PDA

View Full Version : بهترين طراحي هاي وب

ali
26 August 2004, 03:06 PM
خوب فكر كنم براي شروع بهتر باشه اول بدونيم وب سايت چي هست و به نظر شما دوستان چه پارامتر هايي بايد رعايت بشه تا يك طرح, طراحي خوب قلم داد بشه :o

آيا حتما بايد رنگ و لاب خوبي داشته باشه؟

يا اينكه سريع توي مرور گر نمايش داده بشه؟
يا...
بنظر شما يه طرح خوب چه طرحي ميتونه باشه؟
(لطفا نظرات خود را با مثال بيان كنيد , و دليل آن را بفرماييد) :evil:

Nima1989
26 August 2004, 03:27 PM
خوب به نظر من اولويت اول سريع لود شدن صفحس(با اين dial up هاي ما)
بعدش هم ميتونه زيبايي و سادگي صفحه باشه

payamix
26 August 2004, 03:33 PM
فلش به درد سايت هاي ايراني نميخوره
من نميدوم بعضي طراح ها چه اصراري دارند فلش هاي 800 900 كيلوبايتي بندازن توي صفحه :x

ciahchal
26 August 2004, 07:05 PM
ممممممممم
خوب اول اينكه بايد ديد ما مي خوايم بيننده هامون از كجا بيان و ببينن سايتمون رو
به نظر من استفاده از هر چيزي كه به كار ادم بياد خوبه ...
البته من خودم هرجا فلش اينترو باشه دنبال دكمه skip مي گردم ببينم مي شه رد كنم يا نه ...
...
ولي وقتي حرف براي گفتن نيست خيلي خوبه يه فلش بندازي رو صفحه ... مثلا من يه سايت كار كردم براي يك شركت طرف قرار داد رجاء ( شركتي به نام كمال نقش پيشتازان) كه كارش شستن ملحفه هاي قطار هاي درجه 1 و2 بود
تنها چيزي كه داشت تاريخ شروع به كار بود و 2 تا ماشين لباسشويي مخصوص ( مثلا) ... تنها چيزي كه به ذهنم رسيد اين بود كه يه فلش بذارم اول كار كه قطار داشته باشه و ...
:(
مي خوام بگم هرچي مطلب براي گفتن بيشتر باشه سايت ساده تر مي شه ... چون بايد تاكيد بر مطلب باشه ...
سرعت دانلود چيزي هستش كه بيشتر ما ايرانيهاي داخل درگيرشيم و البته قبول دارم كه بايد به عنوان يك المان در نظر گرفته بشه
...

houtanal
26 August 2004, 08:32 PM
قبل از نظر دادن بر روي چگونگي طراحي بايد هدف و دسته(كتگوري)وب سايت مشخص شود براي وب سايت هاي تبليغاتي كه صرفا جنبه تيليغ دارند زيبايي مهم ترين اصل است اما براي پب سايت هايي كه جنبه اطلاع رساني دارند يا به عنوان يك برنامه گروه كاري تحت وب(مثل همين فوروم)دارند استاندارد ها تا حدود زيادي مشابه استاندارد هاي طراحي رابط كاربر در برنامه هاي GUI عاذي مي باشد.سرعت لود شدن سايت يكي ديگر از موارد مهم است كه در هر دو مورد بايد در نظر گرفته شود با توجه به اينكه برنامه هاي سرور سايد علاوه بر زمان لود شدن صفحه HTML عادي نيازمند زماني براي پردازش اطلاعات در سمت سرور نيز هستند اهمينت استفاده بهينه از بانك اطلاعاتي و برنامه نويسي صحيح مشخص مي شود. 8)

Lizard
26 August 2004, 09:43 PM
طرح گرافيكي سايت زير رو من انجام دادم (خود سايت رو نه... ) پس به من ربطي نداره هرچي مشكلات سياسي داريد
محتوا و دسته بندي سايت در گروه هنري هست
تمپليت بقيه صفحات هم به من ربطي نداره.(چون خودشون دستكاريش كردن)

www.khorshid.org/index2.html

---------------------------------------

بهترين سايت فلش ( www.neostream.com ) كار من نيستا :mrgreen:

تاريخ 5 شهريور 1383 - 20:44:

اگر از سايت فلش بالا بهتر سراغ داريد بگيد.... ولي فكر نكنم. :arrow:

ali
27 August 2004, 12:10 PM
دوست عزيز جناب Unicorn مطلب شما هيچ ربطي به اين تاپيك ندارد لطفا دقت فرماييد :shock:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
من با نظر houtanal موافق هستم, در طراحي وب بايد پارامتر هاي زيادي رو در نظر گرفت
سايت هاي مختلف ويژگي هاي مختلفي دارند, پس اول بايد هدف سايت رو در نظر گرفت و بعد طراحي كرد :evil: