PDA

View Full Version : لتفن در مورد I-mate Jam كمك كنيد

soheil_666
30 March 2005, 03:43 AM
سلام

لطفا اگه در مورد اطلاعات زير ميدونيد كمك كنيد :

1- چطوري ميشه در ايران با i-mate jam بدون كابل به اينترنت وصل يا اصلا ميشه ؟

2- لطفا چند سايت معرفي كنيد (به غير از اونايي كه در تاپيك هاي قبلي معرفي كردين) كه بشه برنامه و بازي هاي جديد براي i-mate jam دانلود كرد (كرك شده يا مجاني :arrow: )

3-چه چيز هايي از i-mate jam رو ميشه update كرد و چجوري (مثلا ويندوزش يا چيزاي ديگه ...)

4- خيلي ممنون از همه دوستان :o

بيج بيج : دوست من : قونين را بخانيد . نگارش بسورت پينگليش ممنوع است . عنوان تاپيك شما تغيير يافت .

amoali
30 March 2005, 04:18 AM
1-دوست عزيز شما به منوي program رفته در انتهاي صفحه Wireless Modem را كليك كرده بعد مي بيني كه اتصال بوسيله Usb و يا blouetooth و يا Irda را دارد.

2-من خودم يكسري دارم هر كدام را كه مد نظرت بود بگو اگر داشتم برات يك جايي آپلود كنم

3-وقتي شما ويندوزش رو آپگريد كني قاعدتا همه برنامه ها هم آپگريد ميشه و اين حسن بزرگيه

4-انشالله كه دوستان و اساتيد عزيز در اين قسمت آستين بالا بزنند و كمي در رابطه با نرم افزارها توضيح بدهند چون مثلا من تقريبا 400 يا بيشتر نرم افزار دارم ولي نميدانم براي چه هستند.

:wink:

Nima Golshahi
30 March 2005, 06:50 AM
JAM كه وايرلس مودم داره پس نيازس به USB , BT و Irda قاعدتا تبايد باشه ..
:roll: بعد از CPU 416 MHz و دوربين 1.3 مگا پيكسلي همين مودم بيسيم اون چشم منو گرفت .

amoali
30 March 2005, 08:45 PM
استاد عزيز آقاي گلشاهي بعد از تبريك عيد و پيروزي تيم ملي مان :(

اندازه imate jam هم يادتون نره چون از نظر اندازه بدليل فصل گرما و نداشتن جيب بزرگ براي pda ها حجم اين مدل واقعا تحسين برانگيزه .
:wink:

soheil_666
31 March 2005, 12:00 AM
سلام

دوستان عزيز خيلي ممنون از همه شما لطفا اگه اطلاعات ديگهاي هم داريد در اختيار بزاريد ممنون ميشم

مرسي 8)

amoali
1 April 2005, 12:54 AM
سهيل عزيز
هر اطلاعاتي خواستيد بنده به عنوان عضو كوچك سايت در خدمت هستم .

soheil_666
1 April 2005, 01:28 AM
سلام

amoali, عزيز لطفا چند سايت خوب براي دانلود بازي و برنامه مجاني يا كرك شده مي خواستم.

در ضمن مي خواستم بدونم كه با i-mate jam مي شه مثل كانكت شدن تو ويندوز به اينترنت توي i-mate jam هم اين كارو انجام داد ؟

ممنون

amoali
2 April 2005, 02:32 AM
از مزيتهاي PDA ها اتصال به اينترنت بصورت كامل است اگر بخواهيد بدون pc تماس بگيريد بايد سرويس ديتا را از مخابرات اكتيو كنيد كه تقريبا آبونه ماهي 10 هزار تومان ميباشد.
ولي براي دانلود نرم افزار مجاني با كرك سايت بخصوصي رو ندارم ولي يكسري نرم افزار دارم كه اكثرا نميدونم به چه دردي مي خورند اما تا اونجايي كه بتونم توي آپلود سنتر ميگذارم
و تنها مشكل اينكه اكثر نرم افزار ها داراي حجم هاي زيادي هستند مثلا اتوكد داراي حجم 22 مگ ميباشد. :cry:

BloodReza
2 April 2005, 07:48 AM
بی زحمت فرق RAM و ROM بدید

احسان خان
2 April 2005, 11:36 AM
سلام.
نرم افزارهايي كه مخصوص ويندوز در كامپيوتر هستند آيا راهي براي نصب اونها در i mate وجود داره؟
به عنوان مثال يه نرم افزار حسابداري ايرانيو چه طوري ميتوان روي i mate داشته باشيم؟
آيا شركت سازنده حتما بايد نسخه مربوط به pda را ارايه داده باشد يا خير؟

eatemadi
2 April 2005, 05:34 PM
آيا شركت سازنده حتما بايد نسخه مربوط به pda را ارايه داده باشد يا خير؟

بله همين طوره

احسان خان
2 April 2005, 06:56 PM
با اين حساب اگر شركت سازنده نسخه مربوط به PDA را ارايه نداده باشد هيچ تبديل كننده اي براي match كردن اون نرم افزار تو PDA وجود نداره؟

soheil_666
2 April 2005, 11:24 PM
سلام

خير

احسان خان
3 April 2005, 12:35 AM
سيستم عاملشون از چه لحاظ با سيستم عامل ويندوز در كامپيوتر وجه اشترك داره؟

eatemadi
3 April 2005, 09:47 AM
تا حدودي از نظر قيافه !
ظاهر برنامه شبيه به برنامه هاي ويندوز است اما نوع آنها همانطور كه
گفته شد به طور كلي متفاوت است.

amoali
3 April 2005, 08:11 PM
دوست عزيز از نظر كاركرد و قدرت عين pc است فقط با اين فرق كه براي راحت تر استفاده كردن شما تغييرات جزيي در دستيابي ها گذاشته اند مثلا windows media player عين خود pc است.

Nima Golshahi
6 April 2005, 11:54 AM
i-mate JAM---> O2

http://212.213.255.72/keepthls/bigpic/o2xda2sm.gif

و اين هم همون i-mate JAM هميشگي

http://212.213.255.72/keepthls/bigpic/imjam.gif

تفاوت اين دو چيست ؟/O2 در تهران هم نمايندگي دارد آيا اين مدل O2 XDA II mini را براي فروش دارد ؟
اين دو كجايي هستند ؟
i-mate JAM كه تايواني است O2 ???

مرسي

mmemme
6 April 2005, 02:53 PM
همه رو HTC در تايوان طوليد ميکنه هيچ فرقی هم ندارن

eatemadi
6 April 2005, 05:09 PM
همين طور هم Qtek s100

omidـgiahi
6 April 2005, 09:54 PM
سلام به دوستان عزيز چند مورد بود كه مي خواستم عرض كنم

اول اينكه هزينه ديتا مخابرات 5000 هزار تومان هست

دوم هم اينكه براي نرم افزار مي تونيد به اين لينك بريد http://forum.persiantools.com/t14044.html

و فرق ROM با RAM در پاكت پي سي ها اين هست كه اگه باطري تموم بشه (هر دو باطري) Ram پاك ميشه ولي ROM پاك نميشه و سيستم عامل اين دستگاهها معمولا روي ROM هست

Nima Golshahi
7 April 2005, 01:44 AM
با سلام مجدد خدمت دوستان /
بنده بالاخره جم خريدم !

آيا جم مموري كارت ندارد ؟؟؟ منظورم اين است كه به همراه آن مموري كارت عرضه نمي شود . درون درايو آن يك عدد مموري مشكي رنگ ديده مي شود ... ماكت به نظر مي رسد .. لطفا راهنمايي بفرماييد ؟؟؟

پس اون مموري 64 مگا بايتي ؟؟؟ كو ؟؟

eatemadi
7 April 2005, 09:55 AM
اون مشكيه ماكته
و اون 64 مگ رم دستگاهه كه به صورت چيپ روي برد است.

amoali
7 April 2005, 02:21 PM
و آقاي گلشاهي عزيز بهتره كه رم mmc بگيري كه سرعتش بالاتره و سازگاريش هم بهتر و الان مارك ترانسند هم به نظر من توي بازار بهترينه.

omidـgiahi
7 April 2005, 05:31 PM
و آقاي گلشاهي عزيز بهتره كه رم mmc بگيري كه سرعتش بالاتره و سازگاريش هم بهتر و الان مارك ترانسند هم به نظر من توي بازار بهترينه.

استاد گرامي تا SD هست كه ديگه سراغ MMC مياد
من كه تا حالا SD داشتم راضي بودم

احسان خان
7 April 2005, 07:05 PM
اگر سيستم عامل روي i mate با ويندوز روي كامپيوتر تفاوت داره چرا روي i mate از سيستم عامل سيمبين استفاده نميشه؟
گويا سيستم عامل سيمبين خيلي تنوع در نوشتن برنامه هاش داره.

amoali
8 April 2005, 01:28 AM
آقاي گياهي عزيز راضي بودن مطرح نيست از نسل جديد مموري ها اين mmc ها هستند كه تازه با سرعت خيلي بالاتر به بازار آمده اند و از خاصيت imate اين هست كه اين مدل رم را هم ساپورت ميكنه.

احسان خان تنوع از اين نظر هست كه به علت خيلي ديگه همه گير شدن سيستم سيمبين و ارزان بودن گوشيهاش توجه بيشتري تا بحال بهش شده ولي بنظر شما آيا اصلا سيستم عامل سيمبيان رو ميشه با مايكروسافت مقايسه كرد فكر كنم كمي خنده دار باشه البته تعدد نرم افزارهاي مايكروسافت موبايل خيلي بيشتره ولي يكي حجم زيادشونه و بخاطر اينكه هنوز به اونصورت نيست كه دست هركسي مثل يك 6600 باشه و بدنبال نرم افزار.

omidـgiahi
8 April 2005, 06:09 PM
آقاي گياهي عزيز راضي بودن مطرح نيست از نسل جديد مموري ها اين mmc ها هستند كه تازه با سرعت خيلي بالاتر به بازار آمده اند و از خاصيت imate اين هست كه اين مدل رم را هم ساپورت ميكنه.

احسان خان تنوع از اين نظر هست كه به علت خيلي ديگه همه گير شدن سيستم سيمبين و ارزان بودن گوشيهاش توجه بيشتري تا بحال بهش شده ولي بنظر شما آيا اصلا سيستم عامل سيمبيان رو ميشه با مايكروسافت مقايسه كرد فكر كنم كمي خنده دار باشه البته تعدد نرم افزارهاي مايكروسافت موبايل خيلي بيشتره ولي يكي حجم زيادشونه و بخاطر اينكه هنوز به اونصورت نيست كه دست هركسي مثل يك 6600 باشه و بدنبال نرم افزار.

دوست عزيز مي خواستم اگه لطف كني يه مقايسه اي از نظر سرعت بين اين دو مموري داشته باشي :o

دست شما درد نكنه

eatemadi
8 April 2005, 08:24 PM
... For those who do care, CNET Asia offers a comparison of the two formats. ...
the MMC card's speed is 2.5 MB per second while the SD's speed is 10 MB per ...

http://www.geek.com/news/geeknews/2002jan/bpd20020103009560.htm

omidـgiahi
8 April 2005, 11:19 PM
دوست عزيز همانطور كه در اين متن بالا و در صفحه اي كه لينك داده بوديد نوشته سرعت كارت هاي MMC 2.5mb در ثانيه هست در حالي كه سرعت SD 10mb در ثانيه هست و خودتون مي تونيد قضاوت كنيد....

amoali
8 April 2005, 11:50 PM
دوستان عزيز شما دقت بين فرق قيمت sd و mmc رو نكرديد و به يه تايپيك بسنده كرديد.
انشالله توي چند روز آينده جوابهاي بهتري رو خواهم داد ولي فعلا به فرق بين mmc kingston با sd kingston نگاه كنيد.

mmc kingston
http://www.picstop.co.uk/prodinfo.php?product=562

sd kingston
http://www.picstop.co.uk/prodinfo.php?product=516

فعلا

eatemadi
9 April 2005, 10:28 AM
عمو علي اينجا كه چيزي در مورد سرعتشون ننوشته ؟
شما منظورتون اينه كه mmc هاي جديد بهتر از SD هستند ؟

