! این که به ویندوز ویا هر سیستم عامل دیگه بستگی نداره!!!!
ویندوز من SP3 هست و چون ADSL دارم تمامی آپدیتها هم همیشه بر روی ویندوزم نصب!!!!

همچنین جدیدترین آپدیت کارت گرافک هم نصب کردم!!

راست یه مشکل دیگه هم پیدا کردم در موقع روشن کردن کامپیوتر باید چند بار با دکمه کیس ری استارت کنم تا در مواقع بوق سلامت ماردبورد و بایوس زده بشه و کامپیوتر بالا بیاد!!!!!!!
پاور هم عوض کردم ولی درست نشد!!!

morten
25 November 2008, 11:13 PM
دوستان به نظر شما چند درصد احتمال داره مشکل صفه آبی مربوط به کارت گرافیک باشه؟
من قصد دارم دونه دونه قطعاتم رو بفرستم گارانتی!!!

به نظر شما از کدوم شروع کنم؟

رم؟
کارت گرافیک؟
مادر بورد؟
یا قطعه دیگری که ممکنه مشکل از اون باشه!!؟

Saeed258
27 November 2008, 11:09 AM
منظورم اینه که اگر شما بجای ایکس پی ویستا نصب کنید برای همیشه از شر این گونه مشکلات و انواع اقسام خطاهای ویندوز راحت میشوید.

ویندوز ویستا واقعا بی عیب و بدون مشکل است .

من مدت بسیار زیادیه که از ویستا استفاده میکنم و در صورتی که در همین مدت زیاد اگر از ایکس پی استفاده می کردم تا حالا باید چند بار ویندوز رو دوباره نصب می کردم از بس مشکل داشت....

در ویستا سرعت اجرای برنامه ها مخصوصا بازیها بطور محسوسی بیش از ایکس پی است.....
دروود
دوست گرامی،آرمان،در اینجا مکان مناسبی برای گفتمان پیرامون ویندوز ویستا و ایکس پی نیست،درضمن ایشون در پی راح حل هستند و نه پاک کردن صورت مسئله!!!:icon_cool

Saeed258
27 November 2008, 11:15 AM
دوستان به نظر شما چند درصد احتمال داره مشکل صفه آبی مربوط به کارت گرافیک باشه؟
من قصد دارم دونه دونه قطعاتم رو بفرستم گارانتی!!!

به نظر شما از کدوم شروع کنم؟

رم؟
کارت گرافیک؟
مادر بورد؟
یا قطعه دیگری که ممکنه مشکل از اون باشه!!؟
دروود
دوست گرامی،فکر کنم شما اگر بتوانید نخست،همین کارت گرافیک را امتحان کنید و در صورت معیوب بودن اونرو به گارانتی بفرستید زودتر از اینکه همین جوری اونرو بفرستید گارانتی نتیجه خواهید گرفت!
من فکر می کنم اگر بتوانید دست کم،کارتتون رو ببرید به یک مغازه ای،اونجا تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید بهتر باشد!

morten
27 November 2008, 04:53 PM
بله خودم هم همین قصدو دارم ولی به احتمال زیاد مشکل همون کارت گرافیک هست چون به محض اینکه می خوام وارد safe mode بشم بعد از لود کردن چند آدرس بر سر یک آدرس گیر میکنه و همون صفحه آبی میاد و ری استارت میشه و بعد از چندین بار باز هم نمیتونم وارد safe mode بشم!!!

morten
19 December 2008, 10:42 PM
دوستان من متاسفانه وقت نکردم تا به امروز این کارهارو انجام بدم ولی تقریبا مشکلم بر طرف شد می خواستم بدونم میشه خود به خود درست شده باشه؟

sepehr4252
19 December 2008, 11:09 PM
ارور صفحه آبی یا به اصطلاح ارور مرگ مربوط به رم یا مادربرد هست.
ارور صفحه آبی یا BSOD میتونه مربوط به سخت افزار (مادربرد . رم . هارد . مودم ...)و نرم افزار باشه . بهترین کار اینه که کد هگز آخر صفحه رو تو گوگل سرچ کنید.

Light
19 December 2008, 11:31 PM
دوست من قبل هر هر کاری بهتر هست که مادربورد چک بشه
بعضی وقتها مثلا وقتی که پاور جدید می گیرید برای سیستم یا مادربورد جدید میگرید
بعد از اولین اتصال ممکن هست بایوس با مشکل مواجه بشه
بهترین کار اینه که یکی از این کارتهای PCI که سیستم رو عیب یابی می کنن روی سیستم بزارید که دقیقا مشخص بشه

jalil_enrique
21 December 2008, 06:35 AM
سلام
من وقت نکردم پست ها رو بخونم فقط عنوان پست رو خوندم و دارم نظر میدم شاید بتونم کمک کنم..

