View Full Version : هیوندا کوپه یا مزدا3...؟
mr_black
20 September 2008, 05:09 PM
قرار بود دوستان دیگه این تاپیک رو ایجاد کنن..چون خبری نشد دست بکار شدم :icon_cool
لطفا از جمله های تکراری مثل:تو یه کلاس نیستن و....بپرهیزید.مرسی
نظر بدید و از تجربه هاتون بگید.ممنون
Mr.Sina
20 September 2008, 05:32 PM
کلا مزدا ماشین تره و به قیمتش میارزه و افت کمتری هم داره! ماشین کم خرجی هم هست!ولی هیوندا مخارج بسیار بالاتری داره!
ولی در عوض هیوندا مجهز به موتور 6 سیلندر و ESP هستش که کمی ادم رو وسوسه می کنه!
برتری مزدا 3 نسبت به هیوندایی کوپه:
1.سیستم صوتی قوی تر
2.ایربگ بیشتر
3.ریموت روی فرمان
4.جای بیشتر
5.خدمات بهتر
6.بسیار کم خرج
7.کیفیت ساخت بهتر
مزایای هیوندا:
1.موتور قوی تر
2.کروز کنترل
3.ESP
با این حال من ظاهر هیوندا رو خیلی دوست دارم و همینطور موتورش یک مزیت خیلی مهمه! و به هیوندا رای میدم..
afshin_k
20 September 2008, 07:47 PM
1) ایربگ کوپه 4 تاست و چون معمولا دو نفر داخله ماشین هستند کافیه
2)فضای بیشتر و کمتر بستگی به خود طرف داره که آیا ماشین دو در میخواد یا 4 در
3)کوپه هم ریموت روی فرمان داره
4)کیفیت ساخت هم خوبه چون کاملا کره ای هستش و مثل مزدا3 دست ایرانی داخلش نرفته
مزایای کوپه نسیت به مزدا3 )
شتاب بهتر
گیربکس معمولی هم داره که 6 سرعته هستش
موتور قویتر
خصوصیت اسپرتی بالاتر
ظاهر متفاوت نسبت به خودروهای معمول
فضای داخلی اسپرت تر و حس اسپرتی بیشتر
هندلینگ بهتر
مشکلات کوپه:
بازار دست دوم بسیار بد باتوجه به دو در بودن
مصرف سوخت بالاتر با توجه به 6 سیلندر بودن
گستردگی خدمات دهی نسبت به گروه بهمن پایینه
نمیدونم چطوری میگید هیوندای مخارجش بالاست؟! حالا اگر هیوندای در ایران نبود ممکن بود یه کم قبول می کردم ولی حالا خودم هیوندای دارم و اصلا قبول ندارم!!!
alidesign
20 September 2008, 08:26 PM
من با coupe یه حال دیگه ای میکنم ،مزدا طراحیش یجوراییه ،coupe جدیدم که بیاد که مزدارو میزاره تو جیبش
اینو میگم =>
http://www.cars.com/features/autoshows/2008/losangeles/coverage/images/hyundai_genesis_coupe/hyundai_genesis_coupe_0_430.jpg
Mr.Sina
20 September 2008, 09:39 PM
1) 3)کوپه هم ریموت روی فرمان داره
4)کیفیت ساخت هم خوبه چون کاملا کره ای هستش و مثل مزدا3 دست ایرانی داخلش نرفته
نمیدونم چطوری میگید هیوندای مخارجش بالاست؟! حالا اگر هیوندای در ایران نبود ممکن بود یه کم قبول می کردم ولی حالا خودم هیوندای دارم و اصلا قبول ندارم!!!
دوست عزیز نه کوپه نه توسان ریموت فرمون ندارن!
کیفیت ساخت کوپه خوبه ولی مزدا به مراتب ازش بهتره! دوست عزیز مثلا داشبوردش که کاملا وارد می شه چه ربطی به ساخت ایرانی داره؟؟
شما که خودت هیوندای داری حتما تاحالا لنت و روغن عوض نکردی که حدود 300 تومن پول بدی!!کلا هیوندای مخارجش بالاس !!
good_rally
20 September 2008, 10:14 PM
این مقایسه از اول اشتباه است .
یک ماشین کوپه رو چه جوری میخوایید با یک سدان مقایسه کنید.
به نظرم هیوندای کوپه رو حداقل باید با رنو مگان کروک مقایسه میکردیم که حداقل از نظر ابعد بدنه در یک کلاس باشند .
کوپه ماشینی است که تمام خصوصیاتش بر مبنای ماشین کوپه واسپرت طراحی شده .
در حالی که مزدا 3یک سدان است که هم قابلیت خانوادگی دارد وهم مقداری هم خصوصیات اسپرت دارد .
مقایسه این دو خودرو زمین تا آسمون با هم فرق داره وهر کدوم خصوصیاته خاص خودشونو دارند وهیچ وقتم این مقایسه به انتها نمیرسه چون این مقایسه از پایه اشتباه است ودر هیچ جای دنیا همچین مقایسه ای انجام نمیشه.
mr_black
20 September 2008, 10:50 PM
این مقایسه از اول اشتباه است .
مقایسه این دو خودرو زمین تا آسمون با هم فرق داره وهر کدوم خصوصیاته خاص خودشونو دارند وهیچ وقتم این مقایسه به انتها نمیرسه چون این مقایسه از پایه اشتباه است ودر هیچ جای دنیا همچین مقایسه ای انجام نمیشه.
قرار شد از این صحبتا نباشه...هر 2 تا ماشینیو میشه باهم مقایسه کرد.منتها بعضی از مقایسها بدیهیه و جوابش معلومه مثل مقایسه پیکان و آزرا !! ولی بعضی دیگه از مقایسها سلیقه ای هست و تجربی مثل همین تاپیک....درسته:هر کدوم خصوصیاته خاص خودشونو دارند...شما بگو خصوصیاته کدوم بهتره؟
احمدLX
20 September 2008, 11:45 PM
یکی از دوستان قبلا مزدا 3 داشته و الان کوپه خریده ما ازش سوال کردیم به نظرش کدوم با ارزش تره البته هنوز پاسخی نداده و احتیاج به باز کردن تاپیک جدید نیست تو همون تاپیک مزدا پاسخ میده
به نظر من این تاپیک اشتباه است البته تنها وجه تشابه این دو ماشین اینه که هردوشون اسپرت هستند
همین
A J ZERO
21 September 2008, 02:52 AM
دوست عزیز نه کوپه نه توسان ریموت فرمون ندارن!
کیفیت ساخت کوپه خوبه ولی مزدا به مراتب ازش بهتره! دوست عزیز مثلا داشبوردش که کاملا وارد می شه چه ربطی به ساخت ایرانی داره؟؟
شما که خودت هیوندای داری حتما تاحالا لنت و روغن عوض نکردی که حدود 300 تومن پول بدی!!کلا هیوندای مخارجش بالاس !!
در مورد ریموت درست میگید نداره البته مدلهایی هستن که به جای کروز کنترل دارند(در دفترچه هم ذکر شده) اما در ایران نه.
کلا پخش فابریک کوپه اصلا خوب نیست و مال مزدا بهتره واقعا.اما میشه پخش رو راحت عوض کرد چون جای پنلش عادیه.من که کنترل روی فرمون هم خودم گذاشتم.
در مورد مخارج هم روغن و فیلترش 34500 هست و لنت هم اگه ماشین دندهای باشه مصرف لنت یک سوم میشه لنتش هم 58000 جلوش هست و عقب ارزونتر.
خدمات پس از فروش هم تو شیراز نمایندگی هیوندای بیشتر هست و اگر ماشین گارانتی هم داشته باشه که خیلی خوبه و غیر از قطعات مصرفی دیگه خرجی نداره.
من از قیمت قطعات مزدا 3 خبر ندارم امادر مورد کوپه زیاد نیست خیلی.
داشبورد هم به نظر من کیفیتشون در یه حد هست.
یکه دیگه از مزیت های مزدا نسبت به کوپه تکان کمترش هست.کوپه چون پایینتر هست لرزش بیشتری داره.
در ضمن در مورد ایربگ هم دوستمون درست فرمودن.دو ایربگ جلو و دو ایربگ جانبی برای دو نفر کافیه به نظر من.
و آخر ایتکه با توجه به 2 در بودن کوپه مشخص که مزدا جادارتره اما این دیگه به شرایط خریدار بستگی داره که چه جور ماشینی بخواد.
کوپه جای عقب زیادی نداره.مخصوصا قسمت سر چون شیشه عقب فضای سر رو محدود کرده.
ولی کلا کوپه یه چیز دیگست.
chormang
22 September 2008, 03:15 AM
يکي از دوستان قبلا مزدا 3 داشته و الان کوپه خريده ما ازش سوال کرديم به نظرش کدوم با ارزش تره البته هنوز پاسخي نداده و احتياج به باز کردن تاپيک جديد نيست تو همون تاپيک مزدا پاسخ ميده
به نظر من اين تاپيک اشتباه است البته تنها وجه تشابه اين دو ماشين اينه که هردوشون اسپرت هستند
همين
منم با احمد موافقم....اگه همون جا و در همون تاپيک قائله ختمه به خير ميشد بهتر بود.......آخه گل پسر رکن اول قياس کلاسه اونهاست......آخه اگه ما قياسه مون علمي نباشه و فقط از روي سليقه باشه که صحيح نيست......شايد دوسته ما هم واقعا يه حسن هايي توي کوپه ببينه و همچنين در مزدا ..... ولي خب اصلاً کلاسشون با هم فرق ميکنه.....
mr_black
22 September 2008, 06:26 AM
ما هر چی میگیم نره شما میگین بدوش..شاپسر منم میدونم مقایسه باید علمی باشه ولی مثل اینکه شما توی ایران زندگی نمیکنی! اینجا کوپه دیگه ای تو این رنج و قیمت نیست و ماشینی که بهش نزدیک باشه و بشه باهاش مقایسه کرد همین مزدا3 هست...
chormang
22 September 2008, 08:17 PM
ما هر چي ميگيم نره شما ميگين بدوش..شاپسر منم ميدونم مقايسه بايد علمي باشه ولي مثل اينکه شما توي ايران زندگي نميکني! اينجا کوپه ديگه اي تو اين رنج و قيمت نيست و ماشيني که بهش نزديک باشه و بشه باهاش مقايسه کرد همين مزدا3 هست...
رئيس همه شاه پسر ها ما در کل مخلصتيم و اگه دعا کني ما هم تا يه چند وقته ديگه توي اين مملکت نيستيم......آخه اين دليل ميشه که چون ما کوپه نداريم بياييم و اونو بايه سدان مقايسه کنيم....اونم با موتوري ضعيف تر....طراحي آيروديناميکي پايين تر و شايد ايمني کمتر........حالا اومديم و دوستان گفتند شتاب و سرعت و راحتي کوپه بيشتره....که حتما همينطور هست حالا چون چيزي نداشتيم که باهاش مقايسه کنيم بايد يک قياس اظهر من الشمس انجام بديم......اگه کوپه با پيشرانه 2 ليتري در ايران بود تا حدودي اين مقيسه رو منطقي تر مي کرد........
mr_black
22 September 2008, 11:59 PM
حالا اومديم و دوستان گفتند شتاب و سرعت و راحتي کوپه بيشتره....که حتما همينطور هست حالا چون چيزي نداشتيم که باهاش مقايسه کنيم بايد يک قياس اظهر من الشمس انجام بديم......اگه کوپه با پيشرانه 2 ليتري در ايران بود تا حدودي اين مقيسه رو منطقي تر مي کرد........