Nima Golshahi
10 April 2005, 06:36 AM
اميدوارم اين تاپيك انقدر مختصر و مفيد باقس بماند كه دوستاني كه JAM ميخرند با يك نگاه به اين تاپيك مشكلات خودشون رو آناليز كنند ..
بهترين هندزفري بلوتوث براي جم رو چي پيشنهاد مي كنيد ؟ بنده يه مدل موتورولا ديدم خيلي جمع و جور آيا بدون هيچ مشكلي با جم كار خواهد كرد ؟

امید رضا
10 April 2005, 09:46 PM
دوستاني كه هندز فري بلوتوث رو با i-mate تست كردن لطف كنن مارك و مدل رو بنويسن .
من 2 مدل سوني اريكسون امتحان كردم كار نكرد ( هندز فري شناخته ميشه ولي كار نميكنه )

omidـgiahi
10 April 2005, 10:25 PM
من با جبرا كار كردم توي مدل پاكت پيسي خوب بود ولي توي pda2k تعريفي نداره

amoali
10 April 2005, 11:27 PM
مدل جبرا واقعا مدل خوبيه چون هم پشت گوش پنهان ميشه و بقول خودمان خيلي تابلو نيست هم بعلت استفاده از پشت گوش آنرا خسته نميكند و ديگري هم بعد از شارژ در حالت استندباي بمدت 250 ساعت مي ماند.

مهدين وخشورزاده
11 April 2005, 10:11 AM
sd سرعتش بيشتره در اين شكي نيست !!!!‌ ولي هم sd و هم mmc انواع اقسام دارن !!!!‌ sd 60x هم داريم !!!! نميشه همينجوري گفت كدومش سريعتره !!! در ضمن جالبه كه mmc همه جاي دنيا از sd ارزونتره ولي در ايران گرونتره... اگه دستگاه شما هر دو را ساپورت ميكنه چون mmc ارزونتر هم نيست پس حتما sd بگيرين...[/list]

eatemadi
11 April 2005, 10:59 AM
مرسي اگر ممكنه در مورد مارك هم راهنمايي كنيد

amimaras
11 April 2005, 11:35 AM
دوست عزيز الان بهترين رمهاي sd دو مارك kingstone ,extereme هستند كه extereme سريعترين رم موجود بازار ايران است

eatemadi
11 April 2005, 12:39 PM
SanDisk 1GB Extreme III SD Secure Digital اينجا هست ؟ (سرعت 166x = 20MB)
اگر هست كسي قيمت داره ؟

Nima Golshahi
11 April 2005, 11:15 PM
براي قرار دادن عكس در بك گراند تصوير به صورت شفاف ظاهر مي شود !!
بك گراند تم به وضوح ديده مي شود ..
چاره چيست ؟

Nima Golshahi
12 April 2005, 12:19 AM
با مطالعاتي كه كردم علت طبيعي ميباشد و transparency 65% در بك گراند قرار ميگيرد ..
set as wallpaper screen كجاست ؟؟

ممنونم

amoali
13 April 2005, 12:20 AM
دوستان عزيز اطلاعات من در مورد فرق بين sd و mmc خيلي قديمي بود چون بعد از آمدن sd وقتي mmc توي بازار اومد همه ميگفتن بهتره و ديگه من هم دنبال جمع آوري اطلاعات نبودم.
ولي از نظر مارك sd بهترين هاش توي ايران بنظر من transcend هست كه 1gig با سرعت 60x يعني 9 مگا بايت در ثانيه 118 تومان و البته بالاتر هم آمده كه LG ميباشد با سرعت 83x يعني 12 مگابايت در ثانيه با قيمت 130 تومان و قابليت استفاده از باطري بمقدار خيلي كمتر رو داره و باز هم اينكه سرعت 45x پاناسونيك هم هست كه اصله ولي قيمتش خيلي بالاست يعني 180 هزار تومان و در كل مارك kingstone زياد جالب نيست و از پكيج و نوع گارانتي پيداست .

8)

eatemadi
13 April 2005, 11:02 AM
SanDisk 1GB Extreme III SD Secure Digital اينجا هست ؟ (سرعت 166x = 20MB)
اگر هست كسي قيمت داره ؟

amoali
13 April 2005, 06:32 PM
فكر نكنم اعتمادي جان
همون 83x رو هم كه گفتم الان توي بازار نمي شه پيدا كرد .

