View Full Version : آيا فنر اسپرت مشكلي براي اتومبيل ايجاد نميكند ؟
Street Boy
21 March 2005, 09:55 AM
مرسي از دوستاني كه جواب من رو دادن.
مي خواستم بدونم اگه من ماشين رو بخوابونم و فنر Race بندازم و فقط لاستيك پهن بندازم يعني رينگ اسپرت نندازم زير ماشين. مي خواستم بدونم خوابوندن ماشين اونم با فنر Race مشكلي براي ماشين ايجاد مي كنه يا نه؟ مشكلاتي از قبيل صفت شدن ماشين احساس كردن زياد دست اندازها يا داغون شدن جلو بندي يا صدا دادن اتاقك ماشين و ...
ممنون مي شم راهنماييم كنين.
po2ya
21 March 2005, 08:59 PM
دوست عزيز بستگي به نوع فنري داره كه ميندازي اگه از اين فنر بدرد نخور ها ميندازي كه مطما باش 100٪ روز دوم حالت از ماشينت بهم ميخوره ولي اگه فنر درست بندازي نه كه بد نميشه بلكه بهتر هم ميشه!!!
اگه در مورد اين فنر ها اطلاعات بيشتري خواستي در پي ام ميگم ! 8)
علی سلیمی
26 March 2005, 12:08 AM
سعي كن از فنر ريس هاي آلماني استفاده كني چون مثل فنر هاي ايراني به مرور زمان چندان افت پيدا نميكنن و ماشين تغيير ارتفاع نميده٬ البته اين رو هم بگم كه يه سري از اين فنر هاي آلماني رو تو قم توليد ميكنن (البته با همون مواد و دستگاه ها٬ قيميتش هم 45 تومن هست)٬ من خودم از فنري كه انداختم راضي هستم فقط جلوي ماشين مرتب بازي بازي ميكنه و فرمون ماشين هم سفت تر شده (البته از رينگ 17 استفاده ميكنم)
po2ya
28 March 2005, 10:53 AM
علي سليمي, شما هم يكي 2 ماه ديگه دقيقا حالت آدمين سايت رو پيدا ميكني !!!!
چون اوون فنر ها البته خيلي شرمنده خيلي مذخرف هستن و واقعا تمامي چاله چووله ها رو نشوون ميدن بهت!! و اوونهايي هم كه ميگن با همون مواد و با همون تكنولوژي براي اينه كه جنسشوون فروش بره!!! فكر كنم فنر شما هم از همون بنفش ها يا مشكي ها باشه!درسته؟؟ :x
علی سلیمی
28 March 2005, 11:16 AM
علي سليمي, شما هم يكي 2 ماه ديگه دقيقا حالت آدمين سايت رو پيدا ميكني !!!!
چون اوون فنر ها البته خيلي شرمنده خيلي مذخرف هستن و واقعا تمامي چاله چووله ها رو نشوون ميدن بهت!! و اوونهايي هم كه ميگن با همون مواد و با همون تكنولوژي براي اينه كه جنسشوون فروش بره!!! فكر كنم فنر شما هم از همون بنفش ها يا مشكي ها باشه!درسته؟؟ :x
دوست خوبم منظور من اين بود كه از اون فنر هايي كه تو قم توليد ميشه و روش حك شده Made in Germany يا GERMANY استفاده نكنن و فنر رو خوب بشناسن و بعد انتخاب كنن٬ خود من از اين نوع فنر استفاده نميكنم و توسط يكي از آشناهام فنر اصل آلماني رو تهيه كردم رنگش هم آبي هست (آبي تيره٬ آبي نفتي)
payamix
28 March 2005, 11:36 AM
رنگش كه مهم نيست٬هر رنگي ممكنه بزنند...اگر قيمتش زير 60 تومن بود بدونيد ايرانيه.
sami
14 May 2005, 02:05 PM
علي جان من ميخوام هر چه زود تر برا ماشينم فنر بزارم ميشه كامل توضيح بدي از كجا بخرم كه اصل باشه و قيمتشم بهم بگو من آبادان هستم اما تا چند روز ديگه ميام تهران ماشينم 206 رينگشم 17 40 205 هستش
اگه راهنمايي كني ممنون ميشم فنراي خودشم بريدم فكر كنم اگه فنر ريس بندازم براش بهتر باشه ممنون :idea: :mrgreen: :wink:
po2ya
15 May 2005, 10:33 AM
sami, يه جا هست نمايندگي فنر هاي MAD هستش به نظر من بهترين جنس موجود در بازار هستش!
