PDA

View Full Version : مشكل قطعي صدا در sx1

mse1445
22 March 2005, 12:48 PM
سلام به همه ي دوستان كلوپ زيمنس
گوشي من sx1 هست از ديروز تا حالا يه دفعه صداش قطع شده هر كاري كردم نتونستم درسش كنم صداش تو هندس فري مياد ولي از بلندگوش اصلا صدا در نمياد البته آدم ناشي نيستم ولي هر كاري كردم نشد از دوستان عزيز خواهش ميكنم هر كي ميتونه به من كمك كنه فكر كنم بلندگوش سوخت (لعنت به اين زيمنس دو ماه نيست خريدمش( :cry:

Hamed
22 March 2005, 01:22 PM
پچش كه نكردي؟
صداي قوي كه باش پخش نكردي؟
برو با گارانتي برات عوض كنند اگر پارس پرديس باشه.

mse1445
22 March 2005, 03:15 PM
من فقط ابديتش كردم صداش خيلي بهتر شده بود باش آهنگاي كه همه استفاده ميكنن بخش كردم ولي يه هو صداش در نمياد گارانتيشم پارس پرديس هست از اينكه شما معرفت داشتي و جواب داديد ممنونم
هيشكي منو دوست نداره :cry: :cry:

رنجکار
22 March 2005, 03:55 PM
دوست عزيز اينطور كه شما تعريف كرديد و اينكه گوشي را اپديت كرديد باعث سوختن اسپيكر شما نميشود ؟
1 سوال آيفون گوشي هم كار نميكنه ؟
خواب بهترين كار اين هست كه گوشي را به گارانتي ببريد اما فقط به 1 نكته توجه كنيد كه اگر فرم ور شما NnOffical باشد گارانتي شما باطل ميشود !!
سعي كنيد قبل از بردن گوشي به گارانتي فرم ور ارجينال را از خود سايت زيمنس دانلود كنيد و نصب كنيد !
8)
موفق باشيد 8)

رنجکار
22 March 2005, 04:00 PM
حامد عزيز ميتونم منظور شما را از صداي قوي بدونم ؟
اگر چنين خطري ( پخش ملودي هاي غير استاندارد ) گوشي را تهديد ميكنه لطفا (من) ما را هم در جريان بگزاريد
:?:

mse1445
22 March 2005, 04:18 PM
رنجكار عزيز ممنونم كه جواب داديد عرض شود كه اصلا به هيچ وجه نتونستم صداشو در بيارم فرم ور شم از خود سايت زيمنس گرفتم ورژن 15 هستش نميدونم اگه قرار باشه هر دو ماه يكبار بلندگوشو عوض كنم كه نميشه راستي يه سوال
ميشه بلند گو با كيفيت بالاتر حالا مال هر گوشي و با هر قيمتي باشه نصب كنم مال خودش كه تطيل شده البته ممكنه نسوخته باشه چون يه دفعه اينطوري شد
من اول 66 گرفته بودم ولي بعد فقط بخاطر مثلا مزاياي بهتر و قيمت مناسب تر اينو گرفتم حالا كه بعد دو ماه بايد بره تعمير گاه
از همتون ممنونم امري باشه در خدمتم 8)

Hamed
22 March 2005, 04:35 PM
mse1445, به چه فريمويري اپديت كردي؟
از چه سايتي گرفته بودي فايلشو؟

mse1445
22 March 2005, 04:42 PM
سايت اصلي زيمنس ديگه نوشتم ورژن 15 الانم تو عيدي شركتش باز نيست منم شديدا احتياج دارم كمكم كنيد تر خدا :oops:

Hamed
23 March 2005, 12:28 AM
mse1445, راهي نداره .
مستر ريست كن ولي بعيده با اونم راه بيفته بايد وايسي تا نمايندگي باز كنه بدي بر تعمير.

mse1445
23 March 2005, 10:34 PM
آقا حميد مستر ريست اس ايكس وان چطوريه ؟
ممنون از راهنماييتون

Hamed
24 March 2005, 12:20 AM
رنجكار, نه خطري نيست .اخه يه پچي هست كه اگر اونرو نصب كني و صداي قوي احرا كني و ولوم بدي اسپيكرت مرخص ميشه.اين پچ در حالت پيش فرض رو فريموير 5 يا 7 هستش.