Nima Golshahi
16 April 2005, 08:32 PM
اساتيد گرامي :
Back up باتري i-mate بنده خالي خالي شده اين براي من بسيار تعجب آور است هميشه 2 سطر باتري ميديدم كه بالايي Main باتري بود و هميشه كم ميشد تا شارژ مجدد شود اينبار كه ميبينم backup باتري خالي است و main باتري حدود 95٪

الان به شارژ گزاشتم شده حدود 97٪ .. ولي بك آپ باتري چي ؟؟؟

:cry: نگرانم كرده //.

امید رضا
16 April 2005, 09:41 PM
گلشاهي, جان نگران نباش . حتما يه مدتي باطري گوشي رو بيرون آوردي . همانطور كه ميدونين پاكتها ram دارن و با قطع برق كل اطلاعات ميپره . براي همين اگه باطري بكآپ نبود در هر موقع برداشتن باطري بايد از اول ويندوز نصب ميكردين . حالا با اين باطري بكآپ ميتونين تا 20 دقيقه باطري رو در بيارين . موقع شارژ هم اگه خود باطري 100 ٪ شارژ شد سپس باطري بكاپ پر ميشه . پس جاي نگراني نيست 8)

مهدیار
19 April 2005, 11:50 PM
i-mate jam كيبورد نداره ؟؟

amoali
20 April 2005, 01:32 AM
نه دوست عزيز كيبورد نداره و بهمين خاطر خيلي كوچك تر و بهتر از imate هاي بزرگه البته مطمين باشيد كه كيبورد pda2k فقط جنبه نمايشي داره و بكارتون نمي آيد.
اگر خيلي احتياج به كيبورد داريد و واقعا ضروريه بايد كيبوردي استفاده كنيد كه قابل استفاده باشه و كيبوردهاي تاشو imate بهترين گزينه هست.

8)

eatemadi
20 April 2005, 07:36 AM
ميشه در موردن كيبوردهاي تاشو بيشتر توضيح بدي ؟
مثلا عكس و قيمت و ...

amoali
20 April 2005, 08:38 PM
اعتمادي جان من تا بحال دو مدلش رو ديدم كه هر دو براي شركت imate هستند يكي در قسمت وسط آن يك پين usb دارد و مدل ديگر از طريق bluetooth كار ميكنه كه خيلي بهتر و استهلاكش هم كمتره كه توي بازار پايتخت طبقه دوم واحد 255 نمونه اش رو پشت ويترين گذاشته با قيمت واقعا عالي 60 تومان ولي اون يكي مدل usb رو فروشگاههاي طبقه همكف گذاشته اند 90 تومان.

:o

eatemadi
23 April 2005, 12:10 PM
مرسي اما فكر ميكنم به اندازه قيمتي كه داره كاربرد نداشته باشه .
در هر صورت ممنون.

amoali
23 April 2005, 03:27 PM
ولي اعتمادي جان اين PDA ها همانند يك PC كامل براي ما كار ميكنند و مثلا شما ميتوانيد از اينترنت بصورت كامل استفاده كنيد و اگر خواستيد نامه اي تايپ كنيد و يا مثلا براي ديدن همين سايت از آن استفاده كنيد و انشالله وقتي كه قيمت data براي گوشي ها در ايران كمتر شد خيلي بيشتر استفاده ميكنيم.

:(

eatemadi
24 April 2005, 10:30 AM
درسته.
راستي تبريك ميگم كاربر دانا شدي !
(Wise User)

the_lord
12 May 2005, 03:18 PM
كسي قيمت جديدش رو نداره ؟ i-mate jam
در مورد گارانتيش چي؟ مال كدوم شركته؟

amoali
13 May 2005, 12:19 PM
قيمت واقعيش نزديك به 610 تومان البته با گارانتي
و دو تا گارانتي تقريبا خوب هست
1. پارس گستر
2. فيتكو

eatemadi
14 May 2005, 01:04 PM
قيمتش همين حول و حوشه اما فكر كنم گارانتي فيتكو بيشتر باشه.