پس چجوریه که تو رای گیری تا الان 10 نفر به مزدا 3 رای دادن؟ پس زیادم "اظهر من الشمس" نیست:icon_surp
nojex
23 September 2008, 02:58 AM
دوستان بهتره به این بحث خاتمه بدید ! در صورت ادامه تاپیک قفل خواهد شد .
mr_black
24 September 2008, 04:58 AM
چرا پست قبلی منو پاک کردید؟پرسیده بودم دوستانی که به مزدا3 رای دادن علتشم بگن.ممنون
mehran_tavakoli
24 September 2008, 12:15 PM
به نظر من 2 تا چیز مختلف هست
مزدا 3 ماشینی هست خانوادگی ولی کوپه ماشین خانوادگی نیست
هر 2 ماشین تیپ اسپورت دارن ولی مهمترین تفاوتشون فضای صندلی عقب هست
از لحاظ مسافرت مزدا 3 بهتره و فضا بشتر داره
از لحاظ ماشین شهری من کوپه رو توصیه میکنم
همچنین اگر شما از لحاظ فضای ماشین مشکلی نداری کوپه میتونه ماشین خوبی برات باشه
ANDYLOVERS
24 September 2008, 04:05 PM
برای دو نفر کوچه خوبه .
برای چهار نفر مزدا 3 .
ولی کوپه خیلی نازه .
M
hesamhf
3 October 2008, 01:19 PM
سلام آقا من الان یک ماه بیشتره که مزدا3 رو با کوپه عوض کردم الانم راضیم (البته از مزدا3 هم راضی بودم) اما محاسن کوپه به مشکلاتش میچربه! یعنی :
درسته که از مزدا3 خشکتره ولی به خاطر همین خشکی هندلینگه فوق العاده بالاتری از مزدا3 داره که به نطر من میچربه!
مصرف سوخت بالاتری داره چون 6سیلندره و vvti نداره ولی شتاب فوق العادای داره اینم میچربه!(فرقش 1 باک در ماهه تقریبا 40 لیتر در ماه بیشتر میسوزونه)
به میزان پولی که میدی ماشین تک تری میخری چون الان مزدا3 واقعا زیاد شده تو خیابونها این یکم میچربه!
جاش کمتره و برای 3نفر هم خوب نیست چه برسه به 4 نفر اما ما 2نفریم!(کلا نمیچربه!!!)
جمع بندی: اگه برای خانواده میخواین نخرین اگه دونفرین با یه بچه حتما بخرین چون نگرانی اینکه بچه در عقب رو باز کنه نداره! دیگه اینکه سلامتی از همه اینا بهتره تنتون سالم باشه ژیان سوار شین
amin73
7 October 2008, 06:32 PM
سلام دوستان ما يه خونواده ي 4 نفره ايم كه مسافرت زياد نميريم و واسه تو شهر ميخوام يكي از اين دو تارو بردارم .كدومو پيشنهاد ميكنين از نظر كلاس و ... تو شهر ؟ :icon_evil
khosrobehzadi
8 October 2008, 09:26 AM
اينم خبري از آخرين قيمت كوپه :
http://www.piico.ir/portal/DesktopModules/Contents/assets/CU-350-7.jpg
هیوندا-کوپه
کد CU- قرمز
مدل
2008-فول آپشن سفارش خلیج
مشخصات موتور و دنده
6سیلندر-2700 سی سی-دنده اتوماتیک
امکانات
ABS- دو عدد ایربگ - رادیو ضبط - رینگ آلومینیومی - لاستیک 45/215-کروز کنترل- آینه گرمکن + آینه برقی - ریموت کنترل -صندلی چرم -تهویه هوا دیجیتال - داخل دستگیرۀ فلزی - صداگیر موتور به داخل - داخل مشکی - سان روف -باله عقب - شیشه شورو برف پاک کن عقب- صندلی اسپورت مدل لامبورگینی - لنز چند جهته
فروش نقدی و تحویل فوری
410،000،000 ریال
http://www.piico.ir/portal/DesktopModules/Contents/assets/CU-350-7.jpg
هیوندا-کوپه
کد CU- قرمز گوجه ای
مدل
2008-فول آپشن سفارش اروپا
مشخصات موتور و دنده
6سیلندر-2700 سی سی-دنده اتوماتیک
امکانات
ABS- دو عدد ایربگ -ESP - رادیو ضبط - رینگ آلومینیومی - لاستیک 45/215-کروز کنترل- آینه گرمکن + آینه برقی - ریموت کنترل -صندلی چرم -تهویه هوا دستی - داخل دستگیرۀ فلزی - صداگیر موتور به داخل - داخل قرمز - سان روف -باله عقب - شیشه شورو برف پاک کن عقب- صندلی اسپورت مدل لامبورگینی - لنز چند جهته
فروش نقدی و تحویل فوری
415،000،000 ریال
كوپه ماشين باحاليه ولي من با توجه به يك مقايسه كلي بين امكانات ، قيمت و ساير مسايل دخيل در اين مقايسه به مزدا 3 رأي ميدم.
:lover:
mazyar -3
12 October 2008, 12:56 PM
سلام دوستان
من تازه عضو هنجمن شده ام. در خصوص مقايسه اين دو خودرو بايد عرض كنم كه من مزدا3 داشتم و مدتي هم با كوپه رانندگي كرده ام. از نظر هندلينگ كه دوستمون گفتند به نظر من مزدا3 فوقالعاده خوب است و در مقايسع با زانتيا بسيار بهتر است پس تفاوت جزئي با كوپه از اين لحاظ اصلا به چشم نمي آيد. در مورد شتاب نيز 9 ثانيه در نقابل 8.5 ثانيه زياد چشمگير نيست . از سوي ديگر مصرف كمتر مزدا3 با كارت سوخت و راحتي بيشتر و طراحي داخليي زيبا تر و كيفيت بالاتر مزدا به وضوح ديده مي شود . به عنوان مثال درپوش پلاستيكي كنار صندلي عقب كوپه واقعا تو ذوق مي زند. در ضمن ماشين 6 سيلندر با 160 اسب بخار واقعا جاي بحث دارد در حالي كه مزدا 3 با 4 سيلندر 150 اسب قدرت دارد. البته من مدتي در خريد كوپه دو دل بودم و آخر قيدش رو زدم چون افت قيمت وحشتناكي نيز دارد.
mehran_tavakoli
22 October 2008, 08:45 PM
به نظر من هر 2 ماشین جنبه اسچورتینگ دارن
و بین این 2 ماشین کیفیت رو من به کوپه میدم
ولی خوب کوپه ماشین 2 نفر هست و به نظر من ایراد بزرگی برای یک ماشین با قیمت بالا هست
hesamhf
22 November 2008, 12:09 PM
امروز اومدم یه تفاوت دیگه بین مزدا3 و کوپه رو بگم که اولش یه حسن بود اما الان نه!!
اونم اینه که ماشین خیلی تو چشمه و اصلا برا تاب خوردن تو شهر خوب نیست چون اگه بیشتر از دو سه بار از یه خیابون رد بشی تابلو میشی مخصوصا برادران عزیز امنیت اخلاقی که بنده را 2 بار تا حالا و خانومم رو یه بار مورد لطف قرار دادن و جمعا 20 روز ماشین تو پارکینگ بود!!!!!!!!!!
drnariman
1 December 2008, 05:49 PM
فقط به جرم چرخ خوردن؟!!!!:icon_ques
james_hetfiel
2 December 2008, 01:06 PM
بنظرم تو این رنج قیمت با دودر بودن کوپه یکم آدم مشکل پیدا کنه ولی خوب از نظر قیافه که اونهم کاملا سلیقه ایه من خودم کوپه رو خیلی دوست دارم، باهاش رانندگی نکردم، با مزدا 3 4 روزی روندم عالی بود ولی خودم دوست دارم کوپه داشته باشم
hesamhf
10 December 2008, 04:00 PM
فقط به جرم چرخ خوردن؟!!!!:icon_ques
نه به جرم با کوپه چرخ خوردن وکلا با ماشین مدل بالا چرخ خوردن!!!
msa85
12 January 2009, 12:38 AM
مزدا 3 خیلی با صرفه تر بنظر می رسه.
هیوندا کوپه چون گران تره دلیلی بر برتری نداره .
با وجود موتور قوی ترش زیاد چالاک نیست و دیده شده تو سر بالایی از مزدا جا مانده.
جلو داشبرد مزدا بسیار زیبا تر هیوندا است.
در کل من به مزدا رای دادم.:icon_arro
Rain Man 4498
8 February 2009, 05:38 PM
سلام
به نظر من کوپه خیلی بهتر از مزدا3 است هم از لحاظ کلاس هم از لحاظ سرعت وشتاب در کل ماشین خوبیه
من به کوپه رای دادم.
Masoud 206-16v
27 August 2009, 10:49 PM
این یا اون؟!
http://www.picamatic.com/show/2009/08/27/10/14/4874665_bigthumb.jpg (http://www.picamatic.com/view/4874665_image0/)
Mazda-Drive
28 August 2009, 01:43 AM
مقایسه جالبی بود. اما با در نظر گرفتن اینکه مزدا خودرویی مونتاژ داخل هست و حذف تعدادی آپشن و هیوندای کوپه خودرویی وارداتی و بدون حذف آپشنی. اگر مزدا هم آپشن ESP آن حذف نشده بود چیزی از کوپه در پایداری کم نداشت.
DySpraxia
28 August 2009, 02:00 AM
به نظر من اصلا مقایسه این دو ماشین با هم اشتباهه .. 6 سیلندر کوپه با 4 سیلندر ........
haftsin
28 August 2009, 03:43 AM
یه جورایی هر دو تا ماشین جوون پسندند تا خانواده پسند.
ولی خب یکیش سدان 4 در و یکیش هم کوپه 2 در .
mil-i300
28 August 2009, 04:57 AM
تو شهر رو نگاه کنی... کوپه یه ابهت دیگه ای داره..!!
ولی از سواری مزدا هم نمیشه گذشت..!!!
Farhad LX
28 August 2009, 04:08 PM
از چراغ جلوهای کوپه زباد خوشم نمیاد.انگار باد کرده:icon_sad::icon_twis
مزدا 3 رو ترجیح میدم
mr_black
28 August 2009, 05:23 PM
دوستان..این مقایسه قبلا توسط بچه های خودمون انجام شده.یه سری بزنید به:
http://www.phallz.com/showthread.php?t=45778
Mazda-Drive
28 August 2009, 07:10 PM
من به مزدا 3 رای دادم. من همیشه اول به سال ساخت خودرو نگاه میکنم بعد به امکانات و رده. مزدا در سال 2004 رونمایی شد و با آن امکانات روز . اما کوپه در سال 2007 رونمایی شد و با پیشرفت 3ساله امکانات. مزدا هم با اینکه موتور 2 لیتری داره اما واقعا مصرف پایینی داره. مزیت مزدا3 اینه که در داخل ایران کارت سوخت داره. اگر حجم باک هر دو خودرو رو 50 لیتر بگیریم با 5 هزار تومان برای مزدا 3 و 20 هزار تومان برای کوپه میشه 1 باک بنزین معمولی زد. که با توجه به مصرف پایین مزدا با همین 1 باک میتوان 800 کیلومتر را رانندگی کرد.اما کوپه 100% موتواند فقط نصف این مصافت را طی کند.که با توجه به خرید گرونتر کوپه خرج چند برابری هم نسبت به مزدا داره. امکانات مزدا 3 هم با اینکه 3 سال زودتر رونمایی شده با کوپه برابری میکنه. از لحاظ شتاب و سرعت و هندلینگ هم مزدا دست کمی از کوپه نداره.
A J ZERO
28 August 2009, 08:03 PM
شتاب کوپه دنده ای اصلا با اتومات قابل مقایسه نیست.
با مزدا3 دوستام زیاد از 0 کورس گذاشتم.با اختلاف 5 6 ماشین جلو میفته و همینجور هم فاصله بیشتر میشه.با کوپه اتومات دوستان هم گرفتیم اختلاف یکم کمتر بود اما بازم زیاد بود.فیلمشم هست.
با آزرا هم چند بار امتحان کردم 1 تا 2 ماشین جلو میفتادم اما رود 140 آزرا میرسید.
خلاصه کوپه دنده ای اختلاف شتابش با اتومات زیادتر از .5 یا .7 اعلام شدست یا حداقل افت شتاب دنده ای کمتره.
اما به نظر من گیربکس اتومات مزدا از کوپه اتومات بهتره.
هندلینگ کوپه خیلی بهتره البته esp هم کمک میکنه.
