View Full Version : ebook reader
arash_ga
8 August 2008, 09:26 PM
آقا من در به در ebook reader هستم آخه کلی کتاب الکترونیکی نفیس دارم ولی در بازار پیدا نکردم کسی سراغ نداره بسیار وسیله خوبیه و از کتاب خریدن اون هم با این قیمتهای گرون آدم را بی نیاز میکنه:lover:
اینجا میتونید عکسشو ببینید
[Only registered and activated users can see links]
nas2000co
2 September 2008, 06:15 PM
آقا ما هم در به در دنبالشیم اگه پیدا کردید به ما هم بگید
به سونی ایران و حتی حاور میانه هم نامه زدم ولی جواب نمیدن
البته قیمتهاشم که سر به فلک میزنه ولی سالها است که دنبال همچن دستگاهی میگردم -
عرفنا
2 September 2008, 07:36 PM
آقا من در به در ebook reader هستم آخه کلی کتاب الکترونیکی نفیس دارم ولی در بازار پیدا نکردم کسی سراغ نداره بسیار وسیله خوبیه و از کتاب خریدن اون هم با این قیمتهای گرون آدم را بی نیاز میکنه:lover:
اینجا میتونید عکسشو ببینید
فکر می کنم یکی از شرکت های تولید کننده یه نمایندگی توی ایران داشتند.اگر پیدا کردم اسم شرکت رو می گم.
در مورد انتخاب هم با توجه به تحقیقاتی که من کردم پیشنهادم irex هست. بهترین امکانات و کیفیت رو داره.قیمت book edition حدود 600 دلاره.
می تونید یه سر هم پایتخت پرسو جو کنید.تا اونجایی که یادمه چند تایی تو پایتخت بود.
موفق باشید :icon_cool
arash_ga
4 September 2008, 04:00 PM
نه عزیز من تو ایران نیومده. یه چیز جالبی که من در موردش خوندم اینه که صفحه ال سی دی این دستگاه از خودش نور نداره و برای خوندن متن احتیاج به نور چراغ و یا نور اتاق هست و در حالت نمایش یک صفحه باطری مصرف نمی کنه و فقط در هنگام page زدن باطری مصرف میکنه که تا 8000 بار pageزدن دوام داره:icon_cool
عرفنا
4 September 2008, 04:19 PM
نه عزیز من تو ایران نیومده. یه چیز جالبی که من در موردش خوندم اینه که صفحه ال سی دی این دستگاه از خودش نور نداره و برای خوندن متن احتیاج به نور چراغ و یا نور اتاق هست و در حالت نمایش یک صفحه باطری مصرف نمی کنه و فقط در هنگام page زدن باطری مصرف میکنه که تا 8000 بار pageزدن دوام داره:icon_cool
دوست عزیز و گرامی
من در ایران هم دست افراد گوناگون دیدم،هم تبلیغ شرکت رو توی روزنامه دیدم (فکر میکنم حدود 9 ماه پیش در عصر ارتباط بود) و هم توی اینترنت فروش در ایرانش رو دیدم :icon_cool
موفق باشید :icon_excl
nas2000co
6 September 2008, 07:13 AM
با درود
مثل اینکه بحث بالا گرفته خدایشم این دستگاه خیلی کاربردی آنهایی که باور ندارند فقط کافی یک بار
یه کتاب 800 صفحه ای رو رو مونیتور مطالعه کند ( البته بعدش دیگه برای همشه چیزی نمیتوانند مطالعه کنند )
بگذریم
من تا حالا 3 تا نامه نوشتم به نمایندگی های سونی
اول به این رهجو آنها جواب دادند که این محصول فقط در آمریکا و کانادا بفروش گذاشته شده و در هیچ
کشور دیگر به فروش گذاشته نشده است.
بعد یه نامه زدم به نمایندگی سونی در ایران و کلی شکایت کردم که این چه وضعی ما همه تو ایران
انگشت به دهن موندیم تا شما این وسیله را وارد کنید و انگار عین خیالتون نیست .
