View Full Version : سرويسadslشاتل
mea2002
13 October 2008, 12:23 PM
سلام-سوالي درخصوص سرويس adslشركت شاتل داشتم.در توضيحات سرويسهاي ECOاين شركت
آمده است:
ترافيك مصرف شده كاربران سرويسهاي اقتصادي ECO بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).
آيا مثلا اگر در بازه زماني 3ماهه ترافيك 5 گيگا بايت است.درهنگام مصرف شبانه از 1 تا 7 بامداد از اين 5 گيگا بايت هم كسر ميشود؟چون از توضيح بالا اين جور برداشت ميشود.باتشكر
mohammad51
13 October 2008, 04:19 PM
سلام-سوالي درخصوص سرويس adslشركت شاتل داشتم.در توضيحات سرويسهاي ECOاين شركت
آمده است:
ترافيك مصرف شده كاربران سرويسهاي اقتصادي ECO بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).
آيا مثلا اگر در بازه زماني 3ماهه ترافيك 5 گيگا بايت است.درهنگام مصرف شبانه از 1 تا 7 بامداد از اين 5 گيگا بايت هم كسر ميشود؟چون از توضيح بالا اين جور برداشت ميشود.باتشكر
دوست عزيز
شما در مصارف شبانه با يك يوزر و پسورد ديگه بايد وارد بشيد و از سقف 5 گيگ كه به شما داده ميشه كم نخواهد شد ولي به شرط اينكه اين 5 گيگ شما در اون بازه كه به شما داده شده تموم نشده باشه چون اگر تموم شده باشه شما از طرف جايي كه به شما اينرنت داده قطع ميشي و سرويسي نداري كه بخواهيد از شبانه اون استفاده كنيد :icon_cool
smail
13 October 2008, 04:37 PM
خودم از شاتل سرويس دارم
اول : اينكه اصلا به فكر استفاده از سرويس شبانه براي دانلود حتي 1 مگابايت نباشيد همين كه بتوانيد شبها باهاش چت كنيد بايد خدا را شكر كنيد
دوم :در طول روز كيفيت سرويس مناسب تر از شب است
سوم : بله در بازه زماني 7-1 بامداد هيچ حجمي از ترافيك شما كم نميشود
چهارم :شناسه و رمز عبور براي سرويس شبانه متفاوت نيست و با همان رمز قبلي ميتوان وصل شد و احتياج به قطع و وصل شدن دوباره براي استفاده از سرويس شبانه وجود ندارد
پنجم : ترافيك 5 گيگ براي كل بازه 3 ماه و دريافت و ارسال است . بنظر من بهتر هست يك ماهه بگيريد و هر دفعه تمديد كنيد
ششم :دنبال مودم هاي آشغال اين شركت نباشيد
هفتم : اگر شركت ديگه اي در منطقه ما فعال بود حتي از 1 كيلومتري شركت شاتل هم رد نميشدم با اين سرويس هاي مسخرشون هر روز زنگ ميزنم ميگم چرا شب ها كيفيت سرويس پايين است ميگو يند از شب ديگه درست ميشه .15 تومان بابت هزينه نصب و تحويل سرويس در محل گرفتند 10 روز بعد با پيگيري هاي بنده user و pass رو دادند گفتند خودتون زحمتش را بكشيد . معني نصب و تحويل در محل را هم فهميديم
Glimpser
13 October 2008, 05:27 PM
از سه ماه پیش تا حالا نمیدونم چه گندی به تاسیساتشون زدند که دائم یا باید کش را خالی کنی یا مودم را ریست کنی خلاصه اگر شرکت بهتری پیدا کردید دست من راهم بگیرید
جالبه پشتیبانی شرکت اول میگفت مودمتون خرابه بعد که گفتم با یک مودم دیگه امتحان کردم بهم گفت حتما ویندوزتون ایراد داره آخر سر که خفتش کردم و بهش گفتم نابغه تو بیشتر از 25% Packets lost داری تازه برای چی وقتی قاط میزنه و جایی را باز نمیکنه صفحه اول سایت شما را میتونه باز کنه طرف گفت ما یک مشکلاتی داریم که به زودی حل میشه " البته فکر کنم وقتی که از جای دیگری سرویس بگیرم چون الان بیشتر از دوماه است که دارن مشکلات را حل میکنند "
میدونی نظر شخصی من چیه ؟
چند سال پیش توی شرکت مرحوم شده شبکیه شریف آمدند و برای کاهش هزینه ها در کنار پهنای باند اختصاصی عادی ،از شرکت kpn یک پهنای باند ماهواره ای روی یک ماهواره اوراقی گرفتند که در ساعات پیک بار به کمک پهنای باند اصلی بیاد مشکل این ماهواره هم این بود که نمیتوانست بطور کاملا ثابت در فضا باشد و دیش موتور دار بطور اتوماتیک دائم باید lnb را در کانون نگاه میداشت که البته تا اینجا مشکلی نبود اشکال وقتی پیش میامد که هوا خراب بود یا جابجایی سریع اتفاق می افتاد یعنی چند ثانیه طول میکشید تا دیش مجدد خودش را تنظیم کنه حالا به گمانم این اساتید شاتل بیشتر پهنای باند خودشون را از یک همچین شرکتی گرفتند " چند ماه است که یک سری از آی پی های این شرکت بعنوان ای پی های هلندی شناخته میشوند " تو شبکیه که بعد از چند وقت دیدند صرفه جویی حاصل از این کار به اعتراض استفاده کننده ها نمی ارزد و بیخیالش شدند ولی ظاهرا شاتل ول کن نیست و اگر حدس من درست باشه باید برای زمستان مشکلات بیشتری داشته باشند .
smail
13 October 2008, 06:38 PM
صبانت بهتر است در اصفهان تمام اكانت ها 1 مگ شده
البته صبا نت براي كساني كه ميخواهند دانلود داشته باشند خوب است و سرويس شبانه اش بسيار ايده آل است . 7-3 بامداد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.