View Full Version : Expiredشدن pSolic Arabic-Farsi SMS
emroozi83
24 September 2005, 10:47 PM
سلام به همه دوستان عزیز:
قبل از هر چیز بگویم که بنده مدیر سایت تکدانلود می باشم و از این بابت برای کسی شبهه ایجاد نکرده باشم در ضمن می توانید اسم و لینک سایت شما را نیز در خود برنامه ملاحظه کنید و بدانید از این بابت فقط قصدمعرفی و اطلاع رسانی دارم نه چیز دیگر...
بالاخره شرکت بزرگ Psiloc با آن قفلهای نرم افزاری قوی اش به زانو در آمد و محصول ارزشمند آن یعنی همان که در پست قبلی معرفی و کرک کرده بودم را به صورت آزمایشی منتشر کردم تا ببینم میزان درخواست واقعی این برنامه در طول یک روز چقدر است!! و تا کنون (۲۴ ساعت) حدود ۲۵۰۰ درخواست داشته ام که البته پاسخگویی به همه کار دشواریست و البته تا کنون به همه درخواستها پاسخ داده و فایل اصلی را برایشان فرستاده ام. آموزش نحوه ی نصب و استفاده از آن هم در قسمت آموزش و در اینجا گذاشته ام.
http://www.takdownload.com/mobile/Images/ScreenShot20050923022142.jpg
>> لازم به ذکر است که این برنامه به همراه برنامه Extended Recorder نصب میشود که البته شما می توانید پس از نصب آن را پاک کنید. در ضمن لوگوی BinPda هم مربوط به برنامه همراهش است و به بنده مربوط نمی شود. بنده شخصا خود برنامه را کرک نموده ام نه برنامه دوم.
>> گوشی شما پس از نصب ممکن است ریستارت شود که این امری طبیعی است. برای ادامه کار لازم است قسمت آموزش برنامه خوانده شود...
>> این برنامه روی ۶۶۰۰-۶۶۳۰-۶۶۷۰-۷۶۱۰-۶۶۸۰-۶۶۸۱-۶۲۶۰ و چند مدل دیگر نوکیا آزمایش عملی شده است و به خوبی تمامی قسمتهای آن کار می کند. والبته روی سایر گوشیهای سیمبین ۷ به بالا کار میکند...
لازم به ذکر است که این برنامه با بعضی گوشیها از جمله ۳۶۵۰-۳۶۶۰-۳۲۳۰ و اس ایکس وان تداخل ایجاد می کند و بنده در سورس برنامه دست نبرده ام و صرفا مشکل از خود برنامه است و گوشی شما.....
اگر چنین مشکلی برای شما پیش آمد کافیست با کد #7370#* و زدن Yes گوشی خود را مستر ریست کنید.
*** از هم اکنون فایل اصلی برنامه از اینجا قابل دریافت می باشد:
۴۹۵ کیلوبایت
رمز فایل: 3kgsw-spk36emr00zi (دقت شود O ها صفر هستند!!)
Download
h t t p : / / w w w . t a k d o w n l o a d . c o m/ mobile / app/ Psiloc%20locaziotion.zip
با توجه به تقاضای بالا (تا کنون 1900 درخواست) که برای دریافت برنامه ی کرک شده ی Psiloc Arabic/Farsi/Urdu داشتیم تصمیم بر این گرفته شد که آموزش نصب این برنامه که ممکن است برای بعضی افراد مشکل باشد به صورت مختصر همینجا ثبت گردد.
برای نصب به ترتیب گامهای زیر را بردارید:
1. در ایمیل رسیده برای شما فایلی ضمیمه شده که باید آنرا روی کامپیوتر خود دانلود کنید.
۲. در متن ایمیل شما کد رمز فایل زیپ شده قرار دارد که برای باز کردن فایل و Exrtact آن لازم است آنرا هنگام انجام این عمل وارد کنید. (ترجیحا از روی آن کپی بردارید)
۳. فایلهای درون پوشه ی زیپ شده را به جای دیگری انتقال دهید.
۴. ابتدا ۲ فایل psilocerecorderv164.sis و Psiloc Localization By Emroozi.sis را به وسیله ابزار مورد نظر روی گوشی خود منتقل نمایید.
۵. سپس در گوشی خود ابتدا فایل psilocerecorderv164.sis را نصب نمایید سپس در منوی گوشی خود برنامه ی Extended Recorder را می بینید که هم اکنون باید آن را اجرا نموده و در مقابل پیامی که ظاهر می شود Yes را بزنیم.
۶. سپس از برنامه خارج شده و فایل اصلی کرک شده ی بنده یعنی: Psiloc Localization By Emroozi.sis را نصب می نمایید.
۷. حال در منوی گوشی خود برنامه ی Arabic/Farsi On Symbian را می یابید که با اجرای آن صفحه اصلی برنامه ظاهر شده و Yes می زنیم.
۸. حال برنامه ی شما کامل است و کافی است که در همین برنامه دکمه ی Options را زده و سپس Enable Arabic/Farsi On Device را انتخاب کنید.
۹. پیامی مبنی بر ریستارت گوشی ظاهر میشود که شما Ok می زنید. حال گوشی شما ریستارت شده و بالا می آید.
۱۰. حال برای آزمایش صحت کار برنامه کافیست در قسمت Message منوی گوشی خود رفته و یک مسیج آماد کنید. در سمت متن نوشته شما می توانید با زدن دکمه ی Options و انتخاب Enable Farsi زبان فارسی را برای نوشتن بر گزینید.
>>> برای مشاهده ی نقشه ی صفحه کلید کافیست دکمه ی Options را زده و Farsi Keymap را انتخاب کنید.
