View Full Version : CD-ROM DRIVE
arash_viva_66
26 October 2008, 05:59 AM
سلام دوستان.
چند سال پیش در یک تحقیقی که کردم متوجه شدم سرعتی که روی درایو های CD میزنن مثلا 52X ماکسیمم سرعت این درایو هاست و نرم افزاری هم بابت این موضوع بود که min و max سرعت درایو شما را تست میکرد اما لان اون منابع و نرم افزار را ندارم ولی جهت ارائه به یکی از استادای دانشگاه بهشون نیاز دارم. دوستان به منبعی جهت این موضوع و یا نرم افزار مربوطه دسترسی دارن ممنون میشم اگه در اختیار من قرار بدن.
Apadana
26 October 2008, 07:34 AM
دوست عزیز اگر منظورتون سرعت Read دستگاه هست که Nero DVD/CD Speed هست.
hosseinabd
26 October 2008, 10:37 AM
از نرم افزار CD Speed هم میتونی کمک بگیری.
داود18
26 October 2008, 01:05 PM
همون نرمافزار نرو که دوستمون فرمودند بهترینه
شما نرمافزار nero burning rom خودت را باز کن در بخش extras قسمت contol drivves speed را انتخاب کن و اینتست را انجام بده منتها یک cd با کیفیت در درایو قررا بده که در اثر سرعت زیاد نشکنه
arash_viva_66
28 October 2008, 02:31 AM
ممنون از معرفی نرم افزار بده یادم اومد که نرو بود ولی یه سوال داشتم وقتی که با نرو اون تست سرعت را انجام میدین میبینین که اول سرعت کمه و هرچه به سمت قسمتهای انتهایی CD میریم سرعت بیشتر میشه. یه مقاله قبلا خونده بودم که دلیل اختلاف سرعت در ابتدا و انتهای CD را توضیح داده بود ولی یادم نیست کجا بود! الان به همچین مرجعی برای ارائه نیاز دارم دوستان میتونین در این مورد هم کمکی بکنین؟
Y@TA
28 October 2008, 03:38 AM
سلام
یه سوال داشتم وقتی که با نرو اون تست سرعت را انجام میدین میبینین که اول سرعت کمه و هرچه به سمت قسمتهای انتهایی CD میریم سرعت بیشتر میشه.
جالبه بدانید که دلیل این افزایش سرعت چیه ...
وقتی شما لوحی رو توی ODD خود میگذارید ، لوح توسط قطعه ای مکنده به بالا کشیده شده و چشم دستگاه در قسمت زیرین لوح قرار میگیره.
توجه داشته باشید که وقتی چشم لازم باشه قسمتهای داخلی دایره رو بخونه نیاز به چرخش کمتری داره و هر چی به قسمتهای خارجی تر میره به دلیل افزایش حول لوح نیاز به چرخش با سرعت بیشتریــه.
البته ناگفته نمونه که اطلاعات روی لوح هم تو سرعت چرخش اون تاثیر گذاره ( سرعت خوندن و استفاده دستگاه از اطلاعات روی لوح )
مثال ساده سرعت چرخش دقیقا مثل چرخ دنده های ماشین ، موتور ، دوچرخه و ... تو دنده سبکه :icon_cool
موفق باشید
داود18
28 October 2008, 02:56 PM
سرعتهای حداکثر درایو های سیدی معمولا کمتر از سرعتی هست که روی اونا میزنند شما به چه نتایجی رسیدی؟
من قبلا یک رایتر سوزوکی52 ایکس داشتم و با همین تست سرعتش به 53 ایکس رسید که واقعا تعجب کردم
مثلا یک سیدی را وقتی من با ریاتر سوزوکی ایمیج میگرفتم سرعت به 51 ایکش میرسید و همون سی دی را با رایتر سونی سرعت به 25 ایکس بیستر نمیرسید !!
arash_viva_66
29 October 2008, 12:42 AM
سلام
جالبه بدانید که دلیل این افزایش سرعت چیه ...
وقتی شما لوحی رو توی ODD خود میگذارید ، لوح توسط قطعه ای مکنده به بالا کشیده شده و چشم دستگاه در قسمت زیرین لوح قرار میگیره.
توجه داشته باشید که وقتی چشم لازم باشه قسمتهای داخلی دایره رو بخونه نیاز به چرخش کمتری داره و هر چی به قسمتهای خارجی تر میره به دلیل افزایش حول لوح نیاز به چرخش با سرعت بیشتریــه.
البته ناگفته نمونه که اطلاعات روی لوح هم تو سرعت چرخش اون تاثیر گذاره ( سرعت خوندن و استفاده دستگاه از اطلاعات روی لوح )
مثال ساده سرعت چرخش دقیقا مثل چرخ دنده های ماشین ، موتور ، دوچرخه و ... تو دنده سبکه :icon_cool
موفق باشید
ممنون دوست عزیز بله 100% درسته و این موضوع را میدونستم 4-5 سال پیش در موردش خونده بودم اما الان به اون مطلبی که خوندم دسترسی ندارم و یه بحثی تو دانشگاه با استاد داشتم که استاد حرف من را رد کرد و من گفتم براش یه منبع میارم و الان به همچین منبعی برای اثبات حرفام نیاز دارم تا به استاد ارائه کنم!!! شما به این منبع تو نت دسترسی ندارین؟
arash_viva_66
29 October 2008, 12:45 AM
سرعتهای حداکثر درایو های سیدی معمولا کمتر از سرعتی هست که روی اونا میزنند شما به چه نتایجی رسیدی؟
من قبلا یک رایتر سوزوکی52 ایکس داشتم و با همین تست سرعتش به 53 ایکس رسید که واقعا تعجب کردم
مثلا یک سیدی را وقتی من با ریاتر سوزوکی ایمیج میگرفتم سرعت به 51 ایکش میرسید و همون سی دی را با رایتر سونی سرعت به 25 ایکس بیستر نمیرسید !!
بله بنده هم به همین نتیجه ای رسیدم جالبترین چیزی که دیدم رایتر TDK بود که از ماکس سرعتش هم رد میکرد 48X24X48X بود اما سرعت read به 51 میرسید!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.