PDA

View Full Version : 2 مشکل در gsmart i300



kamran83
23 September 2008, 10:58 PM
سلام به همه دوستای عزیز. من با 2 تا مشکل برخوردم که هر چی توی سایت گشتم جوابی براش پیدا نکردم..گفتم از دوستان کمک بخوام.
(موبایلم هم gsmart i300 هست)

1. برای استفاده از جی پی اس: موبایلم GPS خودش داره..ولی من چی COM PORT هاشو دستکاری می کنم نمی تونم از برنامه pathway استفاده کنم...چراغ سفید مربوط به جی پی اس..روشن می شه..ولی اونجایی که باید یه سری مختصات و عدد لود کنه...هی می نویسه
flushcomm bufer
در صورتی که قبلا استفاده کرده بودم..ولی مجبورم شدم reset to Fac. set. کنم..بعد از اون نمیتونم استفاده کنم.

2. دو اینکه من هیچ فارسی سازی که سازگار باشه با موبایلم پیدا نکردم...فارسی ساز هایی که اینجا معرفی شد رو گذاشتم..ولی متاسفانه هر دفعه مجبور به reset to Fac. شدم...خواستم ببینم دوستی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟:icon_cry:

متشکرم.

mohammad51
24 September 2008, 10:51 AM
سلام به همه دوستای عزیز. من با 2 تا مشکل برخوردم که هر چی توی سایت گشتم جوابی براش پیدا نکردم..گفتم از دوستان کمک بخوام.
(موبایلم هم gsmart i300 هست)

1. برای استفاده از جی پی اس: موبایلم GPS خودش داره..ولی من چی COM PORT هاشو دستکاری می کنم نمی تونم از برنامه pathway استفاده کنم...چراغ سفید مربوط به جی پی اس..روشن می شه..ولی اونجایی که باید یه سری مختصات و عدد لود کنه...هی می نویسه
flushcomm bufer
در صورتی که قبلا استفاده کرده بودم..ولی مجبورم شدم reset to Fac. set. کنم..بعد از اون نمیتونم استفاده کنم.

2. دو اینکه من هیچ فارسی سازی که سازگار باشه با موبایلم پیدا نکردم...فارسی ساز هایی که اینجا معرفی شد رو گذاشتم..ولی متاسفانه هر دفعه مجبور به reset to Fac. شدم...خواستم ببینم دوستی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟:icon_cry:

متشکرم.

دوست عزيز


اگر قبلا از gps استفاده كرديد و الان نميتونيد اين كار رو انجام بديد يك بار هارد ريست كنيد چون دستكارهايي كه شما كرددي ممكنه براش مشكل ساز شده و نميتونه درست عمل كنه در مورد فارسي ساز هم شما بايد فارسي سازي پيدا كنيد كه روي امارت فون ها جواب بده و نه فارسي ساز ويندوز موبايل رو روي گو شيتون نصب كنيد چون قابل نصب و اجرا نيست :icon_cool

kamran83
24 September 2008, 07:41 PM
خوب از اونجایی که من خیلی ادم سمجیم! بالاخره جی پی اس رو درست کردم...
ولی فارسی ساز رو می ترسم اصلا چیز دیگه ای نصب کنم...
اسمارت فون...مگه با ویندوز موبایل فرق داره؟!؟!؟!:icon_idea من نمی دونستم!!! بعدشم من بازم هیچ فارسی سازی برای اسمارت فون ندیدم...ولی چشم بازم می گردم! مرسی از توجهی که کردید.:icon_cool

kamran83
24 September 2008, 09:42 PM
ببخشید...من نتونستم پست قبلیم رو ویرایش کنم...موبایل من ..هم touch screen داره..هم قلم...پس فکر کنم جزو اسمارت فون ها نمیشه...همون ویندوز موبایله! درست فکر می کنم؟؟؟!:icon_wink