View Full Version : چگونه ميتوان با بلوتوث اطلاعات از كامپيوتر بگيريم يا بالعكس.
عباس بوقی
24 March 2005, 05:21 AM
1- اگر ميشه به من بگيد چجوري ميتونم با بلوتوث از كامپيوتر اطلاعات بگيرم.آيا وسيله خاصي لازمه؟
2- يه سوال ديگه:من چند وقت پيش رفتم روي موبايلم عكس و شو بريزم اون آقا مموري گوشي رو در آورد و به يه دستگاه وصل كرد و دستگاه هم به كامپيوتر وصل بود ميخوام بدونم اون دستگاه چيه اسمش چيه و آيا ميشه اونو تهيه كرد قيمتش چقدره.
در ضمن گوشي من نوكيا 6230 است 8)
فريد-فرزاد
24 March 2005, 07:09 AM
چرا هيچكس جواب منو نميده .
مخلص همه بچه هاي باحال
چجوري ميتونم از كامپيوتر اطلاعات وارد گوشي كنم (با بلوتوث) آيا وسيله خاصي لازمه
Pooriya_Online
24 March 2005, 11:39 AM
بايد يه دستگاه بلوتوس بخريد البته بلوتوسهاي ارزان بخريد كارتون راه ميوفته ماركهايي مثل MSI-XTREME-Gigabyteو... كه حداكثر قيمت 30تومن هست ولي خوب ماركهاي ديگه اي هم مثل نوكيا و سوني اريكسون و... هم وجود داره كه اصلا به خريدش نميرزه و قيمتاشون بالا 50 تومن هستش....
بعدش بايد اونو به پورت USB مادربردتون وصل كنيد و مثل هر سخت افزار ديگه اي درايورش رو نصب كنيد و...
بعدش آماده هستش تا توسط برنامه هاي مختلف (يا برنامه خود بلوتوس) اطلاعات رو جابجا كنيد...
موفق باشيد...
bijbij
24 March 2005, 02:06 PM
عباس بوقي, عزيز :wink:
در ابتدا ورودتونو به PSFORUMS خوش آمد ميگويم . :arrow:
در مورد سوال اولتان دوست عزيزمون پوريا آنلاين, پاسخ دادند.
درمورد سوال دوم اون دستگاه اسمش ( كارت خوان ( CARD READER ) هستش . كارش هم اينه كه اطلاعات را خيلي سريع از روى كارت بخواند و يا از روى كامپيوتر برنامه و يا عكس و ...را روي MMC و يا برعكس بروى كامپيوتر منتقل نمايد . :o
در ضمن فريد-فرزاد, عزيز جواب خودرا از اطلاعات دوست عزيزمون پوريا آنلاين, گرفتين ؟
منم مخلص شما هستم . :arrow:
موفق باشيد . :!:
فريد-فرزاد
24 March 2005, 03:08 PM
پورياي عزيز و پيچ پيچ جان خيلي ممنون كه جواب دادي فقط كاش قيمت دستگاه كارت خوان يا كارت ريدر رو ميگفتي و اونو از كجا ميشه تهيه كرد.
خيلي ممنون
:arrow:
Pooriya_Online
24 March 2005, 03:26 PM
فريد-فرزاد,
خواهش ميكنم وظيفم بود... :arrow:
كارت ريدر هم حدود 30-40 يا پايينتر (هم قيمت با بلوتوس هستش) و از خدمات كامپيوتريها ميتونيد گير بياريد (علاالدين قسمت كامپيوترش دارن) هم بلوتوس رو هم كارت ريدر رو ولي فقط يكيشو بخريا :arrow:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.