ehsan175
19 May 2005, 11:32 AM
سلام دوستان عزيز
اين تاپيك يه تاپيك ارزشمندي خواهد شد اگر همه دوستان حمايت كنن ونظرات خودشونو اراپه بدن بخصوص دوستاني كه اين مارك imate رو دارن وازش استفاده ميكنن.
لذا از همه دوستان خواهشمنديم كه همكاري كنن.
متشكر :!:

amoali
20 May 2005, 02:05 AM
باشد فقط به شرطي كه كه عنوان تايپيك از (لتفن) به لطفا تغيير پيدا كند
البته جنبه تفريح بود
:o

pooyaeee
23 May 2005, 05:13 PM
آقا من يه سوال دارم آيا imate شما هم باطري زود تمام ميشه يعني از 100٪ چقدر طول ميكشه تا كم بشه

pooyaeee
25 May 2005, 10:35 PM
كسي نيست جواب بده

eatemadi
26 May 2005, 08:44 AM
دادا بستگي داره چقدر از گوشيت استفاده كني
(صحبت كردن - كاركردن با ويندوزش يا آهنگ گوش كردن)
مصرف هر كدوم فرق ميكنه.
يه گوشي درپيت نيست كه همينجوري بگي مثلا 3 روز كار ميكنه !

ولي در كل گوشي من با مقدار استفاده زياد از ويندوز (چند ساعت در روز)
و صحبتي حدودا 20 دقيقه در روز 2 تا 3 روز جواب ميده. اما چون معمولا من
اون رو به كامپيوتر وصل ميكنم و اون موقع خودش از USB‌ شارژ ميكنه نميتونم
خيلي دقيق حساب كنم.

ما شما چه جورياس ؟

pooyaeee
27 May 2005, 09:04 PM
ممنون.
مال من خيلي زود تموم ميشه من از 100٪ يك ربع كاكني ميشه 85٪

امید رضا
27 May 2005, 10:36 PM
من 1 روز باطري دارم البته با شرايط زير و از ساعت 4 صبح تا 8-9 شب :
1- بلوتوث هميشه روشن هست ( بدليل استفاده از هنزفري ).
2- صحبت كردن حدود 30 دقيقه در روز .
3- حدود 1 ساعت هم گوشي روشن هست و باهاش كار ميكنم .
-----------------------------------------------------------------------
1- بلوتوث خاموش .
2- صحبت كردن 30 دقيقه .
3 - 3 ساعت پخش mp3 با هد ست ( با چراغ و صفحه خاموش ).

در اين موقع تا ساعت 8 شب حدود 15 تا 20٪ باطري مانده.

naymz
27 May 2005, 11:22 PM
-jmate jam قيمت 625 با گارانتي فيتكو
البت خوده فيتكو ميده 630 تومن :x

pooyaeee
7 June 2005, 02:42 PM
راستی من رفتم سرویس دیتا از امور مشترکین گرفتم یک کد دیتا به من دادن این کد کجا باید وارد کنم؟

Nima Golshahi
26 June 2005, 02:41 AM
picture massage رو میشه با پاکت پی سی فرستاد ؟

Overlord
26 June 2005, 04:23 PM
راستی من رفتم سرویس دیتا از امور مشترکین گرفتم یک کد دیتا به من دادن این کد کجا باید وارد کنم؟

راستش به ما که کد ندادن فقط یه شماره تلفن بهت میدن که اگه کسی خواست باهات تماس دیتا برقرار کنه باید اونو بجای شماره موبایلت بگیره .

2-3 هفته طول میکشه و بعد میتونی از سرویس دیتا استفاده کنی .

linux
28 June 2005, 02:26 AM
با تشكر از دوستاني كه اطلاعاتي مفيد در اين تاپيك قرار دادن
چند تا سوال داشتم
اول اينكه ايا قاب مشكي جم در بازار اما موجوده يا نه!
چون چندين جا رفتم فقط نقره اي داشتن و گفتن اصلن نيست!!
دومن كه تا چه قدر مموري كارد رو راحت مي تونه ساپورت كنه!
يعني در سرعت گوشي تاثير نداشته باشه!
و در اخر به نظر دوستان به چز مواردي كه اشاره شده چه ايرادات اساسي و مشكل سازي در اين گوشي وجود داره!؟