کلا مزدا نرمتر و جادارتر و خانوادگی تر هست و کیفیت داخلشم بهتره اما نه خیلی.مثلا دسته دنده کوپه دنده ای خیلی قشنگتره و با چرم بهتر.
داشبوردم کاملا سلیقست.من نور آبی با گیج های اسپرت کوپه رو بیشتر دوست دارم.
اگه خانوادتون بیشتر از 2 نفر و ماشین جادار دیگه ای هم نیست تو خونه اصلاااا کوپه نخرید.اذیت میشید.
Real Madrid
29 August 2009, 08:17 PM
دلم میگه کوپه اما عقلم میگه مزدا.:icon_arro
mehran_tavakoli
29 August 2009, 08:24 PM
سلام .
دلم میگه کوپه اما عقلم میگه مزدا
اگر بدونی ماشین 6 سیلندر چطوری بنزین مصرف میکنه دل و غقلت میگه مزدا 3:icon_razz.
کوپه ماشین خانوادگی نیست و در عین حال مصرف زیادی هم داره(یه موقع هست شما ماشین 6 سیلندر میگیری عوضش جا زیاد داری واسه مسافرت ها)
ولی کوپه پولی که میدی فقط به خاطر شتاب بالای ماشین هست.
اگر به لحاظ بنزین مشکلی نداری-و میتونی علاوه بر کوپه یه ماشین دیگه برای مسافرت داشته باشی!! کوپه بگیر!
اگر نه! بدون شک مزدا 3
hesamhf
8 October 2009, 11:42 AM
مقایسه جالبی بود. اما با در نظر گرفتن اینکه مزدا خودرویی مونتاژ داخل هست و حذف تعدادی آپشن و هیوندای کوپه خودرویی وارداتی و بدون حذف آپشنی. اگر مزدا هم آپشن ESP آن حذف نشده بود چیزی از کوپه در پایداری کم نداشت.
خیر برادر
کوپه اصلا با esp خاموش پایداری به مراتب بالاتری داره از مزدا3
البته چالاکی مزدا3 مخصوصا در دنده 2 وقتی 1 پر نشده باشه زبانزد خاص و عامه!!!!:icon_razz
تك سوار
6 February 2010, 01:21 AM
براي كسي كه رانندگي اسپورت يا شتاب و هندلينگ بالا علاقه داره هيونداي كوپه بهتره و براي كسي كه به نرمي و جاداري اهميت ميده مزدا 3
sepehr-saheli
6 February 2010, 01:57 AM
خیر برادر
کوپه اصلا با esp خاموش پایداری به مراتب بالاتری داره از مزدا3
البته چالاکی مزدا3 مخصوصا در دنده 2 وقتی 1 پر نشده باشه زبانزد خاص و عامه!!!!:icon_razz
سلام استاد بزرگوار
ممکنه بفرمایید این اطلاعات بسیار با ارزش و خاندنی :icon_mrgrاز کدوم منبع یا انبار پیدا کردید تا ما هم از جهل بیرون بیایم!!!!!!!!!!!!؟
ضمنا در مورد دنده 2 هم نظرتون در مورد اینکه اصلا گاز ندیم چیه؟(تو دنده 1 اگه گاز ندی بعد بره در دنده 2 و بعد آیا شتاب بگیر نه نمی گیره)دووووووووسستتتتتتتتتت عززییززز یکم علمی صحبت کن خوب گازو پر کن .:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz
amir eshghefarmon
6 February 2010, 02:00 AM
براي كسي كه رانندگي اسپورت يا شتاب و هندلينگ بالا علاقه داره هيونداي كوپه بهتره و براي كسي كه به نرمي و جاداري اهميت ميده مزدا 3
البته دوست عزیز شتاب کوپه در مقابل موتورش بسیار کم هست و در واقع نسبت به موتور مزدا 3 از بازده کمتری برخوردار هست با 6 سیلندر و 2700 سی سی.:icon_surp
VITO CORLEONE
6 February 2010, 09:58 AM
دلیلشم طراحی قدیمی موتورش هست ! نمی دوم چرا یک موتور جدید برای این ماشین طراحی نکردن شاید 3 بار این ماشین فیس لیفت شده ولی موتورش تغییر نکرده البته کوپه جدید فکر کنم موتوری جدید هم داشته باشه
Saliary
6 February 2010, 10:38 AM
آخه مزدا 3 کجا و هیوندای کوپه کجا.....
مزدا 3 درسته قورتش میده. مطمئن باش.
VITO CORLEONE
6 February 2010, 10:51 AM
حرفی بزنید که بگنجه !! چه جوری می خواد ماشین 6 دنده رو بگیره ؟؟
soheilm
6 February 2010, 11:03 AM
دوست عزیز
واقعا فکر میکنی مزدا هیوندای کوپه رو قورت میده؟؟؟؟
با آمار و ارقام دو خودرو توجه کن
Saliary
6 February 2010, 01:13 PM
به قدرت موتور هیوندای کوپه زیاد دل نبندید.
بله من هم مثل شما فکر میکردم و روز اول که قیافشو دیدم گفتم این معرکه هست.
ولی وقتی با مزدا 3 و ماکسیما و چند خودروی دیگه که باهاش کورس گذاشته بودن رو دیدم نظرم کاملا عوض شد.
کوپه قدرت موتورش ظاهری هست و در عمل هیچ بازده ای نداره.
ولی نمیگم که در مقابل مزدا هیچ حرفی واسه گفتن نداره. بلکه نسبت به اون محاسن بسیار زیادی داره.
بنظر من ارزش خرید نداره.
تك سوار
6 February 2010, 02:18 PM
دوست عزيز لطفا كمي منطق و استدلال
مطمئن باشيد كوپه در چشم به هم زدني مزداسه رو قورت ميده چون براي قورت دادن ساخته شده
يه سدان 2ليتري اصلا قابليت رقابت با يه كوپه 2.7 ايتري رو در شتاب و قدرت مانور نداره اونم سداني كه تو ايران اسمبل ميشه
sepehr-saheli
6 February 2010, 02:18 PM
هیوندا کوپه بازده موتورش افتضاحه.مجله ماشین هم مقایسه کرده این 2 رو برید بخونید
amir eshghefarmon
6 February 2010, 03:15 PM
بله بازده موتوریش ضعیف هست نسبت به تعداد سیلندر و حجم موتور:icon_cool ولی مزدا رو در سرعت و شتاب با اختلاف کمی میگیره به عداد اگه توجه کنید کاملا آشکار هست.ولی بنظر من مقایسه یه سدان اسپرت با یه کوپه اشتباه هست جون به جز قیمت هیچ وجه اشتراک دیگه ای ندارند.
sepehr-saheli
6 February 2010, 04:10 PM
بله بازده موتوریش ضعیف هست نسبت به تعداد سیلندر و حجم موتور:icon_cool ولی مزدا رو در سرعت و شتاب با اختلاف کمی میگیره به عداد اگه توجه کنید کاملا آشکار هست.ولی بنظر من مقایسه یه سدان اسپرت با یه کوپه اشتباه هست جون به جز قیمت هیچ وجه اشتراک دیگه ای ندارند.
سلام
صحبت این دوستمون کاملا درسته بحث رو باید علمی انجام داد.همونجور که تو مجله ماشین هم گفته که این هیوندا دقیقا واسه کسایی که میخواهند کوپه سوار شن ولی پول خرید یه کوپه اصیل و واقعی رو ندارن.این ماشین فقط ظاهرش کوپه هست نه قابلیت هاش.حجم موتور این ماشین 2656 سی سی و مزدا3 1999 سی سی هستش و در مقابل توان مزدا 150 و توان کوپه 167 هسب یعنی این 2 ماشین فقط 17 اسب تفاوت دارن این در حالی هست که موتور کوپه 2700 سی سی می باشد.شتاب 0 تا 100 کوپه بنا به اعداد و ارقام مندرجه 5/8 و مزدا 9 ثانیه هست . حداکثر سرعت کوپه 218 و مزدا 209 کیلومتر هست.دوستی گفته بود که هیوندا کوپه نباید با یه سدان قیاس شه بله درسته ولی اگه هم بخواد با یه کوپه قیاس شه که حرفی واسه گفتن نداره پس بهتره که با همون سدان ها قیاس شه چون موتور این ماشین هم خیلی قدیمیه.کیفیت مزدا بسیار بالاتر ار کوپه هست بخصوص در بخش نشان دهنده ها غربیلک فرمان و اهرم دنده . همچنین مزدا تجهیزات رفاهی بیشتری نسبت به هیوندا داره.بهتره که کوپه های شرکت هیوندا با کوپه های مزدا همچون rx-8 قیاس بشه که قبل از قیاس نتیجه کاملا مشخصه.همچنین در مقایسه ای که انجام شد کهپه افتخار امیز هیوندا یعنی جنسیس کوپه با مزدا3 2010 ispeed با موتور توربو مقایسه شد (تازه نه rx-8) برتری زیاد مزدا نسبت به هیوندا بوده.در مجموع خیلی مونده که هیوندا بخواد خودش رو قاطی بزرگا کنه:icon_arro
VITO CORLEONE
6 February 2010, 06:08 PM
به مقایسه های این مجله آشغال توجهی نکنید هر کی بیشتر بهش پول بده اونو بالا تر می بره یک مشت گوسفند ریختن توش
سلام
صحبت این دوستمون کاملا درسته بحث رو باید علمی انجام داد.همونجور که تو مجله ماشین هم گفته که این هیوندا دقیقا واسه کسایی که میخواهند کوپه سوار شن ولی پول خرید یه کوپه اصیل و واقعی رو ندارن.این ماشین فقط ظاهرش کوپه هست نه قابلیت هاش.حجم موتور این ماشین 2656 سی سی و مزدا3 1999 سی سی هستش و در مقابل توان مزدا 150 و توان کوپه 167 هسب یعنی این 2 ماشین فقط 17 اسب تفاوت دارن این در حالی هست که موتور کوپه 2700 سی سی می باشد.شتاب 0 تا 100 کوپه بنا به اعداد و ارقام مندرجه 5/8 و مزدا 9 ثانیه هست . حداکثر سرعت کوپه 218 و مزدا 209 کیلومتر هست.دوستی گفته بود که هیوندا کوپه نباید با یه سدان قیاس شه بله درسته ولی اگه هم بخواد با یه کوپه قیاس شه که حرفی واسه گفتن نداره پس بهتره که با همون سدان ها قیاس شه چون موتور این ماشین هم خیلی قدیمیه.کیفیت مزدا بسیار بالاتر ار کوپه هست بخصوص در بخش نشان دهنده ها غربیلک فرمان و اهرم دنده . همچنین مزدا تجهیزات رفاهی بیشتری نسبت به هیوندا داره.بهتره که کوپه های شرکت هیوندا با کوپه های مزدا همچون rx-8 قیاس بشه که قبل از قیاس نتیجه کاملا مشخصه.همچنین در مقایسه ای که انجام شد کهپه افتخار امیز هیوندا یعنی جنسیس کوپه با مزدا3 2010 ispeed با موتور توربو مقایسه شد (تازه نه rx-8) برتری زیاد مزدا نسبت به هیوندا بوده.در مجموع خیلی مونده که هیوندا بخواد خودش رو قاطی بزرگا کنه:icon_arro
قدرت مزدا 3 147/7 یا 148 هست نه 150 !! پس اختلافشون می شه 19 اسب نه 17 اسب !
گفتم موتورش قدیمیه باید دید کوپه 2010 با چه موتوری میاد
شما هویندا ایکوس رو دیدی ؟ تا همه کوپه های هیوندا رو ندید الکی روی هوا حرف نزن هنوز زوده بخواد قاطی بزرگا بشه !
sepehr-saheli
6 February 2010, 08:21 PM
به مقایسه های این مجله آشغال توجهی نکنید هر کی بیشتر بهش پول بده اونو بالا تر می بره یک مشت گوسفند ریختن توش
قدرت مزدا 3 147/7 یا 148 هست نه 150 !! پس اختلافشون می شه 19 اسب نه 17 اسب !