انها هم که دیدند من خیلی آتیشیم چند ساعت بعد یک جواب کاملا احمقانه دادندکه این دستگاه را
سونی فقط برای مدت کوتاهی در آمریکا فروخته و پس از آن مجبور شده فروش آنرا متوقف کنه :icon_roll
البته خیلی احمقانه هست چون در همین زمان روی سایتهای معتبر سونی در آمریکا این وسیله با
قیمت 250 تا 400 دلار داره تبلیغ میشه آنهم به صورت خفن آدرسشم sonystyle.com
خوب در نهایت مجبور شدم به نمایندگی سونی خاور میانه یک نامه پر از گلایه و سوزوگداز بزنم :icon_cry:
که این چه وضعیه ما از مشتری های قدیمی شما هستیم:cool_phalls_24: چطور ممکنه یک وسیله را در امریکا بفروشین ولی در ایران به ما نفروشین ( ما که اینقدر گلیم انرژی هسته ای هم که داریم دیگه از آمریکا چی کم داریم :icon_twis) البته جواب نمایندگی سونی ایران و سایت مذکور در آمریکارا هم برای آنها نوشتم واکیدا خواستار یک جواب قانع کننده از آنها شدم . البته تا این لحظه جوابی برای من ارسال نشده است ولی خبر دارم که کل کمپانی سونی با نامه من به عنوان یک جوان کاملا غیور ایرانی به هم ریخته مخصوصا اینکه انرژی صلح آمیز هسته ای هم داریم و الان هم مطمئنا کلی شرمنده شدن و احتمالا دنبال راهی برای عذر خواهی میگردند.
به هر ترتیب من سه تان نامه تا حالا نوشتم و این نامه نگاری را تا امپراتور ژاپن هم ادامه خواهم داد
( احتمالا دوستان ایمیلشو ندارن؟ ) از شوخی گذشته باید یکم نامه نگاری کنیم تا انشاالله مشکل حل شود شما هم یک نامه به نماینگی سونی در ایران و خاورمیانه بفرستید ( حتما هم آخرش بنویسید که انرژی هسته حق مسلم ماست ، خیلی در حل این مشکل تاثیر داره )
البته در پایان باید ذکر کنم که سونی تقریبا تنها تولید کننده این وسیله در دنیاست که تنوع تولید داره
و قیمت منطقی تر البته تا این لحظه نمیدونم چرا سامسونگ جونم نمیسازه ! بزار یه نامه بهش بزنم !
تا حالا چنتا وسیله از خریدم احتمالا خیلی شرمندم :icon_sad:
قربون همگی
naymz
6 September 2008, 08:59 AM
یعنی چی فروشش متوقف شده .... مدل 505 اش تازه اومده
یه نکته در مورد مدل جدید سونی اینکه فقط یک عیب داره و اینکه فایلهای pdf رو بصورت fit to screen نشون میده و قابلیت زوم تو این فایلها رو نداره
arash_ga
12 September 2008, 08:53 PM
آقا دمتون گرم.نمیدونستم این بحث انقدر پا میگیره و علاقه مند داره.جان هر کی که دوست دارید اگه نشانی از این دستگاه پیدا کردید به من بگید من دیگه شبها هم خواب e book reader می بینم
Nomad
12 September 2008, 09:28 PM
من تو آبادان به قیمت 90 هزار تومن و تو سایز به نظرم A5 دیدم ... مارکش رو هم یادم نیست !! عید همین امسال بود .
naymz
12 September 2008, 10:26 PM
یه سایت با اطلاعات کامل در مورد ebook reader ها
nas2000co
26 September 2008, 03:36 PM
قربون همگی (من همان آقا آتیلا جوان غیور ایرانی هستم که یک پست بسیار چشم گیر کمی قبل تر زده بودم )
و اما ادامه داستان
یادتان هست که من نامه ای به سونی خاور میانه زده بودم و گلایه کرده بودم .
خوب چند روز پیش سونی به هر ترتیب مجبور شدجواب اینجانب را بدهد چون این موضوع داشت تبدیل به معضل جهانی بعد از هسته ای شدن ایران میشد.
ولی این جواب تا حدودی گستاخانه بود که باعث یک سری عکس العملهای خشن از جانب من شد .