موفق باشید.
هر گونه مشکلی بود در خدمتم فول.....
بچه ها ی فروم لطف کنند در غیاب من برنامه را اگر آپلود سنتر باز شد آنجا هم بگذارند و لینکش رو اینجا بذارند....
با تشکر.....
منبع: تک دانلود
نویسنده: خودم
soheil_666
25 September 2005, 12:11 AM
سلام
این برنامه کرک شده نیست !!!!
برای همین شما باید اول Extendedrecorder رو نصب کنید بعد اون برنامه فارسی رو !!!!!
امتحانشم مجانیه برنامه فارسی رو جدا نصب کنید و خودتون ببینید !
.Reza.
25 September 2005, 12:49 AM
سلام
آقاي امروزي ممنون
من روي 6630 تست كردم و بدون هيچ مشكلي كاركرد :icon_sad:
emroozi83
25 September 2005, 06:33 AM
سلام
این برنامه کرک شده نیست !!!!
برای همین شما باید اول Extendedrecorder رو نصب کنید بعد اون برنامه فارسی رو !!!!!
امتحانشم مجانیه برنامه فارسی رو جدا نصب کنید و خودتون ببینید !
کرک شده است همه دوستان نصب کردند و راضیند . و بنده عرض کرده ام که باید باهم نصب شوند.....!!!!!
جناب سهیل خان شما درست می فرمایید دیگه.... باید حتما این کار را انجام بدین. بنده در توضیحات نرم افزار این مورد را تاکید کرده ام.
در ضمن می توانید پس از نصبExtendedrecorde را پاک کنید.
این کار بنده نیز به این دلیل است که امکانات اینجانب کم بوده و گرنه می توانستم با فقط یک فایل خود برنامه را کرک کنم.
و با توجه به آمار بالای درخواست و نیاز بالا بنده به بهترین شکل ممکن آنرا کرک و توضیحات مربوطه را عرض نموده ام
از همه ی دوستان تشکر دارم !
mehdi2
25 September 2005, 10:26 AM
آقا دمت گرم من روي 6600 نصب كردم ومشكلي نداشت فقط مشكل چ ژ را دارد
smartchain
25 September 2005, 10:28 AM
گل كاشتي دستت درد نكنه ولي 6600 من پ و ژ رو نشون نميده و مربع ميذاره دليلش چيه؟
razaviraz
25 September 2005, 12:25 PM
به نام خدا
دستت طلا باشه من روي 6600 نصب كردم عاليه خيلي كارم راه افتاد
براي حروف گچپژ نيز من اينها را يك بار از كامپيوتر به گوشي كپي كردم و هرجا كه لازم داشتم از كپي و پست گوشي استفاده نمودم
hooman419
25 September 2005, 02:09 PM
امروزی جان گل کاشتی
منم رو 6600 نصب کردم مشکلی نداشت
بازم بچه های ایران خودمون
امیدوارم تو کارت همیشه موفق باشی
astronix
25 September 2005, 04:24 PM
من رو sx1 نصب كردم
فقط برعكس مينويسه
ممنون emroozi83
bromideh
25 September 2005, 05:36 PM
الحق كه پروفسوري برازنده جنابعاليست. روي 6600 بنده هم كاركرد. اي ول عزيز.
white shark
25 September 2005, 05:55 PM
آقا دمت گرم من روي 6600 نصب كردم ومشكلي نداشت فقط مشكل چ ژ را دارد
منم روی 6600 رم ریختمش و عالی کار میکنه ولی من هم مشکل چ پ ژ را دارم :icon_redf میشه بگی چیکار میشه کرد باهاش که درست شه؟
با تمام اینها عزیز جون دستت درد نکنه خیلی حال دادی :icon_sad:
BloodReza
25 September 2005, 05:56 PM
آقای Emroozi بابت کرک دستتون درد نکنه ولی روی 6630 اجرا نمیشه و کار نمیکنه
gbg
25 September 2005, 07:18 PM
مي خواستم بدونم نسخه آخره يا نه؟
در ضمن پست قبلي من رو کي پاک کرده؟
emroozi83
25 September 2005, 07:56 PM
گل كاشتي دستت درد نكنه ولي 6600 من پ و ژ رو نشون نميده و مربع ميذاره دليلش چيه؟
این مشکل از این بابته که موقع ساخت برنامه یک سری آدم کم سواد اقدام به ساختش کردن .
شما مثلا وقتی میخواهید بنویسید "شارپ" نتمی توانید چون پ آخر قرار گرفته و به صورت مربع در میاد ولی اشکال نداره چون با فرستادن یا ذخیره ی اون می تونید مشکلتون رو رفع کنید .در ضمن یه راهشم اینه که یه فونت دیگه نصب کنید
[/QUOTE]امروزی جان گل کاشتی
منم رو 6600 نصب کردم مشکلی نداشت
بازم بچه های ایران خودمون
امیدوارم تو کارت همیشه موفق باشی
ممنون emroozi83
دزسته اینم گفتم ممکنه تداخل داشته باشه.. البته با آپگرید اس ایکس فکر کنم این مشکلم برطرف بشه
الحق كه پروفسوري برازنده جنابعاليست. روي 6600 بنده هم كاركرد. اي ول عزيز.
دست شما درد نکنه لطف دارید
منم روی 6600 رم ریختمش و عالی کار میکنه ولی من هم مشکل چ پ ژ را دارم میشه بگی چیکار میشه کرد باهاش که درست شه؟
با تمام اینها عزیز جون دستت درد نکنه خیلی حال دادی
گفتم فکر کنم الان!!
خب حال از خودته. ما چاکر تمام مردم خوب ایرانیم...
