PDA

View Full Version : مزايا و معايب خودروي مگان

hamham2003
2 September 2008, 05:45 PM
دوستان عزيز بهتره تجربياتي رو كه در ارتباط با مزايا و معايب خودروي مگان بدست مي آوريم ،بدون هيچگونه تعصبي در اينجا بيان كنيم .

hamham2003
2 September 2008, 05:56 PM
براي شروع ابتدا از مزيتها شروع ميكنم.به نظر من 3 مزيت اصلي اين خودرو عبارتند از:

1-ايمني : اخذ 5 ستاره ايمني از موسسه تست اتوموبيل اروپا
2- فرمان پذيري بسيار عالي و تغيير نرمي و سفتي فرمان با تغيير سرعت
3-ترمز ضد بلوكه و ترمز كمكي كه بسيار عالي عمل ميكنه
4- فضاي داخلي خوب جهت سرنشينان جلو و عقب و محفظه بار

و معايب اصلي:

1- شتاب اوليه نسبتا" كم در مقابل شتاب ثانويه قابل قبول
2-نفوذ صدا به داخل ماشين در سرعتهاي بالا
3-طرح داخلي بسيار ساده
4-امكانات رفاهي داخلي ضعيف

hamham2003
2 September 2008, 07:03 PM
يكي از معايب بسيار بسيار خطرناك در مگانهاي مدل 2008 كه البته به لطف مسئولين پارس خودرو در اين ماشين بوجود آمده نبود كليد كنترل قطع ايربگ ميباشد كه براي خانواده هايي كه كودكان خود را در صندلي مخصوص كودك و در صندلي جلوي ماشين بصورت پشت به جاده(استاندارد قرار گرفتن كودك) قرار ميدهند ميتواند كشنده باشد!! معلوم نيست مسئولين رنوي فرانسه از اين نقص بسيار خطرناك وشاهكار پارس خودرو آگاهند يا خير ؟ به هر صورت موارد الزام در استفاده از اين وسيله كنترلي را كه در كتابچه راهنماي مشتري مگان كه به زبان فارسي ميباشد و خود پارس خودرو به همراه ماشين ارائه مينمايد را در پايين مي آورم:

-صفحه 1-29 : خطر مرگ يا جراحت شديد: قبل از نصب صندلي كودك پشت به جاده بر روي صندلي جلو حتما" از غير فعال بودن كيسه هواي سرنشين اطمينان حاصل كنيد.

صفحه 1-37 : براي اينكه بتوانيد صندلي كودك را در حالت پشت به جاده روي صندلي سرنشين جلو نصب كنيد بايد الزاما" تجهيزات نگهدارنده مكمل كمربند ايمني را غير فعال نماييد.

حذف يك كليد كوچك ولي با كارايي حياتي جهت كودكان عزيزمان چه توجيهي ميتواند داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamham2003
7 September 2008, 02:23 PM
دوستان مگان دار دقت كنند.
آرم نوشته MEGANE بر روي درب صندوق عقب بسيار بسيار شكننده است.مراقب باشيد
بنده دبروز ماشين رو بردم كارواش بعد از اينكه روشويي تمام شد متوجه شدم حرفN و نصفي از حرف A نيستند.موضوع رو از كسي كه ميشست جويا شدم كه البته او منكر شد و گفت همينطوري بوده .ولي وقتي دور تا دور ماشين رو خوب جستجو كردم تكه هاي شكسته شده آرم را ديدم.گويا پاارچه طرف در هنگام شستن ماشين به گوشه هاي آرم گير كرده و آرم را كنده.خلاصه امروز رفتم دنبال آرم و با كمال تعجب ديدم قيمتش 35 هزار تومان هستش.از آنجاييكه اين آرم با چسب دو طرفه به بدنه چسبيده و خيلي هم نازك ميباشد مراقب باشيد نخهاي پارچه در هنگام شستشو به آن گير نكند و وقتي هم به كارواش ميبريد حتما" موضوع را گوشزد كنيد كه به درد من مبتلا نشويد.

hamham2003
6 November 2008, 03:38 PM
چراغ جلوی مگان

چراغ جلوی مگان در صورتیکه بدون پروژکتور استفاده بشه تا فاصله حدودا" 1.5 متری از سپر جلو توی سایه قرار میگیره و این باعث میشه مخصوصا" زمانی که در جاده های ناهموار و خاکی رانندگی میکنیددست اندازهای کوچک و حتی بزرگ رو نبینید اینجاست که استفاده از پروژکتور اجتناب ناپذیره و این دو در کنار هم دید شب رو کامل میکنه مخصوصا" در مه و جاده های خاکی و ناهموار.
متاسفانه در مگانهای جدید که پرژکتور حذف شده دید در شب و در فاصله نزدیک بسیار ناقص شده و الان که هوا رو به سردی رفته و خیلی اوقات مه الود میشه خیلی بیشتر این ایراد مشخص شده.
سوال اینجاست که آیا پرژکتور آنقدر بار مالی سنگین بر دوش پارس خودرو داشت که با توجه به وجود ان در مدلهای قبلی دستور به حذف آن داد یا در مملکت ما جان انسان است که بسیار ارزان معامله میشود؟؟

gilan
20 December 2008, 10:23 AM
با سلام
من مگان 1600دارم و در کل هرکس از من در مورد مگان میپرسه این جوابو میدم:
1-مگان ماشینیه که اول ترمز و فرمونش درست شده بعد ماشین
2-بازار دست دوم بدی داره و خدمات ضعیف
3-اگه براتون ایمنی از آپشن مهم تره تو خریدش شک نکین
4-هزینه نگهداریش بالاس