البته من هم که پشتم ( ببخشید دلم ) به شما جوانها نسبتا غیور گرم بود رفتم تو دل دشمن تا الان هم که احتمال میدم چندتا از مدیران رسمی سونی را عوض شده باشند .:icon_mrgr
حال بشنوید جواب آن آقای گستاخ را از سونی ( ایشان خدمت ما عرض کردند که اولا این دستگاه همچنان فروش خودش را دارد و در کشورهای آمریکا و کانادا و البته اروپا ادامه میدهد و گفته سونی ایران در این مورد غلط است و به جای آنها از من عذر خواهی کرد و در ادامه توضیح داد که شرکت سونی در امر بازار یابی یک سری پارامترها را در نظر دارد که جزو پرنسیپالهای شرکت محسوب میشود. که یکی از آنها بررسی اوضاع فرهنگی هر کشور میباشد برای فروش و بازار یابی محصول )
خلاصه یعنی اینکه آقا فرهنگ و شعور ایرانی را شایسته ای بازار یابی این محصول نمیبینیم . ( چه غلطها !) ):icon_conf
من که از این موضوع کلی ناراحت بودم در جواب با زمیمه این نامه، نامه ای مجدد نوشتم و در آن اولا اظهار تاسف کردم از پایین بودن سطح آگاهی مدیران سونی:icon_conf و بخصوص کسانی که سیاستهای بازار را در آن شرکت معرفی میکنند . و به ایشان گفتم که شما که حتی تفاوت کشور ما را از لحاظ علم و فرهنگ با کشور های عربی همسایه نمیدانید:choler: را چگونه مسئول پاسخگویی به نامه های مشتریان خاور میانه نموده اند. این موضوع جای تعجب دارد.
{ اما خودمونیم ما فقط یاد گرفتیم برای همه قپی در کنیم ما که سرانه مطالعه در کشورمان به چند دقیقه در سال میرسد را چه به این حرفها و ادعا ها }
در ادامه هم نامه ای به سونی ایران زدم که به شرح زیر است.
{
چند روز پیش از شما در مورد دستگاه EBOOK READER سوال نمودم که چرا این محصول در ایران به فروش نمیرسد . جوابی که به من داده شد کاملا اشتباه بود ( " فروش این محصول در جهان متوقف شده است " )من که با این جواب قانع نشدم به سونی خاور میانه نامه ای زدم و موضوع را با آنها در میان گذاشتم که این موضوع را به شدت تکذیب کردند و متاسفانه موضوعی را مطرح نمودند که باعث تاسف است ایشان در جواب نامه من که چرا این محصول در آمریکا و کانادا به فروش میرسد و در ایران به نمیتوان آنرا تهیه کرد به این موضوع اشاره کردند که در مبحث بازاریابی موضوع فرهنگ هر کشور و منطقه را در نظر میگیرند و بر آن اساس دست به بازار یابی میزنند . یعنی ایشان باور دارند که فرهنگ ایرانی در سطحی نیست که هرگز نیازی به این دستگاه پیدا کند . و این موضوع جای تاسف برای شما نمایندگان فروش سونی در ایران را دارد که چکونه بازار ایران را برای کمپانی سونی تشریح نموده اید .
حال بهتر است با کمی جستجو در اینترنت ( فقط در همین سطح ) متوجه شوید که جوانان این مملکت تا چه حد به دنبال دستگاهی با این خصوصیات است تا آنجا که افرادی حقیقی جای خالی این دستگاه را با مدل iRex iLiad در بازار ایران آنهم با مبلغ کلان و بدون گارانتی معتبر پر مینمایند . خواهشمندم به مدیرانتان عرض نمایید که بازار ایران را به شکلی درست برای کمپانی سونی تعریف نمایند . تا این بازار با بازار کشورهای مصرفی عربی خبط نشود. دوما با کمی بررسی بیشتر و مسئولانه تر به دنبال معرفی کالاهای از شرکت سونی به هم وطنانتان باشد که به نوعی کالای فرهنگی محسوب میشود نه صرفا یک کالای مصرفی . البته من جواب کامل و قاطعی به نمایندگی سونی خاور میانه داده ام تا فرهنگ ایران به طور کامل برایشان جا بیفتد. }
هر دو این نمایندگی ها تا این زمان که در خدمتان هستم تقریبا بهت زده میباشند . یک جوان اینچنین خفن در ایران از سلاح هسته ای ( بخوانید همان حق مسلم ماست ) خطرناک تر است .
