PDA

View Full Version : (Farsi Dictionary for 3650(I'm sorry

freddy_1946
25 March 2005, 02:06 PM
با سلام خدمت جناب گلشاهي عزيز
لطف كنيد و اين يكي تاپيك نبنديد من هنوز دنبال راه حل ديكشنري فارسي مي گردم و كل فروم رو هم سرچ كردم ولي جوابمو پيدا نكردم درسته ظاهرا اين موضوع تكراري اما در كل فروم هم هيچ جوابي براي اين قسمتش نيست شما شگه ميگيد وجود داره يه لينك بذاريد.
من فايلو گرفتم و بر طبق دستورات گفته شده عمل كردم ولي بعد از ريست كردن گوشيم هيچ آيكون جديدي اضافه نشد.
قابل ذكر كه از بين 84 فايل Extract شده در مورد سه فايل هيچ صحبتي نشده و محل كپي شدن آن ها مشخص نيست.
آن ها عبارتند از:
1- bitmap.mbm
2- farsidic.rsc
3- farsidic_caption.rsc
:wink:

hba
25 March 2005, 04:43 PM
عزيز در اينجا جوابش است همون جا بپرسي سريع تر جواب مي دند
[Only registered and activated users can see links]

freddy_1946
25 March 2005, 05:26 PM
خيلي ممنون :wink:

امید رضا
25 March 2005, 07:43 PM
hOtshOt, عزيز من اون تاپيك رو قفل ميكنم كه يه خورده به خود زحمت بدين و يه سرچ ساده تو سايت بكنيد و جواب خودتونو بگيريد . اونوقت .... :) اون بالا دكمه جستجو رو براي همين كار گزاشتن
حداقل 3-4 تا تاپيك در اين مورد تو فروم موجود هست و يكي از كاملترينهاش هم اين تاپيك هست :
[Only registered and activated users can see links]

يه موقع ناراحت نشيد ولي اين قفل كردنها براي اينكه كسي ديگه الكي تو تاپيكها نگرده و از تكراري بودن بحثها جلوگيري شود . اگه باز مشكلي در مورد نصب داشتين من در خدمتم بهم pm بزنيد تا كامل توضيح بدم 8)

hba, جان
اون لينك هم طرز نصب برنامه رو هم از همين فروم ياد گرفته . چون اولين جايي كه بعد از شركت نيا تونست اين ديكشنري رو نصب كنه برو بچهاي خوب اين فروم بودن .