Warrior--
21 December 2008, 01:40 AM
با سلام
مگان ماشینیه که اول ترمز و فرمونش درست شده بعد ماشین

منظورتان از این جمله چیست؟
یعنی ترمز و سیستم تعلیقش خیلی خوب است؟

mhabbasi
21 December 2008, 04:51 PM
منظورتان از این جمله چیست؟
یعنی ترمز و سیستم تعلیقش خیلی خوب است؟

دوست من سیستم ترمز مگان یکی از برتری های این خودرو هست که نظیر آن در خودرو هایی که از نظر قیمت همانند مگان و چه بسا گران تر از مگان هستند دیده نمی شود.... چ

من با اطمینان این خودرو را می رانم....

اول به نظر من ایمنی مهم تر است....
دوم سرعت و شتاب....
سوم خدمات رفاهی...

n@vid
23 December 2008, 11:19 AM
سلام
چند تا سئوال در مورد مگان 2000 دارم.
1) راحتي كلي اتاق شامل كيفيت سواري، نرمي در دست اندازها و بي صدايي فضاي كابين چطوره؟ آيا به طور مثال در حد زانتيا هست؟
2) هندلينگ خودرو چطوره؟
3) قيمت قطعات يدكي و در دسترس بودن آن ها و به طور كلي هزينه هاي نگهداريش چطوره؟
4) آيا تهويه اتوماتيك داره؟
5) مصرف بنزين اين خودرو در شرايط عملي (رانندگي در شهر و جاده و با ارتفاع بالا از سطح دريا و اكتان پايين بنزين)
6) آيا واقعاً شتابش خيلي كمه؟
با تشكر

mhabbasi
23 December 2008, 05:06 PM
سلام
چند تا سئوال در مورد مگان 2000 دارم.
1) راحتي كلي اتاق شامل كيفيت سواري، نرمي در دست اندازها و بي صدايي فضاي كابين چطوره؟ آيا به طور مثال در حد زانتيا هست؟
2) هندلينگ خودرو چطوره؟
3) قيمت قطعات يدكي و در دسترس بودن آن ها و به طور كلي هزينه هاي نگهداريش چطوره؟
4) آيا تهويه اتوماتيك داره؟
5) مصرف بنزين اين خودرو در شرايط عملي (رانندگي در شهر و جاده و با ارتفاع بالا از سطح دريا و اكتان پايين بنزين)
6) آيا واقعاً شتابش خيلي كمه؟
با تشكر

پاسخ به سوالات:

1) دوست من سواري راحتي كه اين خودرو دارد و در مسافرت هاي طولاني خستگي كمتري دارد اما در اين مورد ما ايراني ها كه به فكر سلامتي كمر خود و نحوه صحيح نشستن نيستيم ممكن است كمي آزار دهنه باشد چن همه چيز استاندارد است....
به گمانم نرمي زانتيا در دست اندازها بيشتر از مگان باشد زيرا زانتيا داراي كمك هاي هيدروليكي مي باشد..... من هم اكنون 12000 كيلومتر با اين خودرو رانده‌ام اما صدايي ندارند... تنها صداي آن صداي فن تهويه است.....
2) نرمي فرمان اين خودرو به دليل الكترونيكي و هيدروليكي بودن باهم خيلي نرم تر است....
3) هزينه نگهداري متوسطي داره.... قيمت قطعات نسبتاً بالاست اما تمامي خودروهايي كه محدوده قيمتي بالاي 30.000.000 تومان را دارند همين طور هستند.... قطعات يدكي هنوز مورد نياز من نشده است اما در مورد كمبود قطعات زياد شنيده ام... به هر حال اين مشكل به زودي با بالاتر رفتن تعداد مگان‌ها حل مي‌شود....
4) مگان هاي 2008 سري اول كه ندارند،اما يك سري مگان با تجهيزات خاص هست كه مي‌گويند قرار است حذفيات مگان‌هاي سري اول را نداشته باشند و نمونه مدل 2006 باشند....
5) مصرف بنزين خودرو به طور مستقيم به ميزان گاز دادن و سرعت خودرو بستگي دارد....
من خودم مصرف 6.9 ليتر در 100 كيلومتر را در سيكل جاده تجربه كرده ام اما به گمانم مصرف داخل شهر آن بالا مي باشد و در حدود 8 الي 9 ليتر در 100 كيلومتر است....
6) وا... من از دوستان مي‌شنوم شتاب خودرو كم است... اما در جاده به هيچ وجه اين را حس نكردم چون به راحتي در جاده و در معكوس ها ماشين را جمع مي‌كند.... خودرو من كه نقص شتابگيري ندارد....

اميدوارم توانسته باشم پاسخ هاي مناسبي داده باشم...

دوستان عزيز پيشنهاد مي كنم لطفاً اين گونه بحث‌ها را در تاپيك "مسائل فني خودرو مگان" دنبال كنيد.... باسپاس