PDA

View Full Version : سوال در مورد سیستم عامل سولاریس

صفر درجه
21 October 2008, 10:30 PM
سولاریس جزء خانواده unix به حساب میاد یا linux ؟
کسی لینک مستقیم دانلود سولاریس رو میتونه به من بده ؟
کجا میتونم درباره نصبش اطلاعاتی بدست بیارم ؟

XredMan
21 October 2008, 11:35 PM
سولاریس جزء خانواده unix به حساب میاد یا linux ؟
کسی لینک مستقیم دانلود سولاریس رو میتونه به من بده ؟
کجا میتونم درباره نصبش اطلاعاتی بدست بیارم ؟
سلام دوست عزیز

اول اینکه یونیکس هسته لینوکس هست ، فکر می کنم که که سولاریس یک گدجت یا یه کامپونت باشه برای لینوکس (دقیق نمی دونم) .

توی این صحفه ([Only registered and activated users can see links])یه سری اطلاعات به صورت فایل PDF هست که اگه انگلیسی قوی باشید مشکلتون حله .

شركت سان ميكروسيستم، سيستم عامل سولاريس خود را با گنجاندن بخش‌هاي كليدي نرم‌افزار لينوكس تقويت كرد تا از طراحان نرم‌افزارهاي لينوكس بهتر پشتيباني كند.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سولاريس يكي از اصلي‌ترين سيستم عامل‌هاي خانواده‌ي يونيكس است كه بيش‌تر براي قابليت اجراي وظايف رايانشي به طور ايمن و مطمئن شناخته شده است و براي راحتي استفاده در سيستم عامل ارتقايافته‌ي سولاريس ويژگي‌هاي لينوكس افزوده شده است.
سيستم عامل جديد هسته‌ي كرنل را حفظ خواهد كرد كه گروه ابتدايي كد در قلب سيستم عامل است و راهي را كه برنامه‌هاي ديگر با يكديگر و با سخت افزار رايانه تعامل مي‌كنند كنترل مي‌كند.
بر اساس اين گزارش شركت سان در زمينه‌ي رايانه‌هاي پيشرفته و سيستم عامل با شركت ‌آي بي ام رقابت مي‌كند.

عرفنا
22 October 2008, 01:01 AM
1.سولاریس جزء خانواده unix به حساب میاد یا linux ؟
2.کسی لینک مستقیم دانلود سولاریس رو میتونه به من بده ؟
3.کجا میتونم درباره نصبش اطلاعاتی بدست بیارم ؟

1. بر پایه ی unix است.
2. به یکی از لینک های زیر مراجعه کنید:
[Only registered and activated users can see links]
3.برای تصب به دو مرجع زیر مراجعه کنید:

موفق باشید :icon_cool

ehsan_iuc
22 October 2008, 10:57 AM
بر پايه يونيكس هست و سيستم عامل اختصاصي سيستمهاي سان هست البته در سرورهاي جديد سان قابليت نصب سيستم عامل هاي ديگر هم فراهم شده...براي سولاريس certificate هم مي دن به شرطيكه تابعيت ايراني نداشته باشيد...امنيت خيلي خوبي داره اين سيستم عامل... من تا حدودي آشنا هستم با سولاريس خيلي command هاي جالبي داره

صفر درجه
22 October 2008, 08:43 PM
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند .
دوست عزیز ehsan_iuc ([Only registered and activated users can see links]) منظورتون از کامنت های جالب چیه ؟
یعنی چه نوع کامنتی داره که از نظر شما متمایزه ؟
در مورد X86 هم میتونید توضیح دیدید؟

pvza85
19 November 2008, 01:58 PM
اول اینکه یونیکس هسته لینوکس هست
یونیکس به هیچ عنوان هسته لینوکس نیست. از بعضی جهات شبیه همن ولی هیچ قسمتی از لینوکس ماله یونیکس نیست. لینوکس اوایل بیشتر شبیه مینیکس بود.

x86 همون معماری CPU های اینتل و AMD که تو بازاره هستش.