رنجکار
24 March 2005, 04:20 PM
ممنونم
آقا 1 سوال بي ربط دارم
من 1 كد از اپراتور Ir-Tci دارم كه روي گوشي سامسونگ و نوكيا و ال جي Request Complate ميده ولي روي زيمنس من :cry: Request Not Complate ميده ؟‌

چطوري معادل زيمنس را پيدا كنم ؟ :cry:
خيلي مهمه :oops:

نيما:
دوست عزيز شما كه مي دونيد چرا؟
سوال جديد در تاپيك جديد

mehdi58
1 May 2005, 10:27 PM
من از ديروز بعضي وقتها صداي گوشيم قطع ميشه بعد باهاش اكه چيزي پخش كنم دوباره درست ميشه و چه كار كنم؟؟؟؟؟ :cry:

kevin2001
26 December 2005, 04:53 PM
دوستان سلام،
مدتي است كه بلندگوي تلفن SX1 كار نميكند حتي صداي زنگ و موزيك از آن خارج نميشود ولي وقتي كه Headset را ميزنم صداها را ميتوانم بشنوم. ممكن است مرا راهنمايي كنيد آيا مشكل فني دارد يا مشكل نرم افزاري است و بايد چه بكنم.
تشكر

mahdi_z651
26 December 2005, 11:12 PM
عزیز دل ناراحت نباش ... بلندگوی گوشیت به صورت رسمی از کار افتاده یا بهتر بگم سوخته در هر حال ببرش نمایندگی تا بلنگو رو عوضش کنن که اگه گارانتی داشته باشه که هیچی و گر نه 9000 ناقابل باید بپردازی:icon_cool در ضمن تو sx1 یه چیز طبیعی هستش

بلای ناگهانی
5 February 2006, 08:34 PM
متاسفانه امروز که از خواب بیدار شدم دیدم صداش در نمی یاد.خفه شده . لال شده. فرمت کردم هم گوشی رو هم مموری رو جواب نداد ولی با هندزفری جواب میده.تعمیرگاه بردمش گفتند که از کپسول هاشه.ظاهرا اسمش بیزر زنگ هستش و ستاره سهیل در اهواز. ازدوستان کسی سراغ نداره این کپسول ها رو جایی بفروشند?

منم با این مشکل الان برخورد کردمم .دوست عزیز از آینده گوشی نگفتیی چی شد چون من همین مشکل رو دارم

farzad_sx1
6 February 2006, 12:25 AM
دوستان عزیز من این مشکل رو چند وقت پیش پیدا کردم و هر چی سعی کردم نتونستم از پس این مشکل بر بیام و آخرش مجبور شدم speaker گوشی رو عوضش کنم و 6000 تومن افتادم تو خرج!!!!!!

بلای ناگهانی
10 February 2006, 06:35 PM
اهواز كه اسپيكرش نيست تهران راحت گير مياد؟

farzad_sx1
10 February 2006, 07:41 PM
راستش من از تبریز خریدم ولی فکر کنم تهران هم زیاد باشه.... دوستان تهرانی لطفا آدرس بدن...

بلای ناگهانی
16 February 2006, 04:11 PM
من تهران درستش کردم گفت غیر اصلیش 10 تومان اصلیش 12 تومان منم اصلیش رو گذاشتم
درست شد

بلای ناگهانی
18 February 2006, 03:59 PM
الان حس می کنم صداش مثل سابق نیست کیفیت پایین تر اومده

farzad_sx1
18 February 2006, 07:05 PM
ولی اسپیکری که من عوض کردم و تازش رو زدم باعث شده که کیفیت و حتی قدرت صدا زیاد بنظر بیاد..

Behzad185
18 February 2006, 08:14 PM
گوشیت که باز دیگه به درد نمیخره دمست عزیز من 180 هزار تومان سره اس ایکس وان ضرر کردم 220 + مموری 128
گوشی باز شد بفروش تا جسد نشده

PoYo
24 September 2006, 11:42 PM
سلام به همه ي دوستان كلوپ زيمنس
گوشي من sx1 هست از ديروز تا حالا يه دفعه صداش قطع شده هر كاري كردم نتونستم درسش كنم صداش تو هندس فري مياد ولي از بلندگوش اصلا صدا در نمياد البته آدم ناشي نيستم ولي هر كاري كردم نشد از دوستان عزيز خواهش ميكنم هر كي ميتونه به من كمك كنه فكر كنم بلندگوش سوخت (لعنت به اين زيمنس دو ماه نيست خريدمش( :cry:

اگه ضربه خورده حتما کانکت بازر و شیلد قطع شده بازش کن خوب میشه

بلای ناگهانی
27 September 2006, 12:13 PM
اگه ضربه خورده حتما کانکت بازر و شیلد قطع شده بازش کن خوب میشه

دوست عزیر اگه به تاریخ این پست نگاهی می نداختی بد نبود... اگه اشتباه نکنم این پست ماله یک سال و6 ماه پیش بوده.. تا حالا هم فکر کنم گئشیت به ملکوت اعلی پیوسته