اگه خواستيد پي ام بديد تا در پي ام آدرس اونجا رو براتوون بزارم
!
8)
sajjadnegaresh
20 March 2006, 02:21 AM
دوستان اگه مشخصات دقيق فنر لول ها به همراه قيمت رو بگذارن خيلي خوب مي شه
تشكر
Mohsen_d_62
25 August 2006, 09:38 PM
این فنر اسپرت رو میشه تشریح کنید ؟
sajjadnegaresh
3 October 2006, 04:41 PM
با سلام
دوستان
تصميم دارم ، يه سيستم كامل تعليق با تنظيم ارتفاع اسپرت شهري با تجهيزات كامل براي پرايد بگيرم .
اگه دوستان مدل خاصي مانند سيستمهاي MAD در نظر دارن ، راهنمايي كنند . اگه قيمت هم بديد كه عالي مي شه.
با تشكر
Abolfazl2006_p
3 October 2006, 05:19 PM
من میخواستم برای ماشینم (405) فنر اسپرت بگیرم که با درد سر هایی که داره بیخیال شدم اون هم با خیابون های درب و داغون شهر و ....
amir8ipe
26 October 2006, 11:35 AM
فنر آلمانی بینداز! اگر هم میخوای خیال ات راحت بشود کمک ریس بنداز ( البته خرجت فوق العاده زیاد می شود) چون اون کمک برای ماشین های مسابقه ای است!
Pontiac
26 May 2007, 02:48 AM
سلام
عزیزان می خواستم بپرسم برای من که با ماشین سرعت بالا میرم(خارج از شهر) استفاده از فنر اسپرت خطر افرین نیست؟ایا اصلا کم کردن ارتفاع ماشین با شرایط من درسته؟ ایا استفاده از فنر اسپرت بهتره یا بریدن فنر استاندارد؟چون شنیدم فنر اسپرت زیاد بازی میکنه.اگر ممکنه مزایا و معایب هر روش رو بگین
با تشکر...
paymanonline
27 May 2007, 12:37 PM
اتفاقا بریدن فنر باعث بازی زیاد میشه اگه فنر ریس خوب باشه فکر نکنم بایز ماشین زیاد بشه.
shab.*.ghard
27 May 2007, 04:55 PM
سلام دوست من بازی فنر بستگی به نوع و جنس فنر داره بهترینش 1 بنفش 2 زرد روشم بصورت بر جسته و چند جا نوشته چرمنی .
کم کردن ارتفا سره پیچها به تون حال مید ولی ترمز ت ضعیف مشه ....بازم در خدمتم
po2ya
27 May 2007, 07:18 PM
سلام دوست من بازی فنر بستگی به نوع و جنس فنر داره بهترینش 1 بنفش 2 زرد روشم بصورت بر جسته و چند جا نوشته چرمنی .
کم کردن ارتفا سره پیچها به تون حال مید ولی ترمز ت ضعیف مشه ....بازم در خدمتمپ
دوست عزیز رنگ که نشانه خوبی یا بدی نیست که !
بهتره از رووی مارک توصیه کنید !
نه اینکه قرمز بنداز بهتره یا بنفش بهتره!
در مورد ترمز میشه یه توضیح اجمالی بدید که چه جووری این موضوع پیش میاد/.1
:icon_cool
siavash_sg
27 May 2007, 11:32 PM
پ
دوست عزیز رنگ که نشانه خوبی یا بدی نیست که !