وقتی صفحه ویندوز آبی میشه که فضای cpu کامل پر میشه و cpu دیگه توانایی نداره در واقع میگن crash کرده و معمولا وقتی این اتفاق میوفته که از نرم افزاری بیشتر از توان cpu استفاده میکنید یا اینکه ویروس فضای cpu را پر کرده

epsi1on
21 December 2008, 01:13 PM
با سلام!
سلام
من وقت نکردم پست ها رو بخونم فقط عنوان پست رو خوندم و دارم نظر میدم شاید بتونم کمک کنم..

وقتی صفحه ویندوز آبی میشه که فضای cpu کامل پر میشه و cpu دیگه توانایی نداره در واقع میگن crash کرده و معمولا وقتی این اتفاق میوفته که از نرم افزاری بیشتر از توان cpu استفاده میکنید یا اینکه ویروس فضای cpu را پر کرده
دوست عزیز در اول من منظور شما رو از پر شدن فضای CPU و استفاده بیش از حد از CPU متوجه نشدم! (شاید به این دلیل که چیز زیادی از ساختار داخلی CPU نمیدونم و یا ...)
و معمولا روی NT (مثل XP و Vista) این صفحه بدلیل مشکلات سخت افزاری و خطاهای کرنل (خطاهایی که قابل recover نباشند) دیده میشه ... (که البته توی ویستا رنگش قرمز شده...)

در ضمن تعریف crash هم متفاوت از چیزی هست که شما فرمودید:
معمولا crash رو بعنوان "هنگ کردن" میشناسیم ولی این errMessage که بحث این تاپیک هست به شما پیغام وجود یک error (خطا) رو میده که بوجود اومده و برای جلوگیری از آسیب سخت افزاری سیستم باید shutDown بشه...

mil-i300
21 December 2008, 01:54 PM
البته .... موقعي که اين خطا رو ديد ... زياد عجله نکيد... بعد از ريست شدن دستگاهتون... F8 روبزنين... و در گزينه هاي موجود... رويه گزينه Last Known .... همچين چيزي... گزينه اش از همه بزرگتره....!! بزنيد...
شايد مشکلتون برطرف بشه... برايه من که کار يکنه... و ديگه نيازي به نصب مجدد ويندوز ندارم....

Saeed258
21 December 2008, 02:32 PM
با سلام!

دوست عزیز در اول من منظور شما رو از پر شدن فضای CPU و استفاده بیش از حد از CPU متوجه نشدم! (شاید به این دلیل که چیز زیادی از ساختار داخلی CPU نمیدونم و یا ...)
و معمولا روی NT (مثل XP و Vista) این صفحه بدلیل مشکلات سخت افزاری و خطاهای کرنل (خطاهایی که قابل recover نباشند) دیده میشه ... (که البته توی ویستا رنگش قرمز شده...)

در ضمن تعریف crash هم متفاوت از چیزی هست که شما فرمودید:
معمولا crash رو بعنوان "هنگ کردن" میشناسیم ولی این errMessage که بحث این تاپیک هست به شما پیغام وجود یک error (خطا) رو میده که بوجود اومده و برای جلوگیری از آسیب سخت افزاری سیستم باید shutDown بشه...
با دروود
نخست اینکه،شما درست می فرمایید و با شما هم رای هستم،اما این دوست گرامی نیز قسمتی که فرمودند به شوند ویروسی شدن درست می فرمایتن،خیلی وقتها مشکل از ویرویس است،اما در حالت عادی،عیب سخت افزاری!
اما در ویندوز ویستا نیز کماکان،صفحه آبی است!و هیچ دگرگونی رنگی نیز انجام نداده است!
:icon_wink

epsi1on
21 December 2008, 03:16 PM
اما این دوست گرامی نیز قسمتی که فرمودند به شوند ویروسی شدن درست می فرمایتن،خیلی وقتها مشکل از ویرویس است،اما در حالت عادی،عیب سخت افزاری!

درسته بنده هم اون قسمت رو تکذیب نکردم... :)
در ضمن ویروس هم با استفاده از Proccessهایی که در حالت کرنل (kernel mode) اجرا شدند میتونه همچین ارورهایی ایجاد کنه که احتمالا معمولا device Driver ها باشند (اگر مشکل از kernel نباشه و ویروس ایجاد همچین ارورهایی رو از طرف سخت افزار بکنه) ...

اما در ویندوز ویستا نیز کماکان،صفحه آبی است!و هیچ دگرگونی رنگی نیز انجام نداده است!

