PDA

View Full Version : سايت هاي آماتور از شلوغي رنج ميبرند !

payamix
26 August 2004, 03:43 PM
عناصر غیر ضروری را شناسایی کنید:
از مهمترين پرسشهایی که باید درباره طراحی یک سایت ازخود بپرسید این است که آیا استفاده از فلان عنصر در آن واقعا ضروری است یا خیر؟ آیا در صورت حذف آن از کارآیی سایت کاسته می شود؟ لوگوهای چرخشی، انیمیشن، گرافیک های سه بعدی و موسیقی، نمونه هایی هستند که در کارآمد بودنشان باید همیشه شک کرد.

ali
26 August 2004, 04:03 PM
واقعا همينطوره
براي اينكه بفهميد يك سايت آيا طراح حرفه اي داشته يا آماتور فقط كفيست يك بار يكي از صفحات آن را ببينيد
بعضي ها انقدر در بكار بردن جاوا اسكريپت هاي مختلف زياده روي مي كنند كه ديگه صفحه بالا نمي ايد :x
يا وقتي وارد مي شي صد تا خوشامد گويي و لرزش صفحه ... بيرون مي ريزه كه سيستم هنگ ميكنه :twisted:
وب سايتي حرفه اي است كه با ديدن ان احساس آرامش كني و داراي مطالب و موضوعي باشد تا باز هم از آن صفحه
ديدن كني 8)
اصلا نبايد از رنگ هاي تند و رنگ هاي آزار دهنده استفاده كنيد
سعي كنيد ساده اما با ظرافت كامل طراحي كنيد تا ديگران هم از ديدن آن لزت ببرند. 8) 8) 8)

houtanal
26 August 2004, 08:40 PM
به نظر من دليل بروز چنين اشتباهاتي اينه كه هر كس كاري رو كه بلده نمي كنه!
مثلا در ايران شما ه عنوان يك برنامه نويس وب مجبوريد در اكثر موارد كار طراحي را هم خودتون انجام بدين و به عنوان يك طراح وب بايد برمامه نويسي رو هم گاهي انجام بديد.وب سايت هاي ضعيف از نظر طراحي و برنامه نويسي زاده همين مشكله.

pharma79
26 August 2004, 11:10 PM
بنظرم بهترين مثال سايت google هست كه من عاشق همين سادگيش هستم :wink:

ali
27 August 2004, 11:54 AM
من ياهو رو بيشتر قبول دارم
چون فقط يك سرچ انجين نيست 8)

Lizard
27 August 2004, 12:00 PM
سادگي و شلوغ بودن يك سايت بستگي به كاربران سايت داره///
بعضي از مناطق رو اگر دقت كرده باشيد تاكسي هايي به رنگ زرد يا سبز و يا قرمز و ازين رنگا داره...
شضايد به نظر شما كه يه بيننده خارجي هستيد جالب و جذاب نباشه ولي از نظر بيننده ي دروني بسيار زيبا و چشم نواز هم هست :mrgreen: (من از كي تاحالا اينقده ادبي شدم)

اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.