گفتم موتورش قدیمیه باید دید کوپه 2010 با چه موتوری میاد
شما هویندا ایکوس رو دیدی ؟ تا همه کوپه های هیوندا رو ندید الکی روی هوا حرف نزن هنوز زوده بخواد قاطی بزرگا بشه !
این که چون موافق شما صحبت نکنه پس آشغالی هست یه حرف مزخرفه و هیچ توجیهی نداره جز نظر شخصی و اینکه براحتی به آدمایی که اطلاعاتشون حداقل از شما بیشتره می گید گوسفند .باشه اصلا 20 اسب کمتر توان داره که چی .اینکه ماشینه آشغالیه توجیه نمی شه.شما بری بالا بیای پایین هیوندا نمی تونه خودش رو قاطی بزرگا کنه . من هیوندا(به قول دوست دانشمندمون هویندا)ایکوس ندیدم فقط شما دیدی اصلا شما زورو ولی با این حرفا هیوندا ایکوس نه سرش سر کوپه های مزدا می تومه بزاره نه هیچ کارخونه دیگه ای . یه کم بورو تو محصولات بنز و بی ام و و آیودی و فورد و لکسوس و ایننفینیتی و ووو ....... تحقیق کن تا از این بی اطلاعی بیرون بیای و به مردم توهین نکنی.
Saliary
6 February 2010, 08:57 PM
فکر نمیکنم موتور 2010 تغییر کنه. شما از جای معتبری خوندید و مطمئن ید؟
فروزنده
6 February 2010, 10:46 PM
این که شتاب وقدرت کوپه بالاتره که مزیت نیست.اینکه مزدا با 2000 سی سی 148اسب قدرت داره یک پدیده محسوب میشده مزیته.بعضی دوستان هم گفتن که کلاس کوپه بالاتره!!!! اینم عجیبه. بازار فروش دست دوم و افت قیمت کوپه با مزدا قابل مقایسه نیست.
Super Oli
7 February 2010, 01:22 AM
پستهای جنجالی حذف گردید.
در صورت ادامه جدال و کل کل تاپیک قفل، و با کاربران خاطی برخورد میشه.
با سپاس
Saliary
7 February 2010, 04:52 PM
خوب چون تو خیابانها کمتر دیده میشه - هر کسی نمیتونه بگیره چون فقط دونفر جاداره و دلایلی که ......
خیلی زیادن. بهمین دلیل برخی این خودرو را باکلاس میدونن.
amir eshghefarmon
7 February 2010, 07:57 PM
خوب چون تو خیابانها کمتر دیده میشه - هر کسی نمیتونه بگیره چون فقط دونفر جاداره و دلایلی که ......
خیلی زیادن. بهمین دلیل برخی این خودرو را باکلاس میدونن.
هیوندای کوپه که 2 نفره نیست !!! 2 در هست برای نشستن روی صندلی پشت صندلی جلو میخوابه مثل پاترول پرادو 2 درب .پشتش هم که نشستم با 192 سانت قدم سرم کاملا چسبیده بود به سقف البته میدونم مشکل از قد من هست:icon_arro ولی واقعا سقفش کوتاه هست فضای پای عقب هم کمی از 206 کمتر هست.:icon_cool
mohammadrezaef
7 February 2010, 09:34 PM
سلام
کلا" به نظر من این مقایسه از پایه و اساس مشکل داره:icon_ques
ماشین کوپه و اسپورت رو نباید با یک سدان اسپورت مقایسه کرد.
هر ماشینی رو باید با ماشین هم کلاس و هم نوع خودش از لحاظ انجین و اتاق مقایسه کرد.
به نظر من کوپه برای ادمی خوبه که فضای سرنشینان عقب براش اهمیت چندانی نداشته باشه چون کوپه متاسفانه فقط برای 2نفر مناسب هست. به فضای سرنشینان عقبش چندان اعتبار و اعتمادی نیست , فضای عقبش جای پای کافی نداره و راحت هم نیست مدام کله ادم به سقف میخوره , خیلی خیلی خشکه , تو مسافرت ادم رو بیچاره میکنه , از همه مهمتر افت قیمت وحشتناکی داره و ماشین بد فروشی هم هست . ولی مزدا دقیقا" بر عکس هیوندای کوپه هست.
کلا" کسی که کوپه میخره باید قید خیلی از مساعل رو بزنه و عملا" باید عاشق ماشین کوپه باشه که هیوندای کوپه رو بخره , از طرفی با ورود کیا سراتو جدید و مخصوصا" نمونه کوپه فوق العاده زیبایی که وارد بازار کرده دیگه جایی برای هیوندای کوپه باقی نمیمونه.
متاسفانه برای عاشقان ماشینهای کوپه در ایران تنوع زیادی وجود نداره و باید تو این مملکت به خرید ماشینهایی مثل هیوندای کوپه و سراتو کوپه بسنده کنند.
VITO CORLEONE
8 February 2010, 09:15 PM
این که شتاب وقدرت کوپه بالاتره که مزیت نیست.اینکه مزدا با 2000 سی سی 148اسب قدرت داره یک پدیده محسوب میشده مزیته.بعضی دوستان هم گفتن که کلاس کوپه بالاتره!!!! اینم عجیبه. بازار فروش دست دوم و افت قیمت کوپه با مزدا قابل مقایسه نیست.
پدیده نیست دوست من فولکس بورا مدل 2005 با موتور 1800 سی سی 150 اسب قدرتشه 2 اسب از مزدا 3 بیشتر
hesamhf
8 February 2010, 10:55 PM
سلام استاد بزرگوار
ممکنه بفرمایید این اطلاعات بسیار با ارزش و خاندنی :icon_mrgrاز کدوم منبع یا انبار پیدا کردید تا ما هم از جهل بیرون بیایم!!!!!!!!!!!!؟
ضمنا در مورد دنده 2 هم نظرتون در مورد اینکه اصلا گاز ندیم چیه؟(تو دنده 1 اگه گاز ندی بعد بره در دنده 2 و بعد آیا شتاب بگیر نه نمی گیره)دووووووووسستتتتتتتتتت عززییززز یکم علمی صحبت کن خوب گازو پر کن .:icon_razz:icon_razz:icon_razz:icon_razz
خدمت دوست بزرگوارم عرض کنم که این اطلاعات نه از جایی در اومده نه تو انبار بوده بلکه اونایی که منو میشناسند میدونن از کجا اومده شما هم اگه تاپیکهای قدیمیتر رو یه مروری بکنین خیلی اطلاعات خوبی بدست میارین
اون زمان که من مزدا 3 داشتم با دوستان زیادی آشنا شدم که همه بعد از مدتی خبره مزدا3 شده بودیم و کم مونده بود کروز مزدا رو هم را بندازیم!(یادش به خیر)
در مورد دنده 2 مزدا به همون تاپیکهای قدیمی رجوع کنید بهتره اگه بخوام دوباره بگم تکرار مکررات میشه و این چیزیه که 99 درصد مزدا سوارا به اون واقفند و اون یک درصد هم نظر شخصیشون رو میگن نه واقعیت رو!! اگه متوجه نشدین(البته بعد از مطالعه اون تاپیکها) بگین تا علمی براتون بگم تا متوجه بشین فقط همین رو بگم که همین پراید خودمون رو با مزدا3 از حالت سکون بزار تو دنده 2 و حرکت کن تا به لحاظ غیر علمی هم بیاد دستت من چی میگم!:icon_cool
hny-siah
9 February 2010, 01:22 AM
پدیده نیست دوست من فولکس بورا مدل 2005 با موتور 1800 سی سی 150 اسب قدرتشه 2 اسب از مزدا 3 بیشتر
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه
اگه نمی دونید بپرسید تا بهتون توضیح بدیم.فولکس بورا توربو شارژر داره(اگه نمی دونید توربو شارژر چیه بپرسید دوستان توضیح بدن)
بله موتور مزدا3 یک پدیدست که در دنیا کمتر مشابه داره.
من تازه وارد این سایت شدم و بعد یک هفته مطالعه صفحات مختلف با دوستان آشنا شدم.جالب که این دوستمون مطالب اینچنین غلط زیاد داره و ............
موفق باشید
VITO CORLEONE
9 February 2010, 01:30 PM
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه
اگه نمی دونید بپرسید تا بهتون توضیح بدیم.فولکس بورا توربو شارژر داره(اگه نمی دونید توربو شارژر چیه بپرسید دوستان توضیح بدن)
بله موتور مزدا3 یک پدیدست که در دنیا کمتر مشابه داره.
من تازه وارد این سایت شدم و بعد یک هفته مطالعه صفحات مختلف با دوستان آشنا شدم.جالب که این دوستمون مطالب اینچنین غلط زیاد داره و ............
موفق باشید
بله اطلاع دارم که توربو شارژر داره ولی توربو حد اکثر می توه 10 اسب اضافه کنه برای موتور 1800 140 اسب زیاده که پدیده هست و و اگه 200 با توروبو می زدن 160 می داد
اگر فکر می کنید که من با جمله نه پدیده نیست مطلب غلطی رئ ارائه کردم مشکل از شماست ! که غلط و درست رو نمی تونید تشخیص بدید
براتون متاسفم
salar68
9 February 2010, 01:55 PM
بله اطلاع دارم که توربو شارژر داره ولی توربو حد اکثر می توه 10 اسب اضافه کنه برای موتور 1800 140 اسب زیاده که پدیده هست و و اگه 200 با توروبو می زدن 160 می داد
اگر فکر می کنید که من با جمله نه پدیده نیست مطلب غلطی رئ ارائه کردم مشکل از شماست ! که غلط و درست رو نمی تونید تشخیص بدید
براتون متاسفم
سلام
توربو شارژ 10 اسب ؟؟؟؟
حداقل توربو شارژ 30 40 اسب رو شاخشه ( یه ست هدرز می تونه 10 اسب هم اضافه کنه )
نمونه بارژ آن سمند EF7 می باشد که معمولی آن با موتور 1700 107 اسب قدرت داره و با توربو 150 اسب قدرت داره
موتور سی 200 جدید 1800 می باشدو 184 اسب قدرتشه !!!
هیج ربطی به این بحث نداره پس اینجا ادمه ندهید
بعدشم رعایت ادب و احترام از همه چیز مهمتره
طبق قوانین اگر از موضوعی اطلاعه دقیقی ندارید اعلام نکنید یا از واژه های مثل فکر می کنم گمان می کنم استفاده کنید
============
موتور مزدا یکی از جدید ها می باشد و به نسبت قدرت مناسبی داره
تقریبا" نسل جدید موتور های 2 لیتری بالای 150 اسب قدرت داره مثل موتور سراتو 156
این موتور2.7 که روی توسان سانتفاه و کوپه هست یه موتور فوق العاده کم بازده هست و دیگه جز توسان روی ماشین دیگه ای نصب نمی شه و تقریبا" از رده خارج شده ( تا چند ماه دیگه هم کلا" نصب نمی شه )
یه حساب کنید می بینید موتور 4 سیلندر دو لیتری کیا 156 اسب قدرت داره اما یه موتور پر مصرف 2.7 فقط تونسته 170 اسب خروجی داشته باشه
برای مثال موتور 2.4 جدیدی که بهینه سازی شده و 4 سیلندر هم می باشد و روی سوناتا و توسان جدید قرار هست نصب بشه 200 اسب قدرت داره
فروزنده
15 February 2010, 07:07 PM
[quote=VITO CORLEONE;792320]پدیده نیست دوست من فولکس بورا مدل 2005 با موتور 1800 سی سی 150 اسب قدرتشه 2 اسب از مزدا 3 بیشتر[/quote
دوست عزیز
من در مقایسه این 2 ماشین و موتور های هم ردیفش گفتم شاید به قول دوستمون یه کمپانی ماشین رو مجهز به توربو شارژ کنه .
