PDA

View Full Version : بنزين غير سوپر در 405 انژكتوري

پژمان22
23 March 2005, 11:59 PM
من يه پژو 405 انژكتوري صفر گرفتم تو دفترچه اش 2-3 جا گفته شده كه فقط از بنزين سوپر استفاده كنيد(چون ضريب تراكم موتور بالاست و احتمال ضربه زني و احتراق بد وجود داره)

حالا با توجه به كم بودن تعداد جايگاههاي بنزين سوپر ايا استفاده از بنزين معمولي مشكل زا هست؟لطفا اوناييكه اين كار رو كردن و امتحان كردن ما رو هم در جريان بذارن.

ممنون

Evanescence
24 March 2005, 01:03 AM
پژمان22, در كوتاه مدت مشكل زا نيست ولي بهتره لا اقل چند بار در ميان بنزين سوپر بزنيد . در شتاب خودرو هم تفاوت زيادي خواهيد ديد 8)

پژمان22
24 March 2005, 03:10 PM
ممنون Evanescence جان از راهنماييت.

اگه مي دونستم اينجوريه با اين پول يه ماشين ديگه مي گرفتم 8)

محمد رضا محمدي
24 March 2005, 06:21 PM
بنزين معمولي اكتان كمتري نسبت به سوپر داره .... در نتيجه خاصيت ضربه زني كمتري داره ...
خودروهاي مثل پژو .... 206 ... و 405 با موتور جديد بايد از بنزين سوپر استفاده كنند ... استفاده طولاني مدت از بنزين معمولي باعث صدمه به سوپاپ ها و موتور خودرو ميشوند به همراه اين كه خودرو كاركرد خشن تري داره و شتاب و سرعت پايين تره .... با مصرف بنزين سوپر كاركرد موتور خودرو نرم تر و بهتر ميشه :o

پژمان22
24 March 2005, 07:00 PM
ممنون محمدرضا جان 8)

علي-405
25 March 2005, 01:11 AM
اقا من اينو نميدونستم و تا حالا كه ماشين 13000 تا كار كرده همش معمولي استفاده كردم. يعني خيلي صدمه ديده تا حالا؟ :oops:

محمد رضا محمدي
25 March 2005, 06:29 PM
صدمه رو كه به هر حال ميبينه اما زياد به فكرش نباش :o از اين به بعد تا حدودي رعايت كن ... زماني كه معمولي ميزني به خودرو فشار نياريد ..

dibaji
4 April 2005, 07:40 PM
طبق بررسيها اكتان بنزين معمولي در بعضي جايگاه حدود 83 هم است براي همين در هر 30 ليتر معمولي نصف بطر مكمل بنزين كاسپين(سفيد رنگ نه تميز كننده انژكتور مكمل ينزين سفيد) بريزيد و اكتان را به حدود 90 ميرسونيد كه ما در ازمايشگاه سوخت بررسي كرديم جواب ميده . در ضمن در صورت استفاده از بنزين معمولي بدون مكمل گيت سوپاپ آسيب ميبينه و مصرف سوخت 10 تا 15 درصد زياد ميشه كه توان هم 5 تا 10 درصد كم شده در نتيجه تفاوت قيمت معمولي و سوپر هم جبران ميشه با اين تفاوت كه موتور هم آسيب ديده.حتمن سوپر بزنيد. 8)

harzaabe
5 April 2005, 04:04 AM
206 چي؟

harzaabe
5 April 2005, 04:13 AM
تجربه شخصی بنده نشون داده که تمام جايگاه های بنزين خوب نيستند و بعضی هاشون ناخالسی زياد دارند و اگر دقت کنيد متوجه ميشيد که چقدر ماشين هن ميشه ، ولی جايگاه های دولتی اين مشکل را نداره.

harzaabe
5 April 2005, 04:21 AM
206 چي؟
با عرضه پوزش از مديران نشد اين پست رو ويرايش کنم به همين علت پست جديد اضافه کردم.

206 من تا حالا 70 هزار تا کار کرده ولی اصلاً سوپر نزدم بهش ، وقت 2 بار سافيش رو عوض کردم و هر 10 هزار تا تميز کننده انژکتور دادم بهش خورده ، حالا سره اون سوپره ترسيدم ، آيا مشکلی پيدا کرده يا ميکنه ؟آخه خيلی وقتا گاز ميدم ولی گاز نميخوره و ريپ ميزانه و خاموش ميشه ، اسپيترشو هم تميز کردم ولی باز نميدونم مشکلش چيه؟ :cry:

محمد رضا محمدي
5 April 2005, 12:39 PM
harzaabe, از اهميت شما به قوانين سايت سپاسگزارم :wink:

تجربه شخصی بنده نشون داده که تمام جايگاه های بنزين خوب نيستند و بعضی هاشون ناخالسی زياد دارند
دقيقن همينه خود من در اتوبان قم بنزين زدم .... ماشين بيچاره بيشتر از 100 نميرفت :twisted:
توي استان لرستان بنزين زدم شب توي جاده ماشين خماوش شد با هزار تا بد بختي روشنش كردم و بعن فهميدم توي بنزين آب اضافه كرده بودن ...

206 من تا حالا 70 هزار تا کار کرده ولی اصلاً سوپر نزدم بهش ، وقت 2 بار سافيش رو عوض کردم و هر 10 هزار تا تميز کننده انژکتور دادم بهش خورده ، حالا سره اون سوپره ترسيدم ، آيا مشکلی پيدا کرده يا ميکنه ؟آخه خيلی وقتا گاز ميدم ولی گاز نميخوره و ريپ ميزانه و خاموش ميشه ، اسپيترشو هم تميز کردم ولی باز نميدونم مشکلش چيه؟
اين تقريبن نميتونه به اينكه شما سوپر نريختي مربوط بشه ... ولي عدم استفاده از بنزين سوپر باعث ميشه كه استهلاك موتور بالاتر بره و موتور زود تر خراب بشه و به تعميرگاه بره .... مخصوصن براي سوپاپ ها ...
موتور خودروي شما نياز به تنظيم دقيق و احتمالن تعويض شمع داره يكي از بدي هاي بنزين معمولي اينه كه سريع باعث به هم خوردن تنظيم ميشه ... هر وقت براي تنظيم رفتيد بفرماييد كه قدرت سيلندر رو هم اندازه گيري كنند ...

harzaabe
12 April 2005, 02:05 AM
محمد رضا محمدي,
عزيز همه اين كارها را كردم قبلا ولي بي تاثير بوده

mahdi1944
13 April 2005, 05:51 PM
از بنزين معمولي اگر استفاده مي‌کنيد هر دو يا حداکثر سه هزار کيلومتر يه مکمل بنزين اضافه کنيد مشکلي رو پيش نمي‌آره 8)