آقای Emroozi بابت کرک دستتون درد نکنه ولی روی 6630 اجرا نمیشه و کار نمیکنه
نمی دونم مشکل شما چیست. لطفا کمی بیشتر توضیح بدید ممنون میشم چون من اینو روی 6630 امتحان کردم... دوستان هم نصب کردند و موردی نداشته تا کنون...
مي خواستم بدونم نسخه آخره يا نه؟
در ضمن پست قبلي من رو کي پاک کرده؟[QUOTE]
برای سری 60 نسخه آخره
ولی برای سری 90 یکی قبلا برنامشو گذاشته بود که 1.41 بود.....
در هر صورت این برنامه در نوع خودش ورژن آخره
کدوم پست شما؟؟
nshn
25 September 2005, 08:30 PM
من ریختم گوشیم قاتی پاتی شد و وقتی ری استارتش میکنم صفحه کلیدم کار نمیکنه تا من بتونم رمز سیم کارتم رو وارد گوشیم کنم :icon_cry:
حالا چیکار کنم خیلی به گوشیم احتیاج دارم :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
emroozi83
25 September 2005, 08:53 PM
دوست عزیز فرمت تنها راهه
مشکلشم از من نیست چرا؟
چون بنده در سورس برنامه دس نبردم... روی عده معدودی از گوشیها این مشکل شما پیش اومده که فکر کنم تداخل بوده با یه برنامه ای....
برای فرمت:
گوشیو خاموش کنید
رم کارت را در بیاورید
چهار دکمه ی سبز و 3 و * و دکمه ی روشن را باهم نگه دارید تا صفحه روشن بشه
بعد روی صفحه نوشته میشه : Formatting
بعد از 2 دقیقه گوشیتون نو میشه
اطلاعاتتون هم .... بر فنا
خدا این مشکلو نصیب گرگ بیابون نکنه...... خلاصه بدونید که این مشکل از خود برنامه و گوشی شماست نه کرک بنده....
Ace
26 September 2005, 01:34 AM
امروزی جان سلام من امروز پس خواندن مطلب تاپیک تو به این فکر افتادم یه تاپیک در مورد کرک کردن برنامه های موبایل درست کنم ممنون میشم توضیحاتی درباره ی چگونه کرک کردن برنامه های موبایل بدی /البته اگر در تاپیکی که من مخصوص این کار درست کردم جواب بدی که چه بهتر.موفق باشی.
emroozi83
26 September 2005, 02:29 AM
حسین جان
من یک کرکر حرفه ای نیستم وگرنه کرک کردن این برنامه اینقدر برای من ارزش نداشت.
در این مورد می تونی از حرفه ای تر ها کمک بگیری. لطفا موضوع بحث رو عوض نکن... ولی اگر هم خواستی این تاپیک رو باز کن ...من هر چی بلدم میگم...
قربانت
bijbij
26 September 2005, 04:21 AM
با سپاس از جناب امروزی83
دوستان
حق با ایشان است و بهم ریختگی گوشی شما به کرک ایشان ارتباتی ندارد و هرچه هست تداخل این برنامه با یک و یا چند برنامه روی گوشی شماست .
توسیه مینمایم دوستانی که بتازگی میخواهند جهت دریافت و وارد نمودن این برنامه به گوشی خود اقدام نمایند حتمن از اطلاعات گوشی خود فایل پشتیبان تهیه و پس از آن اقدام به اینکار نمایند تا دچار مشکل دوستان نشوند .
ali1448
26 September 2005, 11:33 PM
با تشکر فراوان
رو 3230 که کار میده ولی تو ریست اول مجبور شدم یه بار مموری رو در بیارم
BloodReza
27 September 2005, 07:26 AM
از دوستان 6630 لطف کنن این برنامه رو امتحان کنن ببینن رو گوشی شون جواب میده
فربود
27 September 2005, 02:21 PM
bloodreza جان روی گوشی من به خوبی کار کرد و الان هم ازش استفاده میکنم
X-R
28 September 2005, 05:59 PM
سلام وقتي اين تاپيك باز شد من اين برنامه رو گوشيم ريختم 6630
تا الان عالي كار ميكنه. و پ چ گ ژ نشون ميده
امروزي جان دستت درد نكنه.
يك سعوال در تاپيك crack داشتم اميدوارم جواب بدي.
با تشكر
emroozi83
29 September 2005, 12:32 AM
سلام
امروزی جان ناراحت نشی ها ولی طرف صحبتم با اون مدیر هایی که لحظه ای کار می کنند !!!!
شما یاده من یک تقویم فارسی رو گذاشته بودم تو سایت ؟
و فقط عکس پشت زمینشو عوض کردم و گفتم خودم این برنامه رو کرک کردم آقا همه ریختن سره ما که یعنی چی ورداشتی فلان کردی بسار کردی فقط 2 صفحه از تاپیک راجع به این بود که چرا گفتم من کرک کردم !!!!!
ولی نمی دونم اینجا چه داستانی داره !! به ما که می رسه اینجوری می شه - پارتی بازی یا به قول آقای پیام اینجا روابط مهمه نه زوابت !!!!!
خلاصه امروزی جان ببخش اگه ناراحت شدی ولی حق بده که آدم اینجور دوگانگی رو میبینه و چیزی نگه !!
از یک جهت راست میگی ولی من واقعا اینو کرک کردم ولی شما اون برنامه رو کرک نکردی چون قبل از اون هم رایگان بود.....
ولی این برنامه تا حالا رایگان نبوده.... کرک شده رایگان شده... خر بیار و چی بار کن؟...... باقالی :icon_sad:
در هر صورت منم امیدوارم شما ناراحت نشده باشی سهیل عزیز
موفق و پاینده باشی....
