Joe Satriani
23 March 2005, 03:18 AM
دوربين های جديد توانايی ضبط و پخش رسانه ها را به صورت ديجيتال دارند
روش های امروزی برای اين کار عبارتند از :
ضبط بر روی CD و پخش از روی CD
ضبط بر روی Mini DVD و پخش از روی Mini DVD
ضبط بر روی نوار ديجيتال يا Digital Tape و پخش بر روی لينک IEEE1394
تأثير روش های فوق :
ساده تر شدن بازيابی رسانه ها بر روی کامپيوتر و ديگر Device های ديجيتال
تسريع در انتقال رسانه ها به کامپيوتر و ديگر Device های ديجيتال (نيازی به پخش تصويری رسانه در زمان واقعی نيست )
جلوگيری از افت کيفيت به دليل دوری جستن از سيگنال آنالوگ
Portablity رسانه و ....
مطالب فوق را بدين جهت توضيح دادم که کسی در مورد خواسته من دچار سوء تفاهم نشده و پست های اشتباه انجام ندهد
بنده قصد دارم 2 عدد دوربين ديجيتال تهيه کنم که قابليت Data Trasnfare را داشته باشند و قادر به عكس برداري و ذخيره آن بر روي Memory جانبي باشد
کامپيوتر هايی که در اختيار داريم ،مجهز به DVD-ROM و لينک IEEE 1394 هستند
از دوستان تقاضا دارم دوربين هاي فيلم برداری موجود در بازار که به اين تکنولوژی مجهز هستند را ضمن ذکر قيمت نام برده و لطفاً مدل دوربين را کامل و دقيق عنوان کنيد که بنده امکان يافتن دوربين مذکور را در اينترنت داشته باشم
قيمت ايده آل : پانصد هزار تومان برای هر يک
روش های امروزی برای اين کار عبارتند از :
ضبط بر روی CD و پخش از روی CD
ضبط بر روی Mini DVD و پخش از روی Mini DVD
ضبط بر روی نوار ديجيتال يا Digital Tape و پخش بر روی لينک IEEE1394
تأثير روش های فوق :
ساده تر شدن بازيابی رسانه ها بر روی کامپيوتر و ديگر Device های ديجيتال
تسريع در انتقال رسانه ها به کامپيوتر و ديگر Device های ديجيتال (نيازی به پخش تصويری رسانه در زمان واقعی نيست )
جلوگيری از افت کيفيت به دليل دوری جستن از سيگنال آنالوگ
Portablity رسانه و ....
مطالب فوق را بدين جهت توضيح دادم که کسی در مورد خواسته من دچار سوء تفاهم نشده و پست های اشتباه انجام ندهد
بنده قصد دارم 2 عدد دوربين ديجيتال تهيه کنم که قابليت Data Trasnfare را داشته باشند و قادر به عكس برداري و ذخيره آن بر روي Memory جانبي باشد
کامپيوتر هايی که در اختيار داريم ،مجهز به DVD-ROM و لينک IEEE 1394 هستند
از دوستان تقاضا دارم دوربين هاي فيلم برداری موجود در بازار که به اين تکنولوژی مجهز هستند را ضمن ذکر قيمت نام برده و لطفاً مدل دوربين را کامل و دقيق عنوان کنيد که بنده امکان يافتن دوربين مذکور را در اينترنت داشته باشم
قيمت ايده آل : پانصد هزار تومان برای هر يک