Shahryar_S
7 March 2010, 07:30 AM
من تا 1 ماه پیش مزدا 3 تیپ 3 داشتم الان 1 ماه کوپه گرفتم. تفاوتهاشونو میگم
از لحاظ جلب توجه و خاص بودن کوپه. تفات زمین تا اسمون
از لحاز کیفیت داخل ماشین مزدا 1 level بالا تره
از لحاز هندلینگ و لذت رانندگی قابل قیاس نیستن. کوپه شاید تا 5 level بالاتره
مصرف بنزین مزدا خیلی کمتر از کوپه هست و افت قیمت کمتر
از لحاظ موتوری کوپه تا 3 level بالاتره. با مزدا 3 با ماکسیما دنده ای کندم با اختلاف 2 ماشین ماکسیما گرفت. ولی با کوپه با همون ماکسیما دوستم کندم اینبار من با اختلاف 1 ماشین نیم گرفتمش
نتیجه این که کوپه واقعا 1 سر گردن بالاتر از مزدا 3 هستش
Validator
7 March 2010, 03:00 PM
من تا 1 ماه پیش مزدا 3 تیپ 3 داشتم الان 1 ماه کوپه گرفتم. تفاوتهاشونو میگم
از لحاظ جلب توجه و خاص بودن کوپه. تفات زمین تا اسمون
از لحاز کیفیت داخل ماشین مزدا 1 level بالا تره
از لحاز هندلینگ و لذت رانندگی قابل قیاس نیستن. کوپه شاید تا 5 level بالاتره
مصرف بنزین مزدا خیلی کمتر از کوپه هست و افت قیمت کمتر
از لحاظ موتوری کوپه تا 3 level بالاتره. با مزدا 3 با ماکسیما دنده ای کندم با اختلاف 2 ماشین ماکسیما گرفت. ولی با کوپه با همون ماکسیما دوستم کندم اینبار من با اختلاف 1 ماشین نیم گرفتمش
مرسی از مقایسه تون، فکر کنم هزینه نگهداریش (قطعات-خدمات) هم بالاتر از مزدا3 باشه؟
ضمن این که کوپه، ماشین خانوادگی نیست و اسپرتیه...
padkin
7 March 2010, 08:15 PM
فکرمی کنم کوپه ی شما دنده دستی هست ، درسته؟
gilan
7 March 2010, 10:29 PM
من به مزدا 3 رای دادم به نظرم ماشین فقط کندن و شتاب نیست و اینکه مزدا یه خودروی جمع و جور و اقتصادی و بسیار چابکه وکوپه به درد دورزدن تو خیابون و ...(بیشتر به درد جونهای باباپولدار میخوره با اون افت شدیدش تو قیمت دست 2)
Shahryar_S
8 March 2010, 05:43 AM
مرسی از مقایسه تون، فکر کنم هزینه نگهداریش (قطعات-خدمات) هم بالاتر از مزدا3 باشه؟
ضمن این که کوپه، ماشین خانوادگی نیست و اسپرتیه...
من هزینه تمام قطعات 2 ماشین مقایسه کردم کوپه به مقدار خیلی جزیی بالاتره.
در مورد خانوادگی بودن که باید بگم کسی که برای مصرف خانوادگی ماشین میخواد اصلا نباید سراغ کوپه بیاد چون کوپه کاملا 2 نفره هستش
Shahryar_S
8 March 2010, 05:48 AM
فکرمی کنم کوپه ی شما دنده دستی هست ، درسته؟
نه ماشینم اتومات تیپ ترونیک هستش
Shahryar_S
8 March 2010, 05:54 AM
من به مزدا 3 رای دادم به نظرم ماشین فقط کندن و شتاب نیست و اینکه مزدا یه خودروی جمع و جور و اقتصادی و بسیار چابکه وکوپه به درد دورزدن تو خیابون و ...(بیشتر به درد جونهای باباپولدار میخوره با اون افت شدیدش تو قیمت دست 2)
نظز شما در مورد اینکه مزدا 3 ماشین خوبیه کاملا قبول دارم ولی تا زمانی که 1 هیوندای کوپه از کنارمون رد نشه.
منم قبل خرید فکر می کردم باید خیلی پولدار باشی تا کوپه سوار باشی ملی بعد خرید فهمیدم که کوپه خریدن فقط 1 دل شیر میخواد:icon_surp
mmamushy
8 March 2010, 11:36 AM
الان تقریبا مزدا3 یه ماشین خوش قیمت برای یه خانواده 4 نفره که یه پسر جوون داره که هم میخاد ماشین جوان پسند باشه هم نسبتا خانوادگی عالی هست اما کوپه برای یه فرد جوون که میخاد باهاش ستارخان و... رو دور بزنه یه سر و گردن بالاتر هست
شهریار جان اتفاقا فک کنم زدی تو خال چون کسی که کوپه میخره ماشینو فقط واسه خودش میخاد نه خانواده و اون دل شیر هم انچنان اینجا کارایی نداره
away.boy87
8 March 2010, 02:42 PM
تقریبا همه حرفای دوستان رو خوندم ... منم دقیقا بین این دوتا گیر کرده بودم که اخر سر مزدا رو انتخاب کردم
به نظرم این بحث که کوپه فقط برا پولدارا هستو این حرفا اصلا درست نیست ... همیشه پول نیست که انتخاب میکنه ادم خودش باید با عقل خودش انخاب کنه .... مثلا برا من خیلی زور داره کوپه بگیرم و بعد دو سال که خواستم عوض کنم اولا بگردم دنبال مشتری براش و اخرش با کلی افت قیمت ردش کنم
گذشته از اینا انصافا قیافه مزدا خیلی خوشگلتر از کوپه هست (نظر شخصی)
و در تایید فقط این قسمت از حرفای دوست خوبمون gilan باید بگم که اره همیشه گاز دادن و سرعت مهم نیست مخصوصا برا من که یه بار سر این موضوع ماشیینم چپ شد و تا اخر عمر پشیمونم کرد...
الان مزدا 3 دارم و از انتخاب خودم کاملا راضی و خوشحالم
sooroosh.
8 March 2010, 06:10 PM
در مجموع مزدا 3 ماشین بسیار معقول تر و بهتری هست.
away.boy87
9 March 2010, 01:44 AM
در مجموع مزدا 3 ماشین بسیار معقول تر و بهتری هست.
100% تایید میشه :icon_cool
:lover::lover::lover::lover:
padkin
9 March 2010, 10:56 AM
نه ماشینم اتومات تیپ ترونیک هستش
با این حساب کوپه آزرا رو هم میگیره!!! اینطوره؟ ، چون آزرا و ماکسیما تا حدود 100 از هم عقب نمیفتن.
mazyar -3
10 March 2010, 12:20 PM
من از دوستاني كه هر دو ماشينو دارند سوال كردم پرسيدم همگي مي گفتند تا 100 كيلومتر و شتاب مزدا3 و كوپه اتوماتيك تقريبا مساوي شتاب مي گيرند. هندلينگ كوپه خيلي خوبه ولي هندلينگ مزدا3 نه تنها خوبه بلكه خيلي كمتر از كوپه مي كوبه و رانندگي نرمتري داره. ضمنا مصرف كوپه خيليل بيشتره و استهلاك زيادي داره. يعني كوپه تو كلاس خودش كه ماشين اسپرت محسوب مي شه حرفي واسه گفتن نداره ولي مزدا3 تو كلاس خودش از بهترينها بوده و هست .
Garfield
8 June 2010, 02:45 PM
نباید تعصب داشته باشیم. من مزدا 3 دارم و اصلا از هندلینگش راضی نیستم. البته برای رانندگی های نه چندان تند و تیز مشکلی نداره ولی ارتفاع زیاد ماشین (منظورم فاصله کف از زمین نیست منظورم ارتفاع خود اتاق هست) کار رو خراب کرده. و چون همینطوری هم که کفش به یه جاهایی گیر میکنه دیگه جای ارتفاع زدن نداره. برای همین من دارم میفروشمش. به نظر من هندلینگش با یه 206 ارتفاع زده اصلا قابل مقایسه نیست. ولی کوپه رو شنیدم تا 0.84g شتاب جانبی تحمل میکنه که در نوع خودش یه شاهکاره. (حد نرمال شتاب جانبی -مثلا 206- بین 0.40g تا 0.45g هستش)
ضمنا اینقدر نگین بازده موتور پائینه! مگه فقط قدرت موتور شرطه؟ یه نگاهی هم به گشتاور بندازین: 245 (کوپه) در برابر 187 (مزدا) اصلا قابل مقایسه نیستن. حتی گشتاور کمری با موتور خطیبا اون هیکل 218 هستش!
بزرگترین عاملی که باعث شتاب لحظه ای (دقت کنید گفتم شتاب لحظه ای و نه شتاب متوسط) میشه همون گشتاوره! تا حدی که توصیه میکنن در مسابقات، زمان جا زدن دنده جدید موقعیه که بعد از تعویض دنده، دور موتور بیاد روی دوری که ماگزیمم گشتاور رو ایجاد میکنه (نه ماگزیمم قدرت رو) که اینجا برای هر دو ماشین 4000 دور هستش.
برای نمونه گشتاور چند تا ماشین رو براتون اینجا مینویسم:
سوناتا 219
ماکسیما 290 (با اون وزنش)
کمری 218
کمری v6-284
زانتیا 180
MaZi Zo0M Z0oM
17 June 2010, 05:55 PM
هیچوقت فناوری خودرو ژاپنی واصالتش رو با فناوری کره ای با قدمت کمتر رو عوض نمیکنم.کلا تعداد نمایندگی تعمیرگاهی مزدا سواری +نیسان ماکسیما رو ببینید.با اینکه ماکسیما از 80-81 و مزدا هم که 77-78 فعالیتشون بطور جدی شروع شد در مقابل نمایندگی تعمیرگاهی کیا + هیوندای که 3 سال تو کشورمون فعالیت میکنن فقط مقایسه کنید.
amir91
29 July 2011, 11:24 AM
ای کاش من زودتر با این سایت آشنا شده بودم. هر جا که مزدا با خودرو دیگه ای مقایسه میشه تمام مزیتهای خودروی دیگر مهم نیستن ولی مزیتهای خودروی مزدا بسیار کاربردی و تحسین برانگیز معرفی میشن. تو بعضی از صفحات تاپیک از موتور مزدا به عنوان یک "پدیده" نام برده شده. از دوستانی که موتور این خودرو رو پدیده میدونن خواهش میکنم درخواست کنن پستهای خودشونو حذف کنن چون چیزی جز تعصب در اون پست پیدا نمیشه.
حالا بعد از همه این حرفها مگه ما خودرو رو میگیریم که پس فردا بفروشیم که بازار دست دوم همیشه موقع خرید باید مد نظر باشه؟ البته این کار عقلانی هست ولی در شرایطی که 6ماه یکبار خودرو عوض میشه کما اینکه خودروی هیوندا کوپه هم بازار دست دوم خوبی داره.
مساله دیگه که بحث های مزدا سواران رو به یک مشکل تبدیل کرده این هست که تا در برابر خودرویی که قابلیت های بالاتری از خودشون داره مساله برند و ژاپنی بودن رو عنوان میکنن. این رو بدونید که ژاپن تو آسیا پیشرفت کرده ولی تو کل دنیا در برابر برندهای دیگر کشورها چیزی برای گفتن نداره مگر لکسوس.
مساله دیگه تعداد نمایندگی زیاد دلیل بر خوب بودن خودرو نیست . شما میری بقالی لوازم پراید هم میفروشه . آیا پراید خودرو خوبیه؟ یا تو کل ایران یک نمایندگی خدمات پس از فروش پورشه وجود داره و لوازمش هم تو هر بقالی پیدا نمیشه پس پورشه باید خودروی بدی باشه؟
ما داریم تو اینجور بحثها خودروها با قابلیت های فنی اون رو مقایسه میکنیم نه خریدار بعدی اون ماشین مد نظر ماست. نه تعداد نمایندگی هایی که قراره به خودروی ما سرویس بدن مد نظر است. نه کشور سازنده و خصوصیات اخلاقی ملل مد نظر است.
پاینده باشید.
Real Madrid
29 July 2011, 01:19 PM
کلا تو پی هالز 2 تا گروه متعصب داریم .یکی تندر سواران عزیز و یکی هم مزدا سواران گرامی .:icon_surp .