فایل آماده نسخه نهایی کرک شده ی این برنامه هم هم اکنون در حال بارگذاری است... بزودی...
منتظر نسخه کامل کرک شده باشید( در این نسخه فقط برنامه فارسی ساز هست و لازم به نصب اون برنامه ضبط صدا نیست.... و خودبخود و خیلی راحت مانند برنامه های دیگر نصب شده و می تونید براحتی حالشو ببرید....)
soheil_666
29 September 2005, 12:41 AM
باشه امروزی عزیز اگه واقعا شما کرکر هستی عکس برنامه رو عوض نکن تو Aboutesh بنویس اینو !!!
من هم الا خودم یک نسخه دارم بدون اینکه رکوردر رو نصب کونی اگه خواستی بگو برات لینک بدم !
Glimpser
29 September 2005, 01:13 AM
سلام وقتي اين تاپيك باز شد من اين برنامه رو گوشيم ريختم 6630
تا الان عالي كار ميكنه. و پ چ گ ژ نشون ميده
امروزي جان دستت درد نكنه.
يك سعوال در تاپيك crack داشتم اميدوارم جواب بدي.
با تشكر
سلام دکتر مثل اینکه مشکل در نصب فونته میتونی فونت رو برام بفرستی از داخل گوش پیداش کنی و برام بفرستی ؟
emroozi83
29 September 2005, 01:15 AM
سهیل عزیز ما باهم دعوا نداریم.... اینجا کسی در فروم به زور بازو شناخته نمیشه.... اون نسختون هم که میفرمایید کار نمیده نسخه 1.41 همین برنامه هست که در منوش عربی نوشته... همون رو من دیدم ولی اون یه سری مشکلات داره عزیزم.. اگر نداشت تاحالا همه جا معرفی میشد و ....
شما خودت اونو نصب کردی؟
فرضا هم حق با شما باشه و شما راست میگی .... باشه ما که بخیل نیستیم... شما هم روی عکسش بنویس اسم خودت رو مگه کاری داره؟؟؟ کافیه فایل منو برداری عکسشو عوض کنی.... نه؟؟؟؟
هنر کردی جانم؟؟ منم هنر نکردم.... هنرم فقط توی این بود که این نسخه رو به معنای واقعی کرک کردم... نه توی برنامه دست بردم نه الکی عکسشو عوض کردم
این عکسم فقط واسه این گذاشتم که بگم من بودم... حالا شما نام خودتو بذار کسی باهات کاری نداره...
به اندازه کافی بنده درخواست داشتم و تا کنون این کار به نام بنده شناخته شده... من هم مدیر نیستم که پارتی داشته باشم...
اگر مدیر بودم منو اینطوری نمی انداختن بیرون اونم واسه ی .....
خب بگذریم...
نگاه کن بحث رو عوض نکن... شما تا فردا شب فرصت داری نسخه ای با نام خودت که روی سری 60 کار بده همون 1.31 رو ارائه کنی .بنده اونو می بینم ...اگر دیدم که همون مال بندست بنده با عکس و تمام تشکیلات تفاوتها رو همینجا جلوی همه نشان میدم و اونوقت قضاو.ت با مردمه.......
منم بخیل نیستم زوری هم ندارم با کسی یه کلام بگو راست میگی...
در ضمن من در مورد نوشتن در منوی اون مشکلی ندارم خواستی بگو اصلا به نام خودت می زنم..... خوبه؟
فقط چون اول بنده مبارزه طلبی کردم به شما فرصت میدم.... اگر تونستی من با نام خودت اونو میذارم اینجا
emroozi83
29 September 2005, 01:25 AM
بنده نسخه نهایی این برنامه رو که بدون نقص می باشد آپلود کرده ام فقط منتظر سهیل جان هستم.... ایشالله که منو میتونه قانع کنه....:
http://www.takdownload.com/mobile/ScreenShot20050930120043.jpg
lol
29 September 2005, 01:33 AM
امروزی جان من با نصب این برنامه روی گوشیم (6600) یک سری مشکلات پیدا شده در هنگام ریستارت گوشی سیستم ارور میده و در قسمت رایت مسیج فقط عدد میتونم بنویسم و بعضی مواقع پیغام اپ کلوز gs میده اگه ممکن راهنمایی کنید و در ضمن برنامه ریکوردر هم پاک نمیشد که از فایل منیجر پاکش کردم اگه ممکن راهنمایی کنید چون نمیتونم هیچ مسیجی بنویسم و ارسال کنم ممنون.
soheil_666
29 September 2005, 02:12 AM
امروزی جان باشه قبول شما این برنامه رو کرک کردی ! ما هم کم آوردیم چیزی هم برای نشون دادن ندارم !
فقط لطف کن اون About برنامه رو هم درست کن ;-)
emroozi83
29 September 2005, 03:30 AM
امروزی جان من با نصب این برنامه روی گوشیم (6600) یک سری مشکلات پیدا شده در هنگام ریستارت گوشی سیستم ارور میده و در قسمت رایت مسیج فقط عدد میتونم بنویسم و بعضی مواقع پیغام اپ کلوز gs میده اگه ممکن راهنمایی کنید و در ضمن برنامه ریکوردر هم پاک نمیشد که از فایل منیجر پاکش کردم اگه ممکن راهنمایی کنید چون نمیتونم هیچ مسیجی بنویسم و ارسال کنم ممنون.