بله حق با شماست... در بعضی از ورژنهای Vista این صفحه قرمز شده و در سایر ورژنها کماکان آبیست... :)

palizesoftware
21 December 2008, 03:45 PM
حدود يك سال قبل كامپيوتري را كه داشتم (اينتل پنتيوم 4) به يك AMD دوهسته‌اي ارتقاء دادم و هفته‌ي اول پس از ارتقاء، روزگار من سياه شد! روزهاي اول 2 بار كرش ويندوز و مشاهده صفحه آبي (http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death) و روزهاي بعد تا 7 بار اين اتفاق تكرار مي‌شد. حتي تا تعويض مادربرد جديد هم پيش رفتم ولي تاثيري نداشت. تست رم و غيره هم انجام شد، مشكلي نبود. خلاصه اينجا بود كه از سر ناچاري به اين فكر افتادم كه آيا اين پيغام‌هاي صفحه‌ي آبي ويندوز را مي‌شود تفسير كرد؟ مشكل دقيقا از كجاست؟ چون در اين موارد به هر كسي كه مراجعه كنيد بر اساس تجربه قبلي يك نسخه براي شما خواهد پيچيد. رمت خرابه! بايوست رو ارتقاء بده! (اين مورد تاثير داشت! ولي تعداد كرش‌ها صفر نشد) مادربردت مشكل داره و ...

تمام اين‌ها بر اساس تجربيات قبلي اين افراد است و ارزشمند. ولي آيا اين جواب‌ها قانع كننده هستند؟ چرا بايد رم را عوض كرد؟ از كجا فهميديد مادربرد مشكل داره؟

http://vahid.nasiri.googlepages.com/wall_bsod.png

شركت‌هايي مثل apple براي اينكه با اين نوع مشكلات مواجه نشوند، به صورت انحصاري با توليد كنندگان سخت افزار قرار داد مي‌بندند و در نتيجه سيستم‌ عاملي هم كه توليد مي‌كنند بسيار پايدار خواهد بود چون بر اساس سخت افزاري كاملا مشخص، طراحي و تست شده است. اما در مورد ويندوز اين‌طور نيست.
ضمنا هيچ الزامي هم ندارد كه اين صفحه آبي ويندوز بدليل مشكلات سخت افزاري حاصل شود (وجود سخت افزار معيوب). ضعف برنامه نويسي و خصوصا درايورهاي مشكل دار هم مي‌توانند سبب ايجاد اين نوع صفحات آبي شوند كه مشكل من هم دقيقا همين مورد بود كه در ادامه نحوه بررسي آن‌را توضيح خواهم داد. (البته سطح اين مطلب را مقدماتي در نظر بگيريد)

در ويندوز اين امكان وجود دارد كه پس از هر بار كرش سيستم عامل و مشاهده صفحه آبي يك دامپ كرنل نيز به صورت خودكار حاصل شود. اين فايل دامپ را مي‌توان پس از راه اندازي مجدد سيستم با يك سري ابزار آناليز كرد (http://www.dumpanalysis.org/blog/) و علت دقيق كرش ويندوز را بدست آورد.
براي اينكه اين فايل‌هاي دامپ توليد شوند بايد مراحل زير مطابق تصوير طي شوند:
http://vahid.nasiri.googlepages.com/dumps.PNG

اكنون بعد از هر كرش و صفحه آبي ويندوز يك فايل دامپ در دايركتوري C:\WINDOWS\Minidump تشكيل مي‌شود. براي آناليز اين فايلها به صورت زير مي‌شود عمل كرد:
ابتدا برنامه زير را دانلود كنيد:
Debugging Tools for Windows (http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/installx86.mspx#a)

پس از نصب، Debugging Tools for Windows (http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/default.mspx) را خواهيد داشت كه جهت ديباگ كردن سيستم و آناليز فايلهاي دامپ و غيره كاربرد دارد.

سپس مطالعه مقاله زير در مورد نحوه استفاده از اين ابزار بسيار مفيد است:
http://support.microsoft.com/kb/315263

به صورت خلاصه :
يك فايل bat درست كنيد با محتويات زير و دقيقا به همين شكل:
c:\windbg\kd -y srv*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols -i c:\windows\i386 -z %1

در اين دستور سه مورد قابل ملاحظه است:
الف) مسير فايل kd.exe كه توسط پكيج Debugging Tools for Windows نصب مي‌شود. (مطابق سيستم خودتان آنرا اصلاح كنيد)
ب) مسير c:\windows\i386 بدين معنا است كه دايركتوري i386 سي دي ويندوز را در اين مسير كپي كرده‌ايد يا خواهيد كرد (نياز به يك ويندوز تر و تازه و نصب نشده خواهد بود).
ج) مسير c:\symbols خودبخود ايجاد خواهد شد و فايلهاي مربوطه از سايت مايكروسافت توسط برنامه kd.exe دانلود مي‌شود (بنابراين بايد دسترسي به اينترنت نيز داشت).