بهتره از رووی مارک توصیه کنید !
نه اینکه قرمز بنداز بهتره یا بنفش بهتره!
در مورد ترمز میشه یه توضیح اجمالی بدید که چه جووری این موضوع پیش میاد/.1
:icon_cool
ایشون راست میگن رنگش مهم نیست همشون ایرانیه با رنگها مختلف این حرف هم برای مغازه دار هاست که رنگ رو بهونه میکنن تا جنسشونو بفروشن
شما برین چراغ برق توی ببینین مغازهایی رو که دارن از همین فنرها درست میکنن یه رنگ هم میزنن میفروشن
بعد من تاحالا ندیدم که ماشین که ارتفاعش بیاد پایین ترمزش ضعیف بشه
shei2nak
28 May 2007, 01:50 AM
درسته به نظر منم ربطي به ترمز ها نداره . به نظر من اگه فنر ريس خوب بندازي با توجه به اين كه سرعت بالا و بيرون شهر هستي تقريبا خيالت تا حدودي از چپ كردن ماشين راحت ميشه!!!
ولي سعي كن مطمئن بروني! تا خدايي نكرده مشكلي پيش نياد:icon_cool
masoud911
4 June 2007, 10:15 PM
سلام
فنر ریس از بریدن و گرم کردن و .... خیلی بهتره
انواع مختلفی هست که انواع mad دارای کارایی بهتری هستن
هر کاری انجام دادی حتما استرس بار هم اضافه کن
در حالت استاندارد هم خارج از حد انتظار عمل میکنه
اون دوستمون هم گفته بود ترمز ها مشکل پیدا میکنن فکر کنم این مشکل رو با زانتیا داشتن
تو زانتیا چون پمپ هیدرولیک فشار زیادی روش ماد دیگه نمیتونه اونجوری که باید ترمز رو ساپورت کنه و با ارتفاع زدن ترمز خیلی ضعیف میشه
Pontiac
4 June 2007, 10:51 PM
با سلام
چند روز پیش چراغ برق بودم هر چی گشتم برای پراید فنر ریس خارجی به خصوص MAD گیرم نیومد:icon_cry: .با یکی از فروشنده ها:icon_mrgr که صحبت کردم و ازش اطلاعات خواستم در کمال ناباوری گفت اگربخواهی می فرستمت جایی که مارک های خارجی رو روی فنر حک میکنند :icon_twis. و گفت راستشو بخواهی جنس اصلی خیلی کمیابه(اکثرا قلابی هستند) چون واسه فروشنده و وارد کننده با این تعرفه های گمرکی زیاد صرف نمیکنه.حالا راست یا دروغ حرفاش پای خودش من که موقت بیخیال خرید شدم:icon_redf .اما چند جا گفتن فنر ایرانی داریم با مارک عدالت گارانتی هم داره:icon_eek: .به نظر دوستان چکار باید کرد؟
رهاورد
4 June 2007, 11:07 PM
سلام . من مطالب شما رو می خوندم مات موندم با این 30 تومن پول فنر چه بلایی سر خودم آوردم . رینگ ولاستیک 17 و پائین آوردن ماشین و کمک های جلوی ماشینم که هردو خراب شدند . نشانه گوش های من و کشیدگی اونها به سمت بالاست .
راستی ببینم درست هست که بعد از کوتاه کردن فنر باید کمک های جلوی ماشین ازنوع لول کوتاه انتخاب بشوند . مثل کمک 206 . البته من این مطلب رو از چند منبع شنیدم .اگر دوستان اطلاعاتی دارند بدهند. من می خواهم کمک بخرم موندم چه کنم .
در ضمن تصویر ذیل مربوط به مصیبتی به نام پژو 2000 هست که من سوارش می شم . شاید هم برعکس
ali audio
16 June 2007, 07:45 PM
سلام خدمت دوستان
نظرتون راجع به فنر گازی از نوع 2 لایه چی هستش و قیمتش چنده
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.