من که تکلیفم روشن است تا براندازی امپراتوری ژاپن پیش خواهم رفت اما شما هم به عنوان جوانان انقلابی حتما وظیفه ای به عهده بگیرید البته من دقیقا نمیدونم ولی مثلا میتوانید نامه های تهدید آمیز به سامسونگ بزنید چون جواب نامه من رو تا الان ندادند اینهمه.... دشمن فکر کنم با استقلال آبخازیا 176 تا دشمن بلقوه داریم که باید قبل از آنکه بلفعل بشوند مشت محکمی در دهانشان بکوبیم. در نهایت میتوانید از من یا بگیرید من که هر شب خواب شهادت میبینم . البته دوستان بهم میگن برادر نور بالا میزنی !:cool_phalls_73:
قربون همگیتون آتیلا
arash_ga
5 October 2008, 07:36 PM
قربون همگی (من همان آقا آتیلا جوان غیور ایرانی هستم که یک پست بسیار چشم گیر کمی قبل تر زده بودم )
و اما ادامه داستان
یادتان هست که من نامه ای به سونی خاور میانه زده بودم و گلایه کرده بودم .
خوب چند روز پیش سونی به هر ترتیب مجبور شدجواب اینجانب را بدهد چون این موضوع داشت تبدیل به معضل جهانی بعد از هسته ای شدن ایران میشد.
ولی این جواب تا حدودی گستاخانه بود که باعث یک سری عکس العملهای خشن از جانب من شد .
البته من هم که پشتم ( ببخشید دلم ) به شما جوانها نسبتا غیور گرم بود رفتم تو دل دشمن تا الان هم که احتمال میدم چندتا از مدیران رسمی سونی را عوض شده باشند .:icon_mrgr
حال بشنوید جواب آن آقای گستاخ را از سونی ( ایشان خدمت ما عرض کردند که اولا این دستگاه همچنان فروش خودش را دارد و در کشورهای آمریکا و کانادا و البته اروپا ادامه میدهد و گفته سونی ایران در این مورد غلط است و به جای آنها از من عذر خواهی کرد و در ادامه توضیح داد که شرکت سونی در امر بازار یابی یک سری پارامترها را در نظر دارد که جزو پرنسیپالهای شرکت محسوب میشود. که یکی از آنها بررسی اوضاع فرهنگی هر کشور میباشد برای فروش و بازار یابی محصول )
خلاصه یعنی اینکه آقا فرهنگ و شعور ایرانی را شایسته ای بازار یابی این محصول نمیبینیم . ( چه غلطها !) ):icon_conf
من که از این موضوع کلی ناراحت بودم در جواب با زمیمه این نامه، نامه ای مجدد نوشتم و در آن اولا اظهار تاسف کردم از پایین بودن سطح آگاهی مدیران سونی:icon_conf و بخصوص کسانی که سیاستهای بازار را در آن شرکت معرفی میکنند . و به ایشان گفتم که شما که حتی تفاوت کشور ما را از لحاظ علم و فرهنگ با کشور های عربی همسایه نمیدانید:choler: را چگونه مسئول پاسخگویی به نامه های مشتریان خاور میانه نموده اند. این موضوع جای تعجب دارد.
{ اما خودمونیم ما فقط یاد گرفتیم برای همه قپی در کنیم ما که سرانه مطالعه در کشورمان به چند دقیقه در سال میرسد را چه به این حرفها و ادعا ها }
در ادامه هم نامه ای به سونی ایران زدم که به شرح زیر است.