Tohidtm
29 July 2011, 04:11 PM
معلومه پرسیدن نداره!!!!! کوپه یه چیزه دیگه هست!!!
فروزنده
29 July 2011, 05:32 PM
من مزدا 3 نسل قبل رو قابل رقابت با کوپه می دونم. این نظر منه و شاید یکی هم بیاد کوپه رو با ویرون مقایسه کنه.
در خصوص مزدا , مزدا سوار ها تعصب ندارن این ماشین از نظر فنی و کیفی واقعا عالیه.کدوم ماشین تو این رنج قیمت مثل مزدا راحت خریدو فروش میشه؟ با اینکه بهمن دزد اون رو خیلی گرونتر میفروشه ولی باز هم مردم اون رو به عنوان یه خرید مطمئن نگاه می کنند.شما افت قیمت همین دو خودور رو مقایسه کنید
همهچی که شتاب و قدرت نیست .من هم قصد داشتم ماشین پر قدرتی بخرم. ولی الان به وضوح می بینم که کیفیت ژاپن واقعا از کره بالاتر هست.
این مزدا ماشینی هست که از هوندا و تویوتا و نیسان کیفیت ضعیف تری داره. حالا چه برسه به تولیدات لوکس این 3 غول یعنی اکیورا و لکسس و اینفینیتی.ماشینهای ژاپنی تقریبا هم رده آلمان از نظر کیفی هستند.
من تحمل پذیری شتاب جی کوپه رو در حد نیو مزدا می دونم.دقت فرمان اون رو ضعیف تر و فقط برتری اون حجم موتور بیشتر 2700 شش هست که اگه اون اختلاف شتاب جزیی رو هم نمی داشت واقعا مایه شرمساری کره بود.در مقابل نسل قبل مزدا این 2 با توجه به موارد منفی و مثبت همدیگر تقریبا برابر هستند ولی کیفیت بالاتر مزدا و خوشنامی سازنده و افت کم بازار دست دوم مزدا رو برتر می کنه. البته برای کسی شتاب میتونه آنقدر مهم باشه که چشم خودش رو به همه این عوامل ببنده و کوپه بخره . مبارکش باشه.
من هر 2 اینها رو دارم و جانبداری از ژاپن نمی کنم. هرچند وقتی در میان دوستان و همکاران و... تعریف از ماشین کره ای می کنم همه میگن: حالا کره ای خوب شد؟
ولی حقیقت اینه که باید منصفانه نظر داد.
amir91
29 July 2011, 08:23 PM
کاملا مشخصه که از ژاپن جانبداری نکردی دوست عزیز.
خوب این چه کاریه بعضیا میرن بنز و بی ام و و پورشه میخرن بیان همین تولیدات مزدا رو بخرن یا نه برن تولیدات دیگر ژاپنی بخرن.
در مقایسه مزدا3 جدید با خودرو ایکس شتاب مهم بود ولی حالا تو این مقایسه شتاب مهم نیست؟پستهای قبلی خودت رو تو تاپیک مقایسه مزدا3جدید با خودرو ایکس بخون بعدا بگو شتاب مهم نیست.
پاینده باشی
FL66
30 July 2011, 04:45 AM
باز این آقا شلوغش کردو یه تاپیک قدیمیو بالا آورد :icon_mad:
سلام دوستان
لازم شد منم نظرمو راجب این دو خودرو بدم :icon_evil
از نظر طراحی با اینکه یه موضوع سلیقه ایه ولی مزدا از تناسب بیشتری در بدنه نسبت به کوپه برخورداره ، در واقع کوپه به واسطه کوپه بودن و وجود تعداد کم در خیابانهای کشورمون جذاب بنظر میاد :icon_evil
از نظر کیفیت ادوات داخلی هم باز مزدا برتره و کیفیت بالاتری ارائه میده :icon_evil
از نظر سواری کوپه با وجود سیستم تعلیق خشکتر سواری چندان راحتی نداره و با توجه به وضعیت جاده ها و خیابانهای کشورمون خیلی زود به سرو صدا میفته :icon_mad:
ولی در مقابل مزدا با سیستم تعلیق نرمتر سواری راحتتری داره و حتی بعد جند سال استفاده صدای اضافه ای در اون شنیده نمیشه :icon_cool
از نظر هندلینگ کوپه با وجود همین تعلیق خشک ، ارتفاع کمتر ، پهنای بیشتر و رینگ و لاستیکهای با سایز 215/17 هندلینگ بالاتری نسب به مزدای سدان داره ، البته مزدا هم در کلاس خودش از هندلینگ بالا و تحسین برانگیزی برخورداره :icon_evil
کوپه با وجود هندلینگ بالاتر شرایط خوبی در پیچ جاده ها نداره و علتش هم دقت پایین فرمان و عدم تناسبش با یه خودروی کوپه است که همین مشکل باعث میشه تا نتونیم با حس اطمینان پیچهارو با سرعت بالا رد کنیم :icon_mad:
از نظر تکنولوژی موتور و توان موتور ، موتور V6 2.7 کوپه از تکنولوژی و راندمان پایینتری نسبت به موتور 4 سیلندر 2 لیتری مزدا برخورداره و استهلاک و مصرف بالاتری هم داره ، بطوری که خود هیوندای در تولیدات بعدیش این موتورو کلاً کنار گذاشت :icon_mad:
از نظر شتاب هم کوپه با موتوری با 0.7 لیتر حجم بزرگتر و 17 اسب بخار و 58 نیوتن متر گشتاور بیشتر نسبت به مزدا فقط 0.6 ثانیه سریعتره که برتری قابل توجهی در برابر مزدای سدان نداره :icon_mad:
بنظر من کوپه خودرویی که بدلیل استهلاک بالا و تعلیق خشک خودروی با دوامی نیست و خرید نمونه کارکرده این خودرو اصلاً درست نیست ، در حالیکه مزدا با کیفیت بالاتر و استهلاک پایینتر حتی تا سالها هم خودروی با ارزشو با دوامیه :icon_evil
کوپه فقط به واسطه کوپه بودن و قیمت پایین و قرار گرفتن در بازاری بدون رقیب طرفدار پیدا کرده ، وگرنه جذابیت خاصی در این خودرو وجود نداره ، خصوصاً که الان هم سراتو کوپ با ظاهری زیباتر ، امکاناتی بیشتر ، سواری بهتر و موتوری بهتر جایی برای کوپه قدیمی باقی نذاشته :icon_evil
موفق باشید
Real Madrid
31 July 2011, 03:13 PM
می شه دوستان مقایسه ای بین 2 نسل جدید این 2 خودرو هم بذارن .یعنی نیو مزدا رو با جنسیس کوپه مقایسه کنند .
?!...sia
31 July 2011, 04:40 PM
یعنی ماشین 2 لیتری رو با 3.8 هم میشه مقایسه کرد؟!:icon_ques
جلل خالق!!:icon_twis
MaZi Zo0M Z0oM
31 July 2011, 04:43 PM
می شه دوستان مقایسه ای بین 2 نسل جدید این 2 خودرو هم بذارن .یعنی نیو مزدا رو با جنسیس کوپه مقایسه کنند .
با سلام.
دوست خوبم منظورتون نیو با موتور 2.0 لیتری با جنسیس کوپه 2.0 لیتری هست یا با جنسیس کوپه 3.8؟
tiger-2000-full
31 July 2011, 05:07 PM
نباید تعصب داشته باشیم. من مزدا 3 دارم و اصلا از هندلینگش راضی نیستم. البته برای رانندگی های نه چندان تند و تیز مشکلی نداره ولی ارتفاع زیاد ماشین (منظورم فاصله کف از زمین نیست منظورم ارتفاع خود اتاق هست) کار رو خراب کرده. و چون همینطوری هم که کفش به یه جاهایی گیر میکنه دیگه جای ارتفاع زدن نداره. برای همین من دارم میفروشمش. به نظر من هندلینگش با یه 206 ارتفاع زده اصلا قابل مقایسه نیست. ولی کوپه رو شنیدم تا 0.84g شتاب جانبی تحمل میکنه که در نوع خودش یه شاهکاره. (حد نرمال شتاب جانبی -مثلا 206- بین 0.40g تا 0.45g هستش)
ضمنا اینقدر نگین بازده موتور پائینه! مگه فقط قدرت موتور شرطه؟ یه نگاهی هم به گشتاور بندازین: 245 (کوپه) در برابر 187 (مزدا) اصلا قابل مقایسه نیستن. حتی گشتاور کمری با موتور خطیبا اون هیکل 218 هستش!
بزرگترین عاملی که باعث شتاب لحظه ای (دقت کنید گفتم شتاب لحظه ای و نه شتاب متوسط) میشه همون گشتاوره! تا حدی که توصیه میکنن در مسابقات، زمان جا زدن دنده جدید موقعیه که بعد از تعویض دنده، دور موتور بیاد روی دوری که ماگزیمم گشتاور رو ایجاد میکنه (نه ماگزیمم قدرت رو) که اینجا برای هر دو ماشین 4000 دور هستش.
برای نمونه گشتاور چند تا ماشین رو براتون اینجا مینویسم:
سوناتا 219
ماکسیما 290 (با اون وزنش)
کمری 218
کمری v6-284
زانتیا 180
اِ اِ اِ !!!!
پس می گفتن هندلینگ مزدا وحشتناکه!:icon_twis
ببخشید دوستان ولی مزدا با اون قیمت کذائیش و دروغینش کم کم داره گندشو در میاره ها ! لرزش تو سرعت های پایین و هندلینگ نا مناسب و ... :icon_eek:.
من هم به کوپه رای میدم.:icon_cool
tiger-2000-full
31 July 2011, 05:09 PM
هیچوقت فناوری خودرو ژاپنی واصالتش رو با فناوری کره ای با قدمت کمتر رو عوض نمیکنم.کلا تعداد نمایندگی تعمیرگاهی مزدا سواری +نیسان ماکسیما رو ببینید.با اینکه ماکسیما از 80-81 و مزدا هم که 77-78 فعالیتشون بطور جدی شروع شد در مقابل نمایندگی تعمیرگاهی کیا + هیوندای که 3 سال تو کشورمون فعالیت میکنن فقط مقایسه کنید.
جالبه اصالت مثل اینکه منحصر ژاپن شده دیگه این روزها؟!:icon_twis
چون تو مقایسه های قبل اصالت خودرو های اروپایی که در برابر مزدا مطرح می شد مگفتن چیزی نیست حالا اصالت هم چیزی شد!:icon_razz
drnariman
31 July 2011, 07:32 PM
دوستای عزیز
دیگه داره صبر من لبریز می شه .... از این به بعد هر کی بخواد زیر خاکی بالا بیاره و دوباره همون بحث های کهنه همیشگی رو شروع کنه نه تنها پستاش رو پاک می کنیم بلکه کارت اخطار هم می گیره ... دیگه شورش دراومده .اقایونی که با هم مشکل دارند در pm خصوصی مطرح کنند جاش تو این فروم و تاپیک ها نیست .
