PDA

View Full Version : لوازم تندر 90

rmb_ali
11 November 2008, 12:54 PM
این لوازم تندر مثل اینکه خیلی بد گیر میاد
یکی میگفت مجبور شده برای خرید یه رینگ که تو جوب افتاده بود و داغون شده 210 هزار تومن بده وکلا لوازمش خیلی گرونه
یکی دیگه میگفت یکی از دوستانش چون از عقب تصادف کرده مجبور شده ماشین رو به دلیل نبود چراغ عقب بفروشه
دوستان د راینمورد یعنی قطعات نظر بدن

reza engine
11 November 2008, 01:12 PM
این لوازم تندر مثل اینکه خیلی بد گیر میاد
یکی میگفت مجبور شده برای خرید یه رینگ که تو جوب افتاده بود و داغون شده 210 هزار تومن بده وکلا لوازمش خیلی گرونه
یکی دیگه میگفت یکی از دوستانش چون از عقب تصادف کرده مجبور شده ماشین رو به دلیل نبود چراغ عقب بفروشه
دوستان د راینمورد یعنی قطعات نظر بدن
يكي مي گفت و دو تا ميگفت و فلاني گفت و حسن قلي جعفر رو ول كن.
اگه تهراني برو خيابون ملت ببين كه چه لوازمي داره و چه لوازمي نداره، بعدا زحمت ايجاد تاپيك رو بكش.

rmb_ali
11 November 2008, 01:25 PM
يكي مي گفت و دو تا ميگفت و فلاني گفت و حسن قلي جعفر رو ول كن.
اگه تهراني برو خيابون ملت ببين كه چه لوازمي داره و چه لوازمي نداره، بعدا زحمت ايجاد تاپيك رو بكش.

دقیقا در مورد رینگ تمام خیابون ملتو زیر پا گذاشته بود و اصرار داشت که من رو هم به همین دلیل منصرف کنه:icon_neut

homo
11 November 2008, 02:38 PM
سلام
من الان شهرستان جايي رو ميشناسم 4 تا رينگ نو داره كه طرف اسپرت انداخته بگردي هرچي بخاي پيدا ميشه

mohammad1983
11 November 2008, 02:44 PM
دقیقا در مورد رینگ تمام خیابون ملتو زیر پا گذاشته بود و اصرار داشت که من رو هم به همین دلیل منصرف کنه:icon_neut
نه بابا چرغ رو كه من 8 ماه پيش هم ميديدم فراوان بود.
اگر منظورش رينگ آلمينيومي بوده كه بعضي جاهاي خاص دارند.
اما اگر رينگ فولادي بوده كه لاستيك فروش سر كوچه ما هم داره:icon_razz 30 هزار تومان

rmb_ali
11 November 2008, 03:40 PM
نه بابا چرغ رو كه من 8 ماه پيش هم ميديدم فراوان بود.
اگر منظورش رينگ آلمينيومي بوده كه بعضي جاهاي خاص دارند.
اما اگر رينگ فولادي بوده كه لاستيك فروش سر كوچه ما هم داره:icon_razz 30 هزار تومان
احتمالا رینگش آلومینیومی بوده که با تو جوب افتادن شکسته ولی من بازم برای اطمینان دوباره دیدمش میپرسم

aghashahi
11 November 2008, 04:56 PM
سلام

با وجود تاپیک "لوازم جانبی فابریک لوگان" و تاپیک "راهنمایی برای خرید و فروش وسایلL90" به نظرم ایجاداین تاپیک منطقی به نظر نمیرسه و بیشتر باعث سر درگمی و اتلاف وقت کاربران میشه.
لطفا دوستان از ایجاد تاپیکهای مشابه خودداری کنند.

با تشکر