گوشیتون دچار مشکل بعضی از دوستان شده که البته تقصیر من و شما نیست.... (توضیح دادم)
حالا بنده برای این مشکل دو راه جلوی شما می گذارم:
1. استفاده از کد #7780#* روی صفحه اصلی گوشی و زدن yes و 12345
2. همان روش بالا ولی با کد: #7370#*
3. فرمت کلی گوشی:
گوشی را خاموش کرده و مموری را در بیاورید
چهار دکمه ی سبز(تماس) و 3 و * و دکمه ی (روشن کردن) را باهم نگه دارید تا صفحه روشن شود و روی آن نوشته شود:
Formatting
البته همه اطلاعاتتون با این کارها پاک میشه... بنابراین بهتره قبل از این کار حد اقل از لیست تماستون بک آپ بگیرید....
emroozi83
29 September 2005, 03:33 AM
امروزی جان باشه قبول شما این برنامه رو کرک کردی ! ما هم کم آوردیم چیزی هم برای نشون دادن ندارم !
فقط لطف کن اون About برنامه رو هم درست کن ;-)
سهیل عزیز شما چیزی کم نیاوردی بلکه حقیقت رو گفتی....
امیدوارم از دستم ناراحت نباشی...منظور خاصی نداشتم....
اون About برنامه هم دارم میسازم ایشالله خواهم گذاشت...
موفق و پیروز و سربلند باشی....
emroozi83
29 September 2005, 03:54 AM
سلام دکتر مثل اینکه مشکل در نصب فونته میتونی فونت رو برام بفرستی از داخل گوش پیداش کنی و برام بفرستی ؟
اینم واسه جنابعالی...سه تا فایل بودن ...ببین کدومشون به گوشیت میخوره.....!!!
emroozi83
29 September 2005, 04:13 AM
ویژگی بارز اون اینه که فقط یک برنامه هست. چیز اضافه ای نداره و براحتی با یک بار نصب نصب میشه
همین......
http://www.takdownload.com/mobile/ScreenShot20050930120043.jpg
حجم: 310 کیلوبایت
رمز فایل: 6663001
دانلود از اینجا (http://www.takdownload.com/mobile/Arabic-farsi on symbian Cracked.zip)
nima220
29 September 2005, 10:56 AM
با سلام من اين برنامه رو نصب کردم ولي موقع فرستادن اس ام اس فقط ميتوان چند کلمه نوشت با اين که هنوز هم جا براي کارکتر دارد علت چيست اين مشکل را با اس ام اس فارسي هم داشتم.
X-R
29 September 2005, 03:50 PM
ببخشيد مهندس ولي من گوشي خودم تازه گرفتم و عربي داشت .
و بلت هم نيستم كه fontگوشي پيدا كنم.
به هرحال اقاي امروزي براي شما يكسري فونت گذاشتن.
parsian
29 September 2005, 05:11 PM
[QUOTE=emroozi83]ویژگی بارز اون اینه که فقط یک برنامه هست. چیز اضافه ای نداره و براحتی با یک بار نصب نصب میشه
همین......
ببخشید جناب امروزی - من یکبار این برنامه رو وقتی کرک کردین نصب کردم و خیلی هم خوب کار میکنه - حالا آیا این لینک که الان گذاشتین فرقی با قبلی داره یا همونه؟
Glimpser
29 September 2005, 05:57 PM
ببخشيد مهندس ولي من گوشي خودم تازه گرفتم و عربي داشت .
و بلت هم نيستم كه fontگوشي پيدا كنم.
به هرحال اقاي امروزي براي شما يكسري فونت گذاشتن.
دوست عزیز من نیاز به فونت های نصب شده روی گوشی شما دارم که با یک سرچ کوچیک از داخل درایو c گوش میتونی پیدا کنی و برام بفرستی مال منم حروف عربی و فارسی را نشون میده وای در بعضی از حروف مشکل داره که با اون فایلی که گفتم حل میشه
Malkemid
29 September 2005, 08:23 PM
با سلام من اين برنامه رو نصب کردم ولي موقع فرستادن اس ام اس فقط ميتوان چند کلمه نوشت با اين که هنوز هم جا براي کارکتر دارد علت چيست اين مشکل را با اس ام اس فارسي هم داشتم.
فکر می کنم نوع کاراکتر های فارسی فرق داره و کمتر از 160 تا کاراکتر می شه نوشت باهاش..طبیعیه
X-R
30 September 2005, 04:03 AM
دوست عزیز من نیاز به فونت های نصب شده روی گوشی شما دارم که با یک سرچ کوچیک از داخل درایو c گوش میتونی پیدا کنی و برام بفرستی مال منم حروف عربی و فارسی را نشون میده وای در بعضی از حروف مشکل داره که با اون فایلی که گفتم حل میشه
من اين فايل توي اين مسير ديدم به نظر خودم كه بايد همين باشه.
البته توي درايو z قرار دارند.
و efont helper توي درايو c بود توي شكل هست.
اميدوارم كه براي شما هم كار كنه
يه چيز ديگه قبل از اينكه اين برنامه نصب كنم farsi sms داشتم كه مربع نشون ميداد پاك كردمش.
و ديكشنري نيا هم داشتم كه اونو پاك نكردم.
الان هم مشكل ندارم.
Moein_sg
30 September 2005, 03:15 PM
باشه امروزی عزیز اگه واقعا شما کرکر هستی عکس برنامه رو عوض نکن تو Aboutesh بنویس اینو !!!
من هم الا خودم یک نسخه دارم بدون اینکه رکوردر رو نصب کونی اگه خواستی بگو برات لینک بدم !
آقا سهیل
فایلی رو که من پایین لینکشو میذارم دانلود کن . برنامه Face warp رو هم نصب کن بعد این فایل ( facewarp.app ) رو به جای فایل اصلی replace کن . بعد هم About برنامه رو یه نگاه بنداز .....
