PDA

View Full Version : راهنمايي براي پاك كردن برنامه ها

آيدين
17 March 2005, 01:53 PM
سلام رو گوشي 6600 مقدار زيادي برنامه و بازي نصب شده ولي هيچ كدوم از اونها داخل Manager گوشي نيست كه بشه از اونجا پاك كرد - كلي هم فضاي MMC رو اشغال كرده - راهنمايي كنيد چطور مي شه اين برنامه ها رو از گوشي پاك كرد

هيچ جايي پيدا نكردم كه بشه اونها رو پاك كرد

در ضمن اگه بخوام MMC رو كلا پاك كنم آيا مشكليبراي گوشي پيش مياد يا نه - اگه بشه راهنمايي كنيد

آيدين
17 March 2005, 03:07 PM
دوستان من راهنمايي سريع مي خوام

bijbij
17 March 2005, 03:25 PM
سلام رو گوشي 6600 مقدار زيادي برنامه و بازي نصب شده ولي هيچ كدوم از اونها داخل Manager گوشي نيست كه بشه از اونجا پاك كرد - كلي هم فضاي MMC رو اشغال كرده - راهنمايي كنيد چطور مي شه اين برنامه ها رو از گوشي پاك كرد

هيچ جايي پيدا نكردم كه بشه اونها رو پاك كرد

در ضمن اگه بخوام MMC رو كلا پاك كنم آيا مشكليبراي گوشي پيش مياد يا نه - اگه بشه راهنمايي كنيد
آيدين, عزيز :wink:
سلام
اولن قبل از فكر كردن براي فرمت MMC ببينيد برنامه هايي كه روي گوشيتون هست را داريد كه دوباره روي گوشي بريزيد . اين را ميگم براي اينكه يك محكي بزنيد و ببينيد كه بعد از ريختن برنامه ها آيا بازهم مشكل ناپيدا بودن برنامه ها را در Mnager داريد يا خير ؟
دومن فرمت نمودن ( پاك كردن ( MMC )) هيچ آسيبي به گوشي شما نميرسا ند . :o
كار ريختن برنامه را انجام بدهيد اگر بازهم مشكل داشتيد بگوييد . من تاپيك شمارا پيگري ميكنم . 8)
موفق باشيد . :!:

آيدين
17 March 2005, 03:42 PM
مشكل اينجاست كه برنامه ها رو كسي ريخته كه گوشي از اون خريداري شده و هيچ كدوم از اونها رو ندارم - ولي اگه بدونم كه فرمت كردن MMC هيچ ضرري براي گوشبي و برنامه هاي خاص نوكيا نداره اين كار رو مي كنم

اگه مي شه يه توضيحي بديد كه با فرمت كردن MMC چه چيزهايي رو گوشي پاك مي شوند

و چطور مي شه MMC رو فرمت كرد

مرسي دوست عزيز

null_sessionz
17 March 2005, 04:05 PM
ام ام سي رو به 2 روش ميتووني فرمت كني :

1- با دستگاه كارت ريدر

نكته :‌ موقع فرمت كردن FAT بايد انتخاب بشه نه FAT32

2- با خود گوشي

نكته :‌ با حالت safe mode فرمت كنيد

با فرمت همه اطلاعات قبلي هپلي ميشه !

bijbij
17 March 2005, 04:16 PM
آيدين, عزيز :wink:
خير فرمت كردن MMC هيچ ربط و كارى با گوشي شما نداره و هيچ برنامه اي از گوشي شما پاك نخواهد شد , مطمعن باشيد . 8)
براى فرمت MMC شما بايد كارهاى زير را انجام دهيد :
1 - با زدن دكمه Menu وارد قسمت Folder شويد و درون پوشه Extra بدنبال شكل Memory بگردين و وارد آن شويد .
2 - بازدن دكمه Option شما به گزينه هاي زير دسترسي خواهيد داشت كه بترتيب :
الف : ‌Backup Phone Memory كه با زدن اين دكمه شما ميتواني كليه اطلاعات وارد شده به حافظه گوشي خود را به حافظه MMC منتقل نماييد ( براى مواقعي كه شما ميخواهي حافظه خود گوشي را فرمت نماييد )
ب - Format Memory Card كه با زدن اين دكمه شما خواهيد توانس MMC خودرا فرمت ( پاك ) نماييد .
ت - Memory Card Name كه با اين گزينه شما ميتوانيد براي MMC خود نام انتخاب كنيد . ( البته پرسشي براي اينكار بعد از فرمت نيز از شما خواهد شد ) .
ث - Set Password با اين گزينه شما ميتواني براي MMC خود رمز بگذاريد .
ج - memory Detail با اين گزينه شما از مقدار ( مقدار افظه اشغال شده , مقدار باقيمانده و ...) مطلع خواهيد شد .
شايد سرتان درد گرفته باشد ولي شرح كلي دادم كه سر در گم نشويد . :twisted:
در صورت داشتن سوال من همراه شما هستم . :o

آيدين
17 March 2005, 04:46 PM
مرسي دوست عزيز

اگه من MMC رو فرمت كنم آيا آيكونهاي برنامه هاي زايد رو كه نمي تونم پاك كنم هم از منو مي روند - يعني كلا از شر اونها راحت مي شم - منظورم اينه كه آيا با فرمت MMC همه چيز درست مي شه ؟

bijbij
17 March 2005, 04:56 PM
مرسي دوست عزيز

اگه من MMC رو فرمت كنم آيا آيكونهاي برنامه هاي زايد رو كه نمي تونم پاك كنم هم از منو مي روند - يعني كلا از شر اونها راحت مي شم - منظورم اينه كه آيا با فرمت MMC همه چيز درست مي شه ؟
آيدين عزيز :wink:
درسته همه از بين ميروند و شما از شرشان راحت ميشويد . 8)

آيدين
17 March 2005, 05:56 PM
مرسي دوست عزيز بسيار بسيار سپاسگزارم

bijbij
17 March 2005, 06:01 PM
مرسي دوست عزيز بسيار بسيار سپاسگزارم
آيدين عزيز :wink:
خواهش ميكنم كاري نكردم . :o