PDA

View Full Version : خرید یه laptop اپل رو بهتر میدونید یا نصب Mac os x روی loaptop یا یک PC

454
9 November 2008, 04:13 PM
من میخوام به صورت حرفه ای با Final Cut شروع به کار کنم.
خرید یه laptop اپل رو بهتر میدونید یا نصب Mac os x روی loaptop یا یک PC.

PAYAM
9 November 2008, 05:43 PM
Mac Os رو که نمی‌تونید مستقلا روی PC نصب کنید. البته پروژه‌ای به اسم Hackintach برای نصب Mac روی x86 توسط چند تیم پیگری می‌شه که فعلا راه سهل‌الوصولی برای داشتن سیستم‌عامل مک روی همه PC ها نیست.

به نظر بنده اگر فقط هدفت استفاده از Mac و برنامه‌های اونه Apple بگیر ولی اگر قراره کار ویندوزی هم کنارش داشته باشی PC یا لپ‌تاپ‌های عادی برات بسایر بصرفه‌تره.

454
9 November 2008, 08:53 PM
Mac Os رو که نمی‌تونید مستقلا روی PC نصب کنید. البته پروژه‌ای به اسم Hackintach برای نصب Mac روی x86 توسط چند تیم پیگری می‌شه که فعلا راه سهل‌الوصولی برای داشتن سیستم‌عامل مک روی همه PC ها نیست.

به نظر بنده اگر فقط هدفت استفاده از Mac و برنامه‌های اونه Apple بگیر ولی اگر قراره کار ویندوزی هم کنارش داشته باشی PC یا لپ‌تاپ‌های عادی برات بسایر بصرفه‌تره.

بله متوجه ام؛ منظور من این بود که خرید laptop اپل بهتر یا نصب Mac os x روی laptop یا یک PC؟ و اگه نصب اون کار منو راه میندازه از Retail وiDeneb و iAtKOS و Leo4All و Kalyway کدوم بهتره؟؟
برا کار با Final Cut بهتر laptop یا PC؟
ممنون

شازده كوچولو
9 November 2008, 09:10 PM
من فکر کنم شما اول مشخص کنید لپتاپ میخواهید یا desktop ؛ بیشتر جواب رو رفتیم!
از طرفی اگه صرفا هدفتون استفاده از Final Cut هست ، خب جواب مشخصه دیگه!

454
9 November 2008, 11:24 PM
من فکر کنم شما اول مشخص کنید لپتاپ میخواهید یا desktop ؛ بیشتر جواب رو رفتیم!
از طرفی اگه صرفا هدفتون استفاده از Final Cut هست ، خب جواب مشخصه دیگه!

بله صرفااز Final Cut میخوام استفاده کنم! و نظر شما؟

شازده كوچولو
10 November 2008, 01:12 PM
بله صرفااز Final Cut میخوام استفاده کنم! و نظر شما؟
و نظر من اینه که برای صرفا استفاده از Final Cut ،‌ بهتره یک سیستم Desktop جمع آوری کنید که قطعاتش Compatible با سیستم عامل مک باشه. بعدش هم یک نسخه از مک را روی PC تون بریزید و کارتون رو به پیش ببرید.
فقط نیاز به دقت و صرف وقت بیشتری داره که قطعاتی رو جمع کنید که هم Performance‌ مناسب با کارتون رو داشته باشند و هم سازگار با اون نسخه از OS X باشند که شما میخواهید نصب کنید.
درباره انتخاب اینکه از کدوم روش هکینتاش رو نصب کنید هم بهترین کار خوندن ریویو ی کسانی هست که از این روشها استفاده کردن.

چشم عسلي
13 November 2008, 04:13 PM
شما می تونید یه سیستم آماده مک را خریداری کنید چین الان داره با اپل هم کاری می کنه و خیلی راحت می تونید از طریق شرکت های بازرگانی اقدام به خرید کنید بعید می دونم بتونید سیستمی جمع آوری کنید که کاملا با مک مچ باشه
بهتره ریسک نکنید و یک سیستم آماده از خود اپل خریداری کنید

d@nial
13 November 2008, 10:23 PM
شما می تونید یه سیستم آماده مک را خریداری کنید چین الان داره با اپل هم کاری می کنه و خیلی راحت می تونید از طریق شرکت های بازرگانی اقدام به خرید کنید بعید می دونم بتونید سیستمی جمع آوری کنید که کاملا با مک مچ باشه
بهتره ریسک نکنید و یک سیستم آماده از خود اپل خریداری کنید
بعيد ندونيد :D سيستم فعلي من كاملا با مك كار ميكنه :D

mahdyshr
13 November 2008, 11:55 PM
بعيد ندونيد :D سيستم فعلي من كاملا با مك كار ميكنه :D

میشه مشخصات سیستمتون رو بفرمایید.
کلا باید از کجا فهمید مک با سیستممون مچ هست یا نه؟

شازده كوچولو
14 November 2008, 12:50 AM
میشه مشخصات سیستمتون رو بفرمایید.
کلا باید از کجا فهمید مک با سیستممون مچ هست یا نه؟
بر اساس اون نسخه از سیستم عامل که میخواهید نصب کنید باید برین و HCL اون رو پیدا کنید. در فروم و در ویکی پیج شون (فروم و ویکی ِ OSx86) ملتی که ریخته بودن و تست کرده بودن نتایجش رو میگذاشتن. الان هم هست البته .
مثلا اینجا ([Only registered and activated users can see links])hardware compatibility list برای 10.5.0‌ نوشته شده .

454
14 November 2008, 10:02 PM
بر اساس اون نسخه از سیستم عامل که میخواهید نصب کنید باید برین و HCL اون رو پیدا کنید. در فروم و در ویکی پیج شون (فروم و ویکی ِ OSx86) ملتی که ریخته بودن و تست کرده بودن نتایجش رو میگذاشتن. الان هم هست البته .
مثلا اینجا ([Only registered and activated users can see links])hardware compatibility list برای 10.5.0‌ نوشته شده .

ممنون، چنین لیست کاملی ندیده بودم
راهی یا لیستی هست بر عکس باشه مثلا برای Intel Pentium 4 3GHz بگه کدوم نسخه میخوره؟