PDA

View Full Version : نظرات خریداران محصولات پارس خودرو

mhabbasi
12 September 2008, 12:50 PM
دوستان عزيز و مگان دارهاي محترم

سلام...

اميدوارم كه همه شما در زندگي موفق باشيد...

ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات تمامي دوستان عزيز و دوستداران و عاشقان خودرو مگان در ماه مبارك رمضان به اطلاع شما مي رسانم كه با ارائه مگان 2000 با امكانات خاص در پارس خودرو و به پيشنهاد تعدادي از دوستان كه دست به جمع آوري امضاء جهت مراجعه حضوري و شكايت از قديمي ترين خودرو ساز ايران شركت محترم پارس خودرو داريم...

:icon_evilمراجعه حضوري تعدادي از دوستان به تهران و ذكر شكايت در مراجع قانوني و ذيصلاح و گرفتن وكيل در جهت پيش برد آن از امور انجام شده در آينده خواهد بود كه مستلزم صرف وقت و هزينه جهت شكايت،وكيل و... خواهد بود...

لذا از عزيزاني كه در مورد خودرو تحويلي خود نسبت به خودروهاي موجود نمايش داده شده در نمايشگاه ها و نمايندگي هاي مگان در زمان ثبت نام شكايتي دارند خواهشمندم نظرات خود را در اين تاپيك ابراز نمايند و پيگيري هاي لازم را مبذول نموده تا بيبينيم توان شكايت و گرفتن وكيل جهت شكايت از شركت محترم پارس خودرو را با توجه به داشتن مستندات موجود داريم يا نه....

:icon_exclاز مديران و Admin محترم سايت وزين Phalls خواهشمنديم ما را در رسيدن به هدفمان كه احقاق حق قطعي دارندگان اين خودرو مي باشد و نظر اكثريت است (ان شاء الله) ياري نموده و يا راهي بهتر بر سر راه ما قرار دهند و از قفل كردن و پاك كردن اين تاپيك جهت حل مسئله استفاده ننمايند...:icon_excl

:lover:قبلاً از حسن توجه تمامي مديران و Admin محترم سايت سپاسگزارم...:lover:

mohat5
12 September 2008, 01:25 PM
سلام دوست عزیز
آقا من چی بگم که 23 روزه تکمیل وجه کردم ولی از ماشین خبری نیست !!! (1600 نوک مدادی )
میشه راهنمایی کنید به کی و کجا مراجعه کنم ؟؟؟؟

nimafish
12 September 2008, 01:38 PM
عموي من يه مگان 2000 زيتوني 1 ساله ثبت نام كرده ولي از ماشين خبري نيست و تمام پول ماشين رو ريخته .

mhabbasi
12 September 2008, 01:41 PM
دوست من شركت پارس خودرو در زمان تكميل وجه در فرم مربوطه نوشته است كه خودرو را حداكثر تا يك ماه بعد از تكميل وجه به شما خواهد داد...

براي پيگيري به سايت زير مراجه كنيد...

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohat5
12 September 2008, 01:44 PM
ممنونم آقای عباسی
منتها مشکل اینه که من این رو صلح کردم و هر چی مشخصات میزنم تو سایتی که دادید ، نمیاره ! فکر کنم چون صلحیه اینجوری شده
راه دیگه ای نیست ؟

mohat5
12 September 2008, 01:52 PM
خودروي شما آماده شماره گذاري مي باشد

الان دوباره زدم ، این اومد
خوب یعنی چند روز دیگه میتونم تحویل بگیرم ؟؟؟

davoodya
12 September 2008, 07:22 PM
اقا من هستم
امضا هم حاضرم انجام بدم
فکر میکنم بهتر باشه هر شهرستان 1 نماینده داشته باشه و امضا ها رو جمع کنه و واسه 1 نفر بفرسته

nimafish
15 September 2008, 11:57 PM
بالاخره ماشين عموم را تحوبل دادن امروز .:icon_cool

Foad
16 September 2008, 12:07 AM
دوستان گرامی
عنوان این تاپیک همینطور که میبینید تغییر کرد
گفتگویی با نام تاپیک جامع شکایات پارس خودرو در قالب این فروم جای نمیگیره چون:
1-اینجا دادگستری نیست که شکایت ببرید و یک انجمن گفتگو است
2-تشخیص عنوان جامع برای تاپیک فقط با نظر مدیران بخشه
در حالت عادی این تاپیک باید بسته میشد ولی چون به شما عزیزان اعتماد کامل دارم و میدونم که از بحثهای انحرافی خوداری میکنید فقط اسمش رو تغییر دادم