عزت زیاد
?!...sia
31 July 2011, 09:40 PM
والا منم لرزشی در حالت درجا حس نمیکردم.حتی یکی دو بار ماشین روشن بود نفهمیدم و استارت زدم!!:icon_razz
ولی هندلینگ رو به نظر من زیاد جالب نبود که البته شنیدم تو نیو خیلی بهتر شده...:icon_ques
Real Madrid
31 July 2011, 10:03 PM
کسی از دوستان جوابی در مورد مقایسه نیو مزدا با جنسیس کوپه نداد ؟ این که فرمودید موتور 2 رو با 3.8 مقایسه نباید کرد رو من قبول ندارم .چون از نظر قیمت این دو خودرو نزدیک هم شدند .متاسفانه قیمت مزدا خیلی بالا رفته و ماشینی که قرار بود 37 تومن قیمتش باشه الان به 50 رسیده و بالطبع الان با خودروهای هم رده از نظر قیمت رقابت سخت تری بکنه .در این که مزدا ماشین خوب و دوست داشتنی هست و بازار فروش خوبی هم داره بخصوص تو کارکرده ها شکی نیست .اما بحث الان اینه که ایا این مزدا با قیمت 50 تومن باز هم ارزش خرید داره ؟ الان همون دوستانی که مزدا دارن اگر همین الان قصد خرید ماشین داشتن آیا حاضر به پرداخت این رقم برای این اتومبیل بودند ؟ این ها فقط سوالاتی هست که بنده دارم و فقط برای اطلاع خودم پرسیدم .با توجه به قیمت 62 تومنی سونوتا و همین حدود برای جنسیس آیا به نظر شما مزدا همچنان ارزش داره ؟ یه نکته هم باید بگیم که تو این رنج قیمت دیگه مثل پراید و آردی نیست که طرف یا وام گرفته باشه یا کارمند باشه و از قشر متوسط و پایین .وقتی کسی آنقدر پول داره که 50 تومن بده برای ماشین دیگه 10 تومن بالاتر براش سخت نیست .برای همین می گم که وارد شدن به رده قیمتی 50 در نهایت فروش مزدا رو با مشکل مواجه می کنه .
amir91
1 August 2011, 04:55 AM
یعنی یک خودرویی مثل هیوندا کوپه رو در حد اسباب بازی میارید پایین و میگید
چون تو این رنج قیمتی (هر چند کارکرده) تنها و ارزونترین کوپه موجود در کشوره ، البته فقط برای حداکثر 2 سال استفاده ، اونم در شرایط نگهداری و استفاده درست و دقیق وگرنه به 1 سال نکشیده صاحبشو مجبور به فروش میکنه ، چون مثل یه پراید به صدا میفته :icon_mad:
صاحب مزدا به چه چیزی دلخوش باشه؟ به بهای پرداختی دوبله سوبله که ازش گرفتن و خودروی مونتاژي وطنی بهش دادن؟
تحمل فشار جانبی بالای 0.8 چیز شاخی نیست و اکثر خودروهای تولیدی در سالهای اخیر از چنین ویژگی برخوردار هستند. یا حتی خودروهای بیست سال پیش.
با وجود 6 سیلندر بودن هم در کنار استهلاک و مصرف بالا جذابیت و توانایی خاصی نداره
جذابیت مزدا 3 قدیمی در چیست؟ هیوندا کوپه هنوز جذابه حتی با ورود جنیسیس کوپه ولی آیا مزدا3 قدیمی هم با ورود مدل جدید اون جذابیت خودشو حفظ کرده؟
و رسالت این تاپیکها تنها تعریف و تمجید از خودروها نیست بلکه بیان ایرادات و معایب اونها ارزشمندتر از تعاریف تکراری است .
FL66
1 August 2011, 06:24 AM
یعنی یک خودرویی مثل هیوندا کوپه رو در حد اسباب بازی میارید پایین و میگید
نه از اسباب بازی که بهتره ولی در حد یه کوپه اسپرت واقعی نیست :icon_mad:
صاحب مزدا به چه چیزی دلخوش باشه؟ به بهای پرداختی دوبله سوبله که ازش گرفتن و خودروی مونتاژي وطنی بهش دادن؟
تحمل فشار جانبی بالای 0.8 چیز شاخی نیست و اکثر خودروهای تولیدی در سالهای اخیر از چنین ویژگی برخوردار هستند. یا حتی خودروهای بیست سال پیش.
از شما که خودت مزدا داری بعیده (البته اگر راست گفته باشی) :icon_razz
اولاً ما داریم راجب مزدای قدیم صحبت میکنیم نه جدید که راجب قیمتش ناراحتی :icon_razz
ثانیاً به خیلی چیزا ، سواری خوب ، هندلینگ بالا ، فرمانپذیری و ترمزای خوب ، شتاب خوب نسبت به رقبا ، استهلاک پایین ، بازار دست دوم خوب و ... (بازم بگم برات) :icon_mrgr
چند نمونه از خودروهای هم کلاس مزدارو که تحمل فشار جانبی در حد مزدا دارنو نام ببر (مگان ، سراتو ، آوانته ، زانتیا ، MG ، i30) کدومشون..؟؟؟
از ماشینهای 20 سال پیش چه ماشینهایی منظروتونه..؟؟؟ :icon_razz
جذابیت مزدا 3 قدیمی در چیست؟ هیوندا کوپه هنوز جذابه حتی با ورود جنیسیس کوپه ولی آیا مزدا3 قدیمی هم با ورود مدل جدید اون جذابیت خودشو حفظ کرده؟
و رسالت این تاپیکها تنها تعریف و تمجید از خودروها نیست بلکه بیان ایرادات و معایب اونها ارزشمندتر از تعاریف تکراری است .
آهان اینجارو فهمیدی که تازه قضیه چیه (قدیمه نه جدید) :icon_arro
جذابیت مزدا در مواردیه که قبلاً هم زیاد بهش اشاره کردیم و همین موارد باعث محبوبیت مزدا شده :icon_evil
کوپه چه جذابیتی در درونش وجود داره..؟؟؟ نورپردازی آبی رنگش یا 3 تا آمپر خوشگلش..؟؟ یا کیفیت پایین ادوات داخلیش..؟؟ یا طراحی ساده و بدون جذابیتش..؟؟؟ (جنسیس کوپه جدیدتره و ربطی به این موضوع نداره) :icon_mad:
مزدا در حد کلاس خودش جذابیت داره ، انقدر که بعد از گذشت چند سال هنوز برای مصرف کننده ایرانی جذابه :icon_evil
ما هم داریم ایرادات کوپه رو میگیم که کسی ازش حرفی نزده ، راجب مزدا که زیاد بحث شده و ایراداتش هم برای همه روشنه :icon_cool
بهتون پیشنهاد میکنم دیگه این بحثو ادامه ندینو آتیش بیار معرکه نشین ، بقدر کافی نظم این فرومو بهم زدین ، هی میرین دنبال تاپیکهای زیر خاکی :icon_mad:
از مدیران عزیز هم معذرت میخوام (خودتون دیگه از رفتارهای این آقا بهتر مطلعید) :icon_surp
mohammadrezaef
1 August 2011, 08:54 AM
سلام
دوستان تاپیک رو منحرف نکنید بحث های بیهوده هیچ سودی نداره.
متاسفانه دوستان دارند متعصبانه برخورد میکنند که اصلا" خوب نیست. کیفیت کوپه حداقل از نظر بنده به مراتب از مزدا3 نسل قبل بهتر هست. تنها مشکل اساسی کوپه سواری خشک اون هست که برای یک خوردو اسپرت طبیعی هم هست و ضمن اینکه مقایسه این 2خودرو درست نیست چون کوپه یک خودروی اسپرت ارزون قیمت هست و اکثر خصوصیات خودروهای اسپرت رو داره و مزدا هم یک خودروی سدان اسپرت خانوادگی ارزان هست پس مقایسه 2خودرو که هیچ تناسبی با هم ندارند اشتباه هست. ضمنا" صمیمانه از دوستان میخوام به دور از حاشیه و تعصب نظر بدهند و تاپیک رو منحرف نکنند که خدایی نکرده اخطار نگیرند و دلخوری پیش نیاد پس لطف کنید رعایت کنید .
moje90
1 August 2011, 10:10 PM
من فقط یه هیوندای کوپه رای میدم چون نسبت به مزدا 3 بیشتر ارزش داره هر چند که هیوندای کوپه دیگه تولید نمیشه :icon_cool
amir91
2 August 2011, 06:52 PM
اینجا تاپیک مقایسه مزدا3قدیم با هیوندا کوپه است و دیگه لازم نیست از هر ماشینی نام بیاریم وسط . موضوع کاملا روشنه و دیگه مقایسه مزدا3جدید وطنی با خودروی انگلیسی ام جی و جنیسیس کره ای به این تاپیک ربطی نداره.
در هر صورت هیوندا تکنولوژی بالاتری در ساخت خودروهاش داره تا مزدا و اگه بخواهیم از لحاظ برند هم مقایسه کنیم هیوندای برند درجه اول کره به حساب میاد در حالی که مزدا در ژاپن جایگاه پایینتری داره.
مصرف سوخت هم که باز به حجم موتور و تعداد سیلندر و همخونی این دو تا و وزن خودرو... بستگی داره ولی من همیشه مصرف سوخت کمتر رو ترجیح میدم.هر چند که خودرویی که مصرف سوخت کمتر داشته باشه از لحاظ دیگر امکانات قابل مقایسه نباشه.
اکنون بعد از چند سال که از ورود این خودروها میگذره هر دو خودرو مالکانشون از خریدشون راضی هستن و کفه ترازو باز بیشتر به سمت کوپه است چون خریداران خاص و عاشق خودشو داره در حالی که خریدار مزدا3 به دنبال مصرف سوخت کمتر و بازار فروش دست دوم است .
Mehrdad_jafari89
4 August 2011, 01:12 AM
من نظر شخصیم اینه که مزدا 3 بهتره!چون هم خانوادگی تره و هم بازار دست دومش خوبه و افت قیمت زیادی نداره!تازه امکاناتش هم خوبه!برعکس میگن هیوندا کوپه بخری عین پاترول میمونه و روی دستت باد میکنه چون مشتری های خاص خودش رو داره و افت قیمتش هم چشمگیر هست به قولی فاجعه افت قیمت داره!من یکی توی همشهری پیدا کردم خیلی تمیز بدون رنگ با کارکرد 30 هزار تا میداد 24 میلیون!
FL66
5 August 2011, 02:20 AM
من موندم چرا اين همه پستهاي مرتبطم پاک شد..!!!!! :icon_twis
کلي راجب اصالتو طراحي اين دو خودرو بحث شد ، اونوقت همشون هم پاک شد..!!؟؟ :icon_ques :icon_cry:
حيفه اين همه وقتي که واسه اين مطالب صرف کردم :icon_neut
mohammadrezaef
7 August 2011, 09:49 AM
من موندم چرا اين همه پستهاي مرتبطم پاک شد..!!!!! :icon_twis
کلي راجب اصالتو طراحي اين دو خودرو بحث شد ، اونوقت همشون هم پاک شد..!!؟؟ :icon_ques :icon_cry:
حيفه اين همه وقتي که واسه اين مطالب صرف کردم :icon_neut
سلام
نه فقط پست شما بلکه پستهای سایر دوستان هم پاک شد علتش هم این هست که هم شما و هم سایر دوستان در کنار پستهای مفیدی که مینویسید به مسائل حاشیه ای و کل کل و ...میپردازید که باعث میشه تمام پستها پاک بشه.!
tiger-2000-full
10 August 2011, 05:38 PM
http://a904.g.akamai.net/7/904/506/v0011/images.autobytel.com/view/aic/MAZDA/MAZDA3/sdn/usa_2007_mazda_mazda3_sdn_4_x_exrrpass75_x.jpghttp ://a904.g.akamai.net/7/904/506/v0011/images.autobytel.com/view/aic/MAZDA/MAZDA3/sdn/usa_2007_mazda_mazda3_sdn_4_x_exrrpass75_x.jpghttp ://www.yadak24.com/images/12953530832007-hyundai-coupe.jpg
http://www.carpages.co.uk/hyundai/hyundai_images/hyundai-coupe-09-04-08.jpg
یه پیام گذاشته بودم که پاک شد.
اینم تصویر هر دو.
FL66
10 August 2011, 05:59 PM
بدترين عکسي که ميشد از مزدا پيدا کرد :icon_arro
هيونداي کوپه دومي هم که تيونينگه
این عکسها باز شباهت بیشتری با نمونه مونتاژ شده در ایران داره
7589
7590
tiger-2000-full
11 August 2011, 12:46 AM
http://a904.g.akamai.net/7/904/506/v0011/images.autobytel.com/view/aic/MAZDA/MAZDA3/sdn/usa_2007_mazda_mazda3_sdn_4_x_exrrpass75_x.jpghttp ://a904.g.akamai.net/7/904/506/v0011/images.autobytel.com/view/aic/MAZDA/MAZDA3/sdn/usa_2007_mazda_mazda3_sdn_4_x_exrrpass75_x.jpghttp ://www.yadak24.com/images/12953530832007-hyundai-coupe.jpg
http://www.carpages.co.uk/hyundai/hyundai_images/hyundai-coupe-09-04-08.jpg
یه پیام گذاشته بودم که پاک شد.