دست بردن توی نوشته های برنامه کار سختی نیست . امرروزی هم دلیلشو گفتن که چرا این کارو نکردن .
لینک دانلود (http://www.m031n.persiangig.com/Mobile/FaceWarp.app)
night
2 October 2005, 12:44 AM
لینکهای دانلود برنامه کار نمی ده ..... ای خدااااااااااااااااااااااااااا ....... من چکار کنم ؟
vatoovatoo80
2 October 2005, 01:01 AM
من هم نصب کردم system error داد مجبور شدم فرمت کنم البته برنامه هامو از دست ندادم.این درحالی بود که با نصب نسخهه ترایل این برنامه چنین مشکلی پیش نیومد.
bromideh
2 October 2005, 01:08 PM
آقا يه فايل مشابه هم در آپلود سنتر مي باشه كه گمونم بدنيس اونو امتحانش بكنين.
اسمش اينه:
Psiloc Localization Arabic Farsi Urdu v1.41.SymbianOS
راستي اگه كسي نظري داره حتما ما را در اين تاپيك در جريان بذاره.
mehdi2
10 October 2005, 02:32 PM
آقا من نصب كردم خوب جواب داد و براي اونهايي كه مشكل ارور دارند اگر برنامه اس ام اس فارسي را دارن بايد آن را پاك كنند و بعد اين برنامه را نصب كنند من روي 6600 نصب كردم و جواب داد
bromideh
10 October 2005, 02:50 PM
آقا من نصب كردم خوب جواب داد و براي اونهايي كه مشكل ارور دارند اگر برنامه اس ام اس فارسي را دارن بايد آن را پاك كنند و بعد اين برنامه را نصب كنند من روي 6600 نصب كردم و جواب داد
واقعاً اينطوريه؟؟؟؟ يعني اين برنامه با SMS فارسي مشكل داره؟؟؟
sms
11 October 2005, 08:32 AM
با سلام من اين برنامه رو نصب کردم ولي موقع فرستادن اس ام اس فارسی فقط ميتوان چند کلمه نوشت با اين که هنوز هم جا براي کارکتر دارد علت چيست اين مشکل را با اس ام اس فارسي هم داشتم.
دوستان من جواب این سوالم را نگرفتم اگه کسی برای حل این مشکل اطلاعی داره خواهشا دریغ نکنه ممنون
emroozi83
13 October 2005, 02:39 AM
[QUOTE=emroozi83]ویژگی بارز اون اینه که فقط یک برنامه هست. چیز اضافه ای نداره و براحتی با یک بار نصب نصب میشه
همین......
ببخشید جناب امروزی - من یکبار این برنامه رو وقتی کرک کردین نصب کردم و خیلی هم خوب کار میکنه - حالا آیا این لینک که الان گذاشتین فرقی با قبلی داره یا همونه؟
اولا از بابت مسافرتم منو بببخشید... نبودم یه دو هفته ای...
این همونه فقطط یک برنامست و برنامه دیگری همراهش نیست....
چون اون قبلیه برنامه ضبط صدا هم داشت
emroozi83
13 October 2005, 02:44 AM
آقا يه فايل مشابه هم در آپلود سنتر مي باشه كه گمونم بدنيس اونو امتحانش بكنين.
اسمش اينه:
Psiloc Localization Arabic Farsi Urdu v1.41.SymbianOS
راستي اگه كسي نظري داره حتما ما را در اين تاپيك در جريان بذاره.
این برنامه نسخه ی 1.41 هست که البته یکم مشکل داره... و منوش هم عربیه...
emroozi83
13 October 2005, 02:46 AM
با سلام من اين برنامه رو نصب کردم ولي موقع فرستادن اس ام اس فارسی فقط ميتوان چند کلمه نوشت با اين که هنوز هم جا براي کارکتر دارد علت چيست اين مشکل را با اس ام اس فارسي هم داشتم.
دوستان من جواب این سوالم را نگرفتم اگه کسی برای حل این مشکل اطلاعی داره خواهشا دریغ نکنه ممنون
کاراکترهای فارسی چون یونیکد هستند بصورت دو دویی نوشته می شن و وبرای همین هم فضا اشغال می کنند.....
طبیعیه!!!!
sms
13 October 2005, 10:36 AM
ببخشید اگه طبیعیه پس چرا روی گوشیه بقیه درست کار میکنه!!!
emroozi83
13 October 2005, 09:35 PM
به خاطر اینکه سیمبین از یونیکد استفاده می کنه اگر میخواهید اون غیر فعال کنید باید از فونتهای غیر یونیکد استفاده کنید... که فکر نمی کنم روی اکثر گوشیها کار کنه....
لی گووشیهای دیگه که جاوا هستن اینطوری نیستن و مستقیما از حروف فارسی استفاده می کنند...
amir_aram
15 October 2005, 12:24 AM
emroozi 83سلام از شما ممنون ميشم اگر برنامهبرنامهPsiloc Localizations Arabic/Farsi/Urdu S60را كه كرك كرده اي براي بنده ارسال نمايي سپاسگزارم
persianboy
19 October 2005, 01:43 AM
متاسفانه روی گوشی 6260 جواب نمیده
emroozi83
19 October 2005, 01:56 AM
گفته بودم که با بعضی گوشیا مشکل داره....
دلیلشو نمیدونم.... شاید با برنامه ای تداخل میکنه....
دوستمون هم گفت که با برنامه فارسی اس ام اس... شاید....
سيدشريفي
14 November 2005, 01:56 PM
جناب امروزي من روي گوشي 6260 كه هيچ برنامه اي هم روي آن نصب نشده بود نصب كردم ولي موقع ريستارت شدن گوشي ديگر به صفحه اصلي نميرود و گير ميكند حتي يك ساعتي هم صبر كردم ولي نشد .