{
چند روز پیش از شما در مورد دستگاه EBOOK READER سوال نمودم که چرا این محصول در ایران به فروش نمیرسد . جوابی که به من داده شد کاملا اشتباه بود ( " فروش این محصول در جهان متوقف شده است " )من که با این جواب قانع نشدم به سونی خاور میانه نامه ای زدم و موضوع را با آنها در میان گذاشتم که این موضوع را به شدت تکذیب کردند و متاسفانه موضوعی را مطرح نمودند که باعث تاسف است ایشان در جواب نامه من که چرا این محصول در آمریکا و کانادا به فروش میرسد و در ایران به نمیتوان آنرا تهیه کرد به این موضوع اشاره کردند که در مبحث بازاریابی موضوع فرهنگ هر کشور و منطقه را در نظر میگیرند و بر آن اساس دست به بازار یابی میزنند . یعنی ایشان باور دارند که فرهنگ ایرانی در سطحی نیست که هرگز نیازی به این دستگاه پیدا کند . و این موضوع جای تاسف برای شما نمایندگان فروش سونی در ایران را دارد که چکونه بازار ایران را برای کمپانی سونی تشریح نموده اید .
حال بهتر است با کمی جستجو در اینترنت ( فقط در همین سطح ) متوجه شوید که جوانان این مملکت تا چه حد به دنبال دستگاهی با این خصوصیات است تا آنجا که افرادی حقیقی جای خالی این دستگاه را با مدل iRex iLiad در بازار ایران آنهم با مبلغ کلان و بدون گارانتی معتبر پر مینمایند . خواهشمندم به مدیرانتان عرض نمایید که بازار ایران را به شکلی درست برای کمپانی سونی تعریف نمایند . تا این بازار با بازار کشورهای مصرفی عربی خبط نشود. دوما با کمی بررسی بیشتر و مسئولانه تر به دنبال معرفی کالاهای از شرکت سونی به هم وطنانتان باشد که به نوعی کالای فرهنگی محسوب میشود نه صرفا یک کالای مصرفی . البته من جواب کامل و قاطعی به نمایندگی سونی خاور میانه داده ام تا فرهنگ ایران به طور کامل برایشان جا بیفتد. }
هر دو این نمایندگی ها تا این زمان که در خدمتان هستم تقریبا بهت زده میباشند . یک جوان اینچنین خفن در ایران از سلاح هسته ای ( بخوانید همان حق مسلم ماست ) خطرناک تر است .
من که تکلیفم روشن است تا براندازی امپراتوری ژاپن پیش خواهم رفت اما شما هم به عنوان جوانان انقلابی حتما وظیفه ای به عهده بگیرید البته من دقیقا نمیدونم ولی مثلا میتوانید نامه های تهدید آمیز به سامسونگ بزنید چون جواب نامه من رو تا الان ندادند اینهمه.... دشمن فکر کنم با استقلال آبخازیا 176 تا دشمن بلقوه داریم که باید قبل از آنکه بلفعل بشوند مشت محکمی در دهانشان بکوبیم. در نهایت میتوانید از من یا بگیرید من که هر شب خواب شهادت میبینم . البته دوستان بهم میگن برادر نور بالا میزنی !:cool_phalls_73:
قربون همگیتون آتیلا
برادر خسته نباشيد
من هم از آن دسته جوانهايي هستم مثل خودت كه تا بدست آوردن اين دستگاه پشتتم:icon_cool
Glimpser
5 October 2008, 09:36 PM
چند ماه پیش یا اینجا یا توی pcseven یک مارک دیگری از این دستگاهها را دوستان اورده بودند و 300-400 تومن می فروختند مارکش یادم نیست ولی با سونی مقایسه کرده بودند امکاناتش بیشتر بود
شرمنده درباره اش همینها یادم مونده
naymz
5 October 2008, 10:12 PM
مدل جدید ebook reader سونی تو راه
PRS - 700 BC ([Only registered and activated users can see links])
این یکی touch screen هم هست :icon_sad:
Nomad
5 October 2008, 11:41 PM
من نمیدونم من که قبلا دیده بودم چیز دیگه ای بوده :icon_eek: یا اینکه واقعا قیمت ها فرق کرده !! آخه من دیده بودم 90 تومن ... 300 - 400 تومن دیگه چیه !!؟؟
arash_ga
4 December 2008, 03:38 PM
بالاخره کسی این دستگاه و پیدا نکرد؟:icon_eek:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.