PDA

View Full Version : مشکل با رم

tablygh2007
21 October 2008, 11:08 PM
سلام
من یک رم خریدم که وقتی روی کیس می بندمش کیس شروع میکنه به بوق زدن و همین که برش می دارم کیس صداش میوفته علت چی؟؟؟؟؟
مشخصات رم:
csx
2gb
ddr2
667mhz
dimm
لطفا کمکم کنید

XredMan
21 October 2008, 11:20 PM
سلام
من یک رم خریدم که وقتی روی کیس می بندمش کیس شروع میکنه به بوق زدن و همین که برش می دارم کیس صداش میوفته علت چی؟؟؟؟؟
مشخصات رم:
csx
2gb
ddr2
667mhz
dimm
لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز

دوتا مشکل می تونه داشته باشه :

اول اینکه شاید آی سی رم مینتون خراب باشه ، شما در اسلوت های دیگه امتحان کردید ؟

یا اینکه مشکل از خود رم هست شاید خراب باشه ، روی سیستم دیگه ای امتحانش کنید .

راستی شاید هم مینت نتونه ساپورتش کنه که من شک دارم ، مینت چیه ؟

tablygh2007
21 October 2008, 11:26 PM
من همین الان از جعبه دراوردمش آک آکه
فکر نکنم خراب باشه
من زیاد از این چیزا سر در نمیارم منظورتون را در مورد:::
نفهمیدم یکم واضح تر بگین

tablygh2007
21 October 2008, 11:27 PM
اصلا مینت چی هست؟؟؟؟؟

tablygh2007
21 October 2008, 11:30 PM
مدل مادر بردم:
gigabyte
s-series
m61pme-s2

XredMan
22 October 2008, 12:00 AM
من همین الان از جعبه دراوردمش آک آکه
فکر نکنم خراب باشه
من زیاد از این چیزا سر در نمیارم منظورتون را در مورد:::
نفهمیدم یکم واضح تر بگین
سلام مجدد دوست عزیز

منظورم همون مادر بورد بود ، منظورم این بود که شاید مادربوردتون نمی تونه رم 2 گیگ رو ساپورت کنه ، در ضمن وسایلهای آک هم گاهی وقتا می تونند خراب باشند ، تنها قطعه سخت افزاری که خراب بودنش کم امکان داره پیش بیاد CPU هست .
رمی که الان استفاده می کنید چیه ؟ رم تون رو بردارید و اینی که الان خریدید تنها بزارید ببینید چی میشه .
در ضمن مادربوری که استفاده می کنید تا 8GB رم رو می تونه ساپورت کنه پس به همون 2 موردی که گفتم شما فکر کن و انجام بده .

tablygh2007
22 October 2008, 12:03 AM
********رم تون رو بردارید و اینی که الان خریدید تنها بزارید ببینید چی میشه*************
بازم بوق می زنه

XredMan
22 October 2008, 12:11 AM
********رم تون رو بردارید و اینی که الان خریدید تنها بزارید ببینید چی میشه*************
بازم بوق می زنه
پس مشکل از رم هست روی یه سیستم دیگه امتحان کنید .

tablygh2007
22 October 2008, 12:14 AM
پس باید برم عوضش کنم؟
چه مارکی بگیرم که خوب باشه اینو 22 تومن خریدم تو این قیمتا چی خوبه؟

tablygh2007
22 October 2008, 12:22 AM
ببخشید من زدم رم 2 گیگ، رم من 1 گیگ است اشتباه نوشتم

XredMan
22 October 2008, 12:22 AM
پس باید برم عوضش کنم؟
چه مارکی بگیرم که خوب باشه اینو 22 تومن خریدم تو این قیمتا چی خوبه؟
بله ، مارک OCZ خیلی تعریف می کنند ازش . یه چیزی بگیر که برات کار کنه اگه رم یک بگیری ولی خوب باشه ارزشش بیشتر تا ارزون باشه ولی این جوری باشه بعضی از این مارکها ارزون قیمت تقلبیشون هم زیاده . قبلنا رم کینگ استون عالی بود ولی تقلبیش زیاد شد اگه از کینگ استون لااصلی هم گیرت بیاد خوبه .با همین مقدار پول می تونید یه دونه OCZ بگیرید .

pooyan_thrash
23 October 2008, 11:05 PM
من تازه سیستممو عوض کردم مادربردم GA-M56S-S3 هست با رم DUAL 4GB Patriot . وقتی جفت رمامو می بندم سیستمم تند تند ریست می کنه بعضی وقتا هم هنگ می کنه ولی اگه تکی ببندم مشکلی نداره. یه رم Dual دیگه (Super Talent 2GB Dual)هم رو مادربردم گذاشتم هیچ مشکلی نداشت. حالا مشکل از رمام هست یا مادربردم با این نوع رم مشکل داره یا باید Bios آپدیت بشه؟

اینجانب
24 October 2008, 06:55 AM
من تازه سیستممو عوض کردم مادربردم GA-M56S-S3 هست با رم DUAL 4GB Patriot . وقتی جفت رمامو می بندم سیستمم تند تند ریست می کنه بعضی وقتا هم هنگ می کنه ولی اگه تکی ببندم مشکلی نداره. یه رم Dual دیگه (Super Talent 2GB Dual)هم رو مادربردم گذاشتم هیچ مشکلی نداشت. حالا مشکل از رمام هست یا مادربردم با این نوع رم مشکل داره یا باید Bios آپدیت بشه؟
دفترچه مادر بورد را در مورد نحوه و ترتیب بستن رمها چک کردید؟
اکثرا هر مادر بوردی در مورد اینکه چه رمی (از نظر باس، حجم و SS یا DS بودن) روی چه اسلاتهایی باید نصب شوند دستور خاصی دارد.

pooyan_thrash
24 October 2008, 10:22 AM
دفترچه مادر بورد را در مورد نحوه و ترتیب بستن رمها چک کردید؟

اکثرا هر مادر بوردی در مورد اینکه چه رمی (از نظر باس، حجم و SS یا DS بودن) روی چه اسلاتهایی باید نصب شوند دستور خاصی دارد.

دفترچه رو خوندم رم رو درست بسته بودم.حالا به نظر شما اشکال از کجاست؟:icon_redf:icon_eek:

اینجانب
24 October 2008, 08:22 PM
والا چیزی که به عقل من میرسه اینه که با برنامه های تست رم تک تک رم ها را تست کنید. یک برنامه بود به نام MEM که یک دیسکت درست می کرد و با اون سیستم را بوت میکردید و مستقیما رم ها را تست میکرد.
یک راه دیگم شاید این باشه که رم ها را روی یک سیستم دیگه تست کنید.
در نهایت اگر به سایت مادر بورد و رم هم یک سر بزنید و در صورت امکان مشکلتان را برایشان بنویسید شاید مفید باش.

pooyan_thrash
3 November 2008, 04:42 PM
امکانش هست مادربردم با رمم سازگاری نداشته باشه؟

میتونه از ولتاژش هم باشه؟
تو دفترچه مادربردم نوشته 1.8 رو رم 2.4