توضيح اينكه وقتي نسخه كرك نشده را نصب ميكنم درست كار ميكند
iman
14 November 2005, 02:00 PM
آقا با اين برنامه erecorder كه در حقيقت كرك اصلي برنامه است ميشه برنامه هاي ديگر psiloc رو كرك نمود؟
iman
14 November 2005, 02:01 PM
يكيك هم اينكه رو n-gage كار نكرد.
emroozi83
14 November 2005, 04:43 PM
جناب امروزي من روي گوشي 6260 كه هيچ برنامه اي هم روي آن نصب نشده بود نصب كردم ولي موقع ريستارت شدن گوشي ديگر به صفحه اصلي نميرود و گير ميكند حتي يك ساعتي هم صبر كردم ولي نشد .
توضيح اينكه وقتي نسخه كرك نشده را نصب ميكنم درست كار ميكند
خب بنده گفتم که این برنامه با بعضی گوشیها مشکل داره... اون نسخه کرک نشده را که نصب می کنی فقط خود برنامه هست...
شما احتمالا از ورژن قبلی استفاده کردید...
emroozi83
14 November 2005, 04:47 PM
آقا با اين برنامه erecorder كه در حقيقت كرك اصلي برنامه است ميشه برنامه هاي ديگر psiloc رو كرك نمود؟
نه شما از ورژن قبلی دارید صحبت می کنید ولی بنده در ورژن دوم فقط این خود برنامه را گذاشتم...
در ضمن جواب سوالتان مثبت است البته بستگی به ورژن برنامه های دیگر داره...
sIiiS
14 November 2005, 10:15 PM
الان این برنامه توسط کرکرهای خارجی کرک شده که میذارم تو آپلود سنتر ...
متاسفانه الان اومدم بذارم که دیدم بهم اجازه داده نمیشه !!!
iman
16 November 2005, 02:00 PM
نه شما از ورژن قبلی دارید صحبت می کنید ولی بنده در ورژن دوم فقط این خود برنامه را گذاشتم...
در ضمن جواب سوالتان مثبت است البته بستگی به ورژن برنامه های دیگر داره...
آقاي امروزي اگه لطف كني بگي كه با برنامه erecorder كدوميك از برنامه هاي psiloc رو با كدوم ورژن مي شه كرك كرد واقعا سپاسگذار ميشيم
emroozi83
17 November 2005, 05:30 PM
psiloc mobile mouse 1
فعلا این باشه تا بعدا لیست بزنم
m-hossein
15 December 2005, 02:40 PM
روی N7710 نصب می شه
ahmadi2000
14 January 2006, 02:12 AM
باسلام .
بالاخره کجا باید دانلود کنیم؟؟
emroozi83
15 January 2006, 02:26 PM
لینک جدید:
h**p://emroozi.awardspace.us/Arabic-farsi on symbian Cracked.zip
به جای * ها t بگذارید.
arash_a
5 February 2006, 10:18 AM
لینک جدید باز هم درست کار نمی کنه !!!!
saeed72
22 February 2006, 07:43 PM
اين لينك كه پسورد مي خواد. لطفا كمك كنيد
meyysam
23 February 2006, 06:56 PM
سلام
از اینکه این برنامه را گذاشتید ممنون ولی سایت takdownload از وقتی عوض شده دیگه این لینک کار نمی کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. یا برنامه رو برام بفرستید.
arash_a
28 February 2006, 05:00 AM
پس کی می خواد لینکه دانلود این برنامه رو درست بکنه ؟؟؟
mehdi2
28 February 2006, 10:33 AM
روی 6260 جواب نمی ده و گوشی ریست می کند
vaheed_nzh
28 February 2006, 03:44 PM
اینم لینک دانلود بره دوستانی که خاسته بودن.من خودم دارم از این نرم افزار استفاده میکنم و کاملا درست کار میکنه{رو نوکیا6681}رو 6630 هم تست کردم ودرست بود.رو 6260 کار نمیکنه و گوشی قات میزنه{فک میکنم اشکال از 6260 باشه چون من رو گوشیه خودم هیچ مشکلی ندارم باهاش}
اینم لینک دانلود:
http://download.getjar.net/downloads/web/pub/1797/Psiloc_ArabicFarsiUrdu.sis
ضمنا این نرم افزار نیازی به کرک کردن نداره و موقع نسب هم فقط خودش نسب میشه و extended recorderرو نسب نمیکنه
arash_a
1 March 2006, 03:11 AM
از بابت لینکه دانلود ممنون.
ولی دوست عزیز این برنامه چی کار می کنه ؟
فقط SMS فارسی می تونی باهاش بفرستی ؟
همین !!!
جاهای دیگه ایرو فارسی نمی کنه ؟
mehdi2
1 March 2006, 12:38 PM
پس برای 6260 چیکار کنیم ما گناه داریم ما
vaheed_nzh
2 March 2006, 03:00 AM
از بابت لینکه دانلود ممنون.
ولی دوست عزیز این برنامه چی کار می کنه ؟
فقط SMS فارسی می تونی باهاش بفرستی ؟
همین !!!
