View Full Version : مشکل با پرینت فونت فارسی در پرینتر HP p1006
Farbod.E
5 November 2008, 03:56 PM
متاسفانه هنگام پرینت از یک متن فارسی با پرینتر 1006 دچار مشکل عجیبی میشوم . تمامی حروف به صورت به هم ریخته و گاهاً عجیب و غریب چاپ میشوند . اعدا هم کاملاً برعکش چاپ میشود .
به نظرتان مشکل از کجاست ؟
Orion
5 November 2008, 11:27 PM
فربد جان درايورش درست نصبه؟
يه بار از اول نصبش كن ببين چي ميشه.
پيشنهاد ميكنم آخرين ورژن درايور رو از سايت hp بگيري بعد درايور فعلي رو Remove كني و سيستمت رو Restart كني و بعد درايور جديد رو نصب كني...
Farbod.E
6 November 2008, 12:10 AM
درایور را بارها نصب کردم و حتی پرینتر رو بر روی یک کامپیوتر دیگه نیز نصب کردم اما همان آش و همان کاسه ! جالب تر این جا که برای کامپیوتر اداره نیز درخواست این پرینتر رو دادم و هفته پیش برایم تهیه کردند . در اداره نیز این مشکل رادارم !
حالا درایور رو دانلود میکنم شما را در جریان قرار خواهم داد
d@nial
6 November 2008, 01:04 AM
درایور را بارها نصب کردم و حتی پرینتر رو بر روی یک کامپیوتر دیگه نیز نصب کردم اما همان آش و همان کاسه ! جالب تر این جا که برای کامپیوتر اداره نیز درخواست این پرینتر رو دادم و هفته پیش برایم تهیه کردند . در اداره نیز این مشکل رادارم !
حالا درایور رو دانلود میکنم شما را در جریان قرار خواهم داد
فربد جان با برنامه خاصي اين مشكل رو داري يا همه برنامه ها همينجوريه؟ با متن خاصي مشكل داري يا همه متنها؟
diyaco
6 November 2008, 01:16 AM
متاسفانه این مشکل در اکثر پرینترهای لیزری دیده میشود.
معمولا" با ارتقا درایور هم نتیجه مطلوب حاصل نمیشود , برای من تنها نکته مبهم اینست که بفرض زبان به هردلیلی توسط سازندگان فارسی ساپورت نشود ؛ زبان عربی که دیگر مشکلی بابت ساپورت ندارد؟:icon_eek:
Farbod.E
8 November 2008, 11:45 PM
با سپاس از کمک دوستان .
بنده آخرین درایور رو از سایت اچ پی دانلود کردم ( به حجم 150 مگابایت ) مشکل در حال حاضر برطرف شده.
ممنون
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.