PDA

View Full Version : مشکل با کارت TV

shat
4 September 2008, 11:54 PM
من چند وقت هستش که از کارت TV مارک Pinnacle استفاده میکنم تا چند وقت پیش که ویندوزم رو از نو ریختم از اون موقع به بعد هر کاری که می کنم فقط صدای شبکه ها رو پخش می کنه و خبری از تصویرش نیست ! (البته این رو هم بگم که ویندوزم رو هم از نو ریختم اما درست نشد)
اگر کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شم.

palizesoftware
5 September 2008, 01:18 AM
به احتمال زياد codec هاي تصويري نصب نيستند.
با نصب xp codec pack‌ اين مشكل رو مينوني حل كني.

d@nial
5 September 2008, 01:34 AM
من چند وقت هستش که از کارت TV مارک Pinnacle استفاده میکنم تا چند وقت پیش که ویندوزم رو از نو ریختم از اون موقع به بعد هر کاری که می کنم فقط صدای شبکه ها رو پخش می کنه و خبری از تصویرش نیست ! (البته این رو هم بگم که ویندوزم رو هم از نو ریختم اما درست نشد)
اگر کسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون می شم.
کشور رو روی سنگاپور تنظیم کنید و نتیجه رو تست کنید

shat
5 September 2008, 05:31 AM
کشور رو روی سنگاپور تنظیم کنید و نتیجه رو تست کنید

مثل قبله یعنی شبکه ها رو پیدا می کنه ولی فقط صداشون رو پخش می کنه

shat
5 September 2008, 05:35 AM
به احتمال زياد codec هاي تصويري نصب نيستند.
با نصب xp codec pack‌ اين مشكل رو مينوني حل كني.

من فکر نکنم مشکل از این باشه چون خودم ازk-lite codrc pack استفاده می کنم

shat
6 September 2008, 01:26 PM
بچه ها بعد از این که دوباره زدم چک کنه ببینه همه چیز برای تلویزیون مرتبه این ارور رو داد که زیر عکسش رو گذاشتم اما هرچی تویه device manager برسی کردم و درایور ها رو آپدیت کردم درست نشد اگر راهنماییم کنید ممنون می شم.

http://i37.tinypic.com/1ht5de.jpg

عرفنا
6 September 2008, 01:41 PM
بچه ها بعد از این که دوباره زدم چک کنه ببینه همه چیز برای تلویزیون مرتبه این ارور رو داد که زیر عکسش رو گذاشتم اما هرچی تویه device manager برسی کردم و درایور ها رو آپدیت کردم درست نشد اگر راهنماییم کنید ممنون می شم.

http://i37.tinypic.com/1ht5de.jpg

دوست عزیز یک کار بسیار ساده هست که شاید خودتون تا الان انجام داده باشید.
برای اطمینان جای کارت رو عوض کنید و روی یک slot دیگه سوار کنید ببینید تغییری به وجود می یاد یا خیر :icon_cool

shat
6 September 2008, 02:29 PM
دوست عزیز یک کار بسیار ساده هست که شاید خودتون تا الان انجام داده باشید.
برای اطمینان جای کارت رو عوض کنید و روی یک slot دیگه سوار کنید ببینید تغییری به وجود می یاد یا خیر :icon_cool

با تشکر از شما اما من این کار رو هم انجام داده ام اما به نتیجه ای نرسیدم:icon_cry: