View Full Version : مودم adsl بيليون
mea2002
2 November 2008, 12:55 PM
يه سوال در خصوص مودم adsl مارك billionداشتم(مدل 5210s)روي اين مودم يك چراغ با نام PPP وجود دارد.ميخواستم ببينم اين چراغ مربوط به چيست و موقع اتصال به اينترنت بايد خاموش باشد يا روشن.از من اين چراغ هنگام اتصال به اينترنت خاموش است(سرويس eco شركت شاتل) وسرويس اينترنتم هم مشكلي نداره.لازم به ذكره مودم من از طريق كابل شبكه به كارت شبكه كامپيوتر متصل است.
epsi1on
2 November 2008, 04:36 PM
با سلام!
يه سوال در خصوص مودم adsl مارك billionداشتم(مدل 5210s)روي اين مودم يك چراغ با نام PPP وجود دارد.ميخواستم ببينم اين چراغ مربوط به چيست و موقع اتصال به اينترنت بايد خاموش باشد يا روشن.از من اين چراغ هنگام اتصال به اينترنت خاموش است(سرويس eco شركت شاتل) وسرويس اينترنتم هم مشكلي نداره.لازم به ذكره مودم من از طريق كابل شبكه به كارت شبكه كامپيوتر متصل است.
چراغ ppp وقتی روشنه که مودم/روتر شما از طریق یک اتصال ppp با تجهیزات شرکت شاتل برقرار کنه...
بطور خلاصه چون الان شما مودم/روترتون رو در حالت(احتمالا) bridge پیکر بندی کردید این چراغ خاموش هست... (مطمعنا در حالت PPPoX پیکر بندی نکردید تا چراغ روشن باشه ...)
mea2002
2 November 2008, 06:24 PM
با سلام!
چراغ ppp وقتی روشنه که مودم/روتر شما از طریق یک اتصال ppp با تجهیزات شرکت شاتل برقرار کنه...
بطور خلاصه چون الان شما مودم/روترتون رو در حالت(احتمالا) bridge پیکر بندی کردید این چراغ خاموش هست... (مطمعنا در حالت PPPoX پیکر بندی نکردید تا چراغ روشن باشه ...)
میشه فرق این 2 مدل پیکربندی را بفرمایید وآیا تاثیری در کیفیت اتصال به اینترنت دارد؟چون نصاب خود شرکت این کار را کرد و من در جایی دیدم که bridgeرا انتخاب کرد.
epsi1on
2 November 2008, 08:38 PM
میشه فرق این 2 مدل پیکربندی را بفرمایید وآیا تاثیری در کیفیت اتصال به اینترنت دارد؟چون نصاب خود شرکت این کار را کرد و من در جایی دیدم که bridgeرا انتخاب کرد.
اگر دقت کنید در پیکربندی router در قسمت ISP این گزینه ها رو دارید:
...
pppoe/pppoa
bridge
...
فکر میکنم این توضیحات کافی باشه! (در هر صورت اگر کافی نبود بگید تا من یا دوستان بیشتر راهنمایی کنیم...)
اگر حالت pppoe/pppoa رو انتخاب کنید ( مخفف Point to Point Protocol Over Ethernet/ATM هست)بعنوان مثال همون اول username و password رو ازتون میپرسه و اینترنتو روی Interface مربوطه share میکنه (منظور همون سوکتی هست که کامپیوترتون رو به روتر وصل کرده)
ولی اگر حالت bridge رو انتخاب کنید روتر به یه brouter (روتری که مثل bridge رفتار میکنه) تبدیل میشه و مثلا دیگه باید از طریق کانکشن های ویندوز اتصال رو برقرار کنید...
و در مورد تفاوت کیفیت اتصال به اینترنت هم فکر نمیکنم فرقی ببینید!
پا نوشت: امکان اشتباه در نوشته ی بالا بیش از حالت معمول هست!!!!(ولی باز کمه!)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.