جاهای دیگه ایرو فارسی نمی کنه ؟
تا اونجایی که من دیدم بعضی از نرم افزازای دیگه که تولید خودpsiloc با نصب این نرم افزار بخشهایی از منو هاشون فارسی میشن(بهتره بگم عربی).من منظور شما رو درست متوجه نمیشم چون عنوان تاپیک در مورد همین نرم افزاره و کاره این نرم افزار هم ایجاد امکان فارسی تایپ کردن در گوشی هستش.اگه منظورت فارسی کردنه نرم افزارای دیگست اون موضوع تو یک تاپیک دیگه توسط جناب امروزی توضیح داده شده
arash_a
2 March 2006, 03:26 AM
ممنون وحیدجان
واسه 6630 فارسی ساز هست ؟
vaheed_nzh
2 March 2006, 03:11 PM
ممنون وحیدجان
واسه 6630 فارسی ساز هست ؟
اگه منظورت فارسی ساز بره اس ام اس هست من خودم این نرم افزاری رو که لینکشو تو پست قبلی گذاشتم رو 6630 و 7610 تست کردم و درست کار میکرد:icon_cool :icon_surp
OrBeL
2 March 2006, 04:32 PM
سلام
اگه تکراری هست ببخشید ..
گشتم پیدا نکردم ..
برای n-gage qd فارسی سازی نیست ؟
چند نمونه رو نصب کردم گوشی به کل قاطی کرد تا مستر ریست کردم ..
میخوام برنامه های فارسی شده رو روش تست کنم مربع مربع نشون میده .. کسی هست کمک کنه ؟
meyysam
7 March 2006, 07:54 PM
آقا وحید شرمنده .من این برنامه رو نصب کردم این پیغام رو میدهpleas download latest version of this application from www.psiloc.com
چه کار باید بکنم .لطفا راهنمایی کنید
vaheed_nzh
8 March 2006, 11:40 PM
فکر میکنم دلیلش اینه که قبلا یک نسخه ی قدیمی تر از این نرم افزار رو نسب کردی و expire شده.یا شایدم با گوشیه شما کار نمیکنه.مدل گوشیت چیه؟من که رو 6681و7610و6630 امتحان کردم و این پیام رو ندیدم
meyysam
9 March 2006, 06:47 PM
گوشی من 6600 هست و یک بار نصب کردم وخوب کار کرد. بعداز یکی دو ماه گوشیم قاطی کرد(البته نه بخاطر این برنامه) مجبور شدم گوشیم رو فرمت کنم . برنامه رو روی رم گوشم ریخته بودم بعد از درست شدن گوشی هنوز ایکون برنامه بود ولی کار نمی کرد .متاسفانه فایل اصلی برنامه رو نداشتم که نصب کنم .بخاطر همین الان یک ماهی هست که دنبال این برنامه هستم .
با توجه به اینکه شما میگید نسخه قدیمی تر روش بوده درسته. ولی احتمالا اگه من رم رو فرمت کنم درست بشه ولی برنامه های زیادی رو از دست میدم .
درهرصورت اگه راهی برای پیدا کردن و پاک کردن فایل های واسته نسخه ی قدیمی وجود نداشته باشه مجبورم این کار را بکنم .
بهر حال ممنون میشم کمکم کنید.
فرمان دادم بدنم را بدون مومیایی و تابوت به خاک سپارند تا اجزای بدنم قسمتی از خاک ایران شود...(کوروش کبیر)
mehdi2
11 March 2006, 10:08 AM
برای 6260 لطفاً بگید چکار کینیم
vaheed_nzh
13 March 2006, 11:34 PM
گوشی من 6600 هست و یک بار نصب کردم وخوب کار کرد. بعداز یکی دو ماه گوشیم قاطی کرد(البته نه بخاطر این برنامه) مجبور شدم گوشیم رو فرمت کنم . برنامه رو روی رم گوشم ریخته بودم بعد از درست شدن گوشی هنوز ایکون برنامه بود ولی کار نمی کرد .متاسفانه فایل اصلی برنامه رو نداشتم که نصب کنم .بخاطر همین الان یک ماهی هست که دنبال این برنامه هستم .
با توجه به اینکه شما میگید نسخه قدیمی تر روش بوده درسته. ولی احتمالا اگه من رم رو فرمت کنم درست بشه ولی برنامه های زیادی رو از دست میدم .
درهرصورت اگه راهی برای پیدا کردن و پاک کردن فایل های واسته نسخه ی قدیمی وجود نداشته باشه مجبورم این کار را بکنم .
بهر حال ممنون میشم کمکم کنید.
فکر کنم اگه با یک نرم افزاره فایل منجر بری و همه فولدرایی رو که به اون نرم افزار مربوت میشه پاک کنی درست بشه.اگرم نشد باید بی خیال باقیه نرم افزارا بشیو یک مستر ریست بکنی
mhabbasi
11 May 2008, 12:59 AM
سلام وحید جان
ممنون از برنامه
من نصب کردم بعد یک سوال بله و خیر پرسید من بله زدم و بعدش Enabel زدیم گوشیم ریست کرد و حالا کار می کنه و فارسی می نویسه و گچ پژ هم توش هست....:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:ic on_cool
mhabbasi
24 May 2008, 10:19 PM
آقا این نرم افزار گند زد به گوشی من....
بعد از چند روز کار گفت Demo هست و همه برنامه گوشیم رو پاک کرد...
اصلاً درست کرک نشده.....
pooyan.tt
20 June 2008, 09:03 PM
من این برنامه رو برای Nokia N72 میخواستم
یه دونه گرفتم که بعد از ریاستارت کل گوشی رو چینی میکرد !
Farzad_j
22 June 2008, 10:28 PM
من این برنامه رو برای Nokia N72 میخواستم
یه دونه گرفتم که بعد از ریاستارت کل گوشی رو چینی میکرد !
فونتی این برنامه در مسیر C:\System\Fonts ایجاد میکند که ظاهرا با N70 و N72 سازگار نیست و در نتیجه باعث این مشکل میشود.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.