اینم تصویر هر دو.
بدترين عکسي که ميشد از مزدا پيدا کرد :icon_arro
هيونداي کوپه دومي هم که تيونينگه
این عکسها باز شباهت بیشتری با نمونه مونتاژ شده در ایران داره
7589
7590
ببخشید مگه اصلا مزدا عکس بد هم داره؟! والا من سرچ کردم از این زاویه دو تا عکس گذاشتم.
که البته مثل عکس هایی که شما از مزدا گذاشتید کامپیوتری و فتوشاپی نباشه ! مزدایی که تو خیابونه و هیوندایی که تو خیابونه.
حالا دومی تیونینگه خوب اولی چی؟؟؟؟
هیوندا بیچاره چی کار کنه که ذاتا خوشکله ؟!
شما هم مزدا رو هر چی دلت می خواد تیونیگش کن بزار ور کوپه تیونینگ نشده ببینم حرفی داره برای زدن؟!
دیگه آخه دوست عزیز من مزدا حالا هر چی خوب اما دیگه کمی بار تعصب رو کم کن و قبول کن که کوپه فقط ظاهریش رو حساب کنی چیز دیگه ست.
FL66
11 August 2011, 01:26 AM
کی داره به کی میگه متعصب..!!!!!؟؟؟ (دیگ به دیگ میگه روت سیاه)
اولاً که بله عکس داریم تا عکس
دوماً اون عکس مزدا ظاهر تیپ 1 ایرانو داره ، رینگو چراغاش فرق میکنه ، فلاپهای زیر درو اسپویلر روی در صندوقو نداره
تبریک میگم به این سلیقت که به کوپه میگی خوشگل
خشگل ندیدی
جذابیت کوپه تنها بخاطر کوپه بودنشه ، این 100 بار
وگرنه طراحی ضعیفی داره
تیونینگ مزدارو ببینی از تیونینگ کوپه بدت میاد
از مدیران عزیز خواهش میکنم این تاپیکو قفل کنند ، چون دیگه بحث تو این تاپیک فایده ای نداره
پستهای بی ارزش منو این آقارو هم پاک کنند
ممنون
MaZi Zo0M Z0oM
11 August 2011, 02:20 AM
ضمن اينکه فلاپ بغل و اسپويلر درب صندوق رو نداره(که مربوط به تيپ 3 ما ميشه) ولي سپر عقبش سپر تيپ 3 يي هست.
سواي طرح چراغ خطر عقب هم که فرنام اشاره کرد بهمن اين رينگ رو هم نتونست وارد کنه و اين رينگ در ايران براي مزدا 3 موجود نيست.
ضمن اينکه من درخواست برگزاي مقايسه رو چند بار اعلام کردم.اگر کسي دوست داشت براي دفاع هم که شده ميومد اعلام ميکرد...
فقط مقايسه مستند با تصاوير و فيلم رو ميپذيرم.نه بيانات و دوره کردن دفترچه خاطرات شخصي افراد از تجربياتشون و روياهاي خيال پردازانه.
يا حق...
Amir 1986
11 August 2011, 04:54 AM
سلام به همگي
بابا اينجا بحث چيه ؟!
اين 2 تا خودرو مگه تو 1 کلاسن که اين همه در موردش بحث شده ؟!!
کاملا مشخصه که مزدا3 چه نسل 2 و چه نسل 3 طراحي بهتري نسبت به هيوندا کوپه داره
از نظر خوشنامي و کيفيت هم مزدا برندس
اما اين 2 خودرو سواري متفاوتي با هم دارن
يکي کوپه و ديگري سدان هستش
هر دو خودروساز پشتشون به بزرگ ترين غول هاي خودروسازي آمريکا گرمه
طبيعيه که براي خيلي از جوونا ماشيناي 2 درب جذاب هستن
مزدا 3 يکي از بي رقيب ترين خودروها در کلاس خودش هستش و شايد نزديک ترين رقيبش ( در داخل کشور ) رنو مگان 2000 باشه ، نه هيوندا کوپه
هيوندا رو بايد سوار شد و کسي که از سواري اون خوشش بياد ميتونه بگه هيوندا گزيه مناسبي براي خريد هستش
اما هيونداي کوپه در کلاسي قرار داره که رقابت واقعا دشواره و ميشه گفت اين مدل در بين رقباي جهاني خودش حرفي براي گفتن نداره و به دليل محدودت هاي انتخاب در ايران هست که مورد توجه قرار گرفته
دقت کنيد اين خودرو در کلاسي قرار داره که خودروهايي مثه نيسان Z370 وجود داره !
پس به قيمت نميشه حرف زد ، چون هيوندا در کلاس خودش خودروي چندان موفقي نيست
به طور مثال به کلاس سوپر اسپرت ها دقت کنید
نیسان GT-R هم از لحاظ فنی از خیلی از رقباش بهتره ، هم قیمت پایین تری داره و هم هزینه های نگهداریش پایین تره !
اما مزدا در کلاس سدان هاي اسپرت کوچک واقعا عالي هستش و طراحي خوبي داره و هر کدوم نقاط ضعف خودشونو دارن و به نظرم مقايسه اين 2 خودرو قابل قبول نيست چون در آخر هيچ پاسخي براي اينکه کدام بهتر است نميشود پيدا کرد
موفق باشيد :icon_cool
tiger-2000-full
11 August 2011, 03:55 PM
جذابیت کوپه تنها بخاطر کوپه بودنشه ،
نه پس جذابیتش به خاطر تایر هاشه!؟ خوب دوست من بالاخره تاپیک مقایسه این دو تا ماشینه دیگه حالا کوپه به اعتارف خودت جذاب تره و قول خودت به خاطر خودشه ! جنمش رو داره ! گناه کرده! آهای کوپه تو چرا از مزدا جذاب تر و خوشکل تری ها؟ بی ادب.
از مدیران عزیز خواهش میکنم این تاپیکو قفل کنند ، چون دیگه بحث تو این تاپیک فایده ای نداره
پستهای بی ارزش منو این آقارو هم پاک کنند
ممنون
بازم کم آوری شد فناوری صدا کردن مدیران! من نمی دونم ما خودمون انقدر رو خودمون کنترل نداریم که بدون مدیر زندگی کنیم؟! این مدیران چه گناهی دارن که دم به دم ما صداشون کنیم و درخواست حذف نوشته بی ارزش بدیم.
ضمنا نوشته های خودتون رو با من قاطی نکنید.
بحث تو این تاپیک که نه تو هر تاپیکی که مزدا کم آورد کلا بی فایده میشه اینو تجربه هم نشون داده ، منم موافقم.
قفل باید گردد، قفل باید گردد
واقعا گذاشتن تصویر هر دو خودرو پست بی ارزشه ! حالا شاید اگه عکساش نقاشی و کامپیوتری باشه فاقد ارزش باشه ولی من که کامپیوتری عکس نذاشتم!
------------------------------
آقا مازیار شما یه عکس که کامپیوتری نباشه و هر چی که می خوای هم روش باشه بزار کنار این کوپه! به جای اینکه نداشته های مزدا رو بشماری!
دیگه من نمیدونم یعنی ما انقدر چشمامون رو بندیم که بگیم مزدا قدیمی از کوپه خوشکل تره ! ! !
چی شد این عکس؟!؟!؟!
البته نقاشی نه ها مزدای خیابونی.
----------------------------
یه عرض ادب هم خدمت امیر آقا که گویا تازه وارد تاپیک شدن.
بله این دو خودرو اصلا تو یه کلاس نیستن شما هم فرمودین ولی نمی دونم چرا خود شما هم به این موضوع پرداختین.!!!!
mohammadrezaef
11 August 2011, 04:51 PM
سلام
دوستان انقدر متعصب نباشید!! تشخیص اینکه تاپیک چه زمانی باید قفل بشه با مدیران هست. اگر قرار باشه در هر تاپیک که بحث به بیراهه میره تاپیک قفل بشه اون وقت دیگه تاپیکی باقی نمیمونه!! متاسفانه هیچ یک از کاربران و دوستان هم گذشت ندارند و حتما" باید جواب یکدیگر رو بدهند! این وسط کار ما شده پاک کردن پستها و شنیدن مطلک!! چند بار باید تذکر بدم؟؟ حتما" باید اخطار بگیرید تا متوجه بشید اینجا فروم هست؟! و قانون داره؟ کاربران عزیز اینجا قوانین داره! وظایف و اختیارات کاربران مشخص هست! قرار نیست هر طور که شما دوست دارید پیش بره!! پست مینویسید و شاید مفید باشه ولی در کنارش کل و کل و ...هم داره که باعث میشه پستتون پاک بشه!! لطف کنید اگر مشکل شخصی دارید مشکلتون رو در پیغام خصوصی حل کنید! اگر هم میخواهید به بقیه ثابت کنید پستتون علمی و ثابت شده هست لطف کنید با مدرک پست بنویسید! اینکه بیاییم بگیم فلان خودرو از خودرو دیگر بهتر هست کاری نداره!!! مهم اینه که بتونیم پست و حرفمون رو با مدرک ثابت کنیم.
ali-rajabi
11 August 2011, 05:16 PM
سلام
معمولا ماشین هایی که در یک رده نیستن چون در تست های معتبر و ... به خاطر هم کلاس نبودن تستی ازشون نیست مقایسش میافته گردن افراد تاپیک ها که معمولا اخرش هم اینجوری میشه!
من مزدا نداشتم ولی کوپه رو اولش که اومده بود طلبی از کسی داشتم که مجبور شدم ماشین رو بردارم و چون انتظارم از ماشین چیزه دیگه ایه سریع فروختمش(این ماشین با شرایط من سازگار نبود ولی نشونه بد بودنش محسوب نمیشه)!
کوپه ماشین خوبیه ولی سواری خیلی خشکی رو داره(در کوپه های موجود از همه خشک تره) ولی هندلینگ بالایی داره (که این به معنی پایین بودن هندلینگ مزدا نیست)و ...
ولی در کل به درد رنج سن بالا نمیخوره
همون اولش هم انقدر طرفدار پیدا کرد به خاطر بعضی چیزهای مثبتش!! بود که همه دویدن قرمزش رو گرفتن و ...
قیافه بدی نداشت (در مقایسه با کوپه های زیبا به نظرم زیاد جذاب نیست)و فقط به خاطر 2 در بودنش جذاب بود که این جذابیت هم با ورود جنسیس دوامی نیورد(چون قبلا تک بود ولی حالا...)
مزدا یک ماشین خوشگل و عام پسند(با استحلاک کمتر و کیفیت بهتر) هستش یعنی کسی (ادم بی تعصب و منطقی)نیست که بگه مزدا زشته ولی خیلی از افراد جامعه حالا یا به خاطر سن و سالشون یا ... از طراحی کوپه خوششون نمیاد!
با کوپه نمیتونید کت و شلوار بپوشید و کرووات بزنید و کلا اکثر کسانی که پشت کوپه نشستن جوان هستند!!
ولی مزدا هم خاصیت اسپرت داره و هم تقریبا کلاسیک(داخلش که خیلی لوکس و زیبل طاحی شده) و هم جوان و هم مسن و هم دکتر و مهندس میتونه ازش سواری بگیره که در خیابان ها هم نطاره میکنید
در کل بیشتر کسانی که از کوپه طرفداری میکنن سن و سالشون کم تره وکسانی که از مزدا طرفداری میکنن بیشتر ولی الان دیگه به خاطر ماشین های متعدد(زیبا تر و با خرید و فروش بهتر)متقاضی هایش رو از دست داده کوپه
من از نظر کلاس و زیبایی(چه داخل و چه بیرون) و مصرف سوخت و خرید و فروش بهتر و ... به مزدا
و
از نظر جذاب بودن (برای جوانها) و قابلیت های حرکتی به کوپه رای میدم
موفق باشید و پیروز
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.