فرض كنيد نام اين فايل را test.bat گذاشته‌ايد.
براي آناليز فايل Mini102607-07.dmp در دايركتوري ميني دامپ ويندوز (07 در اينجا يعني هفتمين كرش روز مربوطه!) دستور زير را در خط فرمان صادر كنيد:
test.bat C:\WINDOWS\Minidump\Mini102607-07.dmp
پس از مدتي اين برنامه كار آناليز را تمام خواهد كرد و گزارشي را ارائه مي‌دهد (يك فايل log متني تشكيل خواهد شد).
نتيجه يك نمونه از اين آناليزهاي سيستم من به صورت زير بود:
BAD_POOL_CALLER (c2)
The current thread is making a bad pool request. Typically this is at a bad IRQL level or double freeing the same allocation, etc.
Arguments:
Arg1: 00000007, Attempt to free pool which was already freed
Arg2: 00000cd4, (reserved)
Arg3: 02060008, Memory contents of the pool block
Arg4: 88b4a118, Address of the block of pool being deallocated

Debugging Details:
------------------

POOL_ADDRESS: 88b4a118

FREED_POOL_TAG: TCPc

BUGCHECK_STR: 0xc2_7_TCPc

CUSTOMER_CRASH_COUNT: 4

DEFAULT_BUCKET_ID: COMMON_SYSTEM_FAULT

PROCESS_NAME: System

LAST_CONTROL_TRANSFER: from 8054a583 to 804f9deb

STACK_TEXT:
ba4f3874 8054a583 000000c2 00000007 00000cd4 nt!KeBugCheckEx+0x1b
ba4f38c4 b043d3ff 88b4a118 00000000 ba4f390c nt!ExFreePoolWithTag+0x2a3
ba4f38d4 b043cca3 883ae760 883ae7f4 883ae7f4 tcpip!TCPClose+0x16
ba4f390c b02f3161 8a74fe20 883ae760 b02f2a6d tcpip!TCPDispatch+0x101
WARNING: Stack unwind information not available. Following frames may be wrong.
ba4f3984 b03e2046 00000001 00000000 ba4f39d8 vsdatant+0x45161
ba4f39d8 b03e921c 00000008 ba4f3aac 00000000 ipnat!NatpRedirectQueryHandler+0x250
ba4f3a70 00000000 8837d8e8 0000000d 000005ee ipnat!NatpDirectPacket+0xd2

STACK_COMMAND: kb

FOLLOWUP_IP:
vsdatant+45161
b02f3161 ?? ???

SYMBOL_STACK_INDEX: 4

SYMBOL_NAME: vsdatant+45161

FOLLOWUP_NAME: MachineOwner

MODULE_NAME: vsdatant

IMAGE_NAME: vsdatant.sys

DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 46e0766a

FAILURE_BUCKET_ID: 0xc2_7_TCPc_vsdatant+45161

BUCKET_ID: 0xc2_7_TCPc_vsdatant+45161

Followup: MachineOwner

به لاگ حاصل از دو ديدگاه مي‌توان پرداخت: الف) اگر من برنامه نويس مربوطه باشم، با trace موجود در لاگ فايل، مشخص مي‌شود كه كجاي كار مشكل داشته است ، ب) يا اينكه خير. بنده توسعه دهنده درايور نيستم. حداقل اسم دقيق درايور يا پروسه مشكل‌زا را مي‌توان از اين لاگ بدست آورد.

خوب! تا اينجا مشخص شد كه دليل كرش، درايور vsdatant.sys است. با جستجو در اينترنت مشخص شد كه اين درايور مربوط به فايروال زون آلارم است! (همين عبارت بالا يا نام درايور ذكر شده را مستقيما در گوگل جستجو كنيد)
پس از آن زون آلارم را با outpost firewall جايگزين كردم و تا الان كرشي حاصل نشده است (حتي يكبار از سال قبل تا به امروز). جدا زندگي من مختل شده بود. تصور كنيد سيستم شما روزي 7 بار كرش كند!! و چه تصورات نامربوطي را نسبت به فروشنده سخت افزار در ذهن خود مرور كرده باشيد!

خلاصه‌ي كلام:
صفحات آبي ويندوز قابل تفسير هستند. پديد آمدن آنها الزاما بدليل وجود سخت افزار معيوب نيست و به صرف اينكه شخصي به شما گفته "رمت خرابه!" اكتفا نكنيد.

پ.ن.
لاگ فوق مربوط به يك سال قبل است و احتمالا شايد زون آلارم‌هاي جديد اين مشكل را نداشته باشند.

منبع (http://vahidnasiri.blogspot.com/2008/12/blog-post_12.html)