View Full Version : مشکل بد سکتور هارد و صدای cpu
fifa7ahmr3
6 September 2008, 01:39 AM
سلام من دو تامشکل داشتم یکی اینکه تو هاردم بدسکتور افتاده و از وقتی بد سکتور افتاده کامپیوتر دیگه رم ریدرم رو نمی شناسه نمی دونم باید چیکار کنم؟ دوم اینکه فن سی پی یوم خیلی صداش بلنده سی پی یوم سه گیگه و فنش اینتله ولی مال دوستم که سی پی یوش 2.8 دهمه خیلی بی صداست حتی وقتی استندبای میکنه کامپیوترش مثل اینکه خاموشه لطفا راهنماییم کنید و آیا میشه با برنامه ی آی کول رفعش کرد؟
XredMan
6 September 2008, 02:55 AM
از برنامه دکتر اسکن برای رفع بد سکتور استفاده کنید این برنامه محیط بد سکتور رو نشانه گذاری کرده و حالت مجازی از این منطقه استفاده نمی شه ، مشکل بعدی هم که از فن هست ربطی به سی پی یو نداره مگر اینکه چسب سیلیکن رو کنده باشید که در این صورت سیستم بعد از چند دقیقه روشن بودن قفل می کنه و ری استارت می شه ، پس مشکل از فن هست و شما می تونی با یه سرنگ و کمی روغن این مشکل رو بر طرف کنی (من قبلا این کار رو کردم برای سیستم قبلیم )
یا حق بدرود
hosseinabd
6 September 2008, 03:31 AM
مشکل فن شما فکر کنم همونطور که دوست خوبم گفتند با کمی روغن حل میشه.ولی کل فن رو چک کن شاید سیلیکن هم زیر فن خشک شده باشه.
EbliiS
6 September 2008, 01:40 PM
شما برنامه fan controller اينتل را نصب كرديد؟شايد در مواقعي كه استفاده اي هم از كامپيوتر نداريد با آخرين دور ممكن ميچرخه!در صورتيكه با نصب اين برنامه بر اساس CPU Usage شما دور فنتون تنظبم ميشه.بايد تو سي دي مادربوردتون باشه:icon_cool
ashinem
15 October 2008, 02:48 PM
cpu من هم 3 گیگه و فنش اینتله ولی مشکل صدا رو داره.حتی با روغن هم حل نشد و هنوز صدا رو میده.ولی من مشکل عجیب تری هم دارم.توی device manager و همینطور توی help and support قسمت my computer information دوتا cpu پنتیوم 4 نشون میده.ورژنش هم اینو مینویسه x86 Family 15 Model 4 Stepping 9
smail
15 October 2008, 03:11 PM
cpu هايي كه از Hyper Threading استفاده ميكنند در device manager دوتا نمايش داده ميشوند
XELTEK
15 October 2008, 05:48 PM
فقط عیبش اینه که فن چفت سی پی یو نشده ! همین
سخت نگیرید ببرید پیش یه نفر وارد که فن رو درست ببنده !
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.