View Full Version : مشكل در بوت شدن سيستم
bmasoudi
21 September 2008, 05:54 PM
با سلام
اگه ممکنه بچه ها راهنماییم کنید
چند وقتی است که کامپیوترم رو روشن که میکنم صفحه اول که آرم گیگابایت میآد و همونتوری هست یعنی دیگه بالا نمیاد رو همون صفحه میمونه دوباره از روی کیس ریستش میکنم دیگه این دفعه تصویر نمیاد بار سوم که از روی کیس ریستش میکنم کامپیوتر بالا میاد و خوب کار میکنه .
مشکل سیستم من چیه ؟؟؟؟؟؟
با تشکر از همتون.
hooman62
22 September 2008, 05:31 PM
ببین هارد دیتکت میشه
از تو بایوس هارد را چک کن
هاردت SATA است یا IDE
اگر برات مقدوره کابل برق هارد را تعویض کن
shahrokh_al
9 October 2008, 04:56 PM
با سلام
چند وقتی است که کامپیوترم رو روشن که میکنم صفحه اول که آرم گیگابایت میآد و همونتوری هست یعنی دیگه بالا نمیاد رو همون صفحه میمونه دوباره از روی کیس ریستش میکنم دیگه این دفعه تصویر نمیاد بار سوم که از روی کیس ریستش میکنم کامپیوتر بالا میاد و خوب کار میکنه .
مشکل سیستم من چیه ؟؟؟؟؟؟
با تشکر از همتون.
سلام دوستان
منم چند روزه مشکل مشابه پیدا کردم به این صورت که مال من اصلا اون صفحه اول نمیاد و باید یا چند دقیقه برق رو قطع کنم یا اینقدر دکمه ریست رو بزنم تا سیستم بالا بیاد.گاهی اوقات هم که صفحه مربوط به مادربرد میاد این پیغام رو میده:
please re-setting cpu frequency in the cmos setup و میگه f1 رو برای ادامه یا delete رو برای ورود به setup بزنید.پاور رو هم عوض کردم.باز مشکل پابرجاست. سی پی یو3.2 amd هست و مادربورد gygabyte لطفا کمک کنید. ممنون
Saeed258
9 October 2008, 05:06 PM
سلام دوستان
منم چند روزه مشکل مشابه پیدا کردم به این صورت که مال من اصلا اون صفحه اول نمیاد و باید یا چند دقیقه برق رو قطع کنم یا اینقدر دکمه ریست رو بزنم تا سیستم بالا بیاد.گاهی اوقات هم که صفحه مربوط به مادربرد میاد این پیغام رو میده:
please re-setting cpu frequency in the cmos setup و میگه f1 رو برای ادامه یا delete رو برای ورود به setup بزنید.پاور رو هم عوض کردم.باز مشکل پابرجاست. سی پی یو3.2 amd هست و مادربورد gygabyte لطفا کمک کنید. ممنون
دروود
شاید مشکل شما از اور کلاک کردن سی پی که بوسیله مادربورد انجام می شود باشد،به هر روی یک بار بایوس خود را به روز(آپدیت)کنید و بعد دوباره ببینید مشکل پا بر جا است یا خیر!
smail
9 October 2008, 05:08 PM
باطري مادربورد را در بياوريد و چند دقيقه بعد بزاريد سر جاش تا تنظيمات كاملا پاك شود و بعد از آن در setup از گزينه load default استفاده كنيد اين كار را ميتوان با جامپر j-bat نيز انجام داد به احتمال زياد درست ميشود
در صورتي كه بيشتر از 3 سال اين مادربورد را داريد باتري را تعويض كنيد
Saeed258
9 October 2008, 05:10 PM
با سلام
مشکل سیستم من چیه ؟؟؟؟؟؟
با تشکر از همتون.
دروود
دوست گرامی،خوب هیچ پیغامی اروری(Error)روی صفحه نمیده؟؟ششما برید تنظیمات پیشفرض بایوس رو فعال کنید ببنید مشکلتون حل میشه..
bmasoudi
9 October 2008, 10:44 PM
دروود
دوست گرامی،خوب هیچ پیغامی اروری(Error)روی صفحه نمیده؟؟ششما برید تنظیمات پیشفرض بایوس رو فعال کنید ببنید مشکلتون حل میشه..
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما
ولی من سیستم را با سیستم دیگر چک کردم حتی bios را آپدیت کردم چند روزی خوب بود باتری بایوس در آوردم دوباره یر جایش گذاشتم ولی بعد از چهار روز دوباره به حالت اول برگشت هنگام بالا آمدن سیستم هیچ پیغامی هم نمیدهد.
از هر کسی هم سوال میکنم جواب درستی بهم نمیده.
اگه باز هم میتونین رهنماییم کنید.
Saeed258
10 October 2008, 01:08 AM
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما
ولی من سیستم را با سیستم دیگر چک کردم حتی bios را آپدیت کردم چند روزی خوب بود باتری بایوس در آوردم دوباره یر جایش گذاشتم ولی بعد از چهار روز دوباره به حالت اول برگشت هنگام بالا آمدن سیستم هیچ پیغامی هم نمیدهد.
از هر کسی هم سوال میکنم جواب درستی بهم نمیده.
اگه باز هم میتونین رهنماییم کنید.
دروود
دوست گرامی،شاید مشکل از باتری بایوس باشد،اگر ممکن بود براتون باتری رو عوض کنید،اگر مشکل حل نشد،سیماس مادر بوردتون رو ریست کنید!ببینید درست میشه؟
shahrokh_al
10 October 2008, 07:47 PM
من هم باطری رو در اوردم ولی مشکل حل نشد
shahrokh_al
10 October 2008, 09:35 PM
دروود
من این error رو دارم:
please re-setting cpu frequency in the cmos setup و میگه f1 رو برای ادامه یا delete رو برای ورود به setup بزنید.پاور رو هم عوض کردم.باز مشکل پابرجاست. سی پی یو3.2 amd هست و مادربورد gygabyte
Saeed258
11 October 2008, 12:58 AM
شما بایوستون رو به تنظیمات اولیه اش برگردوندید؟مادربوردتون از چه برندی هست؟معمولا این ارور مربوط به اورکلاک اتوماتیکه که مادربورد برای سی پی یو تنظیم می کنه و الان ارور از اونه،حالا شما یه بار برگردونید تنظیمات اولیه،اگه شد تنظیمات safe و نتیجه رو اعلام کنید..
Saeed258
11 October 2008, 10:17 PM
خمونطور که دوست گرامی smail (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=483) هم فرمودند،شما چک کنید ببینید اصلن مادربورد،هاردتون رو میشناسه؟یا اگر امکانش براتون بود همه هاردها و اوپتیکال درایوها رو از مین بورد جدا کنید و نتیجه رو اعلام کنید..
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.