PDA

View Full Version : تست سلامت i-mate JAM

Nima Golshahi
29 March 2005, 03:09 PM
بنده به علت موقعيت شغلي در شهرستان هستم .JAM از حساسيت بالايي بر خوردار است و گفته يكي از دوستان كه با به زمين خوردن آن بلوتوث از كار افتاده بنده حساسيت بيشتري پيدا كرده ام .اگر بنده از نمايندگي پنتك درخواست كنم كه براي من بياورد مرا راهنمايي كنيد كه چطور ميتوانم از سلامت و كاركرد آن مطمعن شوم يعني ميخواهم نكات كليدي را در همان جا تست كنم از لحاظ سخت افزاري مطالعاتي در مورد آن كرده ام .

با سپاس بسيار

امید رضا
29 March 2005, 05:51 PM
گلشاهي, جان اين طوري ها هم كه ميگي نيست . pocket pc i-mate من تا بحال 3-4 بار زمين خورده ولي فقط زخمي شده و هيچ اتفاقي براش نيافتاده .
از لحاظ حساسيتي فقط بايد مواظب LCD باشي چون مثل بقيه گوشيها طلق محافظ نداره و به علت بزرگ بودن LCD امكان شكستن اون بسار بالاست ( اين موضوع براي تمامي گوشيهاي تاچ اسكرين صادق هست ) كه راه حل اون هم كيفهاي مخصوصش است .
واي راهكار ديگه اي براي تست نداره . البته برنامهايي هستن مثل pocket mechanic كه همين برنامه رو تو ويندوزهاي معمولي هم داريم كه كار تست و ويندوز و حافظه ها رو بر عهده داره .

amoali
29 March 2005, 06:45 PM
البته آقاي اميد رضا كاملا درست ميگه
ولي هميشه اينو بدونيد كه كار از محكم كاري عيب نميكنه
چون حيفه آدم 600 الي 700 تومان پول بده ولي روش حتي يك خط بيفته

Nima Golshahi
29 March 2005, 07:02 PM
اميد رضاي عزيز بسيار ممنونم .
amoali ممنونم .

mmemme
29 March 2005, 09:16 PM
بلوتوس رو که ميتونيد چک کنيد
ولی در اثر زمين خوردن(نه اين که از دست بيوفته خيلی شديد تر از اين حرفا)ممکنه cpu اسيب ببينه که برای تست اون هم ميتونيد يه برنامه بنچ مارک پيدا کنيد و تست کنيد اگه مشکل داشته باشه مقدار سرعت تو تست هايه مختلف با مقداری که تو اينترنت در ريويو ها هست متفاوت خواهد بود
برنمه بنچ مارک هم زياده يکيش xcpuscaler
ولی به نظر من انقد حساسيت به خرج نديد دوست من imate ش از رو سقف ماشينش با سرعت(take off کرد) افتاد ولی هيچيش نشد فقط يه خط افتاد

امید رضا
29 March 2005, 11:33 PM
چون حيفه آدم 600 الي 700 تومان پول بده ولي روش حتي يك خط بيفته

عزيز اگه بخاد اينقدر پول بده كه ميره نو ميخره . تازه لوازم جانبي هم ميتونه بخره :o

amoali
30 March 2005, 04:37 AM
اميد رضاي عزيز من هم منظورم همينه كه آدم وقتي يك گوشي ميخره با قيمت 600 الي 700 تومان بهتره كه به فكرش باشه و كيف مناسب بگيره چون حيفه حتي يك خط روش بيفته و گرنه قيمت رو لااقل ميدونيم imate jam با گارانتي pars حدودا 630 هزار تومان و كيوتك 100 هم با همين قيمت.

Nima Golshahi
3 April 2005, 03:08 PM
دوستان گرامي اگر بخواهيم بلوتوث JAM را تست نماييم مثلا در ارتباط با يك نوكيا 3660 مسير آن چگونه است ؟
در ضمن اگر مي خواستيد يك PDA تحويل بگيريد در مكان خريد به چه نكاتي دقت مي كرديد از نظر صحت و سلامت آن ؟

:| آدم دلش شور ميزنه ديگه 675 براي JAM بايد بدم ( شهرستان ) خب ... :?:
اگر هم بخواهم از تهران با پست براي بنده بفرستند و پول را من حواله كنم در صورت بروز كوچكترين مشكلي فيتكو پاسخگو خواهد بود ؟؟؟؟؟ :x :x جوابش روشنه ..

amoali
3 April 2005, 08:06 PM
در سمت راست پايين صفحه آيكن بلوتوت هست كه با كليك كردن بروي آن و تيك داركردن منوي Turn on bluetoothو بعد از منوي پايين صفحه Device را انتخاب كرده و در وسط صفحه بر روي NEW كليك ميكني كه اگر يك گوشي ديگر داراي بلوتوت روشن در كنار آن باشد بعد از 10 ثانيه آن را پيدا ميكند.
فقط آقاي گلشاهي عزيز اصلا نگران نباش چون جعبه imate آنقدر مطمين است كه هيچ مشكلي پيش نيايد.